תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התקנתי לאחרונה במחשב win7. ברשותי כ. קול creative sound blaster audigy. ניסתי להכניס את הדיסק עם הדרייבר וקיבלתי הודעת שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעהלה שלי. חיפשתי באתר של creative והצלחתי להוריד דרייבר מותאם ל win7. הבעיה ששמתי לב שכרגע אין לי את האפשרות להקליט את מה שאני שומע דרך הרמקולים ("What u hear"). וגם לא את האופציה של "stereo mix". בעבר עם ווינדוס XP זה עבד מעולה. לא מצאתי פתרון לבעיה.. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. כשאני מדליק אותו לראשונה אז אחרי כמה דקות פתאום הוא נהיה מאוד איטי ובמנהל משימות זה מה שאני רואה. (שימו לב שהCPU מאוד גבוה 80.99!! ) (למקרה שהתמונה לא מוצגת טוב הנה לינק נוסף: http://img146.imageshack.us/my.php?image=errorbk9.png ) כשאני עושה ריסט למחשב זה מסתדר. ניסיתי להתקין את המערכת הפעלה מחדש והחליף ארדיסקים וזה לא עוזר. מה זה אומר? איך אני מסדר את זה? תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק משני: WD 120G SATA1 ואני מעוניין לחבר אותו חיצונית למחשב אחר לפעמים. יש במארז חיבור SATA מקדימה (ליד חיבורי ה USB) איזה כבל צריך בשביל לחבר את ההארד דיסק? האם מספיק רק כבל SATA? מה עם חשמל? תודה. נ.ב שמתי לב מאוחר מדי כי יש פורום אמצעי איחסון... אשמח אם יעבירו את שאלתי לפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כשאני נכנס יוצא לי הודעה : can't load image "XP", ניסיתי המון דברים! סגרתי תוכנות ברקע, הפעלתי כמנהל ועוד!! שום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
או קי ככה המחשב שלי פשוט קופא כל הזמן לאחר איזה שעה של עבודה. בדקתי את רוב האפשריות שלא קשורות בחלקים הפיזיים (יענו לא פתחתי את המחשב ובדקתי אם משהו לא מחובר טוב)... כי אני לא יודע... הזכרונות לא מלאים המעבד רץ נורמלי... עכשיו אני חושד שמדובר בכרטיס מסך, בגלל שלאחר מכן המסך לא נדלק, עד שאני לא משחק אם הכרטיס מסך. (מנדנד אותו מבחוץ). המסך לא נדלק......... מה שכנראה שולל את זה שהמחשב פשוט לא מגיב, האינטרנט מפסיק לעבוד (הוא לא מקבל DATA) אלט קונטרול דלית לא גורם לא לטעון, כפתור POWER במקלדת לא מגיב. מפרט: MB ASUS P4P800 SE p4 2.8 ghz 512 MB GF 5500 (של INNO3D) זהו נראה לי... האם מישהו יכול להבין את הבעיה מהנתונים הנ"ל אשמח להצעות.........
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה בשולחן העבודה שהיה בה קבצי MP3 וFLP. אתמול בצהריים רציתי להיכנס לאחד הקבצים שם אבל פתאום אני רואה שהיא לא נמצאת. חיפשתי עם החיפוש של ווינדוס וזה לא מצא את התיקייה או אחד מהקבצים שיש שם. ניסתי כמה תוכנות של שיחזור קבצים אבל אף אחת לא מוצאת את התיקייה או אפילו חלק ממנה. אני לא מחקתי אותה בוודאות ולא הזזתי אותה. היא נעלמה סתם ככה. איך אני יכול למצוא אותה? זה הגיוני שפתאום תיקייה אחת בלבד תעלם?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
החלפתי מאוורר לכרטיס מסך LEADTEK (GTX7800) מהמקורי לזה של זלמן (VF900CU)/ בדקתי את החיבורים שוב ושוב אבל- אין תיקשורת למסך. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS 925X התומך בזכרונות DDR2 533 MHZ הCL הנמוך ביותר שמצאתי הוא 3. האם יש זכרונות 240 פין בCL נמוך ואם כן האם יש עדיפות לסוג מסויים תודה
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אם השאלה הזאת רלוונטית לפורם הזה, ובכל זאת אני אשאל... אני סטודנט באוניברסיטה הפתוחה, ויש לי בבית אינטרנט במהירות 40Mb ובבדיקת מהירות אני מקבל בין 30~35 Mb יחד עם זאת בזמן שאני רואה הרצאות יש הרבה קיטועים (טענת באפר), אני מודע לזאת שיתכנו הרבה סיבות לבעיה הזאת אך אני תוהה, האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את הביצועים ?!!! לשם השוואה, אם אני פותח ביוטיוב סרטון של 4k test הסרטון רץ חלק. לדעתי יתכנו שתי סיבות לבעיה: 1. מהאתר עצמו - עם זה אין מה לעשות 2. מהמחשב שלי - פיירוול ואמצעי הגנה כאלה ואחרים... והשאלה מה אני יכול לעשות כדי שלול את אופציה 2 ?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM LENOVO 3000 N100 . על המחשב וינדוס מקורי היה עובד אחרי יומיים הוא לא עבד אחר כך הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות ואחרי זה בהתחלה של המחשב כשהוינדוס היה צריך לעלות הוא לא העלה והיה כתוב NTLDR.EXE ? אחרי כל הניסיונות בכושלים שלי לעשות RESTORE TO MAIN FACTOR או ל RESTORE הוא לא עבד ונתן כל מיני שגיאות .אאני חושב מהווירוסים המלאים שהיו בו .שחזור אבל זה לא עבד בכלל .אותן בעיות .ובסופ כלום לא בא על המסך . כשניסיתי להתקין וינדוס חדש פשוט הוא לא נתן לי .הוא היה אומר שמשהו עם ה HARD DISK עכשיו אני שמתי את ה BOOT על ה IDE CD כי אין אחרת . מה אני צריך לעשות .
