תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך CRT PROVIEW 17". עד היום הכל עבד איתו מצויין, רק שלפני חצי שעה התחילה תקלה מוזרה: בזמן שימוש רגיל במחשב, המסך מתחיל להבהב. הכוונה היא שהמסך נהיה שחור לשניה ואז חוזר לפעול לשניה, ואז ישר שחור לשנייה וכן הלאה! מה שפותר את הבעיה, הוא להוציא את המסך מהחשמל (נכנס ישירות בחשמל) ולהכניס מחדש. רק שזה ממשיך לחזור על עצמו כל 10 דקות בערך! ב-7 שנים שיש לי את המסך הזה, התקלה אף פעם לא קרתה. יש לי דרייברים הכי אחרונים של NVIDIA, רזולוציה 1024*768 על 85 רפרשרייט. ווידאתי שהחיבור לכרטיס מסך נכנס כמו שצריך, כנ"ל לגביי חיבור המסך לחשמל. הכל תקין. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אולי ההגדרות מגזימות מידיי.... לא נגעתי בהן אגב, אבל אולי הן לא מותאמות לחומרה שיש לי יש מצב?? מפחד מהצהוב, וגם היה כמה פעמים אדום בMOTHER BOARD,,,,53 מעלות אתמול. לא עשיתי שום OVERCLOCK רקש שתדעו תודה אוהד קישור לתמונה שמסבירה הכל:
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למסך CRT עם הממיר הזה http://www.getit.co.il/Prod/43961/12 בחיבור SCART RGB כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור S-VIDEO דרך הממיר, הכל עובד בסדר ועל מסך מלא, אבל כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור SCART RGB ( שרואים דרכו הרבה הרבה יותר טוב ) התמןונה מופיע על חצי מסך, ויש שני פסים שחורים מלמטה ומלמעלה ( כמו מסך רחב ), לפעמים שאני מדליק את הטלוויזיה רואים את זה על מסך מלא לשניה, ואז הוא חוזר לחצי מסך, מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי לוח MA78GM-S2H של GIGABYTE אני רוצה לחבר אותו למארז, אבל לא ברור באיז מהברגים (ישנם מספר סוגים). מצ"ב תמונה של הברגים. למה משמש הבורג מפלסטיק (הלבן) וזה שבא אחריו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה בעליית המחשב קשה למאוורר של המעבד להניע, זה מעבד amd am2 3200mhz על לוח Gygabyte. אין בו כמעט אבק, אך יש לי חשד שאני רוצה לאמת אתכם - מי שהרכיב לי את המחשב בזמנו התקין תוכנת אוורסט ושיחק שם עם כל מיני פרמטרים, אני אח"כ הסרתי אותה, ויש לי הרגשה ממבט בלבד שהמאוור מסתובב לאט כבר מהיום הראשון... איך אני יכול לבדוק האם המאוור מקבל את המתח הראוי לו כדי להסתובב כמו שצריך? תודה ! ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני עושה עם המחשב הנוכחי שלי. מדובר ב Amd 896 Mhz (9X99.66 , צ'יפסט של VT8363 Apollo KT133 של VIA, לוח מסוג Chaintech 7AVA, זכרונות של Kingston 256 sdram ( שתי סטיקים כל אחד של 128) כרטיס מסך של Hercules - g Force 2 Mx400 32mb , דיסק קשיח של IBM - DLTA307045 של 45g 7200rpm, אני חושב שמחשב חדש הוא הפתרון בשבילי אבל רציתי לשאול אותכם, האם כדי לשדרג?, או שמע קניה של מחשב חדש תיהיה הפתרון בשבילי, תודה לכל העוזרים, עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב שלי נחת על הריצפה קצת בחוזקה ומאז הוא לא נדלק לי..ונשמעים צפצופים מהלוח אם.. אני לא ממש יודע האם הבעיה היא מהלוח אם כתוצאה מהנפילה..חשוב לי לציין שהמחשב חדש בן 3 ימים.. אשמח לקבל תשובה..
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לאחר התקנת וינדוס והחלפת כונן קשיח יש לי בעיה שבעת כיבוי המחשב או איתחול {דרך תפריט התחל} המחשב נכנס למסך כיבוי ומתחיל לצפצף ולא נכבה מישהו יודע מה זה?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פתאום משום מקום המקדלת והעכבר במחשב הפסיקו להגיב. הנורות במקדלת וגם בעכבר נדלקות כאילו המחשב כן מזהה אותם ונותן להם מתח. אבל אין תזוזה בעכבר, וגם המקלדת לא מגיבה - לפעמים היא פועלת לרגע ואז מפסיקה. יש הצעות לעזרה למישהו? תודה, ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב שלי (בן 4 שנים בערך, P4 2.4 1GB) התחיל בשבועות האחרונים לאתחל את עצמו מדי פעם (בממוצע פעם ביומיים). האיתחול קורה גם שאני לא ליד המחשב, והמחשב לא עובד שונה מהרגיל הטמפרטורות נמוכות - אז זו לא הבעייה. יש לי ספק כוח של HEC 300W שמחובר לUPS - בלוג של ה UPS אין כלום מיוחד ה XP לא מגיע למסך כחול ולא רושם כלום ל EVENT LOG למרות שהוא אמור בדקתי וירוסים וSPYWARE - נראה נקי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לHARD DISK או לצורב DVD.... אבל אין לי רעיון למה רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
זה בעיה שכבר היא דיי ישנה אבל בגלל שאני בצבא אין לי זמן להתעסק איתה. הכל התחיל לפני כ5 חודשים הכרטיס מסך החליט לעשות בעיות(9800GT) ולא הסכים שהרזולוציה תיהיה מעל ל800X600 משהו כזה. הבאנו את המחשב לחבר של אבא שהוא טכנאי והוא אמר שהבעיה בכרטיס מסך הוא נישרף בלה בלה בלה בנתיים אני אביא לך אחד חלופי בחינם משהו 6600. מאז בלתי אפשרי לראות אצלי סרטים על המחשב(קבצי AVI וMP4) זה רץ מקורטע מאוד הסאונד בא באיחור לפעמים יש שקט(כאילו משלים פערים) כשאני לוחץ על עצור הוידאו ממשיך להתנגן הסאונד מפסיק כל שניה איזה משהו חדש מופיע ... ניסיתי הכל התקנתי דרייבים מחדש התקנתי את כל הנגנים והקודקים האפשריים ובכולם יש את אותה בעיה. הנגן היחידי ששמתי לב שזה רץ אצלנו כמו שצריך זה QUICKTIME וגם ז…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צהריים טובים שאלה של אמינות. איפה אני יכול להשיג אינפורמציה כללית בנושא של אמינות מחשבים (חומרה)? כוונתי היא כזאת, בחברה שבה אני עובד, אנו משתמשים במחשבים תעשייתים בתוך המוצר שלנו (שני מחשבים תעשיתיים בכל מוצר) והמחשבים מיתקלקלים מטבע הדברים, המחשבים הם מסוג SBC עם מערכת הפעלה "Embedded", היצרן שלח לי מפרט המכיל בתוכו את ה"MTBF" של המחשב בכללותו (כ 16000 שעות עבודה עד לתקלה ראשונה), אבל אני רואה שזה תאורטי ולא מעשי. רציתי לדעת, כמובן לגבי השנה הראשונה בלבד, מהוא אחוז התקלות שנחשב סטנדרטי (חומרה בלבד)או נורמלי או הערכה כלשהי, לכמות מחשבים שהותקנה (לדוגמה ל 1000 מחשבים בשנה הראשונה, או משהו כזה) בבסיס אני רוצה לדעת למה לצפות " בגדול" והאם מספר התקלות שיש לי כיום הינו בגדר ה…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
קניתי ספק כוח 480 Watt ומשום מה הוא מחליט לא לעבוד עם ה Maxtor 120 Gb שלי ועם כל הארד דיסק אחר כן. למישהו יש רעיון?!
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הייתה לי הודעת שגיאה מאוד מעצבנת שעולה אחרי מספר ימים,בערך 3 ימים,אז הדריכו אותי דרך פורום זה על הורדות התוכנה "WinDbg",אשר קוראת את הקבצי שגיאה"Minidump",באמת הורדתי וזה הראה לי שקובץ השגיאה הוא:gv800v3.sys והקובץ הזה אומר שמשהו במערכת שלי Geovision 800 גירסה 7.2 ,לא תקין(זאת תוכנה לצפייה+הקלטה ממצלמות אבטחה),כדי לנסות ולפתור תבעיה החלפתי תכרטיס הdvr לאותו כרטיס רק חדש,ועדיין יש אותו בעיה,אמרו לי שיכול להיות שזה התנגשות חומרה. מה עוד ניתן לבדוק כדי לדעת בדיוק מה מקור הבעיה? הוספתי פירוט של הרכיבי חומרה במחשב שלי: e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz =מעבד ATI Radeon HD 4350 =כרטיס מסך 2000MB Dual DDR2 SDRAM=זכרון ASUS . P5GC-MX =לוח אם ועוד 250 גיגה דיסק …
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של אבא שלי יש בעיה. כאשר מחברים אותו להתקן שהוא לא אוזניות [לדוגמה מערכת וכו'] יש הפרעות חזקות מאוד. חשוב לציין: אני מחבר אותו בעזרת אותם החיבורים שאני מחבר למחשב שלי ועובד כמו שצריך. מה נראת לכם הבעיה? חשבתי לכיוון של כרטיס קול... אז לפני שאני קונה אחד חדש אשמח לחוות דעת.
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 800 ישן, לאחרונה הוא החל להשמיע קולות גרגור מוזרים. אתמול גיליתי שמאוורר הCPU תפוס וזה מקור הרעש, הוצאתי אותו עם הHEATSINK וניקיתי את האבק (לא הצלחתי להפריד בין המאוורר לHEATSINK). בסופו של תהליך, המאוורר נשאר תפוס, אבל נוצרה בעייה חדשה, בהפעלה ראשונית של המחשב הוא מגיע רק עד המסך שהוא כותב על כרטיס המסך ונתקע. נסיון לעשות ריסט מביא אותי למסך ריק, אפילו זה לא מופיע. הדבר חוזר על עצמו לאחר כיבוי והפעלה לאחר זמן. לא ברור לי אם זה אומר שנשרף משהו (אם כן נראה לי שלא הייתי אמור לראות את המסך של הכרטיס מסך והפרטים עליו) או משהו אחר. אין צפצופים ולא כלום. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי כולם לאחרונה החלפתי מעבד וקיבלתי את ההודעה הבאה the procedure entry point SymsetsymWithAddr64 could not be located in the Dynamic link library DBBHELP.dll אני לא יודע אם יש קשר בין השניים אבל המערכת מאתחלת את עצמה מדי חצי שעה.חשוב לציין שהמעבד הקודם לא עשה את התופעות האלה והמעבד הזה ניקנה יד שניה...למחשב שני. אני מקווה שזו בעיית תוכנה ולא חומרה. תודה על הסיוע.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ההארדיסק לחלוטין. גיביתי את כל מה שאני צריך בהארדיסק חיצוני. אפשר לפרמט רק partitions שהמערכת לא נמצאת בהם (כלומר הכל חוץ מ C), ואין כל דרך לפרמט את C כל עוד אני עובד עם ווינדוס. הגיוני שאפשר לעשות את זה, אם אני אוציא את ההארדיסק, אשים אותו במארז ואחבר אותו כחיצוני... אבל אין לי שני מחשבים בבית וזה מסורבל מידי. יש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
??? ??? אני אובד עצות. חייתי לי בשקט ובשלווה, עם כונן רגיל של LG וצורב של LG, והיכולת להעתיק קבצים מדיסקים בלי שזה יפריע לכלום, ואפילו לצרוב דיסקים תוך כדי שאני רואה סרט או מפעיל וסוגר תוכנות. יום אחד, בלי שום סיבה שאני יכול לעלות עליה, התחילו בעיות איומות - צריבה התחילה לקחת את כל משאבי המערכת, לא איפשרה לעשות שום דבר אחר, ובקושי עבדה בעצמה - כל הזמן הבאפר ירד כמעט לאפס... ואז התאושש, וחוזר חלילה. הוא אף פעם עוד לא דפק דיסק בגלל זה, אבל הוא משתק את המחשב אפילו בקריאה! חשבתי שאולי נדפק לי הצורב, או מערכת ההפעלה, אבל מאז קניתי מחשב חדש, והעברתי אליו את שני נכוננים האלה, והבעיה ממשיכה - אפילו העתקת קבצים רגילה משתקת וידאו, מאיטה את העכבר ומשתקת הפעלת תוכנות חדשות. ניסיתי את…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-