תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב שסבל ממסכים כחולים רבים הורדתי את התוכנה לפיענוח קבצי הדאמפ וגיליתי שהבעיה היא בזכרון הרצתי בדיקה בmemtest שמצאה 70 שגיעות האם הדבר מבטיח בוודאות שהזכרונות תקולים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי לפטופ של סאמסונג ATIV BOOK 8. יש לו8 ג'יגה זירכון אך לצערי יש לי פה בעיה והווינדוס מראה לי שתפוס כל הזמן "in use " למעלה מ6 ג'יגה שזה לא הגיוני!!! להלן תמונות יש לכם הצעה מה אפשר לבדוק??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב חדש מדגם Zephyrus G15 ובמסך יש זליגת אור כאשר הרקע שחור. לא הצלחתי לעלות את התמונות אז אני מצרף קישור - Screen האם זו זליגה "תקינה" או שצריכים להחליף לי את המחשב? אם כן, יש לי 2 אפשרויות, לשלוח למעבדה של KSP או Asus, למי עדיף? תודה, שי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שומע הרבה זמזומים באוזניות בלי קשר להפעלה של תוכנה מסוימת מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזמן שאני מקבל אימל לדואר אלקטרוני. אני שומע צפצוף בתוך המארז מה הסיבה ומה צריך לבצע . תודה ???
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מערכת הפעלה וינדוס 10, הלוח - ASUS P8 Z77-M Pro, ניסיתי מספר רמקולים והתוצאה זהה, ניסיתי לחבר את הרמקולים מקדימה, אותו הדבר. ברגע הפעלת קובץ מוזיקה או סרטון שומעים אותו ממש בקושי, שברקע רעש שריקה וזמזום שמשתנה בעת הזזת העכבר למשל. הדרייברים מעודכנים, הבעיה הופיעה פתאום כך לאחר הדלקת המחשב, יש מצב שהבעיה בלוח? יש למישהו רעיונות לפיתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי בן 5 שנים כמעט,והוא ממש מעולה,אבל יש בעיה אחת שמשגעת אותי,כל פעם שאני נכנס לאפליקציה של הפוקר בפייסבוק,המחשב לא מפסיק לזמזם ,מין זמזום חזק כזה, למישהו יש פתרונות? תודה !
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חיברתי את המאוורר שהיה אחורי במארז לקדימת המארז בגלל ששם יש פין נוסף לפקוח על עוצמת המאוורר. הדלקתי את המחשב הוא נדלק עובד ועולה חלונות אבל יש זמזום חזק שלא היה קודם מהרמקול של המארז, בדקתי עם בטעות נגעתי בזיכרון או בכרטיס מסך, הסרתי את הבקרה של המאוורר הזה בביוס, שמרתי והרמקול המשיך לזמזם אז החזרתי ושמרתי, הסרתי את כל הבקרות של כל המאווררים>זמזם>החזרתי>שמרתי ,הורדתי את הטורבו (default) מהמעבד והזיכרון לסטנדרט שמרתי>זמזם>החזרתי>שמרתי. ולא מצאתי את התסמין לבעיה אז פטרתי את הבעיה ללא התסמין שהוביל לבעיה (הוצאתי את הרמקול). מה לדעתם התסמין לבעיה?
-
- 36 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זהו הפורום המתאים לשאלה, אז אני מפרסם את זה פה: לאחרונה אני חווה בעייה של זמזום בתדר נמוך (אני חושב ש-25hz) מהרמקולים שלי (Logitech LS11 סטריאו), כאשר אני מגביר את העוצמה שלהם, או כאשר אני משוחח בסקייפ דרך המיקרופון שלי (Speedlink SL-8702-SBK) והרמקולים, במקום דרך האוזניות/מיקרופון USB שלי. כאשר אני מזיז את המיקרופון, זה גורם לרעשי רקע, וגם כאשר אני מדבר למיקרופון, שומעים הד מהרמקולים. ממה הבעייה הזו יכולה לנבוע? עדכון: הבעייה נעלמה לאחר שניתקתי המיקרופון מיציאת המיקרופון שבלוח האם, אך חזרה לאחר שחיברתי אותו בחזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים של לוגיטק z110 (אני חושב הכי זולים שלהם). כשהם מחוברים למחשב ואין מוזיקה הם משמיעים זמזום מעצבן כזה שמגיע מהמחשב. יש לי אוזניות שלא משמיעות את הרעש הזה כשהן מחוברות למחשב. כשהרמקולים מחוברים לנגן MP3 הם לא משמיעים את הרעש הזה. למישהו יש רעיון? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שדי חוזרת על עצמה.. יש לי מחשב די חדש, ולאחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאחרי שימוש ממושך במחשב פתאום כל חצי דקה/דקה הייתי שומע זמזום (סוג של מאמץ) מבמחשב, ואחרי 2 שניות כאלה זה נרגע, וחוזר חלילה. זה קרה לי היום וכשניסיתי לכבות את המחשב קיבלתי מסך כחול, כיביתי ידנית, אחרי חצי שעה הדלקתי ואחרי כמה דקות שוב היה את הרעש הזה. מחקתי כמה קבצים מהמחשב (היו רק 8 ג'יגה פנויים מתוך 500 סה"כ) ובינתיים זה לא חוזר על עצמו. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה? שלא היה מספיק מקום בכונן הקשיח? אם כן הייתי שמח לדעת פרטים על כמה מקום צריך להשאיר? כמו כן כשזה קרה לי בעבר, לא הייתי מצליח להעלות את הווינדוס אחרי כיבוי או ריסטרט, וזה הגיע למצב שהייתי חייב לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס …
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום ברשותי אחד המחשבים שהוא לא הייתי אומר ישן אבל די מבוגר פנטיום 3 אבל עובד יופי, לאחרונה הלך לוח אם, מה לעשות החלפתי, בחדש לאחר מס' חודשיים הייתה בעיה ככה שזה באחריות הוחלף, החדש שהרכבתי אתמול בזמן פעולה משמיע מעין זימזום מוזר וזאת כאשר אני פותח או סוגר חלון או דף בדפדפן, לפני שהוחלף לא היתה בעיה, ניתקתי את המאוורר שלו אולי זה זה אבל לצערי לא, הזמזום ממשיך אמרתי אולי הדיסק עם מערכת ההפעלה עושה בעיות, פירמוט התקנה עדין, לקחתי דיסק ממחשב אחר עם מערכת הפעלה אותו סיפור, הבחנתי כי הזימזום מגיע מאיזור המעבד, יש לציין כי לא במיידי זה קורה יכול להיות שזה עובד דקה או שעה ואז מתחיל הזימזום והקפיאה, ככה ששום דבר לאחר זה לא עוזר חוץ מכיבוי במדיה וזה לוח אין בעיה, במידה וזה מעבד של…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שזמן האיתחול של המחשב שלי ארוך מאוד (5-10 דקות) בצורה לא הגיונית. מאחר והיו לי כמה בעיות נוספות שקשורות לחלונות - פירמטתי את הכונן והתקנתי XP מחדש. שאר הבעיות הסתדרו פרט לבעיית האיתחול. יש לציין שהמחשב עובד בצורה מושלמת פרט לקטע הזה. האם ייתכן שהלוח שלי נדפק? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D עם 512Mb DDR 400MHz (בשני סלוטים) ומעבד P4 2.6MHz. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלות על המסך רשום MSI MotherBoard V-class Press <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setup לאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלות נתוני המחשב לוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-V NVIDIA MCP61 Chipset/VGA Drivers קישור לפרטים על לוח האם http://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.html כרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS 512MB RAM Windows XP SP2 or SP3
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלם, למחשב שלי לוקח המון זמן להדלק / לעלות. שלבים בהעלאת המחשב כאשר אני מדליק אותו אני רואה הודעה של לוח האם. לאחר כדקה וחצי המחשב עובר לשלב הבא (מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית עליונה). לאחר עוד מספר דקות, הסמל של מערכת ההפעלה מופיע. לאחר עוד מספר דקות מערכת ההפעלה עולה. פעולות שביצעתי: התקנה של מערכת ההפעלה כולל פירמוט מלא של המחיצה. תוצאה: ביום הראשון המחשב נדלק מהר, למחרת הוא חזר להדלק לאט. הרצת תוכנת MemTest86. תוצאה: הזיכרון תקין. מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף: לאחר עלית המחשב ומערכת ההפעלה, המחשב לא מזהה את כונן התקליטורים. מבחינתו הוא לא קיים. רכיבי המחשב (מה שאני זוכר כעת, אם צריך אבדוק ביתר פירוט) מערכת הפעלה: חלונות XP SP3 לוח אם: MSI מעבד: AMD …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה החלפתי סוללה לנייד YOGA C940 IL שקניתי באלי אקספרס הבעיה ששמתי לב כי כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק נניח יום למחרת השעה נתקעה על 01:45 מאותו הלילה של הכיסוי והזמן לא מתעדכן עד שאני לא אכנס להגדרות אבצע תיקון זמן ידני או שאעשה SYNC מערכת ההפעלה הינה WIN 11 PRO אשמח לעזרה בפיתרון תודה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
- 2 followers
-
-
המפרט בצד יש לי בעיה שנמשכת כמה זמן מה ולא הקדשתי לה זמן. כשאני מדליק את המחשב יש את המסך פתיחה של MSI, בדר"כ תוך שנייה שניים הוא היה עובר לטעינה של הוינדוס, כעת אני צריך לחכות 20-30 שניות עד שהוא עובר ממסך זה לטעינה של הוינדוס. עכשיו בנוסף לכך הHD Led פועל באופן קבוע, מיד עם הדלקת המחשב, הוצאתי את הHD והLed ממשיך לדלוק, ז"א שכעת הוא בכלל לא מדווח על פעילות הHD. אני חושב שיש קשר בין שני הדברים, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לפתור את זה? ד"א, יש לי מין תוספת PCI של MSI שבעזרת 4 לדים מכוונת אותי מה הבעיה באם יש כזאת, וזה מצביע על הFloppy בזמן ההמתנה, אבל מניסיוני תמיד לפני הבוט "הבדיקה" האחרונה שהוא עושה זה הפלופי, כך שבוודאות זה לא הפלופי. רעיונות …
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, כל פעם שאני מתחבר למשתמש שלי בווינדווס 10 אז יש מסך שחור לכמעט דקה עד שהמשתמש עולה אבל במשתמשים אחרים במחשב זה נפתח ברגע. איך אפשר לסדר את זה? אני משתמש ב dual monitors אז אולי יש קשר. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בהדלקה של המחשב מופיע מסך עם הלוגו AORUS של GIGABYTE אם אפשרויות כניסה לביוס או לכל מני דברים אחרי 30 שניות מופיע אותו מסך אם הלוגו בלי אפשריות גם 30 שניות רק לאחר מכן הוא עולה WINDOWS 10 שאלתי .כיצד גורמים WINDOWS לעלות יותר מהר הבנתי שצריך לשנות בביוס משהו הוא לאפס אם כן איפה ואיך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הי, אולי אתם תוכלו לפתור לי את התעלומה. הייתי צורבת DVD X8 בזמן של 10 דקות (צרבתי קרוב ל-50 DVS's) לאחרונה, ואני לא יודעת מה השתנה, זמן הצריבה גדל משמעותית ל-25 דקות למרות שקנפגתי את ה-nero לעבוד עם Cache מקסימלי ועם Buffer מקסימלי הצורב הוא NECX16 שכמובן מגיע ללא Drivers האם למשהו יש רעיון ? אני עובדת עם Windows xp proffesional ומחוברים שני כונני DVD אחד לקריאה בלבד והשני הוא הצורב בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת במחשב חדש מאוד (מפרט בפרופיל). אינטרנט אקספלורר נתקע באופן קבוע, זמן התגובה של פעולות מאוד פשוטות כמו למשל פתיחת סל המיחזור לוקחת המון זמן טעינה עד שזז משהו אם בכלל (לפעמים נראה שהמחשב שוכח מהפקודה) וזה קורה גם על דברים שנמצאים על ה-SSD שאמור לפעול מאוד מהר ב-SATA3 ואצלי משום מה התוצאות פחות טובות מהמחשב השני שלי שמחובר ב-SATA2.... התקנתי את הדרייברים של אינטל וכל מה שיכולתי לחשוב עליו, משום מה הבעיה קיימת.... אשמח אם למישהו יש כיוון.... תודה!
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-