תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
זה מסתדר המסך hyundai q17 מחובר עם DVI QUADRO 980 כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי חברה... יש לי לוח שהביאו לי ואני חייב לדעת איזה חבר הוא והכל עליו.... יש איזה תוכנה שאומרת עליו הכל ??? איזה AGP? מהירות הבאס...? איזה כרטיס קול זה ...?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כאשר אני מפעיל את המחשב בדיקת הפוסט (post) יוצאת לא תקינה במקום הציפצוף הרגיל יש ציפצוף ארוך ובלתי נגמר מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז המצויין בכותרת. אני צריך להוסיף צורב חדש, ואני יודע שעלי להסיר את הפאנל הקדמי בכדי שאוכל להוציא ולהכניס כוננים חדשים מקדימה. השאלה היא, איך אני מפרק את הפאנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, לא מזמן השתמשת בקופון של סטים שלי והורדתי את קאונטר סטרייק, עכשיוו כל פעם שאני מטעין הוא תוקע את המשחק בשלב של PRECACHING RESOURCES. מיותר לציין שהכרטיס שלי הוא רדאון 9600 איקסטי... ד"א, שלחתי מייל לתמיכה הטכנית של וולוו אבל מסתבר שהם לא קוראים מייל כי עבר שבוע ולא קיבלתי תשובה אז מנסה למצוא תשובה מניסיונכם האישי... ד"א(2) , לא ניסיתי להריץ אותו על מחשב אחר זו פעם ראשונה שאני משחק בו מעולם לא העלתי אותו... תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי סורק HP 2400 ואני משתnש ב microsoft scanner and camera wizard כל פעם שאני מתחיל לסרוק אני מקבל הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון די איכותי (יחסית לאלה של מחשבים), אבל לצערי אני לא יכול להקליט שום דבר בסאונד ריקורדר (או להשמיע משהו). לפי דעתי ישנם שתי אפשרויות סבירות לכך שהוא לא עובד: 1. החוט דפוק כמו שקורה בהרבה ציוד אודיו- במצב כזה אין לכם מה לעזור (או אולי יש לכם טיפ...) 2. יש בעיה בהגדרות של החומרה למשל : יכול להיות שחסמתי את המיקרופון באחד האפשרויות של המחשב. אם יש למישהו רעיון איפה לחפש ולהסתכל אני אשמח הכרטיס קול שלי הוא על הלוח אם נראה לי: AC97 או משהו כזה... עריכה: שיחקתי עם החוט כי כבר התיאשתי מעניין החומרה וזה באמת הייתה הבעיה. אם האדמינים רוצים שיורידו את הת'רד הזה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אחרי שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי ריסטארט אוטמאטי וכשהוא מעלה את עצמו בפעם השנייה הוא רושם לי את ההודעה הבאה: PRIMERY IDE CHANEL NO 80 CHANEL CONDACTOR INSTALLD ולאחר מכן ממשיך את הריסטראטים שוב ושוב למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש של Gigabyte עם מעבד p4 1.6 GHz. הבעיה מתחילה עם תוכנות שיתוף הקבצים (עברתי דרך sharaza , overnet ואימייול של lionetwork) אותו סימפטום - מתישהו בהרצה של התוכנה, המחשב נתקע ופשוט מסרב להשתחרר (לא Ctrl-Alt-Del ולא כלום) אלא אם כן אני מנתק את כבל הטלפון ממודם הא.ד.ס.ל, דבר אשר למעשה מיידית מנתק אותי מהאיטרנט - גם אז לוקח כ-30 שניות עד אשר החייגן קופץ מחדש עם הבקשה לחיוג מחדש והכל משתחרר. את המחשב עצמו הרכיבו בחנות, וגם אני עברתי על ההרכבה שלו. אין שום בעיה בחומרה. מרבית הרכיבים חדשים מאוד, בני פחות מחודש. האם למישהו יש הצעה - אני חושד שהמעבד לא עובד בתיאום מלא עם לוח האם (לוח האם תומך ב-FSB 400/533)
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם 4 יציאות usb אחוריות ויש לי במארז עוד 2 יציאות usb קידמיות שלא עובדות כנראה שהן לא מחוברות, אפשר לעשות משהו כדי שהן יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 SE בלוח רשום USB+5V .USB+5V USB_P7- .USB_P8- USB_P7+ .USB_P8+ GND .GND .NC -------------------------------- ובמארז יש לי 8 חיבורים שני חוטים שחורים GND 1/2 שני חוטים אדומים +5V 1/2 חוט לבן עם פס כחול DATA - 1 חוט כחול DATA + 1 חוט ירוק DATA + 2 חוט צהוב DATA -2 אך אני נחבר את זה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי 2 כרטסיי מסך עם יצאיה של AV + S-VIDEO 1. G-force 2 mx200 32mg 2. G-force 2 mx 400 32mg כמו שהזכרתי יש לשניהם יציאת וידאו, אך יש לי בעיה אני לא מצליח להגיע למצב שבתפריט של הכרטיס מסך יש לי את האפשרות להוסיף טלווזיה כלומר 2 מסכים, ניסתי להתקין דרייבים חדשים, הוספתי קירור, הפחתתי את המגה של הכרטיסים דרך הביוס. אך רק פעם אחת או פעמיים שהכנסתי את הכרטיס מסך מס 1 והווינדוס התקין אותו, לאחר ההתקנה אני בודק אם יש בתפריט 2 מסכים - אין : \ לאחר ריסט + הוצאת הכרטיס מהלוח אם והחזרתו הופיע התפריט... וכמובן הוא הפסיק לעבוד לאחר זמן מה (10 דקות) . . . וחברוס אני חייב עזרה דחוף כי הפרוייקט מסך LCD COLOR שלי תקוע :\ בתודה MIGHTY :]
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי MAG 786PF, ובזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לעשות RESET אחרי שאני עושה שינויים ב-USER MENU שלו (למשל למתוח או לכווץ את התצוגה). המסך חדש יחסית, 8 חודשים בערך, ויכול להיות שהבעיה הייתה מהתחלה, פשוט לא ממש ניסיתי לעשות ריסט.... הנה מה שזה כותב לי: *מצטער על האיכות, אבל זו וובקם וזו המצלמה הדיגיטלית היחידה שיש לי..... למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv life view 2000 ולפני כמה דקות הוא בטעות יצא לי אז חיברתי אותו ואז פתאום המחשב עשה ריסט והמסך לא עבד אחר כך ניתקתי את הכרטיס הפעלתי הכל עבד טוב ויפה (חוץ מהכרטיס שמנותק) ברגע שחיברתי שנית את הכרטיס המחשב נתקע מישהו יודע מה הבעייה ? ואם זה הלך אפשר לתקן? כמה זה בערך יעלה ? פשוט חבל לי על הכסף :-[ :'(
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם אני יכול לשחזר מידע מ H.D שמשום מה מחק את עצמו? תוכנה שעובדת אם אפשר ניסיתי תוכנה שנקראת PC INSPECTOR File Recovery והיא לא ממש עזרה היא מצאה מה שנמחק הבעייה היא שמשחזרים את הקבצים הקבצים פגומים
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG חדש שצורב במהירות 52 אבל כשאני צורב דיסק במהירות 52 ובכלל בשאר המהירויות הוא צורב את הדיסק מעל ל15 דקות בהתחלה הסבירו לי שזה בגלל שאני צורב קבצי mp3 והוא צריך להמיר אותם ניסיתי לצרוב גם כקבצי wave והמהירות עדיין איטית כמו כן ניסיתי לצרוב גם דיסק data והמהירות היא אותה מהירות בער 15 דקות לדיסק . זה לא נראה לי הגיוני מיכוון שהצורב הישן שלי שהיה במהירות של 4 צרב דיסק ב17 20 דקות. צורב במהירות 52 אמור לצרוב דיסק ב3 דקות........מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה אני עובד עם תוכנת nero 6 ודיסקים של 700 מגה לצורך העניין
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה פה או בWINDOWS. אם יש צורך אז להעביר אסף (רק תענה קודם ;D) באתי לחבר שלי, והתקנתי לו את הצורב החדש שלו (LG X52) במקום הCD הישן X24 שהיה לו. ההתקנה הלכה חלק ולא היו בעיות. הפעלתי את המחשב כמה פעמים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא ראיתי בעיה כלשהי. התקנתי נרו, והפעלתי מחדש שוב, ולא הייתה בעיה. אחר כך, ראיתי שיש לו מלא מלא תוכנות שמופעלות לו עם הטעינה של הWIN אז ביטלתי את העליה שלהן דרך הMSCONFIG והפעלתי מחדש - שוב בלי בעיות. לפני כמה דקות הוא מתקשר אלי ואומר לי שהמחשב לו עולה. כל פעם הוא מגיע לטעינה של הWIN, מתחיל בדיקת שגיאות ועושה ריסט. כל פעם. גם לבטל את הבדיקה לא עזר, וגם לא להפעיל את הWIN במצב בטוח וגם לא כל שאר המצבים בתפריט ההפעלה. יש עצות למ…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המסך שלי החל לכבות "מעצמו" מדי פעם, במהלך עבודה, בתדירות גוברת והולכת, ואחרי שניה או שתיים הוא חוזר ונדלק. מדובר במסך CRT מסוג MAG XJ770, בן כ-4 שנים. אציין כי לא הצלחתי להגדיר למערכת ההפעלה (XP Home) את המסך בשמו, אלא רק כ"Plug and Play Monitor" רגיל. כרטיס המסך הוא מסוג NVIDIA GeForce4 MX Integrated GPU. האם נראה לכם כי מדובר בבעיה במסך, בכרטיס או בהגדרות במע' ההפעלה ? אם מדובר בכרטיס - האם יש טעם לנסות ולהתקין מחדש את הדרייבר שלו ? אם מדובר במסך - האם תוכלו להמליץ על מעבדה לתיקון באזור המרכז ? (או שיותר משתלם כבר לקנות חדש?) ושאלה קטנה נוספת: לאחר כיבוי המחשב, המסך אינו מצליח לעבור למצב Stand-By (המסך כבוי ונורית החיווי הופכת לכתום) כרגיל במסכים דומים, אל…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לא עשיתי כלום, נאדה.. כולה ריסט! איך שחזרתי הEXPLORER והSPEEDFAN שלחו ERROR עשיתי ריסט.. שוב זה קרה החזרתי את כל ההגדרות של הביוס למצב יצרן בדקתי טמפ אין סיבה לחוסר יציבות או משהו (או לפחות עד כמה שנראה לי) שוב הכל קורס, גם בUSERNAME אחר, תוכנות בודדות מצליחות להשאר ואני מקווה שהFIREFOX יהיה אחד מהם ולא יקרוס לי בזמן שאני מקליד את ההודעה מצטער על החוסר פרטים אבל אין לי מה להגיד לכם אין לי מושג למה הכל "נתקל בבעיה ועליו להסגר" האם בעית חומרה? בעיית תוכנה? זיכרון?מעבד?לוחאם?הרדיסק? אולי זה רק הוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הנה תראו את הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה השמע פורום חומרה מביאים לי מחשב חדש עוד יומיים אז יש לי שאלה קטנה 1)אני יודע כבר איך לפרמט אבל מה אני עושה במחשב החדש הרי כלום לא מותקן אליו אמרו לי שאני צריך לפרמט כרגיל כמו במחשב שהווינדוס כבר קיים? 2)-איך אני מפצל כוננים אמרו לי שצריך ללחוץ с ואז תווצר תיקיה חדשה אין שום דבר אחר שאני צריך לעשות אחרי פעולה זאת??
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-