עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orzilca,

עוד מישהו חווה בעיות עם הכרטיס הנ"ל? אני למשל לא מצליח להפעיל את המשחק Counter-Strike הוא פועל לזמן מסויים(לא קבוע) ואז קופא והמחשב נתקע אני לא יודע מה לעשות אני משתגע ניסיתי דרייברים, התקנת המשחק מחדש ועוד דבר אחד אני יודע -> זה לא קשור למשחק עצמו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. Started by Computertalk,

שלום לכם משום מה ה USB הפסיק לזהות את המצלמה שלי וכל דבר אחר שאני מחבר חוץ מעכבר וחיבור למודם - מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. SORRY - I don't have Hebrew on this computer (it belongs to a friend) I CAN READ HEBREW THOUGH. so you can reply in hebrew. My computer start (turns on) but nothings comes up on the screen. When it turns on - I can't hear sounds from the HDDs. Like it's not even reading them When I unplug the monitor from the graphics card it says "No Signal" When I plug it in - It immediately goes to "Power Save Mode" I have tried but it didn't change a thing: 1. Changing Graphics Card 2. Changing the monitor 3. Swapping Memory Modules 4. Unplugging EVERYTHING but mouse and keyboard 5. Checked my monitor on a different computer PLEASE help. It's been 3 days already. You can write in Heb…

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלחתי את המחשב למעבדה כי אחד המאווררים התחיל להרעיש. הטכנאי ביצע סריקת וירוסים ומצא 160 וירוסים! ראוי לציין שיש לי את ESET Internet Security, לכן אני לא מבין למה נדבקתי. יכול להיות שלא נפטרתי מכל הווירוסים? כדאי לעשות פרמוט?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by TaZeR,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי לא מזהה את כונן הדיסקים שלי - כלומר, הכונן לא מופיע בחלון של "המחשב שלי" ושום תוכנה לא יכולה לגשת אליו. מה שמפתיע הוא שהכונן עצמו פועל, ויכול להיפתח ולהיסגר. למישהו יש רעיון לפתרון? בן.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by crovei,

ערב טוב.. שמתי לב לגל חדש של מחשבים שנכבים על דעת עצמם פה בפורם.. ואני לא יכול להכחיש שאמרתי ביני לבין עצמי "למה להם מגיע ולי לא?".. אז הנה עכשיו נכנסתי למועדון היוקרתי של המחשבים בעלי הרצון העצמאי לפני שבועיים +- התחילה התופעה.. ובהתחלה זה לא היה כ"כ נוראי.. בממוצע פעם ביומיים ככה.. ולאו דווקא שאימצתי את המחשב.. בד"כ זה קורה שאני סתם גולש באינרטנט או רואה סרט.. (למרות שהיום המחשב אותחל בדיוק לפני שמירה באחד השלבים הקשים של הנסיך הפרסי 2.. וזה ממש עיצבן אותי ובגלל זה גם פתחתי את הת'ראד, בתקווה לפיתרון) בכל מקרה עשיתי חיפוש קטן.. ומצאתי את הקטע עם ביטול הריסטרט האוטומטי.. אז באמת הורדתי את הסימון מהצ'ק בוקס ותוך חצי שעה קיבלתי מסך כחול וכשר למהדרין! (+קובץ minidump).. ה…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by sagidahan15,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להתקין את הדרייבר וזה לא נותן לי זה כול פעם חוסם את ההתקנה ע"י האבטחה של ווינדוס והדיסק המקורי של הדרייבר לא עובד.. ועכשיו אני לא יכול להפעיל מוזיקה וכול פעם שאני מנסה הוא מוציא לי הודעה על שגיאה ורושם שיש בעיה במנהל ההתקן שלי.. מישהו יכול לעזור לי בפתרון או בדרייבר עובד ללוח אם GA-8I915P Duo gigabyte לווינדוס 7. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by AviBsH,

בס"ד שלום , ברשותי מחשב חדש שנקנה בחודש 12/05 AMD 3800 Dual Core 7800GT 256MB Gigabyte K8NF-Ultra 9 (Nforce 4) 1GB Kingston לא ביצעתי OC , הטמפ' הם בסדר גמור , מעבד בסביבות ה 30 , כרטיס מסך ב 49-50 הארד דיסקים ב 50 שניהם בערך.. אני בטוח שהבעייה היא חומרתית , הוינדוס הוא חדש לחלוטין והמחשב פורמט עוד אחרי שהתחילה השגיאה. בדיקת זכרונות ביצעתי והם בסדר אין לי מושג מה גורם לבעייה , ה STOP שאני מקבל מה BSOD הוא: STOP 0x0000009c (0x0000004 , 0x8054D5F0 , 0xB2000000 , 0x00070F0F) אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי . תודה רבה מראש , אבי .

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by Ilan15,

זה די מעצבן כי לפני שבוע הכל עבד מעולה ופתאום בעיה שפתרתי לפני כחודשיים חזרה.. והפעם משחה תרמית לא פותרת את התקלה. טוב אז הבעיה היא שכשאני מפעיל משחק הטמפטורה מתחילה לעלות בהדרגה מ50 (שזה ברגיל) ל100 ואז המחשב מתכבה. בהרצת סירטוני יוטוב ברזולוצייה מלאה זה עולה ל70 מעלות אבל זה לא ממשיך לעלות.. ניסיתי: -לנקות מאוורר של המעבד (מספר פעמים) -להחליף משחה תרמית (עכשיו עשיתי וגם לפני כ5 ימים) -להדק את המאוורר הראשי החלפתי מאוורר לפני כחצי שנה בגלל אותה בעיה וזה עבד פיקס 4 חודשים לפני חודשיים התקלה הזאת שיש לי עכשיו הייתה.. שמתי משחה תרמית והיא נפתרה עכשיו זה לא פותר את זה (יכול להיות שלא שמתי מספיק משחה תרמית? המפרט (מחשב די ישן רוב הרכיבים כבר בני 5 שנים): AMD Athlon 64 X2 dual…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by goldyoav,

שלום לכולם, פתאום ביום בהיר הצורב שלי, SONY דגם DW-G120A התחיל לצרוב מאד לאד, במהירות X1 למעשה. לא משנה המהירות שאותה אני בוחר בנרו למשל, הצריבה תהיה איטית למרות שנרו כותב שהצריבה מתבצעת במהירות שביקשתי. כך שצריבת DVD שלם לוקחת שעה. מה עושים? מה יכול היה לקרות במחשב? המחשב די חזק, בן 4 חודשים. אובד עצות יואב

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by online,

שלום אנשים אני מחפש מישהו עם הלוח הזה, שיוכל להריץ עבורי את התוכנה DPC Latency Checker ולהעלות צילום מסך. אני מקבל את זה (פלט בעייתי, בגלל הקווים האדומים) ומנסה להבין אם זה פרטי ללוח / מפרט שלי, או קיים בכל הלוחות מהדגם הזה. ככה אוכל לדעת מה לעשות הלאה. תודה!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by eid101,

שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by hadarK,

יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים. בתמונה מצורפת ניתן לראות ששמות השירים שמוצגים בווינאמפ, מוצגים בג'יבריש. גם הודעה באיי סי קיו שמופיע בשורת המשימות מוצגת בג'יבריש. האם שכחתי להתקין משהו? [attachment deleted by admin]

17. Started by havoc-x,

יש לי כבל בבית שיש לו חיבור שנראה כמו חיבור של רמקול למחשב (והוא גם נכנס למחשב) והוא מתפצל ל-2 חיבורים של כניסה לטלויזיה (אחד שחור השני אדום) אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי מצלמה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  18. איך אני יכול לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם? ישנה נורה דולקת על לוח האם+הכוננים והמאווררים פועלים ניקיתי את תושבת כרטיס המסך ( -PCI-E LEADTEK WINFAST 7600GS ?) המאוורר של כרטיס המסך פועל החלפתי מסך+כבל אך לשווא אין לי כרטיס נוסף מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by Four,

