עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itaysp,

יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by extasa,

אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. מערכת הפעלה: xp שני דיסקים קשיחים בחיבור sata (לא raid). לאחר הדלקה של המחשב נפתחה הקונסולה של סריקת (hdcheck), ולאחר סיומה נערך ריסטרט ומאז לא מצליח להכנס לווינדוס. בתחילה, לאחר העלת הביוס נכתב שיש שגיאה בקיראת הדיסק הקשיח, אולם לאחר ניתוק כבלי ה sata מהמחשב וחיבורם ליציאה חדשה, נפתח מסך הטעינה של הווינדוס, אך לא מצליח להכנס למערכת ( מסך שחור ללא תגובה). כך כניסה דרך safe mode בלתי אפשרית ונתקעת לאחר עליה של הקבצים הדרושים. האם יש דרך עקיפה להכנס למערכת ללא פורמט? איני יכול לאבד את כל החומר תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. או משהו אחר כדאי להגן על הקובץ שנמצא בתוך הדיסק? שרק מי שיודע את הקוד יוכל לפתוח אותו?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by DrowNz,

שלום לפורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה קטנה שרציתי שתעזרו לי בתוכנה AIDA32 אז ככה: תחת קטגורית Computer יש לי אפשרות בשם Sensor , עכשיו רציתי לדעת עם האפשרות של החיישן אפשרית לכל משתמש של AIDA או שזה רק לבעלי חיישן? בכל מקרה, במידה ויש לי חיישן רציתי לדעת עם הטמפרטורות והמתחים הבאים טובים (אני לא מבין בזה בגרוש ) עזרה תתקבל בברכה Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 41 °C (106 °F) Aux 26 °C (79 °F) ------------------- עריכה: שכחתי להזכיר שמדובר במעמבד Amd Athlon-PECM 900Mhz ושני מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד יושב בתחתית במארז בצד של הפאנל הקידמה (אין לי …

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. יש לי לוח אם של ABIT (Socket 754 KV8-max3. עידכנתי ביוס לפי ההוראות שלהם באתר הכל עבר חלק הכל טוב ויפה התוכנה של העידכון עשתה ריסט למחשב ומאז המחשב לא עולה. המסך לא נדלק והוא מצפצץ מהרמקול הפנימי המתריאה על תקלה לפי הספר של הלוח אם. למי שמכיר את הלוח יש LCD עם מספרים על הלוח שמראה את המספר 9.0 שאומר שהביוס התחיל לפעול אבל שום דבר לא פועל והוא מצפצץ על בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? לפרמט את הביוס מחדש? ממש נדפקתי יש לי מערך כונני ב RAID 0 ואי אפשר לחבר אותם למחשב אחר ואני חייב משם מידע חשוב מאוד. נ.ב שלחתי גם מכתב לתמיכה של אביט אבל ביינתיים לא החזירו לי תשובה ואני ממש חייב את המידע. עזוב מחשב לפחות המידע. אז עוד שאלה איך אני מוציא מידע מכוננים שחוברו במער…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by shiran88,

שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. לפני כרבע שעה התקנתי את ut2003 ושהפעלתי אותו המסך היה חשוף לכמה שניות ואחרי זה פשוט נשאר כך אז ראיתי שכלום לא מגיב ועשיתי ריסטרט, אחרי זה כל הוינדוס נהפך להיות יותר בהיר, זאתאומרת שנגיד במקום שסרגלי הכלים והכפתורים יהיו אפורים (בערך..) הם כעת לבנים לגמרי... ניסיתי להתקין ת'דרייבר של הכרטיס מסך מחדש וזה לא עזר ניסיתי לעשות degaus -ים במסך וגם לא עזר ניסיתי לשנות קצבי רענון ונעשה יותר גרוע בבקשה עזרו לי, זה ממש כואב בעיניים להסתכל על זה ככה!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by mitch,

שלום לכולם בשעה טובה קניתי צורב חדש: Asus drw-2014s1t בחרתי בצורב sata כי הלוח שלי תומך בזה: Gigabyte GA-K8NF-9 חיברתי אותו לחיבור ה-sata (וגם לספק כמובן) והדלקתי את המחשב אבל משהו לא בסדר... בהעלאת המחשב הוא ניתקע בחלון של ה-windows xp loading!! ואם אני מנתק את הצורב הכל עולה מצוין... מה עושים?? אני רק אציין שעד עכשיו רק ההארד דיסק היה מחובר ל-SATA והוא עובד מצוין

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by buuhaa,

אהלן. המחשב אחרי פירמוט ואני מחפש לתומי דרייבר למודם 56K שיש בו. לפי EVEREST המודם הוא SIS SW MODEM. אין דבר כזה באתר של SIS, ולתדהמתי בחיפוש בגוגל התוצאות הראשונות שאני מגיע, זה לאתרים מוכי וירוס. יש אפילו כמה שבפירוש שנקראים : www.sis-sw-modem.COM והם סתם אתרים או מלאי וירוסים. מישהו מכיר דבר כזה ? איך אני משיג דרייבר כזה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by idoleff,

שלום, יש לי מחשב שמריץ עליו XP, ומכיל כונן דיסקים אחד בחיבור IDE. הבעיה שבד"כ הכונן כלל לא מופיע ב"מחשב שלי", ורק לעיתים נדירות כן, בלי שאני עושה פעולה מיוחדת. למישהו יש רעיון מה הבעיה פה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  12. שלום, המסך התחיל להציג נקודות וקווים, והמצב החריף כשגם חלקים נעלמים בצורה מאוד דינאמית. חיברתי את המסך למחשב אחר ועבד תקין, לכן הנחתי שהבעיה הינה בכרטיס המסך. מצ"ב המפרט (מקווה שזה מספיק). האם זה באמת כרטיס המסך? אם כן,מה האפשרויות העומדות בפני? המחשב הוא משני והשימוש (כשכבר משתמשים) בו הוא לתוכנות גרפיות (CS 5).אני לא מעוניין להחליף מחשב אלא אם אין ברירה (הוא מצליח לסחוב את התוכנות עם קצת קושי...) תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. הופיע לי הודעת שגיאה במסך כחול, אולם לא הצלחתי להבין מה הבעיה... רציתי לדעת האם יש מקום ש-windows שומרת את ההודעה הזאת כך שאני יוכל לראות אותה ולהתיעץ פה איתכם בקשר אליה. תודה. נ.ב לאחר המסך הכחול המחשב המערת איתחלה והופיעה הקישור הבא: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=8d61f79a-d7f3-49a1-898a-6face16cfa2a&SID=10

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by idan854,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק מסוג SATA בערך שלוש שנים בנפח 40 ג'יגה מחובר למחשב והכל בסדר, קיבלתי לא מזמן הארד דיסק מסוג IDE גם של 40 ג'יגה ורציתי לחבר אותו למחשב להגדיל את כמות הדיסק שלי. ההארד דיסק מסוג SEAGATET, מספר דגם ST340014A לפי הכיתוב מאחורי ההארד דיסק במצב סלייב פשוט לא צריך את הג'אמפר. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק מופיע לי לפני ההפעלה של הווינדוס מסך כחול כזה שמבקש ממני לעשות ריסטר או לבדוק את ההארד דיסק: Chkdsk /f התמונה של השגיאה: http://i25.tinypic.com/2zdxfzo.jpg ניסתי לבדוק גם אם יש משהו בביוס לגבי זה אבל לא ראיתי שום דבר, יש לי לוח אם מסוג: D946GZIS עכשיו השאלה שלי האם אני לא מחבר נכון את ההארד דיסק? או שיכול להיות שהוא פשוט תקול? אשמח לתשובה.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by shichio,

הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by tsah1982,

קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by barodoy,

אהלן. כבר יומיים שאני אוכל מסכים כחולים. הכרטיס רשת USB מנתק את עצמו על ימין ועל שמאל.תוכניות קורסות. סרקתי וירוסים, אין כלום. הנה מה שגורם למסכים הכחולים (השתמשתי בDEBUGGER): כל אחד למסך אחר ntoskrnl.exe dxgmms1.sys netr28ux.sys אין לי מושג מה לעשות. אני חייב עזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  19. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר .. עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון??? כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים??? תודה רבה לעונים...

