תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן השארתי את המחשב דלוק היום והלכתי, שחזרתי האינטרנט היה דלוק, באתי לגלוש ולפתע בשניה קיבלתי מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED צורף צילום מסך עם הפרמטרים מה מקור הבעיה? יש לי מחשב עם 4 ליבות, לפני כמעט שנה קניתי זכרונות חדשים של 4 ג'יגה.........יש לי XP [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף לי..עכשיו, אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך( ati radeon 9600xt) כי החלפתי לכרטיס אחר(geforce 4mx) והמחשב כבהר לא ציפצף. כל מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותר את התקלה? הכרטיס הוא כרטיס חדש מאד...הוא עובד מצויין במחשב אחר!
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה כותב אין אפשרות למחוק את BACKUP הספריה אינה ריקה איך מוחקים ?! ואין כלום בתיקיה ! ???
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, אתמול בערב המחשב הנייד שלי התחיל פתאום להשמיע רעשים חריגים מהמאוורר אני לא לגמריי בעניינים אבל זה בטוח המאוורר של הספק או יכול להיות מהמעבד? זה התחיל כשהרמתי את המחשב כדי להזיז אותו ואחרי דקה שזה לא הפסיק עשיתי הפעלה מחדש וזה הפסיק. במידה וזה המעבד יש תוכנת בדיקה שאני יכול להריץ? במידה ולא מה כדאי לעשות? כי הוא המשיך לעבוד תקין מאז אבל בכל זאת נשמע שאולי יש בעיה תודה!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה שכבר מתחילה לעצבן אותי בלוח אם שלי (Asus P8Z68 Deluxe/GEN3) . עכשיו , אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח אם עצמו (יציאות ה-USB שלו) או בזכרונות ה-FLASH . הבעיה היא שברגע שאני מכניס איזשהו דיסק און קי ל-USB , אז המחשב לא תמיד מזהה אותו , או שהוא מזהה אותו אבל הדיסק און קי לא עובד כמו שצריך , ז''א העברת קבצים מאוד איטית , קריאה מהדיסק און קי גם כן מאוד איטית , בזמן האחרון בכלל קורה שהמחשב קופא ברגע שאני מחבר דיסק און קי מסויים ומנסה לפתוח אותו או להעביר קבצים אליו . ניסיתי כבר שלושה סוגים שונים של הדיסק און קי , כולם מחברות שונות , ובכולם זה קורה , אפילו באחרון שקניתי לפני כשבוע בערך , גם אותה הבעיה . אולי מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה , תעזרו לי לפת…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום כולם, ההודעה הראשונה שלי פה ואני כבר נאלץ להתחיל בכזו הודעה מצערת :'( לאחרונה קניתי מחשב חדש (לוח אם GYGABYTE K8NF-9 והארדיסק WD SATA) שניסיתי להתקין ווינדוס, קיבלתי את השגיאה הבאה: media test faliure, check cable בעיקרון אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA וזה יסתדר, אבל! כמובן, עם המזל שלי, הפלופי לא פועל, הלך קאפוט. שאני מנסה אפילו לכתוב פקודת DIR פשוטה הוא נותן לי ERROR ולא מצליח. בקיצור, רציתי לברר כמה דברים: 1- זה באמת יסתדר אחרי שאני אתקין את הדרייברים של ה SATA? (המחשב באחריות, אני הולך מחר להחליף פלופי) 2- איזה מהדרייברים על הדיסק של GYGABYTE צריך? לי אמרו ללחוץ E. אבל משהו מוזר לי שם, כתוב Nvidia series ATA במקום Serial ATA 3- אם אפשר הוראות איך…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי חבר עם צורב SCSI YAMAHA כפול 16 , מאז שמכרו במכרזים, יש בעיה עם הצורב. כאשר אני מנסה לצרוב עם הצורב, נגיד עם NERO, הוא מראה שהכול בסדר, ושהצריבה הצליחה, אבל הדיסק בסיום העבודה ריק לגמרי ואפילו אין שום סימני צריבה. האם הצורב מת? העם העין מתה? האם יש דרך לתקן את הבעיה ניסיתי גם עם מערכת הצריבה של חלונות XP וגם בדקתי שלא מדובר בסילומצה, הוא פשוט אומר שהוא צורב ולא צורב תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, יש לי WIN 8 ואני משתמש בכרום כי הוא זז יותר מהר מהאקספלורר, ויש בו פחות באגים מבפיירפוקס, אבל פתאום הוא לא מציג הרבה עמודים כמו שצריך, לפחות בפעם הראשונה בהם אני פותח אותם, הבעיה נפתרת רק כאשר אני עושה פעם או מספר פעמים REFRESH. ניסיתי לרוקן את ה CACHE של הכרום, אבל אין קשר וזה לא עוזר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אז כך פירמטתי את המחשב של אחותי הוא מעתיק את כל הקבצים והוא אומר לי לעשות RESTART אני עושה ואני מצטט כתוב (בתרגום לעברית): "עם יש דיסקט BOOT להוציא אותו אני מוציא ואז אחרי הRESTART המחשב מבקש ממני דיסקט BOOT מה אני עושה (דרך אגב הדיסקט BOOT הוא של WIN98 אבל אני חושב שזה לא קשור. אני מתחמן עזרו לי זה חשוב מאוד נ.ב - לא נראה לי שמפרט חשוב
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הזכרונות במחשב שני שלי קצת מפשלים רציתי לדעת אולי יש להם בעיה... איך אני בודק אם הם תקינים? תודה,
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב amd 2200+ 1giga זיכרון 24bit sound blaster r9800pro בתקופה האחרונה מחשבי התחיל לעשות ריסטים בזמן משחקים. זה התחיל בערך מתי שהתקנתי את הכרטיס קול החדש blaster (לא ניראה לי קשור) חשבתי שהבעיה נימצאת בwin אך לאחר פירמוט מהיר גיליתי שבעייתי ב100 אחוז בחומרה!אחרי הריסט הפתאומי המתרחש אחרי שעה או 45דקות זמן מישחק אני רואה שטמפרטורות המחשב(והמעבד) מגיעות ל 50-55 מעלות. זה לא חם כלכך!@@#אולי בעייתי היא בכרטיס מסך אמרתי לעצמי... התקנתי 3dmark וביצעתי בנש מארק... כלום! זהו אני אובד עצות!! אני לא יודע איזה חלק במחשב פגוע... אני לא יודע מה לתקן!?ההרד דיסק? הזיכרון(שנגעתי בתיזמונים שלו ליפני שנה)??,המעבד?,כרטיס מסך? או ביכלל הכרטיס קול אני מיצטער על הטופיקים …
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעייה מוזרה שנראה לי שקשורה לספק. (HEC300) כשאני מכבה את המחשב (כיבוי מסודר) ומדליק אותו ישר אחר כך הוא פשוט לא נדלק - מקסימום נדלק לרגע האור של ה HD וזהו. אבל אם אני מנתק אותו ומחכה איזה חצי שעה הוא נדלק בסדר. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות, הוא לא כבה פתאום או נופל - לא החלפתי שום רכיב בזמן האחרון ולא הוספתי דבר. תודה...
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה זה תיזמונים של זיכרון ? הסתכלתי באברסט ורשום לי 133MHZ 3.0-3-3-6 100MHZ 2.0-2-2-5 מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם היציאה של המיקרופון בכרטיס on board בלוח שלי. חיפשתי פיתרון זול וקניתי באיזו חנות שכונתית כרטיס קול זול (80 ש"ח), שישמש כיציאת מיקרופון בלבד. לפני כן וידאתי שזו אכן הבעיה, לקחתי כרטיס קול מהמחשב של אח שלי, מיקרופון מאצלו, בדקתי והכל עבד, קיצר הייתי סגור על זה וקניתי בידיעה שזה יפתור לי הכל. חיברתי את הכרטיס קול ל PCI, הוא זוהה, התקנתי דריברים מה CD המצורף, ונאדה - לא מתפקד לא כיציאה לרמקולים ולא כיציאה למיקרופון (דרך אגב זה כרטיס קול זול כזה שכולל יציאה ישנה לג'ויסטיק וכל מיני). קיצר הכרטיס מזוהה, לא עובד, הגדרתי אותו כדיפולט דרך ה Control Panel --> Sounds and Audio Devices. יש לכם איזשהן הצעות? =\ תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש , המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד .…
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הביוס שלי עולה לאט (post) אני חושב שזה בגלל שהוצאתי הארד דיסק אחד (היו לי 3 עכשיו יש לי 2) וזה מה שהוא מראה לי בביוס (תמונה מגוגל) Initializing USB Controllers http://blog-imgs-19.fc2.com/g/o/m/gomacat/e8400-SET00005s.jpg חיפשתי בגוגל את הבעיה ומצאתי איזה אשכול בפורום שפתר את הבעיה אבל לא הבנתי ממש את הפיתרון (ואני חושב שאסור להביא לפה פורומים אחרים) אז הבאתי ציטוט ציטוט: ------------------------------------------------------------------ Quote: Originally Posted by MikeMartial I do have two SATA hard drives, and at one point in time I had the "USB MASS Storage Device" icon in my lower right taskbar---someone had mentioned to me that "that was normal for that to pop up…
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב היום בבוקר וגיליתי להפתעתי שהווינדוס שולח אותי ל-Startup Repair, ואז אומר לי שלא ניתן לתקן את הבעיה, שולח אותי לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. יצרתי דיסק Windows Repair ממחשב אחר וניסיתי לעשות שיחזור מערכת או תיקון נוסף וכלום לא מצליח. מה שכן שמתי לב אליו, הוא שהמחשב מנסה להעלות את הווינדוס מכונן D כאשר הוא מותקן בפועל בכונן C. האם זאת בעיה מוכרת? יש לזה פתרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום כולם (אם זה לא הפורום המתאים אז בבקשה להעביר) יש לי עכבר לוגיטק אלחוטי ויש לו כל הזמן בעיות רציניות בקליטה רציתי לדעת אם יש דרכים לשפר את הקליטה או אם יש משהו לעשות בשביל להגביר את עוצמת האות העכבר במרחק של 2.5 מטר מהמקלט ולפי היצרן צריך להיות קליטה ל5 מטר תודה עריכה:העכבר באלחוטי רגיל לא בלוטוס עריכה2:לפי היצרן הקליטה טובה לעד 2 מטר ולא 5 כמו שחשבתי אבל אני לא יכול לעבוד ממרחק של פחות מ2.5-3 מטר אז אני עדיין צריך דרך לחזק את הקליטה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להתקין אותה ללפטופ WIN8 של סמסונג ולצערי אני לא מצליח להדפיס אך כן מצליח לסרוק ולהשתמש בפקס. במקור השתמשתי במדפסת ללא התקנה, וההדפסה עבדה, אך לא הפקס ולא הסריקה. ניסיתי להתקין בעזרת התוכנה הרשמית של HP כדי לקבל את כל הפיצ'רים אבל מזה יצא שאני לא מליח להדפיס כרגע. הבעיה מאיך שהצלחתי לאבחן אותה היא שהמחשב מזהה רק את הפקס ולא את המדפסת עצמה, אך אין לי מושג כיצד לפתור אותה. דרך ה CONTROL PANEL אני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה שם את המדפסת בשם: HP OFFICEJECT 6500 E709n Series אבל, כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל את השגיאה הבאה: בעוד שאם אני מנסה להיכנס ל HP OFFICEJECT 6500 E709n Series FAX אז אני מצליח להיכנס ב…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המחשב מהנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272764.msg2405675#msg2405675 חזר מבדיקה במעבדות DELL והם טוענים שאת הרמקולים צריך להחליף כי הם נהרסו... ושיש בעיה בדיסק קשיח, של ביסקטורים... התיקון של הרמקולים עולה 25$ ושל הדיסק קשיח 110$ ודמי עבודה 300 שקל. החלטתי בנתיים לא לתקן את הרמקולים כי הם לא הכרחיים אבל הבנתי מהם שהבעיה הזאת של ביסקטורים ממש חמורה ואם לא יחליפו את הדיסק קשיח היא רק תחמיר ותגדל... לכן רציתי לשאול א:מה זה ביסקטורים ב:האם באמנת חשוב להחליף כמה שיותר מהר?? ג:האם זו באמת הבעיה או שהם לא מצאו אותה וסתם לוקחים ממני כסף.... תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום , הדלקתי היום את המחשב אחרי הפסקת חשמל (שאין לי דרך לדעת אם המחשב גרם לזה או משהו אחר , לא הייתי בבית) המחשב לא עולה עם שגיאה : CMOS checksum errors הוצאתי הארד דיסק אחד , ועדיין לא עבד. נכנסתי ל BIOS ועשיתי Disable ל Raid מתוך תחושה כזאת (למה הוא היה על enable בכלל? ומה זה אומר?) , ואז המחשב עלה עם הארד דיסק אחד. חיברתי את ההארד דיסק השני ושוב המחשב לא עבד (בשלב העלייה הוא כותב משהו עם arrays ו raid וכמובן לא עולה) האם מישהו מכיר את הבעייה? תודה (מצורפת תמונה של ההגדרות הנוכחיות של ה bios , אחרי שעשיתי disable ל raid) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-