תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט (בפורמט avi) שאני רוצה לצרוב על פורמט vcd. ניסיתי לצרוב דרך Nero וסתם נהרסו לי שלושה דיסקים. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס 7 על לפטופ והוא אומר לי שיש לי רק 14 ג'יגה גודל של HD. מדובר בבלפטופ חדש של דל עם 250 ג'יגה זכרון פנימי האם יכול להיות שנדפק ה-HD???
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני פותח פה ט'רד חדש בהקשר לנושא שכבר דנו בו. התבקשתי צריך לשדרג מחשב ישן, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון. לוח האם הוא: Asus P4S533MX התומך במעבדי פנטיום 4 או סלרון ( דור די ישן ). מבחינת זיכרון הוא תומך גם ב - SDRAM וגם ב - DDR ( יש מקום לחבר את שני הסוגים ). בספר המצורך ללוח וגם באינטרנט, ראיתי שהלוח תומך ב - DDR במהירות עד 333. עם זאת, תוכנת PC Wizard 2008 מספרת לי שכרגע יש שני זכרונות בפנים, אחד 333 ואחד 400.... אני חשבתי לשים במקום שני אלה ( כל אחד מהם 256MB ), לשים אחד של 1024MB, או שניים של 512MB. העניין הוא שכיום ניתן לרכוש רק DDR400. שאלתי היא אם כן, האם אפשרי לבצע את השדרוג ? השאלה היא האם כיום, ה - DDR400 אינו פעיל ורק ה - 333 עובד, או ש - DDR400 …
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלתי למשהי DOK וכאשר הוא הוחזר אלי לא ניתן היה למחוק קבצים או לשמור קבצים חדשים. לחצתי על עכבר ימני ומצאתי תפריט security שבו היה סימון ליד Read Only . הורדתי את הסימון ולחצתי Apply אבל זה לא עזר. כשהגעתי שוב לתפריט הנ"ל עדיין היה הסימון הנ"ל. הצעות???
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש). לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה,…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היום אחרי שתי צריבות של דיסקים אני בא לצרוב עוד דיסק הוא מגיע ל3אחוז(לפני תחילת הכתיבה) ופתאום המחשב מכבה את ההארדסיק! WTF !? חשבתי אני מת! המחשב פועל. הוא עשה ריסטרט והדליק תהארדיסק , הוינדוס עלה ועבדתי איתו בערך 15דקות ופתאום עוד כיבוי הארדיסק ! WTF ? אנשים זה מוזר מאוד! אחרי שהוא מכבה אותו הוא גם מעלה הודעת שגיאה כחולה כזאת שלWINXP שההארדיסק כבר מכובה אבל אני לא יכול לראות כלום כי הוא ישר מרסט... עכשיו אחרי הריסטרט אני כותב כאן תהודעה ונראה מה יקרה, עזרה בבקשה! ד"א : שלשום החלפתי לזיכרון סלוט לסלוט אחר והמחשב נראה לי כאילו הוא זז יותר מהר אז פשוט השארתי את זה, אבל לא נראה לי שהבעיה היא כאן...
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות פתחתי את המחשב של הבית,רציתי לראות איזה רכיבים יש בפנים. לא ניתקתי כלום חוץ מזה שהוצאתי את הראם והחזרתי. אני מחזיר את המכסה ומדליק,והמסך פשוט לא עולה... הכל בפנים מסתובב והכרטיס מסך מחובר. מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
כאשר אני לא נוגע בעכבר או במקלדת מספר דקות עולה כל פעם הודעה cisvc.exe הפסיק להגיב "בעיה כלשהי גרמה לתוכנית להפסיק לפעול כראוי. windows יסגור את התוכנית ויודיע לך אם ישנו פיתרון זמין" מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, קניתי ssd של אינטל.חיברתי למחשב,הכל טוב ויפה,כל הכוננים הישן והחדש עובדים (שניהם על master) אחרי זמן עבודה ממושך אני מגלה שהכונן הישן )hhd) נעלם לי. ניסיתי שוב להתקין מחדש חלונות 8. אולם בהתקנה לא ראיתי את הכונן הישן אלה רק את החדש. ובביוס שניהם קיימים פיזית! מה ניתן לעשות? אחרי בדיקות ממושכות ניסיתי לפרמט את ה ssd בעזרת חלונות וגם דרך התקנה נוספת של חלונות עם פירמוט - איך ללא הצלחה,כותב שאין אפשרות לפרמט את ssd. מה עלי לעשות? =( תודה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מתי שאני מתקין דריבר חדש למחשב ואחר כך עושה הפעלה מחדש.המסך של המחשב מתכבה לי ולא נדלק ניסתי מלא דריברים כולם אותה בעיה לקחתי את המחשב לתכנעי ואפילו הוא לא יודע מה לעשות אם הבעיה הזאת השאלה שלי למה המסך מתכבה לי מתי שאני מתקין דריברים למחשב והאם אפשר לתקן את הבעיה הזוהת תודה..... והמפרט שלי הוא דריבר Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz ספק כוח HX520W כרטיס מסך EAX1900XT 512MB זיכרון 1 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
פנטיום 4 2.4 מה אפשר לעשות?? החברה שקניתי ממנה את המחשב פשטה את הרגל ..... (
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הכל מחובר כמו שצריך אני מדליק את המחשב אחרי שתי שניות הוא נכבה חברתי ספק אחר הוא עבד אבל אין תצוגה במסך עכשיו ניסיתי שוב וגם הספק שהיה מדליק את המחשב עושה את אותה הפעולה נדלק ונכבה מה יכולה להיות הבעיה תודה...
