עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by com,

אהלן חבר'ה. הבעיה היא בחיבור מחשב לטלויזיה. הטלויזיה, לגי' פלטרון 21, יש לה כניסת אנטנה, וכניסת AV - RCA (לא מדובר בטלויזית LCD או משהו בסגנון!) הכרטיס מסך של המחשב הוא רדאון 9250. הכל מחובר כמו שצריך, אבל שומו שמיים! רואים רק שחור לבן. שיחקתי בכל ההגדרות. העברתי "תצורות" שידור. (יש שם כל מיני, את כולם ניסיתי. NSTC, וPAL, המון סוגים של PAL. PAL - H ו- B ועוד כמה אותיות.. העברתי אחד אחד בין כל האפשרויות..) מה יכול להיות הפתרון? האם נגיע לפתרון התעלומה? צחי

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by avners33,

שלום לכולם, במחשב נייד windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by Shadow Fighter,

שלום לכולם אז ככה: יש לי שלושה מחשבים בבית, שכולם מחוברים לאינטרנט. מחשב א' מחובר באופן חוטי לראוטר (כבל ethernet), ומחשבים ב' וג' מחוברים באמצעות כרטיסי רשת חיצוניים (אחד EDIMAX השני TP-LINK) עכשיו לבעיה: מערכת ההפעלה של מחשב א' (נקרא לו המחשב הראשי...) היא ווינדוס 7, 64 סיביות. שתי מערכות ההפעלה של המחשבים האחרים הן WINDOWS XP. את מחשב ב' הצלחתי לחבר למדפסת ולרשת הביתית, בעוד את מחשב ג' לא הצלחתי. מה השוס? כולם מצליחים להתחבר לאינטרנט. את מחשב ב' בהצלחה ניסיתי דרך 'הוסף מדפסת' -> הראה לי רשימה של רשתות אבל לא הצלחתי להפעיל את המדפסת... אח"כ עשיתי RUN -> אייפי של המחשב הראשי (מחשב א'), וזה הציג לי את המדפסת שאני צריך. -> דאבל קליק, הוסף מדפסת... והכל…

4. Started by shimi g,

המסך של המחשב נייד שלי הלך אבל המחשב עדיין עובד (ככה נראה לי) מה שאני רוצה זה לחבר אותו למחשב הביתי ולהעביר את כל הנתונים למחשב הביתי אין לי שום דרך לשנות את הIP של המחשב נייד כדי לחבר אותם עם כבל רשת וכן לחבר אותם בעזרת שליטה מרחוק האם יש דרך אחרת ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי מחשב חזק מאוד,עם כרטיס מסך X700PRO . חיברתי ל DVI שלו, פלזמה 42 עם כבל מיוחד שהוא HDMI-DVI. בפלזמה רואים הכל מרצד. וידאו נראה טוב, אבל כתב ומלל מרצד עד כדי כך שלא ניתן להסתכל עליו. הפלזמה תומכת ב WXGA 1280X768. בעבר הסרתי את תוכנת הקטאליסט, כי היא עשתה לי בעיות. כרגע אני מנסה לשחק בהגדרות של התצוגה, ולא מצליח לפתור את בעית הריצוד. 3 שאלות לי אליכם: 1. איך פותרים את בעיית הריצוד? 2. האם התקנה של קטאליסט חדשה, מעודכנת, תכלול אופציות נוספות חוץ מאלה שיש כרגע לא התוכנה? אם כן איזה גרסה ממומלצת? 3. כרגע יש רק אופצית "הרחב שולחן עבודה" וכך בעצלם אני רואה גם את המסך שלי וגם את הפלזמה. מדוע אין לי אופצית "הכפל את שולחן העבודה", כפי שהיה לי בכרטיסים קודמים? אשמח לתשובות. תוד…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by oranhz,

יש לי מחשב שאני רוצה לחבר אותו גם למסך המחשב וגם למסך הטלוויזיה חיברתי את שניהם וכאשר רציתי להגדיר ששניהם יפעלו לחצתי על קליק ימני-מאפיינים-הגדרות, ולהפתעתי במקום לראות אופציה של שני מסכים קיבלתי אופציה של רק מסך אחד (מצורפת תמונה) מה אני אמורה לעשות בשביל להגדיר שני מסכים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by יהודה רוזנקרנץ,

יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר של 013 ואני רוצה שגם עם המחשב אני יוכל לגלוש מה האופציות העומדות בפני תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים ניידים, אחד חדש והשני ישן . יש לי מסך די ישן של סמסונג עם חיבור DVI , יש לי מתאם DVI לHDMI . כאשר אני מחבר את המחשב נייד הישן למסך , יש חיבור והכל עובד כשורה אך כאשר אני מחבר את המחשב החדש נשמע צליל חיבור אך לא רואים כלום במסך. אני מצליח לחבר את המחשב נייד החדש למסכים אחרים יותר מתקדמים. אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי לפתרון תודה רבה לעוזרים

9. Started by was950,

שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by shloosh3,

עברתי מאפל (מקבוק) לנייד של סאמסונג חדש. כרגע כשאני מחבר בHDMI יש מסך כפול ונראה לי שגם איכות פחות טובה בטלוויזיה. אני מעוניין לחבר אותו עם HDMI לטלוויזיה ולעבוד רק עם מסך הטלוויזיה כאילו שהמסך של הלטפופ לא קיים. במקבוק הייתי מחבר אותו בHDMI לטלוויזיה, סוגר את המסך פיזית כדי שיעבור למצב שינה, ואז מעיר את המחשב עם עכבר או מקלדת. מה צריך להגדיר בווינדוס ??? לא עבדתי עם ווינדוס 5 שנים...... תודה

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  11. Started by bati6,

אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה, הוא לא נותן לי אפשרות לעשות שכפול, האפשרות היחידה היא לראות או דרך המחשב או דרך הטלוויזיה, אז אני מעביר את התמונה לטלוויזיה, וזה יוצא יותר מדי גדול, האייקונים כבר יוצאים מהתמונה זה כאילו מתרחב יתר על המידה, לא עוזר בלשנות רזולוציה. נסיתי לשחק עם זה, אבל שום דבר לא עובד..

12. Started by omri_ro,

יש לי מחשב נייד מדגם K43E של ASUS ניסיתי מה שכתוב פה :http://www.intel.com/content/www/us/en/tech-tips-and-tricks/dave-taylor-hdmi-article.html ולא עובד בשתי טלוויזיות שונות. האם יש עוד משהו שאני מפספס? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה כדי לצפות בנטפליקס. אני יודעת שאפשר לחבר כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה, אבל חיבור הHDMI של הטלוויזיה מאחוריה ומסורבל לחבר. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר כבל HDMI מהמחשב לממיר הוט שהרי איכשהו גם מחובר לטלוויזיה, ושזה יעבוד? ניסיתי ולא עובד לי. יש משהו שפיספסתי או שזה לא אפשרי?

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by roipow,

יש לי לפטופ קנית לא מזמן ASUS N551JK. מנסה לחבר אותו למסך של SAMSUNG HDTV - HD READY מקסימום רזולוציה שלו זה 1080 i... בHDMI TO HDMI. והתמונה של המחשב גדולה על המסך ולא משנה כמה שיחקתי ברזולוציה ובהגדרות מסך לא הצלחתי לסדר את זה... ואין לי אפשרויו תשל OVER SCAN או JUST SCREENץץץ אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by medison,

ברשותי מחשב נייד קומפאק 1515 (פנטיום 4 2.4) עם מערכת הפעלה XP HOME בעברית. יש לי יציאת S-VIDEO וקניתי כבל מתאים אך איני מצליח לחברו לטלויזיה. איזה הגדרות אני צריך לעשות במחשב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה , התמונה מרצדת על צג הטלויזיה , והיא לא ברורה בעיקר בצבעים שחור ולבן. החיבור נעשה בעזרת כבל VGA שמתחבר למחשב הנייד, ומצידו השני ישנו חיבור s-video, שאליו אני מחבר כבל s-video ובצידו השני ישנו חיבור RCA ישירות לטלויזיה. כדי להבהיר שוב את החיבורים : VGA-->s-video-->RCA יש לי כרטיס מסך משולב intel hd graphics 4000 וכרטיס מסך נוסף , nvidia 620M בדקתי ויש אפשרות לtv-out. מה יכולה להיות הבעיה? אני מעוניין בפיתרון הבעיה הספציפית הזאת ! של חבור VGA לRCA. אני מבקש רק מאנשים שיכולים לעזור בבעיה הספציפית הזאת , להגיב, ולא לתת הצעות לשיטות אחרות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shoosho,

אני מעוניין להשתמש במחשב נייד כדי לשלוט במחשב נייח מה הדרך הכי טובה לחבר בינהם, מאוד חשוב לי לראות את שלבי העלייה של המחשב הנייח ולמעשה להשתמש במסך מקלדת ועכבר של הנייד לשליטה בנייד

• 2 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. Started by julie,

שלום אני מנסה לחבר את המחשב נייד hp omen למסך טלוזיה של muller דרך כבל hdmi מופיע לי לשבריר שניה על המסך את ההשתקפות שבמחשב ונעלם והמסך שוב פעם שחור מה עושים? תודה

20. Started by Yoniplt,

שלום אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי שיש לו כרטיס מסך Geforce GT 420M ומערכת הפעלה למסך DellE248WP החיבור נעשה באמצעות כבל DVI ומתאם DVI-HDMI בצד של המחשב הנייד על המחשב מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 Home Edition 64 bit לאחר ניסיון חיבור ,העברת המסך לקלוט אות דיגיטלי ולחיצה על Extend These Displays , על המסך של המחשב הנייד רואים בערך רבע מסך והמסך על המחשב הנייד נשאר להיות שחור ניסיתי לחבר אותו כprojector עם אותן תוצאות למישהו יש עיצה? תודה מראש יוני

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. שלום, חברתי כבל HDMI מהמחשב נייד (DELL N5110 Ci7 ) לרסיבר (YAMAHA RX-V467) שמחובר לרמקולים של מערכת קולנוע ביתי. המטרה היא שהמערכת קולנוע ביתי תשמש כרמקולים למחשב. הבעיה היא שברגע שאני מחבר את הכבל HDMI למחשב המסך מחשב הופך לשחור, אבל השמע במחשב כן מועבר דרך הכבל לרסיבר ולרמקולים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מחבר את המחשב נייד לLCD הסלוני שלי. אני מעוניין שאותה התמונה תוצג גם בנייד וגם במסך (לא אכפת לי שבנייד הרזולוציה משתנה).כאשר אני לוחץ על FN ו 2 (הנייד הינו דל), יש לי כמה אופציות:מחשב בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.שכפלהרחבמקרן בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.כאשר אני לוחץ על שכפל, הרזולוציה משתנה בנייד ובLCD הוא כאילו במסך נוסף.איך עושים שבעצם אותה התמונה תוצג גם פה וגם פה.. מה אני לא מגדיר נכון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים, אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי למסך טלויזיה של LG באמצעות חיבור HDMI אך החיבור לא תמיד מצליח. הצלחתי כמה פעמים לחבר את המחשב לטלויזיה והכל עבד כמו שצריך, אך ברוב הפעמים שנסיתי כולל היום בבוקר החיבור לא הצליח ומסך הטלויזיה נשאר ב "אין אות" ושחור. כאילו לא חיברתי שום כבל אל הטלויזיה. הגודל של הטלויזיה אני מעריך בסביבות ה40 אינץ. יש למישהו רעיון כיצד להעיר את המסך? תודה רבה... נ.ב תענוג לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הזה...

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  24. המחשב והמדפסת נמצאים בחדר אחד הראוטר נמצא בחדר אחר מה השיטה הכי טובה לחיבור המחשב והמדפסת לרשת ? מתאם רשת על חשמל ? מגדיל טווח ? או אולי רכזת ?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים