תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ההרדיסק הוא הרדיסק משני, מערכת ההפעלה מותקנת על הרדיסק ATA100 נסיתי fdisk אבל הוינדוס עולה עם מסך כחול אחרי זה partition magic אין לי ל-maxtor באתר יש 2 תוכנות אחת לוינדוס ואחת לדוס זו לוינדוס קורסת איך שהיא עולה וזו לדוס נתקעת ב-boot מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לאחר החלפת מעבד במעבד מהיר יותר, שינו לי גם קצת הגדרות ב WIN XP בחנות שבה קניתי את המעבד. כעת, ה LED של ה HD (על המארז) דולק כל שניה למשך שבריר שניה כשאין אף תוכנית שרצה. בדקתי ב Performance monitor של ה XP ושמתי את ה couneter: PhisicalDisc(_Total)\Disc bytes/sec שההסבר שלו הוא Disk Bytes/sec is the rate bytes are transferred to or from the disk during write or read operations וראיתי שאין שום כתיבה/קריאה מה HD. מה גורם ל LED להדלק?? האם אתם מכירים איזו הגדרה ב WIN XP שתשפיע על זה? או אולי איזה util שמראה מי ניגש ל HD או ל BUS? תודה מראש, יובל (מצטער אם זה לא הפורום המתאים)
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחר קניה של ספק חדש מה שקורה זה ! נגיד המחשב לא דלוק הרבה זמן אם אני רוצה להדליק ואני לוחץ על הכפתור שמדליקים הוא לא נידלק רק מתי שאני מוציא את התקע מהחשמל ומחזיר אותו אז אני יכול להדליק את המחשב ונגיד אני מכבה את המחשב אז נשאר אור במקלדת דלוק אוףף כל שניה בעיה אחרת !! הספק חדש חדש !!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה משחקים חדשים קיבלו הרגל מגונה ופשוט תוקעים את המחשב ישר כשמפעילים אותם. ולהלן פירוט (מצטער על המגילה) יש לי פנטיום 1.7 עם זיכרון RDRAM 256אם זה משנה, והיה לי כרטיס G- force MX200 אני חושב או משהו מעאפן כזה, אחרי שהחלפתי אותו לרדאון 9500 פרו משחקים כמו morrowind פשוט היו נתקעים ברגע שהמחשק עצמו מתחיל. ז"א התפריטים היו עולים אבל המנוע של המשחק לא. בנוסף לכך עוד עם הכרטיס החדש הייתי משחק בדנג'ן סיג' במקורי אבל עכשיו כשהתקנתי את האקספנשים (עם דרייברים חדשים יותר של כרטיס המסך) הוא נתקע אחרי כמה שניות של משחק.... יתן על כן גם המשחק Call of duty בשילוב עם הדרייברים החדשים ביותר עושה בעיות רבות יותר מאשר עם דרייברים קודמים ומדי פעם תוקע את המחשב לגמרי- מה שמח…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד-דיסק שהתקנתי בו ווינדוס אקס פי... אבל התחרטתי ועכשיו אני מעדיף שלזמן הקרוב הוא יהיה ריק! אבל אני לא מצליח לפרמט אותו דרך דיסק בוט של 98! אולי זה בגלל שהוא בNTFS בבקשה בבקשה תעזרו לי! איך אני יכול לפרמט אותו? שיהיה פשוט ריק...או עם המחיצות שכבר יש לו..! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חברה אני חייב לעשות מסיבה ואם אני לא פותר את זה אין מסיבה אז ככה: כשאני מדליק את המחשב והוא עדיין ב ms-dos הוא רושם לי: please insert sysyem boot disk and prees enter אני לוחץ על enter ואין כלום ! ניסיתי לשנות משו ב boot ועדיין אותה תגובה וזה פועל כאשר אני מנתק תארד דיסק המחשמל בלבד!, ולוחץ אנטר קניתי ספק חדש, ולא עזר בקשה אם זה לא עובד אני לא יוכל לעשות מסיבה תודה חברה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי השארתי את המחשב כרגיל להורדות כשחזרתי הוא היה מכובה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו לעמים הוא מצליח לעלות את ה-XP לפעמים עושה ריסטרט באמצע לפעמים נכבה לא ברור כל העסק בכל מקרה אם הוא מצליח לעלות הוא לא מחזיק יותר מ-5 דקות בווינדוס ועושה ריסטרט ולאחר מכן נכבה זה נראה לי הספק או הזכרון יש ריח של שרוף במחשב וזה לא המעבד אני לא מצליח להבין מאיפה(הם באחריות אז אני לא רוצה לפתוח את הספק) מה נראה לכם לפני שאני הולך לחנות והם יתקעו אצלם את המחשב שבוע אם אני לא אגיד להם בדיוק מה הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אוקי... יש לי HDD Seagate 40GB הוא פועל על 5400 סל"ד..