עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  2. היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  3. סלרון 1.7 פנטיום 4 פשוט החליט למות . בהתחלה קפא בניגון סרטים אתמול כיום קפא שוב באמצע עבודה וזהו מאז לא רוצה להידלק . זה לא ספק כי יש חשמל נורות דולקות שומע מאוורר של ספק מסתובב . לגבי הלוח אני גם לא בטוח שהלך הלוח כי יש לו חשמל . כאשר אני מדליק המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (AGP רגיל מחובר לחשמל של הלוח לא חיצונית או משהו ...) אין צפצופים אין כלום , מדליקים והמסך פשוט מהבהב . ניסיתי כמובן להוציא בטריית ביוס לאיפוס לנתק הכל כולל הכל !!! מה שכן שמתי לב ברגע שהוא שווק חיים שפתחתי אותו (שהמחשב דלוק) ראיתי שמאוורר המעבד לא פעל . יכול להיות נשרף המעבד ? למרות שלא שמעתי כבר 10 שנים על מעבד שנישרף ? ניסיתי בלי קירור עם מאוורר ישירות על המעבד ל"בינתיים" דקה שתיים רק כדי ל…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. יש לי בעיה יש לי מחשב ישן פנטיום 3 למחשב יש שתי כניסות של USB על הלוח, אחת מחוברת כדרך קבע למודם ואחת חופשייה. כניסה אחת תפוסה באופן קבוע על ידיי המודם. כאשר אני מנסה להכניס דיסק און קי לכניסה השניה אני מקבל הודעה שאין מספיק רוחב תקשורת כדי להפעיל את הדיסק און קי (נותן ש 78 אחוז מרוחב הפס המודם תופס ,ויש כמה וכמה אחוזים של רזרבה לווינודס או משהו כזה.) כשאני מנתק את המודם אז אין לי בעיה לשים את הדיסק און קי בכל אחת מהכניסות יש למישהו פיתרון איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. Started by Vladgi,

אני מנסה לעשות defrag לכונן c וזה עושה אבל מסיים ממש מהר וזה לא מסדר שום דבר הוא עדין "מבולגן" זה ממשיך לומר לי שאני צריך לעשות defrag לכונן הזה ואני עושה כבר איזה 15 פעם וזה פשוט לא מתקן את זה,אני חושב שעברתי המון זמן בלי לעשות את זה וכעת ואני כבר לא יכל לתקן כלום,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ולסדר את הכונן המזוהם הזה? צירפתי תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב של lenovo thinkpad e520 התקנתי מחדש וינדוס 7 64 ביט הצלחתי להוריד את כל הדרייברים חוץ מדרייבר אחד שאני לא מוצא התקן מערכת בסיסי חפשתי באתר של lenovo ולא מצאתי מה אפשר לעשות תודה נ.ב האם יש קובץ אחד שיש בו את כול הדרייברים במקום להוריד קובץ קובץ או שאולי עוד לא חשבו על זה הסינים :-\

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by ENROLL,

שלום, בעקבות קניית מחשב נייח חדש אני מעוניין לשדרג את הסביבה האלחוטית הביתית. חיבור של נייח, נייד ומדפסת והכל באופן אלחוטי כאשר חשוב שיהיה חיבור בין הנייח והנייד למדפסת. כיום הנייח שלי מחובר לאינטרנט (ADSL) עם ראוטר ומודם שמחוברים יחדיו ליציאת האינטרנט במחשב. אני לא רוצה את הראוטר ואת המודם מחוברים עוד לנייח החדש. אני יודע שאהיה עליי לרכוש מדפסת אלחוטית וכמו כן כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השאלה היא אם כן: האם ניתן לחבר את המודם לראוטר ואת שניהם ליציאת טלפון בלבד וככה בעצם אקבל רשת אלחוטית ? באם התשובה היא לא, האם יש דרך לקבל רשת אלחוטית ללא חיבור המודם והראוטר לנייח?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by okarmi,

