תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
איך יוצרים קבלים באורך 15 מטר לחוט rca 2 to rcq 2 ן-rca1 אם rca1 ?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית, יש לי בעיה קטנה שרציתי שתעזרו לי בתוכנה AIDA32 אז ככה: תחת קטגורית Computer יש לי אפשרות בשם Sensor , עכשיו רציתי לדעת עם האפשרות של החיישן אפשרית לכל משתמש של AIDA או שזה רק לבעלי חיישן? בכל מקרה, במידה ויש לי חיישן רציתי לדעת עם הטמפרטורות והמתחים הבאים טובים (אני לא מבין בזה בגרוש ) עזרה תתקבל בברכה Sensor Properties Sensor Type VIA 686 Internal Sensor Access ISA 6000h Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 41 °C (106 °F) Aux 26 °C (79 °F) ------------------- עריכה: שכחתי להזכיר שמדובר במעמבד Amd Athlon-PECM 900Mhz ושני מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד יושב בתחתית במארז בצד של הפאנל הקידמה (אין לי …
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS P4S800D וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם) אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה (מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי . תודה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
[לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא ניתקלתי בבעייה דומה לשלי לכן אני פונה למומחים שבינכם לפתרון או זיהוי הבעייה... מדובר על פנטיום 2 כ-360M RAM מעבד של 350MHZ מעה"פ XP לאחרונה המחשב התחיל לקפוא (הוא עבד עם XP מצויין כבר יותר משנה) ולכן בלי לחשוב פעמיים החלטתי לפרמט. וכאן התחילה בעייה מאוד מוזרה.... XP בהתקנה בשלב לאחר העתקת הקבצים להתקנה בתחילת המסך הויזואלי המחשב מבצע ריסטארט וחוזר חלילה... התיאשתי, והתקנתי ןןינדוס 98 שעבר בהצלחה אבל אחרי 2 שניות שימוש קפא המחשב או ביצע ריסטארט. בדקתי זכרונות עם MEMTEST - עבר תקין הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים ואפילו החלפתי כרטיס מסך - לא עזר.... החלפתי ספק - גם לא עזר... לוח אם ניראה תקין (לא התנפח שום קבל) בדקתי את הדיסק הקשיח - תקין לחלוטי…
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון רוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון. אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'... השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא? DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל. האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי... כל מידע בנושא יעזור לי אולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם. תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהפעלתי שלב במשחק: אחרי שזה סיים להעלות, המסך נכבה לשניה ואז התמזער המשחק והיתה לי הודאת שגיאה UPR או משהו כזה RECOVERY ומשהו שהוא התאתחל ויש לשלוח ארור לATI או לא לשלוח. בסדר התגברתי על זה. אני מגיע לשלב במשחק עושה עם הסנייפר זום לשטח מסויים המשחק נתקע המסך מתחבה. איכשהו הצלחתי לצאת מהמחשק וזה אומר לי שאני צריך לאתחל את המחשב ויש תצוגה של 4 BIT כמו לפני 10 שנים{נכבו לי כל ההורדות וכל המהירות הלכה } מה לעשות??? יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא RADEON 9200 128 MB ואני משתמש בדרייברים העדכנים (4.3)
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חברים שלום :clapper: ובכן רכשתי והתקנתי מיקרופון למקום המסומן בוורוד ניסתי ואין תגובה יש לי מערכת XP + מסנג'ר + מחובר לרשת אודה לכם לתת לי מה נדרש לשמוע את המיקרופון עובד סיירתי בלוח הבקרה ולא ראיתי כל בעייה לסיועכם ממתין בברכה :book:
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כשאני מדפיס משהו במדפסת למשל טקסט הוא חלקים ממנו יוצאים מרוחים. ניסיתי לעשות ניקוי ראש אבל זה לא עזר. יכול להיות שהצבע שקניתי דפוק?יכול להיות שפשוט עבר זמנה של המדפסת?(מדפסת EPSON STYLUS 400 מלפני 3 שנים בערך)
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כל בעיה שייכת למחשב שונה 1 לאחר שהמחשב מתחבר לאינטרנט לא ניתן לראות אתרים או לעדכן אנטי וירוס וכ... מהירות החיבור תקינה הותקן מחדש אקספלורר מה יכולה להיות הבעיה 2 כשנגעים באיקון כלשהו בWIN המחשב נתקע בוצע format + fdisk התקנה מחודשת וכלום בדיקת שגיאות בH.D לא העלתה דבר
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הופיע לי הודעת שגיאה במסך כחול, אולם לא הצלחתי להבין מה הבעיה... רציתי לדעת האם יש מקום ש-windows שומרת את ההודעה הזאת כך שאני יוכל לראות אותה ולהתיעץ פה איתכם בקשר אליה. תודה. נ.ב לאחר המסך הכחול המחשב המערת איתחלה והופיעה הקישור הבא: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=8d61f79a-d7f3-49a1-898a-6face16cfa2a&SID=10
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים, משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי (בפירוט מקס. :-)), איך אני יכול לחבר גם! TV לכרטיס מסך עם SVHS ולראות ב-TV סרטים? עדיפה תצורה שב-TV רואים סרטים בזמן שאפשר לעבור במחשב....(בלי מפריעים ל-TV להראות את הסרט). ניסיתי מספר נסיונות, אך קבלתי רק ב-TV או מוניטור (אחרי RESTART). יש לי TVTOOL והוא לא עוזר.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
למה? למרות שהגדרתי אותו ב"מערכת" על מקסימום מהירות (XP)
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבי שלח מסמך להדפסה, מייד לאחר מכן הוא גילה כי אין דפים במגש. בראותו זאת, אבא שלי כיבה את המדפסת. המדפסת אמנם פועלת, אך לא מדפיסה מסמכים שנשלחו אליה. לאחר בדיקה באשף פתרון הבעיות של חלונות (וויסטה), התברר כי המדפסת מוגדרת כלא מקוונת. עם זאת, הפקס פועל כשורה. פרטים על המדפסת: מכשיר משולב hp officejet 4355 All-in-One- מדפסת+פקס+סורק. המדפסת מחוברת למחשב באמצעות USB. הפקס פועל כשורה. היות והמדפסת נתקעה באמצע העבודה, אודה לכם מקרב לב על עזרתכם המהירה. תודה, אהוד.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בנוגע לשחזור נתונים לאחר refresh ושחזור מועדפים של firefox ופרופיל firefox. המחשב הוא נייח עם windows 8.1 pro 64bit בעברית. הrefresh נעשה היום. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה שאני חווה מתרחששת אצלי כבר מעל לשנתיים ואני כבר נורא מתוסכל מהבעיה. יש ברשתי מחשב גיימינג ברמה בינונית: 1)i5-4690 -1150 2)לוח אם gigabyte H97 Gaming 3 3)8 גיגה RAM 4ׂ)SSD 400G Toshiba 5) HDD - 2T WD Blue X2 6)Corsair's Obsidian Series 350D - מארז 7)אני לא זוכר את הדגם של הספק שלי אבל אני זוכר שהוא באזור ה-600W. 8)מערכות ההפעלה שאיתם חוויתי את התקלה הם windows 7/8/8.1/10 כולם בגסאת 64B כמובן 9)כרטיס מסך GTX 660 2G DDR 5 התקלה המדוברת מתרחשת רק כשאני משחק את המשחק world of Warcraft והרי התקלה: "Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver stopped responding and has su…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם HDMI (טלויזית LED חדשה ואיכותית) רואים על הפנים. כשאני עושה מסך כפול במחשב עצמו רואים הרבה יותר טוב. כשאני מפעיל את זה מהמחשב הנייד רואים הרבה יותר טוב. יש לי מעבד i3 והכרטיס מסך מובנה בלוח אם אם זה קשור. כבר שבוע מתעסק עם זה ולא מבין איפה הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מיפרט המחשב : p5b deluxs e6400 1g800 corser 7300 gt 420 w העינים הוא קזה ברגע שאני מוריד קובץ של 2 גיגה (עם אקספלורר) המחשב עושה ריסט זה עשה לי לפני חודשים ! עשיתי בדיקת מאמץ + בדיקת זיכרונות (m&n memtest ) הכול בסדר ! הגעתי להשארה שזה נפילה של מתח בבית (קרה כמה פעמים ) עכשו התקנתי תמישחק Stranglehold הכול עבד אד שאני מנשה להפעיל תשלב הרישון ב lod הוא עובד ועושה ריסט אין לי מושג למה אני בטח שזה הלוח עושה תבעיה יהיה לי בעיה לממש את האחריות ?(ksp) הייה ויש למישהוא רעיון אחר אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שלום יש לי זיכרון נייד Cruzer Micro U3 8GB וSanDisk במערכת קבצים fat. הבעיה היא שקובץ ששוקל 6-7 גיגה אומר לי שהדיסק מלא למרות שהוא ריק לגמרי. שניסתי להמיר את הדיסק ל-ntfs (בעזרת הפקודה convert j: /fs:ntfs) הוא המיר ונתן לי להעביר את אותו קובץ לדיסק און קיי אבל במחשב אחר הוא אמור שהזיכרון פגום או שהוא נותן ליכנס ומציג רק מסמך טקסט וכאשר בודקים כמה שטח בשימוש רואים שיש משהו מאוחסן אבל לא ניתן לגשת אילו. וכאשר אני מנסה לעשות איתחול מהמחשב שלי לכנון הוא נותן רק לfat. האם יש בעיה בדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-