תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הוספת כרטיס מסך GT430 במקום הקיים יוסיף לביצוי המחשב ? כי יש לי אותו בבית והאם כדאי להוסיף אותו למחשב ? Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : 3 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows 7 ultimate
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי אין סוף בעיות עם המחשב, (ראו מפרט בחתימה), הוא נורא איטי, מקרטע, עובד כמו איזה מחשב ישן, וכל דבר עושה כמו צב. במשחקים הוא מציג לי מהירויות שנובעות מהמעבד, (כגון: העברת שקופיות מהירה, טעינת יעד חדש במהירות, וכו'), אבל המשחק עצמו מקרטע,והולך די לאט. יש לי עוד מחשב בבית. מחשב סלרון 2.8, עם 256MB זיכרון של סאמסונג,לוח GIGABYTE פשוט, וכרטיס מסך Ge-Force 4 MX 440 ,והמשחקים שם ממש טסים! (חוץ ממהירויות המעבד), השחקן שבמשחק פועל מהר יותר, זאת אומרת, הכל מהיר יותר ובלי קירטועים. לפני כמה חודשים אמרו לי שיש לי בעיה בלוח. לא טיפלתי בזה, אבל עדיין.. עשיתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005, ותראו מה יצא: בדיקת המעבד - המעבד משתווה ל: Intel Pentium 4-E 530 3Ghz 1ML2 - Win32 x86…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 מהדגם הראשוני של אינטל עם הRDRAM שם הלוח ep-4t2a של EPOX מחשב ישן בקיצור המצב כרגע הוא שהמחשב ברגע ההדלקה לאחר כמה שניות נותן צפצוץ עולה ויורד ללא הפסקה כמו של אמבולנס הצפצוף הוא לא כמו של בעיית כרטיס מסך החשד שלי הוא שהבעייה זה הספק אבל כאן יש לי בעיה רצינית לבדוק את זה משום שמי שזוכר הספקים שמתאימים ללוחות האלו צורכים גם כן 6-PIN חוץ מה20PIN וה4PIN הספק שכרגע נמצא במחשב הוא Macron Power MPT-301 שככל הנראה אני חושב שהוא הבעייתי אז הבעיות שלי הם כאלה: א.אני לא בטוח מה הבעיה שלי ב.במידה והבעייה היא אכן הספק איפה אני משיג כזה ספק (מברור קצר שעשיתי גליתי שקשה מאד למצוא כזה היום. אני אודה מאד למי שיוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, היום שמתי במחשב כרטיס מסך gts 450 oc וספק 620w סיסוניק.... ומשום מה, המשחקים במקום לרוץ חלק הם פשוט כבדים... מדובר על משחקים כמו פיפא וgta v. המעבד שלי הוא קוואד קור q8300 2.5. לא יכול להיות שבמקום לשדרג את המחשב עשיתי מעט יותר גרוע. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני חדש!!! יש לי בעיה יש כמה משחקים חלק ישנים חלק חדשים לא בכל המשחקים רק בחלק אני משחק ופתאום מופיע מסך כחול שכתוב בערך ככה: יש בעיה וינדוס יעשה ריסט עכשיו אולי צריך לעדכן את הביוס או לבטל אפשריות מתקדמות של הביוס כמו : caching וshadowing (נכנסתי לביוס וחפשתי ולא מצאתי משהו כזה). ולמטה כתוב תחילת נפילת זיכרון חופשי של המערכת ושורה אחר-כך סיום הנפילה וזהו אז ריסט. עכשיו יש לי לוח אם ישן מאוד אני לא יודע מה הדגם ובתוכנה הזאת שבודקים כתוב unknowen יש לי amd 1200+ וראדאון 9200 ו256 זיכרון. עכשיו כל המשחקים האלה עבדו לי שהיה לי וינדוס 98 ועכשיו לא והם לא כל-כך ישנים(2001,2002) גם החלפתי כרטיס מגיפה 4 לראדון 9200 באותו זמן שהתקנתי את הוינדוס תודה רבה לעוזרים!!!!!!! ;
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה, כל פעם שאני מדליק מחשב החולונות מתחילים לעלות רגיל (רואים את המסך של האנימציה שבוא עולה בחלונות) ואז ממש רגע לפני שרואים את מסך המשתמשים, המסך הופך לשחור ואז יש הפעלה מחדש. ברגע זה שש מסך כחול של משהו שקשור לזיכרון ואז המחשב מאותחל. כמו שציינתי בפעם השניה המחשב עולה ללא בעיה בפעם השניה ועובד כרגיל מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם.. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד דיסק קשיח 160GB (SATA) הבעיה פה שבדיסק קשיח הזה יש לי קבצים חשובים ביותר ואני רוצה שווינדוס 7 יציג לו אותו ככונן אבל שלא יאתחל לי אותו וימחק לי את הקבצים .. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אין אני מגדיר אותו ככונן? כי אני לא רואה אותו במחשב שלי... תודה מראש ! :s05:
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מחשב p-3 450 Mhz עד כה היה מותקן בו זכרון מסוג sdram של 64Mb במהירות 100Mhz. היום הוספתי זכרון נוסף מסוג sdram של 256Mb במהירות 133Mhz. הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 128Mb ובסה"כ הזכרון גדל מ- 64Mb ל- 192Mb. מה הסיבה לבעיה ואיך פותרים זאת? תודה, טל
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
דוד שלי אמר לי שהיום (זה התחיל היום),אחרי כשעה של עבודה על המחשב,עבודה לא מאומצת שכוללת גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכי וורד, המחשב חודל מלהגיב בצורה כלשהי,המסך נכנס למצב STAND BY והמחשב לא מגיב וחייבים לכבות אותו. אני יודע שלפניי כחודשיים נשרף לו הספק כוח,והוא הוחלף לחדש. כרטיס המסך FX5200 הוחלף לX1300PRO 512MB והוא הוסיף עוד 256MB זיכרון וכונן הCD-ROM הוחלף לצורב DVD של LG. מה הבעיה של המחשב? אני חושב שהספק כוח בעייתי,הטמפרטורה של המעבד (P4 2.8 478 HT PRESCOT) לפי אוורסט היא 47 מעלות מקסימום בלי מאמץ (בלי מאמץ מהצד שלו,הוא נתן לי שליטה מלאה במחשב). הלוח אם הוא אסוס P4P800,לוח אם מבין הטובים באותה תקופה,שכלל תמיכה בדיואל צאנל,WIFI,כרטיס רשת 3COM 10/100/1000 מובנה על…
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן הלוח שלי הוא: ex58-ud4p (מעבד i7-920, ו3 סטיקים של 2 גיגה - tripple channel) עידכנתי את הביוס לאחרונה בעקבות כל מיני בעיות בעליה של המחשב ופתאום שמתי לב היום שהווינדוס משתמש רק ב2 גיגה מהזיכרון אחרי ריסט וטיפה משחקים בביוס (לא משהו רציני, לא באמת שיניתי שום דבר) הווינדוס משתמש ב4 גיגה כתוב לי גם שהוא מזהה שיש 6 גיגה.. לא שמתי לב לזה לפני העידכון בביוס אז אני מאמין שזה קשור לאחת ההגדרות שם (אחרי העידכון לפי הManual שלהם הם ממליצים להחזיר את הoptimized settings ועשיתי את זה) אבל מצד שני יכול להיות שזה לא קשור וסתם לא שמתי לב למישהו יש רעיונות איך לתקן את זה ולמה זה קרה? מצורפות כמה תמונות שמראות הכל.. ד"א אם זה באמת איזה אפשרות בביוס שפספסתי בזמן שחיפשתי שם, אז יש איזה…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 (4 ליבות 3GHZ) כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL HD 1TB 7200 RPM של סיגייט 32 MB צורב DVD של סוני (X24) ספק550W של צ'יפטק מארז GAMMA של NZXT מסך סמסונג - P2350 לפני כחודש ניתקתי את המחשב מהחשמל ושמתי אותו בקרטון אצל חבר כי אני נמצא במעבר בין דירות ורציתי שהמחשב שלי יהיה ארוז במקום בטוח. שלשום באתי אליו כי הייתי צריך כמה קבצים מהמחשב. חיברתי את המחשב לחשמל, HDMI מהכרטיס מסך למסך שלו, דונגל אלחוטי של עכבר ומקלדת שלו של מיקרוסופט (פעם ראשונה שאני מחבר את הדונגל אצלי) והמחשב לא הראה תצוגה על המסך. ניסינו להעביר בין "ערוצי המסך" כי זה מסך למחשב שכולל TV. לא הצלחנו לראות כלום והמסך הראה שהוא לא מזהה …
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב נייח שהמאוורר הגדול שלו מעל לוח האם הרעיש הוא הוחלף על ידי לאחר ההחלפה המחשב אינו עולה הוא נדלק משמיע ציפצופים אך התמונה במסך אינה עולה נורת המתח במארז החיצוני דולקת מה יכולה להיות הבעיה תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אנימעוניין להחליף בעצמי את כרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס עם חיבור AGP והכרטיס החדש הוא PCI מה עלי לעשות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחשב נייח של אינטל דגם הלוח d845pt מדליק את המחשב וזה מראה לי את השגיאה שרשומה בכותרת ניסיתי כמעט הכל בשביל לפתור את זה.. הוצאתי סוללה החלפתי סוללה איפסתי CMOS ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך פלופי אפילו.. וגם דרך USB בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לגיסי מחשב שהכרטיס מסך שלו עלך לעולמו,לכן ראיתי יציאה נוספת לחיבור הכבל מסך ,חשבתי שאולי יש ללוח אם כרטיס Ob ניכנסתי לאתר של הלוח ולא הבנתי .לכן אבקש את עזרתכם .שם הלוח Asus p4s800 mx קישור לאתר . http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=199&l1=3&l2=12&l3=42
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי חברה חיברתי היום מכשיר מסוים להטענה דרך המחשב. חיברתי אותו כשהמחשב היה כבוי וכשבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שהמכשיר התחיל להיטען למרות שהוא כבוי. איך זה אפשרי שהוא מטעין כאשר הוא כבוי? אציין שמדובר במחשב נייח ושהחיבור היה ליציאות בקדמת המארז.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין win 2000 על P3 450 128RAM. ההתקנה עוברת חלק ובשלב שיש את המסך של העליה(שכתוב WINDOWS 2000 PRO וכו', לפני המסך של הLOGIN)המחשב נתקע. במצב בטוח המחשב עולה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי יחסית ישן לוח אם msi pt880 neo חיברתי דיסק קשיח חדש שקניתי hitachi deskstar 7k1000 500 Gb והלוח אם לא מזהה אותו לא. הוספת גאמפר בין שתי הפינים היחידים שיש לו לא עזר, למישהו יש רעיון נוסף מה לנסות? אדם
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקול במחשב הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרט במחשב אני שומע קול כמו שצריך אולם בXP אין שום קול כמו למשל כאשר מדליקים את המחשב או מכבים הסרתי את ה DRIVER של הכרטיס ולא עזר ( זה SOUND O/B ) גם במאפיניי קול סומן WINDOWS DEFULT כאשר הסימן של הרמקול בחלון הצלילים כבוי אני מיואש מה זה יכול להיות??????????
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום היום קניתי xfx geforce 6600gt agp מksp יש לי בעיה שאני נכנס למשחק או למשל 3dmark 2003 ויש פעילות גרפית אז אחרי כמה זמן הוא עושה מסך שחור כזה (יש לי מאג 17 אינץ' שטוח) וכותב שכאילו הכבל לא מחובר מאבד כזה את התמונה ניסיתי לשים שוב ושוב נסיתי גם דרייבר מהתקליטור וגם מהאינטרנט יכול להיות שהכרטיס מתחמם לי? בשולחן העבודה הוא 42 מעלות המפרט שלי כזה p41700 mhz asus p4s333-m samsung 256 sdram pc2100 133 אני יודע שהמפרט לא משהו וזה גם לא מנצל כל כך את הכרטיס אבל אני מתכוון לשדרג מתי שהוא ורציתי קודם כרטיס מסך ואני חושב שהספק הוא 400 וואט
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אתמול בבוקר זה התחיל כשהפעלתי את המחשב ופתאום הוא התחיל לעשות קולות מוזרים כאלה כאילו הוא מתכבה ונדלק. אני חושב שהקולות באים מההארדיסק והמחשב כתב משהו על READ ERROR. כיביתי את המחשב ושיחקתי קצת בחוטים והפעלתי וזה עבד. היום בבוקר אני שוב מפעיל את המחשב והכל טוב. אני נכנס לאיזשהו משחק משחק רגיל חצי שעה~ ופתאום אני שוב שומע את הקול הזה והמחשב נתקע. עכשיו החלונות עלה וכתב שה-USERS MAY BE CORUPTED או משהו כזה והעלה לי סתם איזשהו שולחן עבודה. מה הבעיה של המחשב ואיך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי MP4 של SANSA דגם E260. לפני חודש-חודשיים התחילו לי בעיות בחיבור שלו למחשב העניין הוא שזה קורה רק במחשב שלי כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים הכל בסדר. איך שאני מחבר אותו (וזה לא משנהה לאיזה כניסה של USB במחשב, ניסיתי את כולם) המחשב עושה ריסטרט או לחילופין נתקע בלי שום יכולת להגיב לכלום חוץ מלחיצה ארוכה על כפתור כיבוי/ריסטרט. אני לא יודע אם זה בעיה של המכשיר, של הווינדוס, של הפורטים של הUSB, או של הציוויליזציה המודרנית. יש לכם מושג אולי מה זה יכול להיות? אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי תודה רז
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי צ'יקוס ? מה קורה ? טוב בכל מקרה כמכור לשמחק americas army אצתי רצתי להוריד את הפאצ' החדש 1.9 הכולל גרפיקה עוצרת נשימה (טוב בלי להגזים). בכל מקרה בעודי משחק ומשתעשע לתומי מהמשחק הנהדר, פתאום ! בזמן המשחק המסף קופא וככה המחשב קורס עם המסך קפוא, רק הכפתור ריסיט מחלץ את העניינים אין אפילו תגיבה של הנאם לוק ולא כלום. טוב הרהר לו "מעוף האדם" וחשב מה הבעיה ? אולי חום !? של המעבד ? חשב לו יונפליי שוב ואמר בטון שכונתי : "לה ! " אצתי רצתי לשחק שוב בשמחק, אולי מדובר בתקלה חד פעם, אך להפתעתי אחרי מס דקות של משחק, לא בזמן קבוע יש קריסה, התעצבן יומפלי בעודי רוגז ורוגז אני מפעיל את ה asus prob בשביל לבדוק את טמפרטורת המעבד, רואה הוא אני כי מדובר ב 35 טמפ' אני אנוכי מחזיק ב p4…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-