עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay360,

שלום.. טוב אז כמו שכתבתי המחשב לא נדלק פרטים: הלחצן של ה on/off תקין - לחצתי עליו והוא יצר קצר בין ההדקים. הספק תקין - קיצרתי בין הירוק לשחור והוא עבד וקיבלתי את המתחים הרצויים. שאר הרכיבים במחשב לפי דעתי תקינים כי ניסיתי להוציא את הזכרונות ושאר כרטיסי ה PCI והמחשב עדיין לא נדלק. אין משהו ויזואלי כמו קבל מנופח או רכיב שנראה שרוף. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות או מה אפשר לעשות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  2. כשאני מנסה להריץ סרט במדיה פלייר אני מקבל את הודעת השגיאה הנמצאת למטה בתמונה, אבל לא בכל הסרטים שאני מריץ זה קורה. אני לא זוכר מה עשיתי (אם עשיתי) שזה קרה פיתאום, אה וגם קבצי מדיה פלייר לא נפתחים דרך המדיה פלייר, עולה לי החלון הזה שאני אמור ליבחור בו באיזה תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ ****עריכה**** הבעיה נפתרה, system restore פתר הכל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. היי, רכשתי טלויזית LED חדשה לא מזמן של TCL ויש לי תקלה מוזרה. כשאני מחבר אותה למחשב פתאום סרטים ומשחקים מקרטעים בצורה מעצבנת ביותר. לפני כן היתה לי טלויזית LCD מסוג TOSHIBA REGZA ואף פעם לא היתה לי כזאת בעיה. השתגעתי עם זה כבר אני לא מבין למה זה ניסיתי לשחק עם הרזולוציה לשנות הגדרות וזה לא מסתדר. גם בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך והמעבד והכל בגדר הנורמה. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT מעבד QUAD של INTEL ו 2 ג'יגה זכרון. אם מישהו פעם נתקל בכזאת תקלה מוזרה, או שיש לו רעיון לפתרון הבעיה אני אשמח לעצות! תודה דרך אגב, כשהטלויזיה סגורה, המחשב עובד פיקס! וגם ניסיתי להתקין דרייבר עדכני...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Davidavid6,

עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by holoyolo,

שלום עקב מעבר דירה הייתי צריך להעביר את הנייח שלי מחיבור אינטרנט קווי לאלחוטי. הכל עבד טוב קניתי כרטיס רשת תומך WIFI שמתחבר בחיבור PCIE. לאחר מכן כאשר חיברתי את הכבל HDMI שמתחבר מהמחשב לטלויזיה הופיעו לי בעיות קליטה בWIFI לא העלתי בדעתי שזה בגלל שחיברתי את הכבל אז החזרתי את הכרטיס רשת, ככה כמה פעמים עד שניתקתי את הHDMI באופן אקראי וראיתי שלתדהמתי האינטרנט חזר בקליטה מלאה וללא נפילות. כרגע הכבל מנותק ואני לא יודע מה לעשות. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של מתחים בלוח אם... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת... הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mastercod,

יש לי לוח אם שעובד עם 2 סוגי זכרונות SDRAM DDRAM תמיד היה מחובר הזכרון של DDRAM 128 עכשיו אני בא לשים בסלוט השני של DDRAM כי יש סלוטים ופשוט זה לא עובד יש 3 ציפצופים ארוכים... הוצאתי את הזכרון החדש... והשארתי רק את הישן ויש ציפצפים!!! למה?? זה עבד כל הזמן !! העברתי לסלוט שני, החלפתי זכרון למשהו אחר לא אותו אחד מקודם וזה עושה צפצופים. אני שם זכרון SDRAM ומוצי את הזכרון מDDRAM ועובד!!! אבל למה זה עובד SDRAM מתי שתמיד זה עבד עם DDRAM ***אני עשיתי ריסטרט לביוס לא עזר מה נדפק הסלוטים|???

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by aryemico,

שלום רב יש לי בעיה לצפות בטלויזיה דרך המחשב. יש לי כ.מסך G.Force 5200, חיברתי אותו מהמחשב לטלויזיה באמצעות כבל S-Video. המחשב לא מזהה את הטלויזיה בשום דרך. ניסיתי להכריח אותו לזהות אבל שום דבר - מת. חשבתי שזה קשור לשיטת שידור - ניסיתי ולא הלך. אני כבר משתגע, ניסיתי לחפור בכל ההגדרות ללא תוצאה. יש לציין כי בעבר, הצלחתי לצפות דרך המחשב עם אותו כ.מסך, כבל וטלויזיה ואז המחשב זיהה את הטליוזיה באופן אוטומטי. יש למישהו פיתרון שיכול לעזור? תודה :s05:

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. היי חברים. אתמול קפץ אצלי הפקק כאשר המחשב פעל. באותה עת לא הייתי מול המחשב. לאחר שהבחנתי בדבר, נגשתי להרים את הפקק ולהפעיל את המחשב. היתה בעיה בעליה, הוא התמהמה והודיע שמתקן את אחד הדיסקים ואז עלה. לא סברתי שקרה משהו ועלי לבדוק, הרצתי תוכנה אחת שהייתי צריכה ויושב על אותו דיקס שנאמר שתוקן (פורטובל פיירפוקס), נראה שעבד והיה בסדר. לאחר מכן כיביתי אותו. כשהעלית שוב מאוחר יותר באותו יום ושב העלה באותה צורה איתית ותוך תיקון אותו דיסק אבל הפעם לא הצלחתי להפעיל את הפורטובול פיירפוקס. כאשר בדקתי נראה שנראה שמעבר לראות שקיים, לא ניתן לגשת לאותו דיסק שבעת ההלאה הופיע שתוקן. אותו דיסק הופיע במנהל הדיסקים כבריא. בגלל שלא יכולתי לגשת לפורטובל פיירפוקס נאלצתי להורידו מחדש ושמרתי או…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, יש ברשותי מחשב P4 ישן שלאחרונה התחילו בעיות שהוא "קפא" ואז היה צריך לעשות לו RESTART ידני והוא היה פועל. אז לפני כמה ימים כיביתי אותו ושבאתי להדליק שומעים ורואים שהכל נדלק, אבל אין תמונה במסך ואין אור בעכבר. עכשיו דיברתי עם החנות מחשבים שקניתי ממנה את המחשב החדש שלי ואמרו לי שהם לא מתעסקים עם ישנים כי אין חלקי חילוף כבר. אז השאלה היא אם יש דרך כלשי לבדוק ולסדר את הבעיה או שאני אקנה בכמה מאות שקלים חלקים וארכיב לבד מחשב?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by redti,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך בזמן האחרון כל משחק תלת מימדי שאני משחק לאחר זמן גורם לקריסת המחשב.. ואז כשהמחשב עולה הוא לא מסוגל להריץ שום דבר תלת מימדי ובכלל פועל נורא חלש כשאני אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ומתקין מחדש הוא מסתדר... ואז שוב פעם משחק משהו והוא קורס מישהו יכול לעזור לי בבקשה נמאס לי כבר!!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Matan Tsypkin,

היי חברים. לראשונה בחיי קניתי לפטופ חדש. הלפטופ של HP עם בטריה 3 תאים 41 WH ליון ליתיום. הייתי רוצה לשמור על הבטרייה הכי טוב שאפשר. אז אני מנסה להבין כי שמעתי דעות שונות לגבי איך להטעין את הלפטופ. אם בכל פעם שהמחשב מגיע ל100% אני צריך לנתק מיד ולהשתמש עד שזה מגיע לאיזור ה10-15% ואז לחבר שוב ולהגיע ל100 ולחזור חלילה? או שאני לא צריך לחשוב על זה ופשוט כל היום כשאני עובד עליו להשאיר מחובר למטען וזה לא יגרום לבטריה לשרוד פחות זמן. ממש אשמח לעזרה פה כי כרגע אני פורק ל12 אחוז ומגיע ל100 ופורק חלילה וזה כבכר מחרפן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dinnnn,

היום ניסיתי לראות מה נשאר על ה HD הישן ה HD מתחבר בIDE למחשב המחשב מזהה אותו בניהול דיסקים אבל רוצה שאני יאתחל אותו לפני שאני יכול להיכנס אליו איך אני יכול לראות את המידע מבלי לאבד אותו יש לציין שה HD לא מגומפר תודה דין

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by yakov1002444,

שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב

15. Started by yz101,

יש לי לוח של GIGABYTE מדגם 965P-S3 REV3.3. מדי פעם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה (כלומר אחרי שהצג נכבה אחרי השומר מסך וכד'...) הוא לא נדלק יותר אחרי כן כשמזיזים את העכבר, וכשמנסים להפעיל מחדש, הוא נותן את הצפצופים שלו של POWER ERROR ונתקע כמובן (אין תמונה ואין כלום). הפתרון היחיד שפותר אותו הוא ניתוק של חיבור החשמל הראשי מלוח האם וחיבור חזרה. ניתוק מהחשמל לא מספיק אפילו, ואז אחרי שאני מחבר חזרה וא עולה כאילו כלום לא קרה. מה יכול לגרום לזה כשהמערכת עובדת היא עובדת מצויין? זה לא קשור לחימום אני מאמין. יש לי ספק FSP 350W. האם הACPI SUSPEND TYPE הוא שאחראי לזה? התופעה מתרחשת ראנדומלית, לא מתרחשת שבוע ואז פעמיים באותו יום, ואז חודש לא ואז פעמיים בשבוע. לא חסר לי הספק זה בטוח. וזה…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by aviv_nm,

אחרי שאני משחק (בקומפני אוף הירוס) רבע שעה המחשב עושה ריסטרט לעצמו לפי מה שהבנתי הבעיה היא כנראה כתוצאה מהתחממות,עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את זה?אני רוצה תוכנה שתוכל להגיד לי מה הייתה הטמפרטורה לפני הכיבוי,על מה צרך לשים דגש?כרטיס מסך?מעבד?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by shlomi4i,

הם יש לי duel bios והביוס שלי f6 אני רוצה לעדכן אותו לf9 הלוח שלי ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L האם בכל זאת שיש לי duel bios זה עדיין מסוכן ? מפחד להסתכן חחחח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ווינדוס 10. כל פעם שאני ניגש להעיר את המחשב ממצב שינה, אני צריך להזיז את העכבר וללחוץ על המקשים שלו + ללחוץ על אנטר, אסקייפ, רווח ועוד כמה מקשים עד שהמחשב מתעורר. יש אפשרות לסדר את זה למצב שכפתור אחד/תזוזה של העכבר יעירו את המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Dman12,

שלום. יש לי בעיה במחשב. הוא לא נדלק לי. הספק עובד.. הכל מחובר נכון.. זה קרה אחרי שניקיתי את הספק הישן.. אבל החלפתי לחדש.. מה יכול להיות? בפורום אחר אמרו לי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו ויכול להיות שזה יפתור.. - זה נכון? אם כן איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by sroolik,

לחבר שלי נשרף הספק (ג'נרי) לפני כמה שבועות, אז הוא רכש ספק חדש (ג'נרי גם הוא) ועבד איתו כמה שבועות אתמול המסך לא עלה לו, המחשב נדלק ופועל, אך אין תצוגה. הוא חיכה שהמחשב יעלה, לחץ TAB ולא זוכר עוד אילו צירופים והוא הצליח לשמוע מוזיקה במדיה פלייר, מה שמוכיח שהמחשב עובד יכול להיות שהספק שקנה הוא שפגם את המסך או את כרטיס המסך, למרות שעבד איתו כמה שבועות ? יש לו פנטיום 4 ווילימאט ג'יפורס 2 32 מגה ספק ג'נרי כאמור תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by ישעיהו 100,

יש לי ווינדוס 7 והחלטתי לשדרג לווינדוס 10, קניתי באיביי מפתח לווינדוס 10 ולאחר הקנייה שמתי לב שזה מפתח רק להתקנה נקייה ולא לשידרוג. האם ישנה אפשרות להתקין התקנה נקייה בלי למחוק את הקבצים הקיימים כיום במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by spatz,

יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.