עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eART,

לי ולאחי יש את אותו המעבד (AMD ATHLON XP 2500 +) ואת אותה הבעיה. לאחר תקופה מסויימת של שימוש במחשב הGHZ של המעבד ירדו מ1.83ghz ל1.09ghz, אצלו זה קרה יותר מוקדם בבערך 4-5 חודשים. אני לא יודע מה הבעיה למה המהירות ירדה, יש צורך להחליף את המעבד (כל עוד יש לי אחריות) או שיש דרך לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  2. שלום. הרכבתי זיכרון חדש אצל המחשב של אחי 256MB 400MHZ ובEVERSNT התוכנה מראה לי שיש לי 2 סוגים של זיכרון כל אחד 256MB ראו תמונה אך בזיכרון הכללי היא מראה לי שיש לי בסך הכול 256MB גם העלתי תמונה של זה מה זה אומר? כנ"ל גם בDXDIAG רשום שיש לי רק 256 אפילו שהוא מזהה 2 של 256 מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by idanmev,

היי, לפני זמן מה שהמחשב עלה לWindows הופיעה לי הודעה של שגיאת lsass ולאחר מכן המחשב התכבה. ניסיתי לפרמט את המחשב\להתקין מחדש את הwindows דרך ההתקנה הרגילה (bootable cd) אך ללא הצלחה כיוון שזה הגיע לשלב מסויים (אחרי ה starting windows) ונכבה המחשב, העברתי את ההארד דיסק שלי למחשב אחר ודרכו התקנתי את הwindows - הפעם בהצלחה לאחר שהעברתי את ההארד דיסק למחשב שלי הwindows עלה ,הגיע למצב שאני רואה את הdesktop אך לאחר כ-2 דקות של שימוש המחשב שוב נכבה. השאלה היא כזאת - לפני שאני מחליף את הספק שלי, ישנה אפשרות אחרת שגורמת למחשב שלי להתכבות מעצמו?..

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי ואני לא יודע מה עליי לעשות כבר. ראשית אתחיל עם המפרט שלי כי בחוקים כתוב שמומלץ לכתוב מפרט: מעבד : Q9550 (ללא OC) לוח אם : EP43 של ג'יגה בייט, שכחתי את הדגם הספציפי. זיכרון : 7.4 ג'יגה ראם. יש לי של A-data 4GB (2X2) and kingston 4GB (2X2) כרטיס מסך : ATI HD 6950 ששודרג לאחרונה מHD 4870. אז ככה, לכרטיס המסך מחוברים באופן קבוע שני מסכים ושניהם בשימוש כל יום, לפני כשנה נתקלתי בבעיה שהמסכים התחילו להבהב - כלומר שניה אחת רואים משהו ושניה אחת המסך שחור. פניתי לאחריות של הכרטיס המסך הקודם והוא הוחלף מיידית לכרטיס מסך חדש מאותו דגם והבעיה נעלמה. לאחרונה החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך בגלל שהביצועים התחילו לרדת וגם כי הבעיה חזרה , אז רכשתי …

5. Started by Electric Boom,

אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  6. מחשב נייח של אינטל דגם הלוח d845pt מדליק את המחשב וזה מראה לי את השגיאה שרשומה בכותרת ניסיתי כמעט הכל בשביל לפתור את זה.. הוצאתי סוללה החלפתי סוללה איפסתי CMOS ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך פלופי אפילו.. וגם דרך USB בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by eid101,

שלום חברים . קניתי מחשב חדש ואני נהנה ממנו אבל תאמת כאשר אני משאיר אותו דולק לפעמים בלילה כדי להוריד מהשהוא אני לא סובל את הרעש שהוא עושה מהמאווררים .. אתם מבינים זה לא כל כך גבוהה אבל זה מעצבן מה אני עושה ?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  9. לפי מה שהבנתי מאתרים אני צריך לפרמט דרך דיסקט את הדיסק הקשיח שלי, איזו תוכנה צריכה להיות על הדיסקט?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  10. לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות?? המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by amitaiz,

אני מנסה להתקין win 2000 על P3 450 128RAM. ההתקנה עוברת חלק ובשלב שיש את המסך של העליה(שכתוב WINDOWS 2000 PRO וכו', לפני המסך של הLOGIN)המחשב נתקע. במצב בטוח המחשב עולה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  12. Started by nistelroy,

מאיפה אפשר להוריד דרייבר למודם של אמביט? ambit

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. שלום לכולם! זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום מיזה תקופה ארוכהה מאוד שלא הייתי. הורדתי את המשחק medal of honor pacific assault וכאשר אני מפעיל את ההתקנה קופצת לי השגיאה הבאה: התקנתי את winzip registry והרצתי את התוכנה שפתרה לי בעיות רג'יסטרי במחשב אבל לא עזרה לי עם ההתקנה של המשחק. מה לעשות?

