תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לוח אם של גיגהבייט: ga-eg41mf-s2h עשיתי בוט DOK של חלונות כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש עם ה DOK מחובר אחרי בדיקת הזיכרון המסך נכנס לSTANDBY אחרי כמה לחיצות על המקלדת נדלק אבל הביוס מספיק לעלות, ניסיתי לחבר את ה DOK הכל מיני וריאציות אותה בעייה דוגמא כשאר אני נכנס לטפריט ואני יכול לבחור מאיפה לעשות את הבוט, אני מחבר את ה DOK ואז המחשב מספיק להגיב ולא ניתן לבחור כלום. *ה DOK נוסה על המחשב אחר-עובד משהו קטן ששמתי לב אליו הביוס בכלליות עולה ממש לאט בדיקת הכוננים הקשחים לוקחת בערך דקה מחוברים אצלי שני כוננים אחד 320 ושני 500 של סמסונג שניהם 7200 תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אז ככה אני וחבר שיחקנו ביחד במשחק מחשב,והמחשב נתקע בפיתאומיות והתכבה! הדלקתי אותו והוא נתקע במסך שמראה את הרקע של המחשב ללא אייקונים וללא Toolbar לאחר מכן ניסיתי דרך Safe mode גם נתקע ללא אייקונים וניסיתי גם שחזור מערכת דרך הsafe mode לא הצליח נתקע באמצע לפרק זמן של יותר משעתיים. בקיצור ניסיתי לפרמט,ובמסך שכתוב-Press any key to Boot from CD.. לחצתי על כפתור כמובן והוא נתקע על המסך הזה (אפילו חיכיתי עוד שעתיים נוספות זה עוד נשאר תקוע) מה אני יכול לעשות לעזאזל? (אגב פתחתי פה כי כמעט בטוח 99% שזה בעייה חומרתית) יש מצב זה ההארד דיסק? או התחממות ייתר של חלקים?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן שמתי לב שכאשר אני נוגע במארז של המחשב או מחשב למארז משהו אני מקבל זרם מה הסיבה ? איך ניתן לפתור זאת ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שהמחשב שלו נתקע, אז לקחתי לבדיקה עם התוכנה S&M TEST במסך הטמפרטורות ראיתי 127 מעלות, ואני לא יודע על איזה רכיב מדובר, מצורפת תמונה מישהו יכול להסביר לי על איזה חלק זה 127 מעלות
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי ספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים, של חברת HIPER, האחריות עליו היא ל-5 שנים. המחשב שקניתי הוא מחברת Sky-PC שפשטה את הרגל לא מזמן וקנו אותה שוב. הספק מזייף , ובהתייעצות באיזה פורום הבנתי שהמתח שהוא נותן הוא לא יציב וכנראה הוא תקול. התקשרתי לחברה, והם אמרו לי שבדיקה עולה 100 שקלים, גם אם האחריות חלה. זה הגיוני? זה לא אמור להיות חלק מאחריות? יש לי אפשרות לבדוק ספק בבית איכשהו? או שצריך מכשור מיוחד? תודה, זיו
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בטעות של תייר הכנסתי ddr 2 לסלוט של ddr 3 יצאה קצת עשן מהסלוט עכשיו הלוח מנסה לעלות אבל בתצוגה בלוח הוא מגיע למספרים 22 מצפצף וניכבה מה אתם אומרים ??? כמו כן יבואן של msi מישהוא מכיר?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ניד פור ספיד ראן ושאני מפעיל אותו יש לי הודעת שגיאה של קובץ KERNEL32.DLL והבנתי שהקובץ הזה זה בעיה נפוצה. עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהשגיאה של המשחק זה בגלל שיש לי וינדוס XP והדרישות של המשחק זה ויסטה ומעלה או שזה לא קשור
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג דאייל לאחרונה לוקח לו זמן רב לעלות ממצב של כבוי להפעלה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יציאות ה-Usb שלי מיתכבות ונידלקות ממש לשנייה. ניסתי לעדכן דרייברים והכול שום דבר לא עזר. ניסתי לנתק את כול הדברים שאיני צריך למעט מיקלדת\עכבר\מסך. ניסתי לעלות מתח לציפ שעל הלוח לא עזר. ניסתי לעדכן את הווינדוס מ-Sp2 ל-Sp3 בתיקווה שזה יעזור, אבל זה לא עזר. במצב בטוח הבעיה אינה קיימת. וגם הבעיה התחילה בערך מתי שפירמטי, אוליי היא באה עם הפירמוט אין לי מושג פשוט לא שמתי לב לזה אוליי. יש למישהו פיתרון? אני אשמח לישמוע. תודה מראש לעזורים, המשך יום טוב, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני מספר חושדים הלך לי ספק כוח בהמון רעש, למזלי לא נהרס הלוח אם והחלפתי את הספק, אבל מאז מסיבה כלשהי המחשב לא מזהה את ה USB הקדמי של המחשב, כלומר אם אני מחברת DISK ON KEY לUSB הקדמי המחשב לא מזהה בכלל, ואם אני מחברת לאחורי הוא מזהה בלי בעיה, השאלה, האם יכול להיות שהספק כוח כשהתפגר לקח איתו את השקעים הקדמיים? או אולי זה משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של מיקרוסופט Intellitype Pro עכשיו הכל סבבה אבל משום מה המקלדת הקצתה לעצמה כל מיני שימושים למקשי הF למשל F4 פותח קובץ חדש F11 שומר וכו'. עכשיו אני לא אוהב את הדברים האלה אז נכנסתי לתוכנה של המקלדת וביטלתי את כל התכונות שהם עושים עכשיו קורה שבמחקים שמצריכים שימוש במקשי הF הם פשוט לא מגיבים גם לפני שביטלתי את התכונות פשוט לא קרה כלום כשלחצתי עליהם במשחקים. מישהו יכול לפתור את המצב?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפרמט את ההרדדיסק הוא מגיע ל 20% ואז נעצר מישהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעייה במחשב ואשמח אם תעזרו לי... כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועושה רושם שהכל עובד אבל אני רואה מסך שחור ! עשיתי את הפעולות הבאות ולא עזר : 1. החלפתי כרטיס מסך (ב - AGP) 2. ניסיתי להתקין כרטיס מסך ב - PCI כמו שאני מבין את התקלה כנראה שמדובר בבעיה בלוח האם. יש לכם איזה רעיון ????
