תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
נשברה לי התושבת של הגוף קירור של מעבד P4 1.7 על הלוח אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כזו תושבת באיזור ירושלים או באיזור באר שבע
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים מדי פעם במחשב. זה יכול להיות אחד מהדברים הבאים -לוח אם -מעבד -התחחמות יתר של המעבד\כרטיס מסך -בעיית תוכנה -זכרונות. זכרונות החלפתי, ניסיתי לשחק עם הסלוטים, כך שהסיכוי שזה הזכרונות 1 ל מליון. לוח אם חדש, נרכש לפני 3 חודשים בלבד, 3 שנות אחריות, מה שכן, פעם ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ישנים אחרים ל3.10, אך למרות מעברי המתח הגבוה, לא נראה לי שזהו הגורם לבעייה כי הבעייה החלה מעט אחרי (מזה מעט? שבוע בערך, אם לא יותר). גם המעבד וגם הכרטיס מסך שניהם בטמפרטורה סטנדרטית, הכרטיס מסך אפילו קריר יותר בגלל קירור שהוספתי לו, כמו כן המעבד. מה שכן, אני תחת אוברלקוק, ייתכן כי המעבד נדפק בגלל האוברקלוק?, אך אם היה נדפק, לא היה עולה המחשב כלל, אך עדיין אני שואל, ייתכן כי נפ…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אוקיי קראתי את המדריך באתר ואחרי כמה בירורים הבנתי שצריך למרוח את המשכה על כל החלק הכסוף במעבד. אבל זאת לא הבעיה יש לי מאין מדבקה כזאת על המעבד(ראו תמונה) ורציתי לדעת האם אני צריך להוריד את המדבקה מהמעבד לפני שאני מורח את המשכה שלי....
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
פנטיום 4 2.4 מה אפשר לעשות?? החברה שקניתי ממנה את המחשב פשטה את הרגל ..... (
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN7 מקורי וזה קרה לי גם שלא יה מקורי, אני מוריד מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון שלהם לGTS250 (אגב כל הדרייברים מעליו שוקלים אותו הדבר אז כנראראה שהם אותו דרייבר) אני מקבל מסך כחול ישר לאחר התקנת הדרייבר, לא נראלי שיש התנגשות בין דרייברים כי הורדתי את הדרייברים האחרונים של הלוח אם שלי ובויסטה זה לא קרה לי, יש בעיה של קבלת הדרייברים של NVIDIA בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
המחשב שלי מבצע REBOOT באופן אקראי אני מקשר את התופעה ל MSN MESSANGER אבל לא ממש בטוח. האם יש סיבה לעדכן את הBIOS בלי קשר לתופעה הזו .
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעייה מוזרה שנראה לי שקשורה לספק. (HEC300) כשאני מכבה את המחשב (כיבוי מסודר) ומדליק אותו ישר אחר כך הוא פשוט לא נדלק - מקסימום נדלק לרגע האור של ה HD וזהו. אבל אם אני מנתק אותו ומחכה איזה חצי שעה הוא נדלק בסדר. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות, הוא לא כבה פתאום או נופל - לא החלפתי שום רכיב בזמן האחרון ולא הוספתי דבר. תודה...
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס טוריאני למחשב אני עושה בדיקת וירוסים וזה לא מוצא אותו ותמיד יוצא לי הודעה שיש לי עדיין תוירוס הזה מה אני צריך לעשות זה דחוף לי איך אני מסיר אותו?אותו
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי WINXP אנטיוירוסת עידקונים. אחרי יומיים אני לא יכול לפתוח EXPLORER, המחשב שלי . אני פותח ונסגר . מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כשאני נכנס יוצא לי הודעה : can't load image "XP", ניסיתי המון דברים! סגרתי תוכנות ברקע, הפעלתי כמנהל ועוד!! שום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול מסוג avermedia 009 חיברתי ממיר של חברת HOT התמונה לא הכי איכותית אבל עם זה אפשר להתמודד.., יש רעש רקע קבוע כל הזמן, למה זה? האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הביוס שלי עולה לאט (post) אני חושב שזה בגלל שהוצאתי הארד דיסק אחד (היו לי 3 עכשיו יש לי 2) וזה מה שהוא מראה לי בביוס (תמונה מגוגל) Initializing USB Controllers http://blog-imgs-19.fc2.com/g/o/m/gomacat/e8400-SET00005s.jpg חיפשתי בגוגל את הבעיה ומצאתי איזה אשכול בפורום שפתר את הבעיה אבל לא הבנתי ממש את הפיתרון (ואני חושב שאסור להביא לפה פורומים אחרים) אז הבאתי ציטוט ציטוט: ------------------------------------------------------------------ Quote: Originally Posted by MikeMartial I do have two SATA hard drives, and at one point in time I had the "USB MASS Storage Device" icon in my lower right taskbar---someone had mentioned to me that "that was normal for that to pop up…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קבלתי הודעה כזאת על מסך כחול : (stop :0x0000007b(0xf7c1f528,0xc0000034,0x00000000,0x00000000) רציתי לשאול מה זה אומר ,זאת בעיה עם דיסק קשיח שלא עולה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי מעבד AMD XP2200 על לוח אם Gigabyte GA-7VAXP, מערכת הפעלה WinXP Pro +SP1, בין היתר הדריבריים של VIA Hyperion הגירסה האחרונה מותקנים! יש לי עכבר ומקלדת של Microsoft שמחוברים ב USB... לאחרונה מדיי פעם שאני מזיז את העכבר הוא פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי שנייה....המקלדת מאידך לפעמיים פשוט אומרת להתראות,מתנתקת, ועד שאני לא מוציא את הפלאג ומחבר אותה שוב היא לא חוזרת לחיים! האופציה של ה USB-Power מכובה אצלי ב Device Manager! מישהו נתקל בבעיה דומה? העכבר והמקלדת פגומים?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה בשולחן העבודה שהיה בה קבצי MP3 וFLP. אתמול בצהריים רציתי להיכנס לאחד הקבצים שם אבל פתאום אני רואה שהיא לא נמצאת. חיפשתי עם החיפוש של ווינדוס וזה לא מצא את התיקייה או אחד מהקבצים שיש שם. ניסתי כמה תוכנות של שיחזור קבצים אבל אף אחת לא מוצאת את התיקייה או אפילו חלק ממנה. אני לא מחקתי אותה בוודאות ולא הזזתי אותה. היא נעלמה סתם ככה. איך אני יכול למצוא אותה? זה הגיוני שפתאום תיקייה אחת בלבד תעלם?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה התחיל להרגיז אותי רעש זמזום שיוצא מהמארז... חשבתי שזה אחד המאווררים וזה לא הם, וגם לא הקשיחים, האם יש למישהו רעיון? זה לא הקשיחים כי נשמע שזה מגיע מאזור הגשר הצפוני/מעבד יש לי סה"כ 4 מאווררים: מאוורר ספק מאוורר כרטיס מסך מאוורר מעבד מאוורר פליטה אחורי את כולם ניסיתי לעצור והזמזום נשאר. גם ניסיתי לחפש אם משהו לא מוברג עד הסוף ואפילו ניסיתי לגעת בחלקים (להשתיק ויברציות בעזרת מגע). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני כבר חושב להחליף את המארז בתקווה שהיה בו משהו דפוק (ג'נרי)
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בבית windows XP pro ,,.,. ואינטרנט בכבלים - כל פעם שנאי מפעיל את המחשב והווינדוס עולה אני לוחץ על החייגן והמחשב נתקע ואני חייב לעשות ctrl alt del וללחוץ שוב כדי שזה לא יתקע...........אז פירמטתי והתקנתי מחדש וינדוס אחר (home edition) בדקתי וירוסים ועדין לא עוזר....מה עלשות בקשה?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה כמה חלקים חדשים למחשב שלו, בייניהם: לוח אם, כרטיס מסך, HD וזיכרונות. החלקים הגיעו אליו לפני כיומיים ומאז הוא לא מצליח להפעיל את המחשב. הוא אומר שהוא חיבר הכל והמסך עולה וכו" אבל כשהוא בא להתקין את ה-WIN והמחשב עושה ריבוט אז פתאום המחשב מפסיק לזהות את הHD והסידירום (דיוידי רום) ושם הוא נתקע. ואז הגיעה הזמן לטלפן לחברו הטוב (אני) שיבוא ויפתור לו את הבעיות ;D עכשיו.. הרכבתי הרבה מחשבים בזמנו.. אבל כבר לא הרכבתי מחשב חדש לפרק זמן של שנה בערך~ והבעיה היא שאצלו יש חלקים חדשים שאף פעם לא נגעתי בהם.. כמו: HD בתצורת SATA, לוח אם עם כל השטויות.. ובנוסף יש לו RAID. לכן אני בה לשאול אתכם, האם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי בקצרה מה הדברים החדשים שצריך לדעת…
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
החלפתי מאוורר לכרטיס מסך LEADTEK (GTX7800) מהמקורי לזה של זלמן (VF900CU)/ בדקתי את החיבורים שוב ושוב אבל- אין תיקשורת למסך. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי microlab x23 ואני רוצה שישמעו 5.1 גם במוזיקה,שמעתי שצריך לשנות בהגדרות למילוי רמקולים,אבל כשאני עושה את זה שומעים חלש וצליל מוזר ברמקולים האחוריים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי אותו ואני חושב שהוא עושה קצת בעיות כי המחשב שלי לפעמים נכבה מעצמו לבד בלי לגעת סתם ככה... אני מדליק את המחשב.. משחק בו קצת ופתאום המחשב נכבה ואני מדליק אותו שוב ואז אחרי כמה דקות נכבה שוב ככה זה כל הזמן... אני לא חושב שזה קשור לווינדוס כי כשפירמטתי הוא גם נכבה לי כמה פעמים. מה עושים? זה קשור לספק כוח? או שאחד החיבורים רופפים בתוך המחשב?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-