תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היום כשהדלקתי את המחשב קרתה תקלה. כבר ב- POST התצוגה שינתה את הצבעים לצבעים מוזרים ואז נתקעה. אם המחשב הצליח לעבור את ה- POST בשלום אז הוא שינה את הצבעים בחלון ה- login של ה- Windows לצבעים מוזרים ונתקע. הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך. חיברתי את המסך לכרטיס מסך on board וזה עובד לי עכשיו מצויין. הכרטיס מסך הבעייתי הוא NVIDIA GeForce FX5500. רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזאת? מה יכולה להיות הבעיה עם הכרטיס מסך? האם אפשר עדיין להציל אותו? מה החסרונות של הכרטיס מסך on board על פני כרטיס מסך AGP רגיל?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול בערב עשיתי ריסט, והמחשב נתקע על המסך של "shutting down" ויותר לא הגיב, גם לחיצות על כפתור הריסט או החזקת כפתור ההדלקה - לא השפיעו כלל, לכן כיביתי את החשמל, ומאז המחשב לא נדלק... זוהי לא בעיה בספק למיטב ממצאי, משום שמצלמת האינטרנט שלי נדלקת ברגע שאני מחבר את הספק ומדליק את הכפתור שלו מאחורה... מה אני יכול עוד לנסות?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
..................
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בהיתיחס למחשב קיימים מצבים: ניתוק, כיבוי, מצב המתנה. 1.באיזה מצב מומלץ להחזיק את המחשב אם אינו בשימוש 5, 12, 20 שעות? 2.האם מומלץ לנתק את המודם (דגם ROTAL-RTA1320a-ETH) מרשת החשמל או לכבות אותו, כשהמחשב אינו בשימוש? השאלות מתייחסות לבלאי החומרה, התחממות הרכיבים האלקטרוניים, סכנת קצר וכ"ד. הערה:המחשב והמודם מחוברים לרשת החשמל דרך GPT Protector דגם SC9 ELEC.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב שישן שחשבתי לסדר ולמכור תמורת כמה גרושים בודדים זה פנטיום 3 600 שפשוט לא נדלק ניסתי להחליף לו את הספק כוח אבל הוא לא מגיב מה אני צריך לבדוק מה יכולה להיות עוד הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה . קניתי מחשב חדש וחזק אבל כל איזה 10-15 דקות המסך קופץ ממש ךשניה ואז חוזר לעצמו.... המסך נשאר מהמחשב הישן והוא לא היה עושה כאלה בעיות. תעזרו לי למצוא את הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב DVD LG H30N וניסיתי לחבר אותו למחשב. חיברתי את כבל הSATA מהלוח אם לצורב ועכשיו מה שנשאר זה לחבר (יש חיבור שחור בצורב ליד החיבור SATA) את הכבל מהצורב לספק הכח. *בצורב יש חיבור SATA ולידו עוד חיבור שחור לחיבור בין הצורב לספק כוח. הבעיה היא כזו: אני לא מוצא כבל כזה במחשב.. חבר אמר לי שצריך מתאם SATA? או משהו כזה? אין לי מושג איך מחברים ועם איזה כבל... בבקשה זה ממש דחוף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב פועל נורמלי בלי שום טעויות מהאנטי וירוס או בעליה של המחשב,לאחר כמה דקות הוא נכבה ואי אפשר להדליק אותו יותר אלא אם כן מוציאים את השקע מהחשמל ומחזירים חזרה ואז הוא נדלק אבל ממש לשתי שניות עוד לפני שעולה המסך בכלל ואם מוציאים את השקע ומחכים עשר דקות אז אחר כך הוא נדלק וחוזר על המקרה הראשון שבו לאחר כמה דקות הוא נכבה פתחתי אותו ניקיתי מאבק בדקתי את המאווררים (כולם עובדים כראוי) חיברתי את המחשב רק לחשמל בלי כל שאר הקבלים ונתתי לו לרוץ איזה 10 דקות לראות שאף מאוורר לא נכבה ובאמת הוא רץ כמו שצריך והכל אבל ברגע שחיברתי אותו חזרה שוב עשה את אותה בעיה נכבה לאחר כמה דקות יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חושב שזה אולי זכרונות, איך אפשר לבדוק? חבל לי להזמין טכנאי שיעלה לי ב150 שקל …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםם.. אז ככה אני אנסה לתאר בקצרה את הבעיה הדלקתי את המחשב ולא ראיתי כלום במסך (הנורה נשארה בסטנד ביי והיה רשום no input signal) בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החיבור למסך אבל זה היה תקין לחלוטין נכנסתי למחשב דרך LogMeIn ואכן קיבלתי תמונה אבל של מסך שונה מהרגיל פחות צבעים וכו" ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (GF 6600) אבל בתפריט אוטורן של הדיסק היה כתוב: sorry, we dont support this VGA card . כאשר נכנסתי למאפייני תצוגה>צג לא היה כתוב את שם הצג, לא הייתה לי אפשרות לקבוע צבעים ופיקסלים וכו'. מה קרה? האם כרגע פועל כרטיס המסך המובנה שבלוח אם? אם כן איך אפשר לחבר בינתיים את המסך לכרטיס זה?? ומה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שלי?? תודה מראש!!!! רועי (:
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אנשים עזרה בבקשה אני לא מצליח להכנס לביוס המחשב מתחיל עם צפצוף פנימי ואחרי כמה שניות עובר להתחלת הוינדווס אין שום אופציה להכנס לביוס ניסיתי ללחוץ על DEL אבל שום דבר לא עוזר חשוב לציין שאין בכלל מסך עם נתונים כגון זכרון כוננים וכו' כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ואחריו מתחיל הוינדווס מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שבוע טוב , אני אלירן ואני מחשבוניסט , יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע למחשב אך תחילה ארשום את המפרט כדי לתת לכם קצת מושג ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6420il OCZ2P800R22GK OCZ Platinum Revision 2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2P800R22GK BFG Tech BFGR7950256GTOCE GeForce 7950GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 OC Seagate Barracuda ES ST3250820NS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive *2 ON RAID 0 Thermaltake SOPRANO VB1000BWS Black 0.8 mm SECC Chassis, Plastic Front Door ATX Mid Tower Computer Case קודם כ…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב החדש (מפרט) כל כמה זמן, נראה לי לא בפרקי זמן קבועים, המסך נכבה לשתי שניות וחוזר לפעול.. ניסיתי את הדרייברים הכי מעודכנים מאתר אנוידיה וכרגע אני משתמש מהדריברים שקיבלתי מהדיסק של כרטיס המסך. רצוי לציין שזה לא גורם לשום בעיה אחרת מלבד כיבוי המסך, כשהתמונה חוזרת הכל כרגיל לא נתקע שום דבר. מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, אחי הביא לי מחשב של ידידה שלו שאני אפרמט לה אותו... כרגיל אתם יודעים, עבודה קלה פירמוט הכל טוב ויפה ווינדווס עולה הכל מותקן (פנטיום 3 , WIN2K) ואז שמתי לב שהווינדווס לא התקין כברירת מחדל את הכרטיס רשת, אמרתי סבבה, לפני שהפירמטתי היה לה ווינדווס 98, בדקתי איזה דרייברים צריך אם אני יצטרך בהתקנה מחדש, ראיתי שאני צריך דרייברים של realtek 8139 , סבבה גלשתי לי באינטרנט, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של REALTEK, באתי להתקין, והכרטיס לא מזהה את הדרייברים, ניסיתי להתקין אוטומטית, ידנית, בכל הצורות, ונאדה... אמרתי לעצמי אולי טעיתי? פתחתי את המחשב הסתכלתי על הכרטיס ואכן ראיתי rtl8139d, הצ'יפ של רילטק עם ייצור של ASOUND, אמרתי נלך לאתר של ASOUND, הורדתי משם דרייברים גם, ניסיתי לה…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מופיע לי כימעט כל פעם ההודעה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz שזזה מצד לצד כאשר אני מהתחל את הווינדוס לא מופיע "ברוך הבא" אלה מופיע המסך המעצבן הזה... מה שאני יודע שבמצב בטווח ובמצב :Enable VGA MODE הווינדוס עולה כרגיל ללא הודעה זו ברוולציה נמוכה בהתאם למצב Enable VGA MODE. אני מישתמש במסך SyncMaster 710V כיצד אני פותר בעיה זו? כפי שהבנתי ההודעה מופיע מהמסך עצמו ולא מהמערכת הפעלה..
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב דיוידי NEC DVD RW ND-3550A ביומיים האחרונים הוא מסרב לזהות דיסקים של דיוידי. מבחינתו או שאין דיסק בכונן או שיש אבל הוא ריק (אף על פי שהוא לא ריק...). למשל, דיסק דיוידי שהצלחתי לנגן על הדיוידי עצמו, בכונן במחשב מזוהה כדיסק ריק. הכנסתי דיסק מוזיקה מקורי לכונן, והוא ניגן אותו. עשיתי System Restore למחשב לתאריך האחרון שבו אני זוכר בודאות שהכונן עבד כרגיל, וזה לא עזר. ב - Device Manager אין שום אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר. האם מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה במחשב שאני לא מבין אותה. אז ככה יש לי win xp מעבד שלי הוא: 2800mhz וזיכרון 512ddr עד כאן המפרט של המחשב שלי. 1. יש לי במחשב שתי דפדפנים אחד firefox שהתקנתי לאחרונה, והשני הוא explorer שבא עם המערכת ההפעלה. תראו אני מאוד מרוצה מהדפדפן החדש firefox , אבל יש דברים שאני לא מבין. אז ככה שאני לוחץ ctrl alt delete, נפתח לי החלון שמראה לי את התהליכים שעובדים על המחשב , וגם את הביצועים. השאלה שלי היא כזאת: שאני פותח את התהליכים אני רואה שה- explorer פועל ברקע תמיד גם שהוא לא פתוח , ומה שהוא צורך שאפילו שהוא לא פתוח זה 22,504kb. וברגע שאני פותח את ה- explorer משולחן העבודה, ואז נכנס שוב לתהליכים אני רואה שמה שיש לי עכשיו שתי תהליכים של explorer. אחד זה הרגיל ש…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן ביוס ללוח-אם בעזרת התוכנה AsusUpdate אבל זה לא מצליח תראו בתמונה: למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב, כשהוא מדליק ומכבה את המחשב וכל הזמן המאווררים שלו דלוקים. בקיצור גם כשהמחשב מכובה המאווררים דלוקים. איך פותרים את זה? אם זה משנה לוח אם של ג'יגה בייט צ'יפסט מידרה 8 לא יודע בדיוק איזה. תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
החלפתי אתמול כ.מסך ל 7300GT של POV והמחשב עבד בסדר, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, המאווררים התחילו סיבוב ונכבו, בלי צפצופים ובלי כלום. החזרתי את הכרטיס AGP ואותו הדבר. שאני מוציא את הכ.מסך המחשב עובד אבל לא עושה פוסט כמובן. מה הבעייה ? יכול להיות שהתעייף הספק הגנרי ? , בדיוק אתנמול קראתי בחוברת הוראות שמומלץ להחליף לספק איכותי שיחזיק את צריכת הזרם של כרטיס המסך. עזרה ודרכים לבדיקה תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הקודם שהיה לי (פנטיום 4 3GB) ואולי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק לגמרי, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב זה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי ל…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם , לפני כזמן קצר, אני ראיתי טלזוייה ושמתי את חלון האינטרנט כממוזער , ולפתע סובבתי את ראשי לכיוון המחשב, וראיתי את החלון של האינטרנט פתוח!, נגשתי למחשבי וראיתי את העכבר למעלה , בכוונה חיכיתי כמה שניות , ולא קרה כלום. אז מזה יכול להיות ? פריצה ? , או שלא? דבר 2: . האם למישהו יש אנטי וירוס יותר חזק מ Nod32 , AVG , Norton , או kaspery , משהו כזה? , אשמח לקבל. בתודה, ברק. אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב שלי קופא - לפעמים בboot עצמו,לפעמים לאחר שכל המערכת עובדת. לפעמים כמה לאחר כמה דקות פעולה ולפעמים יותר. לא רק זה, אלא שיש לי שני כרטיסי רשת בלוח אם והציון של אחד מהם בוינדוס נעלם. בדקתי עם מקאפי ואין וירוסים. לפי everst אין בעיה של טמפרטורה, מה גם שניקיתי את המחשב לפני זמן לא רב. למישהו יש השערה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-