עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. וגם..האם יש דרך לדעת איזה משני הסטיקים פגום, או שעכשיו אני צריך להריץ שוב את התוכנה 12 שעות רק על אחד מהם כדי לבדוק?

2. Started by zivd,

יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 80…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by arik_bulldog,

פעם המסך היה נכסה אחרי כמה זמן שלא הייתי עושה כלום, היום הוא כבר לא נכבה- ממה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע וחייבים להוציא את התקע מהחשמל (ממש את הכבל השחור) כדי לסגור אותו, הדבר קורה לעיתים יותר קרובות כשמשחקים או מורידים משהו מהאינטרנט. לחצן ה-RESTART וגם לחיצה ארוכה על לחצן ה-POWER לא עובדים. אם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אפשר לפתור אותה, שיעזור בבקשה. תודה מראש: TMRider

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד אינטל Q6600 ואני חושב ביוס של AWARD (הכחול הסטנדרטי) משום מה שאני רוצה לאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ההארדיסק הוא שומר את ההגדרות אבל בפועל מעלה את ההארדיסק. למרות שבבדיקה לאחר מכן בהגדרות כתוב במפורש שהDEVICE הראשון הוא USB HDD. אניפשוט משתגע המחשב לא מקשיב לי, אולי זה תופעה ידועה? יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Zuver,

קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר ושל הכרטיס מסך- 55 במצב רגיל ועד 70 במשחק יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by שניצל,

שלום המחשב של אבא שלי לא מזהה את הכוננים יותר. במחשב יש שלושה כוננים - HD ו-CD שמחוברים ב-SATA, וכונן דיסקטים. למחשב לוקח הרבה זמן לעבור את המסך של זיהוי הכוננים (שבסופו הוא נכשל כאמור), ואח"כ מופיעה הודעה של disk boot failure כמובן. אני לא יודע בדיוק אם כונן הדיסקים לא עובד, כי הוא כן עושה קולות כאילו הוא עובד, אבל אין לי שום boot disk פרט לדיסקט ישן של windows 98 שאני לא יודע אם הוא עוד תקין. ניסיתי לנתק את כל החיבורים ולחבר מחדש, לא עזר. מעבר לזה אני אובד עצות. לוח האם הוא Gigabyte GA-K8NS. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by shay33,

אהלן! לחבר שלי יש בעיה כזאת: יש לו שתי הארדיסקים על סאטא הוא עובבד במחשב..סתם בוינדוס...פתאום מתכבה לו אחד מהם...ההארד דיסק המשני..ללא הוינדוס.. זה התחיל לו רק בתקופה האחרונה.. יש סיבה לזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by amidanr,

שלום לכולם, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה ביותר במחשב בסלון. מדובר במחשב רגיל לכל דבר, רק שהוא מחובר לטלוויזיה. יש לי מקלדת ועכבר של diNovo, שעד היום עבדו תקין לגמרי. הבעיה היא שמשום מה המחשב כל הזמן מקבל קלט מהמקלדת של התו נקודה - ".". כלומר, אם אני לוחץ על תפריט start למשל, בתיבת חיפוש מתחילות לרוץ נקודות, בלי שאני נוגע במקלדת. החשד הראשון שלי היה שהבעיה במקלדת עצמה, איזה מקש תקוע, אבל גם בלי בטריות זה עדיין קורה, וגם כשחיברתי עכבר + מקלדת רגילים ישנים, וניתקתי לגמרי את המשדר BT (הוצאתי אותו מה-USB), עדיין הבעיה קיימת. כמובן שגם ניסיתי גם ריסטרט וכל הדברים הטריוויאלים. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? אולי להסיר לגמרי את ה-BT, לא מספיק רק לנתק פיזית? או שזה לא קשור? מאיפ…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Doron404,

אנשים, אני חייב ייעוץ! הרכבתי אתמול את המחשב שלי לתוך מארז חדש, עם אותו ספק אותם כוננים והכל, ומשהו מוזר קורה. ברגע שמכניסים אותו לחשמל, הLED של המארז נדלק ולא נכבה, שמנסים להדליק אותו, המאווררים מתחילים להסתובב לשנייה בערך, ואז הכל נכבה. איפה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by ofirs1,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ובכול שעה או שעתיים ככה הוא מראה לי מסך כחול ומדליק את עצמו מחדש זה ממש מבאס מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by scohen360,

מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by dodos,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייח, בתקופה האחרונה לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל לא מעלה את מערכת ההפעלה וישנה הודעה שאומרת כי יש לבחור boot device מתאים, בביוס הכל בסדר, הגדרתי כבוט את ההארד דיסק ואחריו את הסידי וההיפך - שום דבר לא עוזר. אם אני מוציא מהחשמל ומחזיר ומדליק שוב - לרוב הבעיה "נפתרת" (עד לפעם הבאה) והווינדוס עולה עכשיו משום מה בנוסף לכל זה, כשהמחשב עולה הוא ממש תקוע... לא זז בכלל, שעה עד שהוא מגיב לכל לחיצה הכי קטנה ואילו כשהוא פועל במצב בטוח safe mode הוא מגיב יחסית בסדר אני אציין כי זו לא בעיה של חום או זכרונות וככל הנראה גם לא מעבד (לפי בדיקות שרכתי) החשד שלי הוא ספק הכח, הוא אמנם לא ג'נרי (HEC) אבל החשד העיקרי נעוץ בו כיוון שלפי ש…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. התחילה לי השבוע תופעה די מדאיגה. זה התחיל מצפצופים ב-Boot שלפי החוברת מתריעים על בעיה בכרטיס מסך שנפתרו אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו שוב והמשיך בזה שיש לי כל הזמן קפיאות קטנות של המחשב לשניה שתיים. מה יכול לגרום לקפיאות האלה? זו יכולה להיות בעיה בכרטיס מסך? הרצתי איזה משחק כמה דקות והוא נראה סבבה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  19. יש לי MP4 של SANSA דגם E260. לפני חודש-חודשיים התחילו לי בעיות בחיבור שלו למחשב העניין הוא שזה קורה רק במחשב שלי כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים הכל בסדר. איך שאני מחבר אותו (וזה לא משנהה לאיזה כניסה של USB במחשב, ניסיתי את כולם) המחשב עושה ריסטרט או לחילופין נתקע בלי שום יכולת להגיב לכלום חוץ מלחיצה ארוכה על כפתור כיבוי/ריסטרט. אני לא יודע אם זה בעיה של המכשיר, של הווינדוס, של הפורטים של הUSB, או של הציוויליזציה המודרנית. יש לכם מושג אולי מה זה יכול להיות? אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי תודה רז

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by etain2,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר כתבתי את אותו הדבר גם בפורום כ.מסך ולא קיבלתי פתרון אז לפי דעתי זו בעיה יותר חמורה אז פניתי לפה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה עם המחשב לאחרונה, זה התחיל מזה שמדי פעם אני רואה מסביב לאייקון מסויים מאין "שאריות צבעים" בצבע ירוק או סגול, וזה נמשך בזה שלאחרונה המחשב קורס בתדירות גבוהה, מה שלא קרה לו בעבר. הקריסות באות בתוכנות כמו Google Earth, Word 2007 ו - Media Player. לפני כשבוע שדרגתי את הזיכרון ( ל - 2X1 + 2X512 ), כך שסה"כ יש 3GB, וכמו כן פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש ( עם SP3 ). כאמור מאז המחשב קורס יותר מאשר לפני ההתקנה החדשה. תחושת הבטן שלי אומרת שזה קשור לכרטיס מסך, איך אני יכול לבדוק את זה ? ( מלבד כמובן לקנות אחד חדש ולראות אם זה פתר את הבעיה ) ? יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Readon X300, לא הכי חדש שיש.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by שגיב,

שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  25. במסך הראשון שהמחשב עולה (איפה שלוחצים DEL בשביל ה CMOS) אז זה מתעכב כשהוא עושה Detecting IDE... לוקח לו הרבה זמן, נכנסתי ל CMOS ואז ל PC Health Status וזה מראה לי: +3.3V FAIL אני יודע שזה לא בהכרח קשור אבל זה 2 הבעיות תודה לעוזרים1!!!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.