תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בשבועיים האחרונים "אכלתי" די הרבה ריסטים/קפיאות פתאומיות וסבלתי בשקט עד היום בבוקר: כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נתקע בשלב האחרון לפני העלאת הWINDOWS(בדיוק לפני שצריך לראות עכבר). לפעמים הוא אפילו לא מזהה שיש הארד דיסק בכונן.(לא ברור למה). אוטומטית חשבתי שזה ההארד דיסק דפוק, אבל הוא יושב במקום מאוורר מאוד ושומר על אכלה טמפ', מה שגרם לי לחשוב שאולי זה הספק(400W ג'נרי). שני הרכיבים באחריות ואני באמת שלא יודע מה לעשות. אם זה ההארד דיסק אני צריך לגבות אותו איכשהו כי יש לי שם דברים חשובים. עזרה? תודה עדכון: ביטלתי את הריסט האוטומטי וכעת אני רואה מסך כחול כאשר אני מנסה להפעיל: "UNMOUNTABL_DISK_VOLUME". הלך הדיסק הא? האם ישנה תוכנה להורדה שבודקת סקטורים בדיסק(BOOTABLE)?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
משום מה בערך כל שעתיים שלוש מופיע לי במחשב מסך כחול כזה... ואחרי כמה שניות הוא מרסט את עצמו מחדש... מה צריך לעשות???. (הוא כותב מין ספירה כזאת (באחוזים) וכתוב משו בקשר לדיסק קשיח)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אז כך פירמטתי את המחשב של אחותי הוא מעתיק את כל הקבצים והוא אומר לי לעשות RESTART אני עושה ואני מצטט כתוב (בתרגום לעברית): "עם יש דיסקט BOOT להוציא אותו אני מוציא ואז אחרי הRESTART המחשב מבקש ממני דיסקט BOOT מה אני עושה (דרך אגב הדיסקט BOOT הוא של WIN98 אבל אני חושב שזה לא קשור. אני מתחמן עזרו לי זה חשוב מאוד נ.ב - לא נראה לי שמפרט חשוב
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון רוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון. אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'... השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא? DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל. האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי... כל מידע בנושא יעזור לי אולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם. תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח hd103sj. כאשר הוא פועל בתוך המארז אז יש מין כזה רעש הימהום מעצבן. אני יודע שהבעיה בקשר בין הקשיח למארז ולא בקשיח עצמו כי אם אני מוציא את הקשיח מהמארז ומפעיל אותו כאשר הוא על הרצפה אז אין בעית רעש. המארז שלי הוא compucase 6a19. הוא מחזיק את הקשיח במין כלוב מודולרי עם גומיות. שיניתי את המיקום של הדיסק בתוך החלק המודולרי הזה אבל זה לא עזר. יש רעיון איך לטפל ברעש הזה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני משתמש בנרו 5 עם צורב של LGx40x12x40 תחת WinXP Pro בשבועות האחרונים התחילה אצלי בעיה בצריבה- בזמן הצריבה, הבאפר (גם של קריאה מההרד-דיסק, וגם של הצורב עצמו) קופץ כל הזמן למעלה ולמטה, ובסוף הדיסק יוצא דפוק החל מקטע מסוים (כשאני עושה Verify written data הוא תמיד נתקע בסביבות ה- 67 אחוז של קריאת הדיסק שלאחר הצריבה). חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו גם במהירות הכי נמוכה שהצורב מאפשר (x8). כעת, כאשר הסתכלתי על ה- Task Manager תוך כדי הצריבה, ראיתי שהשימוש ב- CPU אינו תואם לשימוש ב- System Idle Process (לדוגמא, השימוש ב- CPU הוא 90 אחוז בעוד ש- System Idle Process מופיע כ- 40 אחוז מה- CPU). בנוסף לכך, גם כשאני מנסה לקרוא דיסקים שפעם עבדו ללא בעיות, המחשב (מעבד?) נראה מאוד "מתאמץ…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בעיה מוזרה שקוראת לי כל הזמן מאז שקניתי את המחשב החדש. אני מריץ XP PRO 32BIT, ההתקנה של הווינדוס חדשה, בת כשבוע וחצי וזה קרה לי גם עם התקנות קודמות. למשל כשאני פותח את דפדפן AVANT, פתאום המחשב מפסיק להגיב, העכבר זז, שורת המשימות עובדת וגם הטמפרטורות של ה RIVATUNER משתנות כל שניה אבל אני לא יכול ללחוץ על כלום וכשאני לוחץ CTRLT + ALT +DELETE אז אני רואה שאחרי כמה שניות מתוסף לשורת המשימות האייקון שמודד את רמת ניצול הCPU שזה אומר שאני אמור לראות את ה- windows task manager אבל כלום, אני רואה רק את שורת המשימות משתנה אבל כל שאר המסך תקוע על AVANT או מה שזה לא יהיה. יכול להיות שזאת בעיה במעבד, איזה ERROR בייצור שגורם למעבד להינעל? אני לא מבין מה זה, אני חייב לעשות RESTART ידני …
