עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Karoni,

קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים הנה הפרטים ואז הבעיה לוח אם :ATHALON AMD מעבד: ASUS 1.8 כרטיס מסך: REDON 9200 זיכרון : 512 RAM עכשיו הבעיה היא שזה כל פעם נתקע לי המחשב וזה ממש מעצבן אותי למששל התנקנתי C&C:GENERALS וזה כל פעם נתקע לי או למשל התקנתי לאחי הארי פוטר וחדר הסודות וזה גם כל פעם נתקע למישהו אולי יש דרך לתקן את הבעיה או איזו שהיא תגובה תודה על ההקשבה Kar

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by Shiker,

אהלן חברים יש לי בעייה, לפחות כל יום או יומיים יש לי מסך שחור זה לא משנה אם זה במשחק או באמצע עבודה מהבית פתאום מסך שחור אין צילילים אין כלום שום דבר לא עוזר מלבד ריסטארט אין לי שום כיוון היה לי בעייה עם הכ. מסך אז החלפתי ונתנו לי חלופי לא טוב אז קניתי חדש! המסך שלי חדש ועובד מעולה T240 של סמסונג! יש לי גם קשיח חיצוני של MAXTOR..יכול להיות הבעיה ? איך אני מגלה מה הבעיה שלי ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  3. היום בבוקר כונן D אינו נגיש יותר ...בכונן זה נמצא הרבה מידע ואני רוצה לעשות ככל האפשר כדי לשחזרו. כאשר מנסים לסייר בתוך הכונן מקבלים הודעה שאינו מפורמט והצעה לפרמט אותו... ובמנהל ההתקנים הוא תקין לחלוטין מה ניתן לעשות כדי לשחזר את המידע ?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by XGamerX,

שלום אנשים, זוכרים אותי? נדפק לי ה BIOS כי עשיתי עדכון עם גירסא לא נכונה שלו. מפה לשם הלכתי למקום, צרבו לי BIOS חדש והכניסו אותו למחשב ועכשיו המחשב עושה ביפים כל הזמן, (יש לי ביאוס של AWARD) צפצופים שלא מפסיקים מראים על בעיה בזכרונות, החלפתי זכרונות, לא עוב החלפתי ספק לא עובד הוצאתי את כל הכרטיסים (רשת ומסך) ועדיין צפצופים. ה BIOS חייב להיות טוב כי ניסיתי 3 גירסאות שונות שלו, (שמתאימות ללוח שלי) ככה שאחד מהם חייב לעבוד... איזהשהוא פתרון?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by greenvector,

שלום, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם דיסק קשיח 500G רציתי לשאול איך מומלץ לחלק אותו אם בכלל מבחינת מחיצות. כלומר האם לעשות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה? והאם לחלק למחיצות את שאר המקום? המחשב הוא מחשב חדש וחזק עם מערכת הפעלה XP. תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  6. שלום, כשאני מיתחבר לאינטרנת ואני פותח איזהשהוא שיר זה תוקע לי אותו ונגיד שאני לא מחובר אני יכול לישמוע חופשי שירים, ו.. ניסיתי להתקין את הווינאמפ מחדש וגם את המדיה פליאר וזה לא עזר.. מישהוא יכול לעזור לי? אם כן תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  7. אוקי...אז ככה... יש מספר משחקים של אחותי הקטנה שפשוט מסרבים לעבוד באקספי.. גם עם ההתאמה.. אז החלטתי להתקין 98 במקביל. עכשיו התקנתי דרייבר לכרטיס מסך, וכשאני בא להתקין דרייבר לכרטיס קול )Terratec Sixpack 5.1+ ( זה פשוט לא מסתדר.. במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב על הכרטיס קול ופשוט בלי הכרטיס קול מזוהה כמו שצריך, המשחקים לא עובדים, אני מקבל שגיאה שלא זוהה כרטיס קול או שהוא לא מגיב. מדובר ב WIN98 הרגיל, לא SE, יחד עם terratec sixpack 5.1+. יש לכם רעיונות איך לסדר את הבעיה המעיקה הזאת?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  8. שלום רב לכולם! המחשב היה עובד טוב מאוד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא עושה הפעלה מחדש ומודיע תהודעה הזאת הוא עושה שחזור זה יכול לקרות כמה פעמים ביום ויום אחרי יום מדובר במערכת הפעלה ווינדוס 7 בהודעה רשום ווינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפיוי או משהוא דומה לזה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: 89956FFC BCP2: 00000001 BCP3: 849BC7D0 BCP4: 00000001 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product:256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\081312-16796-01.dmp C:\Users\ישראל\AppData\Local\Temp\WER-39125-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו …

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  9. חיברתי מכשיר למחשב, במאפיינים של המכשיר הנפח מלא- אך כשאני נכנס למאפייני תיקיה שהיה בה כחמש ג'יגה - היא ריקה, לכאורה אין זה ענין של קבצים מוסתרים, אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by ProRules,

