תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אם הכבל שמחובר לראוטר מחובר לכרטיס אונבורד בלוח k8n51gmf-9 אז לפני שמופיע העכבר מתבצע איתחול של המחשב. אם אני מנתק את הכבל מדליק את המחשב ומחבר שוב אחרי השלב כשכבר מופיע העכבר או השולחן עבודה ובכל שלב מאוחר יותר כשהמחשב כבר עלה אז הכל עובד הכרטיס מקבל כתובת וניתן לגלוש . אני טכנאי ועוד לא נתקלתי בבעיה כזו. מוזר לא? משהו נתקל בכך כבר???
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש מ- SkyPC . התקנתי על המחשב חלונות 7 בגירסת 64 ביט. והורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר מאתר ATI. במשחקים שונים אני חוויתי בעיה שבה אני רואה את הרינדור של התמונה (בעיקר בתנועת מצלמה). שינוי מאפיינים (להגדרות נמוכות) ו/או החלפת מסך לא הועילו. עם זאת, הגרפיקה מרהיבה אבל זה שיגע אותי!!! התקנתי על הדיסק הנוסף XP 32BIT וברגע שאני מתקין דרייבר של ATI (כולל מה שהגיע עם הכרטיס) אני רואה ריבועים ירוקים על המסך ואחרי כמה שניות מקבל הודעה שה- VPU איתר שכרטיס המסך הפסיק להגיב לדרייבר. עכשיו אני עוד יותר מבולבל מכיוון שבחלונות 7 מה שהצטייר כבעיה קטנה ב- XP נראה כבעיה רצינית... (כמובן שניסיתי לבטל את ה- OC שעשו בחנות אך ללא הועיל.) מה עושים?? להלן המפרט: I5 - …
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו קרה לי ואין לי מושג או קצה חוט במה מדובר ומה יכול להיות הפתרון. יש לי את הבורד הנ"ל מחובר עליו דיסק SATA וזכרון. בזמן אתחול המחשב הוא מעלה את הביוס......... כותב CHECKING NVRAM וקופא לבערך 5 דקות. רק לאחר 5 הדקות יש אפשרות להכנס ע"י DEL לביוס או לאתחל את מערכת ההפעלה. רציתי רק לומר שכבר נתקתי את כל הדיסיקים, החלפתי כרטיס מסך, ואין לי חוץ מהכרטיס מסך שום דבר מחובר ב-PCI אחרי שהמחשב עולה הכל מתפקד 100%. אבל זה מ ש ג ע אותי! חיפשתי אולי לעדכן את הביוס באתר של אסוס אך אני לא מוצא באף מקום את תוכנת "ASUSLiveupdate" בכל לינק שאני מוצא אין שום דבר. אולי למישהו יש פתרון . המון תודות לכם.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחשב חדש (ENERMAX MODU82+ 425W) עם לוח אם ישן (P35) שנכבה כל פעם שנוגעים בו- למשל אני מכניס USB בצורה רגילה - בום נכבה... לעומת זאת אם אני מכניס USB מהכניסה הקדמית הכל בסדר... נגיד אני מכניס מחבר של העכבר או המקלדת (PS2) בום נכבה. עכשיו הבעיה המרכזית היא - שיש לו מעין מנגנון השהייה לדבר הזה יהיה מה שיהיה.... זתומרת אני מכניס מוציא תכבל של החשמל 30 פעם לוחץ על הכפתור של הPOWER 200 פעם, מנסה לקצר בPOWER SWITCH של הלוח אם עם מברג לוחץ ריסט מכבה מדליק את הספק בכפתור שלו 200 אלף פעם לוחץץ לוחץ וכלום לא מגיב. עד ש- אני מוציא את הכבל חשמל החוצה לאיזה 10-20 דקות מחזיר אותו והופס איזה קסם זה פועל! WTF IS GOING ON OVER HERE?!?!!??!? הסבר רציונאלי לתופעה המרגיזה הזאת!?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כמו שכתבתי המחשב מראה סימני גסיסה. כנראה שתוך כמה שעות\יום\יומיים הוא כבר לא ידלק. האם יש דרך שבה אוכל לשמור את השמירות של המחשב GTA IV לדוגמא כך שאחרי שהמחשב יאותחל אני אתקין את המשחק והוא יהיה באותו מצב לפני הפרמוט מבחינת ההתקדמות במשחק? אשמח לתשובה מהירה לפני שהמחשב הולך לעולמו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולא עזר מה עוד אוכל לעשות? הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח אם : gigabyte P-35 תודה, סמיון. עריכה: בנוסף ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי (P3 667MHZ 256MB) עבד לו לאיטו, עם מעט תקלות מעצבנות. כשניסיתי להוסיף לו זיכרון (SDRAM 256MB) המחשב עבד הרבה יותר חלק. א ב ל ...... פעם ביום ללא הודעה מוקדמת המחשב קפא, שום דבר לא זז. :s05: העכברים והמקלדת מוארים כאילו הם מחוברים אבל לא מגיבים, המסך נתקע על התצוגה, HD לא עושה כלום. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לרסט אותו פיזית (לחיצה ארוכה על ה-OFF). בדקתי טמפרטורות עם אברסט: מעבד 32-36 מעלות, HD 42-46 מעלות, והלוח עומד על 9-15 מעלות !?!. :s05: בדקתי ברישום הארועים, אין משהו מעניין. ניסיתי להפעיל את המחשב עם רק עם הזכרון החדש - עובד, רק עם הישן - עובד, שילוב של שניהם ולא משנה באיזה סלוטים- קופא. בהדלקה לאחר קפיאה שכזו קובץ ה-SYSTEM ברגיסטרי נדפק ו…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מקלדת שלי הפסיקה לעבוד. בדקתי במקום אחר גם שם היא לא עובדת. מקלדת הזאת קניתי בפרואר רציתי לשאול האם אני יכול לבדוק יציאה של מקלדת בלוח אם, אולי היא שורפת או לא עובדת בכלל. אני צריך רשימת פינים ומה תפקידם.
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המחשב לא עולה - ספק תקין(נבדק על מחשב אחר) לד ירוק על לוח האם דולק. המאווררים לא מסתובבים. מה הסיבה ?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי את המשחק call of duty 2 וכשאני נכנס לסינגל פלייר זה משחק חלק בלי בעיות אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר אני לוחץ על האיקון כדי להכנס למשחק, המשחק נטען ואז זה עושה חלון שחור ומתכבה וחזור לשולחן העבודה..... למה?! קניתי את המשחק מחנות בבקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היייי תקשיבו זה הולך ככה (טיפה מסובך) הבאתי כונן ATA רגיל של 120GB והוא מחובר לו לבדו על הערוץ IDE הראשי, עכשיו המערכת שלי מותקנת על ערוץ הSATA ואני רוצה להוסיף אותו למחשב... הביוס מזהה אותו ובהתחלה גם ניסה לעלות ממנו אבל אחרי שהגדרתי את הSATA כראשי הוא עולה ממנו והביוס מזהה את שניהם והכול טוב ויפה אבל הוינדוס לא מזהה את הדיסק ATA גם כשעשיתי add hardware הוא לא מוצא כלום.....עזרה בבקשה....=\
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שהוא מגיע לחלון בתמונה אני לוחץ אינטר על "start windows normaly" ואז במקום להעלות את המערכת הוא מאתחל את עצמו ואני מקבל במסך מה שאתם רואים בתמונה השנייה ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן זה הגיוני שיש מקרה כזה שהמסך מחובר ללוח אם, המשחקים לא עובדים בצורה טובה, מאשר שהמסך יהיה מחובר לכרטיס מסך עצמו? הכוונה אם יש אפשרות לשחק על לוח אם מובנה אם הכרטיס מסך מחובר?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למישהו פה יש פתרון ליו פי אס נגד הפסקות חשמל כי אני בקושי מצליח לחיות עם המחשב עם ההפסקות האלה בגשם כל 10 דקות בום מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה פעמים קרה לי שהמחשב באקראיות פשוט הפסיק להגיב! הוא בהתחלה פשוט נתקע ואחרי כמה שניות המסך שלי כבר לא מקבל אותות מן המחשב. הפעמים שאני זוכר זה באמצע הקלטה עם ה 9800 פרו AIW שלי ועוד פעם שבת דודה שלי הייתה אצלי ונכנסה לקאזא ועוד כמה פעמים... הרצתי כמה בדיקות, הפעלתי את האימיול , קיבצתי קובץ עצום בוינראר, הפעלתי איסיקיו ומסנגר, הקלטתי את ערוץ איאקסאן ופתחתי תוכנות שבודקות הכול על המחשב: בדיקת ולטג מהספק [יציבות] , בדיקת ניצול המעבד שכתוצאה מהקיבוץ הייתה על 100, בדיקת ניצול הזכרון הוירטואלי וכן הזיכרון הפיסי [שני סטיקים של 256 3200], יציבות המערכת בכלליות, כל הטמפרטורות של כל חלקיק קטן במחשב שלי כולל הארד דיסק [בהתחלה חשבתי זה ממנו] וכמובן בדיקת המאוררים. בבדיקה …
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם דיסק קשיח חדש של Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX הבעיה שהביוס לא מזהה אותו אבל דיסק קשיח אחר הוא כן מזהה... והוא גם מזהה את הכונן דיסקים מה הבעיה פה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי ווינדאוס 10. לאחרונה קניתי אופיס 2019. בנסותי לחבר את ההאאוטלוק לחשבון ג'י מייל שלי, הוא נותן לי רק להתחבר בIMAP . אך זה איטי ומרגיז. ולכן ברצוני להתחבר באופן של POP, אך הוא לא נותן לי. מצורף תמונה של המצב הקיים - הנעשה באופן אוטמטי.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ניסיתי להחליף מסך (שניהם עובדים) והמחשב עולה והכל... בדקתי אם יש חשמל לכל חלק ויש להכל !! המסך פשוט לא רוצה להידלק... כאילו הוא דולק בלי לחבר למחשב יש מצב נשרף כרטיס מסך ? אפילו שהמאוורר שלו דולק... תנו רעיונות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-