עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברים, לאחרונה בעליית המחשב קשה למאוורר של המעבד להניע, זה מעבד amd am2 3200mhz על לוח Gygabyte. אין בו כמעט אבק, אך יש לי חשד שאני רוצה לאמת אתכם - מי שהרכיב לי את המחשב בזמנו התקין תוכנת אוורסט ושיחק שם עם כל מיני פרמטרים, אני אח"כ הסרתי אותה, ויש לי הרגשה ממבט בלבד שהמאוור מסתובב לאט כבר מהיום הראשון... איך אני יכול לבדוק האם המאוור מקבל את המתח הראוי לו כדי להסתובב כמו שצריך? תודה ! ויום טוב

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by puffer,

יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iho,

יש לי מחשב כשנה עם כרטיס מסך POWERCOLOR X1950 PRO 256 MB GDDR3 ARCTIC COOLING 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL אתמול התקנתי עליו משחק מקורי NBA 07 ואחרי כמה דקות התערבב לי המסך ונתקע וכשניסיתי להפעילו מחדש היה לי מסך שחור ובראשו כתוב באותיות אדומות מהבהבות: you are not connected the power cable to your video card please refer to the "getting started guid" for proper hardward instalation אתמול כל הערב הוא לא נתן לי להפעיל את המחשב בכלל והיום בבקר הוא הואיל בטובו לעלות אבל עדין עושה כל מיניבעיות של רזולוציה וכדו'. מישהו יכול לומר לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Master17p,

שלום לכולם.. מצב הCPU USAGE גרוע ביותר , הוא לא יורד מ60-70% , גם כשאר אני מבצע איתחול ומיד בודק את המצב הוא נשאר אותו דבר , הוא פשוט לא נרגע , למרות שכמעט ואין שום תוכנה שפועלת ברקע , למעט אנטי וירוס ו - Windows Blinds מצ"ב תמונה להמחשה: אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה רבה מראש נאור.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by Lirans,

שלום חברה לפני יומיים היה לי restart פתאומי בלי bsod ובלי שום קול מהמחשב. עלה כרגיל והכל עבד עד היום. אחרי שהוא הפעיל מחדש גם היום התחלתי חיפושים באינטרנט ולאחר חצי שעה עוד פעם restart. המחשב עלה ובמסך הlogon של הוינדוס עוד פעם restart. עכשיו אחרי קצת מנוחה למחשב הוא כן פועל כבר איזה רבע שעה. אני די בטוח שהספק כוח אשם בבעיה אבל האם יכול להיות משהו אחר שיבצע restart בלי שום bsod ולא הודעה ב event viewer? הספק כוח שלי הוא enermax noisetaker 420w כבר עובד כשנה וחצי. לא שיניתי במחשב שום דבר לאחרונה. הערה: לקחתי מחשב אחר בבית (שעובד) וחיברתי אליו את הספק שלי וכשהפעלתי את המחשב שומעים את המאווררים אין תמונה ויש צפצופים ( כל צפצוף באורך של 2-3 שניות ובמרווח דומה). לאחר מכן החזרת…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב עם Windows XP Pro ולפני כמה זמן ילדים שחקו בו, וכשילדים משחקים הם לפעמים הורסים. יום אחרי אני מנסה להעלות את המחשב והוא טוען את הווינדוס אבל כשהוא מגיע לפני פתיחת שולחן העבודה הוא עושה RESTART לא לפני שהוא מציג את הודעת המוות הכחולה. ניסיתי להכניס את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס אבל הוא לא מזהה שיש מערכת הפעלה על ההארד דיסק. וגם הוא לא מזהה את הסוג של מערכת הקבצים של ההארד דיסק (NTFS). ניסיתי עם ERD COMMANDER כדי להוציא את הלוג של השגיאות אבל הוא לא מזהה שיש נערכת הפעלה ואומר שההארד דיסק ריק. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב גם בSAFE MODE הוא לא עולה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by daniel0089,

אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  8. המחשב אתמול נפל לי נפילה קטנה באותו רגע לא קרה כלום אחרי 5 דקות הוא ניתקע הווינדווס לא עולה פירמטתי אי אפשר לעשות פורמט מלא רק מהיר אי אפשר גם לסיים את ההתקנה של ווינדווס הוא תמיד ניתקע ולפעמים קורה משהו מוזר שהוא ניתקע הצבע מתחיל להיעלם מהמסך אני חושב שזה הארד דיסק עזרה בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם ידועה איזושהי בעיה בהתאמה בין לוחות gigabyte p35 מ revision 2.1 עם ספקים של corsair במקרה שלי יש לי ספק corsair hx 620w אמרו לי שישנם לפעמים בעיות בתאימות עם לוחות אם מסוימים במקרה שלי gigabyte p35ds3 rev2.1 המחשב נדלק ונכבה כל הזמן בלי להגיע ל post בדקתי אם מעבד אחר איפסתי את הביוס ושום דבר לא עוזר האם משהו נתקל בבעיה דומה עם ספקים של corair

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. שלום, שלשום ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס ומאז המקלדת לא עובדת. במצב דוס היא פועלת אבל ברגע שהווינדוס מתחיל להיטען היא לא פועלת. כאילו הווינדוס לא מזהה את המקלדת בכלל וזה רק בווינדוס. אני במקלדת וירטואלית למי שמתעניין. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by RDS,