היום שמעתי מוזיקה פיתאום המחשב ניתקע לחלוטין. אני לוחץ CRTL+ALT+DELETE וכלום. המוזיקה ניתקע והיה כזה וווורררררררררררררררר אין סופי. קיצר לחתי על כפתור הריסטרט וכלום לא קרה חוץ מהסאונדים שנעלמו(סאונדים של מוזיקה תקועה). לחצתי על הכפתור כיבוי :אני מחזיק 20 שניות וכלום לא קורה. אז לחצתי על הכפתור בספק כוח (CORSAIR VX550W) המחשב ניכבא. אחרי דקה לחצתי על הכפתור שוב, ניסיתי להדליק והמחשב לא מגיב כלל. הוא פשוט לא מגיב בשום צורה. ניסיתי כמה פעמים. עברה שעה מאז ועדיין כלום. עזרה?! תודה!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by Ido.G,

היי, המפרט של המחשב של אח שלי: Sempron 2600+ Socket A Epox 8RDA+ כל השאר לא ממש משנה אני חושב בכל מקרה- ניקיתי אותו. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הביוס (המהרה). העלתי את הבאס ל 180 ואת המתח ל 1.7. המחשב לא היה יציב. לאחר מספר משחקים עם מתחים שונים (1.65-1.75) ובאסים שונים (כ 5 דקות) החזרתי את המחשב למהירות סטוק / default). אחרי 10 דקות אח שלי קרא לי וזעק שהמחשב כל שניה עושה ריסט. אני מסתכל קצת.... וקולט שטמפ' המעבד היא 86 מעלות. ישר כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז, נגעתי ב HSF, נשרפתי , הורדתי אותו והבאתי לרכיבים להתקרר. היה קצת ריח שרוף, ד"א. אחרי חצי שעה הדלקתי את המחשב מחדש (עשיתי ריסט לביוס). הוא עוד פעם לא היה יציב. הורדתי את הבאס ל 133 והמחשב נראה דיי יציב ככה…

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by THELAD,

שלום חברים, לקראת פסח ניקתי את המחשב שלי, הרמתי את צלעות הקירור של המעבד וניקיתי את הגוף קירור שלו והחזרתי. כעיקרון למעבד יש מן פד כזה עליו (פד טרמי אני חושב), הטמפ' יציבה. האם בכל זאת עליי למרוח משחה טרמית ?! המעבד הוא P.4 2.4GHz , אני לא רואה שיש עליו ליבה או משהו (כניראה הפד מכסה אותה).

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by cordoba30,

ברצוני לדעת איך להסיר את הנטמיטיינג מהחלונות XP ואז להתקין שוב

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by shoomil,

אני מדליק את המחשב והמסך לא מראה לי את העלייה של הווינדוס .. הכל עובד טוב עם המסך הוא מראה לי תמונה רק כשהוא מגיע אל ברוך הבא לווינדוס נהיית תמונה.. מסך דק.. אני רוצה לפרמט ואי אפשר לפרמט ככה =\

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  15. היי, השאלה בכותרת+ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by amisha,

לאחר כמה חודים טובים קניתי דיסק חדש והעברתי אחד ממה שהיה לי למחשב הקודם שלי ואזז אני בא להפעיל אותו והוא נדלק אבל עושה חלופים של ריסרטים והוא אפילו לא מראה לי את ההתחלה של הביוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדיסק עבד יפה מאוד על המחשב החדש-ישן. מה אני עושה ? :-[

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. שלום, אם אני רוכש כרטיס מסך AGP (ר"ת: Accelerated Graphics Port) שכתוב שמהירות החיבור שלו היא 8X - אני יכול גם לחבר אותו ללוח אם במהירות 4X ו/או 2X? יש לי לוח שהוא עם AGP במהירות 4X או 2X ולא 8X - בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה. (יש לי מחשב, אבל זה המחשב הישן שלי.) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by itamar050,

