עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חג שמח לכולם. אני לא ידעתי אם זה המקום הכי מתאים, בכול אופן ביום שבת אני נוסע לאילת ואני רוצה להוריד בנתיים כמה סרטים מKAZZA וכדומה.. עכשיו יש לי עוד איזה 2GB להוריד אני פשוט רוצה לראות את הסרטים עם חברים יום יומים אחרי שאני חוזר מאילת.. אין לי בעיות של חום יתר המעבד של הוא 1.6GHZ INTEL של WILLAMETTE הטמפרטורה שלו במאמץ היא 48 וטמפרטורה של לוח אם 35 גם במאמץ הם יש סיכוי שאם אני אשאיר את הKAZZA משהו יקרה לכרטיס מסך מעבד לוח אם יכול להיות שמשהו ישרף כי אף פעם לא השארתי את המחשב שלי דלוק יותר מיום בעבודה.. תודה מראש לעוזרים. צום קל :auto: :anim-jjd: :alcoholic:

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by amirst1,

שלום לכולם שמתי לב שאתם יודעים לפענח בעיות ע"י MINI DUMP אז בעיה שלי היא שהמחשב שלי מתאתחל לבד... בדר"כ אחרי קצת מאמץ של משחק כבד או צריבה אבל גם לפעמים גם בלי קשר... אני רוצה לציין שזה לא קורה תוך כדי שימוש... רק תוך כדי טעינה או שאני משאיר את המחשב לבד כדי שיעבוד (טעינה כבדה או צריבה ולפעמים גם הורדה מהאנטרנט). אני מצרף קבצים של מיני דומב ואשמח לעזרה.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by high_barny,

קניתי אותו ואני חושב שהוא עושה קצת בעיות כי המחשב שלי לפעמים נכבה מעצמו לבד בלי לגעת סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. משחק בו קצת ופתאום המחשב נכבה ואני מדליק אותו שוב ואז אחרי כמה דקות נכבה שוב ככה זה כל הזמן... אני לא חושב שזה קשור לווינדוס כי כשפירמטתי הוא גם נכבה לי כמה פעמים. מה עושים? זה קשור לספק כוח? או שאחד החיבורים רופפים בתוך המחשב?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  4. יש לי את המשחק call of duty 2 וכשאני נכנס לסינגל פלייר זה משחק חלק בלי בעיות אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר אני לוחץ על האיקון כדי להכנס למשחק, המשחק נטען ואז זה עושה חלון שחור ומתכבה וחזור לשולחן העבודה..... למה?! קניתי את המשחק מחנות בבקשה תעזרו לי....

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by yanital,

ההיטסינק של הפנטיום 4 שלי מופיע פה - התמונה מופיע בקטע של heatsink installation http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-012556.htm עכשיו, אני שם משחה ואמור להלביש את ההיטסינק בלי תנועות מיותרות כדי למנוע בועות אוויר \ נתק עם המשחה הטרמית. אבל עם המנגנון בעל ארבעת היתדות האלה זה בלתי אפשרי ! צריך לגרום לכל אחד מהשפיצים שלהם להיכנס לחור על לוח האם, ללחוץ, ולנעול ע"י סיבוב חלקי של היתד. בקיצור, חום המעבד שלי נשאר על 60 מעלות. מישהו מסכים שהמנגנון הזה מסריח, או שזה אני ?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by zahi74,

יש לי מחשב פנטיום 4 3G כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1024 DDR2 533 יש לי בעיה לאחרונה במשחקים כבדים כמו Company of Heroes+FIFA2007+NBA2007 שהמשחק כאילו מקרטע והופך להיות איטי וחוזר להיות תקין ושוב פעם מקרטע מה יכול להיות הבעיה האם זה קשור לכרטיס מסך ??? והאם יש אפשרות לבדוק מה הגורם??? תודה רבה למי שיוכל לעזור ........

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by peddoc,

שלום יש לי מחשב חדש מעבד אינטל D930 זיכרון RAM 1G כרטיס מסך ASUS 7600GT התקנתי SIMS לא מזמן ולאחורנה תוך כדי משחק מסך מתחיל להבהב - שחור / כחול ללא הפסקה. לחצתי על כפתור sleep ואז הופיעה לי הודעה "parser message - Value creation failed at line 903" ורק אחרי לחיצות מרובות מחשב נסגר . כמובן שפתחתי לא היתה בעיה במסך. אין לי בעיות אחרות איתו. בחיפוש כאן מקומות נוספים לא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה . מה לעשות תודה על כל עזרה חג שמח אם זה לא הפורום המתאים מצטער - לא להתנפל , ותעדכנו אותי להייכן העברתם משה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by hadarK,

יש ברשותי דיסק און קי של sandisk 8GB, וכאשר אני מחבר למחשב הוא מזהה אותו, וכאשר אני בודק מה הנפח שלו רשום לי 0

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by nizans0,

שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. Started by Four,

היי לפני כמה שבועות התחילה בעיה מאוד מציקה במחשב שלי ואשמח לקבל עזרה. חיבור האודיו (מקדימה, מאחורה הוא תקין) נדפק ואי אשר לשמוע כראוי באוזניות שמחברים. אני די בטוח שהבעיה היא בחיבור האודיו כי כשאני מחבר את האוזניות למקור אחר הם עובדות מצויין(נגנים, פאלפון), וגם ניסיתי עם כמה אוזניות . ועכשיו כדי לשמוע כמו שצריך צריך לשחק עם החיבור ולהזיז את זה קצת וגם זה לא תמיד מצליח. אשמח לקבל ייעוץ על מקור הבעיה והפתרון כי אני לא מבין גדול בחומרה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  11. שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש יש לי שאלה - הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  12. כל כמה זמן המחשב של סבתי נתקע והIE מתמלא סרגלי ג'אנק נוראיים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר לIE *לא* להתקין שום תוספים או סרגלים או שאר מרעי בשין... תודה!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  13. לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  14. שלום, ניסיתי לחבר היום את כרטיס המסך החיצוני שלי, Gainward 4850 512mb GS, בעזרת חיבור HDMI לטלוויזיה. השמעתי קובץ מוזיקה וזה עבד. אחרי זה ניסיתי קובץ וידיאו והוא לא עבד. ועכשיו אני לא מצליח להחזיר את הסאונד. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים וזה לא עזר. כשאני נכנס לבקרת סאונד ועושה על היציאה AMDI HDMI, test, אני מקבל הודעת שגיאה שהיציאה תפוסה. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  15. אז ככה. יש 2 שמות משתמשים. הראשון- הווינדוס מגיע למסך שחור לcmd system32. לאחר חפירה באינטרנט רק לאלר הקלדה explorer בcmd הכל עולה. שם משתמש שני-עולה תקין לחלוטין. במשתמש הבעייתי ניסתי הכל. sfc , שיחזור, הוספת explorer לstartup. נאדה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by DrunkenMonkey,

יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by ccc,

מה הולך פה? ניסיתי להתקין דרייבר שוב ניסיתי לראות בביוס מה הבעייה בדקתי שאין פילטרים והכל הוצאתי והכנסתי אותו הדבר היחידי שאני רואה זה שהוא רושם לי בהגדרות Bus: AGP (PCI MODE) זה אמור ליהות ככה? לחברים שלי יש Agp4X מה זה הPCI MODE הזה איך משנים? בביוס שיניתי מאוטומט ל 4X ועדיין זה ככה.. תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by yoniby,

אהלן, לפני מספר חודשים קניתי מחשב (ראה מפרט)... בימים האחרונים, מדי פעם בהחלפת משתמשים בווינדואס או סתם בפעולות אקראיות, מבצע המחשב קולות של טחינה ו"נתקע" לשנייה שתיים, ואז ממשיך כרגיל... יכול להיות שזה סתם ליכלוך שנתקע במשו ואני צריך לנקות? או שמשו בחומרה נדפק? מחכה לתשובות. תודה יונתן.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  19. אהלן. אני הורדתי את המשחק בטאל פילד 1942 מהתוכנה BT (אם מישו מכיר) ובדרך כללים זה מוריד קבצי ISO BIN וכד' אבל הפעם ז הוריד לי קבצים שאנ יממש לא מכיר ושאי אפשר לצרוב אותם כBURN IMAGE מישו יודע איך אני פותח את הקבצים??

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  20. Started by alone,

שלום, לפני כמה ימים רכשתי לוח אם חדש של אפוקס דגם 8RDAI3, הרכבתי את הלוח ועליו שמתי מעבד מסוג AMD XP 2000+ עם היטסינק של קולרמסטר. כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא עולה לבערך 30 שניות, מגיע לתפריט הבחירה של הווינדוס (98\XP) ונכבה, הכיבוי לדעתי הוא בלי קשר לווינדוס משום שהמחשב נכבה גם לאחר שאני נמצא 30 שניות בביוס. חשבתי על כמה בעיות אפשריות: - התחממות יתר של המעבד\ספק כוח\צ'יפסט. אבל כנראה שזה לא נכון, גם משום שיש לי מערכת קירור מעולה (מארז של אנרמקס, 7 מאווררים 3 מכניסים 4 מוציאים) והיטסינק של קולרמסטר (אירו 7+) וגם כי הטמפ' עומדת על 35-42 (מעבד) ו19-23 (לוח). הספק כוח הוא גם של אנרמקס ויש לו 2 מאוורים, ככה שקשה לי להאמין שהוא מחמם שם. - המידע בCMOS לא נשמר. כנראה שזאת באמת …

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by orzilca,

עוד מישהו חווה בעיות עם הכרטיס הנ"ל? אני למשל לא מצליח להפעיל את המשחק Counter-Strike הוא פועל לזמן מסויים(לא קבוע) ואז קופא והמחשב נתקע אני לא יודע מה לעשות אני משתגע ניסיתי דרייברים, התקנת המשחק מחדש ועוד דבר אחד אני יודע -> זה לא קשור למשחק עצמו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by crovei,

ערב טוב.. שמתי לב לגל חדש של מחשבים שנכבים על דעת עצמם פה בפורם.. ואני לא יכול להכחיש שאמרתי ביני לבין עצמי "למה להם מגיע ולי לא?".. אז הנה עכשיו נכנסתי למועדון היוקרתי של המחשבים בעלי הרצון העצמאי לפני שבועיים +- התחילה התופעה.. ובהתחלה זה לא היה כ"כ נוראי.. בממוצע פעם ביומיים ככה.. ולאו דווקא שאימצתי את המחשב.. בד"כ זה קורה שאני סתם גולש באינרטנט או רואה סרט.. (למרות שהיום המחשב אותחל בדיוק לפני שמירה באחד השלבים הקשים של הנסיך הפרסי 2.. וזה ממש עיצבן אותי ובגלל זה גם פתחתי את הת'ראד, בתקווה לפיתרון) בכל מקרה עשיתי חיפוש קטן.. ומצאתי את הקטע עם ביטול הריסטרט האוטומטי.. אז באמת הורדתי את הסימון מהצ'ק בוקס ותוך חצי שעה קיבלתי מסך כחול וכשר למהדרין! (+קובץ minidump).. ה…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by tk_mc,

תראו... יש לי מסך samsung syncmaster 793df עם דרייבר מעודכן למסך..... הבעיה- המסך מחליף מיידי פעם לטורקיז וחוזר בחזרה ולפעמים לוקח איזה חצי דקה עד שהוא חוזר לנורמל.... אני כבר החלפתי את המסך והוא עדיין ממשיך להחליף צבעים. החשד- אולי יש בעיה בחיבור של הכרטיס מסך או בכרטיס מסך עצמו... מה אני עושה? ???

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by rorshach,

ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.