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מעבד E6300 2800mhz לוח GA ep43-udl 2 סטיקים של קינגסטון הייפר איקס ddr2 1066fsb 4gb ו260gtx הפעלתי אותו אתמול ויש כמה בעיות,דבר ראשון הוא מזהה את המעבד בביוס בתדר של 2260 כלומר 266*8.5. דבר שני הבאס של הזכרון הוא ראשון שהוא 800mhz. הבעיה הכי גדולה שהוא לא מעלה את ההתקנה של הווינדוס וכאשר הוא כן עושה בוט לדיסק אחרי כמה שניות שזה מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים. יש למישהו עצה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד
-
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום שלום יש לי בעייה מוזרה שנראה לי שקשורה לספק. (HEC300) כשאני מכבה את המחשב (כיבוי מסודר) ומדליק אותו ישר אחר כך הוא פשוט לא נדלק - מקסימום נדלק לרגע האור של ה HD וזהו. אבל אם אני מנתק אותו ומחכה איזה חצי שעה הוא נדלק בסדר. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות, הוא לא כבה פתאום או נופל - לא החלפתי שום רכיב בזמן האחרון ולא הוספתי דבר. תודה...
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל חברי הפורום, אני סובל מהבעיה הזאת מספר רב של חודשים אך כתוצאה מחוסר זמן לא התעמקתי בנושא. קצת בעייתי בשבילי להסביר את המצב. כאשר אני מפעיל את המחשב ממצב 0 המחשב מתחיל לבצע תהליכי הדלקה (HD מתחיל לעבוד, לוח אם מצפצף) אך שום DATA לא מועבר למסך. המחשב עצמו לא ממשיך בפעולת ההדלקה ולאחר כ- 20 שניות לערך כובה. לחיצה על כפתור ה RESTART מכבה אותו ישר ולאחר כ-5 שניות הוא נדלק שוב לאותו מצב. הדרך היחידה להתגבר ולהפעיל את המחשב היא לנתק את כבל החשמל מהמחשב להמתין מספר שניות ולהדליק. בשיטה הזאת המחשב עולה ומציג את ההודעה הבאה overclocking failed please enter setup to re-configure your system. אופציה אחת באמת להיכנס לתפריט הBIOS ואופציה שניה לשחזר להגדרות ה- "דיפולט". במי…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל מידע/עזרה אם אפשר על מנת לפתור בעיה או יותר נכון תעלומה שקרתה לי עם הצורב שלי... אז הבעיה היא צורב שלי התחיל לעשות בעיות בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA כלומר הצורב יכול לצרוב עכשיו רק קבצים או אמפי3 - ברגע שאני בא לצרוב מוזיקה למערכת אז המחשב שלי שפוט נכבה ועושה לעצמו ריסטארט... שמתי לב שהדבר קורה בדיוק ברגע שצורב מתחיל לקרוא את הדיסק לפני הצריבה... שומעים שהוא מתחיל לסובב אותו במהירות רבה ופתאום המחשב פשוט נכבה... בכל מקרה חשוב לציין שחוץ מתקלה זו הצורב עובד מצויין וקורא דיסקים בלי בעיה ככה שהבעיה היא אך ורק בצריבה של מוזיקה בפורמט CDA...הצריבה של קבצים או אמפי 3 עובדת מצויין בלי שום בעיה... אני אישית מבולבל ואין לי מושג למה יכולה להיות קשורה בעיה מן…
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אם מישהו יוכל לעזור לי- נורא אשמח- קניתי כרטיס firewire1394A. מערכת הפעלה- 98SE. התקנתי דרייבר, הכל בסדר. אבל- מחשב לא מצליח לזהות חיבר למצלמה. הורדתי דרייבר שמצאתי באינטרנט- dv driver, הוא עושה התקנה של עצמו אך לא מתווסף לאחר ההתקנה למנהל ההתקנים, בבקרי קול וכו', כפי שאני יודעת שהוא אמור לעשות. אני לא מצליחה בעצם להעביר את הסרטים למחשב! ניסיתי שעות לגלוש ולמצוא פתרון! הצילו....
