עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המנורה האדומה של הHD דולקת ללא הפסקה... ויש לציין שהמעבד עובד רגיל ללא מאמץ יתר כלשהו, אין שום קול מכיוון הHD (עבודה) ז"א המערכת עובדת רגיל לחלוטין רק שהמנורה לא מפסיקה להידלק. האם מדובר בספאם/וירוס כלשהו?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by yuval_e,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ובוחר לעשות לעצמו restart בצורה פתאומית. הדבר קורה בד"כ אחרי שהוא דלוק כמה ימים, ובעת עומס פעולות עליו (גלישה באינטרנט בזמן שהאימיול מוריד והאנטיוירוס סורק). מישהו נתקל בתופעה הזאת אי פעם? אשמח לכל תגובה, יובל

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by buuhaa,

אהלן. המחשב אחרי פירמוט ואני מחפש לתומי דרייבר למודם 56K שיש בו. לפי EVEREST המודם הוא SIS SW MODEM. אין דבר כזה באתר של SIS, ולתדהמתי בחיפוש בגוגל התוצאות הראשונות שאני מגיע, זה לאתרים מוכי וירוס. יש אפילו כמה שבפירוש שנקראים : www.sis-sw-modem.COM והם סתם אתרים או מלאי וירוסים. מישהו מכיר דבר כזה ? איך אני משיג דרייבר כזה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  5. התקנתי מערכת הפעלה וידווס xp ונאבדו לי הדיסקים של הדרריברים של הלוח זאת אומרת כרטיס קול וכ"ו אני אתן את כל הפרטים שאני יודע.הבעיה שאין קול במחשב .מאיפה אני יכול להסיג כרטיס דרייבר לכרטיס קול שאני לא יודע את שמו.יש כמה פרטים שמצאתי בלוח לוח asus p4s800 . מצאתי שכוב באחד המקומות בלוח גם sis 936 lua sis`02 ppa0102 0403fa ועל הכרטיס קול המובנה על הלוח כתוב foxconn זה מה שמאצאתי למי שיודע בערך איזה לוח זה מהפרטים הנ"ל ואיזה דרייבר לכרטיס קול מתאים לו.אני מודה לו מראש..!!!!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by mazoneli,

אני מקבל גם ב Bus error וב Address error בשדה של ה SINGLE שיש ERR 1 מה זה אומר בתכלס ? אני הולך להריץ בדיקת זכרון.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by shoomil,

זה כותב אין אפשרות למחוק את BACKUP הספריה אינה ריקה איך מוחקים ?! ואין כלום בתיקיה ! ???

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. יש לי תמיפרט בצד ושמתי לב שהכרטיס שלי מכוון על 4 ולא על 8 למרות שהלוח והכרטיס תומכים ב8 ואני לא רואה בביוס של הלוח אפשרות לכוון תAGP דרך אגב הביוס של הלוח והכרטיס מעודכנים בגירסה האחרונה וגם הDX והדריבר

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by אופיר,

ברשותי מחשב נייד - IBM T21 ששלחתי למעבדה מכיוון שהתקלקל. נאמר לי במעבדה כי לוח האם מקצר ואפשר לתקן את הלוח (לא להחליף) בעלות של כ - 1000 שח. ברצוני לשאול אם מישהו/מישהי מכיר/ה בעיות נפוצות בלוחות אם של IBM או אתרים בהם מסבירים על תקון בעיות כאלה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by idoleff,

חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by roylu,

המשחק עולה מגיע לתפריט אני בוחר שרת עולה השרת מתחיל משחק ואז ישר נתקע כרטיב מסך 7600gt extreme

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by shai11,

לנעול...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  14. היי חבר'ס... יש לי מחשב בעייתי, אך ניתן לכם את המפרט, קניתי אותו לפני 5 שנים, איפשהו בין 2007-2008.. כשנה לאחר יציאת CRYSIS הראשון.. להלן המפרט : מעבד : Intel E8400 Dou.. 3.0Ghz לוח אם : ASUS P5K-SE זיכרון : A-DATA DDR2 667MHz דיסק קשיח : WD AAKS 250GB (AAKS זה הדגם למי שזוכר פעם) כרטיס מסך : Palit 8800GT 512MB ספק כוח : ג'נרי 500W.. אוקיי, תיאור הבעיה? מדי פעם (מצחיק לומר ככה), בעצם, כל פעם שאני משחק במשחקי דפדפן, כמו למשל, Runescape, או Combat Offensive, או משחקים ויזואליים, שבהם יש צורך בשימוש קטן של הכ.מסך, או אפילו לא להאמין, משחקים רגילים, כמו GTA IV, וCRYSIS, BLUR, BF:BC2, AC: BROTHERHOOD, או AC II, גם בAmerica's Army, אחרי התחלה של משחק (כאילו, שאני נ…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אז ככה, היה לי במחשב ווידנוס xp ובו 2 מחיצות C- כונן שבו היה הווינדוס מותקן, מערכת קבצים של ntfs D- כונן שבו כל הקבצים החשובים שלי גיובי וכו' מערכת קבצים של fat32 במהלך ההתקנה בקשתי ממנו שיתקין את הקבצים על כונן c ושיפרמט אותו וכך עשה. ההתקנה הייתה חלקה אבל שפתחתי את הווינדוס כונן d נעלם!! מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר אותו, או את הקבצים שיש שם?!! תודה רבה, לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  16. אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  17. מתי יגיעו לארץ המעבדים kaby lake refresh ומה הצפי של התמחור שיהיה להם? תודה

18. Started by dulin,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שרשום ברוכים הבאים של וינדוס המסך ניכבה,כאשר אני מדליק דרך SAFE MODE הכל עולה,אם אני מנסה להיכנס דרך VGA MODE המחשב עושה ריסט יש על המחשב עוד וינדוס (שדרכו אני ניכנס עכשיו) ובו הכל בסדר . כאשר הסרתי את דרייבר של כרטיס מסך ואז עשיתי רסטרט ובנקודה הבעיתית המחשב עשה ריסט בעצמו כאשר ניסיתי לעשות עידכון לדריבר הופיע לי שגיה שלא ניתן לעלות תוכנות מסוייות מהדיסק ולא עלה הדיסק מה עוד ניתן לעשות :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון.... אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב טלויזיה לסלון. (כנראה LED של LG אינץ') המחשב שלי נמצא גם הוא בסלון ולכן ברצוני לחבר אותו למסך הטלויזיה באמצעות כבל HDMI המחשב שלי: I5 760 4GB RAM RADEON 4830 512MB שאלותיי הן: 1. האם במפרט הזה, אני אוכל להריץ בטלויזיה משחקים כמו PES12, BF3 וכדומה ב1920X1080 ? 2. אם אקנה קונטרולר USB למעשה אוכל לוותר על שירותי קונוסלת משחקים...? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by TalmoR,

שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by AiXC,

כבר פעמיים היו לי ריסטרטים באמצע המשחק, פתאום שומעים זזזזזז כזה ואז ריסטרט. מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by doker,

יש לי מקלדת אלחוטית של MICROSOFT יש לי לוח אם של ASROCK P67 EXTREME 4 משום מה לאחר שאני נכנס לביוס אני לא יכול לכתוב מספרים רק להזיז ימינה שמאלה ללחוץ אנטר וDEL לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב מספרים דרך אגב גם העכבר לא עובד בביוס מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by arielg,

שלום בעקבות בעיה של איטיות והיתקעות של המחשב(המחשב נתקע לכמה שניות, ככל שהוא עמוס) בדקתי את המתח של לוח האם בתוכנה של האוורסט נראה שהכל תקין): 12V = 12.2 5V = 5 3.3V = 3.4 CPU = 1.2 לעומת זאת בתוכנה שמגיעה עם לוח האם : core center - MSI מופיעה אזעקה שמתריעה על בעיה ומופיעים הערכים הבאים: 12V = 8.82 5V = 7.56 3.3V = 5.04 Vcore = 1.2 איך יכול להיות ש 2 תוכנות שאמורות לבדוק את אותו הדבר , אחת מראה שהכל בסדר ואחת מצביעה על בעיה אם באמת יש בעיה עם המתח, האם זה יכול "לתקוע" את המחשב ? האם צריך להחליף ספק כוח? לוח אם? מעבד? תודה מראש אריאל MSI core

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by ofeky1,

אז ככה: הספק כוח תקין בוודאות והלוח אם גם כי הוא בן חצי שנה היו למחשב את אותה הבעיה שחיברתי את הלוח אם וזה הסתדר שאני לוחץעל כפתור ההפעלה המחשב נדלק לפחות משניה ונכבה יכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה??? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  25. שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה

• 7 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.