תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד P4 2.8 Presscot, LGA 775, נשבר לי כנף אחד, באיסטרוניקס אין. מה עושים? מדובר במעבד עם המאוורר העגול הגדול זה שמגיע בBOX, איפה אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה שקורה זה ככה: כשמדליקים תמחשב,הוא נדלק(נוריות,רעש,צורב וCD ROM נדלקים) אך על המסך לא מופיע כלום כלומר הוא לא מעלה אותו... אחרי כמה בדיקות גיליתי שהמאוור על המעבד שרוף,למרות שעדיין היה צריך לעלות,טוב בכל מקרה הלכתי וקניתי אחד חדש... המחשב עבד כמה ימים ואח"כ הבעיה חזרה... נדלק ולא עולה..... הספק תקין גם כן,בדקתי אם אולי זה ה כ.מסך,כוננים או HD וזה לא הם... מה נדפק חבר'ה? הלוח? המחשב מ-א-ו-ד ישן,P2-300 החודש קונה אחד חדש... תודה מראש. אז זה ה לוח?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ סרט במדיה פלייר אני מקבל את הודעת השגיאה הנמצאת למטה בתמונה, אבל לא בכל הסרטים שאני מריץ זה קורה. אני לא זוכר מה עשיתי (אם עשיתי) שזה קרה פיתאום, אה וגם קבצי מדיה פלייר לא נפתחים דרך המדיה פלייר, עולה לי החלון הזה שאני אמור ליבחור בו באיזה תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ ****עריכה**** הבעיה נפתרה, system restore פתר הכל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים בערך היה לנו בבית קצר שהמחשב שלי דלק, הוא נכבע כמו שאמור להיות, ושהדלקתי אותו לא הצלחתי, היו מכל מיני שגיאות וכל פעם הייתי צריך ללחוץ על כפתור כדי להמשיך, וזה רשם תמיד את אותו הדבר, אחרי יום שהמחשב היה כבוי הוא פעל, וכבר היו עוד קצרים, וכל פעם חיכיתי יום ויום ויום, בסוף קניתי ב500 שקל גנרטור שמחבר בין החשמל למחשב, מתי שיש אפסקת חשמל/קצר, המחשב יהיה דלוק עם עוצמה ל5 דקות, שב5 דקות אני אכבה אותו, וככה הוא ייתכבה רגיל ולא מקצר... אבל הבעיה עדיין נמשכת, ואני פשוט חדוש שלם לא מכבה תמחשב, שתקוע לי משהו אני עושה ריסט (ריסט זה לא עושה כלום, רק כיבוי והדלקה), אז אפילו הטכנאי שלי לא ידוע מה הבעיה, הוא אומר שזה קשור להארד דיסק, אבל לאחותי זה לא עשה כלום, שיש לה מחשב יו…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ושוב אני שואל בשביל חבר שלי (שמצב המחשב שלו הלך והחמיר). המחשב מודיע לו כל הזמן שיש קבצים פגומים, זה בתוכנות ובכל מיני דברים אחרים שהיו מותקנים לו על המחשב הרבה זמן, ופתאום זה התחיל לקרות לו. ה MESSENGER לא עובד יותר וגם ה EMULE מחק לו את כל ההורדות (שהיו לקראת סיום ) ועכשיו הוא לא מסכים בכלל לעלות. בשתי התכנות האלו המחשב הודיע לו על קבצים פגומים. הוא אמר לי שאפילו הצייר לא עובד לו! מה אפשר לעשות עם כל הבעיות האלו, חוץ מלפרמט?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה דרייברים עדיף להשתמש, הדרייברים המקוריים ללוח של nvidia מהאתר שלהם, או הדרייברים שהגיעו עם הסידי של הלוח K8NS Pro של ג'יגהבייט??
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון עבר על המחשב שלי אירוע לא נעים שמאז אני לא מצליח לפענח איזה חלק נפגע אבל הכיוון שלי הוא הספק כח. אני צריך שתעזרו לי לפענח איזה חלק נפגע באמת כי מההודעות של המסך הכחול אני לא יכול לדעת. הסיפור הוא כזה , יום שישי אני יושב לי סתם בסלון והמחשב עסוק בדיוק בלעשות DEFRAG לאחד מהדיסקים. פתאום אני שם לב שהאורות בבית מעמעמים כמו שקורא בנפילות מתח ואז אחת מהן מתפוצצת וגורמת לקצר בכל הבית. ישר חשבתי על המחשב אתם יודעים.. יש לי אותו שבועיים בקושי ועד עכשיו הוא עבד פשוט מדהים והיה לי כיף איתו , מאותו אירוע רק צרות :'( קודם כל בכמה דקות הראשונות אחרי שזה קרה הוא לא הסכים בכלל להידלק. חשבתי שהלך הספק לחלוטין ( ספק ENERMAX ) אבל לא התייאשתי חיכיתי עו…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים הייתה הפסקת חשמל ומאז המחשב של אבא שלי לא עולה יותר... כלומר אני מדליק את המחשב והמסך נשאר כבוי בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם הכרטיס מסך אז הוצאתי אותו והחזרתי , והבעיה לא נפתרה אז ניסיתי לחבר מסך אחר ומחשב (מסך ממחשב שכן עובד...) ועליו הוא לא עבד אז האפשרויות שלי כרגע עומדות על א. כרטיס מסך דפוק ב. כרטיס מסך נשרף ג. (אפשרות לא נעימה) לוח אם נשרף. מה אתם חושבים?? באיזה עוד דרכים אני יכול לבצע דיאגנסטות?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תשמעו יש לי רשת בין שני מחשבים הראשון(מארח)xp והשני (אורח) 98 עשיתי רשת באמצעות כבל מוצלב ללא ראוטר דרך האפשרות שיתוף בווינדוס! טוב עשיתי תרשת אם הגדרת אייפי וכל זה.... וזאת הבעיה(אגב הבעיה נמצאת אצלי שנה ) למשל מחשב ה xp דלוק ו 98 כבוי ואני עושה כיבוי ל xp אז ה 98 נדלק לבד!וההפך! יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מישהו יכול בקשה להביא לי קישור לתוכנה כזאת? קישור כמה שיותר מהיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של Reatlek שבא עם הלוח (יש לי ג'יגה ביט,וכרטיס הקול הוא גם איכשהו קשור לצ'יפסט שלי SIS) עכשיו, משחקים פועלים לי. אבל מה.. מרגע שהתקנתי את הכרטיס קול, משחקים לא עובדים לי עם קול! (משחקים שאמורים לעבוד עם קול) הדבר היחיד שעובד זה הסאונד. יש לכם עצות?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, נשרף לי הארד דיסק הנוכחי, 80gb Ide 7200 rpm 8mb buffer, by Wd חיברתי במקומו הארדיסק של Quantom Firebell 4500RPm, משהו נוראי בקיצור, חיברתי תהארד דיסק השני, פירמטתי אותו, הרצתי לבדקה סתם AquaMark, הציון שקיבלתי היה 11000, כשעם ההארד דיסק הקודם קיבלתי 55000 המחשב שלי בחתימה. האם ההארד דיסק יכול לפגוע כל כך בביצועים??? תודה או שאולי הרסתי עוד משהו? |: מקווה לשתובה מהר, בתודה דני.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של ELITEGROUP מדגם K7SOM+ 7.5c. ללוח זה יש כרטיס מסך ONBOARD ולא ניתן לבטל אותו לא ב-BIOS ולא עם ג'מפר על לוח האם. קניתי כרטיס מסך PCI מפני שאין לי מחבר AGP ואיני מצליח להתקין אותו בשום דרך, כאשר אני מחבר אליו את המסך אני מקבל הודעת NO SIGNAL, כמו כן המחשב אינו מזהה את הכרטיס. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק שצורף, אני מקבל הודעה שלא נמצא החומרה המתאימה. כל עזרה תתקבל בברכה כי אני חסר אונים ועל סף יאוש! :s05: תודה מראש Zelbi