ערב טוב, לאחרונה (יומיים האחרונים) שמתי לב כי המעבד שלי נוטה להתחמם , כאשר המחשב במצב המתנה (אף אחד לא משתמש במחשב, אבל הוא פועל). כאשר אני עובד עם המחשב, טווח הטמפרטורות נע בין 35.5 ל-41 מעלות וכאשר אני מפעיל משחקים (למשל בורדרלנדס 2), המעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. לוח האם נע כל העת בין 36-41 מעלות. כאשר המחשב במצב המתנה, כאמור, הטמפ' של המעבד קופצת מ-35 ל-58 מעלות. כאשר אני מזיז את העכבר, הטמפרטורה צונחת באחת ל-35 מעלות. ברשותי לוח אם של ASUS, - Rampage III Formula, מעבד i7 960 של אינטל, כ.מסך של ATI 6870X2 ו-6 גיגה זכרון. הדרייברים מעודכנים וכן וינדוס 7 מעודכן ואפשרויות הגיבוי השונות כבויות, כך שאין אפשרות גיבוי שרצה ברקע. אני לא משתמש באפשרויות overclocking כאלו וא…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. שלום, לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך של POWER COLOR מדגם Radeon HD4850 512MB. לאחר שהמחשב התחיל להתחמם (שמתי לב כי הוא פשוט נכבה כל כמה זמן), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר במארז לא עובד טוב, אבל יותר מוזר- גם המאוורר של הכרטיס מסך לא עבד. עכשיו, זה לא שהוא רק לא עבד.. הלהבים ממש היו מחוץ למסגרת ונתקלו בה! דיברתי עם החנות שמכרה לי, IQPC, והם אומרים שהיבואן, CD LOW (נדמה לי), לא יסכים לתקן את זה במסגרת האחריות משום שזה נזק פיזי וזה נראה שהתעסקו עם הכרטיס מסך. חשוב לי לציין שממש לא התעסקתי עם הכרטיס מסך/בכלל נגעתי במארז בשנה האחרונה. האם מישהו יודע אולי ממה דבר כזה יכל להיגרם? אני גם אודה אם מישהו יכול לתת לי המלצה מה אני אמור לעשות במצב כזה, שכן יש לי אחריות ובאמת הכרטיס נראה פ…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  20. Started by eninyo,

שלום, יש לי סורק microtek scanmaker 3630. הדרייבר שיש לי לא ממש מותאם לXP, אבל בו נגיד שהוא עובד לי מתוכנות כמו word וacrobat. הבעיה היא שהסורק אינו מופיע בcontrol panel-> scanners&cameras אם אני מנסה לעשות add device אני מקבל רשימה רק של מצלמות, ואם אני בוחר את קובץ הinf של הדרייבר שהתקנתי אני לא מקבל שום רשימה?!?!?! אני לא יודע מה לעשות, דרייברים חדשים מהאינטרנט לא עובדים עם הסורק הזה אלא רק הדרייבר שקיבלתי עם הסורק עצמו. בנוסף, כאשר אני כבר סורק מacrobat בשחור-לבן זה סורק לי רק חצי עמוד כאילו היה לי דף A4 מוטה הצידה ולא ניצב כמו שסימנתי לו. וזו בהחלט אחת הבעיות המוזרות שנתקלתי בהם. תודה מראש למי שיוכל לעזור,

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  21. Started by matizami,

במחשב הישן שלי יש יותר מדי תקלות. כשמעלים את המחשב יש את ההודעה הבאה: cmos checksum error- defaults loaded. F1 to continue, del to bios. אני עושה F1 וממשיך כרגיל. הפעלתי היום את המחשב וקיבלתי סדרה של צפצופים. בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעם אבל עדיין הצפצופים נמשכו. פתחתי את הפורום כדי לבדוק מה הצפצופים אומרים. חזרתי למחשב כדי לספור כמה צפצופים בדיוק היו, אבל אז המחשב עלה.( היו לפחות 10 צפצופים ממה שספרתי). כשהמחשב עלה, אחד הארדיסקים מתוך 2, פשוט נעלם, אין את הכונן.( זה לא הכונן שמותקן עליו הוידוס). איך אני יכול להחזיר אותו לתחייה? מי יכול להושיע מחשב גוסס?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  22. טוב ככה יש לדוד שלי מחשב חדש amd 64 3000 939 k8ns לוח אם כרטיס מסך giga-byte ati 9250 128 מגה 128 ביט הרדיסק 80 ג'יגה של מקסטור המחשב עשה ריסט אז פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדשאת הווינדוס אם הדרייבירים של מה שהוא קיבל עם המחשב התקנתי אנטי וירוס קרספי ו Sygate Personal Firewall וגם Ad-Watch SE Professional המחשב כמה ימיים עבד טוב ושוב זה עשה תריסט הפעם באמצע משחק אהה עוד דבר חשוב זה שהמחשב עשה את זה ברגעים שונים לא תמיד באמצע משחק הפעם זה היה באמצע משחק העלתי את קבצי הdump אני רוצה לדעת אם זה בעייה בחומרה או תוכנה מישהו יכול להגיד באמצעות קובץ הdump ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by ItachiSan,

שלום שידרגתי היום את הדרייבר של הכרטיס מסך (CCC) לגרסה חדשה יותר (עדכון אוטומטי של התוכנה) ומאז אין לי קול במחשב (האמת היא שפעם אחרונה שבדקתי שיש סאונד במחשב היתה אתמול בכלל, היום לפני השדרוג לא ניסיתי להפעיל כלום אז אני לא בטוח שהתקלה קשורה לשדרוג). על כל מקרה ניסיתי לעשות ROLLBACK על הדרייבר אבל זה לא עזר. ב DEVICE MANAGER רשום על הכרטיס קול שהוא עובד באופן תקין. דרך לינוקס יש קול. למישהו יש רעיון? מה עוד אפשר לבדוק? תודה מראש, ערן.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  24. שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by fog,

יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...

• 2 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים