עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by david6655,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש gtx 780 ויש לי איתו בעייה ספציפית במשחק אחד בבאטלפילד 3 אחרי כמה משחקים אני מתחיל לראות כל מיני טקסורות מוזרות בצבע סגול במשחק ואז מחקתי והתקנתי אותו מחדש ועדיין אותה הבעייה. אשמח לעזרתכם

2. Started by WitheNoise,

שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.

3. שלום התקנתי כונן אופטי חדש, בחיבור sata (שעד היום לא היה לי בו שימוש) הכונן לא מזוהה, ואפילו לא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני. החיבורים בסדר. במנהל ההתקנים לא הועילה הסרה והתקנה של הsata. בביוס לכאורה מסומן כפעיל (RAID ולא IDE) האם יש למישו יש עצה איפה לעדכן את הביוס, או רעיון אחר שטרם חשבתי עליו? דגם לוח אם Motherboard ID 08/25/2006-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 הביוס מדגם 8VM800PMD775 F5 של גיגהבייט

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by ratzabi,

שלום לפני כחודשיים קניתי מחשב נייח. וקניתי מסך בנפרד. כשהפעלתי אותו הכל היה סבבה. עד ש הופיעו לי מן ריבועים כאלה מוזרים על המסך שהם לא קבועים. הם יכולים להיות בכל המסך אבל גם להעלם פתאום. תראו תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=2813924.bmp http://www.up2me.co.il/v.php?file=57663524.bmp נסיתי להחליף מסך לשבוע וזה לא עזר זה היה גם על המסך שהחלפתי. לקחתי את המחשב לבדיקה לאיפה שקניתי והוא בדק את הכרטיס מסך בעומס רב גם ללא הצלחה. החלפתי את הכבל dvi וזה גם לא עזר. המוכר של המחשב שאל אותי אם יש לי מקלדת ועכבר אלחוטי ולא הבנתי למה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by tomer_baran,

היי, אז ככה... אני מנסה לגבות קבצים (כ- 11G) בעזרת התוכנה שמגיעה עם ווינדוס ויש עם זה בעייה מעניינת ביותר - כשהיא מגיעה למחסום 4G היא מדווחת שאין יותר מקום במדיה ונסגרת. טייפ הגיבוי שלי יכול להכיל 80G, אבל נראה לי שהבעיה לא אצלו, כי גם כשהפניתי אותה למקום אחר במחשב (מחיצה עם 20G פנויים), היא נעצרה באותו המקום. האם ייתכן שיש מגבלה מסוימת שאני לא יודע עליה? (מדובר בווינדוס 2000 עברית.) אנא עיזרו לי, תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by shevah,

זה קרה אצל חבר, העיניין הוא שפירמטתי לו את הכונן הקשיח והתקנתי XP, וכעת כאשר המחשב עולה הוא מציג את ההודעה לעיל. אחרי חיפוש בגוגל ראינו שיש מספר סיבות: חיבורים רופפים, ביוס לא מוגדר הייטב, סדר בוט שגוי, בעיה בבוט(סביר שלא שכן כרגע פרמטנו והכל עבד). כל אלו ששלנו. יש למישהו רעיונות מדוע זה קורה?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  7. Started by extasa,

אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by aquas,

היי מישהי ביקשה ממני לעזור לה הבעיה היא שהדסקטופ כולל הטאסקבאר כמו שאתם רואים הפוכים ששמעתי על הבעיה , אז ניראה לי שהבעיה בהגדרה של המסך עצמו ניסיתי לשנות את זה דרך התפריט של המסך עצמו ולא בידיוק מצאתי יכול ליהיות זה בכלל בעיה של הגדרה בווינדוס , אבל חשבתי שזה בעיה של הגדרת המסך(למרות שהסבירו לי שזה קרה במהלך הקלדה ובלי קשר למסך) אז כתבתי את ההודעה בפורום הזה,יכול ליהיות אני טועה אודה לעוזרים מאוד!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  9. מחשב נייד מסוג Lenovo G550 Intel dual-core T4300 3GB RAM Win7 32 bit NVIDIA GeForce G210M לפני כחודש המחשב חובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI. לאחר כ-10 דקות המחשב כבה. מאז, כמעט בכל פעם שצופים בוידאו במחשב (יוטיוב למשל) הוא כבה בד"כ לאחר כחצי שעה. הצעות/רעיונות לבעיה וטיפול מתאים יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by עובד,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Zotac Nvidia GeForce 9800 GTX+ רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות רק את המאוורר שלו. ואם כן איכן? המאוורר שיש לי מרעיש כבר תקופה וזה מתחיל ממש להפריע לי. נ.ב. שימון וניקוי לא עזרו.. ולכן אני מעדיף לקנות חדש. בתודה, עובד.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  11. היי חברה חיברתי היום מכשיר מסוים להטענה דרך המחשב. חיברתי אותו כשהמחשב היה כבוי וכשבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שהמכשיר התחיל להיטען למרות שהוא כבוי. איך זה אפשרי שהוא מטעין כאשר הוא כבוי? אציין שמדובר במחשב נייח ושהחיבור היה ליציאות בקדמת המארז.

12. Started by kobim12,

היי לאחרונה נשרף לי הספק והלוח אם איינני יודע אם הכרטיס מסך נשרף. אני מזמין מחשב חדש ורציתי לדעת במקרה והכרטיס מסך אכן נשרף אם אני ישים אותו במחשב החדש הוא יוכל לפגוע במערכת. אשמח לעזרה בנושא מאחר ואחרי חיפושים רבים לא הגעתי למסכנה בנושא זה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by tamir70s,

שלום אחרי שהלך לי דיסק קשיח חיצוני, הבנתי שהפיתרון הכי טוב לראות סרטים וסדרות זה כאבל HD ישירות מהמחשב לטלוויזיה. לטעמי הכי אמין והכי נוח בלי בעיות. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני מחובר למסף בחיבור הלבן עם הרבה פינים. בכרטיס מסך שלי יש גם יציאת HDMI. האם אני יכול למשוך כאבל מהמארז מחשב שלי אל הטלווזייה ישירות, והמחשב יעבוד גם על המסך מחשב בחיבור הרגיל וגם בטלוויזיה? כלומר הם יעבדו במקביל? 2. ניסיתי לחבר כאבל HD מהמחשב לטלוויזיה. כרטיס המסך שלי Ati radeon hd 2400 הטלווזיה של סמסונג 46" חדשה סדרה 5 כשהעליתי את המחשב בטלוויזיה בכאבל HD תקין (כי הוא מראה את הממיר של יס ואקס בוקס בצורה תקינה), רואים מלא נקודות על המסך ואי אפשר לעבוד ככה ולראות סרט. מה הבעיה.? תודה מראש תמ…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by elad2k,

יש לי הארד דיסק משני: WD 120G SATA1 ואני מעוניין לחבר אותו חיצונית למחשב אחר לפעמים. יש במארז חיבור SATA מקדימה (ליד חיבורי ה USB) איזה כבל צריך בשביל לחבר את ההארד דיסק? האם מספיק רק כבל SATA? מה עם חשמל? תודה. נ.ב שמתי לב מאוחר מדי כי יש פורום אמצעי איחסון... אשמח אם יעבירו את שאלתי לפורום זה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  15. היי, בעיה מוזרה וממש מעצבנת עם לפטופ של אסוס ווינדווס 10, כל פעם שאני פותח את המחשב אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה (המסך הכחול), המחשב נכבה, נדלק על הbios, אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, התופעה הזאת קוראת פחות או יותר פעם אחת ביום שאני מכבה את המחשב, מישהו יכול לעזור, זה ממש מציק.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  16. אז התחדשתי לי בI5 2500K נחמד כזה ונורא הסתקרני לגבי התדרים והמתח, קיבלתי לא בדיוק את התשובות שציפיתי לקבל =\ CPU-ID נותן לי 1.6 BIOS 3.4 וEASYTUNE מראה בכלל 3.7 כתוצאה ישירה מזה שכל אחד מהם רואה ערך שונה למכפלה. יש מצב מישהו מסביר לי מה הולך פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. יש לי בעיה מוזרה. המחשב מתעקש לזהות לי את הדיסק הקשיח כ PIO ולא מוכן לעבור ל ATA100 זה נראה כמו דריוורים או משהו כזה.... ניתן לראות את המפרט ב "מפרט מחשב"

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by nir_ofer,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם עם בעיה עם המחשב של אחי שהחליט פתאום לא להידלק.. בלחיצה על כפתור ההדלקה נדלק ספק הכוח, כל המאווררים והנורה הירוקה שעל הכונן האופטי מתחילה להבהב... המסך נשאר שחור לגמרי.. שום תגובה מהHD לא נורה וגם לא בהרגשה פיסית של הרכיב. המסך מזהה אות (הנורה עוברת מכתום לירוק) אך המסך נשאר שחור לחלוטין! לאחר משהו כמו 30 שניות הספק נכבה לבד. לאורך כל הזמן אין כלום על המסך! עברתי על לוח האם בחיפוש אחר קבלים בעייתיים וניסיתי לנתק את כל הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך) ועדיין אותה תגובה בדיוק. מאוורר המעבד הוחלף ממש לא מזמן וכל הרכיבים נקיים ברמה סבירה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא חום... ההשערה שיש לי כרגע היא שיש בעיה עם ספק הכוח, מה אתם חושבים? צרפתי תמונות של החו…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by nore0,

חיברתי אותו כאן http://img219.imageshack.us/img219/8808/kjhkjjb6.jpg Gigabyte GA-K8VM800M הכונן לא מופיע בביוס http://img130.imageshack.us/img130/7342/009ql1.jpg http://img130.imageshack.us/img130/743/010sy3.jpg http://img104.imageshack.us/img104/1232/011je8.jpg למה הוא לא מזהה אותו ? מה יכולה להיות הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  20. שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…

21. Started by Haflo,

אז ככה...יש לי מעבד AMD XP2200 על לוח אם Gigabyte GA-7VAXP, מערכת הפעלה WinXP Pro +SP1, בין היתר הדריבריים של VIA Hyperion הגירסה האחרונה מותקנים! יש לי עכבר ומקלדת של Microsoft שמחוברים ב USB... לאחרונה מדיי פעם שאני מזיז את העכבר הוא פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי שנייה....המקלדת מאידך לפעמיים פשוט אומרת להתראות,מתנתקת, ועד שאני לא מוציא את הפלאג ומחבר אותה שוב היא לא חוזרת לחיים! האופציה של ה USB-Power מכובה אצלי ב Device Manager! מישהו נתקל בבעיה דומה? העכבר והמקלדת פגומים?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by bd,

קניתי 80GB ATA 8MB חיברתי אותו למחשב הוא זיהה אותו גם בהתחלה שעולה המערכת וגם שבדדקתי עם sandra 'aida32' הופיע לי שהכל תקין אך הבעיה שאני לא רואה תכונן ..יש לי רק תכונן C.. שזה שלי ואת החדש אני לא רואה מה הבעיה !!?!?!? ואיך אני בודק אם הכונן 8MBבאפשר שלא עבדו עליי !!!?!!

23. Started by Hitman_47,

מישהו מכיר את מארז הזה ואיך מישמשים בוא.?? איך מחברים אותו ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v6000a.htm

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  24. אורח אדר
    Started by אורח אדר,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום! קניתי דיסק קשיח חדש. התקנתי winxp כאשר עשיתי boot מהדיסק בהתקנה קבעתי שני מחיצות c and d ואפשרתי להתקין windows על c התקנתי,ואז שוינדוס עלה בסדר והכל עובד אני שם לב שה "d" שלי זה ה סידירום [היחיד שיש לי] והמחיצה השניה הינה E איך אני מסדר את זה להיות מחיצות הדיסק הקשיח c/d והסידירום e אל תדאגו, לא התקנתי כלום כל e כך שאין אחרי זה הרבה עבודה ;D בתודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים