תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף של כמה שניות,ובהדלקות אחרות פשוט המחשב נתקע על הנורה האדומה(חושב) ולא זז,מזה יכול להיות? הכרטיס מסך תקין ויחסית חדש. יש מצב שהלך הלוח אמ?(ואם הלך,לקנות מחשב חדש?) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התקנתי WINXP אנטיוירוסת עידקונים. אחרי יומיים אני לא יכול לפתוח EXPLORER, המחשב שלי . אני פותח ונסגר . מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
היי , לא מזמן [בערך חודש] קניתי את המערכת החדשה שלי שמצויינת בצד . חזרתי היום לאחר שלושה ימים שלא הייתי בבית והמחשב היה מכובה . כשחזרתי והפעלתי את המחשב נשמע רעש עוצמתי ממאוורר כרטיס המסך וכרטיס המסך לא שולח אות למסך עצמו , אין שידור של תמונה , אבל המחשב נשמע כאילו הוא עובד כרגיל ... ניסיתי להחליף בין ה DVI ל- VGA ועדיין אין אות מהכרטיס ... הרעש פשוט מרעיש יותר מדי ... שימו לב שכשכיביתי את המחשב לפני יציאתי לחופשה ביום חמישי הוא היה בסדר לגמרי ... חזרתי לאחר שלושה ימים בלי שאף אחד יגע במחשב ופתאום הוא מתנהג מוזר. הצעות כלשהן למציאת פיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך את הפורט הזה, בשביל לחבר מכשיר מידי למחשב. קניתי כרטיס קול זול, במיוחד בשביל שיהיה לי את הפורט הזה (הוא לא בא בכרטיס הקול שבלוח אם און בורד). ומה אני מגלה? הוא לא עובד. ב-Device Manager של הווינדוס מופיע לידו סימון קריאה צהוב (רק ליד ה-Game Port - הכרטיס קול עצמו כן עובד), וכתוב שאין מספיק משאבים להפעיל את ההתקן (כלומר יש קונפליקט בכתובת I/O שהוא משתמש בה עם התקן אחר, וכתוב לבטל התקן כלשהו כדי לפנות משאבים). הבעיה שאפילו כשביטלתי התקן אחר (כרטיס רשת PCI), עדיין יש את הבעיה. משום מה הווינדוס נעול על שימוש בכתובת I/O מספר 201 בשביל ה-Game Port, הווינדוס (Win XP) לא נותן לי לשנות את הכתובת באופן ידני, למרות שהוא טוען שהכתובת תפוסה ע"י התקן אחר. מה שעוד יות…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, הייתי היום אצל חבר שלי ובאנו לפרמט לו את המחשב הגענו למקום הזה שרואים את הכוננים מחקנו אותם ואז לחצנו להתקין את NTFS בכונן וזה מראה שזה טוען כזה ואז זה מגיע ל100% וכותב שיש בעיה בארד דיסק זה אומר שהוא פגוע משהוא כזה וזה לא נותן להתקין את הWINDOWS מה עושים ? .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היום התקנתי כבלי IDE חדשים של TT. חיברתי את שני ההארד-דיסקים על IDE אחד, שניהם Maxtor. אחד 60 ג'יגה, השני 40 ג'יגה. ואת הצורב ואת הDVD על שני. הHD שמערכת ההפעלה נמצאת עליו מג'ומפר כMaster והשני כSlave. זה מה שהוא מראה כשאני מנסה להכנס לHD השני (הSlave): ואלה המאפיינים: אם אני מחבר את הHD הראשון על IDE אחד, ואת הHD השני על IDE אחר, אני יכול להכנס חופשי לשניהם, בלי בעיה, ובמאפיינים כתוב Maxtor כמו שצריך. הקטע הוא שאני לא יכול להשתמש בIDE אחד לHD אחד ולצורב לדוגמא, ולHD שני ולDVD, כי הכבלים לא מספיק ארוכים ולא מגיעים מהכוננים להארד-דיסקים. אני חייב להשתמש בIDE אחד לHDs, וIDE שני לDVD+CDRW. שיחקתי שעות עם הג'מפרים ושום דבר לא הצליח. יש רעיונות? תודה.
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר שנתיים פלוס והאיכות בו מצוינת אני אישית מת עלייו, אך הוא עושה לי בעיות שאחרי כמה דקות אחרי הפעלת המחשב אם אני נגיד מכבה אותו ומפעיל אז הוא מהבהב לי הרבה פעמים ולא נדלק במקום אלא אחרי כמה דקות...גם אם אני מפעיל את המחשב מחדש...אמרו לי שיכול להיות שהשפופרת שלו נדפקה, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, יום חמישי המחשב עבד תקין, הגעתי היום הדלקתי אותו והוא לא עולה... מה אני יכול לבדוק??
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הישן לטלויזיה, הכל היה טוב ויפה. מכיוון שהמחשב ישן, אז הוא נתקע כמובן. עשיתי ריסט, ומאז המחשב לא עולה. אני עושה ריסט,או מפעיל מחדש, יש את הנורה שמחשב דולק, והנורה של הבטרייה לכמה שניות ואז נעלמת.המסך לא מזהה את המחשב, אין אור במקלדת, אבל בעכבר דווקא יש. יש איזה רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של ASUS בגיל שנתיים וכך גם הסוללה. כל פעם שאני מטעינה את המחשב המסך נכבה כאילו עובר למצב שינה .אני עם פורמט של חלונות והמטען הוא מטען מקורי של ASUS. אשמח לעזרה מה לעשות. תודה מישל
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970
-
שלום לצופים, קניתי מחשב נייד Lenovo e330 לפני כשבוע(Windows 7) ואתמול בפעם הראשונה מאז כשפתחתי את המחשב, התקשורת האלחוטית לא הראתה שיש חיבורים זמינים כלל. זאת אומרת, כבר לא הייתה את הנקודה הצהובה הזאת שאתה יכול לראות אילו חיבורים יש בטווח האלחוטי שבו אתה נמצא. אלא הציור הוא בצבא אפור ויש מעין X אדום קטן. חשוב לציין כי ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של אינטל - אלחוטי, ולא עבד. יכול להיות שמשהו נדפק במשדר האלחוטי? אולי כיביתי אותו? (אם יש דרך כזאת בכלל). אשמח לעזרה ושיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע. תומר
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע הופיע לי מסך כחול, המחשב נכבה ולא עלה והשמיע צפצופים. רק כעבור כמה שעות עבד. כעת קרה לי שוב. מסך כחול, נכבה , לא עולה ומשמיע צפצופים. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הוא נקי מווירוסים. בדקתי את ההארד דיסק ואין לו תאים מתים. מרצתי 3DMARK והתוצאה טובה. אבל הגלישה באינטרנט יותר איטית. אפילו בחילוץ קבצים ב EXTRACT, בהתחלה זה לקח לי לקובץ של סדרה רגילה נגיד בין 8 ל 10 שניות (350MB), עכשיו זה לוקח דקה וחצי. העבודה בווינדוס יותר איטית. בקיצור זה לא מה שהיה. אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חברים שלום , מדובר במחשב נייח שרץ עליו ווינדאוס 7 64 ביט וכרטיס מסך AMD 6570 עם דרייבר אחרון 9.12.0.0 מחודש שעבר למי שאינו מכיר את הכרטיס הוא מכיל יציאות VGA / DVI / HD המסך מחשב מחובר דרך ה VGA עובד מצוין הטלוויזיה ( SAMSUNG LED סדרה 5 )מחוברת דרך DVI במחשב ל HD של הטלוויזיה (כבל DVI TO HDׂ) לא עובד אבל מזהה משהו.. כאשר אני מנתק את ה DVI במחשב רושם אין אות כאשר אני מחבר הוא רושם בדוק את חיבור המתח או בדוק את הגדרות המקור . מכאן ניתן להניח שיש סוג של זיהוי לקחתי כבל HD HD חיברתי לאותה יציאה בטלוויזיה עובד מצוין חיברתי מתאם HD ל DVI במחשב ושוב אותו דבר כמו עם הכבל הקודם לדעתי משהו בהגדרות או בהפעלת יציאת ה DVI שאני לא מצליח למצוא חשוב לציין שעד לפני כ שבוע הכל עבד מצ…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שלא ניפעל המסך לא נידלק והמחשב כשאני מפעיל אותו מהבהבת לו המנורה האדומה והסידירום לא ניפתח מה יכולה להיות הבעייה!!!
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עד לפני שעה היה לי CATALYST 3.6, היה לי TV OUT מהמאפיינים של הכרטיס מסך והכל עבד, עידכנתי ל 3.7 והאופצייה מופיעה בלי כלום.... אין בכרטיסיה את כל התמונות שהופיעו ב 3.6, איך אני מחזיר את האופציה? או האם אני יכול למצוא תוכנה שתעשה את זה בשבילי? (R9100)...
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה כי בכל פעם שהמחשב פועל התמונה במסף מתחילה להשתבש, משחקים שפעם פעלו אצלי חלק, תוקעים לי את המחשב לגמרי. אני חושב שזאת בעיה בכרטיס מסך אבל חבר שלי אומר שזאת יכולה להיות גם בעיה במעבד, כרטיס המסך שלי הוא 2 MX\MX 400 nVIDIA Geforce והמעבד שלי הוא AMD Athlon XP 1474 MHz (11 x 134) +1700 הנה תמונה להמחשה: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היום אחרי שתי צריבות של דיסקים אני בא לצרוב עוד דיסק הוא מגיע ל3אחוז(לפני תחילת הכתיבה) ופתאום המחשב מכבה את ההארדסיק! WTF !? חשבתי אני מת! המחשב פועל. הוא עשה ריסטרט והדליק תהארדיסק , הוינדוס עלה ועבדתי איתו בערך 15דקות ופתאום עוד כיבוי הארדיסק ! WTF ? אנשים זה מוזר מאוד! אחרי שהוא מכבה אותו הוא גם מעלה הודעת שגיאה כחולה כזאת שלWINXP שההארדיסק כבר מכובה אבל אני לא יכול לראות כלום כי הוא ישר מרסט... עכשיו אחרי הריסטרט אני כותב כאן תהודעה ונראה מה יקרה, עזרה בבקשה! ד"א : שלשום החלפתי לזיכרון סלוט לסלוט אחר והמחשב נראה לי כאילו הוא זז יותר מהר אז פשוט השארתי את זה, אבל לא נראה לי שהבעיה היא כאן...
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה קופצת לי הודעה לעדכן . xvid codec כיצד אני מבטל את התוכנה ? לט מצאתי אותה בהסרת תוכניות .
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה החלפתי לוח אמ במחשב שלי חיברתי הכל חזרה הכל טוב ויפה המחשב נדלק הכל בסדר. שאני מנסה להתקין מערכת הפעלה [XP] אני מגיע למסך הכל בסדר הוא מתחיל להתקין שהוא מסייים עם המסך הכחול בא להמשיך את ההתקנה אחרי הריסט המחשב נתקע במצב מסויים תמונה: http://up353.*צונזר*/up1/eiojtmmr1d5y.jpg המסך הראשון שאני מקבל שהוא עושה ריסט: http://up353.*צונזר*/up1/mmqvwnx2yjkn.jpgו אחר כך הוא נתקע בתמונה מלמעלה שניסיתי להתקין ווידוס 7 באה לי השגיאה הבאה http://up353.*צונזר*/up3/3yuqjdetomow.jpg יש לציין שהתקנתי כמה פעמים מהדיסקים האלה והם לא פגומים
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי מקרה מוזר. אני עובד על המחשב וללא כל התראה הוא עושה איתחול או שמופיע מסך כחול . מה זה יכול להיות ? ממה יכולות לנבוע הבעיות? תוכנה או חומרה? אני מריץ ויסטה על מחשב עם מרובע ליבות ו4 ג' זיכרון.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-