עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ~oren~,

שלום לכולם יש לי צורב DVD של SONY די חדש עכשיו הבעיה היא כשאני צורב קבצים על דיסק DVD (עם נרו) ואין בעיות במהלך הצריבה ואחרי שהוא סיים אני נכנס לתקייה של הכונן אני לא רואה שום קובץ למרות שאני יודע שיש בתוכו את הקבצים אני יודע שיש בתוך את הקבצים בגלל שדיסק אחד צרבתי תוכנה לבדיקת זיכרונות RAM והוא עלה דרך BOOT אבל דרך הוינדוס אני לא רואה כלום. ניסיתי כמה דיסקים הכול אותו דבר בבקשה משהו שיעזור לי!!! תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by Paci,

שלום רב, שאני מדליק את המחשב אז בזמן ההפעלה המקלדת לא פועלת בכלל וזאת הסיבה שאני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם רציתי עכשיו לפרמט אבל כדי להפעיל את הדיסק כתוב "Press any key" והמקלדת לא עובדת. >< המקלדת מחוברת בUSB אולי זה קשור? ניסיתי לחבר ליציאה אחרת אבל זה לא עזר וגם ניסיתי מתאמים לחיבור הישן והם בכלל לא עבדו. תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב חדש מעבד: E6600 לוח אם: GA-965P-DS3 2 כוננים קשיחים בתצורת SATA וצורב DVD בתצורת IDE כאשר אני מפעיל את המחשב ונכנס ל- bios אני מסמן לו שיקרא מה- cd ראשון אך כאשר הוא מגיע לשורה שהוא מבקש ממני את ה- bootable ואני מכניס לו את הדיסק הוא בכלל לא קורה מהכונן אופטי. כמו הכונן אופטי בכלל לא מופיע בטבלה של ה- POST והוא לא מזהה אותו בשום מקום (גם לא בביוס). הבנתי שיש בעיות עם העניין הזה בכל ה- 965. יש לי בעייה להתחיל להעתיק את קבצי boot ל- usb (שאותו הוא כן מזהה) האם יש דרך להגדיר בביוס שכן יזהה את הכונן האופטי (IDE) ? :s05:

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  4. מאז חיברתי 2 מחשבים לראוטר ה ICQ אצלי נכשל בלשלוח הודעה מיידית לעיתים קרובות והמסנג'ר מתנתק לפעמים. חוץ מזה הגלישה באתרים וכאלה הכל בסדר שם, התנתקות טוטאלית קורת לעיתים רחוקות. איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by אופיר_זיו,

היי יש לי מחשב עם הנתונים הנ"ל מעבד :AMD ATHLON 64 3000 זיכרון 1024 כרטיסך מסך ATI 9200 הבעיה שלי היא שהמחשב נורא איטי בפעולות פשוטות כגון פתיחת המחשב שלי או פתיחת כונן כלשהו הוא נורא איטי אני לא מבין למה יש לי תוכנה לחיפוש רוגלות והרצתי אותה והכל תקין מה עליי לעשות ? ואם הנתונים הנ"ל מספיק טובים לאחד שלא משחק במחשב כלל אלא אינטרנט וצריבה? המון תודות לנוגעים בדבר

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  6. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by yochze,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניקיתי את האבק שהצטבר בפנים המארז. הדלקתי את המחשב, הוא פעל כרגיל ולאחרי כמה דקות קצרות פשוט נתקע לגמרי ולא היה ניתן להזיז את העכבר\לפעול בשום צורה אחרת. המחשב נשכח (עקב היותי עסוק בדברים חשובים יותר) והשתמשתי במחשב אחר, לפני כמה זמן היה לי קצת זמן פנוי וניסיתי להפעיל את המחשב, הבעיה חזרה על עצמה. החלטתי שיכול להיות שהזכרונות לא מחוברים כראוי או שיש איזה בעיה בחיבורים השונים. פתחתי את המחשב והתחלתי לחבר מחדש את הרכיבים (זכרונות, מעבד וחוטים שונים) חיברתי הכל בצורה מושלמת וכשהפעלתי את המחשב צצה בעיה חדשה. המחשב הראה, לפני שה-Windows עלה בכלל, את השגיאה הבאה: [tt]A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart [/tt] כאשר אנ…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by eliranzango,

היי, קיבלתי מדוד שלי כרטיס מסך RADEON 9600XT והוא אמר לי שאני צריך לעשות עדכון של הBIOS של הכרטיס הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך (כי עכשיו הוא עובד גרוע..).. אין לי מושג מאיפה אפילו להתחיל, אז באתי לפה.. איך אני עושה את זה? נתונים מאוורסט: Graphics Processor Properties Video Adapter Sapphire Radeon 9600 XT BIOS Version 008.015.058.000 GPU Code Name RV360 PCI Device 1002-4152 / 174B-7C29 Transistors 76 million Process Technology 0.13 um Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 4 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 M…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by ATk,

שלום חברה היה לי 7900GT שקניתי מKSP ואחרי שנה התקלקל לקחתי אותו ל KSP והם החליפו לי את הכרטיס ב 7900GS בגלל שלא נשאר בחנות 7900GT הבעיה היא שה 7900GS לא עובד בסדר ו ניתקע במשחקים (המסך נקפא ומשתבש) פניתי לKSP והם אמרו לי שיש לי בעיה במחשב הבאתי להם את המחשב ואמרו לי שיש לי בעייה בWINDOSE בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא גם נתקע אז אני בטוח שהבעיה מה 7900 אבל KSP לא מסכימים להחליף וכל הזמן טוענים שהבעייה לא בכרטיס ואני בטוח שהבעיה מהכרטיס כי בדקתי אותו במחשים אחרים וגם הם נתקעו תגידו מה עושים עם KSP במצב כזה???

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by nivbrn,

אתמול, גיליתי שהמאוורר של הספק כוח הלך לעולמו. אז פתחתי את הספק בזהירות הכנסתי לשם מאוורר חדש, ואת חוטי המתח של המאורר חיברתי ללוח האם, כמאורר אחורי רגיל. לאחר זמן מה שהמערכת פעלה בסדר, עשיתי למחשב הפעלה מחדש, והאורות LED, האדומה והצהובה החלו להשתגע. ולא הופיע שום דבר במסך. ניסיתי לעשות עוד כמה פעמים ריסט, ופעם זה העלה את הוינדוס נורמלי ואחרי 5 שניות שוב לא הופיע שום דבר על המסך והנורות LED שוב התחילו להשתגע. ניסיתי כמה פעמים נוספות לעשות ריסטרט, וזה צפצף לי בחלק מהמקרים 2,3 ביפים. אז התסכלתי בחוברת של הלוח אם והיה רשום שמה על משמעות הצפצופים: משהו עם PARITY בזיכרון. וCANNOT READ THE FIRST 64K כבר לקחתי את הספק, כדי לוודא שהוא בסדר וחיברתי אותו למחשב אחר. הוא עבד ב…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Hack,

שלום, היום מסיבות כאלה ואחרות החלטתי לפרמט את המחשב (את כונן הווינדוס). הרצתי את הדיסק מהבוט כרגיל, ההתקנה עלתה, בחרתי באפשרויות שרציתי והלאה, כשהמחשב הגיע לשלב העתקת הקבצים הוא עצר ב7% ונתן שגיאה שיש בעיה בהעתקת הקובץ (קובץ DLL). הדיסק של הווינדוס הוא דיסק מקורי ועובד, חשבתי שאולי זאת בעיה בכונן תקליטורים אז החלפתי אותו והרצתי את ההתקנה מחדש ואותה שגיאה, יש לציין שזהו לא הקובץ היחיד שבו הראתה ההתקנה שגיאה, כאשר סימנתי להתעלם מקובץ זה ולהמשיך בהתקנה הוא המשיך והראה לי את אותה שגיאה על קבצים אחרים. אם מישהו יכול לעזור בפתרון הבעיה אני אשמח מאוד. תודה רבה. בברכה, אסף.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by miim17,

שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחק כל שהוא, שלושים דקות המסך ניסגר וכתוב "power saving mode". אבל המחשב נישאר דלוק, ואז צריך לכבות את המחשב דרך הכפתור. מישהו יכול להגיד לי איך אני מפסיק את זה?. בתודה מראש yosda boy .

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  15. אז ככה היום התחלתי לשמוע על אותות מצוקה ממהארד דיסק רעשים לא כל כך חזקים אבל גם לא אופיניים! יש תוכנה שבודקת את מצבו הנוכחי ותוכל להגיד לי אם יש בו תקלות? תודה רן

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. הדלקתי את המחשב ופתאום מופיע לי disk read error לפני המסך טעינה של ויסטה אבל אם אני מריץ kubuntu למשל בLIVE אז אפשר לקרוא מהכונן קבצים

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by emil001,

היי, קודם כל מדובר בלוח אם ישן ASUS P4S800D-X. קניתי זיכרון חדש למחשב, 1GB בתדר 400 DDR1. אחריי, ששמתי את הזיכרון במקומו (ב-POST רשום שהוא קורא את הזיכרון), לפתע מערכת ההפעלה לא עולה לי ! המערכת נטענת, אך לפני שרואים את השולחן עבודה (המסך מתכבה). כמו-כן ניסיתי לבדוק עם הזיכרון הישן כרגע, אך הבעיה ממשיכה.. לוח אם: ASUS P4S800D-X. מעבד: intel P4 2000MHz זיכרון: 1GB DDR1 400MHz מערכת הפעלה: Win XP Pro SP3 כרטיס גרפי: ATI 9200 128MB (AGP) *לא יודע אם יכול להיות קשר אך מדובר במסך חדש לגמרי שקניתי לפני כשבוע, כרטיס מסך ישן מאוד. (ATI 9200) תודה רבה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון: Counter Strike Source\Half Life 2 \Rising Eagle אחרי מי 10 עד 30 של מישחק, המסך נסגר וכתוב:.Power Saving Mode אבל המחשב נשאר פתוח והכל נראה בסדר במחשב... אשמח לדעת איך להוריד את ה-Mode הזה, הוא ממש מעצבן אותי!. מישהוא בפורום אמר לי להוריד איזה טיימר בהגדרות של המסך, אבל לא ראיתי שום טיימר או משהוא בסגנון. אשמח אם מישהוא יוכל לפרט קצת יותר איך אני מוריד את ה-Mode הזה. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by גיורא,

אז ככה הבעייה אצלי היא ככה יש לי ווינדוס 98 לא se אני אם כרטיס זיכרון של 256 ddr ושאני בדק אותו דרך מאפיינים המחשב שלי רשום לי שם רק 64 בדקתי בהפעלה ובביוס ושם מראה לי מלא כלומר 256 החלפתי כמה יזכרונות חדשים ובכולם זה אותה בעייה כל מה שאני לא שם הוא מראה לי רק 64 וכל הכרטיסים תקינים למה זה יכול להיות יש מצב שבגלל שזה לא se אז הוא לא קורא את הכרטיס באופן תקין או זה יכולה להיות בעייה אחרת אשמ אם מישהו באמת תותח יוכל לעזור לי כי המחשב איטי אצלי לאללה וזה לא נראה שהוא עובד על 256

20. Started by Mooglix,

אהלן, היום רכשתי מחשב חדש ולצערי הרב קיימת בעית קריסה מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 800 ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0‎ GIGABYTE עובד על ויסטה 32. הבעיה היא שמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה משתבשת לחלוטין מתמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קופא ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה ממשיכה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 22:…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by doron.lebel,

שלום יש לי מכונה win xp sp3 עם לוח אם Intel D945GNT בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה. אני מדליק את המחשב וכשהוא מגיע ל desktop הוא מבצע restart שיחזרתי אחורה לנקודה הכי רחוקה בדקתי ווירוסים את תקינות הדיסק וזה ממשיך לקרות למישהו יש רעיון ???

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by kashi,

המחשב שלי חזר מתיקון, החליפו לו לוח אם ועכשיו שאני מחבר את ה USB לא קופצת לי הודעה ש"זוהתה חומרה חדשה" אבל אני רואה שיש אור במה שחיברתי לUSB יש לי XP ד"א מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by נמי,

מידי רבע או חצי שעה קופץ לי מסך ירוק מעל כל החלונות הפתוחים עם הרבה כיתוב באנגלית והכותרת שלו הוא BRONTOK.A. כשאני גולשת באינטרנט החלון הזה תופס את המקום של האתר שפתוח וזהו! אי אפשר לחזור רק לסגור ולפתוח הכל מחדש. זה מתסכל, תוכנת אנטי וירוס טובה לא גילתה וירוס חדש. מה זה יכול להיות? הדף הקופץ על רקע ירוק: BRONTOK.A -- Hentikan kebobrokan di negeri ini -- 1. Penjarakan Koruptor, Penyelundup, Tukang Suap, & Bandar NARKOBA ( Send to "NUSAKAMBANGAN") 2. Stop Free Sex, Aborsi, & Prostitusi ( Go To HELL ) 3. Stop pencemaran lingkungan, pembakaran hutan & perburuan liar. 4. SAY NO TO DRUGS !!! -- KIAMAT SUDAH DEKAT -- Terinspirasi oleh: Elang Brontok (Spizaetus Cir…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ed1,

יש מצב שאוברקלוק קטנטן ישרוף לוח או מעבד בלי שיהיה ריח שרוף ובלי שתהיה עדות בלוח אם לצ'יפ שרוף או קבל נפוח, ככה שהלוח ימות בפתאומיות אחרי איתחול ואחרי שהמחשב עלה ותיפקד מצויין ללא תקלה בפעם הראשונה שאחרי האוברקלוק? המחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ והעליתי באס בקטנה מ-133 ל-138 בסה"כ..

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by chipopo,

שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.