עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoloboy,

i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?

3. Started by Orens1,

שלום, אני רוצה לשתף קובץ ששמור בגוגל דרייב עם לקוח לצפייה בלבד לתקופה מוגבלת. תמיד נשארת לו האפשרות להוריד את הקובץ למחשב שלו מה שלא מתאים לי. איך חוסמים אפשרות זו?

4. ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  5. אז..שלום לכולם. במסגרת שידרוגי שקט קנינו לאחי את המארז Cooler Master 690 במקום מארז ג'נרי שהיה עושה רועש נוראי. הבעיה היא שאת הכפתור הדלקה של המארז... אין לי שום מושג לאן מחברים בלוח אם. כמו יש עוד כמה דברים שאין לי מושג לאן מחברים כמו...HDD LED, RESTART SW וכו'. כל מה שיוצא מהקדימה של המארז. (את ה-AUDIO, USB ו-eSATA דווקא מצאתי לאן מחברים.) אשמח לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  6. בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  7. במחשב חדש לגמרי ניסיתי לחבר מודם כנ"ל אך הוא לא מזוהה ע"י windows xp. אני בטוח שהבעיה לא במודם כי ניסיתי שני מודמים שונים שאחד מהם עובד כרגע בצורה תקינה במחשב אחר (שגם בו XP, לכן לא נראה לי שיש קשר למערכת ההפעלה, אבל אני לא שולל את זה לגמרי). יכול להיות שהבעיה בלוח?? מה אפשר לעשות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, היום התקנת לוח מעבד וזיכרון חדשים ולאחר שסיימתי להתקין את כל הדריברים נשאר רק דבר אחד של הותקן ובגללו אין סאונד במחשב, יש הצעות ? הלוח הוא GA-MA69GM-S2H וההתקן של מותקן כראוי הוא realtek high definition audio תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. הרכבתי מחשב המכיל לוח אם Asus M2N-E וכרטיס מסך של GIGABYTE ATI 1950 PRO, מערכת הפעלה VISTA. במשך מספר ימים היה נדמה לי שהפונטים קצת שונים מהפונטים אליהם אני רגיל ב-XP, נראה היה שהם יותר "עבים". אתמול עברתי למסך אחר יותר "חד" ופתאום הבנתי שלמעשה יש לי מריחות במסך בציר האופקי (מן טישטוש קל של כפילות). לכרטיס הגראפי יש שתי יציאות ובדקתי את שתיהן, בשתיהן אותן מריחות. הוצאתי את כרטיס המסך והכנסתי אותו שוב פנימה - לא חל שום שינוי. הבעיה בוודאות לא במסך - חיברתי את המסך למחשב אחר ורואים מעולה. האם להערכתכם הבעיה היא בכרטיס המסך, בלוח האם או אולי בדרייברים?

10. לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  11. שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by Sickp,

כמו בכל חודשיים ניקיתי את המחשב שלי רק שהפעם הוצאתי את כל הכרטיסים (וניקיתי אותם גם) כמובן שהחזרתי אותם למקום ניסיתי להוציא גם את הקרור של המעבד אך ללא הצלחה (תירתרתי אותו מצד לצד וניסיתי להוציאו אך ללא הצלחה) ובסוף סגרתי את הקליפסים והרכבתי הכל חזרה. חיברתי את המחשב חזרה ואת כל הציוד ההיקפי. כאשר הידלקתי בהתחלה הופיעה מסך ציבעוני מעצבן, חשבתי לעשות ריסט אך זה לא עזר. המסך לא נידלק... ניתקתי הכל, פתחתי את המחשב חיזקתי את כל הכרטיסים והחיבורים הרכבי בחזרה והדלקתי אחרי האדלקה המחשב עשה ציפצופים ארוכים ולא רצה להידלק (גם אחרי הקללות והגידופים ) מפרטישן מאוד) לוח אם- Asus p4b-m מעבד- 1.6 GHz אנא מכם טענו ברצינות ולא תגובות של" חבר שוב ותנסה להדליק" תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by amit71,

