תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בדיקת וירוסים ותוך כדיי מחקתי את קובץ geebx.dll היה נגוע בוירוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי הודעה שחסר לי קובץ בשם geebx.dll. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים המחשב היה מריץ הכל חלק סרטים עם דפדפנים חלק בלי בעיות... עכשיו אני מפעיל סרט והוא כל כמה שניות נתקע. מפעיל שירים ואז דפדפן ופתאום השירים נתקעים... המחשב בן 6-7 שנים פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לא עושה בו יותר מדיי חוץ מאינטרנט סרטים והורדות....
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קורה לי כבר כמה פעמים שהארד דיסק לא מזוהה בביוס והמערכת הפעלה לא עולה בשל כך, ואחרי כיבוי הוא מזוהה והכל בסדר. מה גורם לבעיה ? איך ניתן לפתור את זה ? עידכון ביוס ?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, כשאני מיתחבר לאינטרנת ואני פותח איזהשהוא שיר זה תוקע לי אותו ונגיד שאני לא מחובר אני יכול לישמוע חופשי שירים, ו.. ניסיתי להתקין את הווינאמפ מחדש וגם את המדיה פליאר וזה לא עזר.. מישהוא יכול לעזור לי? אם כן תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום פורום HW יש לי את הבעיה הזאת כבר תקופה דיי ארוכה (אני חושב שאפילו רשמתי עליה פה, לא זוכר..). הבעיה היא בכרטיס המסך R9600P.. במשחקים אני רואה משהו כזה: http://www.pictor.co.il/sty/101441/2062036.jpg http://www.pictor.co.il/sty/101441/2062037.jpg לא במשחק זה קורה, גם בוינדווס זה קורה...תסתכלו על זה: http://www.pictor.co.il/sty/100448/2228654.jpg זה קרה לי גם עם הכרטיס R9500P, שלחתי לחברה ממנה קניתי והטכנאי שבדק את הכרטיס אמר שאכן יש בעיה אבל הוא לא יודע מהי (קצת מוזר אבל לא משנה) אז החלפתי וכרטיס R9600P ואותה הבעיה..יש דרייברים מעודכנים, פורמטים לא עוזרים. ברור שזאת בעיית חומרה..OC לא עשיתי לשום רכיב המחשב שלי.. WIN XP PRO P4 2.0 Intel 845BG R9600P של הר…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום ! כשאני מכניסה דיסק לכונן E, המחשב לא קורא את הדיסק בכלל.... איך ניתן לטפל בזה ? כמו כן, זה כונן E תודה !
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
תקשיבו לחבר שלי יש בעיה הוא קיבל רם (עוד 256) בשביל 512 ושניסיתי לחבר את הרם בשני הסלוטים שנשארו(AMD) המסך לא עלה ושהוצאתי המסך כן עלה גם שמתי לב שהצ'יפים שלו אנכיים והרם שהוא קיבל הצ'יפים מאוזנים וגם הם פחות בכמות (שני הרם SAMSUNG) נראה לי והם DDR 400
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי את המחשב במפרט ושני הזיכרונות שעובדים בDUEL, כאשר אני שם סטיק שלישי המחשב עושה ריסט כאשר הווינדוס עולה, או שלפעמים הוא עושה ריסט בפוסט, גם אחרי שהווינדוס נטען לאחר כ3-5 דקות הווינדוס נתקע. שללתי בעיה של הזיכרון עצמו על ידי זה שבדקתי את כול הסטיקים, המחשב פשוט מסרב לעבוד עם שלושה סטיקים אבל עובד מצויין בDUEL.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה סידרתי את הקבלים שלי בתוך המארז אם חבר שלי והוא ראה שהקבלים לא היו מסודרים טוב הקבלים היו בצורה כזות ההרד דיסק היה מוחבר לcdrom וללוח אם .....וההרד דיסק השני שלי מחובר לצורב ולוח אם מה שלא ידעתי שברגע שמחברים את זה בצורה הזאות אז ההרדיסקים עובדים על ultra dma 2 ושלי היו אמורים לעבוד על 5 טוב בקיצור חיברתי את שתי ההרדיסקים לחוד ואת הצורב וה-cdrom לחוד ואז התחלו הבעיות הכול מוגדר כמו שצריך בsetup של המחשב אבל כאשר אני מפעיל את המחשב אז אני צריך לעשות כמה פעמים ריסט כדי שהוא יגלה את ההרדיסק הראשון כי לפעמים הוא מגלה לי את השני ואז זה לא עולה אבל רק אם אני עושה כמה וכמה פעמים ריסט אז איכשהו זה מסדר אני לא יודע איך אז אני מבקש ממכם לעזור לי אם תוכלו מה לע…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3, זיכרון 4 גיגה, כרטיס מסך GT630 המחשב שלי מחובר ישירות לטלויזיה FULL HD באמצעות כבל HDMI (הטלויזיה חכמה, תומכת גם תלת מימד, דגם של סמסונג ES6200) שמתי רזולוציה מומלצת של FULL HD 1080\1920 הבעיה היא שהסמלים של שולחן עבודה הם קטנים, יש לציין כי התצוגה מבחינת גודל יושבת בול על המסך הטלויזיה ולא חתוכה או משהו. נכנסתי להגדרות של הווינדוס "הגדל או הקטן פריטים" והברירת מחדל היתה "קטן יותר" שיניתי את זה ל "גדול יותר" (150 אחוז) וראיתי שיפור, רציתי להגדיל יותר ולא היה אפשרות בווינדוס אבל אני רוצה שהסמלים יהיו גדולים יותר מבלי לשנות את הרזולוציה האם זה אפשרי? מה אתם ממליצים לעשות? כי אני יושב 3 מטר מהטלויזיה וזה מציק. ואני רוצה שכל התיקיות שאני נכנס אל…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אשמח אם יכולו להסביר לי את הבעיה והפתרון, הנה הטקסט לאחר פתיחת קורא המיני דאמפ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.4.0007.2 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\Administrator\שולחן העבודה\Mini051210-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_qfe.091208-2029 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x80554040 Debug ses…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אבל זה חוזר על עצמו כל כמה שעות עבודה הרצתי NOD32 מעודכן, וכן ADWARD וכן SPYBOT והכל נקי!! אולי הלוג שלי לא טוב? אולי משהו אחר? הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:22:22, on 21/10/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\NOD32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\NetEx\netex.exe C:\Program Fil…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אם אני רוכש כרטיס מסך AGP (ר"ת: Accelerated Graphics Port) שכתוב שמהירות החיבור שלו היא 8X - אני יכול גם לחבר אותו ללוח אם במהירות 4X ו/או 2X? יש לי לוח שהוא עם AGP במהירות 4X או 2X ולא 8X - בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה. (יש לי מחשב, אבל זה המחשב הישן שלי.) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה לעשות? למחשב שלי כניראה נטיות אובדניות, כי כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, כעבור מספר שניות אני מתחיל לשמוע זימזום, אחר כך פיצפוצים קלים, ולאט לאט העוצמה גוברת. הצליל של הפיצוצים אינו של התנגשות מתכת או פלסטיק במשהו, אלא פיצוצים של ממש! כשאני משאיר אותו הרבה זמן דולק הוא ממש מעלה עשן!!! מ-ה ל-ע-ש-ו-ת??
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב ככה יש לדוד שלי מחשב חדש amd 64 3000 939 k8ns לוח אם כרטיס מסך giga-byte ati 9250 128 מגה 128 ביט הרדיסק 80 ג'יגה של מקסטור המחשב עשה ריסט אז פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדשאת הווינדוס אם הדרייבירים של מה שהוא קיבל עם המחשב התקנתי אנטי וירוס קרספי ו Sygate Personal Firewall וגם Ad-Watch SE Professional המחשב כמה ימיים עבד טוב ושוב זה עשה תריסט הפעם באמצע משחק אהה עוד דבר חשוב זה שהמחשב עשה את זה ברגעים שונים לא תמיד באמצע משחק הפעם זה היה באמצע משחק העלתי את קבצי הdump אני רוצה לדעת אם זה בעייה בחומרה או תוכנה מישהו יכול להגיד באמצעות קובץ הdump ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב: כאשרק המארז עומד המחשב לא נדלק ומשמיע קולות חרחור ורק כאשר אני משכיב את המחשב על הצד הוא נדלק... מה לעשות? זה מפריע לי שמהחשב שכוב...
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
ובכן, ניסיתי כבר את הפורום של אודיו (בלי להעליב חבר'ה וללא הועיל, עד היום אני מחכה לתשובה אז חשבתי לי שאולי אתם תוכלו לעשות משהו בנידון. המצב הוא כזה, הבעיה היא לא שלי אפילו, בשביל חבר שסובל (עם WIN 98)... אז ככה, חבר שלי יש לו מחשב AMD עם לוח אם של ASUS (אם אתם זקוקים לדגם מדויק יותר אני אוכל לבדוק) וכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128. הכל החל טוב, כל עוד היה לו WIN 98 על המחשב, אבל מהרגע שהוא ניסה לעבור לXP הכרטיס קול שבק חיים והחליט שהוא לא מוכן לנגן יותר או להשמיע כל צליל בכלל. ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי שינוי מלא אופציות (כמו למשל HARDWARE ACCELERATION או דרייברים מעודכנים), ולאחר מכן חיפשתי באינטרנט לקבל טיפת מידע על הבעיה, וכשפניתי לפורומים (במיוחד באתר של CREATIV…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואני צריך לבצע mirror ל20 גיגה כרגע מותקן אצלי raid 0 על 2 דיסקים של 120 גיגה איך אני יכול מבצע שחלק מהדיסק שבraid יבצע mirror לדיסק של ה20 גיגה ? אני מקווה שאני מספיק ברור... :
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-