תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
החלפתי מאוורר לכרטיס מסך LEADTEK (GTX7800) מהמקורי לזה של זלמן (VF900CU)/ בדקתי את החיבורים שוב ושוב אבל- אין תיקשורת למסך. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ספק 600W טרמלטק מעבד 4 ליבות אינטל. 2G OCZ לוח ASUS P5K-SE כ.מסך 9800GTX+ חלק מהמשחקים הוא לא עושה בעיות עובד חלק חלק נופן עושה ריסט Mercenaries 2 World in Flames לא עושה בעיות Command & Conquer Generals Zero Hour נופל פעם בהרבה זמן לפעמים עוד בהתחלה. Crysis WARHEAD נופל מיד עוד בתפריט הראשי. יש תוכנה שרושמת טמפרטורה של המעבד בקובץ LOG לפי זמן כל שניה או מאיות שניה. יש לי תוכנה שרושמת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וכאשר המחשב נפל בCRYSIS הטמפרטורה של כ.מסך 66מעלות.(אם התוכנה דוגמת בזמן וממש שניה לפני הקריסה). צירפתי תמונה של תוכנה שבדקתי את המעבד וזאת התקלה שנרשמה לי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי לכולם, אני טכנאי מתחיל ולאחרונה אני מקבל לא מעט מחשבים שפשוט "נתקעים" ונשאר רק לעשות ריסטרט. אין אני לא מוצא בעיה אני משתמש בשיטת הכאסח ז"א לפרמט ולהתקין מחדש הכול. רציתי להתייעץ עם מומחים , איך אתם נגשים לבעיה מסוג זה (תקיעת מחשב) מה אתם בודקים קודם ?? האם יש כלי או תוכנה רצינית שאכן מגלה בעיות חומרה (זכרון או הארדידסק) וכך חוסכת ממני לפרמט שוב את הארד-דיסק. מה הם השכיחויות לבעיות מסוג אלו כלומר מה הכי נפוץ? תודה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שיש לו בעיה של חום שמגיע ל 70 מעלות עם מעבד פנטים 4DUAL CORE 3000-775 2MB CACHE זה מחשב חדש בן שבוע ימים קנית גם מארז חדש של זלמן עם ספק 400 W מקורי זלמן חזק מאוורר זלמן חדש לגמרי עגול ענק בצבע נחושת של זלמן עלה לי 500ש"ח לוח חדש של ASUSPSN02 SLI זה לוח חדש של אסוס הכי טוב בתחום שמאפשר להריץ 2 כרטיסים XPRESS ASUS X 16 6600GT-128MB על הכרטיס מסך יש מאוורר מקורי וחזק מאוד בנוסף יש 4 מאוורים שמאווררים את המחשב בצדדים והמארז שקוף עם פתחי איוורור אלומיניום שמתי משחה טרמית חדשה בן המעבד למאוורר והכל אטום לחלוטין המאוורר עובד ועושה קצת רעש אבל עובד טוב הבעייה שהמחשב נתקע לי לפעמים בצריבה עם נרו 7 יש לי 2 צורבי DVD NEC חדשים לפעמים הוא נתקע ואני לא יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
העבר שלי דולק גם כאשר אני מכבה את המחשב, לפי מה שאני יודע אם אני יודע נכון אפשר לשנות את זה דרך הביוס הלוח אם k8ns 939 האם זה באמת דרך הלוח ?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז..שלום לכולם. במסגרת שידרוגי שקט קנינו לאחי את המארז Cooler Master 690 במקום מארז ג'נרי שהיה עושה רועש נוראי. הבעיה היא שאת הכפתור הדלקה של המארז... אין לי שום מושג לאן מחברים בלוח אם. כמו יש עוד כמה דברים שאין לי מושג לאן מחברים כמו...HDD LED, RESTART SW וכו'. כל מה שיוצא מהקדימה של המארז. (את ה-AUDIO, USB ו-eSATA דווקא מצאתי לאן מחברים.) אשמח לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לכם איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD אני רוצה לקנות צורב DVD יותר טוב שתיתנו לי מדריך עם תמונות
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים פה ולא בסרטים אם לא מתאים אז לנעול ומצטער אז ככה, יש לי צורב dvd כבר שנה ומשו ולאחרונה התחלתי לצרוב dvdr בהתחלה הכל היה טוב יפה וסרטים יצאו בסדר ועכשיו כל סרט שאני מנסה לצרוב יוצא עם קפיצות ותקיעות. כשאני צורב cd רגיל או dvd data אין שום בעיות אבל כשאני צורב סרטי dvdr זה יוצא חרא. אני משתמש במדיות silver line ששמעתי שהן לא משהו לצריבת סרטים, הקטע שבהתחלה כל הסרטים שצרבתי (גם על silver line) יצאו בסדר ורק עכשיו חרא... השאלה שלי היא: האם הבעיה בצורב או שאולי אני צריך לנסות לצרוב עם מדיות אחרות איכותיות כמו VERBATIM? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לאחרונה את הלוח אם הזה וקיבלתי איתו מתאם בין IDE לSATA ואני רוצה לחבר אותו לצורב בארוץ ה3 אבל כשאני מחבר אותו הביוס רואה אותו אבל המערכת הפעלה לא ואינני יודע מה לעשות בשביל שיעבוד אני מצליח דרכו להריץ דיסק שהוא BOOTABLE אבל לא יותר מזה מה לעשות שהווינדואס הטיפשי אראה אותו עזרה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, לאחר התקנת וינדוס אני מנסה לבצע כיבוי למחשב ולא מצליח. המחשב כבה ממש לחלוטין אבל לאחר כשניה נדלק שוב - דומה למצב של ריסט. התקנתי וינדוס בלבד ללא שום תוספות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב, המערכת הנוכחית שלי (ראה מפרט מחשב משמאל) מתנהגת בצורה מחשידה - יש בעיות בעליית המחשב הרבה לפני שלב מערכת ההפעלה. למשל אני מדליק את המחשב - המאוורר של המאיץ הגרפי על מקסימום ואין תצוגה על המסך. בדקתי מגעים, ניתקתי כוננים קשיחים וכו הבעיה המשיכה עד ששלפתי 2 מתוך 4 מודולים של זיכרון הפנימי שלי זה הזכרון שלי: CORSAIR 8GB TWIN2X4096-6400C5 (2GBX4) 800MHZ CL5 המחשב עלה. יש לי סיבה לחשוד שאולי הבעיה היא בזכרון. אם כן אשמח להמלצה על תוכנה טובה (לאו דוקא חינמית) שתתן לי תשובה ברורה. אולי אפילו אנצל את ענין האחריות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז פה נראה לי הכי מתאים... יש לי מחשב טלויזיה שמחובר כבר הרבה זמן, המפרט שלו הוא : pentium D 3000mhz 1gb ram ddr2 radeon 5450 green edition 1gb כל שאר הדברים זה די סטנדרט, כרטיס קול און בורד והארדיסק של טרה. השאלה שלי היא כזאת, כאשר אני מפעיל סרטים באיכות סבבה אין שום בעיה, אבר לפעמים בסרטים באיכות מאד גבוה (FULL HD) שיש בהם המון פעילות על המסך התצוגה מתחילה להאט והסרט מקוטע. אני לא שואל האם זו בעיה, אלה אני שואל את מה אני צריך לשדרג כדי שזה יעבוד כמו שצריך ??? אני יכול להוסיף זכרון עד ל2gb, אפשר לקנות כרטיס מסך יותר חזק ואני אפילו יכול להחליף מעבד עם משהו מאיביי עם צריך אבל אני צריך לעשות אחד מהם בלבד, כי ידי אינה משגת מספיק כסף לשלוש…
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לחבר את כרטיס המסך שלי, ATI RADEON 9800 PRO, לטלויזיה עם חיבור S-VHS. חיברתי את המחשב לטלויזיה, אני נכנס להגדרות תצוגה->מתקדם->תצוגות, אפשרות הפעלת תצוגת טלויזיה איננה מאפשרת הפעלה, כלומר היא בצבע אפור, כלומר אי אפשר ללחוץ על הכפתור הזה. האם מישהו יודע כיצד לאפשר את האפשרות הזו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דפדפן אינטרנט נורא איטי לוקח זמן עד שניפתח דף הדפדפן Google Chrome הבעיה התחילה לפני כמה ימים מה עושים דרך הגב נסתי שיחזור מערכת אבל הוינדוס נותן לי לשחזר רק לפני שבוע והבעיה התחילה לפני יש לי וינדוס 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה המחשב עושה ריסטים לבד וגם נתקע עדכנתי את הביוס נראה לי שהצלחתי דרך האתר של IBM דרך תוכנה שלהם איך שהוא חשבתי שזה הסתדר כי בהתחלה לא היו ריסטים רק שנכנסתי לתוכנה EVEREST פתאום נהיו לי ריסטים שוב ואחרי זה המחשב המשיך להתקע עד שהצלחתי להכנס לתוכנה שוב מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט שוב וגילתי שם שגיאה שאנלא מבין ממה היא נובעת בדיוק... מה אמורה להיות הבעייה? הפעלתי תתוכנה CCP (אם אנלא טועה) בדיקת טמפרטורה והמצב היה יציב
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מכירים את המסכים האלה של WIN XP שאומרים: "a problem has detected and windows shut down to prevent damage..." ויש לזה המשך. עכשיו היה לי את המסך הזה כשניסיתי להתקין את הוינדוס בפעם הראשונה (מחשב חדש) ובהמשך הפירוט של הבעיה היה רשום: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED וזה נורא הלחיץ אותי כי במחשב הישן שלי ראיתי את המסך הזה לראשונה אחרי שחישמלתי בטעות את המחשב (קצר במגעים של חיבור מולקוס) ומאז ראיתי במחשב הישן את המסך בסיטואציות שונות. אני פוחד שלא עשיתי אותו דבר גם למחשב הזה בגלל שלפני שהרכבתי אותו פתחתי אותו כדי להתרשם ונגעתי קצת בלוח וגם עשיתי פוו כדי לסובב מאורר, אז אני פוחד שלא העפתי קצת רוק שאולי קיצר שם איזה משהו (נשמע דיבילי אבל בכל זאת מדאיג ) בקיצור למה הופיע …
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
USB לא עובד ולא מזהה שום דבר, בהתחלה הבעיה הייתה באחד הפורטים ולאחרונה בשניהם, ניסתי לעשות איפוסים שונים ללא הצלחה יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
חברים שלום :clapper: ובכן רכשתי והתקנתי מיקרופון למקום המסומן בוורוד ניסתי ואין תגובה יש לי מערכת XP + מסנג'ר + מחובר לרשת אודה לכם לתת לי מה נדרש לשמוע את המיקרופון עובד סיירתי בלוח הבקרה ולא ראיתי כל בעייה לסיועכם ממתין בברכה :book:
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו WIN8, חלק מהאתרים לא עבדו וכשעשיתי על מסך מלא בסרטים באינטרנט אז חצי מהמסך היה שחור והם לא היו מוצגים כראוי.. בנוסף, חלק מהאתרים לא עובדים וזה מתבטא בכך שלוקח להם זמן להטען, ודבר נוסף - לעיתים כשמדליקים את המחשב, לאחר סמל טעינת ה-WINDOWS יש מסך שחור ורק העכבר מוצג, ורק לאחר שמכבים שוב זה נדלק.. למה זה? לחזור ל-WIN7?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי HTPC, עם 2 הארדיסקים, אחד 320GB של מערכת הפעלה ©, ועוד אחד של 1TB של סרטים (D). Win7 Ultimate 32bit. מידי פעם היו לי בעיות כשהייתי מנסה לגשת לכונן D, והוא היה נותן לי הודעה מוזרה, הייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר. עכשיו זה נהיה ממש חמור, כשכבר כמה ימים אי אפשר לגשת לכונן. ההודעה שאני מקבל היא: D:\ is not accessible. The device is not connected. מאיפה להתחיל לבדוק את זה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-