תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני חושב שיש לי בעיה במאורר של המעבד הוא לפעמים פשוט מפסיק לעבוד ושאני מזיז אותו קצת אז הוא ממשיך חשבתי אולי זה בגלל שיש לי לוח אמ חדש ..או מעבד חדש אז הוא מרגיש מתי הוא צריך לקרר יותר את המעבד ומתי לחסוך בחשמל הגיוני?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בדקתי את המערכת והיא תקינה .אך לאחר מ"ס דקות שאני עובד ברשת בריבוי אתרים המסך פשוט קופא ולא מגיב . איך אפשר לבדוק את תקינות כרטיס המסך בתוכנה שאוכל להבין אותה ברמת משתמש רגיל ולא מומחה אשמח לעזרתכם תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, כרטיס מסך שברשותי HD 7870 XT של ספיר, נקנה ב-1000 שקל במכירה הקבוצתית שהייתה פה מ-TMS לפני שנתיים ככה... משחק אחד: COH2: Ardennes assault היה קופא ומשמיע רעש של נתקע, ככה שרק כיבוי והדלקת המחשב הייתה פותרת את הבעיה, ומשחק שני: Killing Floor 2, פשוט נתקע ומפסיק לעבוד ככה שעדיין אפשרי להמשיך בפעילות תקינה בלי ריסטרט. מצד אחד, אף פעם לא ראיתי ארטיפקטים, מצד שני - אני חושד שהכרטיס תקול מכיוון שכיבוי ה-AA ב-COH2 פתר את הבעיה כמעט לגמרי. איזה תוכנה להריץ בשביל לבדוק יציבות בכרטיס? איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אז ככה, השארתי את המחשב דלוק ללילה כרגיל, ובבוקר אני רואה שהמחשב לא מגיב, המסך כאילו כבוי. אז עשיתי ריסט, ואחרי שהמחשב נכשל להכנס לווינדוס, הוא הראה לי שהקובץ winload.exe פגום או חסר. ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של ויסטה(כרגע אני בלפטופ על XP) ובסיום ריסט. הבעייה לא נעלמה, וכשנכנסתי לWINDOWS RECOVERY שוב, זה לא קלט את הOS שלי בכלל. אז ויתרתי וניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש. בתחילת ההתקנה הופיעה לי שגיאה שזה לא יכול להתקין את הווינדוס מחדש, וכרגע אין לי אפשרות להכנס לווינדוס או להתקין מחדש. אני כבר נואש, מה לעשות? דגם ה-HDD נמצא במפרט.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני בודק את האוויר שהספק כח מוציא , ולפי הבדיקות שלי הוא מוציא קצת מאוד אוויר - פושר עד חם. ממה יכולה לנבוע הבעיה לפי דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הודעה שקיבלתי- חוששת לוירוס! This concerns the issue of your safety זו הכותרת, פתחתי... ורשום ככה: לום! אני חבר בקבוצת האקרים בינלאומית. כפי שאתה יכול כנראה לנחש, החשבון שלך נפרץ, כי שלחתי לך הודעה מהחשבון שלך. עכשיו יש לי גישה לכל החשבונות שלך! לדוגמה, הסיסמה שלך עבור < email@walla.co.il: 2y10plrhd9kveoosfqbdc3d9lonmlnwviwrwsqar6fikvznujoqj3oww בתוך תקופה של 31 ביולי 2018 ועד 3 באוקטובר 2018, היית נגוע בווירוס שיצרנו, דרך אתר מבוגר שבו ביקרת. עד כה, יש לנו גישה להודעות שלך, לחשבונות מדיה חברתית ולשליחים. יתר על כן, קיבלנו damps מלא של נתונים אלה. אנחנו מודעים לסודות הקטנים והגדולים שלך…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי כרטיס מסך של רדאון, כשאני גורר חלון לתצוגה המשנית(צג נוסף) ואח'כ סוגר אותו, החלון ממשיך להיפתח רק שם (תצוגה משנית, צג נוסף) עד שאני גורר אותו שוב לתצוגה המרכזית, מאוד מתסכל! יש דרך להחזיר את החלון לתצוגה הראשית בסגירה (פשוט שיחזור אוטומטית) תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי עם משהו די מעצבן. התחברתי בלי כוונה לחשבון microsoft שלי ב-win 10 ומאז אני לא מצליח לחזור לשימוש באמצעות חשבון מקומי. בנוסף, תמונת הפרופיל שונתה לזאת שהייתה בחשבון, ללא אפשרות מחיקה. בעליית המחשב, מבקש ממני סיסמאת תהחברות לחשבון. לא רוצה שום דבר מזה, לא רוצה קשר בין המחשב לחשבון microsoft. מה ניתן לעשות בעניין? האם מדובר בחתונה קתולית? שקלתי כבר לעשות איפוס למחשב בגלל השטות הזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון לבעיה אני מחפש , ברחבי הרשת דרייבר תאומים ...שמתאימים לויסטה . מה שקרה זה שה windwos לא התחבר כי הוא לא זיהה לי את הכרטיס רשת והיה צריך דרייבר הכרטיס רשת מובנה ... על הלוח הזה ..שבא עם דיסק שגם לא מתאים למערכת ההפעלה ויסטה אי אפשר להתקין נמשל את כל מה שנמצא על הדיסק של הלוח אם . ברשותי . 939 dual sata 2 asrock אני מחפש אולי שמו משהו התקנה שמתאימה ל windwos vista . גירסא 32 ביט יש לך עצה ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix(
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום חזרתי אחרי עשרה ימים בחו״ל שלפניהם דאגתי לכבות את המפצל שאליו מחוברים המחשב, המסך, מערכת הסאונד וכו׳ וגם כיביתי את ספק המחשב על כל צרה שלא תבוא. היום כשחזרתי המחשב מסרב להידלק, כל שאר המכשירים שמחוברים לאותו המפצל לא עושים בעיות... אפשר לפתור את זה איכשהו ? יש סיכוי שקרה משהו לספק למרות שהוא היה כבוי עד כה ?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פתחתי בעבר נושא בנוגע לטמפ' הגבוהה ועל כך שהוא נתקע במשחקים. אבל ככל שהזמן עובר כך הבעיה גדלה, והמחשב כעת נתקע גם בשימוש רגיל ויומ-יומי במחשב (אינטרנט, ICQ וכד'). בדקתי אם המאוורר עובד, ורשום שהוא עובד על 1646 (בערך), אך עדיין המעבד מגיע לטמפ' של 65-71 תמיד. חשוב לציין שעשיתי בעבר OC, אך החזרתי למקור כי המחשב לא היה יציב.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני כותב את הדיון הזה וצלמתי תמונה והעלתי הכל דרך מסך הפוך... לחצתי במשחק מסויים ALT ימיני +BACKSPACE והמסך התהפך לי כמו בתמונה תבבקשה תגידו לי איך אני יוצא מהמצב הזה ותודה רבה (מחשב נייד אם זה חשוב) עריכה אני מצטער אבל לא רואים את המסך ההפוך (אני ממחשב אחר) ורואה שהתמונת המסך שצלמתי היא בזווית הנורמאלית .. אבל רק כדי להגיד לכם את המצב .. שורת המשימות אצלי היא בצלע השמאלי של המסך (הכל הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב. קודם כל אני אביא קישור לאתר מאקו בו יש התייחסות לנושא ואחר כך אפרט מה מיוחד במקרה שלי. http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-653787903d44741006.htm אז בימים האחרונים כשאני מנסה לחפש בגוגל מופיעה לי התמונה עם המחבל, או שמופיעה הודעה של פיירפוקס Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at....... אותה הודעה מופיעה גם בניסיונות להתחבר לפייסבוק. אבל ישנן גם פעמים שהכל כרגיל למשך כמה שעות! מה שנראה לי מוזר זה שאותו דבר קורה לי גם דרך הטאבלט שמחובר לוויי פיי הביתי. עד להופעת הבעיה היתי מוגן (במחשב ולא בטאבלט) על ידי פיירוול של זון אלארם, ואנטי וירוס חינמי של AVIRA. מאז שזה קרה החלפתי את האנטי וירוס בNORTON internet security וגם התקנ…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום חברים חיברתי כונן קשיח של מחשב נייד ל מחשב נייח בעזרת כבל SATA וחשמל מספק , אך משום מה המחשב לא מזהה אותו. אשמח לקבל עזרה
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
הזמנתי מאיביי כרטיס ויי פיי פנימי לנייח. מצרף תמונות של חריץ ה pci במחשב ושל הכרטיס. האם זה לא מתאים? כשהרכבתי זה לא זיהה כלום. יודע שיש משהו כרטיס ארוך וקצר. כמו כן גם כשהוא בפנים יש מרחק מהמקום בו מרכיבים א ת הבורג שמחזק אותו לחור ההברגה, כלומר לא נכנס עד הסוף.
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-