היי לפני כמה שבועות התחילה בעיה מאוד מציקה במחשב שלי ואשמח לקבל עזרה. חיבור האודיו (מקדימה, מאחורה הוא תקין) נדפק ואי אשר לשמוע כראוי באוזניות שמחברים. אני די בטוח שהבעיה היא בחיבור האודיו כי כשאני מחבר את האוזניות למקור אחר הם עובדות מצויין(נגנים, פאלפון), וגם ניסיתי עם כמה אוזניות . ועכשיו כדי לשמוע כמו שצריך צריך לשחק עם החיבור ולהזיז את זה קצת וגם זה לא תמיד מצליח. אשמח לקבל ייעוץ על מקור הבעיה והפתרון כי אני לא מבין גדול בחומרה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  20. שלום. יש לי את הנייד הזה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10253&perur=2&t=1&c=583 שאני מחבר את הנייד למסך טלוויזיה כדי לצפות בסרטים הם פשוט מקרטעים לי, אפשר לשים לב לתקיעות קטנות ולאגים מציקים כאלה. אני משתמש ב- VLC PLAYER ויש לי מקודדים CCCP. המחשב חדש ובקושי מותקן עליו משהו. למה הקרטועים האלה קורים? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by baruchrot,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה (תמונה מצורפת). לחצתי start windows normally אבל הוא חוזר על ההודעה שוב בליווי ציפצוף יחיד למשך שניה אחת. לחצתי last known good configuration ושוב פעם הוא לא נכנס לווינדוס וחוזר על ההודעה. לחצתי safe mode והוא הכניס אותי לווינדוס במצב safe mode אבל אני לא יודע מה לעשות שם... שאני עושה הפעלה מחדש שוב אותה הודעה. לא ידוע לי על הפסקת חשמל שהייתה או שהמחשב נתקע או משהו כזה, הכל היה בסדר עד שהדלקתי שוב את המחשב. אשמח אם למישהו יש פתרון להציע כדי שאוכל לפתור את הבעיה. צירפתי בנוסף את המפרט של המחשב. תודה, ברוך

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק) עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא. אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל? תודה!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. פשוט מסך שחור, ניסיתי לשחק עם המסך עצמו מה שבדרך כלל עובד [ SOURCE] אך ללא הצלחה .. כרגע אני עובד עם כרטיס HD3450 של ATI גם הוא נמצא באותו חריץ . מה שעשיתי זה קניתי מעבד חדש ואחרי שהחלפתי אותו והפעלתי את המחשב לא הייתה תצוגה . ניסיתי איפוס ע"י ג'אמפר הוצאת הבטריה למספר דקות ניתוק כבל החשמל אך ללא הצלחה .. עובדות נוספות : עוד ביום הראשון שקניתי את הכרטיס מסך הנ"ל(שבכותרת ) התקשתי להעלות איתו את המסך לראשונה .. עד שאיכשהו כן הייתה תצוגה . עם ה- HD3450 אין בעיות בכלל ! מה שכן ה- 9600 לעולם לא עשה בעיות - רק כשהייתי נוגע ב- BIOS או היום כשהחלפתי מעבד . יש פתרונות ? אודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by danino,

יש לי מחשב בן שלוש שנים לאחרונה החל לבצע reboot כאשר הוא נמצא בחלונות בלי להגיע למסך כחול למרות שהגדרתי אותו להגיע למסך כחול כאשר יש נפילה החלק המוזר הוא כאשר אני מגדיר את המעבד בביוס לפחות מהמהירות הרגילה שלו הוא עובד ללא reboot בעיה נוספת/קשורה- בהדלקה -כל המנורות נדלקות אך למחשב לוקח כ-5 דקות להשמיע את הביפ של לוח האם לעלות לחלונות במעבדה פרקו אותו והרכיבו מחדש ניקו אבק - כלום -הוא בשלו. גם אין סימנים של התחממות. למישהו יש רעיון מה השתבש פה או איך לבדוק מה גורם לבעיה -לפני שאני נאלץ לשלוח יד לכיס להחליף אותו לגמרי? המחשב הוא- לוח אם vh6 abit + מעבד 733 פנטיום .מערכת הפעלה xp home . cdr/w plextor dvd rom שני קשיחים -10 ג'יגה+60 ג'יגה כרטיס מסך -elza geforce 25…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by nouvac,

I recently bought those two items and installed them, now i have this slight problem that i can't really understand nor fix, i would appriciate any help given. My Aquamark3 score ar as followed: CPU: AMD Athlon XP 2500+ CR: 1837 MHz SRAM: 512 MB OS: Microsoft Windows XP GFX: NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (*StarStorm* 44.67q) CM: 304 / 635 MHz VRAM: 128 MB DRIVER: 6.14.10.4467 # 1 AquaMark Score: 22659 (CPU: 3379, GFX: 3408) FPS: 22.66 TPS: 7550 K Compare RES: 1024x768 x 32bit AA: Off AF: 4x DETAILS: Very High View My problems origin is at the CPU score , it is 3379 which is kinda weird considering all thee other compared systems with th…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.