גם לי יש פחות או יותר אותה בעיה אז אני מצטרף לפרד. מפרט בסיסי (תגידו אם צריך עוד מידע): מעבד: פנטיום4 2.4 לוח אם: AsRock P4i65G כרטיס מסך: GeForce 6200 (טמפרטורה במנוחה באזור 55 מעלות) כרטיס טלוויזיה: LifeView משהו.... מסך: LG Flatron L1750B אני עובד על המחשב ופתאום המסך נכבה. אין שום חוקיות של אחרי זמן מסויים או פעולה מסויימת. נראה שהמחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא בטוח (אורות דולקים אבל לך תדע אם יש מישהו בבית). לפעמים אחרי כמה שניות זה חוזר לנורמלי לפעמים זה חוזר למסך מעוות ופעמיים זה עשה ריסט לבד. אחרי זה, שלחתי את דוח השגיאה וקיבלתי הפניה לפתרון הזה: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/11/en-gb/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=12aa5568-4a8d-49dc-88b0-b61c248939aa…

9. אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by ybzon,

קניתי מחשב ברמה הכי גבוהה הכל עובד כמו שעון למעט בעיה כאשר אני מעלה אתרים לדוגמא אתר זה ,מופיע שיש בעיה דיבאג עם מספר שורה ושואל אם לתקן אני עונה: כן ואז עולה תוכנת דיבאג שנתקעת ולא מתקנת. התופעה קוראת באתרים מסויימים יש לי XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by Runny,

ברשותי בקר SATA PCI שקניתי בגלל שאין לי כניסות SATA מובנות על הלוח. בהתקנה ראשונית הוא עבד, לא חיברתי אליו HDים, רק התקנתי את הכרטיס. בגלל הנגישות של כבל הHD בעת התקנת הHD הוצאתי את הכרטיס ומאז הוא מתנהל כדלהלן : 1. לא מזוהה ע"י הBIOS ככרטיס RAID (במסך הבBoot) אלא אם מחובר לכניסת PCI ספציפית על הלוח(רושם במקוםUnknown PCI Device) 2. כאשר הוא מחובר לאותה כנית PCI ספציפית בWindows הDevice מזוהה אך מציג תקלה שלא ניתן להתחילו (Cannot start...). ניסיתי לבצע Clear CMOS אך המצב נשאר כשהיה. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  13. יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by iveco,

אני מריץ בדיקה בכונן קשיח ב MHDD והכול תקין וב CDM INFO אותו כונן יוצא דפוק " צהוב זהירות " מה אמין יותר ? זה כבר קרה לי בכמה דיסקים שה CDM INFO סותר תוצאות של MHDD , לאיזה תוכנה להתייחס ?

15. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של DELL והופיע לי הכיתוב: "consider replacing your battery" ברור לי שהוא אומר שיש בעיה בסוללה וככל הנראה אצטרך להחליף אותה. האם קרה כבר למישהו פה? יש פתרון אחרון? או שאין ברירה וחייב לרכוש סוללה חדשה?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שלום לכולם , ביום שישי האחרון עבר על המחשב שלי אירוע לא נעים שמאז אני לא מצליח לפענח איזה חלק נפגע אבל הכיוון שלי הוא הספק כח. אני צריך שתעזרו לי לפענח איזה חלק נפגע באמת כי מההודעות של המסך הכחול אני לא יכול לדעת. הסיפור הוא כזה , יום שישי אני יושב לי סתם בסלון והמחשב עסוק בדיוק בלעשות DEFRAG לאחד מהדיסקים. פתאום אני שם לב שהאורות בבית מעמעמים כמו שקורא בנפילות מתח ואז אחת מהן מתפוצצת וגורמת לקצר בכל הבית. ישר חשבתי על המחשב אתם יודעים.. יש לי אותו שבועיים בקושי ועד עכשיו הוא עבד פשוט מדהים והיה לי כיף איתו , מאותו אירוע רק צרות :'( קודם כל בכמה דקות הראשונות אחרי שזה קרה הוא לא הסכים בכלל להידלק. חשבתי שהלך הספק לחלוטין ( ספק ENERMAX ) אבל לא התייאשתי חיכיתי עו…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by yanivtv68,

יש לי במחשב ישן יותר מאוור מדגם Alpine 7 AC. פירקתי אותו בשלמותו בשביל ניקוי אבק יותר יסודי ואני לא מצליח להחזיר אותו חזרה. הדגם ישן וקשה למצוא עליו משהו מועיל באינטרנט. הבנתי שאני צריך לפרק את הלוח אם אבל לא בא לי להסתכן בלי תמונות או סרטון הדגמה. מישהו אולי יכול לעזור לי עם תמונות/סרטון או הוראות מפורטות? זה המאוורר: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/cpu/66/alpine-7-pwm.html תודה מראש ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by מנחם כהן,

יש לי ווינדאוס 10. לאחרונה קניתי אופיס 2019. בנסותי לחבר את ההאאוטלוק לחשבון ג'י מייל שלי, הוא נותן לי רק להתחבר בIMAP . אך זה איטי ומרגיז. ולכן ברצוני להתחבר באופן של POP, אך הוא לא נותן לי. מצורף תמונה של המצב הקיים - הנעשה באופן אוטמטי.

19. Started by rorshach,

ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  20. המחשב שלי לפעמים נתקע בשלב הMEMORY TESTING(במסך של הביוס כשהמחשב עולה) מה שאני עושה כדי לפתור את זה-אני מוציא את הסוללה של הביוס מהלוח אם כדי שהביוס יתאפס ואז הבעיה מסתדרת אבל גם באופן זמני יש לי זיכרון שרץ בDUAL CHANNEL(מפרט מלא בפרטים שלי) ולוח אם של ג'יגה-בייט EP35DS3R REV 2.1 עכשיו הכל בסדר כבר עשיתי כמה הפעלות מחדש והכל עובד טוב אבל אני מפחד שהבעיה תחזור על עצמה אז אני נמנע כמה שיותר מלכבות את המחשב או להפעיל מחדש למרות שהיום הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש והכל היה טוב אגב זה כבר בעיה שקרתה לי בעבר ואני זוכר שהלכתי לחנות(סקאי פיסי) והם החליפו לי את הלוח עוד לא הרצתי בדיקות של MEMTEST

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  21. קיצר התחיל שלשום כאשר אני סתם גולש ושומע ברקע WINAMP אז יש תקיעה קצרה כזאת השיר כאילו נתקע חוזר נתקע חוזר ,ושמתי לב שב TAST MANAGER ,קובץ בשם SYSTEM IDLE PROCESS עובד תמיד על 80 -99 אחוז שימוש מעבד ,מוזר נעשתה בדיקת טמפ בעזרת PRIME BLEND הכל תקין מבחנית טמפ גם כן ,יש מצב בעיית תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. Started by shmoolm,

יש לי ספק כח של HEC 400W (נקי).. עכשיו רציתי לשאול .. היתכן שזה לא מספיק? הבעיה: אני מכבה את המחשב... מנסה אחרי כמה זמן להדליק שוב... לא עולה! לא נדלק בכלל.... כלום! אין תגובה בכלל.... עכשיו השאלה היא.. זה בגלל ש400 זה לא מספיק למה שיש לי או שיש בעיה אחרת ???? מפרט הדברים שלוקחים חשמל אצלי: כרטיס טלויזיה Radeon 9800 pro שני זיכרונות 400 שני מאוררים 120 גוף קירור של טרמל טייק ביג טייפון עם מאוורר 120 ממ' כרטיס קול 2 סי די 2 הארד דיסק לד חיבור מולקס מאיר זה יותר מדיי עבור הספק?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  25. תראו במפרט שלי את המעבד והנה הבעיה :כשאני נכנס למשחק Condition-Zero ומשחק איזה כמה זמן ואז נגיד נזכרתי במשהו ואני מוריד את המשחק ל"מגש מערכת" ואז כשאני חוזר למשחק הוא אחרי כמה שניות הוא נתקע כזה ואחרי כמה שניות הוא חוזר למשחק כרגיל.. השאלה שלי עם אני יעשה את הדבר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 אז הבעיה תיפטר?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים