תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,לפני שבוע בערך,בלי כוונה נתתי מכה למארז מלמעלה,לא כזאת חזקה,אבל מכה..ואחרי המכה המחשב קרס,ושמעתי פיצוץ קטן מהרמקולים. לקחתי את המחשב לחברה ,ותוך כדי שהחליפו לי מעבד,גם גילו שהכרטיס מסך תקול והחליפו. עד שהכ.מסך הגיע הייתי עם אחד חלופי כמה ימים, HD 5670 ,ולא היה לי סאונד מלכתחילה, שדיברתי איתם הם אמרו שזה בגלל שהכרטיס מוגדר לHDMI ,אבל הכ.מסך הקודם שלי היה גם ככה HDMI והייתי מחבר אותו בDVI , כרטייס HD6850 . עכשיו שלקחתי את הכרטיס התקין(HD6850) שגם היה לי אותו מלפני זה,עדייןן אי לי סאונד.. הבןאדם בחברה אומר שזה משהו בהגדרות ולא בחומרה .. יש למישהו עצות?דבר ראשון אני לא מבין איך קרתה הבעיה ,אבל נגיד והיא קרתה איכשהו..וזה לא כזה משנה איך זה קרה..איפה אפשר לבדוק הגדרו…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש אצלי משהו מוזר כל בערך 24 שעות אם לא בדיוק, המסך מחשב שלי נכבה, ומתי שאני מזיז את העכבר של המחשב אז הוא חוזר לפעול תקין. אני בדקתי בהגדרות של מערכת ההפעלה של המחשב, במצב צריכת חשמל, במתי לכבות את הצג, ונקבע שם אף פעם אותו הדבר עם מצב שינה. אז מה לדעתכם הסיבה לזה? האם זה קשור להגדרה בביוס? הלוח אם שלי זה של חברת ASUS דגם P5QL SE. ואם כן איזו הגדרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
טוב אז ככה, לאחר שהלוח מת לפני כשבוע או קצת יותר.. עכשיו גם הדיסק קשיח.. אני לא יודע מה קורה פה... אבל אני כבר ממש מתעצבן הדיסק הוא WD SATA 160GB ויש אחריות עליו ל3 שנים אצל הדובים... יש דרך שאני יכול להחיות אותו בלי לשלוח אותו עד קיסריה?!? יש שם ממש דברים חשובים.. אני מעדיף אפילו להציל אותם מאשר את הדיסק עצמו.
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני כבר התייאשתי ואני מתכוון לקנות לוח אם פשוט יותר מחר בתקווה שהמעבד\זכרונות\כרטיס מסך תקינים.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456226.0 אבל בכל זאת חשבתי לכתוב את הבעיה ולראות אם למישהו יהיה רעיון...אני בכל אופן קיבלתי את מותו הפתאומי והלא מוסבר של לוח האם... לוח אם abit in9 32X-Max 680i intel E6600 g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB) נראה לי 800MHZ nvidia gforce 8800GTS שאר החומרה זה creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז הסיפור הוא כזה: היו היה... אני חזרתי לדירתי לאחר שבוע שהשארתי את המחשב מנותק מהחשמל, אז חיברתי הפעלתי ואז הוא התחיל לצפצף עליי מהרמקול הפנימי מספר פעמ…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך חדש לא מזמן, וכשהתקנתי אותו, פירקתי גם את הלוח אם והזיכרונות כדי לנקות אותם מאבק. לאחר שהחזרתי אותם למקום והתקנתי את הכרטיס החדש, ניסיתי אותו על כמה משחקים, והFPS השתפרו בהרבה והכל היה חלק, אבל משום מה היו לי כל הזמן PAUSE-ים כאלה שנוצרים בדרך כלל כשהמחשב קורא מידע מההארד דיסק מחוסר זיכרון (אני חושב), בכל מקרה הם לא היו לי לפני שהתקנתי את הכרטיס החדש ופירקתי את הלוח אם והזיכרונות וכל זה. פירמטתי והתקנתי מחדש את הווינדווז (98) וזה לא פתר את הבעייה. יכול להיות שהבעיה נובעת מזיכרונות לא מוגדרים נכון בביוס?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
רציתי לשואל אותכם למה אני יכול לשפר את המחשב שיהיה יותר טוב. אתם יודעים כרטיס מסך, זכרון אולי עוד 512, משהו כזה. השאלה האם אני יכול לקנות כרטיס מסך שיתאים לי למחשב, זאת הבעיה. אז הנה ראו:
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי מה קורה? לפני כ-3 חודשים רכשתי לפטופ Asus 32xvd i5. הזיכרון הפנימי הוא 4 ג'יגה. מותקן ווינדוס 7 64 ביט. פחות או יותר מתחילת העבודה על המחשב, הוא לא עבד במהירות מצופה ממחשב כזה...אני מדבר על ביצועים בסיסיים כגון עבודה באינטרנט, פתיחת חלונות.. לאיטים בזמן הקלדה, ההקלדה קופאת למספר שניות. לעיתים לוקח זמן רב עד שחלונות נפתחים. גם זמן העליה של המחשב (מרגע שמדליקים ועד תחילת עבודה) ארוך. היה מותקן אנטי וירוס avg אך מחקתי אותו (חשבתי שאולי זה קשור), והתקנתי לבינתיים windows essentials. אין איזה תוכנה שהתקנתי שלדעתי עלולה להשפיע... יש למישהו רעיון מה לעשות או מה לבדוק? לא נראה לי שאלו הביצועים של המחשב הזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינג מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא תחנת עריכת וידאו. הלוח שלי הוא ASUS P4C800 E DELUX. מחוברים אליו : פריימרי מסטר- דיסק 120GB. סקנדרי מסטר- צורב DVD סקנדרי סלייב- דיסק 200GB. יש לי על הלוח גם עוד חיבורים של SATA- על שניהם יש דיסקים של 200 GB כל אחד. קניתי דיסק חדש, גם SATA של 250 GB, ואני רוצה לחבר גם אותו. אמרו לי שניתן לחבר אותו ל 2 חיבורי ה SATA שיש על הלוח, למרות שהם מיועדים ל RAID, אך צריך לבטל את האופציה של RAID, ואז המחשב יזהה אותם כאילו דיסק רגיל נוסף. ניסיתי ולא הצלחתי. באפשרות ה RAID עשיתי NO, שיחקתי עם הגאפר בדיסק עצמו ולא עוזר. יש לי בעיה דחופה ואני חייב להמשיך לעבוד. מה אני עושה ? אשמח לעזרה מהירה בנושא ממבינים. (אלא שמכירים את הביוס של אסוס - אשמחח אם תדריכו או…
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך III3D שזה נראה לי INNO 3D משהו כזה Nvidia 8600 GT 1GB מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate 32BIT כל הזמן במשחקים המסך הופך לשחור ואז חוזר ויש הודעה למטה "מנהל התצוגה NVLDDMKM הפסיק להגיב וביצא שחזור בהצלחה" זה לא מפסיק לא משנה מה עשיתי כאשר הייתה לי מערכת הפעלה XP בחלק מהמשחקים זה אפילו עירבב לי חומרים של המשחק למשל במשחק יש קבצים של שיער של דמות פתאום המסך הופך לשחור חוזר ואז הקובץ של השיער על איזה ביניין אבל זה לא משנה עברתי לויסטה מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש (178.24) וזה לא עבד בדקתי חיבורים הכל בסדר מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אנשים... אממ אני די חדש פה, ומקווה לקבל עזרה במהירות אז ככה, המחשב שלי חזר לפני כמה ימים משידרוג, פירמוט... והתחלתי להתקין כמה משחקים, ואז שנכנסתי אל אחד מהם, המחשב נכבה אחרי כמה דקות.., אחר כך זה עבר, ואז נכנסתי למשחק אחר, וזה קרה עוד פעם... אמרו לי שאולי זה שמהחשב מתחממם או משהו, בדקתי והוא כל הזמן בין 29-30, וזה מעצבן אותי!!!, פול!!, תעזרו לי ועכשיו יש לי עוד בעיה, שצצה לי בכל המשחקים ששיחקתי עד עכשיו אז החלטתי להעביר את הבעיה הזאת לפה, כי זה נראה לי בעיה במחשב זאת הבעיה:
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להתקין את הדרייבר וזה לא נותן לי זה כול פעם חוסם את ההתקנה ע"י האבטחה של ווינדוס והדיסק המקורי של הדרייבר לא עובד.. ועכשיו אני לא יכול להפעיל מוזיקה וכול פעם שאני מנסה הוא מוציא לי הודעה על שגיאה ורושם שיש בעיה במנהל ההתקן שלי.. מישהו יכול לעזור לי בפתרון או בדרייבר עובד ללוח אם GA-8I915P Duo gigabyte לווינדוס 7. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. היום עודכן המחשב שלי אוטומטית, בעדכון ארוך של חלונות 10. עכשיו אני מגלה שכל קבצי הוורד הפכו לאופיס אופן XML, ובלחיצה כפולה הם נפתחים לא בוורד, אלא בכתבן. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לעשות defrag לכונן c וזה עושה אבל מסיים ממש מהר וזה לא מסדר שום דבר הוא עדין "מבולגן" זה ממשיך לומר לי שאני צריך לעשות defrag לכונן הזה ואני עושה כבר איזה 15 פעם וזה פשוט לא מתקן את זה,אני חושב שעברתי המון זמן בלי לעשות את זה וכעת ואני כבר לא יכל לתקן כלום,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ולסדר את הכונן המזוהם הזה? צירפתי תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מדי פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה מNVIDIA שמקור הכוח של הכרטיס מסך לא מחובר. בעיקרון גם שאני מפעיל משחקים אני לא רואה הבדל... נראה לי שהוא כן מחובר טוב.. אבל כדי למנוע את ההודעה הזאת... המסך שלי מחובר לספק כוח.. אם אני אחבר אותו ישירות לחשמל האם כך לספק כוח יהיה מספיק כוח להפעיל את הכרטיס כמו שצריך? המסך שלי הוא 17" דק של סמסונג. הכרטיס מסך 7600GS AMD X2 4200 ספק כוח 350 תודה..
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לפני כמה ימים ובהתחלה המעבד היה על 35-40 מעלות ללא OC בIDLE היום הטמפרטורה זינקה ל50 מעלות בIDLE וכשאני עושה בדיקת מאמץ דרך EVERST אחרי כ2 דקות המחשב קורס ואני נאלץ לאתחל, הוא עובד בסדר גמור בלי בדיקת מאמץ, יכול להיות שלא מרחתי משחה כראוי? או יש עוד סיבות? כמו כן היום עשיתי OC לכרטיס מסך, לא חושב שזה קשור.
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המשחה הטרמית איכשהו נגעה בפינים של המעבד, יש סיכוי לתקלה או משהו?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי (P3 667MHZ 256MB) עבד לו לאיטו, עם מעט תקלות מעצבנות. כשניסיתי להוסיף לו זיכרון (SDRAM 256MB) המחשב עבד הרבה יותר חלק. א ב ל ...... פעם ביום ללא הודעה מוקדמת המחשב קפא, שום דבר לא זז. :s05: העכברים והמקלדת מוארים כאילו הם מחוברים אבל לא מגיבים, המסך נתקע על התצוגה, HD לא עושה כלום. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לרסט אותו פיזית (לחיצה ארוכה על ה-OFF). בדקתי טמפרטורות עם אברסט: מעבד 32-36 מעלות, HD 42-46 מעלות, והלוח עומד על 9-15 מעלות !?!. :s05: בדקתי ברישום הארועים, אין משהו מעניין. ניסיתי להפעיל את המחשב עם רק עם הזכרון החדש - עובד, רק עם הישן - עובד, שילוב של שניהם ולא משנה באיזה סלוטים- קופא. בהדלקה לאחר קפיאה שכזו קובץ ה-SYSTEM ברגיסטרי נדפק ו…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי שאלה שקשורה בעיית כרטיס מסך ??? יש לי כרטיס מסך AGP 32MB שבמחשב אחד הוא עובד ובשני לא עובד. עכשיו במחשב שהכרטיס לא עובד עליו אין בעיה כי זה מחשב חדש וכרטיס AGP אחר שאני שם עליו כן עובד, מישהוא יכול לפתור לי את התעלומה המוזרה הזו ?? אני יודה לו.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-