עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Toxicboy,

יש לי בעיה עם חיבורי ה USB במחשב .. עד לפני כחודש הם עבדו כרגיל ..אך כעת כשאני מחבר משהו ל USB המחשב כלל לא מזהה אותו ..כלומר כאילו לא הוכנס וחובר דבר . לדעתי אולי זה קשור להגדרות במחשב .. תודה מראש לכל העוזרים

2. Started by smalery,

שלום כולם, בשבועיים האחרונים המחשב שלי מתחרפן. באמצע העבודה, בדרך כשפתוחים הרבה דברים, המחשב נכבה באמצע העבודה. הורדתי EVEREST, וראיתי שהטמפ' של המעבד (P4 3000MHZ Prescott-2M) מגיעה ל-60-61... פתחתי את המארז והתחלתי לנקות אבק מהמאווררים של המעבד והמארז. הטמפ' לא ירדה ממש ועכשיו היא נעה בין 55-58. הטמפ' הזאת נורמלית? או הבעיה בספק? המלצות כלשהן? תודה

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by B166ER,

שלום, יש לי מחשב חדש: Q9300 GIGABYTE P35-DS3L Mushkin ddr2 4096 800mhz 5-5-5-12 ATI HD4850 corsair cmpsu-450vxeu 450W הבעיה שלי היא שכל כמה שעות המחשב פתאום קופא. כשאני אומר קופא אני מתכוון שכל התוכנות שפעלו נעצרות והכל נתקע. alt+ctrl+del לא עובד וגם alt+F4 לא. גם כל הקיצורים האחרים כמו winkey+D או winkey+L לא עובדים. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא Restart. כמו שציינתי מדובר במחשב חדש, הוא עבר בדיקות במעבדה של החנות שממנה קניתי אותו (לפני שקיבלתי אותו) וכמו כן גם אני ביצעתי בדיקות לזיכרון ולדיסק הקשיח שעברו בהצלחה. הבעיה גם לא נובעת מהתחממות כי הטמפרטורות נורמליות. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by MadGhost,

הפילו עלי משימה קטנה - משהו שאין לי בעיות איתו בד''כ ... אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס על מחשב יחסית ישן ( P4 , לוח אם - intel corporation D850MV ). משום מה הלוח אם מסרב לעשות BOOT מה CD ... קבעתי בביוס שהCD יהיה ראשון וההארד דרייב שני , שמרתי ובריסטרט הוא פשוט מדלג ישר למסך של טעינת הווינדוס. אז ניסיתי עוד פעם והפעם ביטלתי את ההארד דרייב ( והCD ראשון בboot כמובן ) ואז אני מקבל משהו כזה : Failure - system halted בדקתי בתוך הווינדוס שהכונן cd עובד. יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by matany1,

שלום, המחשב של חבר שלי התקלקל והוא ביקש ממני לנסות ולהציל את החומר שיש לו ב HD אבל איך שאני מחבר את הHD שלו למחשב שלי הוא מבקש פירמוט ל HD ולא נותן לי שום אפשרות להיכנס אליו. איך ניתן להיכנס לHD ללא פירמוט שלו? החומר שם הוא מאוד חושב לו (יש שם מלא תמונות). תודה על העזרה.. מתן

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל מקווה שכן. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... כל החיבורים פועלים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. שלום רב, ה I MAC שלי מחובר לטלוויזית סמסונג בעזרת גוגל כרום קאסט. אני רוצה לראות סרטים בטלווזיה דרך המחשב ולצערי לא מצליח -אחרי כמה דקות השידור בטלוויזיה נתקע בעוד שבמחשב הסרט ממשיך כרגיל (אז אני חושב שזו לא בעיית אינטרנט אלא יותר עניין של הגדרות או הפעלה לא נכונה של הכרום קאסט וכו'). מה אני צריך לעשות? תודה

8. שלום. יש לי ati r9 290 oc של גיגאביט. חשוב לציין שהמחשב לא מתחמם. אין בעיות צוואר בקבוק או עומס מיוחד. כשאני נכנס לכל משחק כל שהוא לא משנה איזה, אפילו המשחק הכי קליל שיש. המחשב מאתחל את עצמו עושה ריסט וחוזר. כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך הכל עובד כראוי, עובד לאט אבל עובד. נסיתי כמעט את כל סוגי הדרייברים של הכרטיס,נסיתי לפרמט את המחשב. הבעיה לא נפתרת. תודה רבה!, אשמח לעזרה אני כבר מיואש!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Wunderbar,

שלום חברים, יש ברשותי כ"מ AMD 7870XT. למרות שאני לא משחק כל כך הרבה במשחקי מחשב, בכל פעם שאני כן משחק יש רעש חזק שבוקע מן המארז כנראה מכיוון כרטיס המסך. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. Started by dvir966,

שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי, כשאני מדליק אותו אני מקבל חלון שאומר: "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.please update your amd graphics driver,or enable your amd adapter using the displays manager" לכל מקרה הכרטיס מסך הוא:ATI mobility radeon HD 6550 כמו כן יש לי ווינדוס 7 עם 64 ביט, ניסיתי להוריד ולעדכן דרייברים אך עדיין צצה הבעיה... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת, האם הצטברות של אבק מזיקה למכשירים חשמליים, כמו טלויזיה,מחשב,ממיר וכו'?. פרט לנזק של התחממות מחשב שיש בו אבק, האם הצטברות אבק יכולה לגרום לנזקים נוספים שלא קשורים לנזק מהתחממות המחשב? האם גם טלויזיה\ממיר מתחממים יותר בגלל האבק? והאם האבק יכול לגרום למכשירים חשמליים בכלל נזק כלשהו?. תודה!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by vsTOwn,

למניעת שאלות מיותרות: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/26/2010, 23:48:54 Machine name: RONEN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G31M-S2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 1054MB used, 3038MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by amitey,

לאחרונה קורה לי מקרה מוזר. אני עובד על המחשב וללא כל התראה הוא עושה איתחול או שמופיע מסך כחול . מה זה יכול להיות ? ממה יכולות לנבוע הבעיות? תוכנה או חומרה? אני מריץ ויסטה על מחשב עם מרובע ליבות ו4 ג' זיכרון.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by waseemsheety,

כשאני נכנס יוצא לי הודעה : can't load image "XP", ניסיתי המון דברים! סגרתי תוכנות ברקע, הפעלתי כמנהל ועוד!! שום דבר לא עוזר בבקשה תעזרו לי!

15. Started by etelsh4,

משהו השתנה לי, כשאני פותח כרטיסיה חדשה זה פותח לי ישר את דף הבית, אני רוצה שזה יפתח את הדף הריק שמופיע בו משהו לא זוכר מה. איך משנים את זה? יש לי אקספלורר. התקנתי משהו בשם babylon ששינה לי את כל ההגדרות, עכשיו גם זה מופיע לי: וזה אחרי שמחקתי את הדבר הזה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by LM10,

שלום. אני לא בטוח אם הבעיה שלי קשורה לפה או לתוכנה, נראה לי שזה פה. יש לי שני הארד דיסקים. אחד 500GB של WD שעליו מותקן הווינדוס והשני 1T של SAMSUNG. עד לפני יומיים לא הייתה שום בעיה, אבל פתאום שנכנסתי ל"מחשב שלי", ראיתי שנעלמו כל המחיצות של הסאמסונג. עשיתי הפעלה מחדש למחשב והגעתי למסך שזה אומר לי BOOT FROM CD, כלומר לא מזהה אף לא אחד מההארד דיסקים. הכנסתי דיסק של הווינדוס 7 בשביל פירמוט וזה לא מצא שום הארד דיסק... פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר כמו שצריך, אבל הכל היה בסדר. אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה... יש לי מארז CM 690 II ואני משתמש כרגע בX-DOCK החיצוני, חיברתי עליו את הסמסונג בשביל שיהיה לי מחשב לימים הקרובים. אגב, המידע שעל הסמסונג נשמר (אני מקווה שככ…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by aviramgo,

שאני נכנס למחשב כתוב לי: bootmgr is compressed וזה כתוב על חלון שחור.. מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  18. Started by steelmanx,

המחשב של חבר שלי מציג הודעת מסך כחול אחרי שהמחשב עולה. זה קורה בד"כ כלל כמה דקות אחרי שהמחשב עולה. תמונה: http://yfrog.com/1g28134738j minidump: http://rapidshare.com/files/371684379/Minidump.7z.html מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by maor6,

כל פעם שאני ניכנס לישום מסויים במחשב לדוגמא: צייר . לוח בקרה, איחוי דיסק, או כל תקיה במחשב עולה לי הודעה: עכשיו איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. שלום חברי הפורום. חבר שלי ביקש ממני עזרה באבחון תקלה במחשב שלו. התקלה המקורית הייתה שעם עליית הוינדוס המחשב קפא עם עליית האנטיוירוס. במצב בטוח הכל עבד מצויין. נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי את כל התהליכים, ועדיין, במצב נורמלי, המחשב נתקע עם עליית המחשב. החלטתי לפרמט ולהתקין את המחשב על HD חדש שחבר שלי רכש. מע' ההפעלה היא וינדוס 7, והפלא ופלא, המחשב נתקע בדיוק בשלב של COMPLETING INSTALLATION. ניסיתי כמה פעמים תוך שאני מנסה להפעיל עם זיכרון אחד מבין השניים, פעם עם הראשון ופעם עם השני אך ללא הועיל - באותו שלב המחשב נתקע ולא מסיים את ההתקנה. אז זו לא בעיה בHD, וגם לא בזכרונות. האם ייתכן שזה בעיה בלוח או במעבד? חברי טוען שהתקלה ארעה אחרי כיבוי אלים של המחשב - אולי בכלל זוהי בעיה בספ…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. איך אני יודע שאני מרוקן מחשמל סטטי לאחר ששמתי wrist strap לפני שאני נוגע ברכיבים?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  22. שלום יש לי מחשב עם ותק של 3-4 שנים והנתונים שלו הם, לוח אם MSI K8N NEO4 זיכרון 1.5 ג'יגה DDR400 כרטיס מסך GFORCE 6600GT כונן קשיח סמסונג 120 ג'יגה ועכשיו לבעיה, הביוס, קורה שפעם ב3-4 שבועות אני פשוט מדליק את המחשב והוא פשוט לא עולה המסך כניסה לא נדלק ואפילו לא מגיע למצב שבו יש את האפשרות להגיע לביוס SETUP , בכל מקרה אחרי כמה ניסיונות גיליתי שהבעיה טמונה בבטריה של הביוס אז כל 3-4 שבועות אני פשוט מחליף בטריה חדשה ללוח אם וזה פותר את הבעיה זמנית, מה נראה לכם הבעיה זה הלוח אם? או יש דרך לסדר את זה ולמה הבטריה שאמורה להחזיק כמה שנים (לאח שלי יש אותו מחשב עם אותם נתונים עם אותו ותק והוא לא החליף אפילו פעם אחת) נגמרת מהר?.. אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Goldlm,

שלום יש לי תקלה באחד המחשבים שלי ואני מתקשה לגלות את מקור הבעיה המחשב הוא מחשב בעל מעבד P4 3GHZ וג'יגה זיכרון ב3 סטיקים, ספק כוח של FSP אז ככה היום בזמן טעינת הווינדוס הוא פשוט התחיל להראות מסך כחול ולקרוס, ישר חשבתי שזאת בעיית זיכרון אז הוצאתי את כל הזכרונות וניסיתי להריץ עם כל סטיק בניפרד אך זה עדיין קורס (בדרך כלל בעיות זיכרון כאלו נגרמות כתוצאה מסטיק בעייתי כך פה זה לא נובע מכך מפני שזה לא עולה עם שום סטיק) קראתי את המדריך על ה minidump אבל הווינדוס לא עולה בכלל ולכן אין לי גישה למערכת ההפעלה, האם קיימת אפשרות אחרת לקרוא את הלוג? מה יכולה להיות התקלה??

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

לפני חצי שעה במהלך שיוט באינטרנט קפצו לי מלא פופאפים והמחשב התחיל להיות איטי אז לחצתי CTRL ALT DEL קפצה לי הודעה כזאת מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Raz20,

המחשב שלי חדש , פנטיום 4 , 3.2 1GB זיכרון , Windows xp professional service pack 2 לאחרונה כל תוכנה שאני מפעיל תוקעת את המחשב למשך כחצי דקה ניסיתי לעשות שיחזור למערכת - לא עזר הרצתי את התוכנות : Spybot Registry Mechanic Ad-aware 6 וגם את האנטיוירוס שלי : karspersky ועדיין אחרי הרצת התוכנות האלו המחשב נתקע כמעט בכל תוכנה שאני מפעיל בנוסף אני לא מצליח באחד הכוננים לעשות בדיקת שגיאות בדיסק וגם איחוי - אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה , אולי :\ עידכון : מסתבר שלא כל הפעלה של תוכנה תוקעת את המחשב , פשוט כל כמה זמן המחשב נתקע ... מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.