עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה קודם אני אפרט מה עשיתי , עשיתי שדרוג למחשב כרטיס מסך sapphire hd3870 והוספתי זיכרון עוד ocz rev.2 2x1Gb לפני זה היה לי את אותו זיכרון בדיוק , למעשה הגדלתי ל- 4GB . לאחר התקנת חומרה כל פעם שאני נכנס ל- WIN הוא עושה איתחולים ומסרב לעבוד עם 4GB עובד רק עם 2GB , גם פה לא נגמרות בעיות כאשר אני משחק ב- BIOSHOCK ולפעמים אם WINAMP הוא נותן שגיאת 0xC0000005 ולמעשה סוגר את התוכנה . בהתחלה חשבתי שזאת בעיית זיכרון לכן בדקתי סלוט סלוט סטיק סטיק עם MEMTEST86 , שלא להפתעתי קיבלתי שגיאות בכל סלוט וכל סטיק אבל אז שמתי לב שהשגיאות תמיד באותה כתובת לכן בדקתי את הזיכרונות במחשב אחר וכן להפתעתי שם לא נמצאו שום שגיאות לאחר מספר רב של הרצות ואת הזיכרון ממחשב שני שמתי אצלי ו- MEMTEST86 שו…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. איך מומלץ לנקות עינית של כונן DVD?

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by neoyun,

אוקיי שלום לכולם , הגיע אליי שוב המסך הכחול הזה- + לפעמים בלי להראות את המסך הכחול המחשב נכבה, זה קרה לי לפני השבועיים , אז פירמטתי את המחשב, והכל היה בסדר, אחרי שבועיים זה קרה שוב. מה עליי לעשות? על תגידו לי להתקין כל מיני דברים , כי איך אני יתקין אם הוא לא נכנס ל - Windows . תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by davidreznic,

יש לי שני כונני LG, בחיבור IDE שמתחברים לבקר IDE מובנה על הלוח. בעת התקנת משחק ההתקנה לא נתקעת אבל הכונן הפסיק לעבוד, יש חלון שמראה איזה קובץ מועתק ויש קובץ אחד שנשאר ככה הרבה זמן.כל פעם זה קורה במקום אחר. ניסיתי לעשות עדכון קושחה, עדכון דרייברים (דרך DEVICE MANAGER). וזה לא עזר. לפני זה לא היתה שום בעיה איתם (חוץ מזה שהם מרעישים כמו צי של 747 בהמראה). ניסיתי לבדוק עדכון ביוס אבל באתר של ג'יגהבייט לא כתוב על דכון סיוב כלשהו שהוא פותר בעיית IDE. יש מצס שזה וירוס. כי הקספרסקי הדפוק שלי מצא סוס טרויאני אבל הוא לא רוצה למחוק אותו... אני משתמש בוויסטה, לפני כמה חודשים שני הכוננים נעלמו מ"המחשב שלי", עשיתי חיפוש ומצאתי עדכון קושחה שפותר בעיות תאימות עם ויסטה. מאז החלפתי מחשב, ו…

5. Started by marik,

שלום רב שהמחשב עולה נותן לי הודעה הבאה : WARNING. SOME CHANGES IN CHIPSET OR CLOCK SETTINGS CAUSED BOOT FAILURE DEFAULTS FOR THESE SETTINGS HAVE BEEN LOADED וברגע שלוחצים F1 המחשב ממשיך לעלות תעזרו לי בבקשה מה זאת הודעה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

קניתי דיסק קשיח בנפח 80GB למחשב Pentium 2 הישן של אחותי הקטנה, חיברתי את הדיסק הקשיח ללוח האם בתור Primary Master, הוצאתי את הג'אמפר על מנת שיזוהה בתור Single/Master (כי למעשה זה הדיסק הקשיח היחידי במחשב הזה) והחלק שאחרי מסך ה POST הראשוני פשוט נתקע. יש לציין שהדיסק הקשיח מזוהה אך ורק באופן אוטומטי בביוס ולא בצורה ידנית, יכול להיות שהתקיעה נגרמת מכיוון שהדיסק הקשיח גדול מידי על המחשב הישן? אולי כדאי לחפש עדכון ביוס ללוח אם או למשהו דומה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אני שואל בשביל חבר שלי: הוא פתח את המחשב רואה שהספק לא עובד אם כי המאוור שלו עובד. נראה כאילו חלק מהחשמל כן מגיע למחשב כי האור בCD למשל פועל, המחשב עצמו כמובן לא עובד. הוא חושד בהספקות חשמל שהיו לאחרונה בבניין שגרמו לבעיה הלא לגמרי ברורה. 1. יש לכם מושג מה הבעיה? 2. כמו כן ישמח להמלצות למעבדה אמינה באזור חיפה (עדיף באזור מרכז חורב). אפשר גם להשאיר לי הודעה פרטית אם אסור לפרסם בפורום. 3. במידה ואכן הספק הוא מקור הבעיה, מהן החברות המומלצות (נראה לי שהוא צריך ספק של 400W)

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. רשום לי boot failure: system halted מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by blinkybill,

שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by bluz,

היי עכשיו כשהצלחתי סוף סוף להרים את המחשב, ניסיתי להריץ משחק עם 3D והמסך פשוט נכבה (המחשב עוד דולק, המסך פשוט לא מקבל מידע). עכשיו כדי לתקן אני צריך לכבות ע"י לחיצה ארוכה או לכבות מאחורה את הספק ולהדליק. ריסט משאיר את המסך סגור. הדלקתי את המחשב מחדש וניסיתי להעלות יישום 3D אחר - הבדיקה של ATITOOL - והוא גם הפיל את המחשב. הקטע הוא שלמרות שהחלפתי לוח ומעבד, אני לא אחרי פרמוט כי עשיתי משהו בשביל למנוע את זה, וזה יכול להיות עשה את הבעיה. נ.ב עשיתי בדיקה של דרייברים והסרתי עם DCP. לא עזר. יש מה לעשות? או רק פרמוט?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by omry3000,

שלום! לאחרונה צצה לי בעיה, כעבור רבע שעה שהדלקתי את המחשב מתחיל ציפצוף שלא מפסיק,אני חושב שהוא בא מהספק. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה, עומרי.

12. Started by noel,

שלום לכולם, הדלקתי את המחשב היום ואין קול למרות שעד היום היה... כשאני הולך ל "sound and audio device " כל האופציות מבוטלות ונאמר ש" no audio device". החזרתי את הביוס ל default, ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של לוח-האם אבל לשווא... כרטיס הקול הינו מובנה, לוח אם asus m2a-vm windows xp sp2

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  13. יש לי מחשב מאוד ישן (סלרון 2.0ghz) ולוח אם של אסוס (לא זוכר את הדגם) עם כרטיס רשת OB מדגם SiS 900. השבוע היה בזק שפגע מאוד קרוב לבית ומאז יש בעיות בחיבור לאינטרנט. המודם עובד אך נורת הPC Link כבויה. משיחה עם התמיכה הטכנית של הוט נאמר שהמודם תקין ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שהבעיה היא בכרטיס רשת או בחיבור למודם. לכן החלפתי את הכבל בין המחשב לבין המודם כדי להיות בטוח שהכבל תקין. אבל נורת הPC Link עדיין לא דולקת, וכן שתי הנורות הקטנות שנמצאות מעל החיבור של הכרטיס רשת לא דולקות (יש לציין שאני לא יודע בוודאות אם הן דלקו גם לפני כן, ייתכן שהן נשרפו לפני הברק או בזמן שהברק פגע). עם זאת, XP כן מזהה את הכרטיס רשת (וגם תוכנת Everest). האם הכרטיס רשת הלך? איזה עוד בדיקות ניתן לבצע כדי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by guy113,

יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. אני חושב שעבדו אלי, כי ב- CPU-Z ובאיברסט רשום 5-5-5-15 ואני קניתי CL4! נכנסתי ל- M.I.T אבל לא רשום שם, הרוב שם רשום auto ואין מספרים ליד... מישהו יודע איך בודיקים בלוח אם? ד"א התקשרתי אליהם ואחרי צעקות וויכוחים הם אומרים לי שבביוס זה רשום ובתוכנות זה לא נכון אז אני רוצה לוודא באמת שזה נכון! תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם היום נתתי לאחי הקטן לשחק במחשב שלי והוא בא אלי בוכה ואמר לי שהוא בטעוט מחק איזה משהוא ועכשיו המחשב לא עובד אני מיסתכל ואני רואה שהמחשב עולה אחר כך יש את הסמל של הווינדוס אקס פי אחרי שהוא נעלם יש מסך שחור והמחשב לא מגיב כלום ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אני סם את הדיסק הוא אומר לי דיסק בוט בשביל לההיכנס לדיסק תילחץ על איזה שהוא קפתור אתני לוחץ ושום דבר לא קורא כאילו המיקלדת מקולקלת אבל היא לא ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אני לוחץ F8 עובד והכול הוא שואל אותי מה ליבחוק להיכנס לווינדוס וצב בטוח ...... ואני לא מצליח להעלות עם החצים או לילחוץ אנטר כאילו המיקלדת לא מגיבה (ניסתי להחליף מיקלדת 3 פעמים ) אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

17. Started by avishai1b,

לא מזמן הורדתי פרט בסדרה נמלטים באיכות HD720P הוא שוקל 1 ג'גיה בערך. התחלתי לראות את הפרט בעזרה המדיה פלייר ורואים ממש גרוע שיש תמונה חשוכה,(זה לא המסך) וגם לפעמים בתמונה רגילה רואים לא משהו, יש רק מצבים מסויימים שבאמת אפשר להבחין בהבדל. יש איזה קודק שכדאי לי להוריד? או שאולי הכ. מסך שלי לא תומך מספיק טוב? יש לי Radeon X1900XT אין לו תמיכה ב HD.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  18. כנראה בעקבות הפסקות החשמל המחשב היה דלוק הוא משמש אצלי גם בתור טלויזיה עם ממיר. קמתי בבוקר וראיתי את המסך "קפוא" על איזה סרט והמחשב לא הגיב ניסיתי להפעיל מחדש (ריסטרט) ומאז הוא לא מגיב הוא לא מדליק את המסך ולא מראה את הנורות הירוקות על המחשב רק את נורת החשיבה האדומה והכוננים. מה קרה? מה הלך? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by alon311,

המחשב עולה עד לתצוגה של הדסקטופ לא כולל השורה של הSTART ואז עושה ריסט לפעמים יש מסך כחול (c0000145) ולפעמים לא ואחרי איזה 2-3 או יותר ריסטים הוא עולה ולפעמים הוא עולה ישר, התקנתי את מערכת ההפעלה פעמיים לא אזר הצלבתי את הזכרונות עם מחשב אחר והם יאצו תקינים יכול ליהיות שהבעיה בלוח אם? ואולי חשוב לציין שהמחשב חדש לחלוטין תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by alfus73,

לאחר אתחולי מחשב פתאומיים, נכנסתי למציג האירועים וראיתי שבכל פעם שהמחשב עשה Rebbot, אז מציג לי את ההודעה הבאה: ‏‏סוג אירוע: מידע ‏‏מקור אירוע: Save Dump ‏‏קטגוריית אירוע: ללא ‏‏מזהה אירוע: 1001 ‏‏תאריך: 12/02/2008 ‏‏שעה: 00:07:49 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: SOLOMON ‏‏תיאור: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xc03dd190, 0xc000000e, 0xf74642a0, 0x00d4e860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini021208-01.dmp.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. האם זהו בעיית חומר/תוכנה?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים התקנתי את וינדוס ויסטה בגירסת ה32 ביט הכול עבד מצויין עד שאתמול ניסיתי להתקין את התוכנה deamon tool אחרי סיום ההתקנה הופיעה מסך כחול עם הרבה כיתובים תכניים על כל המסך ולאחר מכן המחשב נפל מאז ולא משנה אם אני מנסה להעלות את מערכת ההפעלה על "מצב בטוח" או כל מצב אחר המחשב עולה לכמה שניות ואז שוב מסך כחול עם כתוביות טכניות לשנייה ושוב נופל.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי מחשב שהוא חדש יחסית שבוע וחצי מהיום שהתקנתי אותו יש לי בעיה מוזרה המחשב עובד מצוין מהיר אבל אחד ליום יומים פתאום קורה שהמחשב ניתקע ברמה כזאות שכלום לא עובד לא המקלדת לא העכבר ממש כלום צריך לעשות ריסט משהו ניתקל בבעיה דומה חשוב לציין שהוא ניתקע לא במאמץ או משהו אפילו סתם שכלום לא פועל עליו משהו יכול לעזור לי בבקשה להגיד לי ממה יכול לנבוע הבעיה הזאות gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by scohen360,

gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  24. טוב יש לי וינדוס ויסטה HOME PREMIUM... המחשב עולה , עולה המסך של הברוך הבא כתובה לי הודעה: קובע תצורת עידכונים 3 מתוך 3.. פתאום זה מחליף הודעה ויוצא.. עצות? בבקשה.. =(

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by marik,

שלום לכולם לאחורנה המחשב נהייה איטי מאוד . לדוגמא אם אני יושב באינטרנט לעבור מאתר לאתר לוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא עושה משהוא גם מערכת הפעלה עד שעולה אפשר לשתות כוס קפה ץ משעשיתי כך: בדיקת זכרונות MEMTEST -תקין אחרי 10שעות פירמוט דיסק קשיח והבעייה עדיין קיימת ץ הורדתי בדיקת דיסק קשיח מאתר WD ו בטסט הוא רשם לי כך: test comleted winhout errors error /status code :0007 מזה אומר שדיסק קשיח שלי לא תקין ? תעזרו לי בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.