עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by On-LIne,

יש לי בעיה אם הbuffer זה לא scsi והצורב הוא master יש בעיה שאני לא יכול לצרוב בעיה של העברת מידע מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. Started by yakir dayan,

הבעיה התחילה שניתקתי את המסך מהמחשב וכנראה שהכרטיס מסך יצא מהמקום.. אז ניתקתי הכל וחיברתי מחדש בהתחלה עשה בעיות הייתה נקודה אדומה על הכרטיס מסך אבל בסוף זה נדלק והכל עבד.. אחרי זה מה שהיה זה שהגעתי לבית מאוחר יותר המסך היה כבוי והמחשב עשה רעש חזק לא יודע מאיפה זה בידיוק הגיע אז לחצתי ריסטרט חכתי שיעלה ולא קרה כלום אז לחצתי שוב ריסטרס ואזזז המחשב פתאום הפסיק לעבוד.. מה שעשיתי זה החלפתי ספק + כרטיס מסך חיברתי הכל הוצאתי את הסוללה לכמה דקות חיברתי בשקע אחר ועדיין שומדבר המפרט שלי הוא כזה: לוח אם של MSI PLATINUM X48 מעבד של INTEL Q9300 כטיס מסך (לפני שהחלפתי) HD 4850 כרטיס מסך (לאחר ההחלפה) HD 4870 ספק כח (לפני שהחלפתי) Enermax 570w 80plus ספק כח (לאחר ההחלפה) לא…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by Zinger777,

שלום, זה המפרט שלי: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 (4 ליבות 3GHZ) כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL HD 1TB 7200 RPM של סיגייט 32 MB צורב DVD של סוני (X24) ספק550W של צ'יפטק מארז GAMMA של NZXT מסך סמסונג - P2350 לפני כחודש ניתקתי את המחשב מהחשמל ושמתי אותו בקרטון אצל חבר כי אני נמצא במעבר בין דירות ורציתי שהמחשב שלי יהיה ארוז במקום בטוח. שלשום באתי אליו כי הייתי צריך כמה קבצים מהמחשב. חיברתי את המחשב לחשמל, HDMI מהכרטיס מסך למסך שלו, דונגל אלחוטי של עכבר ומקלדת שלו של מיקרוסופט (פעם ראשונה שאני מחבר את הדונגל אצלי) והמחשב לא הראה תצוגה על המסך. ניסינו להעביר בין "ערוצי המסך" כי זה מסך למחשב שכולל TV. לא הצלחנו לראות כלום והמסך הראה שהוא לא מזהה …

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  4. Started by taltola,

שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by BARMAGIC4U,

שלום לכולם. אחרי התייאשות בתקווה שפה יעזרו לי.. קבלתי טלוויזיה מדגם Haier LCD ושאני מחבר את המחשב מה-VGA מהמחשב לטלוויזיה אין לי אות. זאת אומרת לא רואים את המחשב על הטלוויזיה. ניסיתי לשנות בהגדרות של המחשב גם לא הצלתי.קניתי חיבור מיוחד שמתבר מה-VGA ל- HODMI 1 וגם 2 ועדין לא קורה כלום.. צריך לציין שבטלוויזיה הישנה השניה רואים את המחשב בטלוויזיה ורק בטלוויזיה הזאת כלום.. מה אפשר לעשות? המשב הינו מחשב LG ווינדוס 7 בעברית

