תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי הביא לי כונן סקאזי לבדוק. הכונן עובד אבל לפי PC WIZARD 2006 הוא כותב ב-12 מגה לשניה. (כונן IDE רגיל אצלי כותב ב-24MB/SEC...) הכונן עצמו זה מקסטור אטלס VI, 10K קראתי שבשביל לנצל את הקאש של הכונן במלואו צריך קובץ בשם Dskcache.exe. מישהו יודע איפה משיגים? למישהו יש פתרון אחר?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מסך SAMSUNG 930B LCD כאשר אני לוחץ על כפתור AUTO ADJUSTMENT, מופיע חלון ובו רשום: AUTO ADJUSTMENT NOT AVAILABLE מישהו יודע מה הבעיה? לפי מה שאני זוכר, התקנתי איזהשהוא דרייבר שהגיע על דיסק עם המסך. מה אפשר עוד לעשות? בתודה מראש, תומר.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 2.6 512 זיכרון DDR וכרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 DDR עכשיו הרצתי GTA 3 על המחשב לבד בלי כל תוכנה אחרת כל כמה שניות היו כמה תקיעות קטנות במשחק. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב נייד מחול אחרי שבוע משום מה לחצתי על אתחול מערכת (איפוס ), ווינדוס 10. ואז מה שקורה קבוע כל כמה שעות 2-3 שאני עובד עם המחשב. הוא נתקע המסך הופך להיות מטושטש מלווה באיזה רעש מוזר שום דבר לא מגיב חוץ מהכפתור הדלקה של המחשב. אז פשוט מכבה ואז המחשב חוזר ואפשר לעבוד בו שוב לעוד זמן. מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? ויכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
{עשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא נמצאה לי תשובה} קופצת לי כל פעם הבועה של : התקן USB לא זוהה (מצורפת תמונה) במנהל ההתקנים אין שום סימן קריאה ! או סימן שאלה או איקס (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) ניסיתי למחוק את כל התקני ה USB על מנת שהם יותקנו ויוגדרו מחדש , אבל זה עדיין לא עזר , עדיין הופיעה לי הבועה . מישהו יכול להגיד לי מה אפשר לעשות ? תודה מראש לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש: Q9300 GIGABYTE P35-DS3L Mushkin ddr2 4096 800mhz 5-5-5-12 ATI HD4850 corsair cmpsu-450vxeu 450W הבעיה שלי היא שכל כמה שעות המחשב פתאום קופא. כשאני אומר קופא אני מתכוון שכל התוכנות שפעלו נעצרות והכל נתקע. alt+ctrl+del לא עובד וגם alt+F4 לא. גם כל הקיצורים האחרים כמו winkey+D או winkey+L לא עובדים. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא Restart. כמו שציינתי מדובר במחשב חדש, הוא עבר בדיקות במעבדה של החנות שממנה קניתי אותו (לפני שקיבלתי אותו) וכמו כן גם אני ביצעתי בדיקות לזיכרון ולדיסק הקשיח שעברו בהצלחה. הבעיה גם לא נובעת מהתחממות כי הטמפרטורות נורמליות. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התחילה אתמול בעיה מוזרה שפתאום בלי שום סיבה המחשב מודיע לי שכמות המקום הפנויה בדיסק נמוכה וכשאני בודק אני רואה שהמקום הפנוי יורד במכה מ72 גיגה ל0 בייטים. הרצתי סריקות דיסק, תוכנות יעודיות של WD אפילו הרצתי סריקה דרך לינוקס וכל התוכנות אמרו לי שהדיסק ומערכת הקבצים תקינים. אחרי כמה שעות המחשב התחיל לעבוד בצורה מוזרה, להתקע ו"לחשוב" שעות. הרצתי סריקות של KASPERSKY, AVG,SPYWARE DOCTOR,MCAFFE ONLINE SCAN ולא מצאתי כלום אבל ברור לי שהמחשב לא אמור להתנהג כך. אני בטוח ב99% שזו בעיית תוכנה. מישהו שמע על וירוס\תקלה שיכולה לגרום לתסמינים האלו? (במיוחד להעלמות המקום מההרדיסק במכה)
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב שני לא זה שבמפרט שכל הזמן נתקע!!! פנטיום 3 1000 256 זיכרון 133 מגה הרץ לוח pcpartner והראד דיסק 30 לא מזמן החלפתי מאוורר ליחידת קירור ג'נרי מה יכולה להיות הבעיה? המאורר רץ על 3400 rpm
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור של כרטיס רשת אלחוטי דרך ה-USB וכרטיס רשת onboard רגיל. אני עובד רק עם הכרטיס האלחוטי אז כל הזמן ה-LAN היה במצב של disabled. לפני מספר חודשים רציתי להפעיל אותו (לצורך העברת קבצים, לא קריטי לצורך מה) וכאשר אני בוחר ב-enable הוא מקפיץ חלון שבהתחלה רשום "enabling..." ולאחר מספר שניות רושם "connection failed!". חשבתי שאולי מרב התקנות וכו' משהו דפק את ההגדרות של כרטיס הרשת או שמדובר בבעיית חומרה. עשיתי פרמוט ושחזרתי עם GHOST את המחשב (היה מעודכן עד לפני חצי שנה), ואכן כרטיס הרשת עבד (מה שהוריד את האופציה במדובר בבעיית חומרה). לאחר ביצוע העדכונים של microsoft של חצי השנה האחרונה שוב חזרה אותה הבעייה (לא התקנתי תוכנות מיוחדות או משהו כזה, רק עדכנתי את ה-XP). מ…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים בשביל זה אבל זה התאים לי הכי הרבה בשביל זה. אני תוהה מה היא הדרך הכי קלה\מהירה לחבר לפטופ למחשב אישי למטרה של העברת קבצים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב ומיד ליפני הקטע שיש תעלייה של הווינדוס יש לי כמו מסך שחור עם כמו סימן כזה בצד שמאל - מהבהב וקורה שהוא לא זז הוא רק מהבהב והמחשב יכול להישאר גם שעה ככה,ואז אחרי ריסט קורה שפיתאום הסימן הזה - יורד שורה ואז יש תטעינה של הווינדוס,למה זה קורה? זה אף פעם לא היה לי וזה כבר פעם שלישית! יש מצב אולי עם אני יפרמט זה יעזור? או שאין קשר? מיפרט: e8400 4gb ram 500gb wd aaks ASUS P5QL-E corsiar 550wtt nzxt tempest
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי את המגבר של DENON AVR 1801 הוא לעולם לא עשה לי בעיות, ממש מגבר איכותי, עכשיו יש לו בעיה הוא מנמיך את הווליום שלו לבד, אני יכול להגביר ולאט לאט הוא מנמיך לי לבד את הווליום, גם אם אני לא שומע כלום דרך המערכת. שאני מנסה להגביר לפעמים הוא נותן לי ולפעמים הוא רב איתי ממש אני מגביר והוא מנמיך.. ניסיתי לנתק רמקולים אולי אחד עושה קצר אבל ללא הצלחה. שאני מנסה לגעת בהגדרות שלו הוא לא נותן לי כ"כ הוא גם כל פעם מחזיר אותי למסך הראשי שלו... מה יכולה להיות הבעיה?.. אולי קצר או פיוז? בעית התחממות הורדתי מהפרק כי השארתי אותו כבוי לילה ואחר כך הדלקתי ומיד עשה לי את הבעיות. תודה (הבעיה היא לא בשלט כי הוצאתי את הסוללות וזה עדיין ממשיך)
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי כנראה נשרף ואני צריך לדעת איזה חלק נשרף או התקלקל, הלוח אם עושה ביפים ארוכים ואני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שיש כל מיני סוגים של ביפים שאומרים את הבעיה אבל הסוג הזה לא אומר לי כלום ובמיוחד לא בלוחות ישנים (אם זה בכלל השתנה מאז..) בבקשה חברה איך אני יכול לזהות מה הצפצוף אומר? לא כתוב בחוברת של הלוח אם מה כל צפצוף אומר ואני גם לא יודע איזה לוח זה (משום מה הם לא הזכירו את זה בחוברת) זה לוח שכתוב עליו AWARD ויש לו צ'יפסט של אינטל ועל החוברת כתוב MS - 6119 בבקשה חברה אני זקוק לעזרה, (ועוד שאלה קטנטנה ולא ממש קשורה וחשובה ניתן לעשות ללוח הזה OC?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה זה התחיל בזה שניסיתי דרך הביוס להעביר את הלטנסי של הזיכרונות מ t3 ל t1.5 עשיתי ריסט והמחשב לא עלה וזה משמיע צליל חזקקקק מהמחשב מהלוח אממ למשך 5 שניות בערך ומפסיק לעוד 5 שניות וממשיך וכך חוזר חלילהמי שיעזור אם למישהו יש מושג מה לעשות תגובות יתקבלו בברכה מערכת - בפרטים לוח אמ asus p4s800mx ותודה למי שיעזור נ.ב. איך מאתחלים תביוס? ניקתי את המחשב מהחשמל למשך 4 שעות לא עשה כלום יש דרך אחרת אולי?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק בין חצי שעה לשעה במשחק על המחשב, פתאום המשחק מקרטע ולא זז חלק. זה קרה לי ביותר ממשחק אחד. בדקתי את הטמפרטורות של הכרטיס מסך , הלוח אם והמעבד, והטמפרטורות תקינות. אין לי מושג אם הבעיה היא בזכרונות אבל אני לא יודע איך לבדוק את הטמפרטורות שלהן. יש למישהו רעיון מה היא מקור הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב כבר כמעט 3 שנים . המפרט בקצרה - i5 750 2.66 ghz gigabyte p55-ud3r g.skill 4 GB sapphire ati radeon hd 5850 לפני שבוע הכל עבד כמו שצריך , יום אחד שמתי לב פתאום שדיסק שהכנתי לא מזוהה . ואז שמתי לב שהמחשב בכלל לא מזהה כונן דיסקים מחובר . אני יודע בוודאות שהבעיה לא בכונן עצמו , גם בגלל שניסיתי לחבר אחד אחר והוא לא עבד וגם כי לא הצלחתי ליצור כונן וירטואלי גם בדיימון טולס . ניסיתי לעדכן דרייברים מהאתר של GIGABYTE , והם לא עבדו , גם בדיסק הדרייברים שקילבתי עם המחשב אני לא יכול להשתמש כי אין לי כונן דיסקים . עידכנתי גם את הביוס . מה עוד אפשר לעשות חוץ משלוח את המחשב לבדיקה בKSP ? יש לי עוד חודש לאחריות על הלוח אם אז אני צריך להחליט עכשיו אם לתקן או להחליף . תו…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה במודם הנ"ל, באופן לא צפוי בכלל (זה יכול להיות אחרי 10 דקות וזה יכול להיות אחרי 50 דקות אבל ב90 אחוז מהמקרים בשעה הראשונה) נורית הSYNC נכבית! יש לציין שאם אני מפעיל עומס על המודם (הרבה אתרים בבת אחת או משחקי רשת) אז ההתנתקות מתרחשת מהר יותר, אבל גם אם לא, לאחר כמה זמן המודם מאבד את הסינכרון. לאחר שאני מדליק ומכבה את המודם המצב מסתדר ויותר אין הפרעות (עד לפעם הבאה שאני אכבה את המחשב). חשבתי על אפשרות שפשוט אני אדליק את המודם ואחרי דקה אני אכבה ואדליק שוב בשביל להקדים תרופה למכה אבל זה לא עזר, רק אחרי פעם אחת שהמודם מתנתק המצב נהיה יציב. אז תגידו- מה הוא רוצה מאיתנו? שיתקשר לבזק! אז ככה ששיגעתי לבזק את הראש- והם שיגעו לי בחזרה, פילטרים, כבלים, בדיקות של הקוו…
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפני חצי שעה במהלך שיוט באינטרנט קפצו לי מלא פופאפים והמחשב התחיל להיות איטי אז לחצתי CTRL ALT DEL קפצה לי הודעה כזאת מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב בראשונה אני שומע את המאווררים מופעלים על עוצמה מקסימלית אבל הוא לא עולה, לאחר מכן אני תריך לכבות אותו ואז אני מדלי והוא עולה אבל....הוא אומר שהוא לא הצליח לטעון את האוברקלוק של כרטיס המסך...יש אפשרות ללחוץ F1 להגדרות או אם אני עושה ריסט אז מעלה חלק. אשמח לדעת מאיפה נובעת הבעיה לדעתכם, ומה יש לעשות בנידון? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-