ועל חצי מגה באפר (512). אוקי..אני עוד כמה ימים הולך לקנות הארדדיסק חדש של WD 40Gb 7200Rpm 8Mg buffer אוקי ..קיצר עכשיו אני אגיד מה הבעיה... עד היום זאת אומרת שאני משתמש היום בSeagate אז מתי שאני מאמץ אותו עם משחקים כגון:Hl CS Need4SpeeDועוד .. או אפילו סתם אימוץ אחר כמו ...זמן בקזה הוא נהיה איטי מאוד .... אוקי אני יודע שאחרי שאני אחליף את ההרדדיסדק שלי לWD(הנ"ל) המחשב לא יהיה בכלל איטי לאחר המשחקים או התוכנות האלו ... רציתי לדעת מה יקרה אם אני אחבר את שני ההרדיסקים...זאת אומרת שנגיד אני אתקין לדוגמא CounterStrikeבהרדיסק שלWD אז שאני אצא ממנו הוא יחזור להיות איתי בגלל ששהוא מחובר להרדיסק השני ? . מפרט: Amd 1800 Athlon X…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אין דריברים למסך הזה באינטרנט פעם היה ועכשיו אין למה?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב הבעיה היא כזאת: מחשב נידלק כלומר הספק כח מתחיל לעבוד אבל אבל אין bios, אין צפצוף של זכרון או כרטיס מסך. הורדתי את כל הכרטיסים שעל המחשב כולל כרטיס מסך אותה תופעה ספק נידלק מחשב לא נידלק. ( עוד פעם אין bios ואין צפצופים) החלפתי ספק כח + מעבד + זכרון אותה תופעה נשארת.(ספק דולק מחשב לא נידלק) החלטתי בסופו של דבר להחליף לוח אם, הדלקתי את המחשב הכל עבד יופי, כיביתי אותו והדלקתי (לצורך הבדיקה) התופעה חזרה. דבר נוסף שאני יכול לציין (אולי יעזור לכם בפתרון הבעיה): 1) התופעה הזאת קוראת לפעמים ( כלומר יכולה לחזור אחרי שבועיים או חודשיים) מה שמקשה על הפיתרון. 2)שהתופעה קוראת על צג המסך מופיעים רבועים כמו של לוח דמקה,( כלומר המסך אינו שחור לגמרי) אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 3 שפרמטתי אותו והתקנתי ווינדאוס אקס. פי. והוא עושה לי רסטרטים פתאומיים. תחילה חשבתי שזה כי הוא מתחמם, אז החלפתי מאורר וגוף קירור אך זה ממשיך, מה יכולה להיות הסיבה לכך??? -תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 7260 עם מקום להכנסת כרטיסי זיכרון. התקנתי את כל הדרייברים וכשאני מכניס את הכרטיס למדפסת ולוחץ על הכונן שנוצר לי הוא מבקש ממני להכניס את הכרטיס ואותו דבר שאני נכנס מאחת התוכנות ומבקש לעלות תמונה הוא לא מזהה שיש כרטיס בתוך המדפסת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
במיטב כספי הלכתי וקניתי 2 זכרונות 256 333MHZ של GAIL בלוג'יק. חיברתי אותם ללוח אם בנוסף לזכרונות הקיימים. (GA-7N400V-L של ג'יגה בייט)בלוח אם יש 4מקומות לזכרונות 2 בצבע כתום ושתיים סגול ששם הזכרונות הקיימים (2 סטיקים של 128 כ"א) מונחים על הכתום. בנוסף להם הוספתי את החדשים הכל הלך בסדר. הפעלתי את המחשב אך לפני שהWINDOWS בכלל עלה הופיע לי מסך שחור ובו נכתב: MEMORY TESTING 622592K OK + 32M SHARED שזה בסדר היות ויש לי כרטיס מסך משולב (מדוע לא צריך להיות 732K+32M SHARED? החישוב הוא 256*3 שזה768 K פחות 32 זיכרון של כרטיס מסך לא?) בכל אופן אחרי זה היתה בעייה נכתב לי "חסר קובץ SYSTEM 32\DRIVERS\NTFS.SYS טתה יכול לנסות לתקן את הקובץ ע"יWINDOWS SETUP ובעזרת ה SETUP CD ROM האורגינלי…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני גורם למסך להיסגר יחד עם המחשב מדובר במסך MAG 17 אינץ LCD בעת כיבוי המחשב המסך נראה סגור אבל כל כמה דקות משמיע ציפצוף מעצבן שלא מאפשר לישון וצריך לקום לכבות את המסך ידני זה מעצבן מאד תודה טל
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי , מהיום בבוקר רק בוינדוס כל פעם משהו אחר מכבה לי את ההארדיסקים לאיזה חצי שניה ואחר כך הם חוזרים... כאילו נכבים ונדלקים מחדש אחרי פחות משניה... מזה !? האם וירוס יכול לגרום לזה? תולעת? זה רק בוינדוס , בעבודה שוטפת של הביוס הם דלוקים קבוע... מזה?!? יכול להיות שזה כתוצאה מזה שאתמול החזרתי את הביוס לDEUFULTS? אנשים זה דיי דחוף , אז בבקשה תענו , תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Bugcode_USB_Driver מה זה יכול להיות? הדרייברים של הUSB מוגדרים, מה יכול להיות מקור הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
השכן שלי קנה לפני חודשיים מחשב חדש, עבד לא רע בכלל. אבל היום, שבק חיים. הוא הדפיס משהו, הפעיל את המחשב מחדש והמסך לא נדלק. הלכתי לבדוק אצלו וכל הכבלים במקום אז פתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את הסוללה, ניסיתי להזיז את הג'אמפר שם (לפי החוברת זה אמור לאפס את ההגדרות) ובדקתי את כל הכבלים שבתוך המחשב, לא קיבלתי שום תוצאה, כל הכרטיסים גם נמצאים במקום כמו שצריך. התוצאה היחידה שקיבלתי הייתה בהוצאת הזיכרון, הלוח התחיל לצפצף. גם הנורה שעל הלוח דולקת, הסי די רום נפתח והדיסק הקשיח נדלק. חוץ מזה, אין שום דבר. הלוח הוא P4V800-X של אסוס, יש העדפה קודם לנסות לבד לפני ששולחים לחנות (יש על המחשב הרבה חומר) תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס ME הדרייברים של ה - USB משום מה לא מותקנים אוטומטית. בבדיקה מצאתי שהלוח הוא של VIA VT82C596B (זה בכל אופן מה שהיה כתוב) לא הצלחתי למצוא את הדרייבר ל - USB שעל הלוח הזה, אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקנתי מחשב מחדש עם WIN ME ולא זוהה חיבור LPT1 אין שום סימני קריאה או שאלה.. והכל מותקן.. מה יכולה להיות הבעיה??? ומה לעשות???????
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי את הלוח יש A7N8X דלוקס וכשמדליקים את המחשב באיזה שלב המחשב אומר איזה משהו (זה משהו של הלוח שמדבר בקול אנוש) והוא אומר משהו על הזיכרון אבל עכשיו הוא אומר לי משהו כמו SYSTEM MEMORY FAILED. יש לי שני סטיקים זהים של קורסייר 256M 3200 וגם אני רואה שהווינדוס(XP PRO) מזהה 512. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
I have the Abit NF7 motherboard, it has an onboard sound card. I also have a SoundBlaster Live!value I want to be able to use the sound blaster live for games, cuz it supports to EAX technoligy for better sound effects. I put it in and installed it, but as soon as i tried playing a song or have it produce any sound, my comp froze with one of them "dumping physical memory" blue screens. Then my windows did not load until I removed the card form the PCI slot. What's my solution to this? It seems like an IRQL collision? help :>
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר חודש כל מה שרואים במחשב מופיע לי עם מעין גלים שמתגברים שיש תמונה עם הבדלי צבעים גדולים. ניסיתי לצלם את זה אבל המצלמה לא תפסה את זה כל כך http://www34.brinkster.com/fentilon/problem.zip המערכת היא: p4 1700 256DDR לוח: jetway 845gpro כרטיס מסך על הלוח ספק ג'נרי 320וואט מסך Flatron LCD 563LE מערכת הפעלה ווינדוס 98 כל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי מסך אחר והבעיה נשארה ואין בעיה במסך כי הוא עובד טוב על מחשב אחר. ניסיתי גם כרטיס מסך אחר והבעיה לא נפתרה. ניתקתי את הכל מהמחשב חוץ מהמינימום וזה גם לא עזר. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חדש. חיברתי אותו והמחשב מזהה חומרה חדשה אבל אני לא רואב אותו במחשב שלי. אני יודע שאני צריך ללכת למחשב שלי ואז ל-MANAGE אבל מה אני עושה אח"כ?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-