14. יש לי כרטיס קול של Reatlek שבא עם הלוח (יש לי ג'יגה ביט,וכרטיס הקול הוא גם איכשהו קשור לצ'יפסט שלי SIS) עכשיו, משחקים פועלים לי. אבל מה.. מרגע שהתקנתי את הכרטיס קול, משחקים לא עובדים לי עם קול! (משחקים שאמורים לעבוד עם קול) הדבר היחיד שעובד זה הסאונד. יש לכם עצות?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by sheri,

יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  16. אני כבר לא צריך אותו אז פשוט להוציא את הכבלים או דרך Device Manager ?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by Raz20,

{עשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא נמצאה לי תשובה} קופצת לי כל פעם הבועה של : התקן USB לא זוהה (מצורפת תמונה) במנהל ההתקנים אין שום סימן קריאה ! או סימן שאלה או איקס (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) ניסיתי למחוק את כל התקני ה USB על מנת שהם יותקנו ויוגדרו מחדש , אבל זה עדיין לא עזר , עדיין הופיעה לי הבועה . מישהו יכול להגיד לי מה אפשר לעשות ? תודה מראש לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by sza,

אחת לשבוע- שבועיים יש לי בעיה של מסך כחול מעצבן. אני לא יכול להעיד על פעולה ספציפית שאני עושה שגורמת לכך. בד"כ זה קורה לי בזמן גלישה באינטרנט. (או בWIFI או דרך נטסטיק, לא משנה.) עוד תופעה שנצפתה בערך ממתי שהתחילו המסכים הכחולים: הנטסטיק של חברת novatel שרכשתי לפני כשנה מפלאפון נתקע אחרי כ10 דק' גלישה במחשב הנייד שלי (שבו הבעיה של המסכים כחולים) ואילו במחשב הרגיל בבית אפשר לגלוש דרכו בלי שום בעיה. על שני המחשבים אותה מערכת הפעלה (WIN7 Ultimate) שהותקנה מאותו הדיסק. מצורף קובץ עם המידע של הDMP. אני לא מבין איך לקרא אותו אז אשמח אם מישהו שיודע יוכל להצביע לי על הבעיה... תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by kkffiirr,

יש ברשותי מחשב פנטיום 3 800 ישן, לאחרונה הוא החל להשמיע קולות גרגור מוזרים. אתמול גיליתי שמאוורר הCPU תפוס וזה מקור הרעש, הוצאתי אותו עם הHEATSINK וניקיתי את האבק (לא הצלחתי להפריד בין המאוורר לHEATSINK). בסופו של תהליך, המאוורר נשאר תפוס, אבל נוצרה בעייה חדשה, בהפעלה ראשונית של המחשב הוא מגיע רק עד המסך שהוא כותב על כרטיס המסך ונתקע. נסיון לעשות ריסט מביא אותי למסך ריק, אפילו זה לא מופיע. הדבר חוזר על עצמו לאחר כיבוי והפעלה לאחר זמן. לא ברור לי אם זה אומר שנשרף משהו (אם כן נראה לי שלא הייתי אמור לראות את המסך של הכרטיס מסך והפרטים עליו) או משהו אחר. אין צפצופים ולא כלום. יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  20. לאחר קניה של ספק חדש מה שקורה זה ! נגיד המחשב לא דלוק הרבה זמן אם אני רוצה להדליק ואני לוחץ על הכפתור שמדליקים הוא לא נידלק רק מתי שאני מוציא את התקע מהחשמל ומחזיר אותו אז אני יכול להדליק את המחשב ונגיד אני מכבה את המחשב אז נשאר אור במקלדת דלוק אוףף כל שניה בעיה אחרת !! הספק חדש חדש !!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  21. שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…

22. Started by dddani123,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה?? (יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה ) :s05: :s05: תודהה רבהה לעזורים

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  23. הי, יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140. ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב? לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by evy,

שלום... יש לי בעייה קטנה והיא שיש לי גוייסטיק שהחיבור שלו הוא בעל 15 פינים...אני רוצה לחבר אותו למחשב אך אין לי חיבור כזה... יש משהו שניתן לעשות? קיים מתאם כלשהו?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  25. שלום רב, ה I MAC שלי מחובר לטלוויזית סמסונג בעזרת גוגל כרום קאסט. אני רוצה לראות סרטים בטלווזיה דרך המחשב ולצערי לא מצליח -אחרי כמה דקות השידור בטלוויזיה נתקע בעוד שבמחשב הסרט ממשיך כרגיל (אז אני חושב שזו לא בעיית אינטרנט אלא יותר עניין של הגדרות או הפעלה לא נכונה של הכרום קאסט וכו'). מה אני צריך לעשות? תודה

דיונים חדשים בפורומים