תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש בעיה: יש לו חלונות XP (אם זה קשור) בזמן האחרון לפעמים כשהוא מנסה להעלות את הווינדווס מופיעה לו ההודעה Drive Not Ready - Sytem Halted ואז כשהוא מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר זה חזר על עצמו כמה פעמים יש לו רק כונן קשיח אחד - :C למה יכולה לקרות תקלה כזאת? יכול להיות שמשהו דפוק בכונן C ? בבקשה תנסו לעזור - מז זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כפי שאמרת מארז אנטק 1080 עם ספק TRUE פאואר 430 וואט המוזר הוא שלפעמים פעם בהרבה זמן משהו כמו שלושה שבועות בין הראשון לשני הוא עושה רעש כמו טיק טיק של הכיבוי של המחשב אבל הוא לא נכבה וגם לא מפריע לשום עבודה סדריה של המחשב שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה לרעש המוזר דבר נוסף כאשר המחשב עושה ריסט לא צפוי בווינדוס אקס פי הוא מוציא הודעה שהכונן קשיח הראשי פגום אבל אחרי כיבוי זה מסתדר אם תוכלו לענות לי על זה ואם יש דרך לפתור אותה או שזה בסדר לא לדאוג אני אשמח תודה AMD XP 2000+ MUSKIN PC3200 2*256MB DDR ANTEC 1080B TUREPOWER 430W GAINWARD GF4 Ultra750 XP GOLDEN SAMPLE 128MB GTXP 6.1 ASUS DVD 16X 48X ASUS A7V333 GLOBALWIN CAK II 38 YAMAHA 20X10X40 CRW2…
-
אז ככה .. בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי 10 דקות הוא נדפק .. מיד הבנתי שזה הספק .. עכשיו .. אני בעל AMD 1700+ ואמרו לי שצריך להישתמש עם זה רק עם ספק מעל 300 WATT אני חיברתי תספק הישן שלי כרגע שהוא 235 WATT והוא עובד(הורדתי את ההרד דיסק השני ו2 הסידי) אבל ... הוא מחמם את המחשב ב 10 מעלות האם זה לא מסוכן להישתמש בספק הזה יום אחד ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי נדפק (אני כותב ממחשב אחר), שום תיקייה ותוכנה לא עולות לי... עשיתי סריקה עם NORTON והוא לא מצא שום דבר... עזרה בבקשה... :'( :'( :'(
-
קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת אבל לא מצאתי שום דבר אחר. ברבע שעה (בערך) הראשונה הוא עובד בסדר יחסית, אחר כך הוא מאט ואחרי 45 דקות זה כבר בלתי נסבל (לוחצים על כפתור ולוקח כמה שניות עד שהוא נלחץ) ואני צריך לאתחל אותו. זו לא בעיה בזכרון כי יש לי תוכנה שמראה לי כמה זכרון פנוי יש לי ובדרך כלל כשרוב התוכנות סגורות יש לי בין 90 ל100 מגבייטים פנויים. עם התוכנה הזאת אפשר לאחות את הזכרון ו"להחזיר" אותו אם תוכנות שנסגרו עדיין משאירות אחריהן "עקבות", כך שכמעט תמיד אני יכול לסגור כמה תוכנות ולהחזיר את הזכרון שלי לטווחו הרצוי, אך המחשב בקושי משתפר. מה לעשות? תודה לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את MBPROBE והוא התחיל לצפצף לי על vccp2 2.26 vbat0.08 אין לי משוג מה שני אלה מישהו יודע מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני "שולח" את התצוגה של המחשב למסך הטלויזיה - התמונה שמתקבלת אינה על כל המסך (נשארים כמה סנטימטרים בכל צד) אני זוכר שכשהיה לי כרטיס וודו 3 הייתה בו אפשרות לשנות את הפריסה. בדקתי כל מיני אפשרויות בהגדרות של המסך, אל לא מצאתי פיתרון. מישהו יודע איך ניתן לשלוט בפריסה של המסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200 של חברת POWER COLOR כשאני מתקין את הדרייבר הוא מבקש להפעיל את המחשב מהתחלה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא כמעט נכנס לווינדוז ואז מפעיל את עצמו מחדש לבד ובפעם השניה הוא נכנס במצב בטוח כשאני במצס בטוח מוחק את הדרייבר הוא נכנס לווינדוז רגיל מה הבעיה ? יש לי ווינדוז 98 רגיל אם יש למישהו לינק לדרייבר שובד שייתן לי בקשה ניסיתי מכל מיני מקומות להוריד וזה לא הולך
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נפוצו מלא פירסומות פלאש אני חושב שקופצות בזמן שהיה באתר ומסתירות לך את הכתוב ממש מרגיזות...אני לא מדבר על חלונות אלה על כאילו חלק מהדף. האם יש אפשרות או דרך כלשהי למנוע מזה לקורות? תוכנה? אפשרות אבטחה? או משהו כזה... כמובן אני לא רוצה ששאר הדף יפגע או יתעוות....רק הפרסומת המעצבנת. אתר לדוגמה: www.one.co.il מקווה לעזרה, בתודה מראש ביסלי82.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם הצורב! לפני חודש וחצי בערך, ביום בהיר אחד, הצורב שלי הפסיק לצרוב - אבל הוא קורא דיסקים בצורה תקינה. פשוט בכל פעם שאני מנסה לצרוב - הצריבה נפסקת אחרי 10 שניות עם הודעה - SCSI TARGET ERROR. אחרי שהחליפו לי את הצורב פעמיים והצורב עדיין לא צרב, גיליתי בטעות (היום) כי כאשר המודם שלי לא מחובר, הצורב... צורב! (אני משתמש במודם חיצוני בחיבור USB של מוטורולה - לאינטרנט בכבלים) יש לציין כי אני עובד עם WIN XP PRO, והצורב הוא צורב X32 של BENQ למישהו יש מושג למה הדבר קורה? איך המודם יכול להפריע לצריבה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור Power במחשב שלי, המחשב נכבה אחרי 2-3 שניות. קצת קטלני ומהיר מדי. יש למישהוא מושג מה הפונקציה הזו מפעילה? למשל אני זוכר פקודה שמבצעת כיבוי של מחשב מסודר עם עוד מספר Switch? וכמו כן אני מחפש את האפשרות של הדלקת מחשב מהמקלדת. הלוח שלי הוא של Gigabyte 7vrxp .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בלוח חדש GA-7VRXP שהותקן לאחרונה. עד להיום בבוקר הכל עבד כשורה כולל יציאת הרשת שעל הלוח - גלישה חלקה ללא בעיות לאחר אתחול מחודש ה Local Area Connection לא הצליח להתחבר שוב (מופיע X אדום) לשם זיהוי מקור התקלה נבדקו הדברים הבאים: 1. מודם (אלקטל) + כבל תקשורת. נמצאו תקינים בעבודה עם מחשב אחר (זה שאני גולש בו עכשיו). 2.הסרה והתקנה מחודשת של כל הדרייברים הנוגעים בדבר כולל בדיקת התנגשויות. W2k מזהה את הכרטיס רשת - מצב Enabeld (אך לא מצליח להתחבר). 3. תצורת הביוס + חזרה לכל הברירות מחדל - לא נמצא שינוי במצב. מידע נוסף: לא מופיע אור ירוק בשקע כאשר מחברים כבל תקשורת האם לפי דעתכם מדובר בבעיה בלוח עצמו או בW2k תצורת המחשב מעבד: ATHLON_XP_1800PLUS לוח:GA-7VRXP VR.2 גירסת ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 350, שעד לפני שבוע עבד מצוין, שבוע שעבר עברתי דירה ומאז כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל במסך הודעה (RGB) כאילו שהכבל לא מחובר, בדקתי את המחשב עם מסך אחר ולא עבד, החלפתי כרטיס מסך וגם לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה?! ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום נחמד לראות שיש מקום לפנות אליו כשיש מלאנ תקלות בגולם אבל האמת שהפעם אני זקוקה לשאלה פשוטה למדי לאו דוקא תקלה יש לי חברה בחו"ל, ארה"ב שיכולה לראות במחשב שלה עברית אבל לא לכתוב לדוגמא באי סי קיו היא רואה את העברית הפוך אבל באתר תפוז היא רואה ישר שאלתי היא מה צריך לעשות על מנת שהיא תוכל לכתוב בעברית? זה ממש חשוב לי אודה לכם אם תוכלו לענות לי תודה מראש שאלונת מאיה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם יש אתר שבודק ביצועי הכוננים אני שואל את השאלה כי נתקלתי בבעיה יש לי DVD מסוג ASUS X16/X48 יש לי כ 200 סרטי DVIX/S-VCD את כולם אני ללא בעיה פרט לסרט ( Blade 2 ) שאותו אני רואה בקפיצות החלפתי את ה DVD ב CD X24 של TEAC והכל הסתדר האם יש לי בעיה ב DVD או שזה בגלל שזה DVD או ש ASUS פשוט גרועים מה שכן החלפתי גם ל CD X52 ASUS וגם בו ראיתי ללא הקפיצות ברגע שהחזרתי את ה DVD חזרו הקפיצות אך רק בסרט הנ"ל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק! ממש אני לוחץ על הכפתור ושום דבר אף מנורה לא נדלקת ולא שומעים רעש ממש כאילו מת...! זה כבר כמעט שבוע... אני מדליק בבוקר לא נדלק אני פתחתי את המחשב וסתם התחלתי להוזיז שם חוטים הוזזתי סתם את החוטים שמחברים למאורר לספק איזה נינוע קטן ניסיתי לפתוח ויש! המחשב נדלק! חשבתי אולי זאת הייתה סתם בעיה דפוקה והמשכתי למחרת זה שוב קרה! לא הצלחתי להדליק ושוב הוזזתי את החוטים וזה עבד... למחרת שניסיתי להדליק הוא נידלק ישר בלי בעיות! וגם ליום שלמחרת! אבל היום שאחרי שהצליח פעמיים זה שוב לא נידלק וגם ביום אחר כך וגם היום! אבל היום זה לא ממש הצליח "הזזת החוטים" ואני גם הוזזתי את החוטים של המפסק ניסיתי להדליק כמה פעמים וזה הצליח... ואני לדעתי חושב שזה בעיה בספק... אם א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שיחקתי וורקראפט 3 וכאשר יצאתי ראיתי ליד השעון הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי שלי נמוך מדי. כבר ראיתי כמה נושאים שקשורים לזיכרון וירטואלי ועשיתי חיפוש אבל אני לא יודע למה ,כל הניסיות שעשיתי (בהתחלה כתבתי "זיכרון וירטואלי" אחר כך "זיכרון ווירטואלי" , זיכורן ויירטואלי" לא עזרו , אפילו כאשר כתבתי virtual memory לא ניתנו לי תוצאות , יכול להיות שזה בגלל הבעיה שהיתה אתמול? קיבלתי רק נושא אחד שבו מישהו התחיל לדבר על זיכורן ווירטואלי אבל מהר הוא נהפך להיות נושאר שמדבר על SYMANTEC. השאלה שלי היא איך אני מסדר את הזיכרון הוירטואלי , יש לי WIN XP עם 128 מגה (עוד מעט אני מקבל עוד 128 מגה) . בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון הוירטואלי? איך אני עושה את זה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-