עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by THE-MASTER,

זה העתק של שאלה ששאלתי לפני שבועיים ולא קיבלתי תשובה אז אנא בבקשה עזרו לי. ************************************* קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פרטי המחשב: ECS P4VXAD+ Pentium 4A, 2466 MHz פרטי הביוס: BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message P4VXAD+ Ver:1.1B 03/05/2003 System BIOS Date 03/05/03 Video BIOS Date 12/23/02 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 עכשיו לעזרה, בתוכנה EVEREST כתוב לי ש ה Video BIOS בן יותר משנתיים ולעדכן אם צריך. צריך? אני לא יודע אם אני צריך עדכון אבל אני הולך לרכוש דיסק קשיח של 80GB ואני חושש שהוא לא יזהה את הכמות הזו. כי כרגע יש לי דיסק של 40GB והוא מזהה 37.2G…

3. Started by הרב אמנון יצחק,

קניתי ממעבדה את הספק הזה 350 W ב 92 ש"ח והייתה עליו מדבקה מומלץ ע"י AMD ו INTEL ! LG TECH זה LG ? או חברת בת שלה ? מישהו מכיר את המותג של הספק ? והאם זאת הייתה רכישה כדאית ? תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

שלום לפני כמה ימים הייתה לי בעייה עם הכרטיס מסך.המאוורר לא עבד והיו בעיות עם התצוגה.אתמול סידרתי את המאוורר ושהפעלתי מחדש את המחשב.אני שומע שהוא מופעל אבל אין לי שום תצוגה והאורות של ה-USB לא נידלקים.מה אני יכול לעשות? תודה מראש יש לי לוח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 מעבד athlone xp 2200 ווינדוס XP

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום לכם, ברשותי כרטיס כזה שקניתי לפני מס' שנים בכ-180 שקלים. אני חושב שהוא מתחיל לזייף משום שלעיתים ההתקנים המחוברים אליו לא מזוהים במערכת, או מזוהים ונתקעים מדי פעם. רציתי לשאול האם יש לזה פתרון כלשהו? אם לא, האם ידוע לכם על כרטיס דומה או התקן דומה שיתן לי לחבר אליו 4 התקני IDE ולא יעשה בעיות לטווח הארוך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה?? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by Wildatack,

חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by buuhaa,

שלום. אני מחבר DOK לווינדוס 98 SE ומיד עולה לי אשף הוספת חומרה שמחפש דרייבר. האם הוא לא אמור להיות מזוהה אוטומטית ? כאשר אני ממשיך את תהליך חיפוש הדרייבר הוא כמובן לא מוצא, ואין לי אפשרות להשתמש בו. מה עלי לעשות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. אוקי זה התחיל לא מזמן .. אני עד ליפני איזה 3 שבועות יכלתי ליצרוב בדיסקים שלי פיתאום הוא כותב לי :power calibration error הלכתי לגוגל חיפשתי מידע וזה פחות או יותר כמו ש:TomB כתב בהודעה אחרת.. בכל מקרה, ממה שקראתי לשגיאה הזו יש מס' סיבות - 1. מדיה (דיסקים) גרועה 2. עין מלוכלכת של הCD 3. עדכון תוכנה שלא עבר טוב (למשל לנרו 6) 4. כשל פיזי של אחד מחלקי הצורב. אוקי... הדיסקים עדיין לא ניסיתי כי אני לא יודע זה עבד לי אם אותם הדיסקים חבל ליקנות חדשים נישארו לי הרבה... העיין המלוכלכת -קניתי דיסק ניקוי הרצתי אותו וניסיתי ליצרוב גם לא עבד.. יש לי נרו 6 לא עבד חזרתי לנרו 5 לא עבד.. איך אני מזהה כשל פיזי?? פעם פתחתי תמחשב ובדדקתי תחיבורים והכל היה טוב.. אני דיי מיואש .. יש…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by Niv golan,

תמונת המסך קופאת ואי אפשר לעשות כלום אי אפשר להזיז את העכבר (המחשב נטקע לגמרי) אחרי שעשית הפעלה מחדש זה חוזר על עצמו.... אני לא יודע מה הבעיה אבל כאשר אני שומע שירים המחשב נטקע מה הבעיה?? תודה....

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by nim901,

זה כבר קרה לי 3 פעמים ביומים! פתאום בלי קשר לחיים המחשב מחליט לעשות ריסט (והוא לא מציג מסך כחול, כלום!) ואחרי שהוא עולה כתוב שהוינדוס שוחזר מבעיה חמורה. עשיתי סריקה עם nod32 ועם Ad-Aware מצא לי כמה "מרגלים" אך לא יותר מזה! אחרי הסריקה הבעיה המשיכה אז חשבתי שזו בעיה של חום, המעבד עובד בסביבות ה 40 (החישן מזייף אבל המחשב כבר כמה שנים ככה שזה אומר שאין יותר מדי בעיה) כרטיס מסך, 2 מאוררים אחד על הזכרונות למעלה ואחד על הליבה + זיכרונות למטה, בלי OC. הארד דיסק בערך 30 מעלות. וכמו שאתם רואים אין בעיה גדולה של חום אך יש בעיה של ריסט. בלילה כשראיתי TV (על המחשב) הוא פתאום התכבה אז החלטתי להשאיר אותו כבוי שינוח. חזרתי היום ופחות מ 10 דקות אחרי שהמחשב עלה שוב ... ריסט. אז החלטתי לבד…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בעיה בחלק מהמשחקים... במשחק לדוגמא AA (AMERICAS ARMY)1 יש צבעים מוזרים על הטקטורות... כל מיני צבעים כאלה... במשחק אחר יש באגים לדוגמא שהרגל של הדמות פתאום נמתחת הצידה כזה... ומשחק אחר אני משחק אותו דקה ואז המחשב נתקע לכמה שניות (20 שניות בערך) ואז עושה ריסט או מופיע מסך כחול ...(ואז עושה ריסט) נכון זה נשמע מוכר לכל מי שעשה פעם אוברקלוק... ובאמת עשיתי אבל אחרי שראיתי את הבעיות האלה הורדתי את האוברקלוק... והם נשארו. חשבתי שאם הכרטיס מסך נדפק אז הוא נדפק ולא יעזור להוריד את האוברקלוק... אבל ניסיתי לקחת את הכרטיס ולשים אותו במחשב אחר... ולא היו שום באגים באותם משחקים... ועוד דבר... לקחתי כרטיס אחר תקין. שמתי אותו במחשב שלי והבאגים נשארו... זאת אומרת שזה לא …

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by Computertalk,

שלום לכם משום מה ה USB הפסיק לזהות את המצלמה שלי וכל דבר אחר שאני מחבר חוץ מעכבר וחיבור למודם - מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by Lord^Lior,

אני כותב את זה כאן כי אני לא יודע איפה אני אמור לכתוב... אני משער שזה המקום המתאים. אז ככה, המחשב שלי (בן שנתיים): פנטיום 4 2.4 256 דידי ראם, 266 הרץ. ג'יפורס 4 אם איקס 440 128 דידי אר. לוח אם תומך אייג'יפי 4. רציתי לדעת אם אני מחליט לשדרג (עוד ראם - 512 או 256, וכרטיס מסך חדש - 6600GT) - האם זה משתלם? סך הכל זה יעלה כ - 1500 שח. חבר אמר לי שלא כדאי לשדרג כי המחשב לא ינצל את הכרטיס מסך, השאלה היא האם זה נכון? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by IDAN AMRAM,

אני משתמש באימיול החדש של ליונטוורק גירסא 5 ..... הכל פועל כמו שצריך חוץ מזה שאני מקבל הודעה על הקובץ קרדיט כל פעם שאני מפעיל את אי מיול אני לוחץ אישור ואז ההודעה שוב מופיע שוב אישור ושוב מופיע ככה 6-7 פעמים.... זה מעצבן..... מישהו יודע איך לטפל בזה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by ptyahoo,

השאלה בכותרת תודה לעוזרים...

17. Started by cheapwine,

יש לי אן אף 7 של אביט. אני לא מצליח לגרום למיקרופון לעבוד,אני מנסה הכל ולא מצליח לגרות לו לעבוד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by שמנואל,

שלום. זקוק לעזרתכם. הדלקתי את המחשב (ח ד ש ) עם ASUS P4P800 SE וקיבלתי את ההודעה הזו. self- test the monitor is working check the video cable or pc הכל נראה לי עובד, המחשב נשמע תקין אבל אין כלום על המסך וזה נראה לי ממש מפחיד. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Ram-,

שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by TimoTy,

טוב אני גולש באינטרנט ופתאום המסך הופך לכחול אז ניסיתי לכוון את המסך שיתן לי פחות כחול וזה לא עובד .... ניסיתי לתת לו מכות (שהוא הפך לצהוב זה עבד...) וכימעט שברתי אותו וזה לא עובד..... ניסיתי להוציא מהחשמל לכלום לא עובד!!! איך אני מחזיר אותו לתפקוד רגיל?? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by THE-MASTER,

ניתחתי קובץ MINIDUMP של מישהו וכל הקבצים שלו מסמנים(חוץ מאחד) על.... Probably caused by : ntoskrnl.exe מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור אותה...

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by shaniyakov,

אני רוצה לעדכן את הביוס, אבל לא יודע איך ניכנסתי לאתר החברה של הלוח שלי אבל אני פשוט לא מסתדר.... מישהו יכול לעזור לי, להגיד לי מה אני צריל להוריד ומה לעשות הלוח שלי: +ecs p4vxasd2 מעבד: intel p 2.4 מישהו יכול להגיד לי איך מעדכנים, תודה מראש מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כזאת.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by IdL,

אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by sharonbh,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי צורב DVD של חברת LiteOn וחיברתי אותו למחשב במקום צורב הימהה הישן שלי. הצורב מחובר כ-Secondery Slave ומחובר כמשני להרד דיסק. הבעיה היא שבאתחול המחשב, בשלב שבו המחשב מזהה את כונני ה-IDE השונים, הוא לא מזהה את הצורב ופשוט לא ממשיך את האתחול עד שאני מנתק את הצורב ומאפס אותו מחדש. כשאני מחזיר את הצורב הישן הוא מזהה אותו בלי בעיה. עוד אציין כי הג'ימפור לצורב DVD הוא אותו דבר כמו לימהה (Slave) אני לא רואה כל סיבה נראית לעין מדוע המחשב לא מזהה את הצורב (חיברתי את הצורב במחשב של חבר והוא עובד שם יופי - הבעיה לא בצורב..) יש לי מחשב פנטיום 3 866 עם 256 זיכרון ושני הרד דיסקים שמחוברים כמסטר ל-Primary וSecondery, כונן קריאטיב שמחובר כSlave ב-Secondery, וצורב …

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. היי. המחשב המדובר הוא לא שלי, הוא של בן דוד שלי... עכשיו זה בעקרון המחשב הישן שלי שמכרתי לו: AMD Athlon K7 1.2ghz Gigabyte GA-7ZX ידה ידה ידה אצלי בבית לא היו לי שום בעיות ואצלו זה מהיום הראשון ככה, אז אני מניח שזו בעיית תוכנה... בכל מקרה בדקתי טמפ' ומתחים, הכל יציב וטמפ' לא עוברות את ה50 במאמץ. משחקים לא הספקתי לנסות אצלו (הסיבה שמכרתי לו מחשב "חלש" זה כי אין לו צורך למשחקים וכו') אבל אני משוכנע שגם בהם זה יתקע בהתחשב בעובדה שזה נתקע בשמיעת קובץ MP3 (לא משנה באיזו תוכנה). הנה מה שבדקתי\ניסיתי: DirectX - יש לו 9.0c, בלי שום בעיות (בכל DXDiag). Codecs - ניסיתי כל מיני, לא משפיע מתחים וטמפ' - בדקתי - יציב. אני חושב שמחר על הבוקר אני ינסה להריץ Prime95 וMemtest86 - לבדוק אם …

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.