תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
התקנתי שוב את מערכת ההפעלה WINME על המחשב הדיי ישן עם לוח של ASUS TUSI-M וכרטיס מסך משולב , אך אני רואה תצוגה של 16 צבעים בלבד , אין לי את הדריבירים המקרויים אז הורדתי מהאתר של ASUS וגם זה לא עזר עדיין אני רואה רק 16 צבעים , יש למישהו פתרונות או מאיפה אני יכול להוריד דריברים לכרטיס מסך המשולב הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין HD 200GB SATA במחשב שלי ויש לי בעיה לחבר אותו לספק של המחשב, כל החיבורים שיוצאים מהספק הם 4 PIN אבל הבעיה שעל ה-HD אין את החיבור הזה אלא חיבור אחר למיהו יש מושג מה עושים עם זה? דרך אגב יש לי ספק כוח של HEC תודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי WD2500JB בערך שבוע. עבד כמו שצריך ועכשיו כיביתי תמחשב חיברתי את העכבר מחדש וכשהדלקתי אותו: "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" איך אני מציל את עצמי? עשיתי חיפוש בפורום ומישהו אמר לבדוק עם התכנה של היצרן... אם זה מה שאני צריך לעשות מישהו יכול להביא לי אותה? תודה רבה למושיעים
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה של חוסר יציבות וזה כבר תקופה . חוסר היציבות מתבטא בכך שהמשחקים לא עובדים כפי שהם צריכים לעבוד בחלקם יש רעידות כאלה אפילו משחקים חלשים עובדים לא טוב. וגם בכך שעליית תקיות לא טובה, המחשב לא מתפקד טוב. יש לציין שעשיתי כל מה שאפשר לעשות שדרגתי,סרקתי את כל סוגי הדברים,ניקיתי קבצים הכללל. המפרט שלי הוא: Asus M2N-E DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ Radeon X1950 Pro 256 MB 2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שאני יכתוב את השאלות שלי יש לי בקשה למנהלים, עם זה לא המקום ובקשה אל תינעלו תעבירו את האשכול לפורום המתאים, תודה! אז ככה, הורדתי אתמול את התוכנה everest משהו כזה, מי שלא יודע זו תוכנה שמראה את המפרט של המחשב שלי אז הינה: מצטער על האיכות אבל קצת הסתכתי עם התמונה, וכן אני יודע מחשב עתיק עכשיו עם תשימו לב רשום לי פעמיים שיש לי ג'יפורס MX 440, אני יודע שזה נשמע קצת לא הגיוני אבל יכול להיות שיש לי 2 כאלה במחשב? עכשיו לשאלה שקצת יותר חשובה לי.. יש לי 256 זיכרון, הייתי רוצה לקנות עוד סטיק של 256 שיהיה לי 512, האם זה אפשרי? עם כן הייתי רוצה שתציעו לי דגם של 256 שיתאים שיתחבר למחשב שלי כי הלוח אם שלי קצת ישן. עם אפשר בכמה שיותר זול ! תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי MX700 שלשום בלילה לא הטענתי תעכבר (הייתי צריך לזוז מהר מהמחשב ופשוט שחכתי לחזור להטעין אותו) אתמול אני רואה תניורה האדומה שמטריעה שהסוללות חלשות תיכננתי להטעין אותו יותר מאוחר טוב בעודי משחק UT העכבר מספיק להגיב הבטריות נגמרו מהר מהר אני מחליף בטריות שלא יהרגו אותי בלילה אני מחליף לבטריות המקוריות, שם תעכבר במטען, ואין שום אור (כנראה בגלל שהבטריות ריקות. אמור להיות אור ירוק כשהעכבר בטעינה) עכבר כמה שניות יש את האור האדום, אז הוצאתי תעכבר, הכנסתי, והוא "השתגע"; היה שוב את האור האדום, הלייזר פעל, לשנייה היה אור ירוק טוב השארתי תעכבר וחשבתי אולי עוד כמה דקות הבטריות קצת ייטענו והעכבר יתאפס על עצמו אך אבוי, היום הבטריות ריקות, אז החלפתי לבטריות ג'נריות שעומדות להיגמר...…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם INTEL 850 SOCKET 423 , מעבד 1.5 פנטיום. היה לי צורב BTC במהירות צריבה X 16 והכל עבד בסדר. עכשיו שמתי את הצורב החדש X40 , באותו מצב של הצורב הקודם ,כלומר בעמדת מסטר, והמחשב בכלל לא עולה , הוא פשוט ניתקע , ולא ניכנס למערכת ההפעלה. לאחר מכן הפכתי את הצורב לסלייב (מה שאני לא ממש רוצה) , במיקרה הזה , מערכת ההפעלה עלתה והכל נראה בסדר, אבל ברגע שאני מנסה לצרוב , הוא אומר לי שהכנסתי דיסק מלא , או מוגן , והוא לא יכול לצרוב , וזאת כאשר מדובר בדיסק רגיל וריק לחלוטין. מה אני עושה ? למה זה קורה? כאשר החזרתי את ה BTC , הכל עובד כרגיל. אשמח לקבל עזרתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, קצת היסטוריה, ה HD הראשון הוא מדגם Samsung 120 GB והוא עבד בסדר גמור כשהיה לבד. לאחרונה קניתי עוד דיסק של WD 250GB ומשום מה כשהם מחוחברים יחד מתחילות הצרות. מה שקורה הוא שבאמצע העבודה (גם ב XP וגם ב VISTA) שומעים מן נקישות מהדיסק (או אולי ממקור אחר?) והמחשב נופל (BSOD). מעניין, שכאשר כל דיסק פועל בנפרד, הכל בסדר. עוד בעיה מוזרה, אולי זה קשור, כאשר ה WD מחובר, יש לו שלושה מחיצות, המסודרות באופן רציף: C, D, E. כאשר אני מחבר את ה Samsung הוא פתאום הופך להיות D וכל היתר מסתדרים בהתאם כלומר C E F. לא יודע מה הסיבה לזה, אולי הוא (Samsung) מוגדר ראשי ולא extended? אם כן, ואולי זה מקור הצרות, איך אני הופך אותו למשני, כלומר extended? ועניין שלישי ואחרון בעניין, אולי כדאי לחבר…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי, היום אחרי ששיחקתי פחות מדקה במשחק World Of Goo המחשב נתקע, קיבלתי הודעה מהמסך שאין Signal ועשיתי Reset. כשהמחשב נדלק בחזרה שמתי לב שיש ארטיפקטים על כבי צבעים כהים. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של ATI, עשיתי כמה Restarts כמובן, הוצאתי את הכרטיס(ATI X800XL) ניקיתי אותו, ווידאתי שהוא לא חם מדי על פי תחושה באצבעות, חיברתי אותו שוב, והווכחתי לראות שהבעיה לא נפטרה. למרות שיש לכרטיס אחריות ל-3 שנים מסתבר שהיא חלפה לפני כמה חודשים (מי היה מאמין שהמחשב הזה כבר יותר מבן 3? ) אז כמו שזה נראה עכשיו, כנראה שאני אצטרך לקנות כרטיס חדש. כמובן שזה לא יוצא מאוד נח כי אני רב הזמן בצבא, וכשאני חוזר הביתה אני לא עושה בו יותר מדי (למרות שאני חוזר הביתה כל יום אני חוזר די מאוחר …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב שנקנה לפני בערך 6-7. מחשב ישן שבזמנו היה נחשב לשיא הטכנולוגיה, ועד היום מחזיק לא רע (כמובן ששדרגתי כרטיס מסך, זכרונות ודיסק קשיח). מפרט בצד. לאחרונה הוא החל לעשות בעיות. אני מודע שזה יכול להיות בגלל התיישנות הרכיבים, אבל בכל זאת ארצה שתעזרו לי לגלות מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. כרגע אני חייל אז קניית מחשב לא אופציה, ואני צריך להחזיק עם המחשב הזה לפחות עוד שנה. אז מה הבעיות: 1. המחשב קופא, פשוט המסך נתקע במצב ומסויים והמחשב לא מגיב. זה קורה בעיקר כמה דקות אחרי שמדליקים את המחשב. כמו כן זה יכול גם לקרות סתם במהלך עבודה שגרתית עם המחשב, אפילו לא בזמן מאמץ. חשבתי אולי המחשב מתחמם מידי, אך הטמפ' של הרכיבים נראית לי סבירה ולא גבוהה מידי. 2. למחשב לוקח די הרב…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
אהלן, ברשותי מארז של CoolerMaster CM590. בטעות התנתק לי המאוורר הקידמי של המארז ואני לא יודע איפה לחבר אותו שוב כי משום מה הכבל קצר ועל הלוח אם יש כניסה רחוקה מדי לכבל כזה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי חדש פה, מקווה שזה המקום המתאים. השאלה היא כמו הכותרת- האם זה ניתן לביצוע..? יש לי מערכת הפעלה win 10 enterprise ועכבר בלוטוס שמחובר עם USB של חברת logitech. האם זה ניתן לביצוע? עריכה: אם זה לא אפשרי אז גם מקש אחר תופס תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
המשחה הטרמית איכשהו נגעה בפינים של המעבד, יש סיכוי לתקלה או משהו?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האינטרנט לפעמים לא פועל, ומסתדר רק לאחר כיבוי והדלקה של המחשב, ובמקרי חירום רק ע"י שחזור מערכת.. מצורפת ההדעת שגיאה של אבחון בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי שאלה... יש לי 2 כוננים C ו D הווינדוס מותקן על C יש לי פעמיים את אותה התקייה בשתי הכוננים ככה בנוי המחשב?? ככה הווינדוס? למה זה?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי מישהו נעל לי את ה BIOS והמחשב לא באחריות. אני יודע שצריך להלחים שני קבלים על הלוח. אשמח אם מישהו שיודע יפנה אליי במסר או תגובה פה, תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן זה הגיוני שיש מקרה כזה שהמסך מחובר ללוח אם, המשחקים לא עובדים בצורה טובה, מאשר שהמסך יהיה מחובר לכרטיס מסך עצמו? הכוונה אם יש אפשרות לשחק על לוח אם מובנה אם הכרטיס מסך מחובר?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
למישהו פה יש פתרון ליו פי אס נגד הפסקות חשמל כי אני בקושי מצליח לחיות עם המחשב עם ההפסקות האלה בגשם כל 10 דקות בום מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הוא נתקע בשלב התחלתי ורושם לי בשורה האחרונה משהו עם sata, לקחתי את המחשב לתיקון תחילה אמרו לי שזה תקלה במערכת ההפעלה אבל ניסיתי לפרמט וזה לא עזר אז הם החליפו לי חלק, את הכבל sata ואתמול קרה לי אותו תקלה מישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות ככה אני יכול ללכת אליהם ולהגיד להם
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-