עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by or2030,

אהלן, אני משתמש ב2 מסכים במחשב וכשחזרתי הביתה אתמול אחד מהם לא עבד. אחרי הרבה משחקים עם החיבורים (יש 2 DVI וHDMI על הכרטיס מסך) כמו שזה נראה יציאה אחת של הDVI לא עובדת אבל המחשב כן מזהה את מה שמחובר אליה... זה הגיוני? אני רואה את המסך המחובר בהגדרות של המסכים אבל אין אות שיוצא תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…

4. Started by Tzah22,

שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by LIOR42,

יש לי בעיה שהמחשב לא מראה לי את יציאת הLPT בגלל זה אני לא יכול להתקין את המדפסת בדקתי המנהל התקנים שם מופיע לי רק שני יציאות COM אודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  6. שלום מאז שנפגעתי מהתולעת הזו המדפסת לא עובדת (הוא רושם שהיא לא מקוונת, למרות שממחשב אחר עם אותו כבל היא מדפיסה מצוין) ותוכנות שעובדות עם פלאגים לא עובדות. הורדתי את הכלי להסרת התולעת מהאתר של סינמטק והוא מצא מספר וירוסים בתקייה system32 כרגע אין לי וירוסים במחשב (הרצתי סריקת וירוסים מלאה של מקאפי + אד אוואר של lavasoft) אבל עדיין הבעיה לא נפתרה... מחקתי מספר פעמים את היציאת תקשורת ממנהלי ההתקנים והיא הותקנה לאחר האתחול של המחשב ושום דבר לא עוזר (ניסיתי גם למחוק את כל התוכן של התקייה inf) במנהל ההתקנים יציאת הlpt מופיעה כעובדת אבל היא לא... מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  7. שלום, בשרותי הלוח הבא:GA-M59SLI-S4 יש לו 3 יציאות PCIE הלו הוא SLI היציאה הראשונה שלי לא תקינה- כאשר אני מחבר אליה כרטיס מסך כלשהו: יש צפצוף ארוך לפרקים. כאשר מחברים את אותו כרטיס ל 2 האחרות המחשב נדלק כרגיל. בצעתי איפוס ביוס,ועדכון ביוס מאתר יצרן לגרסה האחרונה- עדיין לא עזר-הלוח מיועד לSLI ככה שזה הכרחי שהיציאה תעבוד. דרך אגב כאשר מחברים כרטיס כלשהו(מסך) לאותה יציאת PCIE המאוורר של הכרטיס נדלק ופועל ,רק שאין תצוגה והלוח עושה אתחול ומנסה לעלות שוב ושוב ללא הצלחה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by יאיר 32,

יש לי במחשב 3 יציאות SATA ורק 1 מהם עובד זה בעיה? ניתן לפתרון?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by cKb,

אז בהמשך לת'רד הקודם: קניתי את הכבל RCA-RCA, הכי איכותי שמצאתי, ומתאם PL MONO. אבל כרטיס הקול (שכזכור, יושב לי על לוח האם) - עדיין מגמגם !!! אז השאלתי מחבר כרטיס creative live! value שכידוע, גם לו יש יציאה דיגיטלית. וגם הכרטיס הזה מגמגם ביציאה הדיגיטלית שלו !!! מה קורה פה? משהו דפוק במחשב שלי? בבקשה תעזרו! ???

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Le-Fay,

דחוף, דחוף, כנו בקשה אחים שלי, יאללה באלוקים !!! האמת זו לא כזו בעיה דחופה (למרות שאני אשמח לפתור אותה במהרה) ולמעשה כבר הזכרתי אותה בפוסט אחר. אבל החלטתי לנסות ולראות אם אולי למישהו יש פתרון להציע לי. העניין הוא כזה: אני משתמש בכרטיס מסך GeForce4-MX440 של MSI. במשך זמן ארוך (שנה וחצי - שנתיים) השתמשתי ביציאת ה TV-out בלי שום תקלות מיוחדות. לפני חודש בערך, הדלקתי את הטלוויזיה, העברתי ל-AV ולהפתעתי לא קבלתי שום תגובה מהמסך. הטלוויזה עובדת מצויין עם מכשירים אחרים באותה הכניסה (DVD וכו') יש לציין. ניסיתי להסיר את הדרייברים, להתקין מחדש, להחליף את הכבל המחבר בין הכרטיס לטלוויזיה. אך ללא הצלחה. מלבד הבעיה הזו הכרטיס עדיין מתפקד כרגיל (לא מזהיר, בכל זאת כרטיס value מ…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Qtec,

היי יש לי לוח אם של MX34 - Aopen עם 2 יציאות USB . בעבר שתי היציאות פעלו (היה מחובר מודם כבלים ליציאה שלא עובדת עכשיו) ויום אחד היציאה החליטה לא לעבוד. - אני מחבר מכשיר אליה - לדוגמה עכבר ולא קורה כלום (כן, גם אחרי שאני עושה ריסטארט או ריפרש במנהל ההתקנים). יכול להיות שפעם אחת חיברתי והXP כתב הודעה usb device not recognized אבל אני לא בטוח. יש למישהו הסבר ופיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  12. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by מוציפוצי,

שלפתי מהקרטונים את חלקי המחשב החדש וכשרציתי לחבר את המסך נתקעתי עם כבל VGA זכר/זכר ויציאת זכר מהמחשב. שאלתי חברים ולכולם יש VGA נקבה ביציאה מהמחשב. בקרטון של המסך לא מצאתי פיתרון. קיוויתי למחבר נקבה/נקבה שיגאל אותי מיסורי. האם יציאת VGA זכר מקובלת? האם ניתן לחבר את המסך ליציאת ה DVI בלבד? כשניסיתי לחבר את המסך עם מתאם VGA ל DVI לא קיבלתי תגובה על המסך.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בשעה טובה התקנתי כונן ssd במחשב,(מחשב בן 5 עובד מעולה)ביצעתי התקנה נקיה של ווינדוס 10,הכל עובד מצוין,והדבר האחרון שנשאר זה היציאת אוזניות שלא פועלת,מצרף צילומי מסך לנתוני המחשב אם זה יעזור לפיתרון הבעיה. הסרת הדרייבר והתקנה מחדש ע"י ווינדוס לא עזרה.עידכון דרייברים דרך תוכנה גם לא עזר. תודה מראש.

15. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

16. Started by Idan-h,

תראו יש לי את הלוח MSI 865PE NEO 2 S, ותמיד הסתבכתי בהגדרת המיקרופון, תמיד היה קשה לי להגדיר אותו והוא תמיד עשה לי בעיות. פעמים הוא לא היה עושה רעש, לפעמים לא מקליט, בקיצור צרות. לאחרונה היציאה הפסיקה לפעול לחלוטין, חשבתי שאולי זה המיקרופן ניסיתי אחד של חבר ועדיין לא פועל, גם לא שומעים את הBoost וגם לא מקליט. הכרטיס המובנה הוא AC97 עם דרייברים של CMedia. היציאה דפוקה? יש לי אחריות על הלוח ל3 שנים והמחשב בן שנה וחצי, יש משהו לעשות לפני שאני לוקח לתיקון?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Stasik,

שלום לכם יציאת הטלויזיה לא פועלת מאז שהתקנתי את חלונות xp התקנתי את ה detonator האחרון לxp וכשאני מעביר לטלויזיה הוא מעביר ישר למסך המחשב, איך אפשר לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  19. Started by momo777,

שלום, יש לי את הכרטיס : EVGA GeForce GTX 960 SSC. יש לו 3 יציאות DISPLAYPORT , DVI, HDMI. מסך ראשון מחובר בDVI. חיברתי עכשיו מסך שני עם כבל שהוא צד אחד DP וצד שני DVI. באחת היציאות של הDP הוא לא זיהה את המסך ובשאר היציאות כן. זה בוודאות אומר שהיציאה התקולה? או שיש מצב שזה משהו תוכנתי.. ואגב כדי לחבר מסך כדאי לכבות את המחשב קודם? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by Yossi Sourugeon,

שלום, אני לא מצליח ליצור מחיצה של 4TB...הבנתי שצריך להפוך משהו לGPT או MBR..אבל לא כ"כ הבנתי מהמידע שבגוגל מה זה עושה ואיך עושים את זה תודה רבה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, המחשב שלי מבצע Reset מדי פעם, באופן אקראי ובלי קשר לאיזו תוכנה מופעלת באותו רגע. למרות שצריך להריץ את ה-memtest86 הרבה זמן (כל הלילה-למשל), הרצתי אותה פעמיים כאשר כל פעם היתה עם 4 ריצות מחזוריות. בפעם אחת היתה נפילה בבדיקה 6 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. בפעם השניה היתה נפילה בבדיקה 7 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. אני מאמין שאם יש נפילה מסוימת, היא צריכה להיות עקבית ולא פעם כן ושבע פעמים לא. חוץ מהתשובה שצריך להריץ את התוכנה יותר זמן, יש למשהו רעיון או נסיון בנושא ?

22. Started by Ben N,

אהלן חברה. יש לי בעיות במחשב השני שלי, משהו שקשור כנראה לזכרונות והמליצו לי לעשות עדכון לביוס. מצאתי את הקובץ עדכון המדויק לפי הדגם של הלוח אם שלי, אבל הבעיה שאומרים באתר של Asrock איך לעשות את זה מדיסקט. ואין לי כונן דיסקטים ולא דיסקטיםץ לכן אני צריך לעשות את זה מדיסק. הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות דיסק שיעשה BOOT לווינדוס שייכנס לDOS (ווינדוס 7 32 ביט). תודה!

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by yakir4u,

יש לי פקס בבעיות אבל הוא לא ממש בשימוש יש אופציה לייצור שכל פקס שאני יקבל יעבור ישירות לאימייל? יש לאבא שלי כזה דבר בעבודה אבל אין לי מושג איך הם עשו את זה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייח בממד, המחשב מקבל רשת ע"י כבל ישירות מהנתב (הכבל מושחל בקירות). הבעיה שאין בממד קליטה של הרשת האלחוטית עבור הטלפון\טאבלט. האם יש אפשרות לחבר למחשב דונגל WIFI USB ולהגדיר אותו כ HOTSPOT עבור הניידים תוך שהוא גם מקבל רשת אלחוטית? מותקן WIN10 תודה חן

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by AAS AAS,

בררתי על הנושא של VPN דרך מחשב של חבר בארה"ב בשביל חיבור נוח לשירותים בחו"ל. ברמת העקרון הרעיון בסדר רק שזה מחייב שהמחשב שלו יפעל כל הזמן שזה לא אפשרי. רציתי לשאול אם יש אופציה שה-VPN לא יעבור דרך המחשב שלו אלא דרך המודם שלו ואם כן איך עושים את זה. (יש לי ידע לא רע במחשבים וטיפ טיפה בתכנות) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.