עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברים התחיל להיות לי בעייה עם המחשב שאין לי מושג איך לפתור,ואין לי מושג מה גורם לה אז אני פשוט יתאר את הסימפטומים : אני מדליק את המחשב , המחשב נדלק- ולא מופיע כלום על המסך . לפעמים אני מדליק והוא כן עושה Boot, אבל אז עושה בעיות בשלב של ה verify DMI pool וכותב "boot file not found. please insert system disc" ולפעמים.. הוא גם עושה טובה ועולה כמו שצריך- אבל אני אף פעם לא יכול לדעת מתי וזה מחרפן אם למישהו יש הצעות אני ממש ממש ישמח לעזרה! תודה!

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by sabosal,

אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. שלום רב לכולם! המחשב היה עובד טוב מאוד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא עושה הפעלה מחדש ומודיע תהודעה הזאת הוא עושה שחזור זה יכול לקרות כמה פעמים ביום ויום אחרי יום מדובר במערכת הפעלה ווינדוס 7 בהודעה רשום ווינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפיוי או משהוא דומה לזה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: 89956FFC BCP2: 00000001 BCP3: 849BC7D0 BCP4: 00000001 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product:256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\081312-16796-01.dmp C:\Users\ישראל\AppData\Local\Temp\WER-39125-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  4. מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  5. היי! עשיתי 7/DUAL BOOT XP התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ). לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ). עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה, וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה.. אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ? נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING .. ניסיתי לפתור את זה יום שלם .. אשמח אם תוכל…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  6. מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by malksaf12,

מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  8. Started by Classify,

שלום רב, ברגע שאני מעתיק קבצים דרך-USB 3.0 במחשב הנייד שלי (DELL VOSTRO 3450) ההעתקה מפסיקה באמצע וכל חיבורי ה USB 3.0 נהיים לא מזוהים. יש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by srulikg,

יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. אורח איילת

היי.יש לי כונן במחשב (D). לאחרונה הוא השתגע, אני לא יכולה למחוק או להעתיק ממנו קובץ ליעד אחר במחשב כי יש הודעת שגיאה כמו בתמונה.אודה לפתרון. אודה לפתרון.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by יוסי 7071,

יש לי מחשב ומותקן בהם מס של דפדפנים איך אני יכול לדעת אם יש או אין בהם התנגשות ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי המחשב(יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by sheri,

יש ל כרטיס מסךNVIDIA GeForce FX 5200 והדרייבר שלו מותקן זה עבד טוב עד לפני כמה ימים עד שהתחילו להופיע לי מסכים שחורים כשאני מפעיל את המחשב(כל פעם) בחלון שרשום windows xp והדבר הכחול הזה שזז מופיע לי מסך שחור לשנייה והמסך חוזר ושהווינדוס כבר טעון(כשמופיע לי שולחן עבודה)אז גם מופיע לי מסך שחור לשנייה וכשאני מפעיל את המשחק מייפל סטוריי אז מופיע לי מסך שחור עם הודעה כחולה כזאתי שרשום בה OUT OF RANGE 165.5khz /239hz כשמחקתי את הדרייבר של המסך זה עזר לא מופיעים לי מסכים שחורים אבל כשאני רוצה להפעיל משחקים אז אני לא יכול בגלל שלא מותקן הדרייבר של התוכנה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by tomerzhr,

אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק של 160 G ויש לי עוד אחד של 80 G ששמור אצלי במגירה ורציתי להוסיף אותו למחשב כדי שיהיה לי 240G . עכשיו במידה ואני מחבר אותו אני יכול לחלק את הכוננים במחשב לשני כוננים שווים למרות ששני הארד דיסקים לא שווים בגודלם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  16. Started by elicbelic,

במחשב נייד hp pavilion ze4900 שנתנו לי לבדוק, המחשב עולה ומיד לאחר המסך הראשון כותב שתי שורות: PXE-EG1: Media test failure, check cable. PXE-M0F: Exiting PXE ROM. ב-bios (שהוא שונה קצת ממה שאני מכיר מנייחים - אין מסך בו יש פירוט של כונני IDE) יש איזשהי אפשרות לעשות בדיקה עצמית לחומרה, ניסיתי לעשות אבל הוא אומר שאין לו מה לבדוק או משהו כזה. דיסק התקנה של xp אומר שהוא לא מזהה הארד-דיסק. לא נעשו שום שינויים בחומרה/בהגדרות עד כמה שידוע לי. האם בטוח ההארדיסק נדפק, ואם לא מה ניתן עוד לבדוק?? תודה!!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  17. אהלן! קניתי כרטיס מסך חדש- Msi Geforce 8600GT O.C. Edition 256Mb DDR3 על הלוח שלי [Msi 945 Neo] והוא לא פעל, בהתחלה נתן ריסטרטים אח"כ לא נדלק בכלל, פתחתי ת'מארז חשבתי אוליי הספק.. כנראה שכן, שקע ה12V נמס אל תוך הלוח ושרף גם ת'ספק וגם ת'לוח, נתתי ת'מחשב לתיקון לחברה [אייבורי] והחזירו לי אותו מתוקן עם לוח MSI 965 Neo ועם ספק כוח של EZCool 300W Real. עכשיו, 2 השאלות\בעיות שלי הם כאלו: 1. הספק הנ"ל יכול להחזיק עם כרטיס מסך כזה?.. עוד דבר, כשהחליפו לי את הלוח הסרתי כרטיס טלווזיה וכונן סידרום אחד, אפשר להחזיר אותם או שהספק יקרוס שוב? [יש לי גם ג'יגה זיכרון ועוד 3 מאווררים שחיוניים לבעיית חימום יתר שיש לי..] 2. אנלא יודע מה קורה פה בדיוק בלוח הזה אבל אני לא מצליח להגדיר אותו…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by godis,

היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  19. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  21. שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by mikilz,

שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך לא עובד בו והוא מתחמם מהר מאד כך שלא ניתן לעבוד בו. אני רוצה להעביר את התכנים של ההארדיסק מהנייד למחשב הרגיל שלי. האם יש דרך לעשות זאת (איזה קבלים אני צריך)? תודה. עריכה: מצאתי את הפתרון, למי שמעוניין: http://www.lineshop.co.il/sg_product~54545454~26~34.htm

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אני כבר משתגע יש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk down עכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחק אז ככה המשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיך וככה מלא פעמים ומה לא ניסתי לפרמט תמחשב (פעמיים) להתקין דרייברים (הכי חדשים) להוריד גירסה אחרת למשחק לעדכן את המשחק להתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן) ואני לא יודע כבר מה לעשות אולי בעיה בחומרה? כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה! במה הבעיה קשורה מי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לו ממש קשה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by shaiar,

יש לי כונן DVD וצורב DVD, שניהם של LG. עד לא מזמן הם עבדו בסדר, אבל משום מה פתאום המחשב מזהה אותם רק ככונני CD-ROM. לפי מה שראיתי ב BIOS, זה נראה שגם שם הם מזוהים ככונני CD רגילים. מישהו יודע איך אני מסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..

• 11 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.