עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by izostar,

תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. ניקיתי את המאווררים ואת צלעות הקירור עם מברשת ,והכל נראה נקי עכשיו. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות …

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Lavelle,

לאחרונה יש לי בעיה מוזרה בצורב, לפעמים הוא קורא דיסקים של DVD ולפעמים לא, דיסקים עם שיכבה כפולה הוא הפסיק לקרוא בכלל, דיסקים רגילים אין לו בעיה לקרוא. יש משהו שניתן לעשות או לבדוק? או שפשוט משהו נהרס בצורב?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  3. אני מנסה לפתוח והוא כותב לי את זה.. (2 דיסקים שונים DVD) אבל זה דיסקים תקינים כי בדקתי ב-2 מחשבים אחרים והם עובדים.. ואחד מהם גם נצרב לפני כמה שעות.. הנה גם תמונה:

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הלוח הנ"ל של GB, למי שמכיר GB מוסיפה כבלים ללוח שניתן לחבר ללוח HD רגיל (פנימי) מבחוץ והוא יעבוד כחיצוניhttp://www.virtual-hideout.net/reviews/GIGABYTE_GA-P35-DS4/images/06.JPG. הבעיה אצלי כשאני מחבר את זה המחשב נתקע או שהכל איטי. מישהו יודע למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. שלום לכולם שוב ומפייר מאסטר עזר לי בפעם שעברה אבל התקלה חזרה אני לא יודע אם זה חומרה או תוכנה אני יודע בוודאות שאין וירוסים או רוגלות כי סרקתי עם כל תוכנה אפשרית\ לגבי חומרה אני יודע שדיסק 160 הוחלף כבר ודיסק משני 500 חדש זכרונות נבדקו בGOLD MEM וגם בממטסט 21 סייקלים תקין לוח הוחלף וכרטיס מסך תקין על פניו המיני דאמפ טוען שהקובץ CSRSS.EXE הוא הבעיה נכנסתי למלא פורומים והתקנתי 2 טלאי אבטחה של מייקרוסופט ועדיין אותה שגיאה 0X000000F4 אנא אם מישהוא יודע משהו בנושא אשמח לכל עזרה כל שהיא

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. יציאות ה-Usb שלי מיתכבות ונידלקות ממש לשנייה. ניסתי לעדכן דרייברים והכול שום דבר לא עזר. ניסתי לנתק את כול הדברים שאיני צריך למעט מיקלדת\עכבר\מסך. ניסתי לעלות מתח לציפ שעל הלוח לא עזר. ניסתי לעדכן את הווינדוס מ-Sp2 ל-Sp3 בתיקווה שזה יעזור, אבל זה לא עזר. במצב בטוח הבעיה אינה קיימת. וגם הבעיה התחילה בערך מתי שפירמטי, אוליי היא באה עם הפירמוט אין לי מושג פשוט לא שמתי לב לזה אוליי. יש למישהו פיתרון? אני אשמח לישמוע. תודה מראש לעזורים, המשך יום טוב, ליאור.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם יש לי בבית מגבר סטריאו. אני מכניס אליו 3 כניסות - ממיר הוט, PC, נגן CD. הבעיה - כאשר 3 הכניסות מחוברות, הכניסה מה-PC מייצרת רעש רקע של בזזזזז. אם אכניס למגבר רק את הPC, בלי 2 הכניסות האחרות, לא יהיה רעש. הדבר קורה גם אם אני מנסה מגבר אחר, כך שהבעיה אינה במגבר, והיא גם אינה כבל, ניסיתי להחליף. לבסוף החלפתי את הPC בלפטופ - הכנסית למגבר את הלפטופ במקום הPC ואין רעש. כלומר, הרעש מגיע ספציפית מהPC. מישהו יודע להסביר לי ממה זה נובע? האם זה בעית כרטיס הקול? אם כן, למה זה לא מרעיש כאשר אני מכניס רק את הPC למגבר ? האם זה קשור להארקה של מחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. שלום, קודם כול אני רוצה להתנצל מראש על המגילה שאני עומד לכתוב, ולהודות לכל מי שהיה מוכן לשבת ולקרוא אותה. לפני כמה זמן שמתי לב לעובדה שהמחשב שלי די מרעיש, מחמם את החדר ומפיץ ריח שרוף במעט. אני חייב לציין שהמארז הוא בעל 6 מאווררים כאשר שניים קדמיים המכניסים אוויר, שניים אחורים המוציאים אוויר ועוד שניים על הדלת המכניסים אוויר - אחד מול המעבד והאחר מול הכרטיס מסך. לאחר בדיקה מצאתי כי האוויר החם ובעל הריח השרוף מגיע מהמסך (CRT די ישן ) ומספק הכוח ( Enermax Noisetaker II 420W ). הספק הוא בן כשנה + (אין אחריות) ומחובר ישירות לUPS של ADVICE ( לא זוכר את הדגם). שמתי לב שאפילו לאחר שאני מחבר את הספק לUPS כל נגיעה קלה בכבל יוצרת קולות תזזזז' ולעיתים המחשב אף נכבה. הדבר קרה לי גם ב…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  9. היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. שלום לכולם =] יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה.. אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה.. אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח... ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס ית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by wooper,

היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by eitan112,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by promoters,

היה לי זיכרון פנימי של חצי ג'גה והרחבתי אותה לג'יגה ע"י כרטיס נוסף על מנת לעבוד עם תוכנות גרפיקה ואנימציה חזקות. אך מה שקרה זה שהמחשב במקום להאיץ ולעבוד מהר יותר הוא נתקע!! מה הסיבה לכך??

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by wow,

נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. יש לי כרטיס רשת שמשום מה אחרי פירמוט הפסיק לעבוד הוא מדליק אור ירוק אבל המחשב לא קולט אותו והתקנתי מלא דרייברים בקיצור אמרו לי שיש מצב שהוא לא פעיל בביוס משהו יכול לירשום לי פרט פרט איך להיכנס לביוס ולשנות אותו למופעל? למה אני מפחד לגעת שם סתם ככה ולנסות תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by shaiar,

יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. הייי כאשר אני רוצה להתחיל את המחשב מחדש (ריסטרס) ולא משנה אם זה מהווינדוס או דרך הכפתור ריסט המחשב משמיע את הציפצוף של הלוח אם הרגיל אבל אז המסך לא נידלק ואז הוא עוד פעם מצפצף ואל קורה כלום ככה כל 3 שניות יש צפצוף מהלוח והמסך לא נידלק ולא קורה כלום. ואז שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק זה לא קורה. לא כל ריסטרס זה קורה אבל לעיתים קרובות וזה גורם לי לכבותא ת המחשב ולהדליק שוב כדי שהווינדוס יעלה. השאלה מה קורם לזה? לוח תקול? אולי זיכרון? המערכת AMD 4000+ לוח m2n-tvm זיכרון DDR2 1G כרטיס מסך 8600 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  20. אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. חיבור החשמל הרגיל שיוצא מספק הכוח (לבן מלבני וקצת מגושם עם 4 "חורים") ומשמש לחומרת IDE הוא לא החיבור שמשמש חומרה שעובדת על SATA2. יש חיבור אחר. האם אפשר לקנות מתאם מחיבור חשמל של IDE לחיבור חשמל של SATA2?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. 1. אני מניח שזה קרה בערך בחודש מאי- כל משחק שהרצתי על המחשב שלי, ממשחקי חד מימד מטופשים שמותקנים אצלי על הDOK, עובר בGTA3 ועד HALF LIFE 2- רצים פשוט נורא. המשחק והעכבר זזים פעם בכמה שניות, עד כדי שאי אפשר בכלל לשחק, שלא לדבר על האיטיות. אם אני עושה שחזור מערכת לתאריך מוקדם יחסית- לכמה דקות הראשונות זה בסדר, ואז זה שוב עושה בעיות. הטמפרטורות של הרכיבים שלי בסדר(בסביבות 40 מעלות צלזיוס) והתקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי, היישר מהאתר של AMD-ATI. כמו כן, לפני זה, הכל רץ חלק. (מפרט בצד) מה הבעיה, ואיך אני מסדר אותה? 2. יש לי במחשב דיסק קשיח של 250 GB, והטכנאי הכין לי 2 מחיצות. מחיצה ראשונה- 100GB, מערכת NTFS. מחיצה שניה- שאין בה כלום. 0 מקום פנוי, 0 שטח בשימוש.. מע…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by orendia,

שלום רב, תופעה מוזרה קוראת לי כאשר אני מכבה את המערכת באופן מסודר (או לא). המחשב נכבה וכעבור מספר דקות נדלק לבד ומעלה את מערכת ההפעלה. למישהו השמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. בבקשה אם למישהו יש מושג -אז בבקשב לעזור

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. הוא שורק מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.