תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי לא עובד לי, העלתי את fsb של המעבד והוא עכשיו לא נדלק לי, המסך נשאר על הנורה הכתומה. מה אי צריך לעשות?ומה בדיוק קרה?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
זה יכול להגרם כתוצאה מהרס המעבד? כי האמת שנרמח לי טיפה בצד (מעבד AMD XP אז יצא טיפה מהמסגרת הקטנה הבולטת..), ניקיתי את זה טוב טוב, המחשב עושה רעש של הרצה רגילה.. אין סימנים מסוימים, אבל המסך פשוט מסרב להדלק.. ניסיתי להכניס שוב את מעבד, להכניס את הכרטיס מסך, עשיתי ריסט לביוס, הוצאתי את הבטריה, הוצאתי את החיבור של הספק ללוח אם.. מה יכולה להיות הבעיה? אם הרסתי את המעבד זה יכול להיות סימן לזה? או שזה לא צריך להשפיע?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי Asus Terminator זה מחשב מותג של ASUS משהוא בסגנון SFF למי שמכיר בקיצור... הורדתי את הביוס המעודכן ביותר שיש והלכתי לפי ההוראות, עידכון ביוס דרך דוס.אפילו גיביתי את הגירסה הישנה. במהלך העידכון כנראה שהדיסקט היה פגום וניתנה ההודעה המפורסמת בדוס שנותנת את שלושת האפשרויות, ניסיתי לבחור בRETRIY אבל כלום לא הגיב אז עשיתי איתחול למערכת, אז שונעים את הHDD ניכנס לעבודה וגם כול המאווררים והלדים דולקים אבל המסך לא נידלק ואני לא שומע שמערכת ההפעלה עולה (ז"א הHHD לא משמיע קולות עבודה של איתחול המערכת) OK למישהוא יש דרך להגיע לפיתרון, אני פתוח לכול רעיון. הכול תקין במחשב רק התוכנה שבביוס דפוקה ויש לי את הגירסה הישנה. תודה לכול המגיבים
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום רב, יש בביתי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב. לפני כמה ימים הפסיקה הרשת לעבוד. הנורות בכרטיסי הרשת לא דולקות. בדקתי את הכבל בעזרת מולטיטסטר והוא תקין. שני כרטיסי הרשת מזוהים ע"י מערכות ההפעלה. האם זו בהכרח בעיית חומרה, או שמא יתכן שזו בעיה במערכת ההפעלה? בתודה מראש, עדי.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן 3 וחצי 4 שנים בערך.. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק של 150 GB (לפני זה היה לי 120) הוספתי אותו לקודם שהיה לי והוא לא עשה בעיות השנה רציתי להגדילל את המקום של המחשב אז במקום ה150 קניתי אחד חדש של 500 עכשיו ההארד דיסק היה חדש יחסית ועכשיו מאז שהחלפתי ל500 המחשב מתכבה לי מדיי פעם (עם המסך הכחול ) והוא עובד גם קצת לאט.. עכשיו חשבתי אולי עוד הארד דיסק מעמיס אבל לא נראלי הגיוני כי לפני זה הכל היה בסדר גמור.. עלה לי רעיון שזה אולי בגלל הספק.. יכול להיות שהוא חלש מדיי ?! ובגלל שהארד דיסק חדש אז הוא צורך יותר חשמל ובגלל זה המחשב מתכבה ועובד לאט.. יש מצב כזה? אם לא יש למישו עוד רעיון ?! תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, אשמח לטיפ מכם לגבי דרך בדיקה או כיוון לבעיה במחשב חדש שהורכב מ KSP - Intel 3770K Asus P8Z77V_LX 8GB GSKILL Sniper X 2x4gb Crucial 120GB SATA3 SSD WD Black 2TB HD EVGA Geforece 680 GTX כמו שאתם רואים מערכת מושקעת אך לאחר התקנת windows 7 64bit ישנם נפילות מדי פעם של משחקים (יוצא מהמשחק בהודעת שגיאה שהקובץ נסגר) ומסכים כחולים כמה פעמים ביום. האם יש תוכנות מסוימות שיכולות לאתר את הבעיה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי פורמט והתקנתי windows 7 שרק ממרר לי תחיים. חוץ מבעיות נוספות שיש לי אני לא מצליח להפעיל את הסאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר של realtek והוא גם מראה שיש חיבור שמע אבל בכל זאת לא שומעים. כל פעם שעשיתי פורמט ברגע שהתקנתי את הדרייבר הכל היה עובד פיקס, מה השתנה? יש למישהו הצעות איך אני פותר את הבעיה הזאת? נ.ב. לפני שהחלפתי לwindows 7 היה לי ubuntu והיו שומעים פיקס בלי שהייתי צריך להתערב בכלל.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את הקליפס הזה, ככה הוא נראה בלי כרטיס מסך עליו: http://img5.pcpop.com/ProductImages/Original/1/1202/001202898.jpg יש לי על הסלוט כרטיס מסך ואני רוצה להוציא אותו.. למישהו יש מושג איך אני פותח את הקליפס? הנה עוד תמונות אולי זה יעזור: http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202902.html http://product.pcpop.com/000141882/OriginalPic/001202904.html
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי windows7 הכל עבר בסדר. לאחר ההתקנה, כשהמחשב כבר היה למעלה, הוספתי partition. המערכת הודיעה לי שהיא תהפוך את הדיסק לדינאמי. אישרתי והמשכתי לעבוד. לאחר אתחול המערכת לא עולה יותר ואני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לתקן - ההתקנה אומרת שאין מה לתקן ניסיתי להתקין windows מחדש. ההתקנה מסתיימת - אבל המחשב לא עולה. אני גם לא יודע איך לשנות חזרה מdynamic ל basic. בהתקנה של windows אין כזאת אפשרות, וגם דרך diskpart הוא לא נותן לי למחוק partitions או לעשות convert. (נותן הודעת שגיאה בג'יבריש) מה עושים ??!! תודה מראש על העזרה ירון
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אני לא יכול להעתיק שום קובץ,הוא מתנהג כאילו הקובץ כבר פתוח וזה היה לפני ואחרי פירמוט של המחשב בדקתי את ההרשאות של הכוננים והכל בסדר העלתי גם סרטון שמראה את הבעיה http://www.youtube.com/watch?v=0I1QEryEneY&feature=player_embedded
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מחשב מ2006. שעבד מעולה עד היום. קניתי lcd 37 אינץ׳ וחיברתי למחשב עם חיבור vga. המחשב הגיב מעולה לחיבור עד שהפעלתי את cod 2. ברגע סיום טעינת המשחק נכבה המחשב. מאז הוא לא נדלק בכלל. הכרטיס מסך הוא 7950gt אמנם ישן אבל עם ג׳יגה זיכרון שחשבתי שיחזיק את המשחק עם המסך הזה. קיצר. לדעתכם מה נהרס? הלוח אם או המעבד? או שאולי יש אפשרויות אחרות..או אפילו פיתרון איך לתקן את זה חוץ מלקנות רכיבים/מחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה תודה למי שניסה לעזור אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי מדפסת שמשום מה החליטה לא לעבוד במחשב שלי דרך USB ועל כן אני צריכה להתחבר אליה למחשב דרך כבל רשת. בגלל שהמחשב (ניח) נמצא מרוחק מהראוטר ובמרתף אני צריכה חיבור לאינטרנט רק ע"י כבל רשת (WIFI לא עובד רציף). יוצא שאני שכל פעם אני יכולה להשתמש רק באינטרנט/מדפסת. מה אוכל להתקין בכדי להשתמש בשניהם בו זמנית? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Asus ROG 751JT ואני מעוניין לבצע ניקוי במחשב, בעיקר ניקוי במאוורים בקרביים של המחשב. ראיתי כמה סרטונים בyouYube והחלטתי שפירוק של המחשב הנייד, פעולה שגדולה עליי. מחפש מעבדה טובה שאתם יכולים להמליץ לי עלייה, בסביבת אשדוד, שניתן לפנות אלייה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MB DDR3 על לוח אם ConRoe945G-DVI. מערכת ההפעלה windows 7, לא מזהה את הכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה? החיבור בלוח האם הוא בסלוט PCI Express x16 הכרטיס עובד על PCI Express 2.1. בבדיקה עם היצרן, הוא טוען שזה צריך לעבוד. לוח האם עובד על DDR2 וכרטיס המסך הוא DDR3 - אולי שם הבעיה? אם המוצרים תואמים - מה אני עושה לא טוב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי לאחרונה נשרף לי הספק והלוח אם איינני יודע אם הכרטיס מסך נשרף. אני מזמין מחשב חדש ורציתי לדעת במקרה והכרטיס מסך אכן נשרף אם אני ישים אותו במחשב החדש הוא יוכל לפגוע במערכת. אשמח לעזרה בנושא מאחר ואחרי חיפושים רבים לא הגעתי למסכנה בנושא זה.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מחשב תומך בתקן 2.0 USB יש לי כרטיס קול חיצוני 18I6 focusriteעובד בתקן 2USB הכרטיס קול תופס את כל נפח הUSB וכשאני מכניס מכשיר נוסף שניהם לא עובדים. מה אני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בלי בעיות.? האם צריך לקנות מפצל USB חשמלי ( מה התפקיד שלו ) ? בדקתי באתר של כרטיס הקול וזה מה שהם כותבים: Note on USB hubs Scarlett 18i6 is a USB 2.0 device and must be connected to a compatible USB 2.0 port. If using a USB hub, it is essential that all other devices connected to the hub are also USB 2.0 compatible. If any USB 1.0 / 1.1 devices are connected, the hub will be forced to run at the legacy speed which may prevent the Scarl…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש). לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה,…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא לא מהיר כמו בעבר (בדיוק כשרכשתי לו SSD) הוא מהיר אבל לא מהיר ממש, האם כדאי לפרמט? יש לי 840 EVO וגם הנפח הפנוי שלו נהיה נמוך כבר. במידה ולא, באילו מצבים כן כדאי לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לשמור וידאו סטרים של תוכנית "ערב חדש" מערוץ חינוכית 23. הנה לינק לאתר הסרטון. http://www.23tv.co.il//Templates/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE.aspx?clipid=erev_26052013 איך אני יכול לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
העכבר עובד מצויין מלבד העובדה שהוא מתנתק לכמה שניות לעיתים דיי קרובות, ואני מקבל הודעה לפעמים שאפילו אומרת לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED. העכבר הוא בן 3 שנים בערך, ולא אין לי אפשרות לחבר אותו ל PS2. האם זה אומר שסופו הגיע? או שמע יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני עושה עם המחשב הנוכחי שלי. מדובר ב Amd 896 Mhz (9X99.66 , צ'יפסט של VT8363 Apollo KT133 של VIA, לוח מסוג Chaintech 7AVA, זכרונות של Kingston 256 sdram ( שתי סטיקים כל אחד של 128) כרטיס מסך של Hercules - g Force 2 Mx400 32mb , דיסק קשיח של IBM - DLTA307045 של 45g 7200rpm, אני חושב שמחשב חדש הוא הפתרון בשבילי אבל רציתי לשאול אותכם, האם כדי לשדרג?, או שמע קניה של מחשב חדש תיהיה הפתרון בשבילי, תודה לכל העוזרים, עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-