תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי דולק 24 שעות, ובלילה אני שם אותו על מצב sleep. מה בדיוק פועל במצב זה (ומה לא פועל)? הכי מעניין אותי זה פעילות המאווררים, כי בכל פעם שאני פותח את המארז (כל כמה חודשים לצורך ניקוי או מכל סיבה שהיא), אני מוצא איזה מאוור קטן שאינו פועל ואני נאלץ להחליף אותו).
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
SATA, הוא בן שנתיים, והוא מרעיש כאשר מכניסים אליו דיסק והוא מנסה לקרוא אותו מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי סי.די.רום, צורב, פלופי וכונן קשיח. עכשיו הצורב מחובר עם כבל IDE ואז ללוח האם הסי.די.רום מחובר לכבל IDE שמחובר גם לכונן הקשיח ואז ללוח האם הפלופי מחובר לבד עם IDE משלו הסי.די.רום מוגדר בסלייב בחיבור עם הכונן קשיח עכשיו רציתי לדעת אם זה היה חכם לחבר בכבל IDE את הסי.די.רום ואת הכונן קשיח ביחד? לא היה עדיף לחבר את הצורב ואת הסי.די.רום ביחד והכונן הקשיח לבד? דרך אגב הסי.די.רום עושה מלא בעיות והוא לא יכול לקרוא דיסקים (כבר מהיום הראשון שקניתי את המחשב), אז יכול להיות שזאת הבעיה.
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה שנורא קשה לי להבין ממה היא נגרמת , אני מאמין שזאת בעיה חומרה כלשהי אבל אין לי מושג איזה רכיב חומרה הוא הבעיה. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים וזה לא עזר , התופעה חזרה על עצמה ב-2 מערכות הפעלה שונות. גם WINDOWS XP וגם בנוכחית WINDOWS VISTA 64 SP1 . בפיפא 09 למשל לוקח בערך 3 דקות משחק כדי שהמחשב יעבור למסך שחור ואז אני מקבל הודעה כאילו אין סיגנל והוא נכבה והסאונד נשמע תקוע וחוזר על עצמו אותו דבר קורא ב-COD4 אחרי בערך דקה לעומת זאת להפתעתי ב-Crysis הצלחתי לשחק כמה שעות טובות עד שזה קרה... המפרט שלי הוא: Intel QX9650 Geforce 9600GT ASUS p5q pro Motherboard G.skill 4gb ddr 2 800mhz WD640Gb Hard drive SAMSUNG 250GB Hard drive אני דיי אובד עצות אז אני …
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה HWMonitor וראיתי שם משהו מלחיץ בטמפרטורות של המחשב- תמונה- תתמקדו בבקשה על Tempin2: תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אתמול ביצעתי ניקוי אבק של המאווררים ואחרי שהכל עובד טוב[המחשב עשה רעשים של בוינג 747] אני בא להעלות את המחשב וכרגיל אני בלי רמקולים [cuz of the cs] אז הוא עושה לי כל מיני זימזומים בהתחלה חשבתי שזה האוזניות אבל החלפתי אוזניות וזה לא זה,בסוף מסתבר שאני יכול לחבר רק רמקולים ואוזניות הוא לא מגיב לי הוא ממשיך בזימזומים שלו לעומת הרמקולים שאותם הוא מפעיל רגיל ושום דבר לא מזמזם.. some 1 can h3lp m3?!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אתמול קניתי הארד דיסק של סיגייט חיברתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה (VISTA X64). עכשיו אני שם לא שהוא כמעט ולא מפסיק לעבוד (המנורה שלו שבמארז מהבהבת) גם כשאני לא עושה כלום במחשב (הוא גם די מרעיש ז"א רעש נורמלי אבל יותר מהמקסטור שהיו לי). האם זה נורמלי ?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הי חברים, ובכן נתקלתי בבעיות להתקין את בקר ה sata (via vt6241A) , וכל זה כדי לחבר דיסק 500Gb מסוג SATA. ובכן השאלה המרכזית לאחר ש OS לא מזהה האם אפשר להתקין את הבקר לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
התופעה: אני מדליק את המחשב לאחר שהיה כבוי נניח יום שלם. הוא לא מציג כלום על המסך פונה לכוננים מגיע לכונן קשיח וז נתקע תוך שהוא משמיע קול חזק של מאוורר. אני מכבה וחוזר על התהליך עוד מספר פעמים ואז הוא עולה בצורה תקינה וללא כל רעשים. כשפתחתי את המארז לאיתור מקור הרעש ראיתי שהוא מגיע מהמאוורר של כרטיס המסך. אני חושד בכרטיס המסך שמאיזו שהיא סיבה בזמן ההדלקה ספקי המתח שעל הכרטיס לא מתעוררים כמו שצריך (אולי קבלים מקצרים) ורק אחרי כיבוי והדלקה נוספים הם מתעוררים. ייתכן שקבל לא תקין לפני שהוא מתקלקל סופית יש לו את תופעות המעבר הללו. האם יש בסיס לחשד שלי או שכדאי לבדוק דברים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? ולמה זה קורה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום חברים. בכל פעם שאני מחפש ב'מסמכים' שלי ב'שורת החיפוש' של ווינדוס, [השורה העליונה עם סימון זכוכית מגדלת]. הוא נותן לי תוצאות חיפוש קודמות שחיפשתי רציתי לדעת אם למשהו יש מושג איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים בשורות החיפוש, ניסיתי לפעול לפי ההוראות של וינדוס אבל לא הולך לי, עוד משהו מוזר, עשיתי שיחזור מערכת והחיפושים של שורת החיפוש שוחזרו גם כן לנקודת הזמן של השחזור, מה זה אומר, שהחיפושים בקבצים ובתקיות רשומים ללא יכולת מחיקה.. תודה על העזרה... לילה טוב..
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אווקי אז ככה כשאני מפעיל את המחשב הוא ניכנס לBIOS ורושם באדום בצד: During the last boot up your system hung for an improper CPU speed for DRAM settings your susttem is now working in safe mode (BUS 100 mhz pci:33 MHZ to otimize the system peroramance and reliaity make suret. cpu and DRAM condorms to the specifications. אין לי מושג מה הבעיה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיגיד לי מה הבעיה או מה הפירוש של הדבר הזה בקיצור-מה התקלה.. :'(
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שמתי 3 סטיקים של זיכרונות 128 MB SDRAM עם 133MHZ 2 מזוהים 128 עם 100MHZ 1 מזוהה 64MB למה?? וגם יש לי הודעה: 100 MHz memory assumed מה זה אומר? מצ"ב קובץ של אוורסט [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
שלום המחשב של אח שלי כבר שבוע הושבת ואחרי ששלחתי אותו לתיקון הוא חזר לי עם בעיה מוזרה: הכל עובד טוב ויפה אבל בקצב מעצבן ההרד דיסק חושב וכל הזמן שהוא חושב יש תקיעות אפילו בווינדוס סתם שאני שומע שיר אפילו בשיר יש תקיעות ויש לו פנטיום 866 עם הרד דיסק 30 ג'יגה ו 312 זיכרון פנימי מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
הי חברים . שלשום קיבלתי את המחשב החדש והכול טוב ויפה. אבל יש לי בעיה אחת... למארז הזה יש אור כחול כזה שמאיר מקדימה וגם עוד שתי מאוררים מאחורה שגם הם מאירים . המארז עצמו שקט מאוד!, אבל האור די מפריע בלילה יש איזה דרך לכבות אותו בלילה???
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי חבר'ס... יש לי מחשב בעייתי, אך ניתן לכם את המפרט, קניתי אותו לפני 5 שנים, איפשהו בין 2007-2008.. כשנה לאחר יציאת CRYSIS הראשון.. להלן המפרט : מעבד : Intel E8400 Dou.. 3.0Ghz לוח אם : ASUS P5K-SE זיכרון : A-DATA DDR2 667MHz דיסק קשיח : WD AAKS 250GB (AAKS זה הדגם למי שזוכר פעם) כרטיס מסך : Palit 8800GT 512MB ספק כוח : ג'נרי 500W.. אוקיי, תיאור הבעיה? מדי פעם (מצחיק לומר ככה), בעצם, כל פעם שאני משחק במשחקי דפדפן, כמו למשל, Runescape, או Combat Offensive, או משחקים ויזואליים, שבהם יש צורך בשימוש קטן של הכ.מסך, או אפילו לא להאמין, משחקים רגילים, כמו GTA IV, וCRYSIS, BLUR, BF:BC2, AC: BROTHERHOOD, או AC II, גם בAmerica's Army, אחרי התחלה של משחק (כאילו, שאני נ…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב. הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות. החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה. האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-