עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם אחרי שהוספתי הארד דיסק נוסף לנייח קורה משהו מוזר בBIOS אני רואה את ההארדיסק אבל במחשב שלי אני רואה רק הארדיסק אחד שעליו מותקן הווינדוס איך זה קורה?? משהו פיזי בחיבורים זה לא כי ניסיתי את כל הוואריאציות של חשמל ונתונים ולא עוזר יכול להיות שהלוח דפוק?? רוצה להוסיף פרט חשוב שHD החדש הוא סאטא 2 והישן סאטא והלוח שלי לא תומך סאטא 2 ובכל זאת את הסאטא 2 הוא מזהה ואת השני לא תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. היי, מזה יומיים אני מנסה להתקין את הכרטיס קול OB שבלוח - הOS היא XP PRO הכי עדכנית שיש, ב BIOS נראה בסדר - אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש -> שום דבר לא עזר! הכרטיס הקול השני גם לא עובד ואי אפשר להתקן אותו. נסיונות להתקין את RELTEAK מהדיסק שמגיע עם הלוח אבל אחרי האתחול ,שום דבר לא מותקן ,ניסיתי להתקין מ DEVICE MANAGER ממיקום ספיציפי ,לא עזר. ביטלתי ב BIOS את הכרטיסOB אבל עדיין ה CREATIVE לא עבד. פירקתי את הכרטיס מסך (HD2600 PRO),פירקתי את הCREATIVE LIVE 24 BIT. גם לא עזר. אחרי נבירות אין ספור הבנתי שאחד ההתקונים המח**** של מיקרוסופט דפק את ההתקנה של AUDIO HD של REALTK. מאתר מיקרוסופט מצאתי את ה PATCH שאמור לתקן את זה אבל שאני מנסה להריץ אותו זה רושם שהתקן חדש יות…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by vip133,

יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה של חוסר יציבות וזה כבר תקופה . חוסר היציבות מתבטא בכך שהמשחקים לא עובדים כפי שהם צריכים לעבוד בחלקם יש רעידות כאלה אפילו משחקים חלשים עובדים לא טוב. וגם בכך שעליית תקיות לא טובה, המחשב לא מתפקד טוב. יש לציין שעשיתי כל מה שאפשר לעשות שדרגתי,סרקתי את כל סוגי הדברים,ניקיתי קבצים הכללל. המפרט שלי הוא: Asus M2N-E DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ Radeon X1950 Pro 256 MB 2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. אני חושב שעבדו אלי, כי ב- CPU-Z ובאיברסט רשום 5-5-5-15 ואני קניתי CL4! נכנסתי ל- M.I.T אבל לא רשום שם, הרוב שם רשום auto ואין מספרים ליד... מישהו יודע איך בודיקים בלוח אם? ד"א התקשרתי אליהם ואחרי צעקות וויכוחים הם אומרים לי שבביוס זה רשום ובתוכנות זה לא נכון אז אני רוצה לוודא באמת שזה נכון! תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. אשמח לקבל המלצות על תוכנות כאלה. בדיקות של זכרונות לוחות אם ומעבדים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by avishai1b,

לא מזמן הורדתי פרט בסדרה נמלטים באיכות HD720P הוא שוקל 1 ג'גיה בערך. התחלתי לראות את הפרט בעזרה המדיה פלייר ורואים ממש גרוע שיש תמונה חשוכה,(זה לא המסך) וגם לפעמים בתמונה רגילה רואים לא משהו, יש רק מצבים מסויימים שבאמת אפשר להבחין בהבדל. יש איזה קודק שכדאי לי להוריד? או שאולי הכ. מסך שלי לא תומך מספיק טוב? יש לי Radeon X1900XT אין לו תמיכה ב HD.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by pak82,