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, היום פתחתי את המחשב שלי וניקיתי אותו עם ספריי לחץ אוויר (פעולה שביצעתי כבר מספר פעמים בעבר...) החזרתי את המחשב לחיבורים ואחרי שימוש רגיל של 30-45 דק' מחשב קפא, העכבר לא זז והתמונה נתקעה. מאז הפעם הראשונה המחשב קפא כבר יותר מ 3-4 פעמים כאשר בפעם האחרונה גם קפץ לי החלון הכחול המוכר ולאחר מכן המחשב עשה ריסטרט מעצמו. בדקתי את המחשב עם MEMTEST86+ היו לי PASS 2, אז נראה לי שהזיכרון תקין.. בדקתי את ה HD עם תוכנה שהורדתי מהאתר של WD וגם הוא הראה כתקין. המאוורים כולם עובדים והטמפ' נכון לעכשיו הן: 34 מעלות בהארדיסק 26 מעלות בלוח אם 40 מעלות ב CORE #1 47 מעלות ב CORE #2 מה עוד יכול לגרום למחשב לקפוא? מסך כחול? פירמוט יכול לעזור? תודה..
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי פנטיום 4 2.4GHZ עם לוח אם P4S8X-X של אסוס. המחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות ולא עושה יוצר מדי צרות. מעולם לא עבר אוברקלוק. בימים האחרונים מתרחשת פתאום תופעה מטרידה - אני מדליק את המחשב והוא לא מראה לי אפילו את המסך של ה POST, ורק הנורות של כונני ה CD וה IDE דולקות, וזהו. רק אחרי מספר רב של כיבוי-הדלקה-כיבוי-הדלקה (בין 5 ל 10 בערך), הוא פתאום עולה עם המסך בתמונה המצורפת. כאמור - מעולם לא ניסיתי אוברקלוק. ואחכ ממשיך לעבוד כרגיל. הבעייה לא קורית באופן קבוע. החומרה היחידה שהתקנתי לאחרונה הייתה - עוד סטיק של זיכרון לפני יותר מחודשיים, וכרטיס USB לפני למעלה מחודש (ימותו אסוס עם ה CHIP USB הדפוק ששילבו בלוח האם הזה ) כמו כן ברשותי מודם די ישן של מוטור…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שכאשר אני מדליק אותו, אחרי שלב ה- BIOS רואים לכמה שניות את התמונה הכהה של ה- Windows שמתחיל לעלות ואז שומעים מן "קליק" והמחשב כבה. אח"כ כשאני מפעיל אותו, הוא מודיע שהוא לא כבה כראוי והאם אני מעוניין להעלות את ה- Windows באופן רגיל או באופן של שחזור. כאשר אני בוחר באפשרות הרגילה, או שה- Windows עולה והכל בסדר, או שהתרחיש חוזר על עצמו, לעיתים עשרות פעמים עד שהמחשב נדלק באופן תקין. כבר פירמטתי את המחשב פעמיים, פעם אחת ל- XP ואז שוב ל- 7 כי זה לא נפתר ע"י פירמוט. האם מדובר בבעיה מוכרת שמישהו נתקל בה בעבר ויוכל לתת טיפים? מה עוד ניתן לבדוק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אצל חבר שלי במחשב אי אפשר לראות סרטים עם התוכנות RADLIGHT,BSPLAYER. התקנתי אצלו את כל מה שיש לי כמו DIVX 5.0.3,FFDSHOW,MINO,XVID VIDEO CODEC,AC3. זה פשוט לא עוזר,שמעתי שה-MINO עושה בעיות(אצלי הכל בסדר) אז מחקתי ושום דבר פשוט לא רואים כלום,אני עושה פליי ושום חלון לא נפתח או בחלק מהסרטים רק שומעים ולא רואים ולהפך,מה עושים? תעזרו לי,חבר שלי עוד מעט חותך וורידים דרך אגב לשנינו XP PRO.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-