תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו לחבר שלי יש בעיה הוא קיבל רם (עוד 256) בשביל 512 ושניסיתי לחבר את הרם בשני הסלוטים שנשארו(AMD) המסך לא עלה ושהוצאתי המסך כן עלה גם שמתי לב שהצ'יפים שלו אנכיים והרם שהוא קיבל הצ'יפים מאוזנים וגם הם פחות בכמות (שני הרם SAMSUNG) נראה לי והם DDR 400
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא בטוח אם הלוח שרוף או שצריך לקצר משו בו כדי שיתחיל לעבוד. דגם: Abit KN9S\ULTRA קצת עובדות.: הלוח אם לא נדלק כשאני לוחץ על לחצן הפעלה וגם לא ע"י קיצור פינים של ה- PWR START . הלוח אם מקבל מתח - נורה אדומה נדלקת בעת חיבור מתח) מיד לאחר חיבור מתח ניתן לראות נורה ירוקה נדלקת למאית השנייה ובו זמנית כ להמאווררים של המארז נדלקים - משמע - מקבלים מתח. כאשר אני מקצר את החיבורי USB (את הג'אמפר שנמצא לידם לא את החיבור USB עצמו - הלוח אם סוגר מעגל או שאני לא מבין מה קורה שם בדיוק ונדלק פשוט כל המאווררים דולקים עד שאני מפסיק את הקצר, ואז הוא שוב כמו "מת".
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
1.הטמפ' של המעבד שלי מגיע ל70 מעלות זה נורמלי? אם לא מה הטמפ' שצריכה להיות? (p3 866) 2.קורה לי הרבה פעמים שהמחשב נכנס פתאום למצב המתנה ממה זה קורה? 3.המשב נתקע לי אחרי מקסימום 20 שעות ואני לא מפעיל משחקים או תוכנות כבדות ממה זה? (256 sd-ram) תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אין טרוג'נים אין וירוסים אין כלום הכל ניבדק.... הוא יכול לפעול 3 דקות ולהכבות בבום (כמו הפסקת חשמל) או אחרי חצי שעה וגם לפעמים שעה יישר קישרתי לספק ....אבל בדר"כ תופעות של ספק המחשב פשוט לא נידלק בכלל אגב גם אין שום כרטיס על הלוח . מוזר יש למישהו פתרונות ? תודה. נ.ב פ4 2.6 256MB
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ישאל פה יש לי קבצים בכונן C (של הווינדוז) בתיקייה: c:\Documents and settings\owner\local settings\temp שתופסים יותר מ4 ג'יגה...האם זה בטוח למחוק אותם? ולמה הם תופסים 4 ג'יגה ואם אפשר, סתם בשביל ידע כללי..לדעת למה הם משמשים... תודה.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה, לאחר חיפוש רב באינטרנט וגם פה בפורום לא הצלחתי למצוא פתרון (שעובד) הבעיה היא חיבור 2 מסכים לכרטיס מסך כאשר אחד מהם הוא HDMI ו3 חיבורי DP (כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX1660 SUPER OC) יש לי מסך אחד עם חיבורי HDMI \ DP (חדש) - Lenovo D24F-10 מסך אחר מעט מיושן עם חיבור DVI \ VGA יש לי כרגע כבלים HDMI, HDMI TO DVI, DP TO DVI, DP TO HDMI, HDMI TO VGA (עד שאקנה DP לDP, הזמנתי מעלי אקספרס לפני הקורונה ועדיין לא הגיע, אך אם לא תיהיה ברירה אקנה בארץ במחיר מופקע) כולם בוודאות עובדים, היו בשימוש במחשב אחר לכן אני בטוח שהבעיה או במסך או בכרטיס מסך. בחיבור הHDMI שני המסכים עובדים (כל אחד בדרכו) בחיבור הDP אף…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
צפיתי בסרט שלי ע"י ריל פלייר. רציתי להריץ את הסרט אז לחצתי על הלחצנים המשולשים למטה שאני יודעת שהם מריצים. מה שקרה זה שבעצם כל הרצה ביטלה לגמרי את הקטע שדלגתי עליו. עכשיו הסרט קצוץ לגמרי. מה עשיתי לא בסדר ואיך מחזירים את הסרט לאורגילני. מה שמוזר יש לי את הסרט גם במקום אחר. פתחתי אותו שם והוא התנהג אותו דבר. מחכה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון... קניתי מחשב חדש וכן מסך חדש של סמסונג, ומהרגע שחיברנו את המסך למחשב מופיע כל הזמן בצד שמאל של המסך מעין תפריט/מגש/בלון שנראה כמו פרסומת שלהם ובו כתוב: HDTV MONITOR ומתחת את כל האופציות שניתנות. זה נראה ממש כמו מדבקה שמדביקים על מקרר , רק שזה בתוך המחשב ומופיע ונעלם לסירוגין. ניסיתי בכל דרך אפשרית להעלים את זה לגמרי כי זה מסתיר חלק נכבד מהצד השמאלי של המסך- אבל ללא הצלחה. חפרתי הרבה במחשב, תחת Intel® graphics ותחת מתאמי תצוגה אבל אני לא מוצאת את הפתרון. מה גם שכשצילמתי את המסך כשההודעה הופיע הוא כאילו לא קלט אותה... בקיצור, בעיה הזויה.... אשמח לדעת אם מישהו מכיר את העניין....
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הבעיה כנראה בגלל שאני מגדיל את הטקסט ל150 בווינדוס (לפי מה שהבנתי) אבל אני לא יודע איך לפתור את זה, אני חייב שהטקסט בווינדוס יהיה גדול כי אני רחוק מהמסך. ווינדוס 8 (קרה גם בווינדוס 7), כרום גירסה עדכנית. אשמח לקבל עזרה, tnx
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני עם x1900xt שעושה בעיות בזמן האחרון, הדרייברים המותקנים הם האחרונים שיצאו, הכרטיס עושה לי ריסטרט ( רק הכרטיס, לא המחשב ) הרבה פעמים ופעם אחת גם גרם לקריסה של המחשב וכך יש לי את המינידאמפ. הכרטיס לא עבר המהרה, לא מתחמם והמאוורר תקין. העתקתי את המיני לכאן, אבל אם הוא לא נראה לכם תקין תורידו את הקובץ המצורף. תודה. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102808-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WAR…
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.. ובהצלחה לכל מי שעושה בגרויות מתכונות (=מבחני מגן) וכל השאר...... ועכשיו לנושא: המעבד שלי, amd athlon 1100 שעבר אוברקלוק קטן מ 1000 ל-1100, מתחמם משום סיבה, למשל אחרי השומר מסך וכיבוי המסך אז חזרתי לעבוד וראיתי שהוא התחמם ל-55 מעלות וכרגע, לאחר חמש דקות, הוא ירד ל-41 מעלות, אני משתמש ב Motherboard Monitor 5. המערכת עברה טוויקינג קטן מהמדריך ב-pc-spot שפורסם גם כאן אם אינני טועה.. עכשיו, מה יכולה להיות הסיבה להתחממות?? האם יכול להיות קשר לטוויקינג?? יש אל פסק על המארז, יכול להיות שגם הוא משפיע?? תודה רבה לכולם מראש..... ניצן
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב שלי דולק 24 שעות, ובלילה אני שם אותו על מצב sleep. מה בדיוק פועל במצב זה (ומה לא פועל)? הכי מעניין אותי זה פעילות המאווררים, כי בכל פעם שאני פותח את המארז (כל כמה חודשים לצורך ניקוי או מכל סיבה שהיא), אני מוצא איזה מאוור קטן שאינו פועל ואני נאלץ להחליף אותו).
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אתמול בבוקר זה התחיל כשהפעלתי את המחשב ופתאום הוא התחיל לעשות קולות מוזרים כאלה כאילו הוא מתכבה ונדלק. אני חושב שהקולות באים מההארדיסק והמחשב כתב משהו על READ ERROR. כיביתי את המחשב ושיחקתי קצת בחוטים והפעלתי וזה עבד. היום בבוקר אני שוב מפעיל את המחשב והכל טוב. אני נכנס לאיזשהו משחק משחק רגיל חצי שעה~ ופתאום אני שוב שומע את הקול הזה והמחשב נתקע. עכשיו החלונות עלה וכתב שה-USERS MAY BE CORUPTED או משהו כזה והעלה לי סתם איזשהו שולחן עבודה. מה הבעיה של המחשב ואיך אני פותר אותה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת הזרקת-דיו של HP, דגם Deskjet 600 (ישנה יחסית). ניתן להפעיל אותה ולבצע את הדפסת המבחן כראוי, ברגע שמחברים אותה לכניסת ה LPT-1 במחשב (בשעה שהוא פועל בדוס או בחלונות), היא נכבית או מתחילה להתחרפן. מישו נתקל באותה התופעה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-