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי שאלה בפורום דיסקים- אני עורך וידאו ויש לי 5דיסקים גדולים של WD בנפח של 200 GB , שהם SATA. לאחרונה רכשתי גם 2 של 250GB. משום מה 4 מהם "נהרסו" - התחילו לקרקש ולהרעיש , בזמן קידוד (שנעשה דרך כרטיס קנופוס ולא רק מעבד). אני עכשיו 250 חדש גם עושה את זה. אני דיי חושד בספק כוח שלי- SUNSHINE 600W. האם זה הגיוני? יש לציין שיש לי 2 דיסקים של 120GB חיבור ATA רגיל, כבר שנה וחצי ולא השמיעו ציוץ אחד. ספק תקול? אשמח להסברים תודה
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לחבר את כרטיס המסך שלי, ATI RADEON 9800 PRO, לטלויזיה עם חיבור S-VHS. חיברתי את המחשב לטלויזיה, אני נכנס להגדרות תצוגה->מתקדם->תצוגות, אפשרות הפעלת תצוגת טלויזיה איננה מאפשרת הפעלה, כלומר היא בצבע אפור, כלומר אי אפשר ללחוץ על הכפתור הזה. האם מישהו יודע כיצד לאפשר את האפשרות הזו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המאוורר של כרטיס המסך התחיל לחרוק ולהסתובב באופן קבוע במהירות איטית כ. המסך הוא מסוג GIGABYTE 8500LE ניסיתי לנקות את כל האבק מסביב אבל נראה לי שהבעייה היא בחלקים שאין אליהם גישה. חשבתי גם לשמן אפשר בכלל לסדר מאווררים לא איכותיים כאלה או שחבל על הזמן (לא שיש לי תחליף כרגע) הכרטיס בערך בן שנה.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אין לי מושג מה השבב הזה (מסומן באדום בתמונה) אך בכל אופן הוא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד של מעל 75C!! (נמדד עם חיישן טרמי) אי אפשר לגעת בו ליותר משנייה מרוב שזה שורף. חוץ מזה המחשב עובד מצויין כאילו שאין שום בעייה אבל אני מפחד רצח שפתאום משהו יישרף, יתפוצץ או יפסיק לעבוד! זהו לוח אם חדש שרק אתמול חזר מהחלפה!! בקשה - ממי שיש לו את אותו הלוח, אנא בדוק אם גם אצלך החלק שורף! עריכה: אני מציין שניסיתי להפעיל את הלוח לבד בלי שום דבר מחובר אליו, ממש כלום חוץ מהמעבד, זכרונות וכרטיס מסך והחלק הנ"ל עדיין מגיע לאותם הטמפרטורות! מרוב שהחלק חם הוא מחמם את כל האזור! כעיקרון המחשב דלוק כבר 35 דקות בערך וכלום לא קרה והמחשב פועל כרגיל אבל החלק עדיין חם רצח וגם מה שלידו... למי שמבין באלקטרוני…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי צורב LG 52X24X52X. במערכת ההפעלה הקודמת שהייתה לי (ME)הוא היה צורב כמו תותח,אבל מאז שהחלפתי לXP הוא פשוט צורב באיטיות!!! במקום X40(לפי מה שכתוב על המדיה) הוא מגיע למהירות של מקסימום X16 (וגם זה במאמצים מרובים). גם שמתי לב שבמהלך הצריבה ההארד דיסק לא מפסיק לעבוד!! ניסיתי לבדוק אם האולטרה DMA מופעל והוא כן. (ד"א התוכנות שניסיתי הן גם נרו וגם איזי סידי) אם למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה אשמח לדעת. ???
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי זיכרונות חדשים היה לי 512 mb ואכשיו יש לי גיגה אבל המחשב נדלק וניחבה לי פעמיים אני לא יודע אם זה מהספק הג'נרי שלי או אם הזיכרונות עושים קצר יש לי ספק 400W .
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף. דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו.. לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך? תודה מראש לעונים...
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-