עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alia,

התקנתי 4x1024 מגה לעומת זאת כל 4 הגיגה כן מזוהים ב: bios,cpuz,everest כמו כן עדכנתי ביוס לגרסה הכי חדש שיש באתר: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000235 האם יש פתרון לבעיה? תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by lamer4ever,

אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?

3. Started by benhalaf,

אני שואל לבדוק אם הרסתי אותו בתהליך ההתקנה כי הוא נדלק אך המסך לא מגיב אליו

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by benhalaf,

יש לי Samsung 226BW 8800GTS והבעיה היא שאני מפעיל את המחשב והמסך לא מציג שום דבר כאילו לא הדלקתי את המחשב המחשב מפורמט אין עליו וינדווס לכרטיס יש 2 יציאות של DVI ולמסך יש יציאה DVI ו Dsub ויש לי מתאם Dsub-to-DVI בבקשה הרגע קניתי את המחשב ואני מת להפעיל אותו

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. יש לי מסך samsung 226bw ו 8800gts המחשב חדש ואני רוצה לראות משהו כדי להתקין וינדווס הכונן מפורמט שאלתי היא מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל תמונה מהמסך? לכרטיס מסך יש 2 יציאות DVI ולמסך DVI ו Dsub וניסיתי לחבר את הכרטיס מסך אל המסך בכל צורה אפשרית (DVI אל DVI ו Dsub אל DVI בעזרת מפצל, וגם אל החיבור השני של הכרטיס)

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. טוב יש לי וינדוס ויסטה HOME PREMIUM... המחשב עולה , עולה המסך של הברוך הבא כתובה לי הודעה: קובע תצורת עידכונים 3 מתוך 3.. פתאום זה מחליף הודעה ויוצא.. עצות? בבקשה.. =(

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by saar22,

אני לא מצליח להתקין כל דבר שקשור לUSB חיברתי 3 נגני MP3 ועוד איזה פלאש דיסק של 64 מגה ובכולם הוא מזהה את החומרה החדשה ומופיע לי אשף ההתקנה של החומרה אבל בשום מקום אין את הדרייברים...לא בSYSTEM ולא בSYSTEM32 וניסיתי כמעט בכל מקום במחשב...זה מוזר כי יש לי XP SE והוא אמור לזהות ולהתקין את זה לבד....בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. שלום לכולם, היום ההארדיסק התחיל לעשות בעיות כשהפעלתי את המחשב, לאחר כמה שניות הוא מתחיל לעשות כמה רעשים והמחשב לא מצליח לזהות אותו. כשאני מתקרב להארדיסק ומקשיב טוב אפשר לזהות שלאחר הרעשים ההארדיסק פשוט נכבה ולאחר כמה שניות נדלק מחדש והרעשים שוב חוזרים, כל זה חוזר על עצמו איזה 3-4 פעמים. היתה פעם אחת שבה הכונן השמיע רק רעש אחד והמחשב כן הצליח לזהות אותו, אבל אני ברוב טמטומי חשבתי שהעניין סודר וכיביתי את המחשב כדי לחבר הארדיסק נוסף שניתקתי וכשהדלקתי מחדש את המחשב הוא שוב לא עבד. העניין הוא כזה: ההארדיסק הוא SATA אבל מחובר לספק בחיבור מולקס רגיל כי זה מה שיש לי, לכונן עצמו יש כמובן גם חיבר חשמל SATA, השאלה היא האם יתכן שישנה רק בעיה עם חיבור המולקס או שכל ענייני החשמל באים כ…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by scohen360,

gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים התקנתי את וינדוס ויסטה בגירסת ה32 ביט הכול עבד מצויין עד שאתמול ניסיתי להתקין את התוכנה deamon tool אחרי סיום ההתקנה הופיעה מסך כחול עם הרבה כיתובים תכניים על כל המסך ולאחר מכן המחשב נפל מאז ולא משנה אם אני מנסה להעלות את מערכת ההפעלה על "מצב בטוח" או כל מצב אחר המחשב עולה לכמה שניות ואז שוב מסך כחול עם כתוביות טכניות לשנייה ושוב נופל.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by lamer4ever,

שלום , יש לי בעיה של מסך שחור במשחקים. לא ביצעתי שום אוברקלוק ועכשיו חורף אז לא נראה לי שזה קשור לטמפ' יש לי מעבד PRESCOTT 2.8 ו6800 LE

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי מחשב שהוא חדש יחסית שבוע וחצי מהיום שהתקנתי אותו יש לי בעיה מוזרה המחשב עובד מצוין מהיר אבל אחד ליום יומים פתאום קורה שהמחשב ניתקע ברמה כזאות שכלום לא עובד לא המקלדת לא העכבר ממש כלום צריך לעשות ריסט משהו ניתקל בבעיה דומה חשוב לציין שהוא ניתקע לא במאמץ או משהו אפילו סתם שכלום לא פועל עליו משהו יכול לעזור לי בבקשה להגיד לי ממה יכול לנבוע הבעיה הזאות gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by The Prophet,

כשאני מפעיל את המחשב הוא משמיע לי 4 ציפצופים, ולא מראה לי כלום על המסך. נסיתי להחליף כרטיס מסך - לא עזר. החלפתי אפיק לזיכרון - לא עזר. ד"א - אני חייב לציין שהמחשב עובד, אבל זה לא מראה לי כלום על המסך. אשמח לקבל עזרה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  14. הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by xTz,

היה לי מחשב ששדרגתי לו זיכרון [במקום 512 הכנסתי שבב אחד של ג'יגה] אחרי שסיימתי להכניס את השבב סגרתי הכל, הדלקתי את המחשב, הנורות לא נדלקו, המחשב עצמו פעל אבל שום דבר לא הופיע על המסך, במקביל התחלתי להריח משהו שרוף לאחר שחכיתי כמה דקות הדלקתי שוב אותו מצב רק שהנורות מקדימה נדלקו בהתחלה. זה לא ספק כח נכון? כי המחשב כן נדלק..שמעו את המאווררים וכו' אמרו לי גם שיש סיכוי [ולא לצחוק] שזה קשור לאבק, בגלל שיש יותר מדי אבק או משהו, יכול להיות כזה דבר? תודה רבה רבה לעונים.

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי ויסטה פרמיום בעברית מקורי שקיבלתי יחד עם הלפטופ,DV6515 של HP. ישנה איזשהיא תופעה מעצבנת שחוזרת על עצמה,בד"כ שאני עובד עם אקספלורר ופותח כמה חלונות ועובד במקביל בו,פתאום המחשב מתחיל להשתגע: לא ניתן להעלות תפריט אפשרויות ע"י קליק ימני,פשוט לא קורה כלום עם הלחיצה עליו. שורת התפריטים מהדפדפן נעלמת. כתובת של אתר שרציתי להעלות פשוט לא עולה ללא שום הודעת שגיאה,סתם מסך לבן וריק. כל מיני יישומים לא עולים,לוחץ עליהם ופשוט כלום,לא נטענים. כל מיני פיצ'רים בויסטה לא עובדים כמו מדיה סנטר וכדו'. במילה אחת,המחשב פשוט משתגע.....הכל חוזר לקדמותו לאחר רסטרט. יש לציין שסה"כ המפרט של המחשב שלי די חזק+2 ג'יגה זכרון פנימי+כל העדכונים של ויסטה מותקנים. האם מישהו נתקל בתופעה דומה א…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by iem,

ברשותי פאנל קדמי שנכנס בדיוק למקום בו יש מקום נוסף מתחת לכונן 1.44 הסטנדרטי. הפאנל נותן אופציה להתחבר ישירות ללוח עבור USB קדמי ו- MIC וגם לרמקולים. הלוח ברשותי הוא Intel D850GB. כאשר התבוננתי בספר הלוח אני רואה כי יש לי אפשרות לחבר 2 USB-ים ללוח, ובפאנל בדיוק 2 USB-ים גם כן. לצערי החיבור המגיע מהפאנל הוא פינים מופרדים ולא בלוק של חיבור של לתקוע פשוט אלא צריך לדעת לאן הולך כל פין. הבעיה מתחילה כאשר הרישומים על הפינים במחבר שלי והרישומים מספר לוח האם שונים ! בלוח: VREG_FP_USB_PWR ICH_U_P2# ICH_U_P2 Ground key -- no pin זה עבור חיבור אחד של USB והרישום זהה גם לחיבור השני, רק שבנוסף אחרי 2 החיבורים יש פין נוסף שאותו אין לי במחבר כאשר בלוח רשום שהוא ICU_U_OC1_2…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by alfus73,

לאחר אתחולי מחשב פתאומיים, נכנסתי למציג האירועים וראיתי שבכל פעם שהמחשב עשה Rebbot, אז מציג לי את ההודעה הבאה: ‏‏סוג אירוע: מידע ‏‏מקור אירוע: Save Dump ‏‏קטגוריית אירוע: ללא ‏‏מזהה אירוע: 1001 ‏‏תאריך: 12/02/2008 ‏‏שעה: 00:07:49 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: SOLOMON ‏‏תיאור: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xc03dd190, 0xc000000e, 0xf74642a0, 0x00d4e860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini021208-01.dmp.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. האם זהו בעיית חומר/תוכנה?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום לכולם התקנתי ווינדוס 64 ביט xp (חוקי) ויש ברשותי 4 ג'יגה זיכרון ראם. ההתקנה עברה בסדר...אבל מישום מה הוא מזהה לי רק 3 ג'יגה זיכרון . למרות כל מיני החלפות מיקומים וניסיון לאתר אולי יחידת זיכרון אחת תקולה, לא הצלחתי לאתר התקלה ואין לי מושג למה הוא מציין רק "3 ג'יגה" זיכרון. כל הקטע שרציתי שה-64 ביט ינצל לי את על מרחב הזיכרון של ה-4 ג'יגה. יש למישהו פיתרון או דרך לנסות לפתור הבעייה? או שיש מצב שזה בכלל בסדר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MP,

שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אני מקווה שלא תפרשו את הבעיה כבעיית תוכנה כיוון שבמחשב אחד זה עובד ובשני לא, שניהם עם חלונות XP PRO: הבעיה היא בכרטיס לכידת ווידאו עם צ'יפ די שכיח, לדעתי, CONEXANT 25878-13 התוכנה היא PICO2000 וההודעה THE SECURITY KEY IS NOT FOUND מופיעה רק במחשב אחד, במחשב אחר הכל עובד. אני יודע שזה בעיה בזיהוי של כרטיס בגלל שבמחשב שהכרטיס עובד, אם מוציאים אותו מקבלים את אותה הודעה... וגם קראתי בכמה פורומים שזה אומר שהתוכנה לא מוצאת את הכרטיס, עכשיו, איך אני יכול לפתור את הבעיה? לוח האם הוא MSI NEO COMBO ולדעתי הPCI יושב על IRQ 16 איך אפשר לצמצם אפשרויות לבעיה?... תודה מראש לעונים.

25. מזה כמה חודשים בכל פעם שאני מעלה את המחשב המאורר האחורי מרעיש מאוד עד לבערך השלב שבו כל התכניות שבהפעלה עולות ששם הוא חוזר להיות שקט. כשהוא מרעיש הוא מרעיד את כל המארז ונשמע קצת כמו מנוע.. תיפופים על האזור לא כדאיים למרות שהם משקיטים אותו לפעמים עד לעלייה הבאה וזה לא פתרון לטווח הארוך ולא כדאי לעשות אותו ולכן אני מוותר עליו. ניסיתי לפתוח את המארז ולראות אם משהו שבור במאוורר אך הוא לא שבור. ניסיתי גם לבדוק איך לשמן אותו כמו שיש באחד המדריכים באתר אבל אין לו איזה פתח קטן לשימון כמתואר במדריך אלא רק אזור קטן שרואים את הסליל שם ולא ידעתי אם לשמן או לא ובסוף לא שימנתי כדי לא סתם לפגוע במשהו. מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים