עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dududs,

אני שומע רעש - קליק ומיד המחשב נכבה... יש לי תחושה שהספק כח הוא זה שמקצר... איך אני יכול לוודא את זה ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. Started by Niseg,

יש דרך לתקן מקלדת של מחשב נייד HP ? העמודות של המקשים Y U O ו P הפסיקו לעבוד (זה מה שאני זוכר). הוצאתי אתמול את המקלדת ולא ראיתי משהו חריג חוץ מזה על הכבל יש בליטות שאולי מעידים על נתק במוליכים בכבל. כשהסתכלתי על המוליכים של הכבל והם ניראו אחידים. האם יש דרך לתקן את המקלדת או שכדאי לקנות חדשה כדי להחליף אותה. הנייד הוא בן כ 3 שנים עובד בסדר עם מקלדת חיצונית. אני אולי יכול לעבור על המגעים עם אומטר ולבדוק אם יש נתק. חוץ מזה יש אתרים בחול ששולחים לארץ מקלדות מהסוג הזה ? ראיתי שבebay יש מקלדות שויזואלית נראות זהות (צריך לבדוק בדגם אם הן מתאימות )והמחירים שלהם יכולים להיות באיזור 40$-50 כולל משלוח. ראיתי שיש בארץ גם חנות למקלדות אבל הם לוקחים איזה 350 שקל שזה כפול מהמחיר בחול…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by scarymovie,

מעבד P4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 Service Pack 1 קיצר עשיתי היום פורמט אחרי הרבה זמן (שנה) אחרי שסיימתי להתקין את הווינדוס גיליתי שהUSB לא עובד ניסיתי לחבר DISK ON KEY ועוד כמה דברים שום דבר לא עבד עכשיו מה שהכי מוזר פה שהעכבר שלי עובד בUSB אבל אם אני מוציא אותו ומכניס אותו חזרה לUSB שאני בווינדוס הוא מפסיק לעבוד ככה שאני עושה ריסט והוא חוזר לעבוד יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. סרטים אני מנסה להפעיל אותם ... ואז הוא כותב לי את זה במדיה או בכל דבר אחר..תוכנות להמרה סרטים לדוגמא ..., חשבתי שזהיתי את הבעיה והיא codec של קאזה... מחקתי והמדיה עלה ..ואז התקנתי שוב והוא שוב פעם עלה הראה את הסרט ואז אותה בעיה חזרה אחריי שעשיתי ריסט . מחקתי שוב התקנתי דיווקס במקום ...ושוב אותה בעיה .. למה זה קורה ? המחשב שבוע אחריי פירמוט . http://img513.imageshack.us/my.php?image=81243439db4.png http://img513.imageshack.us/my.php?image=94294045wg1.jpg אך שאני פותחי את תיקייה מסויימת זה מופיע למה ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. לחבר שלי יש בעיה: הוא מפעיל את המחשב ואחרי שזה עובד את הקטע הזה של הקווים בXP זה רושם: unable to find : C:\windows\system32 ואז אין מה לעשות... וגם אי אפשר הוא נותן גם איזה שהיא בעיה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי צורב של חברת LITEON, הבעיה היא שהוא לא מוכן לצרוב על מדיות של DVD, אלא רק על מדיות CD רגילות! בנוסף, מצורפת הודעה של הוינדוז(-XP) אודות בעיה בצריבה, צילמתי את המסך כדי שתראו. צריבה של דיסקים רגילים לא עושה בעיות ורק DVD כן. עידכנתי FIRMWERE, וזה לא תרם.. למישהו יש רעיון? בתודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. שלום, צילמתי את ה CATALYST והתוכנה של ASUS בזמן שאני משחק MEDAL OF HONOR AIRBORNE בטלויזיה LCD שמחוברת ב DVI. תלחצו בצד כדי לראות את המפרט שלי. עכשיו זה נראה לי טמפרטורות גבוהות מדי!! מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by RoNeR,

התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by galh_5,

מה אני עושה? תודה רבה רבה! אה ועוד דבר שאני מאתחל את המחשב ושם דיסק אז רשום לי "not found any disc" זה בטח בגלל זה מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש, מפרט בצד ימין. משום אני שומע מן צפצוף מהמחשב שחוזר ונישן כל הזמן! פתחתי את המחשב לבדוק ואני כמעט בטוח שהצפצוף מגיע מהלוח אם שלי...(GIGABYTE P35-DS3P). חשוב לציין שהצפצוף הזה לא הזיק לי עד עכשיו מבחינת תפקוד המחשב, אבל אני חייב לדעת איך להפסיק אותו. בבקשה תעזרו לי עם זה כי הצפצוף הזה משגע אותי כבר!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by theking7,

בזמן האחרון המסך שלי התחיל לרצד..... חשבתי שאולי זה קשור לאיזה פלאפון או משהו בסביבה, אבל לא הנחתי שום מכשיר חשמלי חדש ליד... מסך חדש יחסית, תופעה חדשה...... למישהו יש רעיון? יכול להיות שבגלל שהמחשב עובד נונ-סטופ, ולא נח כבר הרבה, זה קשור? תודה מראש! (:

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by RX7,

המחשב שלי התכבה מעצמו וצילמתי תתמונה של השגיאה http://img219.imageshack.us/img219/5985/18qc1.jpg מה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yo1000,

שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  15. הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  16. הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by daniel89,

אני לא מוצא את הביוס.. לחצתי ctrl+alt+delete - תהליכים - ולא מצאתי שם שום ביוס.. איך אני מגיע אליו??? ועוד דבר אחרון.. צריך לעדכן את הביוס? תודה וחג שמח, דניאל.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by Itsik-L,

יש לי לוח אם כזה Asrock AM2NF6G-VSTA יש לי בעיה בUSB הוא ממש איטי! וזה אמור להיות מהיר 2.0! העברתי שירים בנפח 1.8 גיגה לנגן,סאנדיסק סנסה C250--והוא תומך כמובן בUSB מהיר לקח בערך חצי שעה 20 דקות,זה מלאא זמן! למה זה ככה?? הלוח שלי תומך בתקן הזה של 2.0 איך זה כזה איטי?? וגם כשאני מחבר את הנגן קופצת הודעה קטנה בצד של המסך שזה מראה לי את כל חיבורי הUSB שלי במחשב ומה שמחובר אליהם ורשום לי שאפשר לנצל את הנגן ככה שיעביר דברים יותר מהר....

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. כשאני מדליק את ה- Task Manager הוא ישר מתכבה לי באותה שניה...ניסיתי להתקין את ה-AD-AWARE 07 כי חשבתי זה איזה וירוס מעצבן...וגם כשהדלקתי את ההתקנה זה נכבה לי...לא ניסיתי דברים אחרים אבל נראה לי תיהיה גם להם בעיה כזאת מוזרה.. ד''א הווינדוס הוא VISTA X64 - אשמח לקבל עזרתכם -תודה. נ.ב - לפני שאעשיתי עדכון ד'א הWin Update הבעיה לא הייתה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by nore0,

חיברתי אותו כאן http://img219.imageshack.us/img219/8808/kjhkjjb6.jpg Gigabyte GA-K8VM800M הכונן לא מופיע בביוס http://img130.imageshack.us/img130/7342/009ql1.jpg http://img130.imageshack.us/img130/743/010sy3.jpg http://img104.imageshack.us/img104/1232/011je8.jpg למה הוא לא מזהה אותו ? מה יכולה להיות הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by .::Void::.,

המעבד שלי מת (p4 2.4), ולכן קניתי מעבד אחר (אותו מעבד) מיד שניה. בהתחלה כשחיברתי אותו המחשב לא הגיב לו כלל והתנהג כאילו אין מעבד (מסך לא נדלק ושומדר לא מגיב). חשבתי אולי המעבד שמכרו לי דפוק, אז שמתי אותו במחשב שעובד של אבא שלי שגם לו אותו מעבד ושם המעבד עלה ללא שום בעיות בלי לשנות שום דבר בביוס ולא כלום- עלה חלק. חשבתי אולי גם הלוח שלי הלך, אבל ניסיתי שוב לחבר את המעבד למחשב שלי והפעם המחשב עלה. אבל, המחשב משמיע צפצופים נמשכים, שני צפצופים קצרים, אחד גבוה ואחד נמוך ככה רצוף צפצוף גבוה- צפצוף נמוך- צפצוף גבוה- צפצוף נמוך וכך הלאה. הלוח גם לא מזהה את המעבד כמו שצריך אלא מזהה אותו כ p4 1.6. בדקתי טמפרטורות בביוס, והטמפרטורה של המעבד בסדר גמור (נע בין 38-42). המחשב גם הגיעה א…

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by IdanS,

המחשב שלי חזר מתיקון שבמהלכו הוחלף לוח אם ללוח אם חדש זהה לקודם.הדגם של הלוח זה msi-ms7267 (לפי זיהוי של תוכנת sandra),לפי המפרט של הספק זה msi 946gz neo.מערכת ההפעלה הותקנה מחדש.הדרייברים של כל רכיבי החומרה הותקנו וזוהו כמותקנים כהלכה.אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים.יש זיהוי של כל רכיבי החומרה ללא התנגשויות.ווינדוס מזהה את כרטיס הקול כמותקן ופעיל.ב-BIOS ה-audio controller נימצא על enabled.כרטיס הקול הוא onboard והוא realtek ac97.הרמקולים מחוברים מאחורה עם חיבור בודד,ולמרות שהכל מחולק לפי צבעים ניסיתי את כל החיבורים ועדיין אין לי סאונד.

• 20 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by oxygen25,

שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by NM,

אתמול באתי לצרוב על דיסק DVD רב פעמי הצריבה התחילה הכל הלך סבבה ואז הייתה הודעה של תקלה בצריבה אז סגרתי את הצריבה ובאתי לצרוב עוד פעם אבל אז הנרו לא זיהה שיש דיסק בכונן ואז שבדקתי גיליתי שהכונן לא מצליח לקרוא שום דיסק גם בלי קשר לנרו ורשום לי עכשיו בו DVD RW כאילו שהו מזהה דיסק כזה בפנים ...כשאני פותח את הכונן זה מראה לי תיקיה ריקה ושאני שם דיסק שום דבר לא משתנה והמחשב לא מזהה שיש דיסק בכונן.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים