תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי, היום אחרי ששיחקתי פחות מדקה במשחק World Of Goo המחשב נתקע, קיבלתי הודעה מהמסך שאין Signal ועשיתי Reset. כשהמחשב נדלק בחזרה שמתי לב שיש ארטיפקטים על כבי צבעים כהים. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של ATI, עשיתי כמה Restarts כמובן, הוצאתי את הכרטיס(ATI X800XL) ניקיתי אותו, ווידאתי שהוא לא חם מדי על פי תחושה באצבעות, חיברתי אותו שוב, והווכחתי לראות שהבעיה לא נפטרה. למרות שיש לכרטיס אחריות ל-3 שנים מסתבר שהיא חלפה לפני כמה חודשים (מי היה מאמין שהמחשב הזה כבר יותר מבן 3? ) אז כמו שזה נראה עכשיו, כנראה שאני אצטרך לקנות כרטיס חדש. כמובן שזה לא יוצא מאוד נח כי אני רב הזמן בצבא, וכשאני חוזר הביתה אני לא עושה בו יותר מדי (למרות שאני חוזר הביתה כל יום אני חוזר די מאוחר …
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j: /fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים. אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק די וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכול להיות שבקר הכוננים שבלוח התקלקל? האם עלי להחליף לוח אם? תודה רבה. ???
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שאתם יודעים לפענח בעיות ע"י MINI DUMP אז בעיה שלי היא שהמחשב שלי מתאתחל לבד... בדר"כ אחרי קצת מאמץ של משחק כבד או צריבה אבל גם לפעמים גם בלי קשר... אני רוצה לציין שזה לא קורה תוך כדי שימוש... רק תוך כדי טעינה או שאני משאיר את המחשב לבד כדי שיעבוד (טעינה כבדה או צריבה ולפעמים גם הורדה מהאנטרנט). אני מצרף קבצים של מיני דומב ואשמח לעזרה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה זה מנהל משימות, מהם התהליכים שאסור לגעת בהם, ומה זה אני ראיתי אחד מהתהליכים שנקרא:AVGUARD.EXE . איפה אפשר למצוא אתר של וירוסים או משהו דומה לזה כדי לזהות את המזיקים במנהל המשימות. אצפה לתושבתכם. אגב האתר הזה מעולה ומרתק. חג חנוכה שמח zehava
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים מעביר ספריה של הרצאות שהיו על קלטות למחשב דרך טייפ אנלוגי. לפני כמה חודשים הדיסק קשיח עליו היו מונחים כל הקבצים של ההרצאות קרס והוא לא עובד בשום אופן. אני מוכן לשלם כסף על שחזור בחברה אבל אני לא מעונין שיסחטו אותי באלפי שקלים (אני מודע לכך שסה"כ מחיר שחזור הוא יקר, אבל בכל זאת אני מעונין לחסוך). מישהו יכול להמליץ מהכרות אישית על חברות איכותיות אך לא יקרות שמשחזרות מידע? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
no hebrew sorry i have a torjan horse on my computer and i cant delete it... nod32 cant delte it and also adaware i tried deleting it on safe mode but it didnt work to what can i try next? or maybe i didnt do it right,how can i delete it? and i dont know if its related but i cant choose a picture as the desktop background only colors thanks in advance
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 ומארז Thermaltake Swing VB6000 לצורך הרכבת קירור למעבד הייתי צריך לפרק את לוח האם כולל כל החיבורים וכעת אני מתקשה לחבר את החיבורים של כניסות הקול הקדמיות של המארז (בדקתי במדריך של הלוח אם והשמות שרשומים על החיבורים שם לא זהים לשמות שרשומים על החוטים של המארז והמספר של החיבורים לא זהה למספר החוטים) אם מישהו מכיר מדריך יותר מפורט לגבי לאן כל חוט צריך להתחבר אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת התקנת 2 משחקים שונים,FAR CRY 2 ו FALLOUT 3 אני מקבל את ההודעה הבאה במהלך 2 ההתקנות: ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט גרסת ULTIMATE מחיפוש בפורמים שונים אנשים אשר התקינו את אותה גרסת משחק לא נתקלו בבעיות בהתקנה. יש למישהו מושג מדוע השגיאה עול ה בעת ההתקנה שכן קבצי התקנת המשחק תקיניםכי זה קורה ב 2 התקנות שונות אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס חדש של החברה POWER COLOR דגם RADEON9100 וברשותי מערכת הפעלה של WIN2000 וברגע שהתקנתי את הכרטיס המסך מרצד כל הזמן עם כל מיני קווים כאלו....