עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. אני יודע שזה יגמור את הבטריה אבל לא אכפת לי כי הוא אמור לשמש כתחנת מדיה קבועה בסלון. השאלה האם יכול להיגרם נזק למחשב או הטאבלט כשהוא מחובר כל הזמן לחשמל והמסך עובד כל הזמן? ובאותה הזדמנות עוד שאלה: כונן חיצוני שמחובר קבוע לטאבלט או המחשב הנ"ל. האם כשאני מכבה את המחשב בלי לנתק קודם את הכונן באופן בטוח, עלול להיגרם לכונן נזק (אם הוא באמצע כתיבה למשל)? תודה מראש

3. שלום, סליחה על הכותרת המבלבלת. רכשתי את הלנובו הזה מKSP https://ksp.co.il/?uin=40915&ami=122 בלי קשר לתוכן ההודעה אני לא ממליץ עליו. חשבתי שהוא יהיה קטן 14" אבל מסתבר שלנובו עשו אותו גדול מימדים כמעט כמו 15.6" והטאצ'פאד אוי הטאצ'פאד. כאילו נשארו להם חלקים מלפני 10 שנים, אז אמרו בואו נכניס את החלקים המתקדמים למארז מקלדת וחויית משתמש משנות ה90. מרגיש שממש עבדו עלי ולא ידעתי שצריך לבדוק מימדים של מחשב כחלק מבדיקות לפני קנייה. מקווה שתלמדו מהטעות שלי. בכל מקרה, החכמים בלנובו, החליטו שהטאצפאד יהיה רגיש למגע לכל אורכו כולל מעל הלחצנים (קליק ימני ושמאלי). כל הטאצ'פאד הוא בעצם ישורת אחת חלקה. וכמי שעובד תמיד כשאגודל שמאל נחה על קליק שמאלי זה ממש מתסכל. כי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN7 על S12 של לנובו, יחד עם הדרייברים לעיתים העכבר לא מגיב לפרק זמן מסויים, וחוזר לעצמו. ניתוק ולוגאין מחדש "פותרים" את הבעיה, האם מדובר בבעיה ברמת הדרייבר? (SYNPRES או משהו בסגנון, אם אני זוכר נכון)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by galala,

יש לי גוף קירור של vantec ובאתי היום למרוח את ה arcticsilver 5 ואני רואה טביעת אצבע מוטבעת על טבעת הנחושת שיש במרכז אני מנסה להוריד עם אלכוהול 70% לא עוזר זה נישאר! זאת אומרת שזה בא כך מהיצור??? ואם כן אפשר להחליף? הנה כמה טמונות נחמדות:

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  6. שלום לכולם,פתחתי כמה פוסטים בכל פורום אפשרי שעלה בדעתי לגבי איטיות מוזרה של המחשב , אחרי שאספתי מספיק מידע ועניתי על מספיק שאלות ששאלו אותי , הנה הכל בסיכום: לאחרונה החלו אצלי בעיות של איטיות במחשב , במוקדם ובמאוחר גם ראיתי שזה הופיע כשאני משחק (נפילות FPS , דרופים) בהתחלה שקלתי כל מיני צעדים כמו קניית מחשב חדש וכו' , אבל לשימושים שלי - משרדיים ו COUNTER STIRKE הבנתי שזאת טעות בגלל שהמחשב שלי לפי מפרטו - אמור להספיק למעבר לכך. בהתחלה תהיתי אם הבעיה היא בכרטיס , לפני כמה זמן גליתי שהוא מתחממם והוספתי לו מאוורר בשל קירורו הפאסיבי . היום הוא עומד על 55* מעלות במנוחה . (הכרטיס - 8500GT). למרות הכל הדרופים והתקיעות למיניהם המשיכו , אח"כ - זיהיתי שיש בעיה עם המעבד. המעבד במנוחה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני לא מצליח להבין מה הבעיה של הדי וי די המזד*** שלי!!!!! אני חייב מומחה די וי די שידריך אותי ויענה לי על מלא שאלות... אז הסיפור המלא הוא ככה: קיבלתי מחבר 4 סירטי די וי די שונים סתם כי סיקרן אותי לנסות להכין ריפ. כיון שאני מתעסק עם סרטים רבים. הדגם של הכונן הוא- sony dvd-rom ddu1621 כונן סטנדרטי שקניתי בחנות שכולם שונאים-ksp אין לי מושג כמעט בכלל בדי וי די ...בקיצור הכנסתי לכונן וניסיתי לצפות בלב אמיץ....התוכנת הקרנה שלי Powerdvd 4.0 אמרה לי שהיא עוברת איזור לאיזור 1 וכי יוותרו לי רק עוד 4 פעמים לעבור...אוקי כיוון שאני יודע שיש הגבלת איזורים על די וי דיים החלטתי לחפש דרך לפרוץ את הכונן כדי שאוכל לעבור חופשי בין איזור לאיזור. הורדתי מאתר http://www.firmware.fr.st את הגרסא…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אז כך ראיתי כאן שאני צריך לעדכן את ה BIOS כדיי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ראיתי גם שבלי DRIVER נכון הכרטיס לא יתפקד כמוש צריך וכל מניי דברים נוספים בבקשה תביאו לי את כל הנחוץ כאן תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. המחיר יצא כלל 150 שקל של דמי החזרה (KSP) הכרטיס הפעם חדש היה ערוז כמו שצריך יש לי שתיי בעיוד עכשיו עכשיו COMANCHE 4 כמו קודם עובד דפוק לגמריי וב AQUNOX יש DELAY בעכבר למה זה כך ואיך אני מתקן את זה? או לפחות את בעית הDELAY בעכבר ב AQUANOX?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  11. חבל על הזמן לבזבז ב"מלחמה" בוירוסים..הביאו לי מחשב מזוהם מדי וגם לא מעודכן נפרמט ונעדכן אותו.. תודה בכל אופן

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by shlomom,

יש לי סט Keyboard 3000 של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/wireless-desktop-3000/MFC-00016#details לא זוכר כמה זמן אולי שנתיים. הוא עבד בסדר, אף פעם לא יצא לי למתוח את גבולות היכולת שלו ולבחון אותם. לאחרונה חיברתי אותו למחשב חדש בסלון. השולחן במרחק כ-3 מטר מהמחשב. הטרנסיבר שלו מחובר ל-USB קדמי. העכבר ממש מתקשה לעקוב וצריך לקרב אותו לצד הקדמי של השולחן - בערך 1.5-2 מטר בשביל שיעבוד טוב. מה יכולה להיות הבעיה. מיקרוסופט טוענים שעכבר כזה יכול לעבוד 10 מטר בלי בעיה.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום רב, אני בזמן האחרון חווה בצרה של קצרי חשמל באיזור שלי, ועקב כך כמובן המחשב נכבה. אני משתמש ב BITLORD ומוריד טורנט השוקל 90 גיגה. כבר כמה פעמים קרה, כאשר אני בשלב של כ 90% מההורדה (אזי אמורים להמצא במחשב סביבות ה80 גיגה) ופתאום קופץ החשמל. אני מדליק את המחשב מחדש, ורואה שההורדה מתחילה מחדש ( 😡 ) ! השאלה - זה תקין<? אם המחשב נכבה פתאומית במהלך הורדת טורנטים, הכל אוטומטית נמחק? והאם יש דרך שהקבצים שבהורדה לא ימחקו אם קרה הדבר ושוב המחשב נכבה ? רב תודות על העזרה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by ran_giladi,

היי רציתי לדעת האם טורנט פוגע במחשב שלך. שמעתי שהוא פוגע בהארד דיסק ו מאט אותו בצורה ניכרת אני יודע שהוא מאט את האינטרנט שלך כשהוא פועל אני ישמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. היי כותרת , איך אני מכוון אותו לתצוגה רגילה ומלאה כמו מסך מחשב רגיל תודה

16. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט שהאתרים נתקעים\נסגרים שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL ) וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אז יש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל 2) איזה תוכנות להוריד? 3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב 4) איך אני יכו…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  17. קניתי היום מחשב נייד של אסוס מסדרת ג'י 53 , היות שהוא מאמריקה אז המדריך באנגלית וחוץ מזב שזה ווינדוס 7 שבו אני חסר ניסיון לגמרי ולכן: 1) האם צריכים להטעין אותו 24 שעות לפני השמוש או משהו באזור? 2)איך אני הופך את הווינדוס לאנגלית או עברית? (כרגע משום מה הוא בצרפתית) 3)איזה אנטי ווירוס ואנטי רוגלות כדאי לי להתקין? 4)אני צריך מקודדים? אם כן איזה ומאיפוא? 5) יש איפוא שהוא מדריך מקוון בעברית? תודה רבה מראש לעוזרים!!! :-*

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. שלום אנשים. אני צריך את דבר הזה: תומרו לי איך קוראים לזה בעיברית בבקשה ואם אתם יודעים איפה אפשר להשיגם. תודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  19. שלום יש לי מיני מחשב נייח מותקן לי דפדפן כרום עם מערכת הפעלה windows 10 home זה חודש ימים יש קריסות דפים עם הודעת שגיאה ''אוי,לא'' זה קורה כמה פעמים ביום בכל מיני אתרים,ואחרי רענון דף הכל מסתדר ניסיתי כל מיני פתרונות שהוצע לי בדף השגיאה אבל לצערי לא עזר אין אתר מסויים שגורם לקריסה,זה יכול לקרוא כמעט בכל אתר זה קורה עשר ויותר פעמים ביום ולפעמים רק פעמיים שלוש ביום אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. טוב אז ככה, המחשב נייד שלי היה בערך כבר איזה 10 שבועות דלוק :-X בעיקרון הוא לא מריץ כלום חוץ מMIRC ולפעמים טרליון... זה מחשב נייד Hp Pavilion ZE4949. דבר מוזר שקרה בלילה שהוא נכנס לבד למצב Stand By, במהלך הלילה, סבבה. לפני כמה זמן פתאום אני שומע טיקטוקים, נבהלתי החלטי לכבוד את המחשב, בזמן הכיבוד פתאום אני מקבל מסך כחול. ומאז הווינדוס לא עולה ואני שומע את הטיקטוקים האלו. נראה לי שזה מארד דיסק, איך אפשר לבדוק את זה ? + זה אומר שהארד דיסק הלך ? אם כן אז איזה כדאי לקנות ואיך בכלל מתקינים ארד דיסק חדש ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by yousux,

בזמן האחרון התחלתי לשמוע את הטיקים האלו שההארד דיסק מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז המערכת נתקעת עד שהוא חוזר, זה קורה פעם בשבוע-שבועיים... הבעיה שיש לי 3 דיסקים ואני לא יודע באיזה מהם זה קורה (עשיתי בדיקת SMART על כולם וכולם יצאו תקינים). גם עכשיו קרה לי פעמיים ב 3 שבועות האחרונות שאני מעלה את המחשב וה BOOT ORDER שלו מתאפס. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by DuDsAn,

האם קיים כזה דבר? אני מעוניין בטכנאי שמתמצא ברמה גבוהה בגיימינג ולא יסתכל פה ושם ויגיד הכל בסדר ושככה המחשב צריך לרוץ כאשר בפועל הוא מתייחס לוובינג ווינדוס. יש לי מחשב גיימינג כבד שלא מספק את הסחורה ואני בטוח שמשהו לא בסדר וניסיתי כבר דיי הרבה דברים / בדיקות . אשמח אם למישהו יש המלצה על טכנאי כזה אם בכלל קיים. תודה.

• 60 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. היי, מחפש מישהו מקצועי ואמין , שמגיע לבית הלקוח ע"מ להתקין ולהשמיש AIO קיים על מחשב עבודה רציני. כל הציוד הרלוונטי נמצא. לצערי, אינני צעיר (אך בקיא מאוד בתחום), ונזקק לעזרה בנדבך הפיזי של המשימה. אזור רעננה. ליצירת קשר, דרך הודעה פרטית. תודה.

24. Started by בסמה מוצו,

אני צריך חוות דעת לגבי מכשירי איבחון שאני עומד לקנות .האם הם מומלצים או שיש כלי אבחון יותר טובים מאלה בקישור? http://www.click-a.com/product_info.php?cPath=22&products_id=39

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by יוסי 7071,

מכירים טכנאי מומלץ למחשבים באשדוד ?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.