עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shiker,

אהלן חברים יש לי בעייה, לפחות כל יום או יומיים יש לי מסך שחור זה לא משנה אם זה במשחק או באמצע עבודה מהבית פתאום מסך שחור אין צילילים אין כלום שום דבר לא עוזר מלבד ריסטארט אין לי שום כיוון היה לי בעייה עם הכ. מסך אז החלפתי ונתנו לי חלופי לא טוב אז קניתי חדש! המסך שלי חדש ועובד מעולה T240 של סמסונג! יש לי גם קשיח חיצוני של MAXTOR..יכול להיות הבעיה ? איך אני מגלה מה הבעיה שלי ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  2. היום בבוקר כונן D אינו נגיש יותר ...בכונן זה נמצא הרבה מידע ואני רוצה לעשות ככל האפשר כדי לשחזרו. כאשר מנסים לסייר בתוך הכונן מקבלים הודעה שאינו מפורמט והצעה לפרמט אותו... ובמנהל ההתקנים הוא תקין לחלוטין מה ניתן לעשות כדי לשחזר את המידע ?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by vwgolf,

יש לי את ההכרטיס קול 7.1 קישור לאתר החברה לדגם הכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14066 מהרגע שיש לי אותו קצת יותר מחצי שנה כל פעם שאני מתקין אותו פיזית במחשב ואז מתקין דרייברים המחשב נקתע אחרי מספר דקות פשוט הכל נעמד כמו תמונה ואני חייב ללחוץ ריסט. עשיתי עדכונים מהאינטרנט וזה לא עזר לי הבעיה נמשכת כבר ניסו להחליף לי את הכרטיס שוב ושוב וזאת לא הבעיה כנראה לדעתי זה משהו בדרייברים או התנגשות אבל אין לי מושג איך לטפל בזה ומה לעשות... המפרט של המחשב שלי הוא: amd3500 2GB DDR 400 לוח אם gugabyte sli nforce 4 hd 200 sata מערכת הפעלה win xp pro sp2 heb תודה מראש. לירון.

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by royiy,

שלום, התקנתי וינדווס 8 על נטבוק. אני לא מצליח לפתוח קבצים פשוטים כמו פאוור פוינט. אני מקבל שגיאה - לא מצליח לפתוח אפליקציה זו בגלל רזולוציה נמוכה. ניסיתי לשנות כמה פעמים את הרזולוציה אך ללא הועיל. יש למישהו רעיון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  5. אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by AlonAviram,

לחבר שלי יש בעיה במחשב, אחרי 5 דקות שהוא במחשב פתאום המחשב נכבה. מה יכולה להיות הבעיה, ופתרונה? תודה.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  7. אוקי...אז ככה... יש מספר משחקים של אחותי הקטנה שפשוט מסרבים לעבוד באקספי.. גם עם ההתאמה.. אז החלטתי להתקין 98 במקביל. עכשיו התקנתי דרייבר לכרטיס מסך, וכשאני בא להתקין דרייבר לכרטיס קול )Terratec Sixpack 5.1+ ( זה פשוט לא מסתדר.. במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב על הכרטיס קול ופשוט בלי הכרטיס קול מזוהה כמו שצריך, המשחקים לא עובדים, אני מקבל שגיאה שלא זוהה כרטיס קול או שהוא לא מגיב. מדובר ב WIN98 הרגיל, לא SE, יחד עם terratec sixpack 5.1+. יש לכם רעיונות איך לסדר את הבעיה המעיקה הזאת?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי מארז NZXT APOLLO ובפאנל הקדמי יש 2 USB יציאה אחת למיקרופון ואחת לאוזניות ועוד אחת שאין לי מושג מהי ואני לא צריך אותה. את היציאה של הUSB הצלחתי לחבר בקלות , אבל אני מתקשה בלחבר את היציאה של האוזניות והמיקרופון. במארז יש לי כמה כבלים שבניהם יש AC97 1394 , HD AUDIO ועוד כמה שהם יחידים ואין לי מושג למה כל אחד וזה... הנה תמונה שמצאתי באינטרנט (חבל שהיא לא יותר גדולה אבל לפחות שתבינו בערך על מה אני מדבר...) עכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי איזה כבל לחבר ולאן בלוח P5P800 בשביל היציאת סאונד והיציאה של המיקרופון. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by ירון מוסקוביץ,

שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל

10. Started by thegodx,

יש לי שתי מחשבים בבית ברשת אחד שלי ואחד של אחותי הקטנה P3 700 והקטע שלפני כמה זמן המחשב התחיל לעשות בעיות משונות הוא נידלק בעצמו כשבא לו.. (אני מדבר על הP3) מה יכול לגרום לכך? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by e_type,

שלום לכולם נתחיל במפרט, יש לי P4 1500 עם 256 MB RDRAM ו HD של 30 GB קניתי היום HD של 160 GB. השאלה שלי היא האם כדאי להשאיר את ה HD הישן מחובר גם כן כמעיין מחסן לתמונות או שעדיף לוותר עליו? הבנתי שאם הוא נשאר מחובר הוא מאיט את המחשב כי המחשב כשמחפש משהו ניגש גם אליו כל פעם. רציתי להבין כמה זה משמעותי והאם אכן זה משפיע בכל פעולה שלי או רק בדברים מסויימים כאני עושה המחשב מחפש גם ב HD הישן. תודה על העזרה אלעד

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by drorla1,

שלום! יש לי מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא מה כתוב שם. איך מבטלים את האתחול האוטומטי אחרי מסך כחול? תודה.

13. לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה פשוט אני חדש בשליחת הודעות לרוב אני רק קורא, אז ככה שיחקתי במשחק Rainbow Six Vegas פתאום הסאונד התחיל להשתגע היה מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אותו הדבר קרה לי גם ששיחקתי בMicrosoft Flight Simulator X, אני יכול להעיד שהיו במשחק קפיצות בFPS אם זה קשור אולי,אני חושב שזה הקובץ (מצורף)MINIDUMP שהגעתי אליו דרך ההודעת שגיאה אחרי שהמחשב עלה,אם כבר עולה לי עוד משהוא שאולי קשור זה כשאני מדליק את המחשב יש ציפוצוף לא אחד רצף לא יודע מה הוא אומר המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ GIGABYTE GA-P35-DS3L KINGSTON VALUERAM 1GBX2 DDR2 800 GIGABYTE 8800GT 512MB REV2?ZALMAN FANSINK HEC ZEPHYR 750W WD 320GB CAVIAR 16MB SATA2 ENERMAX CHAKRA ATX MID TOWER המחשב נ…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by roei88,

1.הטמפ' של המעבד שלי מגיע ל70 מעלות זה נורמלי? אם לא מה הטמפ' שצריכה להיות? (p3 866) 2.קורה לי הרבה פעמים שהמחשב נכנס פתאום למצב המתנה ממה זה קורה? 3.המשב נתקע לי אחרי מקסימום 20 שעות ואני לא מפעיל משחקים או תוכנות כבדות ממה זה? (256 sd-ram) תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. בן דוד שלי הזעיק אותי היום בפחד "הייתה לי הפסקת חשמל! המחשב לא עובד!!! עושה ריסטרט בלופים!! מה אני אעשה בלי פייסבוק?!?!" אכן, מראות קשים. בכל אופן, הגעתי אליו לראות מה הבעיה, ולאחר הטעינה עם הלוגו של הווינדוס, נתקלתי בחלון כחול מאוד מהיר שלא הספקתי כלל לקרוא אותו, ומיד ריסטרט. לא ניתן להיכנס לאף אחד ממצבי ה safe mode, ניסיתי לבודד בעיית זכרונות וכרטיס מסך, לבדוק טמפרטורה, ולא נראה כי מדובר בבעיית חומרה.. לצערי, יש לו ווינדוס XP והיה עלי רק דיסק של 7, אז לא יכולתי לנסות תיקון למערכת. מחוסר זמן אמרתי שאני אחזור אליו מחר (במידה והוא לא יתלה את עצמו לפני כן..). מדובר בכשל של הווינדוס או יותר סביר כשל חומרה? (הוא אומר שהצליח להיכנס לווינדוס אחרי ההפסקת חשמל, נעלמו לו כל הקבצים…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by assafbes,

שלום יש לי בעיה שניראה לי כשורה לחומרה כשאני מדליק את המחשב הוא ניפתח, מתחיל לעלות ובאת איתחול מארחת ההפעלה הוא נחבה. לאחר מכן אי אפשר להדליק אותו מחדש ללא הוצאה של המחשב מהחשמל. התקנתי אליו סוגים שונים של LINUX וזה כורה בכולם באירך באותו הזמן, עם איתחול מערחת ההפעלה. דבר מוזר הוא שאם אני מפאיל את ה-LIVE CD אז המחשב עובד בלי בעיה, גם אחרי ההתקנה של מארחת ההפעלה אין העיה, אני יכול ליפתוח וליסגור את המחשב אין סוף פעמים, אבל כשאני מחבה אותו לזמן ממושך (לילה), למחרת כשאני מדליק אותו הוא נחבה כפי שתיארתי. אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיסביר את התופעה אז אנה הושיעו!

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by THELAD,

שלום חברים, לקראת פסח ניקתי את המחשב שלי, הרמתי את צלעות הקירור של המעבד וניקיתי את הגוף קירור שלו והחזרתי. כעיקרון למעבד יש מן פד כזה עליו (פד טרמי אני חושב), הטמפ' יציבה. האם בכל זאת עליי למרוח משחה טרמית ?! המעבד הוא P.4 2.4GHz , אני לא רואה שיש עליו ליבה או משהו (כניראה הפד מכסה אותה).

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיה בזמן שאני משחק בGTA:SA לאחר כמה דקות הוא מראה לי את זה: מזה ??????? מבקש את עזרתכם .... האם יש פה בעייה חומרתית ? הרצתי S&M ואין שגיאות וגם MEMTEST 86

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by gagu,

יש לי מחשב חדש חדש אני גולש להנאתי ולעיתים תכופות נתקע לי כך שאני לא יכול לעשות כלום גם לא cntr+alt+del ואני חייב לעשות ריסט ידני מה אני צריך לבדוק? תודה מראש שלומי.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by uskatin,

שלום רב יש לי מחשב נייד מק שמחובר כרגע לדוקינג סטיישן ואליו מחוברים 2 מסכים ויש לי עוד מחשב נייך שאני רוצה לחבר ל2 המסכים האילו ולהחליף בין המחשבים על אותם המסכים מה הכי נכון והכי טוב שאני אקנה? תודה

21. נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  22. אורח Si-Nom

חברה יש לי בעיות! המחשב עושה ריסט לאחר דקות בודדות של מישחק! בהתחלה הכול היה על HIGH זה עשה ריסט תוך 2 דקות עכשיו זה על MEDUIM וזה עושה ריסט כול 10 דקות! מה הבעיה? המחשב שלי: Sempron +2400 256Mb radeon 9800 pro 128 זיכרון וירטואלי על Systam M...

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  23. אהלן. המחשב נהיה היום נורא איטי ומלווה בהרבה מאוד תקיעות במשחק Far Cry, וכשאני יוצא ממנו באמצע להסתכל באינטרנט, הוא לא עולה חזרה. אלא המחשב נתקע ומפסיק להגיב ואני נאלץ כל הזמן לעשות ריסט. עד היום המשחק עבד בצורה חלקה ללא שום בעיות. הייתי יוצא ממנו ונכנס חזרה באמצע ללא שום תקיעות. אולי זה קשור- יש לי 1 ג'יגה של זיכרון והוא מגיע בדואל צ'אנל, ותמיד כשהמחשב עולה היה כתוב במסך הפתיחה: Memory Information: Dual Channel היום, הבחנתי לפתע שכתוב Single Channel!! מה פתאום השתנה? איך אני מחזיר את זה ל- Dual Channel??? התוכנות מזהות שיש 1 ג'יגה RAM, כך גם הווינדוס. אגב, החלפתי את מיקום הסטיקים לפני שבוע- אחד על הסלוט הראשון ואת השני שמתי על השלישי...אולי כאשר המצב כך אין דואל צ'אנל?

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  24. אהלן חברים.. מקווה שתוכלו לעזור קצת פרטים לפני שמתחילים: מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit כרטיס מסך: ATI RADEON HD 4350 מסך ראשי: של CHIMEI דגם CMV 938D כאשר בהגדרות בכרטיס רשום לי CMC 19AW. המסך מחובר בחיבור DVI. מסך שני: LCD של PANASONIC דגם TH-L32X20M מחובר למחשב בחיבור HDMI. כשאני מבצע שיכפול של השולחן עבודה לשני המסכים מה שנקרא : Duplicate desktop on 1 and 2 אני רואה בשני המסכים. אך כשאני מנסה לבצע הרחבה כלומר לראות את השולחן עבודה מתפרש לשני חלקים אני לא מצליח מה שנקרא Extend Desktop. מה שקורה שאני תמיד ראוה במסך הראשי ולא בLCD . ניסיתי בכמה רזולציות ולא מסתדר לי. וניסיתי גם לעשות את הLCD מסך ראשי וגם לא רואים כלום... פשוט מסך שחור מקווה שתוכלו לעזור לי. אופק

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by bar21,

שלום לכולם! :hi: הייתי מעוניין לדעת תיאורטית האם זה אפשרי להחליף סוגים שונים של כרטיסי מסך במחשבים ניידים (אני מדבר על מחשבים חדשים דוגמת פאביליון של HP) תודה.

דיונים חדשים בפורומים