וזה ממש מפריע וברגע שאני מחבר אותו לטלויזיה אז הוא מפסיק לרצד וברגע שאני מנתק אותו יש שוב ריצודים. ומה שעשיתי הורדתי דרייברים חדשים וזה לא פתר את הבעיה. האם יכול להיות שהכרטיס דפוק???ומה שעוד לא הגיוני זה שאני לא רואה חלק בכלל בטלויזיה ולא רואה ברור! מה עלי לעשות!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה בצריבת דיסקים. יש לי כבר כמה דיסקים שצרבתי אך לא סגרתי, הם עובדים טוב. אבל כשאני מוסיף לדיסק עוד קבצים, אז את הקבצים שהוספתי אני יכול לראות רק ב CDRW, ה CDROM יראה רק את הקבצים שהעתקתי בצריבה הראשונה. אני חושב שזה בגלל שלא סגרתי אותם בכלל, אבל גם אחרי שאני סוגר אותם זה לא עובד. למה?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למפרט הבא : כרטיס מסך asus 4200 ti 128 מעבד- athlon xp 1600 זיכרון - 256 mb של viking הרדיסק- 80gb של ws digital כרטיס קול-cretive sound bluste 5.1 live לוח אם - gigabyte vrxp -------------------------------------------------------- לאחרונה הסגתי שתי משחקים , age of metolgy של מיקרוסופט ואת buttlefiled 1942 בשני משחקים אלו הגרפיקה נתקעת לכמה שניות וממשיכה . רציתי לשאול האם למשהו יש מוסג מה יכול לגרום לבעיה שכזו או האם מישהו נטקל בבעיות דומות אם אותה החמורה כמו שאצלי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מהחודשים האחרונים שאני מדליק את המחשב הוינדוס לא עולה ואני הגדרתי מיליון פעם בבוט על הדיסק קשיח והוא פשוט לא עוזר גם בביוס הגדרתי אותו שיהיה הראשי אבל שום דבר לא עוזר אך אם אני מחקה בערך יום זה פשוט מסתדר ושוב לאחר כיבוי המחשב שוב אותו המקרה.. מה לעשות מתוסכללללל...?? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום חברים. יש בידי כמה דיסקטים ישנים 5.25 אינץ' שבתוכם מוקלד חומר רב ערך בשבילי. אין לי כל מושג איך אני יכול להעתיק את החומר אל מדיה דיגיטלית קובנציונלית, שיהיה לי אפשרות לערוך את הטקסט וכו'. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי, כאן או בתיבה האישית.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP מתוך USB ומקבל את ההודעה שבכותרת הורדתי את הקובץ הזה בנפרד והחלפתי אותו בקיים ועדיין זה קורה יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, נשרף לי הארד דיסק הנוכחי, 80gb Ide 7200 rpm 8mb buffer, by Wd חיברתי במקומו הארדיסק של Quantom Firebell 4500RPm, משהו נוראי בקיצור, חיברתי תהארד דיסק השני, פירמטתי אותו, הרצתי לבדקה סתם AquaMark, הציון שקיבלתי היה 11000, כשעם ההארד דיסק הקודם קיבלתי 55000 המחשב שלי בחתימה. האם ההארד דיסק יכול לפגוע כל כך בביצועים??? תודה או שאולי הרסתי עוד משהו? |: מקווה לשתובה מהר, בתודה דני.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכלפעם שאני פותח קובץ כלשהו שנמצא על דיסק, המחשב נופל... הכונן הוא של סמסונג (כבר החלפתי לפני כשנה וחצי בערך) s203N... הצעות??!?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח לוח אם B450 AOURUS RYZEN 5 2600 זיכרון 2X8 C MX500 SSD 1650S כרטיס מסך האם שדרוג של המעבד ל AMD Ryzen 5 5600X AM4 Tray או AMD Ryzen 7 5700X AM4 Tray ישדרגו את המחשב בעבודות משרדיות , אינטרנט , חישובים , משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-