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
כשאני מדפיס משהו במדפסת למשל טקסט הוא חלקים ממנו יוצאים מרוחים. ניסיתי לעשות ניקוי ראש אבל זה לא עזר. יכול להיות שהצבע שקניתי דפוק?יכול להיות שפשוט עבר זמנה של המדפסת?(מדפסת EPSON STYLUS 400 מלפני 3 שנים בערך)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קניתי צורב חדש: Asus drw-2014s1t בחרתי בצורב sata כי הלוח שלי תומך בזה: Gigabyte GA-K8NF-9 חיברתי אותו לחיבור ה-sata (וגם לספק כמובן) והדלקתי את המחשב אבל משהו לא בסדר... בהעלאת המחשב הוא ניתקע בחלון של ה-windows xp loading!! ואם אני מנתק את הצורב הכל עולה מצוין... מה עושים?? אני רק אציין שעד עכשיו רק ההארד דיסק היה מחובר ל-SATA והוא עובד מצוין
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את זה יש לי טלויזיה של LG בחדר אבל הכרטיס מסך שלי לא מזהה אותה וכדי שאני אוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה אני מתחבר לטלויזיה SONY שבסלון ואז כאשר הכרטיס מזהה את הטלויזיה אני מעביר את הכבל לטלויזיה LG בחדר!!! אבל כאשר אני מכבה את המחשב או עושה ריסטאררט אני צריך לעשות את התהליך שוב... וזה מתסכל!!!! אני אשמח אם מישהו יודע איך אפשר לאלץ את הכרטיס להוציא אות טלויזיה באופן קבוע תודה מראש! שלכם SF_ARIEL
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD כבר בערך שנה ועוד לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD פעם אחת, בכל פעם שניסיתי הייתה לי הודעה שגיאה בערך באחוז 60.. ביזבזתי כ"כ הרבה דיסקים שזה פשוט מבאס.. הנה הצורב שלי עם כל הפרטים http://www.liteonit.com/ODD/English/e_product/e_ldw851s.asp הנה קובץ LOG שכולל את השגיאה שהתרחשה.. http://www.geocities.com/yinonel/Log.txt תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת אם צריך לקנות חלק בנפרד בשביל שהמחשב יקרא את צרובים (דיסקים)
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב [ניתן לראות מפרט בצד ימין] מזה כשנה וחצי. כרטיס המסך שמותקן עליו הוא Club 3D Geforce 9800GTX 512MB [מדובר בגרסא שיצאה לפני גרסאת ה9800GTX+ ] עד היום לא היו לא כלל בעיות טכניות במחשב וכן לא בכרטיס המסך. אולם היום, לראשונה, החלו לצוץ בעיות שאני חושד [ואין כאן יותר מדי מקום לספק] שקשורות לכרטיס המסך. שיחקתי להנאתי Call of duty: Modern Warfare 2 כשלפתע המשחק נתקע, ע"ג המסך צצו ארטיפקטים מוזרים והמשחק קפץ לWINDOWS. גם בווינדוס היו ארטיפקטים נחמדים וכל התמונה הייתה מעוותת. עשיתי מיד ריסט למחשב, אך גם בחלון הדוס התמונה היתה מעותת ונראו ארטיפקטים על כל המסך ומיד המחשב קפץ לBSOD, שגם הוא הוצג בצורה מעותת. כיביתי את המחשב, ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי האם הוא ח…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום. ניתן לראות את המפרט שלי ב'מפרט'. אוקי אז ככה אני משחק משחק MMORPG פשוט למדי לא צורך יותר מדיי.. הזיכרון יורד ל80% שימוש ויש לי 1GB וכך זה גם בהורדות ולפעמים יותר. המחשב איטי בכללי ובכלל במשחק הוא יותר איטי אני כבר אומר זאת לא בעיה של ספייוואר וירסוים רג'יסטרים או בעיה בדיסק קשיח אני בדקתי תקלות.. תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה קופץ כל כמה דקות, ניסיתי לנקות את זה עם תכונות כאלה ואחרות וזה לא יורד, אני לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-