שלום לכולם ברשותי מחשב יחסית חדש עם מעבד Q6600 כ.מסך HD3850 לוח אם גיגהבייט ‏ P35-DS3R .כבר מההתחלה הופיעה מידי פעם הודעה על כך שמנהל התצוגה ביצע שיחזור כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק בעבר הצגתי את הבעיה באתר הנ"ל והציעו לי לעדכן דרייבר או לבדוק את כ.המסך .עדכנתי את הדרייבר הדבר לא שינה כלום כמו כן לפני מספר ימים שלחתי את הכרטיס לנותן השרות ולטענתו לאחר הפעלה של מספר שעות בעומס לא נראתה שום בעיה לטענתו כנראההבעיה היא בספק שבמקרה שלי הוא FSP450Wושהוא לא עומד בעומס של הרכיבים שציינתי לכם ואם אני יחליף למשהו חזק יותר זה יפתור את הבעיה .מה דעתכם המלומדת האם זה אפשרי ואין כל בעיה בכר…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by extra-g,

אנ מנסה להחליף כרטיס זיכרון במחשב. כשאני מחליף ומדליק את המחשב הוא נותן לי כמה צפצופים (שאני יודע שמשמעותם היא בעיה עם הזכירון), הכל כאילו ממשיך לפעול אבל אני לא מקבל כלום במסך. ניסיתי להחזיר את הקודם והכל היה בסדר. ניסיתי להוסיף לו את הכרטיס זיכרון השני שאליו אני מנסה להחליף ככה שיהיו סניהם ואז אני אוריד את הראשון אבל גם אז יש אותה בעיה. לא משנה באיזה סלוט אני שם אותו. חפרתי בביוס ולא מצאתי שם פיתרון. ניסיתי להחזיר אותם לברירות המחדל וזה גם לא עזר. רעיונות? תודה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  15. אז ככה המחשב עושה ריסטים לבד וגם נתקע עדכנתי את הביוס נראה לי שהצלחתי דרך האתר של IBM דרך תוכנה שלהם איך שהוא חשבתי שזה הסתדר כי בהתחלה לא היו ריסטים רק שנכנסתי לתוכנה EVEREST פתאום נהיו לי ריסטים שוב ואחרי זה המחשב המשיך להתקע עד שהצלחתי להכנס לתוכנה שוב מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט שוב וגילתי שם שגיאה שאנלא מבין ממה היא נובעת בדיוק... מה אמורה להיות הבעייה? הפעלתי תתוכנה CCP (אם אנלא טועה) בדיקת טמפרטורה והמצב היה יציב

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by zak202,

היי אני חדש פה, חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי מקרה שדומה לשלי אפילו בנושאים הנעוצים אז הנה: המחשב שלי בן 4-5 שנים ולא עדכנתי אותו בכלום מאז שקניתי אותו חוץ ממאווררים (קניתי מאייבורי ) לפני כמה זמן התחילו לי קטעים שכשאני משחק במשחקים אז המחשב היה נתקע ועושה ריסט - בהתחלה הייתי מוריד את הדרישות אבל בסופו של דבר זה גם לא עזר. בדקתי עם האוורסט אחרי כמה זמן וגיליתי שהמעבד שלי פעל על 50 ומשהו מעלות, הבנתי שזה לא טוב אז בדקתי בתוכנה את ספק הכוח (שכנראה פועל כמו שצריך) אז הלכתי וקניתי שפורפרת משחה תרמית/טרמית: פתחתי, מרחתי ועדיין המעבד פועל בטמפרטורת השמש קניתי מאוורר חדש עכשיו EVERCOOL BUFFALO - עליו מרחתי יותר משחה (תוך כדי התחשבות בעובי המריחה ושלא ייצא מה"ריבוע" המיועד). חי…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  17. לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט הווינדוס ניתקע בזמן העליה והפס הכחול לא זז! נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביטלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני סרויסים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי את זה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב, עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את סרויסים והוא עלה בסדר... ניסיתי להחזיר את הסרווסים, עשיתי רסטארת והכל עלה בלי בעיה! ! ! מה קורה פה?!? פעם עולה ופעם לא??! :s05: תודה רבה! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב …

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by HaVoC_850,

שלום כולם הרכבתי לעצמי מחשב אבל כרטיס המסך עושה לי בעיות ותוקע לי את המערכת. משהו כמו 98 אחוז מהפעמים שאני לוחץ על הכפתור של הריסט זה כי המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך יכול להיות שזה בגלל הספק נמוך מדי? אולי לא חיברתי את הכרטיס מסך כמו שצריך לספק? צריך ספק אחר? תודה לעונים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case Logitech Z-5500 Samsung T220

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  19. שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד 2 גיגה זיכרון 6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט. לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'. מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  20. מדובר בוינדוס XP. במהלך תקופה ממשוכת של חצי שנה בערך, לפעמים המחשב קורס ומופיע מסך כחול שרשום בו כך: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching o…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי כונן חיצוני WD1600XMS00 כשאני מחבר אותו ל USB המחשב עושה קול של חיבור ומייד לאחריו ניתוק ואז שוב חיבור וחוזר חלילה. הכונן עובד במחשבים אחרים. לדעתי זאת בעייה של ספק כח, יכול להיות? תודה רבה על העיצות והתשובות המועילות oshri8

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by vip133,

יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה של חוסר יציבות וזה כבר תקופה . חוסר היציבות מתבטא בכך שהמשחקים לא עובדים כפי שהם צריכים לעבוד בחלקם יש רעידות כאלה אפילו משחקים חלשים עובדים לא טוב. וגם בכך שעליית תקיות לא טובה, המחשב לא מתפקד טוב. יש לציין שעשיתי כל מה שאפשר לעשות שדרגתי,סרקתי את כל סוגי הדברים,ניקיתי קבצים הכללל. המפרט שלי הוא: Asus M2N-E DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ Radeon X1950 Pro 256 MB 2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by regev_m,

שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  24. היום בבוקר פתאום התחילה הבעיה. המחשב נדלק ונתקע במסך ההתחלה של הלוח אם (ASUS M2N-E?) ונתקע. אי אפשר ללחוץ על DEL או TAB זה פשוט לא מגיב אלא אם כן לוחצים ישר שזה נדלק אך לפעמים זה גם נתקע. הוצאתי את הבטריה של הלוח וזה פתר את הבעיה אך לאחר שכיביתי את המחשב והדלקתי מאוחר יותר זה קרה שוב. מה לעשות?? המפרט (עובד טוב כבר יותר משנה): לוח אם ASUS M2N-E ספק ENEMRAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE מעבד AMD 3800X2 זכרונות ( TWINMOS DDR2 667 512X4 (2GB

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by or_cohen,

אוקיי אז יש לי בעיה במחשב של ריסטרטים ומסכים כחולים, עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה חומר ודברים אבל שום דבר לא עזר וגם עם הקבצי דמפ שיש בנעוץ בעזרה שמה עשיתי במסך כחול מופיע בערך ככה: לפעמים ככה: driver_irql_not_less_or_equal לפעמים ככה: BAD_POOL_HEADER וגם ככה: page_fault_in_nonpaged_area ורשום מלא דברים ואז מספרים (אם צריך אני ירשם אותם) ורשום את הקובץ הבא: wanarp.sys בין היתר מופיעים הקבצים הבאים: win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys וגם רשם את זה: beginning dump of physical memory עשיתי חיפוש על הקובץ ומצאתי דברים אבל הכול באנגלית וגם לא מצאתי הסבר משהו טוב ומה שיש בעברית לא עוזר ... דרך אגב הייתי אצל טכנאי וגם הוא לא יודע המחשב עושה ריסטרט…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.