עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ~BaRaK~,

יש לי בעיה עם כמות הזכרון במחשב: יש לי 4GB על מע' הפעלה של 32BIT כך שבסה''כ יש לי 3327 מ''ב. הסתכלתי במנהל המשימות כשהיו לי 930-950 מ''ב תפוסים וראיתי שבזיכרון הפנוי רשום שיש רק 350-400 מ''ב,מה שכמובן לא הגיוני... אחרי זה פתחתי את ה resource monitor וראיתי שיש גם כמות זיכרון די גדולה שהיא על stand by והיא לא בשימוש. אז השאלה היא איפה הבעיה והאם אני יכול לנצל את הזיכרון שלא בשימוש?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by berner,

חבריה שלום היה לי שרשרת של תקלות בסוף הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך היום רכשתי חדש והתקנתי ושוב תקלה החלפתי ההתקנה הסלוט אחר והכל תקין מה הבעיה שיכולה לגרום לההבדל הין הסלוטים של כרטיס PCIE הלוח אם שלי מסוג GB CA 965P- DS4 אשמח לקבל תגובה בברכה :s05:

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by sinister18,

כל פעם שאני מדליק את המחשב, ואז מדליק את המסך, לא מופיע לי שום דבר על המסך(אפילו האותיות של הדוס בהתחלה). בדרך כלל אני עושה ריסט ואז יש אותה בעיה, ואז עוד פעם ריסט ואז יש תמונה על המסך ווינדוס עולה אבל אז הוא ניתקע(התמונה קופאת והמחשב לא מגיב לכלום) אם יש לי מזל אחרי שש- שבע ריסטים המחשב עובד נורמלי. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  4. החלקתי לחלק את ההארדיסק שלי ובאמצע החלוקה היתה אצלי נפילת מתח ועכשיו הוא לא מצליח לזהות אותו ב פי קיו מג'יק... הוא רואה אותו כ PQRP הוינודס בכלל לא רואה את הדיסק ניסיתי כמה תוכנות וכל התוכנות רואות מה שיש עליו אבל אף אחת מהן לא נותנת לי לשחזר את ה דיסק עצמו למצב הקודם -רק קבצים או אימג' מישהו יודע בעזרת איזו תוכנה אפשר לשחזר את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by amia1,

המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by PsyGhost,

יש לי לוח אם מסוג GA-7VAXP הייתה תקופה שהמאוורר שיושב על הצ'יפסט התקלקל ושמנו לב לזה בשלב מאוחר יחסית. לא היו תופעות משונות מלבד בעיות עם ה RAM ואני לא חושב שזה קשור לעניין. בכל מקרה המאוורר הוחלף רק לאחד שעושה קצת רעש, עד עכשיו סבלתי את העניין רק שאתמול הוא התחיל לעשות רעש בלתי נסבל. הוצאתי אותו וניסינו לשמן אותו אבל כנראה שזה הרג אותו לגמרי כי הוא כבר לא מסתובב. החנות היחידה באזור שפתוחה בימי שבת לא יכלה לתת לי אחד אז רציתי לדעת אם זה בנתיים בטוח לרוץ בלי. אני יודע שיש הרבה לוחות אם שבאים רק עם קירור פאסיבי לצ'יפסט ובלי מאוורר בכלל. מצד שני, אם הלוח כבר הגיע עם מאוורר זה אומר שזה בגדר חובה, לא?

7. Started by Electric Boom,

אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by MIKI23,

משחק מסרב לעלות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. אממ שלום לכולם שמעו התקנתי וינדוס מחדש היום ופתאום המחשב לא מזהה תכוננים שלי מה לעשות? אה אממ הביוס כן מזהה אותם רק הוינדוס לא..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by computerg,

שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה

11. בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה. היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by bazuka,

שלום. רציתי לדעת כיצד אני יכול לזהות תקלה בלוח אם. המחשב עולה ואני רואה את דגם המעבד אבל הוא לא מגיע להציג את הזיכרון אפילו. אני רק רואה את ה- CPU ID ויש מספר ארוך כזה.. המחשב נתקע ואני אפילו לא יכול להיכנס לביוס כי המקלדת לא עובדת. אולי חיבורי PS2 לא עובדים... הביוס עצמו יושב תחת צלעות קירור שהיו די חמות האמת... האם נשרף לי ה-BIOS? יש למישהו רעיון לנסות משהו? זקוק לעזרתכם!!! תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Bone-Breaker,

שלום, התקנתי תוכנת עריכה (AVID) ולאחר ההתקנה נתקע המחשב. עכשיו אני רואה בdevice manager שאין מה שהיה פעם IEEE 1394 bus host controller. ועוד משהו קטן. יש לי בעיה שכשאני מכבה את המחשב הוא לא מכבה אותו מיד אלא כותב אחרי כמה זמן שעכשיו זה בטוח לכבות את המחשב. אם למישהו יש איזשהו רעיון איך לסדר את שתי הבעיות אז שכיתוב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by supercars,

ערב טוב, היום פתחתי את אחד המחשבים אצלי בבית לאחר שהיה כבוי 24 שעות לכל היותר.. לאחר 10-20 שניות החלו צפצופים רצופים מהמחשב והופיע מסך שחור. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה בלוח-אם. פתחתי את המחשב והבעיה נפתרה. חשוב להדגיש שלא נעשה שום דבר במחשב - לא ניקוי ולא כלום. מה יכול להיות שקרה לכרטיס מסך? 9600GT של LeadTek. תודה מראש. :-\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Efi_k,

המחשב שלי הוא עם מארז Macase KA-k80 ,שני דיסקים, צורב ו DVD - ומרעיש בצורה לא נורמלית ! (המהום חזק ומעצבן) - אני חושד בספק הכח - למישהו יש נסיון ? מה אני יכול לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכם, אז כך, יש לי מחשב נייד מבית Acer (דגם: Aspire 5610), יש לי מספר בעיות (מצורפות תמונות): 1. המסך תמיד חשוך, ויש לי כפתורי ניווט של בהירות וניגודיות אך איני יודע כיצד להשתמש בהם! [http://www.2image.us/images/47070DSC01214.JPG] 2. המחשב שלי תומך בחיבור Bluetooth אך שוב איני יודע כיצד להשתמש בפונקצייה. (ישנם 3 כפתורים, האחד להדלקת Wireless, השני להדלקת 3G, והשלישי להדלקת Bluetooth והשלישי, שאני לוחץ לכיוון הWireless האור נדלק ואני יכול לגלוש באינטרנט אלחוטי, אך כאשר אני לוחץ לכיוון ה3G או הBluetooth האור לא נדלק ואין אפשרות להשתמש בפונקציות). [http://www.2image.us/images/658900DSC01213.JPG] 3. בצד הימני של המחשב יש לי כפתורי ניווט (לשלוט בנגן מדיה פלייר וכו'), אך שו…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by marik,

שלום רב שהמחשב עולה נותן לי הודעה הבאה : WARNING. SOME CHANGES IN CHIPSET OR CLOCK SETTINGS CAUSED BOOT FAILURE DEFAULTS FOR THESE SETTINGS HAVE BEEN LOADED וברגע שלוחצים F1 המחשב ממשיך לעלות תעזרו לי בבקשה מה זאת הודעה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום העכבר שלי מחובר למחשב בחיבור ps2 וכל הפינים של העכבר התקמו ולא הצלחתי ליישר אותם באיזה דרך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד מדגם Dell Latitude D505 שיש לו כונן COMBO (צורב + קורא די וי די) אך בחודשים האחרונים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די... אם הם באים בתור סרט, או בתור תוכנה... זה בא לידי ביטוי בכך שאני מכניס דיסק די וי די, הוא מתחיל לעשות רעש חזק, הוא מרעיד את כל המחשב ואינו יכול לקרוא את תוכן הדי וי די.... מה לעשות? תודה מראש נ.ב. ----- הצלחתי כבר לקרוא בו דיסקים של די וי די... והדגם שלו הוא 8w007 a01 של DELL

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by olegr,

שלום, אני עוסק בגראפיקה ווידאו ברשותי מחשב בעל מעבד אתלון64 3500+ ולוח אם אסוס MVP-MX2 כרטיס מסך GF 8600GS ומערכת הפעלה ויסטה 64 לאחרונה ביצעתי שידרוג לזיכרון הראם מ3GB ל7 -במחשב היו שתי סתיקים של קינגסטון DDR2 800 ו1000 MHZ ואני הוספתי עוד שתי סטיקים של 2GB DDR 900MHZ של G.Skill מערכת הפעלה זיהתה את הזיכרונות בהצלחה אך לאחר השדרוג החלו לקרות תקיעות ו"הקפאונות" והאתות מוזרות במערכת דווקא במהלך עבודה עם תוכנות "קלות" כמו דפדפן פיירפוקס. יש לציין גם שאחד הכוננים המישניים מלא עד אפס מקום. אנה עיזרו, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה במחשב בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל עכשיו שמתי לב שבלוח אם הנורית של ה ram led דולקת ניסיתי לשים זיכרון אחד במקום השניים שיש עכשיו או בכלל לא לשים זיכרון ועדיין לא רואים כלום במסך והנורית הזאת עדיין דולקת... אני ממש לא יודע מה לעשות... הלוח אם הוא : GA-K8NS של ג'יגהבייט זיכרון 512 של סאמסונג ואחד של VDATA תודה מראש לעוזרים [=

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by efee123,

שלום, היה לי מסך כחול ואני לא מצליח לפתוח את הקובץ של הdump (קראתי מהנעוץ והורדתיאת התוכנות וערכות הסמלים אך ללא הועיל). צירפתי את הקובץ של ה-dump... אודה לכם אם מישהו יוכל לפענח לי ממה הייתה הקריסה של המחשב.. תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. יש לי זכרון 256, ואני רוצה לרכוש עוד 256. האם יכול להיות שאין לי מקום להכניס עוד אחד על לוח האם? אני לא יודעת בדיוק איזה לוח אם יש לי, אני יודעת שהוא של GB ועל הדרייבר כתוב לי chipset/ATA133 + RAID/USb 2.0 אני לא רוצה לרכוש זכרון ואז יתברר לי שאין לי מקום... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  24. כשאני מפעיל משחק המשחק לפעמים נתקע והמחשב מתכבה בעצמו ולפעים אני המסך נכבה ואז המחשב מתכבה. אותו דבר קורה לי עם WINDOWS MEDIA PLAYR שהוא נתקע ומתכבה! מה קרה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. שמתי בביוס PERFORMANCE ENHANCE על EXTREME (יש NORMAL, טורבו שזה הדיפולט, ואקסטרים ), זה אמור להדק את התזמוני tRead למינימום. הרצתי PRIME95 האחרון (27.9 עם AVX) על BLEND עם 5500MB RAM למשך כ24 שעות , הפעלתי את שני הסימונים לבדיקת שגיאות (ROUND OFF ועוד משהו), ולא היו שגיאות . אחר כך השתמשתי במחשב והסקייפ התחיל להתחרש לי , האיזור של הפרסומות התחיל להציג את הדסקטופ במקום את הפרסומות, וכל מיני דברים כאלה . זה קרה לי פעמיים ומאז החזרתי לNORMAL (הדיפולט זה טורבו) וזה לא קורה . יש הסבר ? זה קשור בכלל ? אפשרי בעיות בסקייפ אם פריים עובר? :s05:

• 3 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.