תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן לאחרונה כל המשחקים במחשב שלי לא עובדים (tony hawk 2, need for speed underground, sonic heroes ועוד), או שאחרי שנכנסים אליהם המסך נהיה שחור, או שיש דו"ח שגיאה של ווינדוס כשניסיתי להיכנס ללגו סטאר וורס הייתה לי הודעה שהכרטיס לא תומך בפיקסל שיידר 1.1 הכרטיס שלי הוא radeon a9200. יש משהו לעשות בנידון? והאם הכל קשור בכלל לפיקסל שיידר הזה? תודה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב קורס לי כל הזמן ניהיה מסך כחול ואני לא מבין איך אני מנתח את הקבצים שמראים מה הבעיה
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... רניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... תודה יקיר
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM ואחד מתוך ארבעה סלוטים נהרס. אני יודע שבכרטיס זיכרון מסוג RDRAM צריך שיהיה מעגל סגור ובגלל זה אני לא מצליח לעלות את המחשב. האם יש פתרון נוסף מלבד לקנות לוח אם חדש/מחשב חדש?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה שכבר מתחילה לעצבן אותי בלוח אם שלי (Asus P8Z68 Deluxe/GEN3) . עכשיו , אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח אם עצמו (יציאות ה-USB שלו) או בזכרונות ה-FLASH . הבעיה היא שברגע שאני מכניס איזשהו דיסק און קי ל-USB , אז המחשב לא תמיד מזהה אותו , או שהוא מזהה אותו אבל הדיסק און קי לא עובד כמו שצריך , ז''א העברת קבצים מאוד איטית , קריאה מהדיסק און קי גם כן מאוד איטית , בזמן האחרון בכלל קורה שהמחשב קופא ברגע שאני מחבר דיסק און קי מסויים ומנסה לפתוח אותו או להעביר קבצים אליו . ניסיתי כבר שלושה סוגים שונים של הדיסק און קי , כולם מחברות שונות , ובכולם זה קורה , אפילו באחרון שקניתי לפני כשבוע בערך , גם אותה הבעיה . אולי מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה , תעזרו לי לפת…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי מה קורה? לפני כ-3 חודשים רכשתי לפטופ Asus 32xvd i5. הזיכרון הפנימי הוא 4 ג'יגה. מותקן ווינדוס 7 64 ביט. פחות או יותר מתחילת העבודה על המחשב, הוא לא עבד במהירות מצופה ממחשב כזה...אני מדבר על ביצועים בסיסיים כגון עבודה באינטרנט, פתיחת חלונות.. לאיטים בזמן הקלדה, ההקלדה קופאת למספר שניות. לעיתים לוקח זמן רב עד שחלונות נפתחים. גם זמן העליה של המחשב (מרגע שמדליקים ועד תחילת עבודה) ארוך. היה מותקן אנטי וירוס avg אך מחקתי אותו (חשבתי שאולי זה קשור), והתקנתי לבינתיים windows essentials. אין איזה תוכנה שהתקנתי שלדעתי עלולה להשפיע... יש למישהו רעיון מה לעשות או מה לבדוק? לא נראה לי שאלו הביצועים של המחשב הזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הורדתי את ה EIST בביוס בגלל שזה הוריד לי את התדר מ 2.9GHZ ל 1.5GHZ זה יכול להרוס לי את המעבד ? ויש לי עוד שאלה , היה לי 2 גיגה זיכרון הורדתי את זה ושמתי 2 סטיקים של 4 גיג'ה 1333 אבל המעבד שלי מאוד חלש G2020 הוא יכול לעשות לי צוואר בקבוק ולהגביל לי את הזיכרון ? ( 8GB )
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כולם אומרים משהו אחר ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה ביותר למרוח משחה. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה קופץ כל כמה דקות, ניסיתי לנקות את זה עם תכונות כאלה ואחרות וזה לא יורד, אני לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הלפטופ שלי לאינטרנט ישירות דרך Ethernet cable אבל כשאני הולך לChange adapter setting אין לי שם חיבור LAN בכלל.. רק האפשרות של הWireless אשמח לעזרה . תודה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אוקי אז ככה: היום אני עובד על המחשב, ואז פתאום המסך נכבה ונדלק והעכבר והכל הפסיק לזוז.. אוקי אחרי איזה דקה שחיכיתי עשיתי ריסטרט למחשב.. שהוא נדלק הוא נכנס לביוס ואמר להגדיר את ה frequency sequence ושמעכשיו הוא עובד על safemode. שנראה לי שזה התדרים של המעבד בmhz..בכל מקרה השם של המעבד הוא: intel pentuim 4 2.6 ghz. לוח אם: asus p4sgx- mx uazy ספק ג'נרי כלשהו של 400 וואט.. 512 ram hd 80 giga חברים ממש אשמך לעזרה זה המחשב שאני עליו רוב שעות היום לצורך עבודה אימיילים וכדומה. בתודה yonash53. עריכה: גיליתי 2 דברים מעניינים בביוס 1. שגם שהוא על ה safemode בביוס הוא קורס. 2. יש איזה אזהרה בpower managment של המאורר של הcpu. הוא כותב orpm באדום ואפשר לעשות על זה איגנור. 3. הוא עו…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום. מחשב של ידידה שלי עושה ריסטארט בעת שמכניסים דיסק ל CD קנינו CD חדש והבעיה נמשכה. פתחתי את המחשב , חיברתי כבל IDE אחר בין הלוח אם ל CD והבעיה נמשכה. גם חיברתי את הכבל שלה אצלי ואצלי הבעיה לא קרתה. לפיכך הנחתי שיש בעיה בלוח אם אבל מאחר שאני לא מבין ענק בחומרה החלטתי להתייעץ ולשאול אתכם מה דעתכם על כך והאם קיים פתרון? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ישלי 3 מחשבים שמחוברים בכבל רשת לראוטר/מודם של בזק, מותקן על כולם Windows 7. היה קצר חשמלי בבית, החשמל נפל, ומאז אחד המחשבים לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאר המחשבים מחוברים כרגיל. המחשב הבעיתי עובד כרגיל, אין הודעות שגיאה, אין קריסה של תוכנות, הכל עובד, פרט לכ שהולא מצליח להתחבר ולקבל כתובת IP. כיביתי את כל המחשבים ואת הראוטר, הדלקתי, אותו דבר. העלתי אותו במצב של Last Knows Configuration - לא עזר, עשיתי שחזור מערכת לאתמול - לא עזר. החלפתי כבל רשת, החלפתי את הכניסה שאליו הוא מתחבר לתוך הראוטר - לא עזר. פתחתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר חריג על לוח האם (ככל שאני מבין), הנורה של כרטיס הרשת דולקת כאשר מכניסים לתוכה את כבל הרשת, האם יתכן שרק כרטיס הרשת (מובנה על לוח אם) נהרס ? כי…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל והוא לא עלה - המסך מהבהב כמו במצב שינה ואין רעש של ההארד דיסק שעולה או צפצוף שיש בהתחלה שהמחשב נדלק. למרות שכל המאווררים עובדים והלדים נדלקים. לאחר כמה ניסיונית של הדלקה וכיבוי המחשב כן עלה כמו שצריך... אותו דבר קרה מספר פעמים עד שהתייאשתי והחלטתי לנסות לפתור את הבעיה. חשבתי שאולי הבעיה במסך אבל העברתי את המסך למחשב אחר וחיברתי למחשב שלי מסך אחר וגם הוא לא עבד. ניתקתי את הכ.מסך וחיברתי את המסך ללוח אם ועכשיו המחשב עובד בלי בעיות. מה לדעתם דפוק? הכ.מסך או הספק? לוח אם ABIT G31 כ.מסך TWINTECH GF9600GT ספק ג'נרי 420W
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM ומותקן אצלי וינדוס xp profesenal באנגלית אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הוא נתקע בשלב התחלתי ורושם לי בשורה האחרונה משהו עם sata, לקחתי את המחשב לתיקון תחילה אמרו לי שזה תקלה במערכת ההפעלה אבל ניסיתי לפרמט וזה לא עזר אז הם החליפו לי חלק, את הכבל sata ואתמול קרה לי אותו תקלה מישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות ככה אני יכול ללכת אליהם ולהגיד להם
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני כשבוע הייתי מדליק את המחשב וכמה דקות אחרי מסך ההפעלה סמן העכבר היה "נתקע" וכשעשיתי אתחול המסך נשאר מכובה. כיבוי של המחשב והדלקתו הדליק מחדש את המסך עכשיו היו לי כמה פעמים שבהפעלה ראשונית המסך לא נדלק. גם לא אחר אתחול, רק כיבוי והדלקה מחדש עבד זה קורה בחלונות ובלינוקס, אין ציפצופים למיניהם , יש 2 ג'יגה זיכרון, המאווררים עובדים, החיבורים מבחוץ מהודקים המסך בן שלוש של LG הכרטיס מסך בן שש של GAINWARD אין לי מסך וכרטיס פנויים בשביל לבדוק אם התקלה חוזרת תודה דני
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב לאחר הרבה זמן שהוא עבד. היום כשאני נכנס למחשב הוא נעצר במסך השחור. אני מכניס דיסק ווינדוס כדי לנסות שחזור (מה שלא הצליח). מנסה לפרמט ופתאום רואה שאין אפשרות כי המחשב לא קורא את ההארד דיסק. איך אני יודע שהוא לא קורא? יש לי שני הארדיסקים את הטרה וחצי הוא כן קורא ואת הרגיל לא (עם המערכת הפעלה). מה עושים במצב שכזה? השגיאה היא:
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחשב הנכה שלי נתקע באמצע משחק: אני משחק פתאום הכל נתקע כל הסאונד והתמונה נעצרת והכל נתקע וכשאני עושה ריסט זה לא עוזר צריך להוציא לגמרי מהחשמל.. מה לעעשות תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, בעיה שאני לא מצליח לצאת ממנה, אולי למישהו יהיה פה איזה רעיון... את מפרט המחשב אפשר לראות בפרטים שלי, בזמן האחרון המחשב נהיה מאד איטי, זאת אומרת שכל דבר לוקח לו משהו כמו דקה(!) להיפתח, משחקים ממש ממש מקרטעים (ATI 9800 PRO!!!) אז מה כבר בדקתי ועשיתי ... - התקנת WINXP כבר 4 פעמים. - החלפת הזיכרון , החלפת כרטיס מסך, והוצאת כל הכרטיסים שבמחשב. - בהתחלה שהתקנתי את כרטיס ה9800, הוא לא עבד רק לאחר שהתקנתי דריברים מקוריים של גיגהבייט מהם הוא ניקנה, יכול להיות איזשהו הקשר? - איפוס כל הגדרות הביוס לברירת מחדל, ושידרוגו לגירסה החדשה ביותר. - עידכון דריברים. לפני שאני הולך וקונה לוח אם חדש, יש למישהו עוד רעיון??? :AR15: תודה, כפיר ??? kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
??? התקנתי SP1 לEXPLORER ועכשיו כל הודעה שיש לה קובץ מצורף רשום: OE REMOVED ACCSES TO TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTECHMANTS IN YOUR MAIL למה??? זה רושם את זה גם על הודעות שפתחתי כבר... מאז שהתקנתי את הSP
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-