עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם . יש לי בעיה שכבר מתחילה לעצבן אותי בלוח אם שלי (Asus P8Z68 Deluxe/GEN3) . עכשיו , אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח אם עצמו (יציאות ה-USB שלו) או בזכרונות ה-FLASH . הבעיה היא שברגע שאני מכניס איזשהו דיסק און קי ל-USB , אז המחשב לא תמיד מזהה אותו , או שהוא מזהה אותו אבל הדיסק און קי לא עובד כמו שצריך , ז''א העברת קבצים מאוד איטית , קריאה מהדיסק און קי גם כן מאוד איטית , בזמן האחרון בכלל קורה שהמחשב קופא ברגע שאני מחבר דיסק און קי מסויים ומנסה לפתוח אותו או להעביר קבצים אליו . ניסיתי כבר שלושה סוגים שונים של הדיסק און קי , כולם מחברות שונות , ובכולם זה קורה , אפילו באחרון שקניתי לפני כשבוע בערך , גם אותה הבעיה . אולי מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה , תעזרו לי לפת…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005). בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ ... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר! ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד) ... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה... יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח! השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה? ??? :s05: :-X

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  3. שלום, קניתי ssd של אינטל.חיברתי למחשב,הכל טוב ויפה,כל הכוננים הישן והחדש עובדים (שניהם על master) אחרי זמן עבודה ממושך אני מגלה שהכונן הישן )hhd) נעלם לי. ניסיתי שוב להתקין מחדש חלונות 8. אולם בהתקנה לא ראיתי את הכונן הישן אלה רק את החדש. ובביוס שניהם קיימים פיזית! מה ניתן לעשות? אחרי בדיקות ממושכות ניסיתי לפרמט את ה ssd בעזרת חלונות וגם דרך התקנה נוספת של חלונות עם פירמוט - איך ללא הצלחה,כותב שאין אפשרות לפרמט את ssd. מה עלי לעשות? =( תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by רקיע,

אני רוצה לקנות מתאם USB לגוייסטיק עתיק שיש לי משנת 1985 האם הגוייסטיק הישן כשאחבר למחשב החדש ? אני שואל כי אני יודע שהסינים מייצרים כל דבר שמבקשים מהם גם אם זה לא יכול לעבוד בפועל.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by pc100,

מחשב פנטיום 3 1GHz לוח אם של ASUS בכל דיסק"ש שאני מכניס מערכת ההפעלה עולה לאט מאד (ואני מתכוון מאד) הפעלתי את PcCheck בשביל לבדוק את החומרה ולא נתגלתה בעיה. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by ratzabi,

שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב נייח. וקניתי מסך בנפרד. כשהפעלתי אותו הכל היה סבבה. עד ש הופיעו לי מן ריבועים כאלה מוזרים על המסך שהם לא קבועים. הם יכולים להיות בכל המסך אבל גם להעלם פתאום. תראו תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=2813924.bmp http://www.up2me.co.il/v.php?file=57663524.bmp נסיתי להחליף מסך לשבוע וזה לא עזר זה היה גם על המסך שהחלפתי. לקחתי את המחשב לבדיקה לאיפה שקניתי והוא בדק את הכרטיס מסך בעומס רב גם ללא הצלחה. החלפתי את הכבל dvi וזה גם לא עזר. המוכר של המחשב שאל אותי אם יש לי מקלדת ועכבר אלחוטי ולא הבנתי למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by SharonSx,

הזכרונות במחשב שני שלי קצת מפשלים רציתי לדעת אולי יש להם בעיה... איך אני בודק אם הם תקינים? תודה,

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  8. היי לכולם, אני אשמח לשמוע כל סוג של עצה כי אני כבר לגמרי, בשנה האחרונה רכשתי בערך חמישה דיסקים קשיחים, מחנויות וחברות שונות (סיגייט, סמסונג, HW) כל הדיסקים עבדו בצורה מצויינת בערך חודשיים ואז התחילו להפגין התנהגויות של דיסק הרוס (לא מצליח לקרוא נתונים, המערכת מואטת מאוד שאני ניגש לכונן וכדומה) עד שהדיסק כבר לא מזוהה על ידי המערכת.. אני לא יודע אם זה מזל רע או בעייה במחשב שלי, אם שמעתם או נתקלתם בבעיה אני אשמח לשמוע רעיונות. תודה

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by shevah,

זה קרה אצל חבר, העיניין הוא שפירמטתי לו את הכונן הקשיח והתקנתי XP, וכעת כאשר המחשב עולה הוא מציג את ההודעה לעיל. אחרי חיפוש בגוגל ראינו שיש מספר סיבות: חיבורים רופפים, ביוס לא מוגדר הייטב, סדר בוט שגוי, בעיה בבוט(סביר שלא שכן כרגע פרמטנו והכל עבד). כל אלו ששלנו. יש למישהו רעיונות מדוע זה קורה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  10. Started by mush0n,

אהלן חברה, קיבלתי את המחשב שהזמנתי ויש לי בעיה מעצבנת נורא: רציתי לבדוק את הרמה של הכרטיס מסך עם כל החלקים אז התקנתי תוכנה שקיבלתי עם הMOBO - 3DMARK שמסמלצת עבודה עם הכרטיס ומראה תוצאות. שאני מפעיל את התוכנה, היא נתקעת. בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא עבדה. חשבתי בהתחלה זה קשור לעובדה שהתוכנה פועלת על 32 ביט ולי יש 64, אבל אז שמצאתי באיזה חור את HF2 והתחלתי להתקין, זה שוב נתקע. שאני אומר נתקע אני מתכוון לFREEZE של המחשב שרק ריסט עוזר. (האם העובדה שחלק מהתוכניות עובדות עם 32 ואני עם 64 יכול לגרום לFREEZE של המחשב?) בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לדריברים של הכרטיס מסך אז מחקתי אותם, והתקנתי שוב מהדיסק (מתי שקיבלתי את המחשב מיהרתי לעדכן לדריבר החדש של ATI). אבל זה שוב התקע. (לפעמ…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ואין את הצליל הזה שמראה שהמחשב נדלק. אני לוחץ על מקש ההדלקה והמאוורים זזים והמסך לא נדלק,עכשיו כשאני מסתכל לתוך גוף המחשב אני רואה שהמעבד מנסה לזוז ולא מצליח. עכשיו רק כשאני מסובב את המחשב ומזיז אותו מצד לצד אני שומע את הצליל הזה ואז אני רואה את המעבד זז והמחשב נדלק והכל כרגיל. מה אני עושה בשביל שאני יוכל להדליק את המחשב נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  12. קרה לפני כחודש והיום שוב. כשמפעילים המחשב, המאווררים (כולל הספק) זזים חצי סיבוב - וזהו הכל מת. ניסיתי פעמים רבות עד שהחלפתי הספק. אחרי המחשב עבד חזרתי לנסות הספק הישן ופתאום הוא (והמחשב) קם לתחייה! האם יש הסבר טכני לעניין?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by tamir70s,

שלום אחרי שהלך לי דיסק קשיח חיצוני, הבנתי שהפיתרון הכי טוב לראות סרטים וסדרות זה כאבל HD ישירות מהמחשב לטלוויזיה. לטעמי הכי אמין והכי נוח בלי בעיות. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני מחובר למסף בחיבור הלבן עם הרבה פינים. בכרטיס מסך שלי יש גם יציאת HDMI. האם אני יכול למשוך כאבל מהמארז מחשב שלי אל הטלווזייה ישירות, והמחשב יעבוד גם על המסך מחשב בחיבור הרגיל וגם בטלוויזיה? כלומר הם יעבדו במקביל? 2. ניסיתי לחבר כאבל HD מהמחשב לטלוויזיה. כרטיס המסך שלי Ati radeon hd 2400 הטלווזיה של סמסונג 46" חדשה סדרה 5 כשהעליתי את המחשב בטלוויזיה בכאבל HD תקין (כי הוא מראה את הממיר של יס ואקס בוקס בצורה תקינה), רואים מלא נקודות על המסך ואי אפשר לעבוד ככה ולראות סרט. מה הבעיה.? תודה מראש תמ…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  14. נהרס החיבור שמחברים אליו את הרמקולים או המערכת בלוח אם (כרטיס אונבורד), האם יש אפשרות להכניס את הכבל לאחד החיבורים האחרים ולהגדיר שיקלוט שמע? או שיש פתרון אחר כלשהו? תודה!

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  15. אז התחדשתי לי בI5 2500K נחמד כזה ונורא הסתקרני לגבי התדרים והמתח, קיבלתי לא בדיוק את התשובות שציפיתי לקבל =\ CPU-ID נותן לי 1.6 BIOS 3.4 וEASYTUNE מראה בכלל 3.7 כתוצאה ישירה מזה שכל אחד מהם רואה ערך שונה למכפלה. יש מצב מישהו מסביר לי מה הולך פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by Achiron,

המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by nir_ofer,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם עם בעיה עם המחשב של אחי שהחליט פתאום לא להידלק.. בלחיצה על כפתור ההדלקה נדלק ספק הכוח, כל המאווררים והנורה הירוקה שעל הכונן האופטי מתחילה להבהב... המסך נשאר שחור לגמרי.. שום תגובה מהHD לא נורה וגם לא בהרגשה פיסית של הרכיב. המסך מזהה אות (הנורה עוברת מכתום לירוק) אך המסך נשאר שחור לחלוטין! לאחר משהו כמו 30 שניות הספק נכבה לבד. לאורך כל הזמן אין כלום על המסך! עברתי על לוח האם בחיפוש אחר קבלים בעייתיים וניסיתי לנתק את כל הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך) ועדיין אותה תגובה בדיוק. מאוורר המעבד הוחלף ממש לא מזמן וכל הרכיבים נקיים ברמה סבירה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא חום... ההשערה שיש לי כרגע היא שיש בעיה עם ספק הכוח, מה אתם חושבים? צרפתי תמונות של החו…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. שלום לכולם פתאום אני לא יכול לשנות את הרזולוציה ואיכות הצבע כרגע זה 640*480 ואיכות צבע הכי נמוכה (4 סיביות). כשאני מנסה לשנות את זה לא קורה כלום. במה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך? המסך עצמו? משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  19. לא ידעתי אם לשים את זה פה או בWINDOWS. אם יש צורך אז להעביר אסף (רק תענה קודם ;D) באתי לחבר שלי, והתקנתי לו את הצורב החדש שלו (LG X52) במקום הCD הישן X24 שהיה לו. ההתקנה הלכה חלק ולא היו בעיות. הפעלתי את המחשב כמה פעמים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר ולא ראיתי בעיה כלשהי. התקנתי נרו, והפעלתי מחדש שוב, ולא הייתה בעיה. אחר כך, ראיתי שיש לו מלא מלא תוכנות שמופעלות לו עם הטעינה של הWIN אז ביטלתי את העליה שלהן דרך הMSCONFIG והפעלתי מחדש - שוב בלי בעיות. לפני כמה דקות הוא מתקשר אלי ואומר לי שהמחשב לו עולה. כל פעם הוא מגיע לטעינה של הWIN, מתחיל בדיקת שגיאות ועושה ריסט. כל פעם. גם לבטל את הבדיקה לא עזר, וגם לא להפעיל את הWIN במצב בטוח וגם לא כל שאר המצבים בתפריט ההפעלה. יש עצות למ…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. שלום לכולם. יש ברשותי פנטיום 4 2.4GHZ עם לוח אם P4S8X-X של אסוס. המחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות ולא עושה יוצר מדי צרות. מעולם לא עבר אוברקלוק. בימים האחרונים מתרחשת פתאום תופעה מטרידה - אני מדליק את המחשב והוא לא מראה לי אפילו את המסך של ה POST, ורק הנורות של כונני ה CD וה IDE דולקות, וזהו. רק אחרי מספר רב של כיבוי-הדלקה-כיבוי-הדלקה (בין 5 ל 10 בערך), הוא פתאום עולה עם המסך בתמונה המצורפת. כאמור - מעולם לא ניסיתי אוברקלוק. ואחכ ממשיך לעבוד כרגיל. הבעייה לא קורית באופן קבוע. החומרה היחידה שהתקנתי לאחרונה הייתה - עוד סטיק של זיכרון לפני יותר מחודשיים, וכרטיס USB לפני למעלה מחודש (ימותו אסוס עם ה CHIP USB הדפוק ששילבו בלוח האם הזה ) כמו כן ברשותי מודם די ישן של מוטור…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Nihil,

שלום לכולכם. אתמול החלטתי שאני מנקה את המחשב, כמחווה לאמא (שתקבל אותו) ואני הולך לקנות אותו. פירקתי הכל, חוטים, לוח אם, כרטיסים, ספק כח. ניקיתי ולאחר מכן חיברתי אותם, כולם במקום ומחוברים בחוזקה. אין קצר, מאחר והמחשב מצליח להדלק, והנורה בלוח האם דולקת. הבעיה היחידה היא שהמסך לא נדלק. חבר אמר שזה בעיה עם הביוס, ושצריך לאתחל אותו, אבל הוא לא זוכר איך עושים את זה.. תודה מראש על העזרה.

• 18 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by עדי נסטסה,

היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by gshhar,

אצל חבר שלי במחשב אי אפשר לראות סרטים עם התוכנות RADLIGHT,BSPLAYER. התקנתי אצלו את כל מה שיש לי כמו DIVX 5.0.3,FFDSHOW,MINO,XVID VIDEO CODEC,AC3. זה פשוט לא עוזר,שמעתי שה-MINO עושה בעיות(אצלי הכל בסדר) אז מחקתי ושום דבר פשוט לא רואים כלום,אני עושה פליי ושום חלון לא נפתח או בחלק מהסרטים רק שומעים ולא רואים ולהפך,מה עושים? תעזרו לי,חבר שלי עוד מעט חותך וורידים דרך אגב לשנינו XP PRO.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום! קניתי דיסק קשיח חדש. התקנתי winxp כאשר עשיתי boot מהדיסק בהתקנה קבעתי שני מחיצות c and d ואפשרתי להתקין windows על c התקנתי,ואז שוינדוס עלה בסדר והכל עובד אני שם לב שה "d" שלי זה ה סידירום [היחיד שיש לי] והמחיצה השניה הינה E איך אני מסדר את זה להיות מחיצות הדיסק הקשיח c/d והסידירום e אל תדאגו, לא התקנתי כלום כל e כך שאין אחרי זה הרבה עבודה ;D בתודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by aron g.,

מותקן לי במחשב ווינדוס 10 עם דפדפן כרום. בימים אחרונים כל פעם שאני פותח דף הבית (ynet) קופץ אתר אחר בשם Mikeprog.com ונפתח לפני ווינט. עשיתי סריקת וירוסים ואין שום וירוס למחשב, ונכנסתי בהגדרות כרום כדי לחסום האתר הטורדני ולא הצליח לי. חוץ מזה המחשב עובד מצויין. מבקש עזרה איך להעלים האתר הלא מוזמן. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים