תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני יומיים שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה (שום דבר). יש לי דיסק bootable של ויסטה. כשהדלקתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר על המסך, גם כאשר לחצתי על del כדי להגיע להגדרות של ה-BIOS , לא ראיתי כלום על המסך (המסך מחובר היטב). ניסיתי להפעיל מחדש אלף פעם, וב-"פוקס" באחת הפעמים זה העלה לי את ההתקנה של ה-windows ויכולתי להגיע ל-BIOS וגם התקנתי את הויסטה וכו' (עם כל הדרייברים) אבל עכשיו זה קורה לי בכל פעם שאני מכבה את המחשב (לגמרי) ופותח אותו מחדש. היום ניסיתי במשך שעתיים לפתור את הבעיה אבל זה לא מצליח לעלות לי ולא מראה שום דבר. גם אם ב-BIOS מוגדר לו לעשות boot דרך ה-CD, זה לא אומר שאני לא יכול לגשת ל-BIOS !!! אני צודק ??? אני ממש מוטרד מהבעיה הזאת , ואם יש מישהו …
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים. חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת. מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי.. המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\ הרבה תודה על ה…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא מציג את המסך של המעבד, ואחר-כך הוא מציג לי מסך שיש בעיה (מסך שחור) עם אפשרויות לבחור Windows Normaly או לבחור ב-Safe Mode ועוד כמה אפשרויות שקשורות ל-(Safe Mode (With Networking, With Command כשאני נכנס ל-Windows Normaly, הוא טוען את המסך עם הסמל של ה-Windows (יש לי XP). אחר-כך הוא מראה מסך שחור, ואז אני רואה באורות שבמארז המחשב (הירוקה והאדומה) שיש את הירוקה כל הזמן והאדומה קצת מהבהבת ואז היא ניכבת. ככה המחשב נתקע והוא לא זז לי יותר. אם אני עושה ריסט הוא עושה את אותו הדבר. (מציג את המסך של המעבד, מציג את המסך השחור עם האפשרויות ואז נתקע). אם אני נכנס דרך Safe Mode הוא לא נתקע אבל הוא לא נותן לי להשתמש באינטרנט ואי אפשר לעבוד נוח …
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצם הכותרת מדסרת בעד עצמה. עשיתי חיפוש די ארוך ברשת, ולא הגעתי למקום בו מסבירים איך אני יכול לעשות booting מדיסק און קי בנוגע ללוח אם הנ"ל. יכול להיות שהביוס לא תומך? כלומר הלוח ישן מידי? אני נורא צריך לעבוד עם הלוח הזה ואני פשוט לא יודע איך להעלות את המערכת הפעלה מהדיסק און קי (שמתי שם dsl - damn small linux) תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה לעשות ? ^ הHDD הוא WD500AAKS, מחשב חדש.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום הרכבתי מחשב חדש עם לוח של GIGABYTE EP45-DS3 וכרטיס מסך של ATI ה-4850. בקיצור...אני מדליק ת'מחשב הכל עובד סבבה כאילו אבל!@# וזה אבל גדול הכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת והמאורר אולי עובד על 10% מהמהירות שלו...ואפילו יש טיפה ריח..לא של שרוף אבל ריח קצת מוזר. בכל מקרה אני מפחד להמשיך להתעסק עם המחשב לפני שאני מבין למה זה קורה ואם זה טבעי או לא. אני רק יכול לציין שעשיתי חיפושים בגוגל קצת וזה..וברוב המקרים מדובר במצבים של התחממות שהפתרון להם הוא במצב שכבר אחרי מערכת ההפעלה ולא לפני שזה מה שמוזר. המחשב נדלק המאוור רץ חזק ואז יורד משמעותית והכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת..זה לא הגיוני תודה רבה לכל שישפוך קצת אור על התופעה המוזרה הזאת...
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק לעדכון ביוס אך גודל הביוס 1 MB הדיסק עם הקבצים של הפירמוט לא נותנים להכניס את קובץ הביוס מה עושים ? איזה קבצים למחוק ? רצ"ב תמונת הקבצים של הפירמוט http://img223.imageshack.us/my.php?image=41364541tt9.jpg
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג a-neove f-419 ולפני יומיים ערך התחיל לרוץ לי התפריט של המסך(בהירות גודל צג וכל זה) והוא מדפדף לבד בין כל הפונקציו ואני לא יכול לבטל את זה.. וגם הכפתורים של המסך לא מגיבים..מה יכולה להיות הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הרכבתי את המערכת החדשה שלי, הכל מחובר כמו שצריך הטמפ' בסדר והמתחים... לצערי אני לא מצליח לעשות Boot לדיסק מסויים (ניסיתי גם דיסק התקנה bootable של ווינדוס, שניהם תקינים ובכל זאת) ניסיתי להגדיר AHCI ו-IDE MODE בביוס, בשניהם אני מקבל זיהוי של הכוננים ואח"כ סמן מהבהב שלא זז. כונן הCD כאילו לא מנסה אפילו לקרוא את הדיסק.. במצב AHCI הוא כותב לי AHCI BIOS INSTALLED!! ואח"כ לא זז. ניסיתי לחבר גם כונן CD בחיבור IDE אמיתי, ולנתק את כל חיבורי הSATA הנ"ל לא עזר. אני מקבל רק סמן מהבהב... מה עושים? תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הרגע הדלקתי אותו ממחשב המתנה ואז אחרי כמה זמן הוא מרסט את עצמו ושניה לפני הוא עושה מסך כחול (לממש שניה... לא ראיתי מה כתוב..) וזהו... הכל בסדר עכשיו. האם אני צריך לחשוש? ממה זה יכול להיגרם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אחרי עדכון FIRMWARE לכונן DVD שנכשל (כמובן הוצאתי אותו מזמן) - ברגע שהוא נכשל המחשב נתקע, והייתי חייב לעשות לו RESTART דרך הכפתור. מהרגע הזה במקום מסך שחור רגיל (נניח בין ה-POST לשלב שמראה מידע על ה-HD וכו' במחשב או אחרי הלוגו של הטעינה של WINDOWS \ אחרי הלוגו בזמן RESTART (בקיצור מתי שצריך שיהיה מסך שחור) אני מקבל מסך לבן. לא נתקלתי בבעיות, אבל בכל אופן האם עלי לחשוש? ואיך לתקן את זה? אני חושד שזה פגיעה בקבצים של Windows, אבל יש לי תוכנה שעושה שחזור מלא למערכת (דומה ל-Ghost) אז אני לא חושב. פירמוט כרגע לא נמצא כאפשרות (כמובן שנשארתי בינתיים בלי כונן DVD :)
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי הארד דיסק 320 ג'יגה החלטתי להוסיף ...וקניתי הארד דיסק חדש 500 ג'יגה של סאגייי עבר חצי שנה ...ופרמטי את המחשב מחדש והוא התחיל לעשות לי בעיות ..פתאום הכונן של ה500 ג'יגה נעלם לכמה זמן... לפעמים אני מנתק אותו מה ספק ומחזיק ולפעמים זה עובד ולפעמים אני מפעיל את המחשב מחדש וזה מתסקל כבר אני מבקש דחוף את עזרתכם מי שיכול לעזור תודה מכל הלב ...אחים שליץץץ
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שאני כותב את זה בפורם הנכון.. הכי מתאים שמצאתי פה..וגם אולי זה קשור היום התחילה לי בעייה מוזרה.. המחשב עושה מעצמו רסטרט כל פרק זמן.. זה יכול להיות כל חמש דקות.. מקסימום כל חצי שעה.. מה זה יכול להיות? בעייה בחומרה או שזה סוג של וירוס? מה ניתו לעשות בנידון?? פתחתי את המחשב.. כל המאווררים פועלים בצורה תקינה..
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום קיבלתי מארז חדש "antec 900" והתחלתי להעביר אליו מהישן ... הכל עבר בסדר , עד שניסיתי לחזור לאוברקלוק שהיה לי 3.6 . במארז הישן אחרי העלאת FSB המחשב אוטומטית היה נכבה ונדלק (מאתחל) ואז עולה כרגיל , עכשיו במארז החדש ניסיתי לעשות OC > exit with saving >y ואז הוא לא איתחל את עצמו, המסך כבה והלוח המשיך לפעול + מאווררים והכל .. על הכרטיסי מסך היה אור שלא נכבה , כאילו הוא תקוע. ניסיתי להחליף בין כרטיסי המסך ... ניסיתי רק עם אחד ... הוצאתי את הבטרייה ... ואז החלפתי אותה. כלום לא עזר כיביתי הדלקתי מאה פעם והמסך היה שחור והמחשב פועל אבל תקוע . פתאום זה חזר לבד הכל עלה אבל במצב סטוק ללא OC . עכשיו אני לא יכול לעשות OC כי זה יחזור שוב . מה לדעתכם הבעיה ? …
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה, קניתי צורב DVD חדש של ASUS, וכשרציתי לצפות בו בסרט DVD (בתוכנת POWERDVD), ההקרנה הייתה מקוטעת היו עצירות כל כמה שניות. השאלה היא האם מדובר בבעיה ב-DVD (לא נראה לי כי גם בישן היה לי את זה) או שמע מדובר בבעיית זכרון/כרטיס מסך או משהו אחר. בבקשה עזרו לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט blitz extreme e6750 8800gts corsair ddr3 2gb עכישו אני מדליק את המחשב אחרי שבועיים שלא הייתי בבית ....והוא פשוט לא עולה המסך נשאר כבוי ב lcd postr הוא כותב לי det dram אני לא יודע מה זה אומר ואיך אני יכול לסדר אני חייב ממש עזרה תודה...
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
היי זאת בעיה מהעבודה. מישהו התלונן על מסך שלא עובד. באתי למסך ראיתי תצוגה שחורה (יעני כאילו כבוי) אבל הנורית הייתה כחולה ולא צהובה (יענו לא standby אלא כמו במצב רגיל). לחצתי על כפתור הכיבוי. מיד אחר כך שוב לחצתי להדליק. הפלא ופלא! המסך עובד..אך לא להרבה זמן!! אחרי כמה דקות או פעולה שעושים במחשב (אפילו לחיצת ctrl+alt+del) המסך שוב חוזר לאותו מצב..שוב צריך ללחוץ כיבוי והדלקה וזה מסתדר. נסיתי לשחק עם התדר והרזולוציה אבל זה לא ממש עזר.. מה שעשיתי זה לקחת ממחשב אחר מסך עם אותו דגם ולהחליף ביניהם, לראות אם הבעיה היא במסך או במחשב. אחרי שעשיתי את זה..שני המסכים עבדו בצורה תקינה!! שניהם מאותו דגם אני מזכיר שוב יש למישהו הסבר לזה? אולי למישהו קרה משהו דומה בסגנון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן, שהחל לעשות בעיות מוזרות בימים האחרונים. זה התחיל כתקלת תוכנה, אך זו ללא ספק בעיית חומרה. זה התחיל מבעיית תוכנה - ZA לא עלה (אמר שקובץ פגום) ואז גם NOD טען שיש משהו פגום. קצת לאחר מכן גם המחשב "איבד" את הדרייבר של הכרטיס מסך. החלטתי לשחזר מ-ghost, אבל המחשב טען שהקבצים פגומים. אז התחלתי לחשוד בהרד-דיסק. ניסיתי לעשות פירמוט מלא דרך ההתקנה של ה-XP, והפרמוט נכשל וקיבלתי הודעה שהדיסק תקול. שמתי הרד דיסק אחר, שאני יודע שהוא בסדר, הצלחתי לפרמט. המשכתי בהתקנה. כאשר windows עלה טען שחסרים לו כל מיני קבצים. ולא נתן להעלות את המחשב. החלטתי לחבר את ההרד דיסק (את שניהם) למחשב אחר - שם הכל בסדר, הצלחתי לפרמט, להתקין XP והכל פועל כמו שצריך. כעת ניסיתי לחבר בחזרה ל…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי כבל DVI וחיברתי לכרטיס מסך שלי ומשם למסך (SAMSUNG 731B) עכשיו בתצוגה נגיד באקספלורר רואים פיקסלים כאלה בדף אינטרנט.. ושאני מנתק אותו ומחבר תחיבור VGA רגיל רואים חלק..מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קצת קראתי על זה בפורום אבל אשאל בכול זאת מדובר במסך אסוס 22 MW221C וכרטיס מסך ATI 4850 וכמו שציינתי בכותרת המסך נכבה כול כמה דקות [10-15] חשוב לציין שהוא לא יוצא ממצב זה אלא אם כן אני מכבה את המסך ומדליק אותו שוב בדקתי בהגדרות צריכת החשמל והם תקנים חשוב לציין שזה התחיל ביום בהיר,ללא שינוי מיוחד פעולות שעשיתי עידכון וויסטה כ.מסך ואנטיווירוס בדיקת ניקיון [המחשב נקי!] [רק המסך קורס,לא שאר המחשב] [ה שומר מסך עובד כרגיל וגם כאשר הוא נכנס למצב המתנה בסיומו הוא עושה זאת בהצלחה] הבעיה היא שבעבודה שוטפת הוא נופל וללא הפעלה מחדש ידנית הוא לא חוזר לשדר תמונה רעיונות איך פותרים את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-