תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי את כרטיס הטלוויזיה WinTv-PVR 150/500. התקנתי אותו על המחשב ועברתי את תהליך ההתקנה והכל פעל כמו שצריך, לאחר מכן חיפשתי אחר ערוצים ומצאתי את הערוצים והכל הלך טוב, אבל כשרואים את הערוצים, לא שומעים קול. האם לדעתכם יכול להיות שהכרטיס לא מחובר טוב על המחשב? או שיש פה איזה עניין שקשור בהתקנה שלא עשיתי כמו שצריך? (ולאלו שתוהים- הmute מבוטל והסאונד על מקסימום..) אשמח לקבל רעיונות לגבי מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לסדר את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם ניתן (והאם יש צורך) לחבר מערכת רמקולים כדוגמת FX6021 2.1 לאל פסק, בשביל להגן מפני זנק למערכת בזמן הפסקת חשמל? אם כן, כמה כוח המערכת תצרוך מהאל פסק, בהנחה שאני מכבה את המערכת רמקולים מיד אחרי הפסקת חשמל, ומשאיר רק את המחשב והמסך מחוברים לאל פסק ומכבה גם אותם אחרי כמה דקות? אם אפשר לעשות את זה פשוט, על ספק עם כמה VA תמליצו רק בשביל המערכת רמקולים הזו - לא בשביל שהיא תעבוד בזמן הפסקת חשמל, אלא רק בשביל שלא ייגרם לה נזק? (אני פשוט אוסיף את הכמות לכמות המומלצת למחשב ומסך שלי ואקנה אל פסק חזק מספיק בשביל כל זה) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, אין לי כבר מושג למי לפנות כי אני לא יודע אם הבעיה שלי בתחום של חומרה או תוכנה. קרתה לי איזו תקלה במחשב לפני כמה ימים של הווינדוס, עשיתי ריסטרט ידני והמחשב רשם שישנה תקלה במערכת הפעלה. לא הייתה לי אפשרות להיכנס לסייף מוד, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס בנסיון לתקן את המערכת הפעלה. אחרי השלמת התהליך תיקון כשהווינדוס עלה הוא הראה מסך כחול, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס מחדש. הכל עלה כראוי, רק כשהדיסק של הווינדוס לא נמצא בתוך המחשב בזמן ריסטרט, הוא נותן לי את אותה השגיאה שקרתה מן התחילה. בקיצור, המחשב מעלה את הווינדוס רק אם הBIOS מוגדר על BOOT FROM CD, ואם הדיסק של מערכת ההפעלה נמצא בפנים. אחרת אני מקבל תקלה. פירמטתי כבר שלוש פעמים, אני לא תורח לעדכן חוץ מדרי…
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני חייב לציין שעברו יותר מ-3 שנים מאז שעשיתי את זה פעם אחרונה, אז לא לצחוק עלי! ככה, קניתי HD חדש- בתקן ATA, יש לי חלונות XP. חיברתי אותו כסלייב לHD הישן שלי, כולל העברת הג'מפר וחיבור נכון של הכבר IDE. בביוס הוא מופיע בתור סלייב, בדיוויס מנג'ר הוא מופיע, אבל בתפריט של התכונות שלו (פרופרטיז) חצי מהאפשרויות חסומות לי... כשהכי חשובה לי זה ה-device usage... מה אני צריך לעשות עכשו כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, כל פעם שאני מדליק אותו, לאחר מסך טעינת מע' ההפעלה אני מקבל מסך כחול, לא מוזר במיוחד עד כאן, הנקודה היא שניסיתי עם 3 דיסקים קשיחים שונים, שכל אחד מהם עובד על מחשבים אחרים . בניסיון נואש, ניסיתי להחליף עם מחשב אחר, החלפתי זיכרונות, כרטיס מסך ואפילו לוח אם, ואין שיפור. ניסיתי גם להשתמש בלינוקס ואז בזמן הטעינה אני מקבל הודעה שהקרנל לא נגיש. כשניסיתי להעלות NT (כן אני יודע שזה ישן, זה פשוט דיסק קשיח ששוכב לי בבית בערך 10 שנים) המסך הכחול לא התרסט (כי כנראה ביטלתי שם את התכונה הזאת) והוא טוען שיש בעיה בדיסק הקשיח\בCONTROLER. האם נגזר עליי לקנות מחשב חדש? תודה מראש מפרט: Dfi Lanparty UT sli-DR הוחלף לבדיקה ב: FOXCONN 6150K8MD-8EKRSH …
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הקפרסקי מזהה סוג של קיילוגר הנה תמונה http://img223.imageshack.us/my.php?image=keylogzb9.jpg ועשיתי חיפוש מצאתי את הקובץ סרקתי אותו עם קפרסקי והוא אומר שזה לא קיילוגר וכל חצי דקה מופיע עוד פעם אותו אזהרה שיש קילוגר מה עושים? חשבתי על למחוק אותו אבל אז חשבתי שאולי זה קובץ בשביל המערכת? שמעתם פעם של סוג קובץ בשם כזה כמו שבתמונה?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב Pentium 4 לוח אם של ג'יגהבייט ופתאום הוא התחיל לצפצף לי צפצופים מקוטעים כל איזה חצי דקה. הוצאתי וניקיתי את הכרטיס מסך ואת הזיכרונות וזה לא עזר החלפתי את הזכרון ואת הכרטיס מסך וזה גם לא עזר מה אני עושה? נ.ב אין לי שום כרטיס אחר שיכול לגרום לבעיות...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחשב חזק אינו ממלא פוטנציאל מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המחשב שלי בן שנתיים יש לי 1024 ראם כרטיס מסך 7800 GTX מעבד אטלון 4.2 כפול ליבה לקראת החודשיים האחרונים הוא התחיל להריץ משחקים יותר לאט משחקים שבעבר הוא הריץ בקלות (FPS נמוך) לכן פרימטתי אותו אך הבעיה עדיין נותרה. אודה לכם על עזרתכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לוח אם : asus p5lde2 se מעבד intel dual core 2.3 1.8Mhz כרטיס גרפי Geforce 7200 מקלדת מייקרופסט ps/2 מולטימדיה עכבר אופטי teac ps/2 תיאור מפורט של התקלה\תופעה. שלום, רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב לתופעה הזו : בכיבוי של המחשב-shut down וגם במצב המתנה, נורית ה F-LOCK במקלדת, וגם הנורית בעכבר האופטי נשארות דלוקות. אני מתאר לעצמי שזה קשור לשימור מתח מסויים מלוח האם, על מנת שיהיה אפשר להדליק את המחשב מאביזרים פריפראליים, אופציה זו כבר הייתה קיימת לרשותי גם במחשב הישן, אך שם לא נשארו נורות דלוקות, כשהמחשב כבה - הנוריות כבו. חיטטתי הלוך ושוב בbios נתקתי את החשמל מהספק ועם החיבור מחדש מייד גם נדלקות הנורות. נתקתי גם את ה 24 פין מהלוח וחיברתי, עם החיבור מחדש, מייד נדלקות הנורות. אם יש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין שום דבר רשום שלא ניתן להתקין מכיוון שהווינדוס פועל במצב בטוח או (ראו כותרת) לא פועל כראוי. התקנתי מהאתר של מיקרוסופט מה שצריך ועדיין יש בעיה. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר HD שבו מורכבת מערכת ההפעלה ותוכנות למינהן למחשב אחר לגמרי לחבר ולהריץ את ה HD כרגיל { כמובן לאחר עידכון דריברים והסרת הישנים } ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה בוינראר במחשב לוקח לו לחלץ כל דיסק של סרט משהו כמו 8 דק' במקום דקה ניסיתי לפרמט ניסיתי להוסיף זיכרון (היה לי 256, הוספתי 512) לא עזר מה אני צריך לעשות\להוסיף כדי שזה יחלץ מהר? יש לי הארדיסקים של בסך הכל 120 ג'יגה, מעבד 1.6, זיכרון 768, ולא זוכר את שאר הפרטים, אם זה חשוב אני אברר מה לדעתכם אני צריך להוסיף כדי לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן DVD דגם NEC_DVD_RW_ND-3550A. ליפעמים הכונן לא קורא לי דיסקים של DVD. זה קורא בדרך כלל בדיסקים מקוריים, אבל לפעמים גם בצרובים. לא מדובר בסרטים, אלה בדיסקים של משחקים או בדיסקים שמכילים מידע מסויים.(DATA). כאשר אני מחבר כונן חיצוני אחר, הדיסקים שלא עלו לי בכונן הפנימי (שציינתי למעלה), עובדים מצויין בכונן החיצוני! עידכנתי את הפיירוואל של הכונן דרך האתר של היצרן, והבעיה לא ניפתרה. אני רוצה לציין שזה לא תמיד הייה כך, בעבר לא היתה לי בעיה בכונן. תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קודם כל סתכלו מפרט בצד. אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד. אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי! אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure" תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי windows vista ultimate x64bit ואני לא מצליח להתקין אותו הוא אומר לי לשים את הדיסק ולאתחל מחדש את המחשב עשיתי את זה וזה לא התקין לי מישהו יודע אולי איך להתקין את הויסטה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למחשב שלי אז הופיעו לי יום אחד ניכנסתי למחשב שלי ואני רואה ש-2 מהכוננים נעלמו לי לא כוננים שאני מאחסן בהם את כל הדברים של המחשב כונן f ועוד כונן לא זוכר איזה אות הוא..
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת אנ…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב P4 2.8 ולוח אם של אסוס P4S800D ציפסט אינטל. (נכון ישן מאוד אבל זה מספיק לי לבינתיים) רכשתי אתמול 1GB זכרון 512X2 מפני שיש בלוח אם DUAL CHANEL לזכרון. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הזכרונות האלו בתוספת של 512 שכבר יש לי (ככה שיהיה סה"כ 1.5GB) לפני שהWIN עולה הוא כותב לי שלא ניתן לעלות את המחשב בצורה תקינה וללחוץ F1 על מנת להיכנס לסט-אפ או F2 כדי להעלות את הWIN ולבטל את הבדיקות מע' של לפני עליית הWIN... בנוסף ברגע שהיה מותקן 1.5GB זכרון המסך לא תמיד עלה ורק לאחר שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא עלה. ברגע שלחצתי F1 ונכנסתי לWIN המחשב עבד כרגיל בלי בעיות. כרגע אני משתמש רק ב1GB זכרון ויש לי 2 סלוטים פנויים שעובדים גם בDUAL. האם צריך לעשות עדכון ביוס ה…
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק חדש CORSAIR HX620 הרכבתי אותו במחשב והמחשב לא נדלק. החזרתי חזרה את הספק הקודם והמחשב עובד. דיווחתי לטי אם אס שמהם קניתי את הספק והם שלחו תוך יומיים ספק חדש (כל הכבוד להם). היום הרכבתי אותו ושוב אותה תופעה. אני חייב לציין שאני מעביר את מצב הספק ל-1 הלד בעכבר נדלק , אבל המחשב מסרב להידלק, ושוב החזרתי את הספק הישן והכל עובד. (עכשיו אני כותב מהמחשב ) למישהו יש רעיון? המפרט הוא: AMD 3200 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF BALLISTIX 1G GIGABYTE 3D AURORA 570 8800GTX
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יום בהיר אחד בלי שום התרעה מוקדמת, המערכת הפעלה (WinXP SP2 הכל מעודכן) עולה, ומופיעה הודעת שגיאה ובה כתוב: Sonic Focus drivers cannot be loaded או משהו כזה. באותו הזמן שמתי לב שאין קול (לא בעיה ברמקולים, הם תקינים) וגם תוכנת ה- Intel Audio Studio לא עולה - זו התוכנה שחייבת לפעול בשביל קול. כשניסיתי להפעיל ידנית אז ההודעה של ה- Sonic Focus קפצה שוב. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים, אבל זה תמיד נכשל, כאילו אין לי צ'יפ סאונד על הלוח אם. הסרתי והתקנתי בשל מיני שיטות עשרות פעמים, לא עבד. עדכנתי את הווינדוס, ואפילו הסרתי עדכונים שאולי גרמו לכך... עדיין אין כלום. גם עידכנתי את הביוס - ללא תוצאות. מהי הבעיה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-