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הזה בכותרת שבמומלצים. אני לא מצליחה לצרוב איתו. כשאני מכניסה דיסק ולוחצת על אייקון צריבה בנרו (ניסיתי גרסה 6 וגם גרסה 8) הוא רושם שהכונן ריק ומבקש להכניס דיסק. ניסיתי לשדרג קושחה וזה לא עזר. כשה-XP זיהה את הצורב הוא רשם באחד השלבים "CDROM". יכול להיות שזה קשור? מה יכולה להיות הבעיה? יש משהו שאפשר לנסות לפני שאני חוזרת לחנות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מדובר על core i7 920 2.66 Asus P6X58D Asus 5850 OCZ GOLD 1600 2x3 WD 500gb black caviar SeaSonic 750w Silver s12d מסך גם חדש Acer שתדעו על מה מדובר - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824009167 עכשיו לבעיה: חיברתי את הכרטיס ב HDMI למסך. הווינדוס [7] עולה הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך Catalyst 9.12hotfix עשיתי ריסט ושהווינדוס עלה זה הציג הכל בקווים וורודים ארטיפקטים והכל היה נראה שבור כזה לא יודע בלאגאן.. בקיצר בדקתי אם הסלוטים או משו אחר דפוק עדיין אותה בעיה עד שהחלפתי ל DVI וזה הציג תמונה כרגיל המשחקים רצים אין ארטיפקטים כלום.. *למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אני רוצה לדעת כי אני טס חזרה מארה"ב וישלי אפשרות היום להחליף אם מ…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
e8400 GIGABYTE ep43 8gb MUSHKIN 9800GTX+ ANTEC SONATA III שני כונני WD 1 TB . אחד מהם הוא BLUE והשם BLACK טמפ' המעבד לפי דעתי גבוהה מדיי ב IDLE : בין 45-50. הבעיה כרגע היא שהמחשב קופא ללא הפסקה בכול מצב שהוא. בין אם אני מרסט את המחשב ומגיע למסך הפתיחה של WINDOWS 8, הוא פשוט נתקע. אם כבר אני מצליח להיכנס לווינדוס הוא יכול לקפוא כעבור דקה, שעה או 5 שעות. יש גם את האפשרות שאני משאיר אותו דלוק בלילה וכשאני קם בבוקר לראות אם הוא עדיין מתפקד, אני יכול למצוא אותו עם מסך כבוי ותקוע או שאני רואה את ה DESKTOP אבל שום דבר לא מגיב. קורה גם לפעמים שאחריי שאני מרסט את המחשב, אין לי תצוגה. אני צריך להדליק ולכבות מספר פעמים בשביל שאוכל לחזור בחזרה למערכת ההפעלה. ערכתי בדיקת זיכרון MEMTES…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי TP-Link AX1800 VDSL Whole Home Mesh Wi-Fi 6 Deco X20-DSL רושם מחובר ואין אינטרנט. הזמנתי טכנאי להתקנה ואמר לי שהחברה נעלה את האופציה לנתב פרטי בשיחה עם התמיכה של 019 נאמר לי שאין שום נעילה. זקוק לעזרה . בתודה משה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. המחשב שלי חזר מתיקון וכשהדלקתי אותו בין המסכים הראשונים עלה לי המסך שכתוב עליו הדברים שאני לא מבין (תמונה מצורפת) אם אתם לא מבינים אז בשורה האחרונה כתוב: system is running in fail-safe state/ please recheck-bios cmos setup. אח"כ למטה רשום לי: אם אני לוחץ על "דליט" זה נכנס לי לביוס ואם אני לוחץ על F1 זה מדלג לי על המסך וממשיך הלאה והכל עובד בסדר. למישהו יש מושג?? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים ברשותי לפטופ XMG A722 עם nvidia optimus וכרטיס מסף 660m כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב בחיבור HDMI , ולוחץ על Detect , כלום לא קורה , אין זיהוי , מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, נראה לי שלפני שבוע: כשאני מנסה להדליק חלק מהתוכנות או המשחקים, נפתח חלון דוס שכתוב בו program to big to fit in memory אני לא חושב שזה קשור לתוכנה או משחק ספציפי, בגלל שחלק מהמשחקים הכבדים שיש לי עובדים, וזה קורה בין היתר ל hwzone panel ולתוכנת GetRight כשאני מנסה להוריד משהו בעזרתה. ניסית להסיר את התוכנה, וזה גם פת את חלון הדוס. זה קרה גם בקזה, התקנתי אותה מחדש, והיא עבדה כמה ימים ואח"כ שוב התחילו חלונות דוס. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-