תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אוקי נתחיל יש לי ראדון 9500 לא פרו עם 128 זיכרון אני על הדרברים החדשים ביותר (3.10) ויש לי בעיה שקוראת לי במשתי משחקים Mace Griffin Bounty Hunter SpellForce - The Order of Dawn ועל תגידו לי אז אתה לא תשחק בהם למה זה לא מצחיק תודה מראש על כול נסיון עזרה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי בעבודה הלך( bad sectors) . לאחר שהתקינו לי מחדש עם הארד דיסק חדש, התמונה באקפלורר בזמן גלישה- מרצדת, מהבהבת. זה קורא רק ב IE . ( זה לא הכבל.)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר בטלפון, אז מבחינת פרטים אני מתקשה. בכל מקרה משום מה הבאס של המעבד מוגדר על 100 ולא מוכן להשתנות. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי איפה שה ADRESS BAR את ה COMMON NAME , עכשיו גם אין לי מושג מה זה עושה בכלל, וגם זה מעצבן נורא! איך אני מוריד את זה (לתמיד!!)? ( ולחיצה ימנית על זה ואפשר להוריד את זה , אבל לא לתמיד אלה רק לאותו חלון , יאנו אם פותחים חלון חדש זה עדיין מופיע ) :'( :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1700 ו 384 mb זיכרון וכרטיס מסך ראדון 8500 מקורי... והרצתי בדיקה וכל האפשריות היו על הכי נמוכות ויצא לי 5500 ומשהו.... זה ציון טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) הBOOT עולה דיי לאט... אני מתכוון כאילו הטעינה של ווינדוז.. הPOST עולה במהירות הרגילה 2)יש לו בעיה עם קבצים מכווצים... במיוחד עם SFXים למיניהם... צריך לפתוח אותם ידנית עם וינראר וגם אז זה לא תמיד עובד לפעמים אפילו יש בעיות עם.cabים מפרט (חלקי) של המחשב שלו: Athlon 1600XP לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את הדגם, זה שמבוסס על 266A וינדוז98SE asus v8200 Gf3 Ti200 ואני חושב שזה כל מה שחשוב.. לא? התקנתי את ה4in 1 שבא עם המאדרבורד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי pengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'( :'( :'( ואני גם העברתי את ההודעה בגלל שאף אחד לא ענה לי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עובד הצלחתי לחבר אותו אבל שאני מכניס דיסקט הוא אומר לי שהוא לא מפורמט גם בהתחלה של הוינדוס שאני רוצה להכניס דיסקט הפעלה הוא ישר מעלה את ווינודס עצמו תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש לי סורק Umax Astra 1220P ולצערי לא קיימים דרייברים שלו בשביל XP. ולמרות זאת התקנתי את "תוכנת הממשק" שלו (Vistascan) החדשה והוא פעל. האמת היא שהוא פעל כמו ג'ובניק שגומר עוד יומיים את הצבא. למה אני מתכוון? אחרי כל סריקה שעשיתי נתקע לי המחשב! (נחמד הא? לפחות התמונה נסרקה!) ועשה לי restart. כן, Windows XP האחד והיחיד (שלא ירבו כמוהו בעולם). משום מה עכשיו הוא החליט לעשות שביתה מוחלטת ואומר שהסורק לא מחובר. מה לעשות??? אפשר איכשהו להפעיל אותו ב-XP? טוב שיש לי Win98 למקרי חרום!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלשום עוד הצלחתי לצרוב, אבל עכשיו גם nero וגם win on cd לא עולות. הבעיה היא לא בעיית חומרה מכיוון שניסיתי לצרוב על win 2000 שמותקן בנוסף והצלחתי. אתמול התקנתי via 4 in 1 חדש, הייתכן והבעיה בגללו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש לךי כרטיס Hercules Geforce 2 TI יש לי D.V.D יש קריאבטיב עם מקודד עכשיו המקודד יש לו מן חיבור ארוך כזה( דומה לחיבור של דיסקטים). ב RIVA TNT2 יש חיבור כזה לחבר אותו לשם אבל בכרטיס שלי אין אז יוצא שאני לא יכול להשתמש ב DVD איך אני פותר את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי צורב ריקו X24. יש לי לוח A7V133. ההארד דיסק - פרימיירי מאסטר. איתו, על אותו כבל משורשר ה-CD-ROM - סקנדרי מאסטר. איפה ולאן בלוח אני מחבר את הצורב? ראיתי פתאום שיש על הלוח מקום לחיבור PRIMARY ULTRA ATA100 , האם לחבר לשם את ה-HD? ואז, הצורב וה-CD על הכבל מאסטר שניהם (פריימרי וסקנדרי, בהתאמה - לא קריטי). לא? (תמונה של הסלוטים, מתוך החוברת של הלוח נ.ב. עדיין לא חברתי כי חסר לי כבל IDE... תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שראיתי את הביוס שלי וביוסים של חברים שלי גיליתי שהביוס שלי נותן ממש קצת פרטים , ויש הרבה מאוד דברים שמופיעים בביוסים אחרים ולא בשלי האם שידרוג הביוס יספק לי אפשרויות אחרות? אני יודע שמסוכן מאוד להחליף ביוס , כי אם זה נתקע אז יש בעיה חמורה מאוד , מקסימום אני יעשה את זה עם בן דוד שלי שמבין יותר ממני השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג ביוסים אחרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה משהו, כמו לעבור בתיקייות, מקליד באיסיקיו או דברים דומים, האקספי הארור הזה מפעיל סאונד שנשמע כמו צרצור ארוך ומעצבן! איך אני מפסיק את זה?!??? למשל שעוברים בתיקייה לתיקייה שומעים מן צליל כזה חלש נכון? אז במקום זה יש לי צירצורים!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי מפיק צליל מיד למרות שניתקתי את הרמקול מהמחשב. הרמקול בכלל אל נמצא במחשב ולא מחובר. ניסיתי לזהות על הלוח אם עוד רמקול או משהו אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה עושים? יש לי אינטל אטלנטה 440... לידע הכללי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך הזה, התקנתי את הדרייברים והכל טוב ויפה, אבל יש לי בעיה מוזרה. במשחקים המסך כהה מידי, אני רואה את הכל קצת חשוך. בכרטיס מסך הקודם GeForce2 הייתה לי את אותה הבעיה. כל פעם שהייתי משחק הייתי מעלה את בהירות המסך ל80% (כשקיבלתי את המסך הוא היה על 50%) כדי לראות כמו שצריך השאלה היא האם אפשר לתקן את זה דרך האפשרויות של התצוגה או רק ע"י העלאת הבהירות במסך או בכלל דרך אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי שני מערכות הפעלה אחד XP והשני 98 כשאני מדליק את המחשב הוא שואל אותי באיזה מערכת להשתמש... הוא מחכה 30 שניות ואז ממשיך או עד שאני לוחץ... איך אני יכול לכוון את הזמן שהוא יחכה ? למשל לא 30 שניות אלא 2 שניות? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-