עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפי מה שהבנתי מאתרים אני צריך לפרמט דרך דיסקט את הדיסק הקשיח שלי, איזו תוכנה צריכה להיות על הדיסקט?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  2. הייתה לי תקלה שהמחשב כבה כל כמה זמן. ניצלתי את העניין לטיפול והחלפתי ספק כוח, מרחתי משחה תרמית וכדומה. במסגרת הטיפול פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי אותו מחדש. לפי דעתי הרכבתי אותו ממש כמו שהוא היה מקודם אולם המחשב עולה (רואים את סמל MSI), שומעים עוד צפצוף אחד והמסך נהיה חשוך. המחשב נראה כאילו הוא עולה, נשמע צפצוף שני המסך מחשיך ומופיעה אזהרה Boot failiure. כשאני בודק בביוס לא מופיעים שני הוכננים הקשיחים אלא רק הסי די. כשהכנסתי ווינדוז הוא אמר שאין כוננים קשיחים... מה עשיתי לא נכון, איזה כבל שכחתי או לא חיברתי? ניסיתי להחליף בין כניסות הסאטה של הכוננים. להחליף גיד כוח ... בהרגשה פיזית הם מקבלים זרם (יש רעידות קלות) ולא קורה כלום... יש למישהו רעיון? תודה מראש חנן

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  3. אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by maor24,

תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by hanukas,

אמא שלי הצליחה להפיל את המחשב נייד (GATEWAY) והמסך נשבר איפה אני יכול להחליף/לתקן אותו וכמה זה צריך לעלות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת איך אנייכול להתקין כרטיס מסך חיצוני עם יציאת HD מבלי לבטל את כרטיס המסך והקול במיוחד שמחוברים onboard בפעם האחרונה לאחר שהתקנתי על מחשב קיים את כרטיס המסך החדש הוא ביטל את כרטיס הקול הקיים והסאונד עבד רק דרך ה-HD האם יש דרך ששניהם יעבדו במקביל לפי בחירה? אני מפרמט את המחשב מחדש ורוצה לדעת לפני התקנת הכרטיס החיצוני תודה

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by amitaiz,

בעיה חמורה! הWIN XP שלי לא כבה. כשאני עושה כיבוי למחשב הוא מגיע למסך של WIN XP מבצע כיבוי ונתקע הוא לא מכבה את המחשב. WIN 98 כן מכבה אותו וXP לא. מישהו יכול לעזור???

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  8. Started by gshhar,

לאחרונה יש לי כל מיני קריסות של המחשב. גם האקספלורר נסגר ויש לי את ההודעה המעצבנת הזאת וגם כל מיני ריסטרטים. פירמטתי את המחשב שלי כבר 3 פעמים ועדיין יש לי את אותה הבעיה. בדקתי וירוסים אבל לא מצאתי כלום. בסה"כ יש לי מחשב חדש: בארטון 2500,רדאון 9600 פרו,אסוס A7N8X דלוקס ושלושה סלוטים של זיכרון 256M 3200 (שניים של קורסייר ואחד של ווידבונד). ממה הבעיה הזו יכולה להיות אולי אחד החלקים שלי נדפק ואם כן אז איזה בד"כ גורם לבעיות כאלו ואיך אני מגלה איזה בדיוק? מה שכן אני גם נזכר שזה התחיל לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי לראשונה את הדרייברים של ATI 3.1. האם לעוד מישהו זה קרה?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by naor586,

כשאני מחבר את המסך למחשב של אח שלי לא קורא כולם גם כשאני מחבר למובנה בלוח אם אני מדלק את המחשב ומסך שחור כלום לא קורא

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  10. טוב אז הבעיה היא כזו. הפיקסלים על המסך שלי מעוותים כשאני נמצא על 32 ביט ב color depth, וכשאני משנה ל16 ביט רואים תמונה נקייה. (קשה לי להסביר את התופעה כי זה לא קרה לי אף פעם) נ"ב: 1.הדרייברים של הכרטים מסך(geforce 6200) מעודכנים. 2. אני משתמש בוינדוס 7 (ב xp לא הייתה לי את הבעיה). תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by J.a.C.k,

כשאני משחק בשלבים העכבר מגיב לאט אבל שימו לב שזו לו בעיית הכרטיס מסך או זיכרון המשחק פועל ב-40-50 FPS ובכל זאת המפרט: AXP 1900+ slim vulcano 8 modded to 9 kingmax 265 ddr400 kingston 256 ddr266 gfx5200 128mb asus a7n8x

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by DL,

שלום חברים, אחרי שהמחשב שלי (מפרט בפרופיל) נעשה ממש איטי בזמן האחרון עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס 7. אחרי ההתקנה, כל פעם שהמחשב מגיע למצב של עליית הווינדוס (הפס הזה שזז על המסך) הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט ואח"כ נתקע במסך של עליית הביוס. בדקתי בתוך המארז וכל הרכיבים מותקנים כמו שצריך, בעיית תוכנה זה לא ככה שאני מעריך שיש איזשהו חלק שגורם לבעיה. אני אשמח לעזרה בזיהוי המקור לבעיה, ויעשה\יענה על כל שאלה שתוכל לעזור בנושא. נ.ב. אני נמצא ברייד 0 והווינדוס עצמו עשה מחיצות בכונן בזמן ההתקנה לצורך קבצים של הווינדוס. הבנתי שזה לא בריא לעשות מחיצות בכונן רייד, יכול להיות שזו הבעיה? תודה מראש, אלמוג.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by דן@,

אך הופכים עותק של windows XP לחוקי בכדי להוריד עידכונים?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  14. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  15. יש לי את המחשב שמפורט בפרופיל (המחשב הנייד) ולאחרונה - לא בדיוק שמתי לב מתי, התחילו מן מיקרו תקיעות כאלה במשחקים, שהפריימרייט יורד ל0 לחלקיק שנייה ואז חוזר כאילו לא קרה כלום. לא משנה איזה משחק זה, זה קורה, לא שמתי לב למשהו מיוחד שאני עושה שגורם לזה לקרות, פשוט קורה בצורה רנדומלית, האודיו לפעמים ממשיך כאילו לא קרה כלום, לפעמים נתקע בלופ בשנייה שזה קורה.. ברוב המשחקים שאני משחק לא יכולתי לצלם את זה כי אני עסוק במשחק(CSGO,LOL,FO4,7DTD) , אבל בGTAV הצלחתי כי יש לו את הבדיקת ביצועים הזאת (Benchmark) שיכולתי פשוט לצלם את כולה ולחכות לתקיעה ואז לחתוך את הקטע שבו זה קרה. דרך אגב, צילמתי עם הפלאפון כדי להדגים בצורה הכי טובה מה קורה בלי להעמיס סתם על המחשב. אני …

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by xroil,

קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by Mega_D,

עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ולאחר מכן RESTART, וכשהמחשב עלה, הוא זיהה לי את ה CDרומים אבל לא הצליח להתקין להם דריוורים סטנדרטים של וינדוס, זה מה שהוא רושם : This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) בקיצור, שני הCDרומים ששלי לא עובדים כרגע ואני לא מצליח לסדר אותם, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?!

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. Started by aviad_bu,

שלום לכולם.... לפני כשבועיים פירמטתי את המחשב. לפני הפירמוט היה לי כרטיס טלויזיה (שעבד) - חשוב לציין שהמחשב חדש (נקנה באפריל) לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הטוליזיה שקיבלתי עם המחשב (life view suite של fly video) לאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את התוכנה לצפייה בטלוויזיה ואני מקבל הודעה "can't get device" ולאחר מכן התוכנה נסגרת אוטומטית תוך כדיי אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. חשוב לציין שמנהל ההתקנים זיהה את ההתקן ואת כרטיס המסך. פרטי החערכת: מערכת הפעלה: windows xp pro עברית. כרטיס מסך של nvidia Gforce 4 mx 440. פנטיום 4. 2.4 GHz אשמח אם תוכלו לעזור לי, אביעד

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by arik89,

ניתקתי את העכבר מהUSB שלו,ואחרי זה חיברתי שוב,העכבר לא מגיב. זה קרה לי בעבר בגלל התוכנה שלו אבל שחכתי איך תיקנתי את זה. הצעות?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  20. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה. (אני עם וינדוס xp) אז ככה, יש לי בעיה עם קבצי dll זה התחיל (אתמול) עם d3d9.dll במשחק prototype וכן בשאר המשחקים הורדתי את קובץ הdll ושמתי אותו בתיקיה של המשחק וכאמור קיבלתי שגיאה חדשה הורדתי גם את הקובץ הזה (ddraw.dll) והחלפתי בתיקיה system32 ו system ושוב אותה שגיאה. ניסיתי להסיר את הdirectx 9.0 והתקנתי מחדש, עדיין לא עוזר, ופה אני חושש לבעיה נוספת! בdxdiag מופיע לי שיש לי directx 9.0 אבל משום מה אני עובר ללשונית display ולוחץ על test direct3d וזה מה שמופיע לי, קוביה כתומה שהיא שייכת בכלל לdirectx 8.1 למי שלא יודע הקוביה (TEST) של directx 9.0 אמורה להיות כזאת מישהו אולי יודע איך אני יכול להסיר בבטחה את כל הקבצים של הd…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  21. יש לי VISTA x64. הכל טוב ויפה עד שעדכנתי את העידכונים האחרונים המקוריים של מיקרוסופט, מה שגרם לכך שכל הרכיבים שקשורים לרשת (סרביסס וכד'), אז החלטתי לעשות SYS RESTORE וירדתי עם הכלב תו"כ עבודה של המחשב. כשחזרתי ראיתי מסך כחול (איזה כיף) עשיתי ריסטרט ועוד פעם היה מסך כחול וישר אחרי זה הווינדוס עשה ריסטרט. לא עזר לי לכבות לגמרי ולהדליק מחדש את המחשב וגם כשאני מנסה להריץ את ההתקנה של הווינדוס מחדש יש מסך כחול. במסך הכחול רשום לי שיש תקלה בקובץ CLFS.SYS וש PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. בנוסף מומלץ לי לבטל אפשרויות של זיכרון בביוס כגון SHADOWING וכד', הפעלתי את הביוס וחיפשתי אפשרות כזאת ולא מצאתי (אני טמבל בכל מה שקשור לביוס). יש לי 2 שאלות, שאלה ראשונה: 1. יכול להיות שזאת בעיית…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  22. יש לי במחשב השני ספק 235W סאן- שיין, דורון 1200 וTNT2U 1 HD 1 CD-ROM 1 M/B ;D והמחשב עושה ריסטרטים... וזה דיי מוזר כי קראתי באתר של AMD שהדורון הזה לוקח רק עד 54W שזה לא כל כך הרבה וספק 235W (אפילו ג'נרי) אמור להספיק... אני חושב שזה הספק *אבל* המחשב פעל יותר משבוע בהתחלה בלי ריסטרט מה לעשות?? *אני יודע שהיה ת'רד על משהו דומה, אבל לא עזר לי עד הסוף*

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by taltola,

שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. שלום רב. אתמול כיביתי את המחשב שלי לאחר זמן ממושך שהוא היה דלוק כשהלכתי לעבודה. המחשב היה תקין ועבד ללא שום בעיות ברגע הכיבוי. לאחר העבודה חזרתי והדלקתי אותו. המחשב נדלק אך לאחר כמה שניות נכבה ואתחל את עצמו מהתחלה. וככה בלופים אינסופיים עד שהוצאתי אותו מהחשמל. פעולות שעשיתי לאחר מכן: 1. הוצאת כל רכבי חיוני לאתחיל מחשב למעט מעבד וזכרון.לא עזר- עדיין מאתחל את עצמו 2. בדיקת מאוורים- ברגע ההדלקה המאורר של המעבד כאילו מתחיל לפעול אך לאחר שנייה נכבה. הבעיה היא לא במאורר כי החלפתי שלושה מאוורים, כששניים מהם תקינים לחלוטין. 3.הוצאת סוללת לוח אם והחזרתה. כנ"ל- שום עזרה. לפי הבנתי 3 גורמים יכולים להוות בעיה- ספק, לוח אם או מעבד. אשמח לעזרה מהמומחים. ד"א אין שום ריח שרוף במארז.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  25. Started by pupik,

יש לי מחשב מבוסס AMD בעל 750 MB זכרון ומעבד athlon 1.7 xp אני עובד תחת WINDOWS XP , הבעיה שלי התחילה כשהחלטתי להחליף את כרטיס המסך הישן שלי (GForce II Ti) , המליצו לי על ה RADEON 9200 בגלל שהוא זול מאוד יחסית ל"ביצועים" שמקבלים, קניתי כרטיס (sapphire Radeon 9200 Atlantis (128 mb 128 bit- אז ככה יש לי סך הכל 2 משחקים על המחשב אחד זה ה Enemy Territory והשני זה Call Of Duty , בכל משחק שאני מעלה , המסך נתקע והוא רושם לי GPU Recovery , שהוא נפל ואיתחל את הכרטיס מחדש, בCOD הוא גם נתקע אח"כ ומאתחל את המחשב לפעמים. אני ממש מאוכזב מהכרטיס שהפך להיות לגרוע אף יותר מהכרטיס הישן שלי. ניסיתי כבר הכל , הורדתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס ניסיתי את ה Catalist 3.9 , ואת ה Omega , הורדת…

• 5 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים