עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amir.o,

יש לי windows 2000pro ופתאום הוא הפסיק לזהות לי את הצורב,שהוא הכונן היחיד במחשב איך אני פותר את הבעיה ? חשוב לציין שהביוס כן מזהה לי את הכונן.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  2. שלום, אנסה לתאר את הבעיה באופן המלא ביותר. חומרה: GA-X48-DQ6 - לוח 3 דיסקים פיזיים: 80GB SSD של אינטל X25 - ראשי (מערכת הפעלה WIN7 64 HOME) 1TB CARVIER BLACK - דאטא ראשי 1TB CARVIER GREEN - דאטא גיבוי אני מנסה לגבות סדר גודל של 300 ג'יגה מה-BLACK ל-GREEN. מהירות ההעברה הקבועה היא 7MB/S - מן הסתם איטי בצורה מחרידה. אשמח להצעות.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. יש לי VISTA x64. הכל טוב ויפה עד שעדכנתי את העידכונים האחרונים המקוריים של מיקרוסופט, מה שגרם לכך שכל הרכיבים שקשורים לרשת (סרביסס וכד'), אז החלטתי לעשות SYS RESTORE וירדתי עם הכלב תו"כ עבודה של המחשב. כשחזרתי ראיתי מסך כחול (איזה כיף) עשיתי ריסטרט ועוד פעם היה מסך כחול וישר אחרי זה הווינדוס עשה ריסטרט. לא עזר לי לכבות לגמרי ולהדליק מחדש את המחשב וגם כשאני מנסה להריץ את ההתקנה של הווינדוס מחדש יש מסך כחול. במסך הכחול רשום לי שיש תקלה בקובץ CLFS.SYS וש PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. בנוסף מומלץ לי לבטל אפשרויות של זיכרון בביוס כגון SHADOWING וכד', הפעלתי את הביוס וחיפשתי אפשרות כזאת ולא מצאתי (אני טמבל בכל מה שקשור לביוס). יש לי 2 שאלות, שאלה ראשונה: 1. יכול להיות שזאת בעיית…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. יש לי במחשב השני ספק 235W סאן- שיין, דורון 1200 וTNT2U 1 HD 1 CD-ROM 1 M/B ;D והמחשב עושה ריסטרטים... וזה דיי מוזר כי קראתי באתר של AMD שהדורון הזה לוקח רק עד 54W שזה לא כל כך הרבה וספק 235W (אפילו ג'נרי) אמור להספיק... אני חושב שזה הספק *אבל* המחשב פעל יותר משבוע בהתחלה בלי ריסטרט מה לעשות?? *אני יודע שהיה ת'רד על משהו דומה, אבל לא עזר לי עד הסוף*

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. בס"ד שלום לכולם... לאחר שזיבלתי לכולכם בשכל קניתי את מחשב חדש יש לי מספר בעיות: בפעם הראשונה התקנתי XP והכל עבד כמו שצריך... אבל על FAT32 ולכן פירמטתי את ההארד דיסק לNTFS והתקנתי שוב XP והמחשב כרגע לא מזהה את הרמקולים בכלל... המעבד:Athlon 64 3000+ (S-754) והרמקולים הם CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp כמו כן הלוח אם:K8NS (s754) Nforce3 250 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר... תודה לכולם על הכל...

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  6. דף החיפוש של Babylon מופיע בכל פעם שאני פותח לשונית חדשה בפוקס.הסרתי כל זכר לBabylon ברגיסטרי והוא עדיין מופיע לי.איפה הוא עוד יכול להשמר?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  7. יש לי דיסק קשיח SATA 2 אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף IDE - מה צריך לעשות???? חיברתי את הדיסק למחשב בלי ג'מפר וכשהמחשב עולה הוא מזהה את הדיסק הראשון כ- MASTER ונותן פרוט לגביי הפירמה של הדיסק ושורה מתחת הוא רושם שיש SLAVE אבל לא רושם את הפירמה שלו, כאשר המחשב עולה אני לא רואה את הכונן החדש- לא במחשב שלי ולא ב - COMPUTER MANAGEMEN מה עוד צריך לעשות כדיי שיזהה את הדיסק???

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by BLASTER,

שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הספק כח הוא עושה רעש בלתי נסבל של מין שריקה כזאת.. האם יש דרך להשתיק אותו??????למה אני לא חושב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות חדש אם צריך...?? דרך אגב הספק הוא של 400 ואט וקיבלתי אותו עם המארז.... ??? ??? :-\

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by jackhammer,

פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by dor18,

הי חברים . שלשום קיבלתי את המחשב החדש והכול טוב ויפה. אבל יש לי בעיה אחת... למארז הזה יש אור כחול כזה שמאיר מקדימה וגם עוד שתי מאוררים מאחורה שגם הם מאירים . המארז עצמו שקט מאוד!, אבל האור די מפריע בלילה יש איזה דרך לכבות אותו בלילה???

