תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני משחק לדוגמא בפיפ"א 09 .. המחשב פשוט נכבה לקראת סוף משחק או שסתם אני מפעיל נגיד אימיול ואחרי כמה זמן שאני חוזר למחשב אני רואה שהוא נכבה פרטים על המחשב: AMD 3200+ 64 processor 2 ghz 960 ram win xp sp 3 כמו כן לפעמים אני לא מצליח להדליק את המחשב.. ורק אחרי הוצאה והחזרת כבל החשמל הוא נדלק חשבתי תמיד זה משהו בחשמל, אבק,- ניקיתי הכל לא עזר אולי צריך איזה פרמוט או משהו ?? אמשח לעזרה .
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG SATA DUAL LAYER (הדגם במפרט) ויש לי בעיה איתו שהמחשב לא עולה איתו כמעט אף פעם כשהוא מחובר,וגם נתקע ללא הרף כאשר הוא כן מסכים לעלות... בעליה הוא גם הרבה פעמים לא מזהה את הצורב בכלל. לפי דעתכם הצורב תקול או בעיה בלוח או משהו?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג dv2125nr של hp המחשב ברשותי כבר 3 שנים. במאמץ הוא מתחמם, משמיע רעשים חזקים ונכבה. יש חשש שהמאוורר שלו נהרס או הפתחים סתומים. איפה כדאי לבדוק וכמה זה עולה? תודה לירון
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברים יש לי בעייה חמורה עם הדיסק הנשלף, על הדיסק קיים מידע במך תקופה אני פותח קובץ קסל מהדיסק ובמהלך העבודה עושה שמור ישירות לדיסק הנשלף. לא היתה בעייה עד לאתמול, הדיסק הנשלף בפנים אך הוא לא מזוהה ... :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אולי תוכלו לתת עצה. יש לי מחשב פנטיום 4 . כאשר מפעילים אותו, הכל לכאורה בסדר. הוא מתחיל לעבוד, ווינדוס עולה. אלא מה? כעבור כ 3 דקות הוא פתאום כבה ללא כל התראה ו/או הודעה. כבה כאילו היתה הפסקת חשמל.אם אני מפעיל אותו שוב, כל העסק חוזר על עצמו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופיע לי חלון כחול קטן ורשום עליו digital power saving mode והמסך נכבה - מצד שני המאווררים המשיכו לעבוד מעבר לזה המחשב פשוט לא הגיב ניסיתי לעשות מספר ריסטים, כיבויי מחשב אבל הם לא עזרו אפילו וונדוס לא התחיל לעלות הדבר היחיד שעזר היה הוצאה מן החשמל למשך כמה דקות הוחזרה - איפה שעלה אשאף שיחזור הגדרות ורק אחריו הווינדוס כעט הבעיה היא שהמחשב נורא איטי במיוחד באקספלורר שמתקשה לעבוד כשאני פותח מספר חלונות - וגם בתמונות עם גראפיקה יחסית גבוהה המחשב משתמש ביותר מידי משאבים מה עושים עם זה? ואיך ניפתרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 1gb . הזיכרונות הללו עובדים במהירות 1333mhz כמו שהם אמורים להיות. לפני זמן קצר קניתי עוד שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 2gb , גם הם אמורים לעבוד במהירות של 1333mhz אולם הם עובדים במהירות של 1066mhz . כול ארבעת הכרטיסים הם של אותו יצרן ואותו הדגם בדיוק, ההבדל היחיד הוא בנפחי הכרטיסים. עידכנתי את הביוס ועדיין שום דבר לא השתנה. מדובר בזכרונות ocz ddr3 1333mhz platinum edition 7-7-7-20 כמו כן התזמון של הזיכרונות החדשים שקניתי הוא 7-7-7-16 , שזה גם לא מה שצריך להיות. בבקשה שמישהו יביא לי פתרון.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים רכשתי מערכת מחשב חדשה.. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Gigabyte EP45-DS3L Hitachi 500GB WD 250GB HIS ATI HD4850 1GB GDDR3 2x2GB OCZ 1066Mhz REAPER VERSION ZM-460-APS המערכת הפעלה שרצה עליו לבינתיים היא ה Windows Vista Ultimate SP1 - 32BIT בהתחלה הוא היה עולה לפעמים ומרסט את עצמו תוך כדי ה Boot LOGO אחרי זה זה עבר..התקנתי GTA IV שפועל על ההגדרות הכי גבוהות בערך בלי לעבור יותר מדי את הזכרון של הכרטיס.. והמשחק קורס באמצע , המסך כותב NO SIGNAL ויש צפצופים מהרמקול. זה קרה גם כשסתם גלשתי ב IE אבל פשוט תמונה קופאת ולא ניתן ללחוץ CTRL ALT DEL או משהו בסגנון. אבל במשחק זה קורה תמיד. ניסיתי גם לחבר ספק של EzCool 500WATT רק לכ.מ…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אוקי זה מה שקרה לקחתי זיכרון 512 ואני לא ידעתי שצריך אותו זיכרון בדיוק ואותו mhz וכול זה קיצר אחרי ששמתי את שתי הזיכרונות יחד המחשב לא עלה אחרי כמה נסיונות יצא ריח של שרוף מהמאורר של המעבד עכשיו השאלה שלי היא מה נשרף והאם אני יכול להשתמש ב מעבד במחשב אחר ? ואיך אני ידע שהמעבד לא שרוף
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בקצה של הכרטיס מצאתי את השקע המתאים אבל בקצה השני יש לי שתי חיבורים דקים כמו של לדים ואני לא יודע לאיפה הם הולכים
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הלוח אם ניסיתי להתקין צורב חדש למחשב ואחרי שחיברתי את הכונן התחילו הבעיות קודם כל כל החיבורים של הלוח אם(מקלדת, עכבר, USB, מסך) לא עובדים הייתי לי שגיאה עם החיבור של הIDE משהו no 80 conducter אז החלפתי את הכבל והשגיאה נעלמה אבל עדיין שום דבר לא עובד כבר אין לי מושג מה לעשות ניסיתי גם להוציאת את הסוללה של הCMOS וגם החלפתי אותה וזה עדיין לא עובד. הדבר היחיד שעובד על הלוח אם היה הכרטיס מסך אבל הוצאתי אותו כדי לראות אם החיבור של המסך בלוח אם עוד עובד...לא עבד היה רק את הקולות של הכונן דיסקטים ואותו דבר היה גם אחרי שחיברתי את הכל בחזרה כבר אין לי מושג מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ערב טוב הרבה פעמים נתקלתי בבעיה שמחשבים חדשים נתקעים הפעם זה קרה אצל חבר ,התצוגה במסך נשארת כמו שהיא עכבר לא זז ושום דבר חוץ מהפעלה מחדש לא עוזר זה קרה כבר פעמיים , פעם אחת בהתקנת משחק , פעם שניה ברגע שהפעילו עליו משחק של ילדים מערכת הפעלה XP Sp3 מחשב Q8200 Gigabyte EP43 2X2gb kingston 800MHZ Zotac 9800GT Hec 550W CM690 Seagate 1TB נראה לי זהו , תודה רבה לעוזרים כמו כן צריך להוסיף שכל הרכיבים עובדים בטמפרטורות נמוכות ועל המעבד עומד Freezer של אקטיק קולינג
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים של הלוח אם והכל ואפילו עדכנתי לגרסה החדשה יותר של הדרייברים דרך האתר של החברה. הלוח-אם הוא : GA-EP43-DS3L/S3L אני עובד עצות.. בלוח הבקרה רשום לי שהכל תקין, כלומר הדרייברים מותקנים ומבחינת המחשב יש קול אבל כשאני מחבר את האוזניות לכניסות במארז אני לא שומע כלום... מה יכולה להיות הבעיה? רשמתי את זה פה כי אני חושב שזו בעיית חומרה..
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תיראו יש לי מעבד e8400 asus p5ql-e 2x2gb ocz wd 500gb aaks zotac 9800gtx+ nzxt tempest corsiar 550wtt יש לי צורב של LG היום הדלקתי את המחשב במיקרה סתם רציתי לחפש משהוא באחד הכוננים ופיתאום שמתי לב שכונן ה dvd נעלם אבל אחרי ריסטארט הוא חוזר אבל פעם ב שבוע-שבועיים הוא נעלם ושוב צריך לעשות ריסט. יש לציין שהוא לא נעלם ככה פיתאום זה פשוט קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב והמחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע מישהוא יודע מה הבעייה? יש לציין שיש לי את התוכנה deamontools יש קשר? אהה ועוד משהו מתי שהכונן נעלם אני ניכנס למנהל התקנים וביכלל לא כתוב כונני dvd הלשונית לא מופיע ביכלל זה ממש ניראה כאילו המחשב לא מזהה אותו מה זה הוא פעם מזהה ופעם לא הצורב חדש ניקנה ליפני שבוע מישהוא יודע מה ה…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום הצורב שלי (LG GH20NS10) צורב על CD טוב, אבל כל DVD יוצא עם שגיאות (נרו 9). מה צריך לבדוק/ להגדיר אם אפשר לסדר אותו לפני שאני הולך לקנות חדש? עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהוא מזהה DVD כמערכת קבצים RAW וCD לא. תודה מראש אורי
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, נכון כשמחברים נגיד מדפסת בעל יציאת USB למחשב בפעם הראשונה אז המחשב אומר שהוא זיהה חומרה חדשה נכון?, אז תראו חיברתי את המדפסת שלי והתקנתי אותה ומישום מה המשחב לא מזהה את המדפסת הוהא לא מדפיס למרות שהכל מותקן! עכשיו אם נגיד אני מחבר שוב את המדפסת אז המחשב לא אומר שהוא מזהה חומרה חדשה (והוא בכלל לא מזהה את המדפסת)! מה אני צריך למחוק כדי שהמחשב יזהה שוב את המדפסת כחומרה חדשה? תודה רבה@!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תמיד יוצא לי סמל מיתחת לשעון מה זה אומר ? הדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא תפנו אותי. הזמנתי מחשב חדש בחלקים, כדי לבנות אותו לבד. תיקנתי ובניתי כמה הרבה מחשבים, אבל ישנים, אף פעם לא חדשים לגמרי. עכשיו לפני שאני הולך לבנות רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת,להזהר, לבדוק בבניה של מחשב חדש לגמרי. תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לאחרונה כשאני מכבה את המחשב, המחשב יוצא מהוינדוס רגיל והמסך וההארדיסק נכבים, רק הספק נשאר לעבוד ואני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי שיתכבה ממה נובעת הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפני בערך שנה הDOK הפסיק לפעול.. לא שמרנו את האחריות אז לא היה מה לעשות עם זה. כשאני מחבר אותו למחשב הוא קולט אותו, ומפעיל את הלד, אך הווינדוס כותב הודעת שגיאה "התקן USB לא זוהה" יש משהו לעשות עם זה? אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הכרטיס מסך לא מזוהה פתאום על ידי הווינדוס("התקן לא מוכר") שום דבר אחר לא ממש עוזר(פירמוט מחדש של חלונות?) קיצר,יש רעיונות? יכול להיות שהוא "הלך"?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-