טוב אז הייתה לי בעיה במחשב, MB נשרף עקב הפסקות חשמל... בכל מקרה, מאז שהוא חזר, ניסיתי להכנס למשחק, ואחרי 6 שניות בערך ראיתי מסך שחור, כאילו המחשב כבוי, אבל המחשב פעל (מאווררים)... בכל מקרה, ניסיתי בATITOOL לעשות סריקה לארטיפקטים, ואחרי 10 שניות קרה אותו דבר....חשבתי שאולי זה קשור לספק כח (ג'נרי), ואולי קרה לו משהו כתוצאה מההפסקות חשמל... אבל המחשב פועל רגיל לגמרי כאשר זה לא במשחקים... כולל סרטי HD... הסתכלתי ב-SPEEDFAN והמתחים נראים בסדר (לא שאני ממש מבין בזה) את הספק הכח אחליף בכל מקרה, אבל אני רוצה לדעת מה מקור בעיה... חשבתי אולי לאמץ את המחשב בדרך שהיא לא גרפית (מאמץ של המעבד או משהו כזה)... אבל לא יודע... תנו רעיונות... עריכה: הוספתי כמה פרטים מאוורסט... תודה מרא…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  13. אז ככה קודם אני אפרט מה עשיתי , עשיתי שדרוג למחשב כרטיס מסך sapphire hd3870 והוספתי זיכרון עוד ocz rev.2 2x1Gb לפני זה היה לי את אותו זיכרון בדיוק , למעשה הגדלתי ל- 4GB . לאחר התקנת חומרה כל פעם שאני נכנס ל- WIN הוא עושה איתחולים ומסרב לעבוד עם 4GB עובד רק עם 2GB , גם פה לא נגמרות בעיות כאשר אני משחק ב- BIOSHOCK ולפעמים אם WINAMP הוא נותן שגיאת 0xC0000005 ולמעשה סוגר את התוכנה . בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון לכן בדקתי סלוט סלוט סטיק סטיק עם MEMTEST86 , שלא להפתעתי קיבלתי שגיאות בכל סלוט וכל סטיק אבל אז שמתי לב שהשגיאות תמיד באותה כתובת לכן בדקתי את הזיכרונות במחשב אחר וכן להפתעתי שם לא נמצאו שום שגיאות לאחר מספר רב של הרצות ואת הזיכרון ממחשב שני שמתי אצלי ו- MEMTEST86 שו…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שלום לכולם. היום כשחזרתי מבצפר גיליתי לחרדתי שכונן F,בו אני מאחסן בו את קבצי המוזיקה שלי,נעלם מהמחשב.לאחר מכן גיליתי שגם כונן D נעלם. כרגע אני על סף התמוטטות עצבים.הסיוט הכי נורא שתמיד שחשבתי שלעולם לא אחווה אותו,מתרחש ברגעים אלו.מעולם לא התמודדתי עם סיטאוציה כזו וקשה לי מאד לעכל אובדן של מעל 80 ג'יגה של מוזיקה שנאספה במשך שנים. השאלה שלי היא האם יש פתח לתקווה?האם יש מצב כלשהו בו אני אוכל לשחזר את המידע שנעלם? יש לציין שההיעלמות הכוננים לא נובעת מפירמוט.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lader,

שלום לכולם! לאחרונה התחילה בעיה: לאחר 10 שניות מהדלקת המחשב הוא נכבה. ממה זה יכול להגרם?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  16. חיברתי את הטלוויזיה ואת המסך של המחשב למחשב. אני רואה והכל טוב. מתי שאני נכנס למדיה פלייר אני רואה את המדיה פלייר והכל טוב בטלוויזיה אבל שאני מפעיל סרט אני רואה אותו במסך אבל בטלוויזיה אין תמונה.. אני רואה רק את המדיה פלייר וריבוע שהסרט אמור להופיע בו שחור.(בטלוויזיה) בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס מסך CLONE THE SAME. ויש לי GEFORCE 7300GT

17. Started by amitle22,

שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  18. ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by jabka,

יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by meni99,

כמה זמן אני צריך להפעיל את התוכנה (boot) כדי לראות אם יש תקלות

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  21. שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by dahanni,

שלום, (חדש פה...) היום (עכשיו) פתחתי את המחשב שלי ועוד לפני שנטען הXP יש לי הודעה: boot and select proper boot device inseret boot media in selected boot device and press a key מה זה אומר? (ניסיתי לפרש אבל גם אחרי זה לא הצלחתי להבין) ומה עושים?? *כשאני לוחץ על מקש כלשהו במקלדת משתכפלת ההודעה...

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Yuvky,

המפרט : לוח אם asus p5v800 mx מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK) 1G DDR כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד. יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11 משהו?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by smalery,

שלום יש לי בעיה קטנה במחשב. אחרי עבודה של בערך 10 דקות, העכבר נתקע. חיברתי מחדש את העכבר (בUSB) והוא עדין לא עבד. ניסיתי עכבר אחר וגם לא מגיב. עשיתי ריסט -> לא מגיב. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Discreet,

CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+/8KDA3J (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GT (256 MB) Monitor Xerox XM7-22WH [NoDB] (FCWI7B0041116) Disk Drive WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM 3x אני לא מדבר על משחקים חדשים אלא על משחקים ישנים כגון קאונטר סטרייק סורס המחשב פשוט מריץ אותו על 40 fps...מה יכולה להיות הסיבה לכך? והמשחק מוגדר על הגראפיקה הכי נמוכה. אולי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל בגלל ספק ג'ינרי[ksp 500w]?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים