תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה. דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש. הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה. לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys. בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted. אבל כשהם יוצאים בסד…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני מקווה שזה המקום המתאים בשביל לכתוב את הבעיה שלי.. אם לא אני מתנצל מראש =] אז ככה.. לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הsandisk sansa clip עכשחן כשאני מחבר אותו למחשב זה מתקין את החומרה שלו אבל אומר שאירעה תקלה וייתכן והתקן זה לא ייפעל כראוי והנגן לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ואני לא יכול לשים קבצים על הנגן.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?? יכול להיות שזה קשור לעובדה שמותקן אצלי כבר החומרה של הsansa e260?? אם כן מה אני יכול לעשות בנידון?? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קראתי כתבה לפני כמה זמן בנענע מדריך על שיתוף קבצים. כתבו שמה על Shareaza (התוכנה שאני משתמש בה), ובין כל הדברים שציינו שמה כתבו שיש הגבלה בSP2.. מתוך נענע: מדריך שיתוף הקבצים המושלם. " הבעיה הראשונה מתעוררת דווקא אצל אלה מאיתנו שהיו ילדים טובים ועידכנו את מערכת ההפעלה שלהם כדרוש. בכדי למנוע התפשטות תולעים, החליטה מיקרוסופט, בחבילת העידכונים SP2 למערכת ההפעלה חלונות XP, להגביל את כמות ההתקשרויות היוצאות מהמחשב בשניה ל-10. מכיוון ש-Shareaza מנסה להתחבר למספר רשתות ולמספר משתפים בכל רשת במקביל, הגבלה זו עלולה לפגוע קשה בביצועי התוכנה. למרות שמיקרוסופט טוענת כי העדכון לא גורם לבעיות בשיתוף קבצים, מיהרה קהילת השיתוף לפרסם "תיקון" לבעיה. התיקון מסיר את המגבלה. לא בטוחים א…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני די חדש פה ואני לא יודע אם זה קשור לפה בבקשה לא לנעול תעיברו אם צריך. יש לי מחשב מאוד ישן intel pentium 4 1700 mhz geforce mx440 256 ram אני משחק משחקים שמתאימים למחשב והכול עובד כרגיל. רק שאני מתעסק בפוטושופ לפעמים לוקח לו 10 דקות לפעמים 2 דקות והוא עושה ריסרט בפתאומיות. עשיתי עם התוכנה שהביאו בנעוץ, התוכנה רושמת שבעיה היא ב : tcpip.sys נסיתי לברר מזה בGOOGLE אבל הכול באנגלית וקיוותי שמישהו יכול לעזור לי לדעת מזה ואיך פתורים את זה. ואם זה לא זה איך פותרים את בעיית הריסטים אולי זה בעיה של חומרה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שאני לוחץ על צד שמאל ועל למעלה ביחד זה משמיע לי מין רעש כזה ושאני משחק בפיפא ולוחץ על שתיהם בו זמנית זה נתקע כזה ומשמיערעש ולא זז כמו שאני לוחץ . זה ניהיה לי פתאום וזה רק שאני לוחץ על צד שמאל ועל עוד כפתור . מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם מנסה לעשות DISABLE לכרטיס קול המובנה בלוח אבל לא מוצא איפה בביוס !! אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אין לי מושג כבר מה לעשות. הווינדוס עולה ברזולוציה 640x480, הצבעים מזוויעים! כשאני מנסה להפעיל תוכנה כמו Ad Aware אז הוא מקפיץ שגיאה Exception EAccessViolation In module Ad-Aware.. וככה זה קורה עם כל מיני תוכנות, אבל לא עם כולן. סרקתי עם ספייבוט S&D, והוא מצא כמה פריטים [אין לי מושג מה הם היו, לא הצלחתי לראות], וסרקתי עם נוד32 לווירוסים והוא לא מצא כלום. פתחתי ת'מחשב ניקיתי את האבק, במיוחד מהכרטיס הגראפי, לא עוזר.. מה זה יכול להיות? הדבר הכי אחרון שעשיתי זה לנסות לגרום לinTune.fm בפייסבוק לעבוד, הוא הקריס לי את הפיירפוקס, ואז קפצו כל מיני בעיות ועשיתי ריסטרט. מאז - שומדבר לא אותו הדבר. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ערב טוב . לחבר שלי יש בעיה שמשחקים פשוט נתקעים אצלו , המפרט הטכני שלו : E6600 1Gb Ram Radeon x1950 xt 512 מסך Flatron 1953TR לאחר מספר דק , משחקים כגון : Counter Strike : Source . Need For Speed : ProStreet פשוט נתקעים וזה מראה על המסך את ההודעה הבאה : Out of Range עם 32hz ממה נובעת הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא נכבה לי דרך הווינדוס והוא גם לא עושה ריסט. וגם אם אני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן על המארז שאמור לכבות אותו הוא לא נכבה. מפסיקים לראות במסך אבל עדין כל המאווררים עובדים ויש אור במארז. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה, מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני מספר ימים, המחשב פשוט נתקע, ברמה כזאת שכלום מלבד ריסט לא עזר. אז ביצעתי ריסט, ומאז אותו ריסט הוא מסרב לעלות. הוא פשוט נתקע בשלב של "VERIFYING DMI POOL DATA" וזהו, קופא. עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי לא מעט אשכולות שמדברים על בעיה כזו או דומה לה...אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל, מצאתי כל מיני פתרונות..לא עוזר. במקומות מסויימים הציעו לנסות להעלות את המחשב בעזרת דיסקט MS-DOS. ניסיתי, אבל המחשב בכלל לא ניגש לכונן ומנסה לעלות ממנו (למרות שההגדרה בביוס היא שהכונן הראשון ממנו יעלה הוא הפלופי) הצעות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי לוח לאחר החלפה באחריות DFI LP Ultra-D , פתחתי את האריזה הכל טוב ויפה , אספתי את המחשב עם החלקים הבאים : מעבד: AMD 3200+ זכרון : ocZ pc4000 דיסק קשיח : WD 80 כרטיס מסך : x800GTO2 ספק של Tt 500W TR2 . י=חיברתי את כל החיבורים כמו שצריך , חיבור ה 24 פין וה4 פין שלידו , לא עבד. ניסיתי להחליף זכרון , כרטיס מסך , דיסק קשיח לא עבד. יכול להיות שהבעיה במעבד . המסך עובד עם מחשב אחר בלי שום בעיות . לא יודע חברה באמת שניסיתי הכל , דרך אגב אם זה עוזר לכם המאוורר שחיברתי בצד שמאל למעלה , נדלק בDELAY כזה אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה. אם ישנו מידע שחסר לכם אל תהססו לבקש . בכל מקרה תודה לעוזרים . 8)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה אליכם לאחר שעתיים מתסכלות של נסיונות התקנה של הכרטיס קול הנ"ל. איכשהו הכרטיס יצא מהSLOT כשהמחשב עבד, ואז נעלמו הדרייברים. ניסיתי להתקין מחדש לאחר מחיקה בREGISTRY, SAFE MODE כל התיקיות וניסיתי את כל הגרסאות אך שום דבר לא עזר. לאחר ההעתקה של הדרייברים לPROGRAM FILES, זה מנסה להתקין לWINDOWS ואז לא משנה מה זה רושם את הדבר הבא: (יש לי WINXP SP2) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה בעיית מחשב חמורה ואני לא מצליח לאתר את המקור לבעייה. הבעייה מתחלקת לשני דברים, דבר ראשון, המחשב מכבה את עצמו לאחר זמן ארוך יחסית שלא משתמשים בו (לילה) אבל נשמע כאילו שהוא עובד כמו שצריך ולא באמת כבוי. הבעייה השנייה והמציקה באמת היא שכשמפעילים אותו הוא לא מצליח לעלות כמו שצריך. הוא מתחיל לעלות ונופל באמצע כל פעם, בכל פעם הוא מתקדם עוד קצת.. בדר"כ אחרי 4-5 איתחולים מחדש הוא מוותר ומפסיק לנסות, אך שוב הכל נראה עובד למשמע אוזן. בדר"כ מה שאני עושה בשלב הזה הוא לכבות את המחשב לגמרי ולהדליק שוב, מה שגורם לרוב לצפצופים שעפ"י הלוח אם שלי מורים על בעייה בזכרון. כדי לפתור את זה אני בדר"כ מנתק מהחשמל מחכה כמה דקות ושוב חוזר על התהליך, בקיצור לוקח בממוצע חצי שעה עד…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחבר לשם אוזניות ואין סאונד אולי צריך להתקין איזה דרייבר ? או להגדיר משהו ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן נסיתי כבר בכל מיני דרכים לנקות את המחשב : שואב אבק, נייר טואלט, מגבת, אבל שום דבר לא באמת מנקה אותו כמו שצריך. אני יודע שהפיתרון האולטימטיבי זה הדבר הזה שעושה את הפעולה ההפוכה משואב אבק [שכחתי את השם] אבל אין לי אותו. יש עוד שיטות אפקטיביות לניקוי המחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים מKSP, פרט לספק כוח. לפני שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות ולפעמים לא הצליח לאתחל את עצמו. הכוונה היא שהמחשב מקבל זרם מהספק כוח, המאוורר של המעבד מסתובב, אבל בשלב הזה הכל נשאר כמו שהוא. אין ציפצוף מהביוס, אין כלום. הכל נשאר במצב שמזכיר קצת Standby. איפסתי את הביוס בעזרת הג'אמפרים והבעיה נפתרה באופן זמני. לפני שבוע המחשב סירב לעלות גם אחרי איפוס הביוס. לקחתי את הלוח אם לבדיקה אצל KSP והם לא מצאו שום דבר (גם היבואן לא). קניתי ספק חדש למחשב: EZCool 300Watt וניסיתי להפעיל את המחשב - לא עזר. יש לציין שהמחשב נתקע באתחול עם סוללת ביוס ובלי סוללת ביוס (מה שמעורר אצלי חשד שהבעיה היא בביוס). לפי בדיקה שלי - המגעים של סוללת הביוס עם הלוח אם נראים ת…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום ויום טוב! יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13 ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Z יצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60 זה היה כאשר המחשב די במנוחה אני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13 האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי? סליחה קצת על הבורות ליאור
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אנשים ! קניתי זכרון מסוג : חברת: Twinmos נפח: 256MB DDR-DIMM מהירות: PC3200 CL2.5 עכשיו... הזכרון הזה כאשר אני מפעיל אותו לבד או ביחד עם הזכרון הקיים לי במחשב (תיאור מלא בקבצים), הוא גורר אי הפעלת המחשב בכלל.... כאשר אני מחזיר הזכרון המקורי למקומו הכל שב לקדמותו. What seems to be the problem ?? 10X ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
המחשב שלי לוח אם asus P5v800-MX מעבד Pentium 4-Prescott זכרון 1G DDR כ.מסך leadtek nvidia geforce 7600gt סביר ביותר. הבעיה היא שבזמן האחרון אני מקבל נפילות fps במשחקים לא כבדים במיוחד כמו CS. עברתי על כל האופציות ושללתי את הכרטיס מסך,ניקיתי את המחשב עם שואב אבק+שפדלים לגוף קירור ולמאוורר של המעבד אבל זה לא עזר. לבסוף פירקתי את המאוורר(בעזרת המדריכים שיש פה) וראיתי שהמשחה התרמית הפכה לקשה ואבקתית. אני בדילמה אם להחליף את כל המאוורר ולקנות משחה חדשה או רק להחליף את הקודמת באחת יותר יעילה.(דרך אגב,אחרי שפירקתי את המאוורר והחזרתי אותו הטמפ' של המעבד עלתה מ39 ל46 בממוצע ובמזמן מאמץ היא עולה ל63-65) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
לאחרונה (שבוע) קרה לי כבר 3 פעמים והיום פעמיים מקרה מוזר מאוד. לאחר שלא נגעתי במחשב במשך שעה וחצי-שעתיים ובאתי אח"כ לחדש את הפעולה[לעבוד עליו שוב/לגלוש] (המסך נכבה אוטומטית לאחר 15 דקות) הזזתי את העכבר / לחצתי על מקש במקלדת, ופתאום אני רואה שכל האורות במקלדת דולקים בו בזמן ואחרי זה המצב חוזר לאור אחד [של המספרים בצד ימין] - פעולה שמעידה כאילו הופסקה אספקת הזרם למקלדת ועכבר. ומאז אי אפשר לעשות כלום. המחשב לא מגיב. ניסיתי לנתק את החיבורים של המקלדת והעכבר ולחברם שוב - לא עוזר. ניסיתי לחבר אותם דרך USB (כרגע הם דרך PS נדמה לי קוראים לזה) גם לא עוזר. כאילו הזרם הופסק ואין תגובה מהם. עד עכשיו אני לא מבין היכן טמונה הבעיה... השאלה היא אם בכלל מישהו מכיר את התופעה הזו? מה הפיתר…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש בלוח אם שלי חיבור PCI-E וגם חיבור AGP X4X8 (זה מה שרשום באתר היצרן),יש לי כרטיס מסך בחיבור AGP X8,האם אני יכול לחבר את הכרטיס וזה לא יעשה בעיות?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חבר שלי חיבר למחשב שלו נגן mp3 (פשוט של Sandisk) אתמול, ומאז כל הרכיבים שמחוברים ב- USB הפסיקו לעבוד (כל הכניסות של ה- USB לא עובדות יותר). ניסיתי להתקין לו את הדריירבים מחדש אבל זה לא עוזר, כל פעם ה- Windows מודיע שיש איזה Unknown Device שמפריע לו (למרות שאני מחקתי את כל ה-USB מה- Device Manager והתקנתי מחדש) מצורפת תמונה - תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם שנה טובה וצהריים טובים לפני בערך חודש פתחתי דיון באותו פורום על נושא זה,ולא ממש קיבלתי עזרה,רק בשחזור הסימניות של פייר פוקס שנמחקו עשיתי DEBUGGING וגיליתי שהגורם לבעייה הוא gHidPnp.sys אין לי מושג מה זה אומר(חשבתי שתוכלו לעזור בזה) אבל אני דיי בטוח שזה נגרם כתוצאה מהארד-דיסק דפוק והסיבות לכך הן:הבלו-סקרינס נגרמים אך ורק בזמן שאני מוריד משהו מהאינטרנט או שאני מתקין משהו על המחשב(שמירת מידע על ההארד-דיסק) ורק בזמן שאני משתמש במחשב(אף פעם לא קרה בלו סקרין סתם ככה-בלי עבודה על המחשב) דגם ההארד דיסק הוא: Samsung HD160JJ מחובר בSATA 2 וזה הכונן היחיד במחשב מה שעשיתי כדי לבדוק את שאר המחשב ולהיות בטוח שהדיסק הוא לא הבעייה: בדקתי קבלים שרופים בלוח(אין) עשיתי ממטסט לזכ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-