תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אווקי אז ככה כשאני מפעיל את המחשב הוא ניכנס לBIOS ורושם באדום בצד: During the last boot up your system hung for an improper CPU speed for DRAM settings your susttem is now working in safe mode (BUS 100 mhz pci:33 MHZ to otimize the system peroramance and reliaity make suret. cpu and DRAM condorms to the specifications. אין לי מושג מה הבעיה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיגיד לי מה הבעיה או מה הפירוש של הדבר הזה בקיצור-מה התקלה.. :'(
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי.. לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר. קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)... מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי סורק microtek scanmaker 3630. הדרייבר שיש לי לא ממש מותאם לXP, אבל בו נגיד שהוא עובד לי מתוכנות כמו word וacrobat. הבעיה היא שהסורק אינו מופיע בcontrol panel-> scanners&cameras אם אני מנסה לעשות add device אני מקבל רשימה רק של מצלמות, ואם אני בוחר את קובץ הinf של הדרייבר שהתקנתי אני לא מקבל שום רשימה?!?!?! אני לא יודע מה לעשות, דרייברים חדשים מהאינטרנט לא עובדים עם הסורק הזה אלא רק הדרייבר שקיבלתי עם הסורק עצמו. בנוסף, כאשר אני כבר סורק מacrobat בשחור-לבן זה סורק לי רק חצי עמוד כאילו היה לי דף A4 מוטה הצידה ולא ניצב כמו שסימנתי לו. וזו בהחלט אחת הבעיות המוזרות שנתקלתי בהם. תודה מראש למי שיוכל לעזור,
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GeForce Nvidia 5500 עכשיו בלי דריברים מהדיסק התקנה שלו אני יכול לעבוד על 1024על768 כאשר אני מתקין את הדריברים שלו אני יכול לעבוד רק על 800על600 איך זה הגיוני? ביצעתי את העידכון הזה , והוא לא עזר http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html העלתי תמונות של פירוט המצבים שהכרטיס מסך תומך בהם כהדריבר מותקן וכשהוא לא מותקן. זה מתי שהדריבר מותקן http://img48.imageshack.us/img48/4798/16908567fn1.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9219/58612226lf0.jpg זה מתי שהדריבר מחוק. http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg יש למישהו הסבר לזה? או פיתרון ? תודה אור.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום. יש לי מסך של IIYAMA. דגם: LS902UT. לפי הגדרת היצרן, אני אמור שלהיות מסוגל לשים את המסך על 85 H, ואילו כשאני שם את זה אצלי ככה, זה נהיה שחור, לחלוטין, כאילו המסך כבוי (אבל הנורית דלוקה), ומתי שאני מחזיר, הכול בסדר. הוא מצליח רק עד 75..... מה אני יכול לעשות?! יש אולי תוכנה, חוץ מזו שמובנית בווינדוס, שאפשר דרכה לקבוע את מהירות הריצוד? כלומר, יותר אפשרויות מאלו שניתנות ע"י ווינדוס. בתודה, גבריאל.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
טוב, נעה מחשבים עושקים אותי, ופה זה המקום האחרון בו אני יכול להחליט אם לשלם 240 ש"ח לככל הנראה הגדרת מתחים ותזמונים, או לעשות זאת בעצמי. Q9550 EP45-DS3 TT QFan 650W וכל השאר לא חשוב למקרה הזה... המחשב שלי חדש, בניתי אותו לבד, והוא עובד בובה כשה-OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz עובדים בסינגל (גם ביחד בסינגל). כשהם מורכבים ב-DC, קורים דברים מוזרים, לרבות קיפאון בביוס. שמתי זכרונות של אח שלי ב-DC והמחשב עבד טוב (עלה לויסטה הצנוע ללא דרייברים שהותקן על ההארדיסק ואפילו נערכו משחקים עם הוינדוס - כניסה לכל מיני תקיות ושטויות - רק כדי לוודא שזה עובד טוב). שמתי את הזכרונות שלי במחשב של אח שלי ב-DC וגם הם עבדו שם בובה. רק אצלי הם עושים בעיות. כנראה שצריך להגדיר את התזמונים והמתח בביוס, אבל…
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, לאחר נפילת מתח ברשת החשמל המחשב הדליק עצמו מחדש והחלה הבעיה: המחשב מציג את מסך הפתיחה של הלוח אם למשך כמה שניות ארוכות מהרגיל, עושה restart וחוזר חלילה. בפעם הראשונה ניתקתי אותו מהחשמל לשעה, חיברתי מחדש והוא עלה רגיל לגמרי אבל קרס ללא BSOD לאחר שעתיים, לאחר הקריסה שוב לא נדלק. ככה המחשב כבר כמה ימים לפעמים עולה ולפעמים לא וכאשר עולה - קורס לאחר פרק זמן. מפרט: e8400 + ac freezer extreme ep45c-ds3r 4gb ddr2 adata 800mhz hd4870 wd 500gb wd1tb asus xonar d1 corsair 550w כל הדרייברים מעודכנים. מערכת windows 8 pro 64bit שהמחשב עלה ביצעתי בדיקות שעברו בסדר: מאמץ למעבד היה תקין, מאמץ לכרטיס תקין, בדיקת זיכרון של וינדוס תקינה, HDD תקינים, בדיקת מאמץ ספק של OCCT תקינה. הטמפרט…
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחשב עם ספק TT480 Purepower ולוח ASUS P5P800 מראה 2.9-3.0 במקום 3.3V. לפני חודש הכל היה בסדר. מה אתם אומרים? (כרגע המחשב לא עושה בעיות) עריכה: רציתי להחליף ספק, וגיליתי את זה...
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את אופציות הרטט של העכבר, יכול להיות שבגלל שהעכבר מתחבר דרך ממשק ה-USB הוא לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שמותקנת עליו XP PRO SP2 המשמש אותי ליצירת מוזיקה בעזרת התוכנה קיובייס SX 3 (למטה תראו תמונה של המפרט שלו). בזמן האחרון אני מרגיש ירידה בביצועים של המחשב.. עקבתי אחרי זה מעט. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא זכרון מועט, אך לאחר שביררתי ובדקתי ראיתי שבמצב עבודה מלא בתוכנה המחשב השתמש בערך בשלישש מהזכרון (500-600MB מתוך 1.5GB) (למטה תראו תמונה של הביצועים של המחשב) בדקתי את הטמפרטורות וראיתי שהמעבד מגיע ל- 81 מעלות שזה הדאיג אותי מאוד בנוסף לכך אציין שהמאורר של המעבד מגיע למהירות של 4,500RPM והוא עושה רעש חזק מאוד (לא רעש של משהו שמפריע לו אלא רעש של סיבובים) ובנוסף בסכמה המובנית שבווינדוס במצב עבודה מלא ניצול מעבד מגיע ליותר מ 70%). צירפתי גם תמונה שהיא בעצם הפ…
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בעיה רודפת בעיה. לאחרונה ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הישן שלי למחשב החדש. הדיסק החדש הוא Maxtor 40Gb 7200 והישן Quantum 20Gb 7200. על החדש מותקן XP ןעל הישן Win98. הג'אמפרים מסודרים כך שהחדש הוא ה- Master , והשני Slave. המחשב נתקע מיד לאחר ה-Bios. (דרל אגב, ה- Bios מזהה את שני הכוננים). מה הבעיה? האם ישנה דרך מיוחדת לחבר את שניהם למחשב (האם צריך להגדיר משהו מיוחד)?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני עושה עם המחשב הנוכחי שלי. מדובר ב Amd 896 Mhz (9X99.66 , צ'יפסט של VT8363 Apollo KT133 של VIA, לוח מסוג Chaintech 7AVA, זכרונות של Kingston 256 sdram ( שתי סטיקים כל אחד של 128) כרטיס מסך של Hercules - g Force 2 Mx400 32mb , דיסק קשיח של IBM - DLTA307045 של 45g 7200rpm, אני חושב שמחשב חדש הוא הפתרון בשבילי אבל רציתי לשאול אותכם, האם כדי לשדרג?, או שמע קניה של מחשב חדש תיהיה הפתרון בשבילי, תודה לכל העוזרים, עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
תראו עד לפני 4 ימים החלפתי תDDR שלי לDDR2 קניתי סטיק אחד של זכרון 1GB חיברתי הפעלתי הכל טוב ויפה היום הלכתי לקנות עוד סטיק (פשוט לא היה בחנות בפעם הראשונה),בדיוק אותו דבר והכל אז אני מחבר אותו גם (עכשיו יש לי2GB..) ואז התחילו הבעיות כל פעם BLUE SCREEN אחר אבל המרכזי היה הארור 0x00000050 ממה שראיתי באינטרנט זה אומר שזה בעיה בזכרונות אז ניסיתי לעשות תwindows memory diagnostic על סטיק אחד (הראשון שהגיע אלי) וזה היה פסדר ,העביר את כל הבדיקה הארוכה (11 מבחנים) עכשיו כשעשיתי על שתיהם ביחד (עובדים בDC) הוא עשה לי שגיאה בבדיקה מספר 10 , כל השאר העביר. שם הבדיקה שהוא נכשל היה ERAND לא יודע אם זה יעזור אבל קחו את שאר השורה adrress:044ff9fc expected:73de8bae actual:7bde8bae עכשיו ר…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לפעמים רואים פסים\לא רואים חלקים מסויימים בתצוגה, לפעמים גם קורה במשחקים דוגמא: הדרייברים גרסא 191.07 (לא בטא) הכ.מ ב63 מעלות אז אני לא חושב שזה בעיה של התחממות, המאורר תמיד פועל ב100% מפרט בצד. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות חוץ מלגבות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם! בעודי משחק במחשב (לא משחק דורש משאבים NBA) לפתע כבה המחשב..הדלקתי אותו והכל חזר להיות כרגיל. חשבתי שאולי זה עומס כלשהו..לאחר מכן בזמן מנוחה כבה לפתע המחשב ושוב ללא כל סיבה. יש לציין שזה קרה עוד מספר פעמים ופשוט לא שמתי לב כי לא הייתי נוכח (המחשב דולק 24\7) האם יש דרך לדעת מה המקור לכיבויים הללו? (זה קורה בערך אחת לשבוע-חמישה ימים) האם אלה חירחורי גסיסה של רכיב כלשהו?ואם כן אז איזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
I wanted to change my cd-rom cause mine wasn't working proparly so I took my sisters' and pluged it in but the windows won't recognize it... what's the problam :s05:
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה שנורא קשה לי להבין ממה היא נגרמת , אני מאמין שזאת בעיה חומרה כלשהי אבל אין לי מושג איזה רכיב חומרה הוא הבעיה. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים וזה לא עזר , התופעה חזרה על עצמה ב-2 מערכות הפעלה שונות. גם WINDOWS XP וגם בנוכחית WINDOWS VISTA 64 SP1 . בפיפא 09 למשל לוקח בערך 3 דקות משחק כדי שהמחשב יעבור למסך שחור ואז אני מקבל הודעה כאילו אין סיגנל והוא נכבה והסאונד נשמע תקוע וחוזר על עצמו אותו דבר קורא ב-COD4 אחרי בערך דקה לעומת זאת להפתעתי ב-Crysis הצלחתי לשחק כמה שעות טובות עד שזה קרה... המפרט שלי הוא: Intel QX9650 Geforce 9600GT ASUS p5q pro Motherboard G.skill 4gb ddr 2 800mhz WD640Gb Hard drive SAMSUNG 250GB Hard drive אני דיי אובד עצות אז אני …
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-