תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. המחשב מתעקש לזהות לי את הדיסק הקשיח כ PIO ולא מוכן לעבור ל ATA100 זה נראה כמו דריוורים או משהו כזה.... ניתן לראות את המפרט ב "מפרט מחשב"
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן [שבועיים] מחשב חדש . עכשיו הבעייה היא שאני מריץ עליו משחקים והכל והכל בסדר אבל נגיד אני משאיר משחק על פאוס והמחשב נכנס למצה המתנה הוא נתקע עד שאני לוחץ קונטרול-אלט-דליט הוא לא משתחרר... מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אם מישהו יוכל לעזור לי- נורא אשמח- קניתי כרטיס firewire1394A. מערכת הפעלה- 98SE. התקנתי דרייבר, הכל בסדר. אבל- מחשב לא מצליח לזהות חיבר למצלמה. הורדתי דרייבר שמצאתי באינטרנט- dv driver, הוא עושה התקנה של עצמו אך לא מתווסף לאחר ההתקנה למנהל ההתקנים, בבקרי קול וכו', כפי שאני יודעת שהוא אמור לעשות. אני לא מצליחה בעצם להעביר את הסרטים למחשב! ניסיתי שעות לגלוש ולמצוא פתרון! הצילו....
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לפטופ של דל i7 16 gig ram win 10 לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות עם משחקים. הם פשוט לא זזים. משום מה הייתה לי תחושה שזה הכרטיס מסך. במאפיינים בדקתי והוא וכותב שהוא מותקן ועובד כראוי. אך אך אחכ בעמודה אחרת הופיעה לי שגיאה 43 עשיתי UNINSTALL והשגיאה נעלמה. אך הבעיה לא נפתרה. אני חושד שזה עדיין הדבר מאחר ואני לא מצליח לפתוח לא את ה nvidia control panel וגם לא את ה nvidia experience כמו כן ב task mannager אני לא רואה את ה"ביצועים" של הכרטיס המסך. רק את הכרטיס המסך המובנה (אני אמור לראות את שניהם?) מה עוד יכול לעשות. כי המחשב בעקרון עובד בסדר גמור. יכול לראות סרטים. HDMI עובד. רק במשחקים הוא לא מתפקד. את…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אתמול החלטתי שאני מנקה את המחשב, כמחווה לאמא (שתקבל אותו) ואני הולך לקנות אותו. פירקתי הכל, חוטים, לוח אם, כרטיסים, ספק כח. ניקיתי ולאחר מכן חיברתי אותם, כולם במקום ומחוברים בחוזקה. אין קצר, מאחר והמחשב מצליח להדלק, והנורה בלוח האם דולקת. הבעיה היחידה היא שהמסך לא נדלק. חבר אמר שזה בעיה עם הביוס, ושצריך לאתחל אותו, אבל הוא לא זוכר איך עושים את זה.. תודה מראש על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 863 צפיות
-
-
עם יש לי כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת כולם מחוברים בקבל עם זה משנה יש דרך לעשות להם תיקיה משותפת שאוכל להעביר בנהם דברים? ועם כן זה מעביר בצורה נורמלית או שיהיה יותר מהיר לי לעלות את זה יומים לדרופבוקס ואז להוריד את זה משם שוב
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום! קניתי דיסק קשיח חדש. התקנתי winxp כאשר עשיתי boot מהדיסק בהתקנה קבעתי שני מחיצות c and d ואפשרתי להתקין windows על c התקנתי,ואז שוינדוס עלה בסדר והכל עובד אני שם לב שה "d" שלי זה ה סידירום [היחיד שיש לי] והמחיצה השניה הינה E איך אני מסדר את זה להיות מחיצות הדיסק הקשיח c/d והסידירום e אל תדאגו, לא התקנתי כלום כל e כך שאין אחרי זה הרבה עבודה ;D בתודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא לא מהיר כמו בעבר (בדיוק כשרכשתי לו SSD) הוא מהיר אבל לא מהיר ממש, האם כדאי לפרמט? יש לי 840 EVO וגם הנפח הפנוי שלו נהיה נמוך כבר. במידה ולא, באילו מצבים כן כדאי לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלה שאני חווה מתרחששת אצלי כבר מעל לשנתיים ואני כבר נורא מתוסכל מהבעיה. יש ברשתי מחשב גיימינג ברמה בינונית: 1)i5-4690 -1150 2)לוח אם gigabyte H97 Gaming 3 3)8 גיגה RAM 4ׂ)SSD 400G Toshiba 5) HDD - 2T WD Blue X2 6)Corsair's Obsidian Series 350D - מארז 7)אני לא זוכר את הדגם של הספק שלי אבל אני זוכר שהוא באזור ה-600W. 8)מערכות ההפעלה שאיתם חוויתי את התקלה הם windows 7/8/8.1/10 כולם בגסאת 64B כמובן 9)כרטיס מסך GTX 660 2G DDR 5 התקלה המדוברת מתרחשת רק כשאני משחק את המשחק world of Warcraft והרי התקלה: "Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver stopped responding and has su…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עושה ריסטים לעיתים יחסית קרובות....הריסטים קורים רק בעיקר מתי שאני משחק משחקים כשהוא עושה ריסט אין מסך כחול ואין שום כלום....ישר בום ריסט כנראה שהבעיה היא בכרטיס מסך אני לא יודע אשיתי בדיקה ב IntelBurnTest והכול תקין המעבד לא עובר את ה 52 מעלות.... המשחקים עובדים נקי וקורסים לאחר כמה זמן וזה לא קבוע.... תודה מראש לעוזרים מפרט בצד
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס 7 על לפטופ והוא אומר לי שיש לי רק 14 ג'יגה גודל של HD. מדובר בבלפטופ חדש של דל עם 250 ג'יגה זכרון פנימי האם יכול להיות שנדפק ה-HD???
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי 7600GS. החלפתי כבל ועוד אחד ועוד אחד. הוצאתי והכנסתי שוב את הכרטיס מסך למקומו. התקנתי דרייברים שוב. וידאתי שהדרייבר מזהה את הטלויזיה ויש אפשרות לתצוגה שניה אך אני לא רואה כלום בטלויזיה. מה עושים? יש מצב שקרה משהו לכרטיס מסך? שמעתם על דבר כזה פעם??
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה לצרוב אז לפני הכל אין לי אפשרות לבחור מהירות ומוצג לי רק מהירות של X4. כשאני מפעיל את הצריבה אחרי כמה שניות הצריבה נכשלת ומוצג לי גם השורה הבאה: Power calibration error ממה הבעיה נובעת? האם ניתן לסדר את זה או שהצורב מת? (למרות שלהריץ דיסקים הוא מסוגל ואין כל בעיה)
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש כשהלכתי לישון השארתי אותו פועל קמתי בבוקר לאחר 6 שעות שינה ומצאתי אותו כבוי... לאחר מכן פעל כרגיל... מה הסיבה לכיבוי שלו? (הוא כבר עובד 5 ימים ללא הפסקה)
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
במחשב חדש לגמרי ניסיתי לחבר מודם כנ"ל אך הוא לא מזוהה ע"י windows xp. אני בטוח שהבעיה לא במודם כי ניסיתי שני מודמים שונים שאחד מהם עובד כרגע בצורה תקינה במחשב אחר (שגם בו XP, לכן לא נראה לי שיש קשר למערכת ההפעלה, אבל אני לא שולל את זה לגמרי). יכול להיות שהבעיה בלוח?? מה אפשר לעשות?? תודה!
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HD-Inspector וראיתי משהו שהלחיץ אותי מאוד תמונה- לחצתי על השורה הכחולה וזה הראה לי את התמונה הבאה- http://img689.imageshack.us/img689/6589/88091800.png פתחתי אתמול אשכול על שאלה של טמפרטורת המחשב שלי,ואני רוצה לדעת אם יש קשר בינהם מה הסיכונים ומה ניתן לעשות...: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457951.0 תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
די נמאס לי! אני חייב לפתור את זה: בכל פעם שהמחשב שלי מתעורר מSLEEP של S3 הרשת והרד דיסק החיצוני אינם! יש לי לוח אם של ASUS (A8n-vm CSM ) ונראה לי שהבעיה תמונה ב 430 nForce של NVIDIA. שימו לב לתמונה- הדרך היחידה להחזיר את החיים למסלולם זה לעשות DISABLE וENABLE מחדש לLAN ואז מתחברים. לגבי ההארד דיסק (של WSTREN DIGITAL MY BOOK) אני מחובר בFIREWIRE וגם כאן, רק ניתוק וחיבור מחדש עוזר. שיחקתי כבר עם הPOWER MANAGENT של הDEVICES וזה לא עזר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש איזה שהיא בעיה אני מנקה תמחשב הנייד של אבא שלי מרישומים וכל הזמן מתאסף רישומים שמצב הסיכון שלהם גבוה ובמחשבי זה אחרת עם מתאסף זה רמת סיכון נמוכה. המחשב הוא נייד המחשב הוא וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום בחודש האחרון המחשב שלי עושה רעשים חזקים מאוד !!!! וליפעמים הוא מקבל מסך כחול וגם הוא התחיל ליפעול לאט בקושי זז לי האינטרנט וזה אחרי שמחקתי רוגלות ב 4 תוכנות ווירוסים ב KASPERSKY ! הבעיה כנראה נובעת מי המעלות של המחשב בגלל זה אני צריכים עזרה וכמה קישורים למדריכים שיעזרו לי... אוקיי הנה המעלות של המחשב שלי אחרי מאמץ : המעבד חם כמו שאתם רואים תמליצו לי מה לעשות ומה לבדוק כדי שתוכלו לעזור לי יותר טוב בתיקון... המיפרט שלי: INTEL P4 3.0 GEFIRCE 6600 GT 1.5 GB RAM אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו או אם לצלם לכם עוד משהו ב EVEREST תשאלו... אני חושב על לקנות מישחה טרמית ולנקות אבק אבל אני לא יודע איך לפרק את המאוררים ואיך לשמן אותם טוב ורציתי לקנות עוד מאורר או 2 ול…
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
1.איך קוראים לברגים שמגביהים את הלוח אם ? 2.איך קוראים למברג הזה שפותח את הברגים שמגביהים את הלוח אם והם נמצאים גם בכרטיסי מסך תופסים את ה DVI VGA וכו'
-
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כונן חיצוני WD1600XMS00 כשאני מחבר אותו ל USB המחשב עושה קול של חיבור ומייד לאחריו ניתוק ואז שוב חיבור וחוזר חלילה. הכונן עובד במחשבים אחרים. לדעתי זאת בעייה של ספק כח, יכול להיות? תודה רבה על העיצות והתשובות המועילות oshri8
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים בשתיהם cd room עובד יש דיסק מסוים שהוא קורא במחשב אחד ובמחשב השני הוא לא קורא הדיסק נקי משריטות, לפני הפירמוט (וינודס xp ) הוא מצא לעשות התקנה של חומרה בשם (madie) והוא לא הצליח לעשות את זה זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-