עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tuka,

לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. קודם כל, בלוח הבקרה בהגדרות של הסאונד- הכל אפור ואי אפשר לבחור כלום, אז כנראה שהוא לא מזהה את הכרטיס קול. הלוח הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט. כרטיס הקול המובנה הוא ac97 alc888 כמדומני.. התקנתי שוב ושוב את הדרייברים של הצ'יפסט מהדיסק של הדרייברים שמגיע עם הלוח אם. התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס קול. לא עובד ולא נעליים. ניסיתי דרייברים יותר עדכניים מהאתר של realtek, לא עובד עדיין. רעיונות? תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  3. שלום, יש לי Toshiba Regza 42 LCD שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!). לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך) כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור. בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה רעיונות ? אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by snaek212,

שלום קניתי מחשב לפני חודש בnewegg עם HD 320 SATA ולפני שבוע קניתי שני כוננים כל אחד 500 SATA הבעיה: המחשב לא מזהה בכלל כונן אחד. את השני הוא מזהה והצלחתי להפעיל. יכול להיות שהכונן שלא עובד פגום? אם כן איך אני אמור לדעת? יש לציין שגם הביוס לא מזהה אותו. הלוח אם הוא ASUS P5B-VM SE תודה לעוזרים.

5. Started by meir3420,

משהו יכול בבקשה לפרש לי מה הקובץ Dmp הזה אומר... ההודעה שנשלחת היא 0X0000008 בליווי מסך כחול כמובן.... מצורף קובץ מינידמפ... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]

6. Started by matrix_xp,

קניתי כרטיס מסך 8800GT שאני מריץ משחקים כמו COD4 סבבה אבל שאני מריץ COUNTER STRIKE 1.6 איזי פדיחה המשחק מקרטע לא שהוא איטי יעני אם אני ממלא האזור רימוני עשן לי מזיז לו אבל לפעמים מתחיל לקרטע במצבים הכי דרוש בהם מאמץ גם כן שאני גולש שאני מוריד את הדף למטה אותו דבר מתחיל להיתקע לי לחלקי שניות ( כל הדרייברים הכי חדשים מותקנים במחשב) FPS 100 וזה מצויין PING לא עולה מ 50 יתכן שזה הספק כוח רשום לי עליו 500 ואט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. Started by urich,

יש לי בבר מחשב עם כרטיס קול E-MU ושומעים רק מונו האם יכול להיות מגעים דפוקים (לא שינו את ההגדרות). והאם יש מי שמתקן כרטיסים כאלה (בארץ) כי הכרטיס לא זול בכלל.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by רונן י.,

שלום. כבר מספר ימים המחשב שלי מאתחל את עצמו ללא הודעה מוקדמת (לא דרך מערכת ההפעלה). זה קורה פעם אחת בכל הפעלה, בערך 2-3 שעות מתחילת העבודה. בדקתי טמפ' מעבד, הנחתי שזו יכולה להיות אחת הסיבות (אני צודק?). בכל מקרה, היא על 70 מעלות, ולדעתי זה בסדר. מה יכולות להיות הסיבות לכך? איך אני אוכל לאתר את הסיבה לכך, וכיצד לפתור זאת? תודה רבה. רונן.

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by אדלרון,

שלום יש לי רעש שיוצא מהמחשב הוא נשמע כמו טרקטור חולה. אני מניח שזה מאוורר?! מדוע כשאני נועל את המגירה של הHD הוא מפסיק את הרעש תודה רונן

11. Started by asaf556,

אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר

12. Started by nivz,

הצורב DVD שלי לא צורב דיסקים... לפעמים הוא צורב ובקטע הסופי של הWrite lead out הוא עושה ERROR אבל רוב הפעמים כשאני מכניס לו דיסק ריק הוא אפילו לא מזהה את הדיסק. פעם אחת לעשרים בערך כשאני מכניס דיסק ריק הוא מזהה אותו כריק ואז צורב - או בהצלחה, או שעושה error בסוף... הצורב חדש (בן חצי שנה או פחות) לא נעשה בו שימוש אינטנסיבי, וכשאני מכניס דיסקים אחרים הוא קורא אותם כל פעם (מוסיקה וכו') ד"א יש לציין שדיסקים שהוא צורב הוא לא מזהה מאז שהוא חדש, והכונן DVD השני או כל כונן אחר בבית קורא אותם. לאחרונה גם הDVD שקורא וצורב DIVX הפסיק לזהות את הדיסקים שהצורב הזה מוציא, אולי בעיה בDVD ואולי לא את זה אני עוד לא בדקתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rafi k,

היי קיבלתי מחשב חדש שבא מורכב עם כל הדרייברים והארד דיסק החדש וכשתקנתי וונדוס במהלך ההתקנה קפץ לי מסך כחול ואפילו צילמתי והראות לכם מה כתוב בו: http://i144.photobucket.com/albums/r199/rafi666/temp/DSC00661.jpg דיברתי עם הטכנאי של החנות והוא אמר לי שהבעיה היא שהXP שלי מיושן וצריך מערכת הפעלה שכוללת SERVICE PACK 2 אז התקשרתי למיקרוסופט ושם התברר שזה קרה לי בגלל שהתקנתי ווינדוס XP UPGRADE (איך לא שמתי לב לזה?!) ויכול להיות שזה גם הרס לי את ההארד דיסק. אני מנסה עכשיו שוב להתקין עם XP _הפעם הרגיל ולא הUPGRADE) ושוב קופץ לי אותו מסך כחול. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by דן@,

אך הופכים עותק של windows XP לחוקי בכדי להוריד עידכונים?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by rollita,

המחשב שלי נתקע לאחרונה הרצתי minidump וקיבלתי התוצאות הבאות: Probably caused by : SYMDNS.SYS ( SYMDNS+eaa ) ברשת זה מופיע כדרייבר של סימנטק (יש לי נורטון). התקנה מחדש של התוכנה תפתור את הסיפור?

16. Started by shmulik13,

שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6GHZ עם WIN XP הבעיה במחשב היא שהמחשב עולה אך לא מוצג כלום על הצג ניסיתי להחליף כרטיס גרפי חדש אך לשוא כמו כן גם ספק (בחשש שהוא נדפק) יש אולי עוד דרכים לבדוק חוץ מהחשש שזה לוח אם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by TiGeRGuY,

שלום. יש לי E6750 עם קירור סטוק. ביום חמישי הדלקתי אותו והוא עשה רעש חזק, פתחתי אותו כדי לראות מה קורה וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב (נראה כאילו אפשר לשמוע את המנוע שלו מסתובב אבל אני לא בטוח). המחשב בכל זאת עובד אבל לא השארתי אותו דלוק אתם מבינים למה. הכל מחובר כמו שצריך. מפרט מלא בצד. תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי לציין שכשאני מדליק את המחשב המאוורר זז ממש קצת (בערך ס"מ) ונשאר ככה עד שאני מכבה את המחשב, כשאני מכבה הוא חוזר למצב הקודם. למה כל הבעיות המוזרות תמיד אצלי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dj_poo,

אממ חברה יש לי בעיה עם המחשב של אחי הוא ניכבה אחרי כמה זמן עכשיו זה לא הווינדוס כי אני פירמטתי ובאמצע הפירמוט זה קרה גם עכשיו הטמפרטורות נכונות ובסדר גמור למחשב הבעיות התחילו אחרי הפסקת חשמל מה יכול ללכת לו שם שעושה את הכיבוי מחשב הזה אחרי כמה זמן הלוח או הספק?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by פרז,

Athlon 64 4000 NF-M2S AM2, nForce 6100 1GB 400W TruePower אני לא יודע איך להסביר,אבל אנסה. מה גורם למחשב לא לעביר סינגל למסך, או להדליק את המסך?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Skyline GT-R34,

שלום לכולם! יש לי בעיה כזאת אני משחק במשחק שנקרא UAZ Racing 4x4 ובזמן המשחק המעבד על כמעט 100% עבודה, לפני שאני יפרט את החלקים רציתי לציין שהמשחק אינו עובד על גרפיקה מלא ואינו גם דורש כזה אימוץ לפי דרישות המשחק. החלקים במחשב הם: לוח אם GA-K8NF9 REV1.0 אחרי שדרוג ביוס מעבד AMD FX-60 + בעל קירור מסיבי צלעות קירור של חברת COOLER MASTER אם אני לא טועה ושני מאווררים 120mm שיושבים על הקירור זיכרון 2GB DDR1 400MHZ שאת שם החברה אני לא זוכר כרטיס גרפי לבנתיים ATI RADEON X1550PRO 512MB ד"א שמתי לב שגם בהעברת מידע עוד פעולות נוספות מסוימות המעבד עולה במאמץ, הייתי שמח לקבל תשובה לבעיה ופתרון. בתודה מראש נאור

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Blinker,

אז ככה אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון .. אם לא תעבירו בקשה עשיתי עכשיו את שני הבנצ'ים של קרייסיס וגיליתי בעיה מאוד מטרידה שלא שמתי לב אילה במהלך המשחק עצמו כי הייתי עסוק בלירות לכל כיוון כל הזמן מופיעים לי אוביקטים מול הפנים בבנץ' של ה GPU כשהמצלמה מטיילת בכל האי כל שניה צץ אוביקט חדש שיחים עצים אבנים והמון דברים מה יכולה להיות הבעיה .. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה עוד שאלה מאחר אני לא ממש מבין בזה .. איך ה FPS והכל ? GPU ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 123.28s, Average FPS: 16.22 Min FPS: 11.89 at frame 1953, Max FPS: 19.23…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Melike Pk,

שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. אהלן חברים, איך אני מבטל הגנה מפני כתיבה (לא פיסית עם כפתור LOCK לדוגמא) בכרטיס זיכרון SDHC? הוא מכיל וירוסים ואני לא יכול להסיר אותם כל עוד ההגנה פועלת. תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by mskladman,

המפרט של המחשב הוא P4 2.8 לוח אם MSI עם צ'יפסט PT880 של VIA 512MB DDR 400MHZ הכרטיס מסך הוחלף מ FX5200 ל HD2600 PRO 512MB.(AGP עם הכרטיס מסך הקודם המשחק עבד כרגיל לא נתקע אבל באיכות נמוכה מאוד. לאחר החלפת הכרטיס המשחק תמיד נתקע באמצע. בדקתי זכרונות עם MEMTEST, הרצתי 3D MARK 06 , ניסתי לשים את ה AGP על X4 בלבד , ניסיתי דרייברים של OMEGA, דרייברים מהאתר של SAPPHIRE, ומהאתר של ATI ושום דבר לא עוזר המשחק תמיד נתקע באמצע ורק ריסטרט למחשב משחרר אותו. המחשב מריץ משחקים אחרים כמו MOH RISING SUN בקלות ונתקע רק במשחק הזה. אני אובד עצות. יש למישהו רעיון מה עוד נותר לעשות שלא עשיתי עדיין?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים