תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
מתי יגיעו לארץ המעבדים kaby lake refresh ומה הצפי של התמחור שיהיה להם? תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה, היה לי במחשב ווידנוס xp ובו 2 מחיצות C- כונן שבו היה הווינדוס מותקן, מערכת קבצים של ntfs D- כונן שבו כל הקבצים החשובים שלי גיובי וכו' מערכת קבצים של fat32 במהלך ההתקנה בקשתי ממנו שיתקין את הקבצים על כונן c ושיפרמט אותו וכך עשה. ההתקנה הייתה חלקה אבל שפתחתי את הווינדוס כונן d נעלם!! מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר אותו, או את הקבצים שיש שם?!! תודה רבה, לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס USB2 למחשב כשאני מחבר אליו את הARCHOS404 שלי ומנסה לפתוח אותו מהמחשב שלי מופיע שגיאה מושהו עם I\O device error (ראה תמונה) כשאני מחבר לUSB הרגיל אז הכל עובד באופן תקין רק לאט כיאה לUSB רגיל יש דרך לתקן את זה כי אני באמת ומעדיף את המהירות של USB 2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה במחשב פנטיום 2 350 mhz מכיון שהמחשב לא מאתחל בכלל . כלומר לא רואים שום דבר על המסך , ובדקתי את כרטיס המסך והזכרונות על מחשב אחר והם בסדר גמור וגם איפסתי את הביוס ולא עזר כלום - החלטתי להחליף לוח אם. הלוח אם של abit ועובד טוב עם פנטיום 400 mhz. הכנסתי את המעבד 350 mhz לסלוט 1 וכעת המחשב עולה אבל הוא מזוהה משום מה כ-233 mhz וכותב את ההודעה הבאה : cpu unworkeble or changed - recheck the cpu soft menu. האם צריך לשנות משהו בביוס ואם כן אז איפה ? מדוע הביוס לא מזהה אותו אוטומטית ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כונן CD ומגרת הארדיסק שאני מעוניין לחבר אותם לאותו ערוץ IDE. כמה אקסיומות: 1. ההארדיסקים שמחברים למגרה הנ"ל תמיד מוגדרים כ MASTER 2. לא תמיד יש הארדיסק במגרה. עכשיו הבעיה: איך אני מגדיר את הסידי ככה שגם שאין הארדיסק במגרה הוא יעבוד וגם שיש הוא יעבוד. כאשר אני שם אותו על SLAVE ואיך במגרה כונן הוא לא מזוהה. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
לפעמים המחשב שלי פשוט מתחיל לצפצף איך אני יסביר את זה...כמו שנסתמת האוזן ויש כזה צפצוף מעצבן. ועוד לא מצאתי דפוס מסוים זה הוא פשוט מצפצף אני חושב שזה בא מה HD המפרט : P4 2.6 northwood Asus p4p800 deluxe wd 80 gb sata תודה...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לשאול פה משהו... יש לי מחשב P4 עם כרטיס מסך GEFORCE 4... עד לפני כמה זמן הכרטיס עבד חלק... לפני כמה זמן הוא הפסיק להוציא סיגנל למסך (ברגע שהמסך חובר לכרטיס הוא עבר למין מצב של stand by)... פתחתי את המחשב וראיתי שהכרטיס לא מחובר טוב..) (בלי בורג) ובגלל זה הוא יצא מהסלוט... חיברתי אותו מחדש (גם עם בורג) וזה עבד... עבר שבוע ושוב התחילה הבעיה... בדקתי והכרטיס מחובר טוב... כשמחברים את המחשב מנתקים אותו ואת הכבל של המסך ומדליקים מחדש זה מסתדר... למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ריסטרט פתאומי ומאז כל בוט גורר מסך כחול, אבל הוא מופיע לחצי שנייה ואז יש ריסט (וחוזר חלילה..) לא מצליח להכנס ב-safe mode (רציתי לבדוק את ה-dump( וכרגיל ה-last known good configuration והשיט הזה זה סתם פלופ... החזרתי את הביוס לדיפולט ועדיין אותו דבר יש למישהו רעיון? אין לי כוח לפרמט בפעם המיליארד
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, קיימת אצלי בעיה של חוסר אפשרות לשלוט בעכבר ובמקלדת באותו זמן אחרי זמן מסויים שאני משתמש בו. זה קורה במשחק מסויים,משהו שלעולם לא קרה לי בו במחשבים אחרים. ולאחר כמה זמן, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת,מופיעה שגיאה של זיכרון. לא מזמן פירמטתי שהבעיה הייתה, ועכשיו היא חזרה שוב. אין לי בעיה של זיכרום ראם, מאחר ואני מניח שאני לא משתמש בהרה ממנו באותו זמן. וגם מבחינת הדיסק הקשיח, יש לי הרבה מקום, שגם ממנו הרבה פנוי. הבעיה מאוד מטרידה וקורה כבר תקופה ארוכה,אז מקווה שתוכלו לעזור לי מהר.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש . המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט. כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות. תודה לכולם אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא מזמן (כמה חודשים) קהיתי מסך חדש שך LG מדגם F700B. הכול היה בסדר עד שפתעום הסך הפך לבן ולא ראו כלום. המחשב ממשיך לעבוד בסדר אבל המסך נשאר לבן ואחרי זה נכבה. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול לנתק אותו לכבות אותו אבל הדבר היחיד שעובד זה הפעלה מחדש. נשבר לי מזה כי מידי פעם שאני באינטרנט ומוריד משהו פתעום הכול לבן..... תודה מראש לכול מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש (ראו מפרט מחשב בלינק הצד ימין) לוקח לו בערך 15-20 שניות להיות במסך לוגו של ה Asus (הבורד שקניתי) ואחרי זה איזה 20-30 שניות אם לא יותר במסך השחור שאחריו, כשהסמן מהבהב בצד שמאל. האם זה הגיוני?!? ??? ואם לא, מה יכול להיות הגורם לעיכוב?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד די חדש של טושיבה (לא מחשב שלי' הדגם satellite l75-b7270) כשהורדתי עדכונים זה מה שקרה, המחשב נתקע על We couldn't comeplete the updates Undoing changes Don't turn off your computer נתתי לו לילה שלם, וזה פשוט נתקע על זה +ניסתי את זה אבל אני לא מצליח להכנס לאיפה שהוא נכנס כשאני לוחץ F8 (ניסתי גם F5 , SHIFT+ F8 ) +עכשיו נסיתי להתקין win10 דרך usb משום מה הוא לא קורא אותו (ושיחקתי את הboot שיקרא אותו קודם)
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי מתנהג בצורה מוזרה ובוחר לעשות לעצמו restart בצורה פתאומית. הדבר קורה בד"כ אחרי שהוא דלוק כמה ימים, ובעת עומס פעולות עליו (גלישה באינטרנט בזמן שהאימיול מוריד והאנטיוירוס סורק). מישהו נתקל בתופעה הזאת אי פעם? אשמח לכל תגובה, יובל
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בבוקר בהיר שבו גיליתי ששני המחשבים שברשותי לא מצליחים 'לדבר' עם המצלמה שלי (canon 520A). הסמפטום היה הודעת השגיאה הסתומה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it אני הנחתי שמקור הבעיה באחד מההגורמים הבאים: 1. כרטיס זכרון של המצלמה 2. תקלה במצלמה 3. כבל מצלמה תקול 4. עדכון של windows שדפק משהו בתקשורת דרך ה USB בשני המחשבים (שניהם מתעדכנים אוטומטית). גורמים 1 ו 3 נפסלו ע"י הצלבה עם כרטיס וכבל אחרים. גורם 2 נראה היה סביר. גורם 4 נראה לא סביר, אבל אפשרי. ליתר בטחון הסרתי והתקנתי את ה USB כמה פעמים. בשלב זה רכשתי קורא כרטיסים פשוט מתוך הנחה שאם התקלה במצלמה אוכל לעקוף זאת ע"י שימוש בקורא כרטיסים. להפת…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח ASUS p4p8000. ושני זיכרונות KINGMAX 3200 256MB , היכן אני צריך לשים את הזיכרונות כדי לנצל את טכנולוגית ה DUAL DDRAM בשני הסלוטים הכחולים נכון ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
when i run 3dmark its shows me that my score is 7200 Ihave amd 4200,hd3850,2X1 Ram,windows vista basic is it ok? :'(
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
לפטופ של dell יחסית חדש (כחצי שנה) עם ווינדוס 10 מעודכן. אין לי "מצב שינה" אלא רק "שינה" ולכן ,כאשר אני נכנס ל"שינה" הסוללה נגמרת לאחר כיומיים. האם אמור להיות מצב שינה? או ששינה אמור באמת לכבות את המחשב ללא שימוש בסוללה כלל?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מערכת עם לוח MSI NEO2 P45 ומעבד E2160 כרטיס 9800GT ספק אנרמקס טומהוק 405W מערכת הפעלה ויסטה אולטימט הכל עולה יפה חוץ מטעינת החלונות שלוקח בערך דקה או שניים לטעון את החלונות ממה זה יכול להיות? (זה קורה גם כשהמחשב באוברקלוק וגם כשהוא לא). אני עובד עם החלונות האלה גם במחשב השני (לוח MSI מעבד AMD ATHLON X3) ושם המערכת עולה במהירות.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-