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by H.I.V,

שלום יש לי מחשב חדש אם הלוח Gigabyte 8SQ 800 ויש לי הרד דיסק של 80 ג'יגה שלא עובד על המחשב החדש הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל כשאני מנסה להתקין ווינדוס המחשב נתקע אז בדקתי את ההרד דיסק אצל חבר והכול עבד כמו שצריך בדקתי את ההרד דיסק של אח שלי 30 ג'יגה וגם לא עובד ואצלו זה כן אז לקחתי מהמגירה הרד דיסק של 13 ג'יגה חיברתי אותו והכל רץ מצויין אז אמרו לי שיכול להיות שהלוח שלי לא תומך בהרד דיסקים גדולים ושאני צריך לעדכן את הביוס בינתיים שלחתי את ההרד דיסק לחברה שיחליפו אותו אבל נראה לי שהוא לא יעבוד גם כשיחליפו אותו אז מה לדעתכם כדאי לי לעשות? כי אני לא יכול להסתדר רק עם 13 ג'יגה אתם חושבים שלעדכן את הביוס יעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by שלום2017,

רציתי לשמור פרוייקט בגיטהב לא נתן משום מה לעשות push ומחיפוש בגוגל משיהו כתב לעשות git clean -fdx וזה מה שעשיתי וכן הפקודה הזו מוחקת את כל הפרויקט! הבנתי שלא ניתן לשחזר דרך גיטהב אבל אם אצליח לשחזר את המחשב שלי לתאריך של אתמול אולי זה יעזור העניין הוא שנקודת השחזור האחרונה היא לפני כמה ימים האם ניתן לשחזר לתאריך קרוב יותר גם אם לא הוגדרה נקודת שחזור? אשמח לעזרה:)

13. Started by בזיק2,

שלום יש לי כונן קשיח חדש לגמרי ואני רוצה להתקין אותו במחשב 'ריק' , ז"א צריך להתקין גם מערכת הפעלה איך זה עובד, האם פשוט לחבר את הכונן ואז אוכל להתקין או שצריך לפרמט את הכונן במחשב אחר? או משהו אחר? תודה

14. Started by אדמונד בלאו,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב נייח שהמאוורר הגדול שלו מעל לוח האם הרעיש הוא הוחלף על ידי לאחר ההחלפה המחשב אינו עולה הוא נדלק משמיע ציפצופים אך התמונה במסך אינה עולה נורת המתח במארז החיצוני דולקת מה יכולה להיות הבעיה תודה אדי

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  15. Started by djass,

שלום. כניתי לוח אם למחשב ישן חיברתי לא זיכרון DDR 400 256 שאני מפעיל את המחשב מופיע לי רק 192 זיכרון והמחשב לא זז!!! מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים! אינה תמונה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by sim,

יש לי מחשב תומך בתקן 2.0 USB יש לי כרטיס קול חיצוני 18I6 focusriteעובד בתקן 2USB הכרטיס קול תופס את כל נפח הUSB וכשאני מכניס מכשיר נוסף שניהם לא עובדים. מה אני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בלי בעיות.? האם צריך לקנות מפצל USB חשמלי ( מה התפקיד שלו ) ? בדקתי באתר של כרטיס הקול וזה מה שהם כותבים: Note on USB hubs Scarlett 18i6 is a USB 2.0 device and must be connected to a compatible USB 2.0 port. If using a USB hub, it is essential that all other devices connected to the hub are also USB 2.0 compatible. If any USB 1.0 / 1.1 devices are connected, the hub will be forced to run at the legacy speed which may prevent the Scarl…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by אל-מוהנדס,

אז ככה: יש לי מחשב P4 2.4GHZ, לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8ST800, עם 512MB זכרון, 40GB הרד דיסק, כרטיס מסך GEFORCE FX 5200, ו2 צורבים. לפני יומיים התחילה בעייה שלא הייתה עד עכשיו - אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב, הוא נדלק, מעביר חשמל לצורבים, מעביר להרדיסק, ללוח, ואז - מת, כלומר - נכבה, וכדי להדליק אותו מחדש צריך לנתק את הספק כוח באמצעות כפתור ה-ON-OFF שלו עד שכל החשמל נעלם, ורק אז אפשר להדליק אותו שוב. הסיטואציה היחידה שהמחשב נדלק בה (כמו ברוך השם, עכשיו), היא שאני מדליק אותו ואז לוחץ בצורה ממושכת על כפתור ה-RESET, ואז כעבור דקה משחרר, ואם יש מזל זה עובד. אם יש למישהו פיתרון או רעיון, או משהו, אני מאוד אודה.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by masterVip,

קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  19. הכונן פלופי שלי לא עבק אז לקחתי אחד ישן מחבר, לאחר החיבור כשאני לוחץ על פאוור המחשב נדלק לשניה ונכבה (הלדים מהבהבים). האם יכול להיות שהכונן קיצר את הספק? ניסיתי לנתק את הפלופי ולהפעיל אבל זה לא עבד. הספק הוא ספק ג'נרי ואני עומד לכנות ספק נורמלי השאלה היא אם הפלופי יכול לשרוף גם אותו או שזה סתם צירוף מקרים.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by ספרייט,

המחשב כן מזהה את ה - DVD-RW אבל כשאני שם דיסק. הוא מראה כאילו הוא ריק. הוא ממש מושבת. מה עושים. אני מעדיף לנסות לסדר, אם אפשר. לפני שאני מבזבז כסף... תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  21. מצטער על הכותרת אבל לא יכולתי לחשוב על כותרת אחרת ... יש לי בעיה עם המחשב החדש.. [עדיין לא התקנתי בו וינדוס] [לא היה בו אף פעם שום וינדוס] אני חיברתי את הכל וכשאני מפעיל את המחשב הוא לא מראה כלום על המסך ... הוא אמור להראות את המסךך השחור הזה שאומר לך את הפרטים של המחשב לא? כשהמסך מכובה יש תם הודעה שזה [סת לא משהו רציני] וכשאני מדליק את המחשב זה עדיין שם ... וכאילו שהמחשב נידלק אבל הוא לא מראה כלום... מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  22. היי לכולם מחשב עושה בעיות: נדלק,מופיע מסך כחול עם הודעה באנגלית וזהו.המחשב נעצר.לפני זה המחשב היה נדלק ונכבה. החלפתי ספק כוח ממחשב אחר,החלפתי זכרונות ממחשב אחר,החלפתי כרטיס מסך ממחשב אחר. כלום.כמו כן החלפת מערכת הפעלה מווינדוס SP1 ל-לוינדוס SP2 .שום דבר..כלום לא עזר. הקטע הוא שכאשר אני מעלה אותו ב-SAFE MODE הוא עובד 100%. אני חושב לעשות עדכון ביוס כצעד אחרון אבל אני מחכה לאישורכם. אולי יש דברים אחרים שאני צריך לעשות...? מישהו אמר לי שזה מראה שהלוח אם פשוט הלך.זה יכול להיות???בתודה מראש\ שי נ.ב-לוח אם -A8N-SLI Premium ASUS מעבד-AMD ATHLON 4400X2 <סוקט 939> כרטיס מסך-7100 זכרונות-4 סלוטים של 512MB DDDR 400 <הזכרונות נבדקו ונמצא תקינים> 4 הארד דיסקים כונן פלופי&…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. קיבלתי מחבר הגה ודוושות של Genius הדגם הוא: SpeedWheel 2, הוא הביא לי אותו בלי הדרייבר לכן נאצלתי להוריד מהאינטרנט אחד ולהתקין, חיברתי את ההגה, התקנתי את הדרייבר, המחשב זיהה הכל טוב ויפה ואף התווסף לי אייקון בשורת ההתחל של יישום שדרכו אני מכוון את כפתורי ההגה, אך מה? היישום הזה לא מזהה את ההגה, וכשאני נכנס בלוח הבקרה לבקרי משחק אני מקבל את הדבר הבא: המחשב מזהה את ההתקן כלא מחובר, ולכן ההגה לא פועל גם. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה! כמו כן ההגה מחובר בוודאות וגם נורות הבקרה שעליו נדלקות.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  24. שמעתי משהו על גימפור זה נכון ואם לא יש דרך אחרת תודה מראש

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by The P.U,

כשאני מדפיס משהו במדפסת למשל טקסט הוא חלקים ממנו יוצאים מרוחים. ניסיתי לעשות ניקוי ראש אבל זה לא עזר. יכול להיות שהצבע שקניתי דפוק?יכול להיות שפשוט עבר זמנה של המדפסת?(מדפסת EPSON STYLUS 400 מלפני 3 שנים בערך)

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים