תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
אני רואה שם את הקבצים ויכול להפעיל את הקבצים והכל אבל לא מצליח להעביר.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 6450 הכולל חיבור HDMI. התקנתי את הדרייבר ומה שקרה זה שהדרייבר של הכרטיס קול נעלם. בPLAYBACK DEVICES מופיע רק תצורת קול אחת HDMI ובמנהל התקנים לא מופיע הכרטיס קול כאשר אני מחבר את הHDMI שומעים מהטלווזיה וכאשר אני מנתק אותו רשום שהרמקולים לא מחוברים למחשב למרות שהם מחוברים . יש לי מחשב:hp pavilon 6020.is עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ההיטסינק של הפנטיום 4 שלי מופיע פה - התמונה מופיע בקטע של heatsink installation http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-012556.htm עכשיו, אני שם משחה ואמור להלביש את ההיטסינק בלי תנועות מיותרות כדי למנוע בועות אוויר \ נתק עם המשחה הטרמית. אבל עם המנגנון בעל ארבעת היתדות האלה זה בלתי אפשרי ! צריך לגרום לכל אחד מהשפיצים שלהם להיכנס לחור על לוח האם, ללחוץ, ולנעול ע"י סיבוב חלקי של היתד. בקיצור, חום המעבד שלי נשאר על 60 מעלות. מישהו מסכים שהמנגנון הזה מסריח, או שזה אני ?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן חברה, קיבלתי את המחשב שהזמנתי ויש לי בעיה מעצבנת נורא: רציתי לבדוק את הרמה של הכרטיס מסך עם כל החלקים אז התקנתי תוכנה שקיבלתי עם הMOBO - 3DMARK שמסמלצת עבודה עם הכרטיס ומראה תוצאות. שאני מפעיל את התוכנה, היא נתקעת. בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא עבדה. חשבתי בהתחלה זה קשור לעובדה שהתוכנה פועלת על 32 ביט ולי יש 64, אבל אז שמצאתי באיזה חור את HF2 והתחלתי להתקין, זה שוב נתקע. שאני אומר נתקע אני מתכוון לFREEZE של המחשב שרק ריסט עוזר. (האם העובדה שחלק מהתוכניות עובדות עם 32 ואני עם 64 יכול לגרום לFREEZE של המחשב?) בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לדריברים של הכרטיס מסך אז מחקתי אותם, והתקנתי שוב מהדיסק (מתי שקיבלתי את המחשב מיהרתי לעדכן לדריבר החדש של ATI). אבל זה שוב התקע. (לפעמ…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ואין את הצליל הזה שמראה שהמחשב נדלק. אני לוחץ על מקש ההדלקה והמאוורים זזים והמסך לא נדלק,עכשיו כשאני מסתכל לתוך גוף המחשב אני רואה שהמעבד מנסה לזוז ולא מצליח. עכשיו רק כשאני מסובב את המחשב ומזיז אותו מצד לצד אני שומע את הצליל הזה ואז אני רואה את המעבד זז והמחשב נדלק והכל כרגיל. מה אני עושה בשביל שאני יוכל להדליק את המחשב נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמה ומיקרופון יחסית פשוטים...80 שקל שניהם ביחד...חחח טוב נגיע לעיקר המצלמה עובדת מצוין אבל המיקרופון מחובר אבל לא שומעים ממנו כלום ! והמיקרופון תקין כי ניסיתי במחשב השני שלי והוא עובד מצוין... הבעיה הזאת קרתה לי לא מעט פעמים אז בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג Lenovo G550 Intel dual-core T4300 3GB RAM Win7 32 bit NVIDIA GeForce G210M לפני כחודש המחשב חובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI. לאחר כ-10 דקות המחשב כבה. מאז, כמעט בכל פעם שצופים בוידאו במחשב (יוטיוב למשל) הוא כבה בד"כ לאחר כחצי שעה. הצעות/רעיונות לבעיה וטיפול מתאים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל חברי הפורום, אני סובל מהבעיה הזאת מספר רב של חודשים אך כתוצאה מחוסר זמן לא התעמקתי בנושא. קצת בעייתי בשבילי להסביר את המצב. כאשר אני מפעיל את המחשב ממצב 0 המחשב מתחיל לבצע תהליכי הדלקה (HD מתחיל לעבוד, לוח אם מצפצף) אך שום DATA לא מועבר למסך. המחשב עצמו לא ממשיך בפעולת ההדלקה ולאחר כ- 20 שניות לערך כובה. לחיצה על כפתור ה RESTART מכבה אותו ישר ולאחר כ-5 שניות הוא נדלק שוב לאותו מצב. הדרך היחידה להתגבר ולהפעיל את המחשב היא לנתק את כבל החשמל מהמחשב להמתין מספר שניות ולהדליק. בשיטה הזאת המחשב עולה ומציג את ההודעה הבאה overclocking failed please enter setup to re-configure your system. אופציה אחת באמת להיכנס לתפריט הBIOS ואופציה שניה לשחזר להגדרות ה- "דיפולט". במי…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
השכן שלי קנה לפני חודשיים מחשב חדש, עבד לא רע בכלל. אבל היום, שבק חיים. הוא הדפיס משהו, הפעיל את המחשב מחדש והמסך לא נדלק. הלכתי לבדוק אצלו וכל הכבלים במקום אז פתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את הסוללה, ניסיתי להזיז את הג'אמפר שם (לפי החוברת זה אמור לאפס את ההגדרות) ובדקתי את כל הכבלים שבתוך המחשב, לא קיבלתי שום תוצאה, כל הכרטיסים גם נמצאים במקום כמו שצריך. התוצאה היחידה שקיבלתי הייתה בהוצאת הזיכרון, הלוח התחיל לצפצף. גם הנורה שעל הלוח דולקת, הסי די רום נפתח והדיסק הקשיח נדלק. חוץ מזה, אין שום דבר. הלוח הוא P4V800-X של אסוס, יש העדפה קודם לנסות לבד לפני ששולחים לחנות (יש על המחשב הרבה חומר) תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה התחיל להרגיז אותי רעש זמזום שיוצא מהמארז... חשבתי שזה אחד המאווררים וזה לא הם, וגם לא הקשיחים, האם יש למישהו רעיון? זה לא הקשיחים כי נשמע שזה מגיע מאזור הגשר הצפוני/מעבד יש לי סה"כ 4 מאווררים: מאוורר ספק מאוורר כרטיס מסך מאוורר מעבד מאוורר פליטה אחורי את כולם ניסיתי לעצור והזמזום נשאר. גם ניסיתי לחפש אם משהו לא מוברג עד הסוף ואפילו ניסיתי לגעת בחלקים (להשתיק ויברציות בעזרת מגע). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני כבר חושב להחליף את המארז בתקווה שהיה בו משהו דפוק (ג'נרי)
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני סתם גולש לי, פתאום מופיעה ההודעה הזאת בשורת משימות (ווינדוס אקספי) והאינטרנט כבר לא פועל יש לי אינטרנט בכבלים מ012 וער"ז, מודם חיצוני לא יו אס בי ששמו motorola sb4200, וכשזה קורה רק שתי הנוריות הראשונות מלמעלה דולקות, כשבד"כ כולן דולקות חוץ מנורית סטנדביי. כשזה קורה אני צריך לעשות release renew וזה מעצבן. למה זה קורה? אין לי רשת, ואני כבר מינואר עם האינטרנט הזה ופתאום זה ככה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
תראו לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב ובחלק של ה Detecting IDE Drives הוא כל פעם נתקע בקיצור ניתקתי את ה DVD-RW ואז המחשב עלה... היום פתאום המחשב נתקע לי בטעינה של ה WINDOWS בהפעלה של המחשב... בקיצור ניתקתי את הCREATIVE AUDIGY2 וגם המחשב עלה... השאלה אם יש במחשב איזה שהו קצר שגורם לרכיבים האלה למות?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
SORRY - I don't have Hebrew on this computer (it belongs to a friend) I CAN READ HEBREW THOUGH. so you can reply in hebrew. My computer start (turns on) but nothings comes up on the screen. When it turns on - I can't hear sounds from the HDDs. Like it's not even reading them When I unplug the monitor from the graphics card it says "No Signal" When I plug it in - It immediately goes to "Power Save Mode" I have tried but it didn't change a thing: 1. Changing Graphics Card 2. Changing the monitor 3. Swapping Memory Modules 4. Unplugging EVERYTHING but mouse and keyboard 5. Checked my monitor on a different computer PLEASE help. It's been 3 days already. You can write in Heb…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוציא מאחד היצאות של המחשב LPT COM USB PS2 מתח של12 וולט מאיזה הדק אני יוכל להוציא את זה ? וכמה זרם אני יכול למשוך ? ממתין לתגובתכם
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היו לי מסכים כחולים אחרי שעה של עבודה על המחשב כשאני משחק משחקי מולטי פלייר וזה מעצבן שיש תמסך הכחול הזה קיצר עשיתי פורמט המסכים הפסיקו אבל במקומם המחשב נתקע לי אחרי חצי שעה של עבודה עם משחקים, נתקע לא זז מסך דומם בדקתי את הזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254733.0 שמתי לב שכל פעם שהוצאתי אותם הם היו רותחים אז שמתי מאוור על הזכרונות והחלפתי ספק כוח נראה כיאלו הבעיה נפטרה אבל לאחר כמה זמן המחשב מתכבה לי מול הפנים ובשביל להדליק אותו אני צריך להוציא את הכבל של החשמל ולחבר אחרי איזה דקה ולהדליק (בדקתי את הארד דיסק זה לא הבעיה) (בדקתי טמפרטורה של מחשב כשאני משחק וזה לא חריג) עריכה הminipump http://rapidshare.com/files/29235171/Mini050307-01.rar
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תראו... יש לי מסך samsung syncmaster 793df עם דרייבר מעודכן למסך..... הבעיה- המסך מחליף מיידי פעם לטורקיז וחוזר בחזרה ולפעמים לוקח איזה חצי דקה עד שהוא חוזר לנורמל.... אני כבר החלפתי את המסך והוא עדיין ממשיך להחליף צבעים. החשד- אולי יש בעיה בחיבור של הכרטיס מסך או בכרטיס מסך עצמו... מה אני עושה? ???
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP Deskjet 3550. טוב סדרתי את זה (החלפתי דיו) ועכשיו זה רק לא מדפיס!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מצורף סרטון להדגמה http://youtu.be/qQ3wzyKsSbE (לא הצלחתי להטמייע!) זה לא קורה בכל פעם
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה הז יכול להיות? ובבקשה אל תענו לי ע"י קישור לאתר של מיקרוסופט כי זה יותר גרוע מסינית השפה שם... ???
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי את המחשב ללא תקציב גדול והיום אחרי למידה והכרה של המערכת ביצעתי לראשונה בדיקה ב-3DMark Vantage ואני רוצה לדעת אם הוא עומד בתוצאות הממוצעות למחשב. http://3dmark.com/3dmv/3657145?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3657145%3Fkey%3DlNxMy8nW2DUC2l6n64OwBg תודה על העזרה והמשך יום נעים (או לילה)
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הרכבתי לאחותי מחשב על לוח של פנטיום 3 עם חריצי ISA הכנסתי לה כרטיס קול שקניתי ממשהו.. ?ISA) בלי דריברים.. זה כרטיס עם שבב של אופטי.. הוא מזהה אותו בוינדוס XP אבל הוא לאמוצא דריברים ונותן סימן קריאה צהוב לידם.. אמרו לי שבחלונות 98 ןME הוא מוצא דריברים מתאימים. אני מעונין למצוא דריברים לכרטיס מה שהוא רשם שהוא מצא OPTI AUDIO 16 MPU401 GAME PORT AUX0 תודה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-