עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי אני רוצה להוציא מאחד היצאות של המחשב LPT COM USB PS2 מתח של12 וולט מאיזה הדק אני יוכל להוציא את זה ? וכמה זרם אני יכול למשוך ? ממתין לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by evy,

שלום... יש לי בעייה קטנה והיא שיש לי גוייסטיק שהחיבור שלו הוא בעל 15 פינים...אני רוצה לחבר אותו למחשב אך אין לי חיבור כזה... יש משהו שניתן לעשות? קיים מתאם כלשהו?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by EvilForce,

המחשב שלי לא עובד לי, העלתי את fsb של המעבד והוא עכשיו לא נדלק לי, המסך נשאר על הנורה הכתומה. מה אי צריך לעשות?ומה בדיוק קרה?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by alexg1,

היי לכולם, אני טכנאי מתחיל ולאחרונה אני מקבל לא מעט מחשבים שפשוט "נתקעים" ונשאר רק לעשות ריסטרט. אין אני לא מוצא בעיה אני משתמש בשיטת הכאסח ז"א לפרמט ולהתקין מחדש הכול. רציתי להתייעץ עם מומחים , איך אתם נגשים לבעיה מסוג זה (תקיעת מחשב) מה אתם בודקים קודם ?? האם יש כלי או תוכנה רצינית שאכן מגלה בעיות חומרה (זכרון או הארדידסק) וכך חוסכת ממני לפרמט שוב את הארד-דיסק. מה הם השכיחויות לבעיות מסוג אלו כלומר מה הכי נפוץ? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by bneli,

יש לי תופעה כזאת שאני צופה בתוכניות במדיה פלייר יש לפעמים היבהוב כזה שזה ניהיה טיפה יותר בהיר ואז חוזר לבהירות הרגילה.. זה קצת מעיק איך אפשר לסדר את זה? בדקתי וזה קורה ב2 הצגים שמחוברים למחשב למסך הקטן ולטלויזיה מישהו מכיר את התופעה?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by dani,

אני קונה רק מעבד, לוח אם, וזכרונות.. אז ככה אני הולך לקנות:מעבד - Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם - EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl וזכרונות שני סטיקים של DDR 400 256 MB A-DATA עכשיו... לפני איזה שבועיים הוצאתי את ההגה שלי מהחשמל והלך לי הספק, אז קניתי ב 160 שקל בקי אס פי מארז פלוס ספק 400 וואט... ואני בפחדים שהספק ישרוף לי את כל העסק כי גם אני הולך להביא Radeon 9800 Pro... וגם רציתי לשאול אם המעבד של אי אם די והלוח אם טובים תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by BABA_Z_Z,

כל בעיה שייכת למחשב שונה 1 לאחר שהמחשב מתחבר לאינטרנט לא ניתן לראות אתרים או לעדכן אנטי וירוס וכ... מהירות החיבור תקינה הותקן מחדש אקספלורר מה יכולה להיות הבעיה 2 כשנגעים באיקון כלשהו בWIN המחשב נתקע בוצע format + fdisk התקנה מחודשת וכלום בדיקת שגיאות בH.D לא העלתה דבר

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  8. מה הז יכול להיות? ובבקשה אל תענו לי ע"י קישור לאתר של מיקרוסופט כי זה יותר גרוע מסינית השפה שם... ???

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  9. שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום לכם חברים יקרים ברשותי לפטופ XMG A722 עם nvidia optimus וכרטיס מסף 660m כאשר אני מחבר את הטלוויזיה למחשב בחיבור HDMI , ולוחץ על Detect , כלום לא קורה , אין זיהוי , מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. אהלן, רציתי לשאול, למה כשאני לוחץ על כפתורים במקלדת לפעמים יש דיליי ארוך עד שהוא קולט שלחצתי על אות מסויימת? זאת מקלדת אלחוטית. שמתי לב שכשאני מחבר את ה-USB לחלק האחורי של הלוח ולא ל-FRONT של המארז, אז הדיליי הזה נעלם והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by yyuval,

שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  13. בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by jgrab,

יש לי כאן דיסק קשיח 30 ג'יגה שעובד על 30 mb/s הוא ata 100 ואמור לעבוד על לפחות 45 -50 מה יכול להיות הבעיה הוצאתי מהמחשב וחיברתי למחשב אחר עם מתאם usb ואני עדיין מקבל אותו מהירות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by amitstra,

אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  16. שלום רב, המערכת הנוכחית שלי (ראה מפרט מחשב משמאל) מתנהגת בצורה מחשידה - יש בעיות בעליית המחשב הרבה לפני שלב מערכת ההפעלה. למשל אני מדליק את המחשב - המאוורר של המאיץ הגרפי על מקסימום ואין תצוגה על המסך. בדקתי מגעים, ניתקתי כוננים קשיחים וכו הבעיה המשיכה עד ששלפתי 2 מתוך 4 מודולים של זיכרון הפנימי שלי זה הזכרון שלי: CORSAIR 8GB TWIN2X4096-6400C5 (2GBX4) 800MHZ CL5 המחשב עלה. יש לי סיבה לחשוד שאולי הבעיה היא בזכרון. אם כן אשמח להמלצה על תוכנה טובה (לאו דוקא חינמית) שתתן לי תשובה ברורה. אולי אפילו אנצל את ענין האחריות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by Spirit Crusher,

בחודש האחרון מדי פים קופצת לי הודעת ארור שאומרת שיש בעיה במקום מסוים בזיכרון וז הנותן לי את הכתובת של זה.. וכל הזמן אחרי איזה שימוש של שעה במחשב הראם ב PF USAGE מגיע למעל 800 מגהבייט בשימוש ואפילו יותר , לפעמים ל1.2GB מה יכולה להיות הבעיה? אגב יש לי 2 סטיקים של 256 מגהבייט של סמסונג ומערכת הפעלה XP תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  18. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

19. Started by mnd_l,

שלום יש לי win 7 המחשב עבד מצויין עד לפני יומיים,הגדרתי צריכת חשמל ומצב שינה,מאז כל פעם שהמחשב חוזר ממצב שינה לאחר כמה שניות הוא קורס האם זה באמת בגלל מצב שינה? מה אפשר לעשות בנידון? השגיאה שאני מקבל היא 0x0000001a

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by ilanb0,

הדפדפן אדג' בטאבלט שלי שומר את סיסמאות הכניסה לבנק. אם הטאבלט שלי ייפול בידיים לא נכונות, מישהו יכול לרוקן לי כמה חשבונות... אפשר לבטל שמירת סיסמאות ספציפית לאתר של הבנק?

21. היי, אחרי שכבר השלמתי עם העובדה שחלונות רק מודיע שהוא נכבה ושאח"כ צריך לכבות ידנית (בעקבות כך,עם הזמן, פיתחתי שליטה מפליאה בבוהן רגל שמאל) - סוף סוף קיבלתי הסבר ממביני דבר - לפחות בחלונות 2000 זה לא מתרחש ברגע שמנתקים את קו הטלפון מהמחשב. ועכשיו מה שמעניין אותי הוא למה זה קורה, האם זה קשור ל-ISDN והאם יש אפשרות לפתור את הבעייה בתוכנה כך שהמחשב ייכבה כמו שצריך. אני לא מחשיב את עצמי כבעל ניסיון רב, ודאי יש מי מכם שיש להם את התשובות... תודה מראש! "מחכה להארה"... mc

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by david6655,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש gtx 780 ויש לי איתו בעייה ספציפית במשחק אחד בבאטלפילד 3 אחרי כמה משחקים אני מתחיל לראות כל מיני טקסורות מוזרות בצבע סגול במשחק ואז מחקתי והתקנתי אותו מחדש ועדיין אותה הבעייה. אשמח לעזרתכם

23. שלום לכם, אני מעוניין לשמור וידאו סטרים של תוכנית "ערב חדש" מערוץ חינוכית 23. הנה לינק לאתר הסרטון. http://www.23tv.co.il//Templates/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE.aspx?clipid=erev_26052013 איך אני יכול לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום, יש לי HTPC, עם 2 הארדיסקים, אחד 320GB של מערכת הפעלה ©, ועוד אחד של 1TB של סרטים (D). Win7 Ultimate 32bit. מידי פעם היו לי בעיות כשהייתי מנסה לגשת לכונן D, והוא היה נותן לי הודעה מוזרה, הייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר. עכשיו זה נהיה ממש חמור, כשכבר כמה ימים אי אפשר לגשת לכונן. ההודעה שאני מקבל היא: D:\ is not accessible. The device is not connected. מאיפה להתחיל לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים