תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, קניתי DVD מקורי (V FOR VANDETTA) שמשום מה לא עובד אצלי במכשיר בבית, וגם לא אצל חבר שניסיתי, וגם לא במכשיר במחשב.. שלחתי למעבדה של TOWER RECORDS, אומרים שתקין, לקחתי לחנות להראות למוכר, ומשום מה בDVD שנמצא אצלהם (ממש זבל של DVD דרך אגב, של ITT או משהו) זה כן עובד הבאתי בחזרה הביתה, ועדיין לא עובד.. ואז במקרה הפעלתי אותו עם תוכנה שמבטלת את ההגנות והREGION ופתאום הוא כן עובד, אבל הוא REGION 2, בדיוק כמו הDVD שלי, והגנות לא אמורות להפריע כי הוא מקורי, למישהו יש רעיון מה הבעייה? נ.ב מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המגירה ללפטופ אני מקבל אזהרה: U must add an hi - speed SUB HOST controller to this comp` to obtain maximum perfomance ממה שאני מבין הוא אומר לי שאני מחבר USB 2 של ההארד דיסק לחיבור USB 1 של הלפטופ יש דרך לסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חיברתי רק את הספק ללוח אם ולמעבד, אני מקבל את המנורת בדיקה בצבע ירוק מהלוח אם, אחר"כ חיברתי את המפסק מהמארז ללוח אם אני בטוח שבמקום הנכון ולמרות זאת ניסיתי עוד וריאציות, וזה פשוט לא פועל!!! אפילו המאוורר של המעבד לא מסתובב, מדובר במחשב פשוט E5300 עם לוח אם פשוט של INTEL וספק כח טיפה ישן. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3) שנמצא אצלי כבר איזה 5 שנים ובזמן האחרון (בלי שום סיבה נראית לעין) הוא התחיל לצפצף מדי פעם (הצפצופים לא קבועים), יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או בWINDOWS. אם יש צורך אז להעביר אסף (רק תענה קודם ;D) באתי לחבר שלי, והתקנתי לו את הצורב החדש שלו (LG X52) במקום הCD הישן X24 שהיה לו. ההתקנה הלכה חלק ולא היו בעיות. הפעלתי את המחשב כמה פעמים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא ראיתי בעיה כלשהי. התקנתי נרו, והפעלתי מחדש שוב, ולא הייתה בעיה. אחר כך, ראיתי שיש לו מלא מלא תוכנות שמופעלות לו עם הטעינה של הWIN אז ביטלתי את העליה שלהן דרך הMSCONFIG והפעלתי מחדש - שוב בלי בעיות. לפני כמה דקות הוא מתקשר אלי ואומר לי שהמחשב לו עולה. כל פעם הוא מגיע לטעינה של הWIN, מתחיל בדיקת שגיאות ועושה ריסט. כל פעם. גם לבטל את הבדיקה לא עזר, וגם לא להפעיל את הWIN במצב בטוח וגם לא כל שאר המצבים בתפריט ההפעלה. יש עצות למ…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קש…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית בן כ4 שני עם הנתונים הללו Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P / Sapphire P4X400AS4 CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) memory 511 MB עבד מצויין עד שהחלפתי לו כרטיס מסך ל radeon 9550 (עם צלעות קירור ולא מאוורר) מאז המחשב נתקע הרבה ומאתחל את עצמו לבד או שהמסך מחשיך התגברתי על זה מעט עם דרייברים והתקנת WIN מחדש למישהו יש מושג ??? מה הסימפטומים של בעיות בקירור הכרטיס ??? אשמח לתשובות מקצועיות חורף טוב
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אנשים... אממ אני די חדש פה, ומקווה לקבל עזרה במהירות אז ככה, המחשב שלי חזר לפני כמה ימים משידרוג, פירמוט... והתחלתי להתקין כמה משחקים, ואז שנכנסתי אל אחד מהם, המחשב נכבה אחרי כמה דקות.., אחר כך זה עבר, ואז נכנסתי למשחק אחר, וזה קרה עוד פעם... אמרו לי שאולי זה שמהחשב מתחממם או משהו, בדקתי והוא כל הזמן בין 29-30, וזה מעצבן אותי!!!, פול!!, תעזרו לי ועכשיו יש לי עוד בעיה, שצצה לי בכל המשחקים ששיחקתי עד עכשיו אז החלטתי להעביר את הבעיה הזאת לפה, כי זה נראה לי בעיה במחשב זאת הבעיה:
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ובכל אחד מהם יש שני כוננים קשיחים. אני מעוניין לקחת מאחד המחשבים את אחד הכוננים הקשיחים שלו (לא זה שמותקנת מערכת ההפעלה עליו) ולהחליף אותו עם אחד הכוננים במחשב השני (גם כן כונן שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו). העניין הוא שאני רוצה גם להחליף את המידע ביניהם כדי שכאשר יותקנו הכוננים הקשיחים במחשבים, התוכנות המותקנות עליהם ימשיכו לפעול כאילו לא עשיתי כלום. איך אני יכול לבצע זאת???
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
העכבר מחובר למחשב (עכבר אופטי) האור האדום נדלק אבל הוא לא זז ניסיתי עוד עכברים שעובדים בטוח וגם הם לא זזים אבל האור נדלק יש למישהו רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חבר'ה אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון כי אני לא הייתי בטוח אבל חיפשתי מדריכים של זון ולא היה שם תוכלו בבקשה להמליץ על מדריך שאני אוכל להדפיס (הכוונה בלי סרטונים)
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נוגע בלוח אם (הוספת כרטיס קול,החלפת צורב,שינוי חיבורי הרמקולים )- המערכת לא מזהה את כרטיס רשת האלחוטי EDIMAX 7128G, ואני פותר את הבעיה ע"י הוצאה והכנסה מחדש של הכרטיס. החלפתי גם את מיקום כרטיס רשת עם מיקום של כרטיס הקול,והבעיה לא נפתרה. האם יש פתרון יסודי?האם הדבר מעיד שיש בעיה בלוח אם?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שאני יכתוב את השאלות שלי יש לי בקשה למנהלים, עם זה לא המקום ובקשה אל תינעלו תעבירו את האשכול לפורום המתאים, תודה! אז ככה, הורדתי אתמול את התוכנה everest משהו כזה, מי שלא יודע זו תוכנה שמראה את המפרט של המחשב שלי אז הינה: מצטער על האיכות אבל קצת הסתכתי עם התמונה, וכן אני יודע מחשב עתיק עכשיו עם תשימו לב רשום לי פעמיים שיש לי ג'יפורס MX 440, אני יודע שזה נשמע קצת לא הגיוני אבל יכול להיות שיש לי 2 כאלה במחשב? עכשיו לשאלה שקצת יותר חשובה לי.. יש לי 256 זיכרון, הייתי רוצה לקנות עוד סטיק של 256 שיהיה לי 512, האם זה אפשרי? עם כן הייתי רוצה שתציעו לי דגם של 256 שיתאים שיתחבר למחשב שלי כי הלוח אם שלי קצת ישן. עם אפשר בכמה שיותר זול ! תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
העניין היה מאז שקניתי את המחשב. פשוט המנורות והמאווררים נדלקים לשניה ונכבים ושוב ושוב בערך 30 שניות כמו כן רציתי לשאול אם במעבד 4 ליבות יש צורך לחבר את שני חיבורי החשמל(pin connector 4 ) למעבד או שמספיק אחד? q6600 msi p45 platinum 2x gail 800mhz 2giga vantec v2.0 480w leadtec 7800gtx extreme raptor 36g wd 250
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף-סוף את המחשב החדש XP2500+ EPOX 8RDA+ התקנתי את התוכנה HARDWARE SENSORS MONITOR שאלות: היא מסמנת לי באדום: ב VOLTAGES +12V - I/O - +2.66V ו -12V- AUX - +1.66V מה זה אומר? זה צריך להדאיג? אגב, המארז הוא COMPUCASE SUPER MIDI TOWER CI6169 מאוורר למעבד VANTEC AEROFLOW והטמפ' של המעבד היא 45 וחצי מעלות ברגע זה. אז זה טוב? ומה עם הוולטג'ים? זה מסוכן? מה זה אומר? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום... באקספלורר 9 (מעדיף אותו על שאר הדפדפנים) רוב הפעמיים שאני מנסה לראות סרטון או אתרים שדורשים פלאש זה כותב לי שאני צריך להתקין נגן פלאש. התקני כבר כמה וכמה פעמיים וזה לא עוזר זה עדין אותה הבעיה... למישהו יש פתרון?? רק לציין שלפעמיים סירטונים (לדוגמא ביוטיוב) כן עובדים (דגש על הלפעמיים) ובכרום אין לי בכלל בעיה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של פנטיום שלוש 450 מגה הרץ. ניסיתי לחבר את ההארדיסק החדש שלי - 80 GB + ו 8 מגה זיכרון מטמון ומשום מה הביוס לא מזהה אותו...למישהוא יש רעיון למה? זה משהוא שאני חיברתי לא נכון או שהוא פשוט לא יעבוד על הלוח הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי בקצרה i7 8gb radeon HD4870 1gb המחשב מחובר לטלויזיה hdmi to hdmi, עד היום הייתה טלויזיה 32 אינץ' וכל סרט פעם חלק, גם FHD קניתי טלויזיה של שארפ, LED 46 ועכשיו במצב extened הסרטים מקרטעים, אפילו מה שלא HD רציתי לדעת עם מישהו נתקל בזה לפני? דרך אגב ניסיתי להפעיל בduplicate וזה פעל חלק רק שהמסך של המחשב teac 20.1 ברזולוציה של FHD נראה זוועה כי המקס שלו זה 1680X1650 חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי תשובות, גם גוגל לא עזר
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי מחשב ברמה הכי גבוהה הכל עובד כמו שעון למעט בעיה כאשר אני מעלה אתרים לדוגמא אתר זה ,מופיע שיש בעיה דיבאג עם מספר שורה ושואל אם לתקן אני עונה: כן ואז עולה תוכנת דיבאג שנתקעת ולא מתקנת. התופעה קוראת באתרים מסויימים יש לי XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר הרבה מאוד זמן,ניסיתי פשוט הכל - לפרמט,להסיר את כל התוכנות,כל ההתקנים,דרייברים,לעשות אימג',שום דבר לא עבד... אז ככה: המחשב שלי קופא כל פרק זמן מסויים,פשוט קופא,העכבר לא זז,שום דבר לא זז... הבעיה היא שאני יודע מה גורם לזה אבל לא יודע איך להפסיק את זה...המחשב קופא רק שיש התקן אלחוטי מחובר...למרות שלא עם כולם זה קרה,ניסיתי שניים,אחד של מייקרוסופט ואחד חדש שעכשיו אני משתמש בו (D-link) ושניהם גורמים לתקיעות,ניסיתי גם אחד של חברה לא ידועה שלפי מה שאני יודע כבר בן שנתיים והוא דווקא לא תקע...יכול להיות שזה בעיה עם USB2?(יכול להיות שהאחד הישן היה USB1 ובגלל זה לא תקע?) אני כבר אובד עצות,מקווה שתוכלו לעזור :\ (לומר לי לקנות אחד חדש או לא להשתמש בו לא ממ…
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הישן שלי (P3 667MHZ 256MB) עבד לו לאיטו, עם מעט תקלות מעצבנות. כשניסיתי להוסיף לו זיכרון (SDRAM 256MB) המחשב עבד הרבה יותר חלק. א ב ל ...... פעם ביום ללא הודעה מוקדמת המחשב קפא, שום דבר לא זז. :s05: העכברים והמקלדת מוארים כאילו הם מחוברים אבל לא מגיבים, המסך נתקע על התצוגה, HD לא עושה כלום. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לרסט אותו פיזית (לחיצה ארוכה על ה-OFF). בדקתי טמפרטורות עם אברסט: מעבד 32-36 מעלות, HD 42-46 מעלות, והלוח עומד על 9-15 מעלות !?!. :s05: בדקתי ברישום הארועים, אין משהו מעניין. ניסיתי להפעיל את המחשב עם רק עם הזכרון החדש - עובד, רק עם הישן - עובד, שילוב של שניהם ולא משנה באיזה סלוטים- קופא. בהדלקה לאחר קפיאה שכזו קובץ ה-SYSTEM ברגיסטרי נדפק ו…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-