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול קניתי צורב DVD, חיברתי אותו, הכל הלך חלק. הבעיה היא ככה, המחשב לא מזהה את ה-CD ROM ב-"מחשב שלי": בניגוד לכך, הוא כן מזהה את ה-CD ROM במנהל ההתקנים: אשמח לקבל עוזרים, מודה מקרב לב לעוזרים, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה REALTEK על לוח אם abit אין לי שום בעיה נראית בלוח הבקרה עשיתי התקנה מחדש של הדרייברים יש לי מארז antec p-160 עם פנל אחורי ופנל קידמי למיקרופון ואוזניות ובשניהם המיקרופון לא עובד (האוזניות כן פועלות) מבקש את עזרתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה חברים ישבתי לתומי במחשב פתאום בלי שום דבר כל התוכניות התחילו להיסגר במחשב עד שנאר רק הרקע במחשב, עשיתי ריסט כמה פעמים כיבתי את המחשב ועדיין הוא לא זיהה את ההארדיסק הוצאתי וניקתי את החיבור החשמל מההארדיסק והכל עבד מדובר בהארד דיסק די חדש משהו כמו חודש מסוג: MAXTOR-120GB 7200/133 (8MB) ויש לציין שהיום שידרגתי היום את הכבלים של המחשב מרגילים לעגולים, תודה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש..והייתה לי בעיה מוזרה היום..קודם כל הייתה הפסקת חשמל..אבל אני לא בטוחה שזה קשור כי המחשב היה מכובה עוד מאתמול בערב..אבל היום כשחזרתי מהעיר..אז שמתי לב שהמחשב מכובה אבל המנורה של המודם דלוקה..יש לי מודם WOW אפור בהיר קטן... ויש שם 3 מנורות ו רק הראשונה הייתה דלוקה, והיא תמיד מכובה כשהמחשב מכובה.. למה.? הייתה לי בעיה דומה לפני מספר שבועות עם ג'ויסטיק ..יש בו כפתור אור קטן שכאילו מראה מתי הוא מחובר ומתי לא..ובמחשב הישן כשהמחשב היה מכובה, המנורה של הג'ויסטיק הייתה גם מכובה.. אבל במחשב החדש המנורה הייתה דלוקה.. מה הבעיה? בבקשה תענו לי..
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי במארז חדש יציאת 1394 פיירווייר קדמית אבל יוצאים ממנה 6 חוטים בלבד שארבעה מהם אין לי בעיה אתם אבל שני חוטים אחד מסומן VP והשני מסומן VG שאין לי מושג לאיזה פין לחבר. המארז הוא של CASEDGE אם למישהו כבר יש נסיון איתו. בתודה מראש דותן
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק WD 36GB SATA 10000 RPM 8MB BUFFER וWD 200GB IDE 7200 RPM 8MB BUFFER בדקתי את שניהם בתוכה ספיד פאן ויצא שה SATA שהוא הרבה יותר מהיר, וחדש יותר !! בפחות פיטנס... (ראו תמונה למטה) צריך לדאוג לגביי זה? מה זה אומר והאם זה ישתנה עם הזמן...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הכפתור "הקודם"באקספלורר ובמחשב שלי לא עובד הוא לא נותן אפשרות לחזור לעמוד הקודם. תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס במחשב או משהו שיוצר כל הזמן nonstop קבצי *.tmp בתיקייה של norton system works/anit virus/qurentine הנורטון כל הזמן מוציא לי הודעה על זה הוא מחק קובץ בלה בלה בלה .tmp אבל אני רואה שזה כל הזמן נוצר מחדש.... באלפים (כרגע המחשב סגור ואני מדבר מהמחשב של אבא שלי). מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בד"כ שאני מכבה תמסך אז אני רואה כאלה ברקונים(ברק) על המסךך משהו מזה ??למה זה קורה??
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-