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by aviad91,

יש לי מחשב מ2006. שעבד מעולה עד היום. קניתי lcd 37 אינץ׳ וחיברתי למחשב עם חיבור vga. המחשב הגיב מעולה לחיבור עד שהפעלתי את cod 2. ברגע סיום טעינת המשחק נכבה המחשב. מאז הוא לא נדלק בכלל. הכרטיס מסך הוא 7950gt אמנם ישן אבל עם ג׳יגה זיכרון שחשבתי שיחזיק את המשחק עם המסך הזה. קיצר. לדעתכם מה נהרס? הלוח אם או המעבד? או שאולי יש אפשרויות אחרות..או אפילו פיתרון איך לתקן את זה חוץ מלקנות רכיבים/מחשב חדש תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. אז..שלום לכולם. במסגרת שידרוגי שקט קנינו לאחי את המארז Cooler Master 690 במקום מארז ג'נרי שהיה עושה רועש נוראי. הבעיה היא שאת הכפתור הדלקה של המארז... אין לי שום מושג לאן מחברים בלוח אם. כמו יש עוד כמה דברים שאין לי מושג לאן מחברים כמו...HDD LED, RESTART SW וכו'. כל מה שיוצא מהקדימה של המארז. (את ה-AUDIO, USB ו-eSATA דווקא מצאתי לאן מחברים.) אשמח לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by zedisdead,

אחת ליום בערך המחשב שלי קורס - מופיע מסך כחול בדוס והמחשב מאתחל את עצמו חמור מזה - אם המייל שלי פתוח הכל נמחק במיילים בקיצור לא נעים פירמטתי את המחשב ושלחתי אותו להתקנה מחודשת ושוב אותה תקלה - ולכן המסקנה שלי שמדובר בבעיית חומרה לא תוכנה למישהו יש רעיונות ממה להתחיל? ואיזה תוכנה חינמית יש לבדיקת הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  23. Started by שי אפריאט,

שלום, ברשותי לוח אם MSI H87-G43 gaming ואני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי. האם הזכרונות בקישור המצורף מתאימים ללוח האם? https://www.amazon.com/TEAMGROUP-1600MHz-PC3-12800-Unbuffered-Non-ECC/dp/B00FAY0S08/ref=sr_1_12_sspa?crid=2MHLT8HBDPV9C&keywords=ddr3%2B8gb%2B1600mhz&qid=1640949451&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2253866011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A677427011%2Cp_n_feature_twenty_browse-bin%3A9729700011&rnid=9729693011&s=pc&sprefix=ddr3%2B8gb%2B1600mhz%2Caps%2C196&sr=1-12-spons&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFDS0MwUjFQRFpVNUUmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA5ODEwNzZPNlBQTzRGUE1TV04mZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDgwNzg5NjExM1Q1Vl…

24. יש לי כרטיס מסך אסוס ASUS V7700 GEFORCE 2 GTS DELUXE 32MB DDR ,XP פרו(לא SP1), מסך EIZO-NANAO 17 אינץ. הבעיה - כאשר אני מעדכן דרייבר לדרייברים של נוידיה חדש יותר ממה שמותקן לי המחשב מפסיק לעשות למסך כיבוי אוטומטי. מה שמותקן לי כרגע זה הדרייבר האורגינלי שמגיע בתוך XP שזה בעצם גירסה NVIDIA 12.40. זה קורה כאשר אני מנסה לעדכן - ניסיתי כבר לעדכן לכמה גירסאות שונות 18, 20.40 ,32 נראה לי ועוד איזה גרסא נראה לי. הסבר מפורט יותר - אצלי במחשב השומר מסך כבוי והפעלתי את ההגדרה של כיבוי מסך אוטומטי בתפריט POWER בלוח בקרה. לאחר התקנת הדרייבר החדש אז המסך לא נכנס למצב כיבוי מהמחשב אלא רק למצב חיסכון באנרגיה (במצב פעולה הוא צורך 110+W במצב חיסכון הוא צורך 90W ובמצב שהוא כאילו מכובה או…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  25. Started by vourt,

היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים