תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך אני מתקין את הדרייברים של החומרה המופיעה ב other devices (מצ"ב תמונה)? אני חושב שזה קשור לחיבורי usb שיושבים על הלוח אם (כי שלושתם לא עובדים לי). המחשב הוא נייד dell vostro 5470 מע"כ הפעלה win 10 תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
רכשתי לוח חדש של ג'יגבייט - 965P DS3 ויש עליו רק 2 יציאות למאווררים אחד למאוורר המאבד והשני למערכת. יש לי לפחות עוד 2 מאווררים נוספים - 1 על המארז והשני לקופסת הHDD מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה להתקין משחק בוינדוס 10 אבל מראה שחסר מקום, אני מנסה ללכת להסרת משחקים אבל כמעט ואין שם כלום כדי לרוקן שיהיה מקום. נאמר לי על אפליקציות משהו אבל גם אותם אני לא רואה, ניסיתי לעשות פתור בעיות לפי המלצת האתר של מיקרוסופט אבל לא עוזר. מה תופס לי מקום בכונן(יש לי 222 משהו כזה) ניסיתי גם לבדוק שטח איכסון לבדוק אולי יש כמה משתמשים שלכל אחד מוגבל עבורו שטח אחסון אבל לא ראיתי כזה דבר. מה ממליצים לעשות?
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הפרסומות ביוטיוב של פרטנר "קצת" מתסכלות ואחת האפשרויות היחידות שמצאתי היא להתקין תוכנה על המחשב (pi-hole), איתה ניתן לחסום פרסומות עבור כל הרשת. במסגרת המדריך ( https://www.andrewdenty.com/blog/2020/01/25/installing-pi-hole-on-windows-10.html שלב 5) יש בקשה לשנות את האייפי לאייפי סטטי ורציתי לדעת מה החסרונות של מהלך שכזה? תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שעות רבות של התעסקות בנסיון לתקן את המקלדת החדשה שלי שקניתי בארה"ב הרמתי ידיים בגדול הבעיה היא שמקש "H" במקלדת אינו פועל ולפעמים אחרי כמה לחיצות זורק רצף אינסופי של תווים שונים בגדול מחפש מעבדה שתוכל לעזור לי עם מקלדת שכזו!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר במחשב נייד די ישן, מחצי השמאלי(בערך) של המקלדת מקליד סטנדרטי, החצי הימיני(בערך) במקום אותיות מקליד מספרים וסימנים שהם יוצאים מSHIFT+NUM כל שהן. מה דעתכם, האם זו בעייה במקלדת עצמה, ואזי עלות התיקון ממש לא שווה את מחיר המחשב, ולזבל. או שזו בעיה תוכנתית ואפשר להגדיר\לסדר\לפרמט? Packard Bell ישן ומינייטורי. (אם הדגם קריטי אעדכן מאוחר יותר)
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה תעזרו לי זה דחוף! :'( או קיי החלטתי לנסות לחקור למה המחשב שלי מתכבה ומופיעים מסכים כחולים והגעתי למסקנה שיכול להיות מהטמפרטורה של המעבד שהיא גבוהה מאוד ויש עומס והוא עושה ריסט לפי מה שאני הבנתי המעבד שלי טס למעלה מכל דבר למשל אי סי קיו שאני משחק נגד מישהו מגיע ל-59-61 אי סיקיו מופעל בלי משחקים 55-57 בקיצור הוא גבוהה מאוד ראיתי פה איפהו שהו שיש תוכנה בשם S&M SNM אחד מהשמות האלו שאומרת למה או איך הוא מתכבה היא סיימה אחרי 24 דקות של בחינה של ה-CPU והופיע לי התמונה הזאת: פה לקראת הסוף כבר ירד ה-טמפ' שהגיע לשיא של 68! בהפעלת המבחן של התוכנה לא הבנתי מה היא עושה אבל הינה התוצאות למישהו יש מושג מה לעזאזל זה אומר ולמה? רשום שם מספרים הוא משהו אבל אני לא מבין כל…
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
נהרס לי הספק וכרגע מחובר אל המחשב ספק גנרי של 250W. הספק נותן מתחים מטורפים כמו -16 ל-12 ו8.97 ל5V. האם להרחיק אותו לאלתר מהמחשב? ומה יכול\ יכל לקרות? (עבדתי ככה יומיים)
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום תמיד היה לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שעבד היום החלפתי אותו לחריץ pci אחר בזמן שהמחשב עבד אחרי זה המחשב כבר לא זהה את החריץ הקודם יכול להיות שבגלל שהחלפתי את הכרטיס בין החריצים שהמחשב עבד זה דפק אחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב גיימינג חדש, בשבוע האחרון יש לי רעשי חריקה ששומעים גם מהקצה של החדר, כל כמה שניות ככה יש חריקה. פתחתי את המארז החריקה מגיעה אם אני לא טועה מכיוון הלוח אם/כרטיס מסך. בדקתי בהתחלה אם זה מהדיסק קשיח (יש חריקות אבל ממש ממש ממש חלשות שאני צריך להקריב את האוזן ממש לדיסק כדי לשמוע אז כמובן שזה לא זה). יש למישהו רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי צורב LITE-ON DVDRW SHOW-1633S, נקנה לפני חודש ימים בערך... הבעיה היא כזאת, כאשר הצורב טוען דיסק כלשהו, הוא חורק, רעש של חריקה חזק נשמע ממנו בעת טעינה וקריאה מהדיסק. הרעש הזה ממש מעצבן... וכשרואים סרט זה בכלל מעצבן... האם צורבי LITE ON רועשים באמת ? או שאולי יש בעיה בצורב ?! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חיברתי את ההארד דיסק שלי SATA.. עשיתי ENABLE על הג'מפר של הלוח ל-SATA אבל המחשב לא מזהה לי אותו. אני צריך לעשות גם משהו בביוס כי אני לא מוצא?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של HP, עם WIN7 64BIT. יש לי קטע מוזר של הגדרת החשבון (החשבון שלי זה החשבון היחיד ומוגדר, לפחות אמור להיו מוגדר, כאדמין)- אני מנסה להתקין תוכנה כלשהי (איזה תוכנה של אונ' ת"א- Citrix) שכנראה דורשת איזה הגדרה קצת יותר מתקדמת מהרגיל (כי תוכנות אחרות למיניהן אני מצליח להתקין בלי בעיה) ולא מצליח- קופצת לי הודעה שאיןן לי מספיק הרשאות. בנוסף, יש לי קטע שכשאני עושה שינויים באופיס (2010 32 ביט) הם לא נשמרים (שינויים בהגדרות המילון, סרגלי כלים אישיים...) כאילו לא היה מעולם. ואני מכיר שזה בעיה של הגדרות חשבון מהעבודה (רשת פנימית סגורה שבה כולם חוץ מהhelp desk עם חשבון מוגבל, טוב שאני מקומבן איתם ) יש למישהו פיתרון לבעיה? יש דרך לבדוק מה רמת ההרשאה שלי בצורה מפ…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי,אשמח לדעת איך לשחרר חשבון נעול של מייקרוסופט,אין לי סיסמה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איזה קטע זה יהיה אם מישהוא יקנה SSD וישתמש עם FAT32 ........ בהזדמנות זאת (אולי לא קשור לפורום הזה) אני מחפש תוכנה לבדיקת זכרונות וכאשר אני בודק זכרונות האם לחבר את כולם ביחד או לבדוק אחד אחד?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפעלתי כמה קבצי MPG בWINAMP ופתאום באחד המחשב קפא והיה צפצוף\צליל תקיעה ארוך מהמחשב שלא נפסק עד שאתחלתי. אני חושד שזה ההרדיסק מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה תוכנות נסגרות לי בטענה שהן לא מסוגלות לכתוב/לקרוא מהזכרון. החלטתי לבצע בדיקת זכרונות באמצעות Memtest86 במשך 5:20 שעות. היא הספיקה לעשות 18 סיבובים. בסיבוב ה-5 התגלו שתי שגיאות. האם זה תקין? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום מחשבי הישן (יליד 2009) שבק חיים. כאשר מדליקים אותו הוא נדלק ל-15-30 שניות ונכבה מיד לבד. כאשר הוא נדלק כל המאווררים מתחילים לפעול (כולל המאוורר של המעבד). בדקתי האם מדובר בבעיה של ספק - אותה תופעה קרתה גם עם ספק כוח אחר. לאחר בחינה מדוקדקת של לוח האם נראה כי יש שאריות צהובות קלות ליד חלק מהקבלים, קראתי שזה אומר שהם כנראה התקלקלו והמסקנה היא החלפת לוח אם (כך אמרו). המאוורר שמוציא אוויר מהמארז היה תקוע והוחלף, יתכן וזו הסיבה לתקלה. מהו מפרט המחשב: מאוורר למעבד פנטיום 4 D.C 775 מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 לוח אם MSI G31M2-FD 7.1, ארבעה חריצי זכרון + DVI זכרון Black Dragon 2G DDR2 800MHz כל השאר ציוד גנרי. בעקרון אני מרוצה מביצועי המחשב, מותקן עליו Vista חוקי ו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (מפרט). לפני כן היה לי GF2mx שאתם יכולם לתאר איזה הבדל אמור להיות ביניהם.. אז ככה, כמה דברים. דבר ראשון: תוצאת 3dmark 8760 - שלדעתי אפילו למפרט שלי זה נמוך.. FPS in cs - כל הגדרות הדריברים לא נגעתי זה איך שזה היה - יורד לי לפעמים ל 40 פריימים.. קרוב לכרטיס מסך הקודם שלי.. ויותר מזה, בחלק מהמשחקים אני רואה אני חושב שהביצועים אמורים להיות הרבה יותר טובים.. מישהו יודע מה הגורם לאי נצילות הכרטיס?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-