תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שאני צריך להשתמש בספייסרים.אך קיבלתי עם המארז שייבות (אומים) מלבד לאיפה הם מתאימים ? לספייסרים? בין הספייסר למארז? בין הספייסר ללוח? צריך עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות. איך אפשר להסיר את זה????
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה 2 ג'יגה זיכון dual core 1.86ghz 120 ג'יגה האארד דיסק כרטיס מסך 256 מגה geforce 7300 gs . מחשב שתצואם את הדרישות של פיפא וורלד קאפ ליגת האלופות 07 ופיפא 07 ואני נכנס למשחק משחק והמשחק נתקע לכמה שניות שאני מנסה למסור פס או כל דבר אחר ויש נורה קבועה כחולה של עילות הארד דיסק ברגע שזה נתקע וזה מחשב חדש.. יש לציין מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי directx 9 וגם ניסיתי להוריד מnvidia עידכון לכרטיס מסך שמעודכן לינואר 07 כרגע ולא הצלחתי להוריד את העידכון שתואם לגירסה של המערכת הפעלה שלי ניסיתי להתקין והראה לי הודעה שזה לא תואם למחשב שלי. תודה לכל העוזרים, אוהד כהן.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי מודם נתב מיסוג rotal rta1320a אני חייב שיהיה לי חיבור ללא חייגן אך לזה אני חייב ליפרוץ אותו לראוטר ובזק לא מוכנים ליתמוך בזה מישהו יודע אולי איך אני יכול?! בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי ארד דיסק שרוף ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו ואם כן כמה זה עולה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.אני צריך את החבילה המעדכנת את הווינדוס עם הפיירוול וכל הדברים... 2.פירמתטי את המחשב ועדיין יורד לי לאט בהורדות,עכשיוו,האם זה שוב בעייה במחשב?? 3.הורדה לאינטרנט אקספלורר 7. 4.שאני פותח את המחשב הוא מבקש סיסמה ואני לא רוצה שזה יהיה ככה,ככה גם שאני נכנס למנהל המשימות,הם שונים כאלה,איך משנים? 5.איפה ההיסטוריה של ה-MSN ושל ה-ICQ?אני רוצה להכניס את ההיסטוריה שהיית לי שיהיה לי כל פעם שאני מסתכל בהיסטוריה תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אוקיי קורה לי לפעמים שאני סתם לא עושה כלום פתאום רשום לי שהכבל של ה Internet התנתק ואחרי כמה שניות (בלי שאני נוגע בכבל) הוא מתחבר מעצמו. הייתי בטוח שזה בגלל האימיול אולי יש לו יותר מדי חיבורים או משהו, אבל זה לא זה. תמיד זה מתנתק לי באמצע שהאימיול מתחיל להוריד קצת מהר, לדוגמא עכשיו כמעט זה סיים להוריד את השיר של בוב הבנאי (ברצינות) מה כבר יכולה להיות הבעיה? הדרייברים מותקנים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך אני מעדכן את זה ?? עוד שאלה .. איך אני מעדכן ביוס לכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניגשתי לשחק במחשב את המשחקים שיש לי בSTEAM כמו counter strike source,HL2 DEATHMATCH ועוד. בזמן המשחק אני מזהה כל מיני תקיעות למינהם שמפריעות לי לשחק,ניגשתי לTASK MANGER ושמתי לב שהמעבד עובד יותר ממה שהוא צריך. זאת אומרת שכאשר שום תוכנה פועלת הוא על 20 במקום על 5 HELP
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים רכשתי מחשב נייד של דל עם מעבד C2D וזיכרון 2GB והארדיסק של סמסונג ATA 5400,לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות רעשים די מוזרים של תיתתוק בעת פנייה אליו או גישה לקבצים שנמצאים עליו,מה יכול לגרום לבעיה??אולי פלטה זזה?או שפשוט תקול? והאם יש תוכנה לבדיקת אורך ה"חיים" שלו ו"בריאותו"?? אודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש מפרט בצד... הטמפרטורה של המעבד עומד במנוחה על 48 אבל הטמפרטורה של הלוח אם על 58, זה די גבוה כן? אני ניקיתי את המחשב הכל את המאוררים את המארז אבל שום דבר, הטמפ' אותו הדבר... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעיה מוזרה אתמול נכנסתי לאתר של הלוח אם שלי בכדי לעדכן אותו...הורדתי כמה עידכונים ללוח אם ואחרי שהתקנתי אותם הופיע לי פתאום בעיה מוזרה הופיעו לי סימנים מוזרים על השולחן עבודה בחלק העליון השמאלי של המסך וזה נראה כאילו האקספלורר הודפס על השולחן עבודה...אחרי שמחקתי את כל הדרייברים שהתקנתי זה לא עזר והחלטתי לעשות פורמט...אחרי הפורט אותם סימנים מוזרים נשארו וכל מה שזה שינה רק את צורת הסימנים. ועוד בעיה אני זוכר רק שתי דברים שהקנתי איזשהו דרייבר של אינטל ומשהו של הכרטיס קול. עצות?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות במחשב ורציתי לבדוק את הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלו אז התקנתי לו everest ויש לו משהו שקוראים לו Aux, מה שאין במחשב שלי. אני רוצה לדעת איזה רכיב זה Aux. מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
דוד שלי הביא cd rom מהצבא ואני רוצה לדעת אם זה תורב או לא.... איך אני יודע???
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני משחק המסך עושה מעין פלאשים מוזרים כאלה ואז כשאני יוצא מהמשחק יש לי תהודעה הזאת(שלא רואים מה כתוב בה) http://img153.imageshack.us/img153/5551/thermalic7.jpg
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
[קניתי מחשב חדש ואני צריך להוריד ולהתקין דרייברים מעודכנים, האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקיימים כדי להתקין את החדשים?. תודה מראש. נ.ב אני לא הכי מבין במחשבים ומבקש הסברים ככל שניתן.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
זה היה מאז שקניתי את המסך לפני כמה חודשים ודיי התעלמתי מזה אבל הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה או שככה זה במסכים גדולים או שזה ככה במסכים של LG או משהו. לא משנה אם המסך היה דלוק לפני שניה או מכובה כבר כמה שעות או שהמסך דלוק אבל שחור (קבעתי שהמסך יתכבה אחרי כמה זמן אוטומטי) עדיין לוקח זמן עד שהוא נדלק, לוקח איזה 2-3 שניות עד שיש נורה כחולה (שזה אומר שהמסך עובד בניגוד לכתום שזה מתי שהוא דלוק אבל לא מציג כלום או מכובה) ואז עוד איזה 2-3 שניות עד שהמסך מציג את המחשב, איך אני פותר את זה? תודה. כבר פתחתי את הנושא הזה לפני כמה זמן וכנראה לא ענו לי ועכשיו אני לא מוצא את הנושא הזה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי תבעיה עם המסך כחול המעצבן הזה המחשב פעל יומיים ומאז הוא עושה את הבעיה הזו , הוא מגיעה עד לקטע של העליה של הווינ ונותן תמסך כחול עם ההודעה הזו 0x0000007f כדי לעבוד עם המחשב הורדתי ב oc את המעבד ל 1.5ghz במקום ה 3ghz במקום וככה זה עובד מישו יכול להגיד לי מזה יכול להיות אפילו לפרמט לא יכלתי שהמעבד על 3 ואני בטוח שזה לא משו שקשור בתוכנה כי פירמטטי אותו בסוף בדקתי גם תזכרון לראות אם יש בו בעיות והוא תקין זה יכול להיות בעיה במעבד..? win xp sp2 asus p4s800d cpu intel prescot 3ghz mem - 512
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-