תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
control center ברגע שהמחשב מנסה להפעיל את זה ..... the appliction failed to initilaize propery (0xc0135. click on ol to terminate the appliciation למה זה כותב את זה מי זה הודעה שגיאה . יש עוד שנתקלים בזה ? ועם לא אני יכל לעלות תמונה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא מתפקד בזמן האחרון כמו שצריך או ליתר דיוק בחודשים האחרונות. הרבה תקיעות ושמים לב לזה במיוחד כשאני מריץ סדרות וסרטים HDTV/BluRay. הוא רץ בצורה כבדה יותר, סרטונים ביוטיוב לא רצים כמו שצריך, משחקים כמו Call Of Duty 4 הישן הזה כבר לא זז לי על המחשב. -אני דואג לנקות את המחשב, ניסיתי למחוק דרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש, למחוק ולהתקין קודקים, שחזור מערכת אבל שום דבר לא עזר. אני אשמח לשמוע הצעות או השערות לגבי מקור התקלה, הסיכוי גבוה שזה כרטיס מסך?
-
- 21 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אהלן, בן דודי רכש לוח אם LANPARTY JR X58-T3H6 של DFI. המחשב עבד בצורה תקינה כמה שעות ולאחר מכן הפסיק לעבוד. בן דודי חשב שמדובר בספק כח. כאשר חיברתי את הספק כח שלי - מתחת לגוף קירור על יד המעבד (זה שמקרר את המייצבי מתח) עלה עשן. מיד ניתקתי את החשמל. ידענו שהלוח מת - אז חיברנו את הספק שלו - ושוב עלה עשן. הוצאתי את הלוח אם כמובן לראות אם יש מגע עם הגוף - ואין - וגם אין סימנים של קצר כמו פיח. המחשב כן היה בOC קטנטן - ועמד בבדיקת מאמץ - הוא הפסיק לעובד סתם ככה באמצע שיחה בסקייפ. מה שכן שמתי לב שיש לו תושבת של FOXCONN - רציתי לדעת אם התופעה נפוצה גם ב1366 עם FOXCONN כמו שהיה כתוב על ה1156.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0ghz עם טכנולוגיית ht שבעצם עושה וירטואליזציה של שני מעבדים (xp pro heb sp2) המעבד מתאמץ מאוד בלי לעשות כלום אז בדקתי עם process explorer ומתברר שיש תהליך שנקרא hardware Interrupts שמשתמש ב50% מהמעבד ובבדיקה מקיפה יותר ב 100% מאחד המעבדים האם יש למישהו מושג מה גורם לזה? בתודה מראש - jinji
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי מספר רב של פעמים מסכים כחולים ו גיליתי מה הבעייה הבנתם? יש בעייה בהתקן usb, החיבור היחיד שמחובר למחשב ב usb הוא מודם האינטרנט? האם מודמים בעלי חיבור usb עושים בעיות כאלו? מישהו נתקל בבעיות כאלו? הדגם של המודם שלי הוא: b-focus usb 160. יש עידכון שפותר בעייה זו? או יש עידכון קושחה? דרך אגב ראיתי ב "הוצאת חומרה בטוחה": (תמונה מצורפת) האם גם ההארד דיסק והצורב נחשבים כהתקן usb? דרך אגב, העלתי את כול קבצי ה dump למי שרוצה לקרוא: http://rapidshare.com/files/71452732/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סורק Umax Astra 2500... אכשיו הבעיה היא כזאת... כשאני סורק (אני סורק דרך פוטושופ...יותר נוח) אחרי שהסורק סרק לוקח איזה חצי דקה על שהמחשב מקבל את התמונה... בזמן הזה המעבד נמצא על 100% שימוש... חשוב לציין שהקבצים שמתקבלים מהסריקה לא גדולים... לפני חצי שנה זה לא היה ככה... הכל היה בסדר ועבד מצויין.... אולי הסורק התקלקל? או בעיה אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפרט מחשב עדכני: Core 2 Duo E7300 GIGABYTE EP43-DS3L s775 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel Zotac GTX 260 896MB GDDR3 Antec P182 Mid Tower Black דיסקים קשיחים בנפח 250 GB והשני בנפח 500GB ספק כוח NeoHE 430 PSU מתקבלות תוצאות נמוכות יחסית ב 3DMARK05, ואם מבוצע OC קטן לכרטיס מסך התוצאות נופלות עוד יותר. במשחקים זה מופיע רק בקרייסיס, שזה אמור לרוץ יותר מהר כנראה.. האם הספק כוח גורם לכך?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש,הכל עובד ואין שום בעיה,אבל בהתחלה כשהמחשב עולה,אני מקבל כזאת הודעה לפני שהוא ממשיך לווינדוס (7) AMD data change...update new data to DMI יש איזה בעיה כלשהי? ומה זה אומר? אולי טעיתי בפורום סליחה מראש![br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 15:55:10 שחכתי להוסיף לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H מעבד AMD Athlon II X2 245 זיכרון kingston 2G ddr3 1333
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים למשחקים אחרי כ-10 דקות המשחק נעשה או איטי מאוד או מהיר מאוד ככה שאי אפשר להמשיך לשחק.. אני עושה ריסטרט זה מסתדר לכמה דקות ושוב נהיה מהיר או איטי.. המפרט אם צריך: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H GEFORCE 9600GT GIGABYTE AMD ATHLON 64 4800X2 2GB DDR2 עזרה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס ישן 6600GT של ג'יגהבייט הכרטיס מסך נפל לי היום ויצא ממנו אחד מהקבלים המחשב עולה והכרטיס עובד והכל בסדר השאלה אם זה גורם לאיזשהו נזק או יכול לגרום לנזק בעתיד אני צריך לבדוק אם יש לי עדיין אחריות עליו אבל במידה שכן יש בכלל טעם לנצל אותה? פה בתמונה, למעלה בצד ימין, מה שמסומן באדום, אז אחד מהם יצא מהמקום. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף cd ואין חיבורים יש את החיבור הזה שמפוצל ל2 שאפשר להכניס בשתי סידירום אבל יש לי רק 1 אני יכול לקנות ולחבר בשתיהם ? ואיך ? תודהה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המדפסת שבכותרת. הרבה חברות מוכרות עבורה דיו חלופי (HP 655) שהוא כמובן הרבה יותר זול מהמקורי. השאלה שלי - האם המדפסת תקבל דיו חלופי או שהוא לא יזוהה וייחסם?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי windows vista ואני לא אוהב אותה ואני רוצה לחזור לwindows xp... מחר אני מתכנן לפרמט ואני רוצה לשנות את הגדלים של 3 מחיצות...: יש לי כונן אחד שמחולק ל-3 מחיצות... 1. כונן c שהוא 68 גיגה בייט... 2. כונן e שהוא 33 גיגה בייט... 3. כונן d שהוא 10 גיגה בייט.. עכשיו אני רוצה להעביר לכונן e שבע גיגה בייט מכונן c ואני רוצה להעביר לכונן d חמישה עשר גיגה בייט גם כן מכונן c.... זאת אומרת שכונן c יהיה 46 גיגה בייט כונן e יהיה 40 גיגה בייט וכונן d יהיה 25 גיגה בייט אז איך אני עושה את זה בתוך ההתקנה של xp?!?!? (בתוך תהליך פרימוט המחשב) תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מקווה שהמומחים עוד נמצאים בפורום אני פתאום שומע ברמקול אחד שאני מחבר אותו למחשב ניסיתי עוד זוג רמקולים וגם שם שומעים רק ברמקול אחד
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי רק את הספק ללוח אם ולמעבד, אני מקבל את המנורת בדיקה בצבע ירוק מהלוח אם, אחר"כ חיברתי את המפסק מהמארז ללוח אם אני בטוח שבמקום הנכון ולמרות זאת ניסיתי עוד וריאציות, וזה פשוט לא פועל!!! אפילו המאוורר של המעבד לא מסתובב, מדובר במחשב פשוט E5300 עם לוח אם פשוט של INTEL וספק כח טיפה ישן. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי היו לי בעיות של קריסה בכרטיס הקודם 8800GT, אחרי התיעצות החלטתי להחליף אותו קניתי RADEON 6850, חיברתי הכל...בהתחלה המחשב נדלק אבל עכשיו שום דבר לא נדלק (עדיין אין מערכת הפעלה על המחשב) המסך עצמו מהבהב בכחול ז"א שיש חשמל כנראה. אני מפעיל את המחשב הכל נראה מסתובב כמו שצריך, אבל המסך פשוט לא נדלק. גפ האורות במקלדת לא נדלקים משום מה.. ניסיתי פריקת חשמל, בדיקת חיבורים ואיפוס BIOS ע"י הוצאת הבטריה- לא עזר יש מצב שזה כנראה הלוח אם ??
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפעמים כשאני משחק, המשחק פשוט קופא, ומלווה גם ברעש צורם לכמה שניות. גם אחרי שאני יוצא מהמשחק, המחשב מתחיל להתקע ללא סיבה גם כן לכמה שניות... זה לא קורה במשחק ספציפי. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאמא שלי יש מחשב ישן (קרוב ל 10 שנים) שלוח האם הלך וצריך להחליפו. הצרכים שלה משרדיים ופשוטים בלבד. גלישה, מיילים, תוכנות אופיס היא הלכה לחנות שהציעו לה להחליף לוח אם בסכום של 1700 שקל וזה נראה לי מופרך לצרכים שלה. יש לכם המלצה איזה לוח אם כדאי לבחור לצרכים שלה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו אז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??! תודה לעזורים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתקלתי במשהו מוזר, בתוכנת סיסופת סאנדרה, הלוח אובחן כבעל יותר משני חריצי זיכרון, אך בפועל ישנם רק שניים. וגם לפי התצלום שבאתר של PCPARTNER: VIA Apollo Pro Plus ישנו היטסנק על הצ'יפסיט (על הגשר הצפוני- ועליו כתוב PcPartnet ועל הבאס-מתחת לשני חריצי הPCI הימניים- כתוב BX 440m support 100mhz system bus) ללא כל איזכור ל VIA! למרות שהתוכנה מזהה את הצ'יפסט כ-VIA Apollo Pro Plus. הוא נראה במראה הכללי יותר קרוב(ובהרבה פרטים) ללוח אם אחר מבוסס על ה440BX של Intel: Intel 440BX ישנן עוד שתי תופעות מוזרות: 1.כבר קרה פעמיים שהמחשב נכבה לבד וללא כל אזהרה (גם אחרי ביטול האתחול האוטומטי) ואז אחרי שאני מפעיל אותו מחדש, הוא לא מבצע סריקת דיסק ולא מופיעות שום הודעות על תקלות כל שהן…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-