מישהו נתן לי מחשב ישן שלו (לפני 4-5 שנים) עם לוח אם של INTEL כדי שאני יפרמט לו ויתקין WINDOWS מחדש. כשהעלתי את המחשב בפעם הראשונה גיליתי שתי תופעות: 1) מהבדיקה הראשונית של הכרטיס מסך הוא קופץ ישר לזיהוי ההתקנים (מקלדת,עכבר וכ"ו) בלי שאני רואה את הבדיקת זיכרון, ולאחר שהוא מזהה את כולם (מקלדת, עכבר, כונן קשיח וסידירום) מתקבלת ההודעה: "serial presence detect (SPD) device data missing or inconclusive" ולהמשך להקיש F1, וכשאני מקיש הWINDOWS עולה כרגיל מה הבעיה? 2) ניסיתי להיכנס לBIOS על ידי לחיצה על DEL, F8 , F12 ולא הצלחתי. איך אני יכול להיכנס לBIOS?

9. יש לי את המחשב שמופיע הפירוט מחשב שלי האם המעבד הזה מספיק חזק לתפקד עם הכרטיס מסך הזה כי במשחקים עושה לי תקיעות SHOCKS במיוחד ב CS 1.6 איתכן שזה עושה לי צבר בקבוק ? כל הדרייברים הכי חדשים http://youtube.com/watch?v=1hYjYdVlFJ8 זה ודיו קטן למה שקורה זה לא רק הקול מתעווט גם התמונה נקפאת קצת מעבד INTEL dual core 2 6320 לוח אם INTEL 965DQGF ספק כוח 500W זכרון פנימי 2GB DDR2 667 Kingston כרטיס מסך PFG GEFORCE 8800GT OC 512MB הארד דיסק samsung 160GB

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by RoNeR,

קצת אחרי המעבר לויסטה התחיל לי מסך כחול.. שפתחתי את קבצי הminidump זה מה שקיבלתי... Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt+788e2 ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+7436d ) Followup: MachineOwner --------- Probably caused by : dxgkrnl.sys ( dxgkrnl+18fae ) Followup: MachineOwner --------- אני חושב שחשוב לציין שהבעיה קיימת רק עם המעבר לויסטה. ועל המחשב קיים אוברקלוק למעבד לכרטיס מסך ולזכרונות שניראה יציב באקספי אחרי הרבה בדיקות. תודה לעוזרים

11. הי קניתי מחשב עם 2 גיגה זיכרון (ככה אמור ליהיות). יש דרך שאני יכול לבדוק שזה באמת מה שקיבלתי?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  12. יש לי לוח GA X38T-DQ6 ושני כרטיסי מסך HD 3870 X2 התקנתי את שניהם חיברתי להם חשמל ואת הגשר של ה CROSSFIRE אחרי התקנת וינדוס דריוורים אני נכנס לקטגוריה שך ה CROSSFIRE ושם הכל לא זמין לי כלומר אין שם אופיה להפעיל את CROSSFIRE אפילו פרמטי את המחשב והורדתי דריוור הכי עדכני זה עדיין לא זמין המחשב מזאה לי ארבע כרטיסים כי בכל כרטיס יש ארבע ליבות אולי יש דריוור מיוחד לקאווד GFX ממש מתסכל זקוק לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. אחרי הניתוח הוא רושם לי שזה כנראה מ HARDWARE ,ראיתי גם קובץ אחר שרשום ntkrnlpa.exe . מה הסיבות לראשון ומה הסיבות לשני ?הבנתי שהשני זה ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך ,או קובץ(דרייבר לא מתאים בVISTA). ומה זה ה HARDWARE ?יכול להיות שזה נובאה מהכרטיס סמך או משהו ?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by davidreznic,

קניתי לא מזמן מחשב חדש. ויש לי שני כונני DVD בחיבור IDE, לאחרונה אני מרגיש איטיות בעבודה שוטפת, לא משחקים. ויש לי הרגשה שהכונן DVD לא עובד טוב. קורה שאני מכניס דיסק, וכשאני לוחץ עליו ב"מחשב שלי" הוא כותב שאין דסיק. בדקתי את זה עם כמה דיסקים. בדקתי את המעבד והזיכרון עם S&M ולא היו בעיות על 100% מאמץ לנסות לנתק את הכונן הבעייתי?

15. Started by kong5,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא יודע עם זה קשור לחיבורים של המקלדת או לתוכנה. אז ככה. המקלדת מחוברת בחיבור רגיל (לא usb) יום אחד היא פשוט הפסיקה לפעול. הנורות שלה דלוקות אך אינה מקלידה. הרצתי חיפוש בפורום בנושא ולא מצאתי פתירון לבעיה שלי. ניסיתי לחבר מקלדת לusb וגם היא לא עבדה. מה גם שהעכבר לא עובד בחיבור הרגיל שלו. אבל בחיבור לusb בעזרת מתאם הוא עובד. מה אתם מציעים לעשות? אפשרות אחרונה זה פירמוט.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by highlander,

אני מתכנן לקנות מחשב עם לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600, והארדיסק עם חיבור SATA. האם אני אוכל לחבר בנוסף אליו את ההארדיסק הישן שלי שהוא למעשה עם חיבור IDE? אם כן, האם צריך להגדיר משהו מעבר לחיבור? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  17. שלום פורום חומרה, אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי התחלתי להשתמש בו באופן רגיל למדי (משחקים וגלישה באינטרנט) אחרי שבוע בערך כשאני מדבר עם חבר שלי בTeamspeak הייתי צריך לשנות איזה הגדרה בתוכנה,ואחרי ששיניתי אותה,ממש בשניה שלחצתי "Apply" המחשב עשה ריסט,אני כמובן לא הבנתי המשכתי כרגיל עם העיסוקים שלי,ובאחד הימים שוב התרסק לי המחשב,והפעם בגלל שדיברתי בVentrilo,עכשיו כבר התחלתי ליצור הקשר בין השניים,אבל שערתי שלא יכול להיות קשר בין audio לריסטרט פתאומי של המחשב,בנוסף לזה המחשב הראה בכול אחד מהמקרים את המסך הכחול,אבל בגלל שהוא עשה ריסט מיידי,לא הייתי יכול לדעת במה מדובר. עכשיו זה שוב קרה לי לפני כמה דקות כשגלשתי בyoutube,מה זה יכול להיות? (המחשב חדש לגמרי : ) Q6600 Dq6-x38 2gb oc…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by guy113,

יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך AGP 8 אבל הלוח אם של מתאים ל PCI-E אני יכול להכניס אותו ??

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה אני לא מצליח לפרמט זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת.. איך אני מסדר את זה שאני יכול לפרמט וזהו...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by מנחם ק,

ב"ה מערכת המחשב שלי, דופקת HD. תוך מספר חודשים שתי HD הלכו ואינם מזוהים בביוס כבר. אני מניח שמשהו במערכת יוצר את התקלות, כיצד אני יכול לודא האם ההערכה שלי נכונה? איזה חלק יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by רוני1,

כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בו stop:c000035 (unable to locate component) q this application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדח…

22. בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות?? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by kobi3211,

שלום שמתי לב לאחרונה בעזרת התוכנה CPU-Z שהזכרונות שלי OCZ 1G 800MHZ X2 עובדים בעצם רק על 400 כל אחד מהם מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה זה ככה ?????

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by TaZeR,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי לא מזהה את כונן הדיסקים שלי - כלומר, הכונן לא מופיע בחלון של "המחשב שלי" ושום תוכנה לא יכולה לגשת אליו. מה שמפתיע הוא שהכונן עצמו פועל, ויכול להיפתח ולהיסגר. למישהו יש רעיון לפתרון? בן.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by bubugu,

מה התוכנה הכי טובה בשביל הדברים האלה? תודה

דיונים חדשים בפורומים