תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם!! מהיום הראשון שקניתי את כרטיס המסך שלי (לפני כחודש) הוא התחיל לעשות רעש (Sapphire radeon 9800pro). בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות אבל בימים האחרונים הרעש נהייה ממש חזק וגם כאשר פתחתי את המארז הכרטיס מסך ממש לוהט. רציתי לדעת האם זה קרה גם לאנשים אחרים והאם הכרטיס מסך צריך להיות כזה רותח?? והאם מישהו מכיר פתרון לרעש החזק? תודה מראש לכולם!! Zeltak
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אני יודע וגם איך יודעים טמפ' של המעבד בסנדרה 2004
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, יש לי את העכבר IE של מיקרוסופט (מה שפעם עשו עליו כתבה פה רק הדגם הראשון) בקיצור, בשבוע האחרון העכבר כמעט ולא מגיב, כמו שקורה כשנגמרות הבטריות אבל פה הבטריות חדשות וטעונות (ניסיתי 3 זוגות של בטריות) אני כבר עובד עצות, מה אני יכול לעשות ? אולי התקנת דריברים? (אם אפשר לינק ? כי יש רק את הגרסא החדשה [0.5] והיא לא מתאימה לי)
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו... סליחה על הפרסום השני אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי פשוט מתחיל לצפצף איך אני יסביר את זה...כמו שנסתמת האוזן ויש כזה צפצוף מעצבן. ועוד לא מצאתי דפוס מסוים זה הוא פשוט מצפצף אני חושב שזה בא מה HD המפרט : P4 2.6 northwood Asus p4p800 deluxe wd 80 gb sata תודה...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מחשב של IBM ואני רוצה לפרמט את המחשב אני נכנס לביוס לוחץ F1 ואני לא מוצא את הBOOT אני משתגע אין לי מושג איפה זה בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הבעיה היא כרטיס מסך ATI 5770 לא מעביר לטלוויזיה תומכת ודרך כבל תומך DEEP COLOER + X.VCOLOER הכוונה לסרטים + אינטרנט ברצוני לציין ששבוע קודם לכן הלך ספק כוח , כרטיס מסך התחיל להעלות בחום 80 מעלות ( בפתיחת מחשב ) והיה צריך לשים משחה טרמית שפתר בעיה זאת ניסיתי 2 כרטיסי מסך שניהם כבר לא מעבירים על לוח האם את מערכת צבעים זאת השאלה איך ניתן לבדוק את הלוח אם בחומרה היכן הפגם לתקלה יחודית זאת ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
המחשב נדלק , אך לא מופיע כלום במסך ואין ציפצוף מלוח אם בדקתי עם ספק כוח אחר , אותה בעיה. זה לוח אם או מעבד תקול? אם זה לוח אם ואני מחליף ללוח אם אחר ומשאיר אותו מעבד . ראיתי שיש מדריך בלינקיה עבור זה , אך השאלה אם זה יעבוד כמו שזה אמור לעבוד או שזה משהו זמני בשביל בדיקות ? בנוסף הוצאתי את כל הסטיקים של ראם , והלוח מצפצף ציפצוף ערוך. תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה במחשב פרמטתי את המחשב ואחרי הפרמוט אני לא יכול להתקין תוכנות מופיע לי שגיאה שהקובץ לא תקין וכאלה דברים אבל במחשב השני זה כן עובד אמרו לי שיש לי וירוס במערכת אבל אין לי דרך למחוק אותו בגלל שאני לא יכול להתקין תוכנות אז יש דרך אחרת?ניסיתי גם לפרמט כמה פעמיים אם דיסקים שונים של ווינדוס ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של lenovo thinkpad e520 התקנתי מחדש וינדוס 7 64 ביט הצלחתי להוריד את כל הדרייברים חוץ מדרייבר אחד שאני לא מוצא התקן מערכת בסיסי חפשתי באתר של lenovo ולא מצאתי מה אפשר לעשות תודה נ.ב האם יש קובץ אחד שיש בו את כול הדרייברים במקום להוריד קובץ קובץ או שאולי עוד לא חשבו על זה הסינים :-\
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום בעת ההפעלה המחשב נשאר במסך הראשוני המוצג, זה שמפורטת בו החומרה. הצלחה במעבר למסך הבא מתרחשת רק לאחר כ 10-20 ניסיונות של הפעלה מחדש של המחשב. לחיצה על CTRL+ALT+DLT מפעילה את המחשב מחדש ושוב המסך נתקע. ניסיון כניסה לביוס לא מצליח[כתוב preparing ודבר לא קורה]. מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 אולטמייט ואין לי בכלל תיקיה של קבצי minidump אני יודע שזה אמור להיות ב C/windows/minidump אבל זה לא שם .איפה זה יכול להיות ? או שצריך להגדיר שזה יצור בכלל ?!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית (חודש וחצי). הוא התחיל לעשות רעש חזק ומלחיץ בהפעלה, אבל לא תמיד (אני יכולה גם לכבות ולהפעיל אותו והוא יעבוד בסדר). מה עובר עליו ומה עלי לעשות? יכול להיות שזה עניין של אבק? (כבר??). תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני מרגיש שאני כבר מציק לכם אבל בעיה גוררת בעיה.... תוך כדי שניסיתי לתקן את הבעיה הקודמת בכ.מסך.... הפעלתי את המחשב כאשר חיבור חשמל מחובר לאחד ההארדיסקים בלי SATA (פשוט לא שמתי לב) ומאז ההארדיסק לא עולה... ניסיתי לחזק חיבורים לשנות חיבורים אבל ללא הצלחה. עכשיו יש לי עליו מידע שהוא לא קריטי, אבל לא הייתי רוצה בשום אופן לאבד אותו. האם יש דרך להוציא ממנו בצורה ביתית? ואם לא, מה הנזק שחברה תיקח עליו? אני מדבר משו כמו 120-130 גיגה....
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים! אשמח מאוד אם תעזרו לי? המחשב שלי בן חודשיים ואתמול עדכנתי עדכוני אבטחה מהאינטרנט , והמחשב נכבה בלי הודעה מוקדמת. באמצע העדכון. לפני כן האינטרנט והחמשב נתקע לי בהודעות שגיאה של HOST GENERIK WIN 32 משהו כזה אני זוכר? ולאחר מכן כיבוי טוטאלי. והמחשב לא מעלה את הWIN עושה כמו מלא קוים לבנים שמתמלאים ואח"כ מסך כחול כזה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של רילטק, הוא פשוט לא מזהה את הרמקולים. אגב, ב XP הוא לא מזהה את המיקרופון, ובגלל זה הזמנתי מ DX כרטיס קול ל USB שעלה 2 דולר, וככה אני יכול לחבר את המיקרופון, והוא עובד על הוינדוס 7 ומזהה את הרמקולים. אבל, הסאונד שלו ממש גרוע, אני רוצה להשתמש בכרטיס קול המובנה. מבחינה פיזית הכל בסדר, עובדה שעל ה XP זה עובד. למישהו יש פיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה lcd ונתקלתי בבעיה בצפיה בסרטי hd. כשהמחשב מחובר לטלויזיה הסרטים משום מה לא עובדים (חוץ מהסאונד) על שום תוכנה מה שלא קורה אם אני מחבר את המחשב למסך סטנדרטי שאז כל התוכנות עובדות. הוא לא מפעיל רק סרטי hd. סרטים בפורמט avi פועלים. התוכנה היחידה שהצלחתי להפעיל בה משהו הייתה bsplayer לאחר ששיניתי איזה משהו בהגדרות שם של ה video rendering אני חושב. אבל גם כשהוידאו פעל הכתוביות לא פעלו (שוב זה קורה רק עם הlcd. על המסך הרגיל הן עבדו). אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חיברתי רק את הספק ללוח אם ולמעבד, אני מקבל את המנורת בדיקה בצבע ירוק מהלוח אם, אחר"כ חיברתי את המפסק מהמארז ללוח אם אני בטוח שבמקום הנכון ולמרות זאת ניסיתי עוד וריאציות, וזה פשוט לא פועל!!! אפילו המאוורר של המעבד לא מסתובב, מדובר במחשב פשוט E5300 עם לוח אם פשוט של INTEL וספק כח טיפה ישן. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב למעבדה כי אחד המאווררים התחיל להרעיש. הטכנאי ביצע סריקת וירוסים ומצא 160 וירוסים! ראוי לציין שיש לי את ESET Internet Security, לכן אני לא מבין למה נדבקתי. יכול להיות שלא נפטרתי מכל הווירוסים? כדאי לעשות פרמוט?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי קיר משותף בין הסלון לממ"ד קדחתי אתמול עם כוס 50 ממ חיברתי את המחשב אחד למסך PC בממ"ד ב- DVI וכבל שני VGA לטלויזיה בסלון אני רוצה לראות בו זמנית גם בממ"ד וגם בסלון או לפעמים פעם בממ"ד ופעם בסלון ניסתי לעשות בהגדרות צגים כפולים וזה לא משכפל את ה- WINDOWS לסלון רק "הרחב צגים אלה" (שרואים רק חלק מהמסך) ולא "שכפל צגים אלה" (שרואים אותו דבר בשני הצגים) איך פותרים את הבעיה? (יש לי כרטיס מסך ישן 8500) תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח שעשיתי מש…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד די חדש של טושיבה (לא מחשב שלי' הדגם satellite l75-b7270) כשהורדתי עדכונים זה מה שקרה, המחשב נתקע על We couldn't comeplete the updates Undoing changes Don't turn off your computer נתתי לו לילה שלם, וזה פשוט נתקע על זה +ניסתי את זה אבל אני לא מצליח להכנס לאיפה שהוא נכנס כשאני לוחץ F8 (ניסתי גם F5 , SHIFT+ F8 ) +עכשיו נסיתי להתקין win10 דרך usb משום מה הוא לא קורא אותו (ושיחקתי את הboot שיקרא אותו קודם)
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
שעה אחר ההדלקה המחשב נתקע מסך כחול ,מאתחל את עצמו לא מזהה את דיסק ההתקנה ומבקש דיסק איתחול. מכבה את המחשב כולל המתג הראשי בגבו מחכה כמה שניות מדליק את המחשב הוא עולה בצורה תקינה למשך שעה בדיוק ושוב התקלה וחוזר חלילה. ההודעה שאני מקבל לגבי הבעיה problem-blue screen- os version-6.1.7601.2.1.0.256.1 local id-1037 bccode-f4 bcp1-00000003 bc2-0887DCD28 BCP3-887DCE94 BCP4-83C5E3B0 OS VERSION-6-1-7601 SERVICE PACK-1_0 PRODUCT-256_1 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-