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  6. בעיה ראשונה: אוקי אז ככה היו לי שני כרטיסי מסך GTX 470 , אחד נשרף לפני שנה ואחד אני חושב שהשני שנפטר שלשום.... 1.הראשון מת לפני שנה 2. השני - פעם בשעה באופן רנדומלי בלי קשר למאמץ או לא , אני שומע את המאורר עולה לשיא הכוח באוורור למשך 3 שניות ויורד חזרה למצב נורמלי , מה שקורה הוא שבזמן שזה קורה "מעיין ריסטרט" המסך הופך שחור , אני ממשיך לשמוע משחק / סקייפ / מוסיקה , אבל אני לא רואה כלום... אני חושב שהוא גם שרוף?? כרגע אני עם כרטיס 8400GS מהמחסן הבעיה היא שאני פרילנסר מהבית עובד בתלת מימד ואני חייב פתרון דחוף , מישהו מכיר את הבעיה?? בעיה שניה : היו לי 24GB זיכרון , לפני חודש בבדיקה שרירותית שמתי לב שיש לי 20... עם קצת משחקים הבנתי שיש לי סלוט אחד שרוף בלוח אם , כאשר אני מור…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. יש לי VISTA x64. הכל טוב ויפה עד שעדכנתי את העידכונים האחרונים המקוריים של מיקרוסופט, מה שגרם לכך שכל הרכיבים שקשורים לרשת (סרביסס וכד'), אז החלטתי לעשות SYS RESTORE וירדתי עם הכלב תו"כ עבודה של המחשב. כשחזרתי ראיתי מסך כחול (איזה כיף) עשיתי ריסטרט ועוד פעם היה מסך כחול וישר אחרי זה הווינדוס עשה ריסטרט. לא עזר לי לכבות לגמרי ולהדליק מחדש את המחשב וגם כשאני מנסה להריץ את ההתקנה של הווינדוס מחדש יש מסך כחול. במסך הכחול רשום לי שיש תקלה בקובץ CLFS.SYS וש PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. בנוסף מומלץ לי לבטל אפשרויות של זיכרון בביוס כגון SHADOWING וכד', הפעלתי את הביוס וחיפשתי אפשרות כזאת ולא מצאתי (אני טמבל בכל מה שקשור לביוס). יש לי 2 שאלות, שאלה ראשונה: 1. יכול להיות שזאת בעיית…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  8. היי, יש לי שאלה כללית בקשר לכיבוי המחשב, המחשב שלי פועל כל היום וכל הלילה, לא כיביתי אותו כבר אולי חצי שנה, ואם הוא כבר נכבה אז נעשה ע"י הפסקות חשמל. רציתי לדעת אם לטווח הארוך או בכלל זה מזיק למחשב? אני עוד כמה ימים צריך לקבל מחשב חדש, וחשוב לי מאוד להתחיל איתו ברגל ימין =] בדר"כ אני משאיר בלילה הורדות פעילות או סתם משתף קבצים, ואפילו אם אני לא עושה כלום המחשב תמיד נשאר פועל. יש סיכון בדבר? נ.ב לא ידעת איפה לפרסם, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום יש לחבר שלי מחשב ניד של טושיבה וכשהוא מפעיל אותו יש את הודעה הבא Smart failure predicted on hard disk 4(פה רשום דגם ההרד דיסק) Warning immediately back up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent. Press F1 to continue לפי מה שבנתי מזה הוא אומר שיש בעיה בHD כשאני לוחץ על F1 המחשב לא מגיב נשאתי להכינס לBIOS ולא הצלחתי(נשאתי עם DEL עם כול הF הוא לא נכנס) עכשיו השאלה שלי היא אם ההודעה הזאת אומרת שהHD נידפק חומרתית או שאפשר עם איזה תוכנה לסדר בו משהו.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by ForresT,

הצורב שלי מתפקד ככונן דיסקים היחיד שלי,הצורב עצמו עובד אבל הוא לא נפתח בלחיצה על הכפתור. אני חייב להכניס דיסק ולא מצליח,יש דרך לפתוח לפתוח אותו דרך פקודה במחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  11. Started by oneofakind,

ניסיתי לחבר כבר 2 מסכים למחשב שלי אבל לא מצליח כלומר המחשב לא מזהה את המסך, זה אומר שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי ? או שיש בעיה אחרת?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by ranko,

המחשב שלי כול 3 ימים מציג לי הודעה כחולה,פירשתי תקובץ dump שהמערכת יוצרת וזה אומר לי שיש שגיאה ב: Probably caused by : GV800V3.sys ( GV800V3+4455 ) שזה אומר,שזה הכרטיס מצלמות שלי,gv800 של מצלמות האבטחה המחוברות למחשב שלי. אז החלפתי כרטיס,ועדיין יש תמסך הכחול כול 3 ימים,ואותו שגיאה בדיוק,רציתי להיות חכם וכבר עשיתי שיעורי בית ,ועברתי על: דיסק קשיח-תקין,.זכרון-תקין,ספק תקין,לוח אם,למרות שהודעות השגיאה לא מתחייסת אליהם,אמרתי נבדוק אותם על הדרך,והם יצאו תקינים. ואני לא מבין מדוע זה עושה בעיה,ועוד אחרי שהחלפתי תכרטיס בכרטיס חדש אחר,ולמה זה לוקח 3 ימים,ואם הכרטיס עושה תבעיה מדוע זה עושה הודעות שגיאה כחולה. **הוספתי תקובץ dump ,הוא מקובץ מכיון שזה לא נותן לי לעלות אותו בסיומת שהו…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. Started by elixvx,

המחשב שלי נתקע היום פעמיים ב2 משחקים שונים בהתחלה בCrysis הוא פשוט נתקע באמצה המשחק אבל עשיתי CNTRL ALT DELETE והמשחק היה במצב "לא מגיב" ופשוט יצאתי ממנו אם סייים משימה ופעם שניה באותו יום הוא נתקע באמצה משחק X - MEN פשוט קפא אבל ב2 המקרים הסאונד המשיך כזה וזהו עשיתי ריסט אני מפחד שיש איזה בעיה בRAM או משהו אחר גם המחשב חם מאוד 50 מעלות מעבד וכרטיס בממוצע במנוחה ובמאמץ הכרטיס ב65-70 מעלות.. המאוורר על 40% של הכרטיס ניסיתי לעלות אם התוכנה firestrom של ZOTAC אבל אחרי כול הדלקה מחדש זה חוזר ל40% מפרט: | Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaste…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by arie2006,

בזמן האיתחול הכונן האופטי- צורב DVD של LG - מזוהה ע"י הביוס אך אינו מצליח לבצע boot מה- cd המוכנס בו (bootable disk). המחשב עולה ישר למערכת -windows xp למרות שבסדר ה- boot שנקבע בביוס - הראשון הוא הכונן האופטי. מע' ההפעלה מודיעה על שגיאה בזיהוי הכונן האופטי. בבדיקת הכונן האופטי על מחשב אחר- הוא מתפקד באופן תקין לחלוטין. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה , האם וכיצד ניתן לתקן אותה? ל"א K7S5A של ECS . צורב DVD RAM LG GSA H42N ,ביוס: AMI גירסה: 1.21.11 תודה מראש arie2006

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by Saikodan,

התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by LielZ,

אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. שלום לכולם מאז כשבוע התחילה לי בעיה מוזרה במחשב שלי מסך כחול מוזר הוינדוס 7 שלי יוצר לי דוח שגיאה כזה וזה מה שהוא כותב: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: F50DF405 BCP2: 00000000 BCP3: 92209C45 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\102010-20358-01.dmp C:\Users\ניב\AppData\Local\Temp\WER-31590-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה, נא קרא א…

18. שנה טובה חברים יש לי נייד טושיבה ישן מאוד דגם SATELLITE A15-S129 שמערכת הפעלה לא עולה אני צריך לפרמט ובשום אופן הוא לא נכנס לביוס כדי להפעיל את הביוס יש בתחילה 4 אייקונים עם עליית לוגו המחשב צורה של כמה דיסקים צורה של דיסק אחד צורה של משהו מרובע שנראה כמו דיסק קשיח וצורה של משהו שנראה כמו רשת מחשבים כל מה שאני מנסה לא מכניס אותי לביוס פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללת ביוס כדי לאפס אבל זה לא עזר לי בכלום אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  19. Started by naor222,

שלום, הייתי היום אצל חבר שלי ובאנו לפרמט לו את המחשב הגענו למקום הזה שרואים את הכוננים מחקנו אותם ואז לחצנו להתקין את NTFS בכונן וזה מראה שזה טוען כזה ואז זה מגיע ל100% וכותב שיש בעיה בארד דיסק זה אומר שהוא פגוע משהוא כזה וזה לא נותן להתקין את הWINDOWS מה עושים ? .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. Started by Tzah22,

שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך 9800GT POV עם יציאת HDMI הכרטיס מחובר למחשב ולטלווזיה... יום אחד ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי את הטלוויזיה.. (מה שעשיתי כבר מיליון פעם) והופ ! הטלווזיה לא מקבלת סיגנל.. החיברתי את המסך של המחשב שוב.. ואותו הדבר.. עשיתי ריסטרט ועדיין הופיעה הבעיה.. *חשוב לציין שעם כבל רגיל VGA... הכל עובד תקין 0_o קורה שאני מדליק את המחשב כשהכרטיס מחובר לטלוויזיה הוא מציג לי POST בנקודות אדומות על כל המסך בצורה זוועתית.. ופשוט מקבל NO signal כשהמחשב מגיע למערכת ההפעלה. הסתכלתי במחבר הHDMI שעל הכרטיס והכל נראה תקין ולא שבור.. כנ"ל גם הכבלים.. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה !

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by i.k,

יש לי בעיה אם זיהוי של סידירום pcmcia במחשב נייד אני רוצה להתקין אל המחשב windows דרך הסידירום ואני לא יכול להתקין כי אני לא יודע איך ליגרום למחשב לזהות את הסידירום מבקש שתעזרו.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  22. Started by הרב אמנון יצחק,

קניתי ממעבדה את הספק הזה 350 W ב 92 ש"ח והייתה עליו מדבקה מומלץ ע"י AMD ו INTEL ! LG TECH זה LG ? או חברת בת שלה ? מישהו מכיר את המותג של הספק ? והאם זאת הייתה רכישה כדאית ? תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  23. קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב. הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות. החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה. האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by jambo7,

כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית למחשב דרך usb ואני נוגע במצלמה אני מקבל זרם חיברתי גם את אורגן וגם קיבלתי זרם האם כך צריך להיות ? בספר של המצלמה כתוב שזרם כזה יכול להרוס את החיישן תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by stingeR-,

בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.