עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gif,

שלום ,המחשב שלי עושה ריסט לבד ללא כל הודעה מוקדמת בהפרשים לא קבועים. ניתחתי את קבצי המינידאמף שהיו לי בתקיה וגיליתי שהדרייבר של הכרטיס קול עושה את הבעיות (Rtlnicxp.sys) מה אתם מציעים לי לעשות? נ.ב בדקתי טמפ' וכול נראה תקין. ועשיתי את כל מה שכתוב בסטיקי.ועדיין הבעיה חוזרת והסרתי את הדרייבר של הכרטיס קול והבעיה עדיין נשארת הבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by יוליוס,

שלום יש לי מחשב לנובו יקר שקניתי לפני שנתיים עם 250 GB . ביקשתי מטכנאי לשכפל הכל לכונן 1 טרה התברר שכעת לא מופיע רישיון למערכת ההפעלה , למרות שרכשתי עם מערכת הפעלה ורישיון מקורי. מה ניתן לעשות ?

3. Started by liav17,

אהלן חברה, יש ברשותי מסך של סמסונג T220 התקלה היא כאשר אני מחבר את כל המחשב הכול מחובר כמו שצריך מצד שמאל במסך יש לי רישום של "אנלוגי ומחלף לדיגיטל" לאחר מכן הנורה מצד ימין למטה מהבהבת משהו יודע מה התקלה? (לפעמים יש לי על המסך כיתוב עם 3 צבעים אבל המחשב לא עולה לי... חייב עזרה דחוף תודה...

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by xtract1,

איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by yakir4u,

המקלדת אחרח השלב עלייה של הBIOS לא מגיבה בשלב העלייה אם אני לוחץ DEL אני מגיע לBIOS ויכול לעשות מה שאני רוצה אבל עם אני לוחץ F12 לסדר עלייה של הכוננים אז הוא לא מגיב אז אני לא יכול להתקין ווינדוס והמחשב סתם עומד בפינה ומחכה לי שאני יטפל בו נסיתי שתי מקלדות וזה לא עזר

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by אלעד כהן,

שלום יש לי בעיה במחשב אני לא יודע בדיוק מאיפה אבל זה משפיע לי על הרבה דברים... דבר ראשון שאני מחבר את המסך למחשב דרך הלוח אם גם דרך הdvi וגם דרך vga מופיע לי "no signal" שאני מחבר את המחשב לכרטיס מסך דרך vga לא עובד ודרך dvi עובד אבל כל המסך במים פסים כאלה בצבעים שונים ובנוסף לזה שאני נכנס לראות על איזה כרטיס מסך אני מחובר מופיע כיאלו לא מזוהה... אני חושב שהבעיה מהלוח אם... אבל אני לא בטוח כי תמיד היה לי בעיה שלפעמיים היה "no signal" והיה מסתדר אבל הפעם זה פשוט לא מסתדר... לא משנה מה... תמונה-נראלי שבתמונה לא רואים את הפסים הכחולים תכלת אבל אצלי במחשב זה מופיע כמו כן רואים שרשום שהשבב "אינו זמין" בכל מקרה כבר הזמנתי מחשב חדש אבל זה יעבור לאחי הקטן תודה לעוזרים ..…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by SalsaGuy,

שלום לכולם, בדיוק רכשתי מחשב חדש ובכל פעם שאני מעלה משחק אחרי כשתיים-שלוש דקות המחשב פשוט קופא. אני כבר משתגע מנסיונות לפתור את הבעיה הזאת. ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי. למישהו יש רעיון? מפרט מערכת: P-4 3 Ghz Asus P5GDV 512 Mb Dual-Band Geforce 6600 256mb wd 160gb sata תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  8. שלום, בדהייה נמצאת בצד שמאל העליון ש להמסך samsung 1200NF כאשר אני מחבר דרך הBNC כאשר המסך מחובר דרך הD-sub הטשטוש(דהייה) נעלם המפרט קיים ובכל מקרא כרטיס המסך ati 8500 64mb אשמח לשמוע רעיונות HaimTS

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by DarkArchon,

מדובר במדפסת hp 5550. לפני כמה זמן נגמר הדיו השחור. לא השתמשתי במדפסת, עד שהיום קיבלי דיו שחור חדש (נקרא c6656), והכנסתי אותו למדפסת במקום הישן. כשהדלקתי אותה, הנורית הירוקה של power היבהבה, והמדפסת דיי השתגעה, גררה דפים, הדפיסה עליהם כל מיני סימנים. ניסיתי להדליק אותה ולכבות כמה פעמים, חיברתי וניתקתי כבל שמחבר אותה ל-LPT1, התקנתי מחדש דרייברים. כלום לא עזר. ועכשיו כשאני מדליק אותה, נורית power ונורית של גרירת דפים דולקות, המדפסת עושה רעשים כאילו כי שוברת את עצמה מבפנים, ואז נעצרת ולא עושה כלום יותר. מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מהעובדה שזה HP). זה נראה כמו בעיה במנגנון גרירת דפים...... die hp die

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by dvd21,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות שידרוג ללפ-טופ (להגדיל הארד דיסק,זיכרון וכו'...) ובכלל איפה אפשר לתקן את הלפ-טופ אני אשמח אם תביאו לי כמה אתרים של חנויות לתיקון לפ-טופים אים יש כמובן תודה רבה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by orendia,

שלום לכולם, אחרי שחבר שלי עבד עם ה DiskOnKey שלי הוא הוציא אותו ללא יציאה בטוחה לאחר ניסיון לחיבורו בשנית נראה כי הוא לא מזהה אותו יותר.. אשמח לפתרונות?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  12. אהלן חברים קניתי מחשב חדש והיום קיבלתי אותו . בעיקרון המפרט הוא Q6600 8800GTS 640MB OZC 2GB מאז NXTZ APOLO קירור למעבד - משהו נינג'ה. בקיצור קניתי את המשחב והתקנתי אותו היום והוא נראה מאוד מאוד מאוד איטי באמת זה מוזר לפתוח חלון של EXPLORER לוקח לו הרבה זמן .. לעבור בין חלונות הרבה זמן.. אני רגיל למהירות כזאת מהמחשב הישן שלי (P3 - 1000) אבל לא ציפיתי שמזה.. הרצתי AQUA MARK וקיבלתי 136,000 שזה נראה גם דיי קצת בשביל המפרט . מה אפשר לעשות חברים ? אוליי חסר לי דרייבר ? אוליי משהו לא מעודכן לי בביוס ? יש מצב שהמסך שקניתי (proview 22wide) מכביד עליו בצורה כזו ? אשמח לקבל עזרה בבקשה ! תודה לכולם !!

13. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by stormbringer,

שלום אנשים... אממ אני די חדש פה, ומקווה לקבל עזרה במהירות אז ככה, המחשב שלי חזר לפני כמה ימים משידרוג, פירמוט... והתחלתי להתקין כמה משחקים, ואז שנכנסתי אל אחד מהם, המחשב נכבה אחרי כמה דקות.., אחר כך זה עבר, ואז נכנסתי למשחק אחר, וזה קרה עוד פעם... אמרו לי שאולי זה שמהחשב מתחממם או משהו, בדקתי והוא כל הזמן בין 29-30, וזה מעצבן אותי!!!, פול!!, תעזרו לי ועכשיו יש לי עוד בעיה, שצצה לי בכל המשחקים ששיחקתי עד עכשיו אז החלטתי להעביר את הבעיה הזאת לפה, כי זה נראה לי בעיה במחשב זאת הבעיה:

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by crik,

אהלן, קיבלתי את הדיסק מארה"ב (הגיע ע"י הוריי) עשיתי לו עדכון ל 010G. בעל לוח gigabyte z77-d3h הבעיה היא כזו. מאז העידכון אני לא מצליח לעשות לו התקנה של WINDOWS 7. כל הזמן הוא נתקע בכך שלא מצליח להעתיק את הקובץ(ע"י USB, דיסק, Imagex) האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ? ואיך ניתן לפתור אותה לעזזל? תודה משה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Baruh92,

שלום לכולם! לפני שאני יכתוב את השאלות שלי יש לי בקשה למנהלים, עם זה לא המקום ובקשה אל תינעלו תעבירו את האשכול לפורום המתאים, תודה! אז ככה, הורדתי אתמול את התוכנה everest משהו כזה, מי שלא יודע זו תוכנה שמראה את המפרט של המחשב שלי אז הינה: מצטער על האיכות אבל קצת הסתכתי עם התמונה, וכן אני יודע מחשב עתיק עכשיו עם תשימו לב רשום לי פעמיים שיש לי ג'יפורס MX 440, אני יודע שזה נשמע קצת לא הגיוני אבל יכול להיות שיש לי 2 כאלה במחשב? עכשיו לשאלה שקצת יותר חשובה לי.. יש לי 256 זיכרון, הייתי רוצה לקנות עוד סטיק של 256 שיהיה לי 512, האם זה אפשרי? עם כן הייתי רוצה שתציעו לי דגם של 256 שיתאים שיתחבר למחשב שלי כי הלוח אם שלי קצת ישן. עם אפשר בכמה שיותר זול ! תודה רבה

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  19. יש לי MX700 שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו) אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשות תיכננתי להטעין אותו יותר מאוחר טוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיב הבטריות נגמרו מהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותי בלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה) עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוק טוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמו אך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...…

20. Started by X_Dror,

הי, היום אחרי ששיחקתי פחות מדקה במשחק World Of Goo המחשב נתקע, קיבלתי הודעה מהמסך שאין Signal ועשיתי Reset. כשהמחשב נדלק בחזרה שמתי לב שיש ארטיפקטים על כבי צבעים כהים. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של ATI, עשיתי כמה Restarts כמובן, הוצאתי את הכרטיס(ATI X800XL) ניקיתי אותו, ווידאתי שהוא לא חם מדי על פי תחושה באצבעות, חיברתי אותו שוב, והווכחתי לראות שהבעיה לא נפטרה. למרות שיש לכרטיס אחריות ל-3 שנים מסתבר שהיא חלפה לפני כמה חודשים (מי היה מאמין שהמחשב הזה כבר יותר מבן 3? ) אז כמו שזה נראה עכשיו, כנראה שאני אצטרך לקנות כרטיס חדש. כמובן שזה לא יוצא מאוד נח כי אני רב הזמן בצבא, וכשאני חוזר הביתה אני לא עושה בו יותר מדי (למרות שאני חוזר הביתה כל יום אני חוזר די מאוחר …

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by Odedb52,

שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by Ilan15,

זה די מעצבן כי לפני שבוע הכל עבד מעולה ופתאום בעיה שפתרתי לפני כחודשיים חזרה.. והפעם משחה תרמית לא פותרת את התקלה. טוב אז הבעיה היא שכשאני מפעיל משחק הטמפטורה מתחילה לעלות בהדרגה מ50 (שזה ברגיל) ל100 ואז המחשב מתכבה. בהרצת סירטוני יוטוב ברזולוצייה מלאה זה עולה ל70 מעלות אבל זה לא ממשיך לעלות.. ניסיתי: -לנקות מאוורר של המעבד (מספר פעמים) -להחליף משחה תרמית (עכשיו עשיתי וגם לפני כ5 ימים) -להדק את המאוורר הראשי החלפתי מאוורר לפני כחצי שנה בגלל אותה בעיה וזה עבד פיקס 4 חודשים לפני חודשיים התקלה הזאת שיש לי עכשיו הייתה.. שמתי משחה תרמית והיא נפתרה עכשיו זה לא פותר את זה (יכול להיות שלא שמתי מספיק משחה תרמית? המפרט (מחשב די ישן רוב הרכיבים כבר בני 5 שנים): AMD Athlon 64 X2 dual…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by goldyoav,

שלום לכולם, פתאום ביום בהיר הצורב שלי, SONY דגם DW-G120A התחיל לצרוב מאד לאד, במהירות X1 למעשה. לא משנה המהירות שאותה אני בוחר בנרו למשל, הצריבה תהיה איטית למרות שנרו כותב שהצריבה מתבצעת במהירות שביקשתי. כך שצריבת DVD שלם לוקחת שעה. מה עושים? מה יכול היה לקרות במחשב? המחשב די חזק, בן 4 חודשים. אובד עצות יואב

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  24. צהריים טובים. יש לי מקלדת אלחוטית של A4tech (שקר כלשהו..) שהמקלט שלה מחובר באמצעות USB. בעת ההפעלה מחדש אני נדרש לבחור בין מספר מערכות הפעלה,הבעיה - שהמקלדת לא מזוהה ולא מאפשרת לי לבחור. יש לציין שחיבור מקלדת באמצעות החיבור הסגול כן עובד. קיימת דרך כלשהי שלא תצרוך ממני מקלדת נוספת?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  25. שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים

• 6 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים