עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  2. המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by ran1809,

הנה תמונה של בעייה במנהל ההתקנים ורואים שיש התקן אחד עם סימן צהוב כמו כן ניסיתי לחפש לו עדכון מה עוד ניתן לעשות?? ניתן לראות גם בהמשך השאלה בעייה נוספת שיש לי תודה רן

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by matankashi,

קודם כל על נתוני המחשב מעבד דואל קור כרטיס גרפי ג'י פורס 7200GT ג'יגה זיכרון עכשיו לבעיה..! אני משחק במשחקים שהם ברמה בינונית ופתאום המשחק נתקע והמחשב מאתחל את עצמו, נתנו לי יעוץ איך שהוא לא יאתחל עצמו..אבל אז המחשב סתם נתקע. בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס והיא מגיעה ל54 מעלות אני יודה אם מיש'ו יוכל לפתור את הבעיה שבת שלום

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by lior007,

אני מחפש כבל שמקשר בין הלוח להארדיסק. אפשר תמונה שלו?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by TUCG,

יש לי במחשב 3 סטיקי זיכרון של 256 מגה DDR333 כל אחד. לפני כמה ימים הוצאתי שניהם מהם ועבדתי במחשב רק עם אחד (לא משנה למה) ועכשיו שהחזרתי את השניים, הוא מזהה רק 512 מגה זיכרון (כשהוא אמור לזהות בערך 768). אם אני מוציא את אחד מהסטיקים, זה נשאר 512, ואם אני מוציא שניים כלשהם מהם זה יורד ל-256. איך זה קרה והאם יש משהו שאני יכול לעשות בביוס שיסדר את זה?

7. Started by rafi k,

עשיתי בדיקת וירוסים ותוך כדיי מחקתי את קובץ geebx.dll היה נגוע בוירוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי הודעה שחסר לי קובץ בשם geebx.dll. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:

9. Started by etz,

שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. זה מחשב נייד מסוג SONY VAIO. באתחול המחשב מופיעה ההודעה הבאה: S.M.A.R.T failure predicted on Hard Disk xxx Immediately Back Up Your Data and Replace Your Hard Disk. Press F1 to Continue. כשאני לוחץ על F1 הווינדוס עולה באופן תקין ונורמלי. מה הבעיה? האם באמת יש צורך להחליף הרד דיסק? תודה לכולם.

11. Started by dj-king,

שלום חברים אני יחסית חדש פה אבל הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. טוב אז ככה יש לי מחשב עם לוח של אינטל דגם D101GGC על הלוח מותקן צ'יפ בשם SMSC מדגם SCH5017-NW ולמעשה הצ'יפ הזה אחראי על תפקוד הכניסות והיציאות של המחשב אחראי גם על יציבות המתח ועל עבודה מול הספק. אז הנה מה שקורה. כשאני מחבר את הספק זאת אומרת מחבר לו 220V המנורת ביקורת נידלקת אבל מאותו הרגע הצ'פ מתחיל לבעור החום שלו עולה משמעותית והמחשב אינו מגיב לכפתור ההדלקה. [attachment deleted by admin]

12. Started by Galbal,

ככה, יש לי את המחשב שלי כבר כמעט שנתיים, ובחודש וחצי האחרון הרבה פעם המסך פתאום לא מראה כלום! לפעמים זה קורה כשאני הולך לכמה דקות, ואני מכבה את המסך, ושאני חוזר אני מדליק את המסך והמנורה שלו מהבהבת וגם המסך עצמו מהבהב כל 3 שניות בערך. זה קורה גם כאשר המחשב עולה (לפעמים). וגם שאני נכנס למשחקים. נכנסתי ל-DXDIAG ועשיתי בדיקה שם, ולפעמים הבדיקה של ה-Direct3D גורמת למסך להיות שחור, אבל אחרי שזה מסיים אותה (שהמסך עדיין שחור) אז הוא חוזר, ורשום שהבדיקה הצליחה. אם צריך לדעת אז: המסך שלי זה ViewSonic VX922 LCD 19INCH והכרטיס מסך שלי זה LeadTek PX 7600 GT TDH EXTREME הייתי מאוד שמח לדעת מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה. תודה ויום טוב

13. Started by ירון דיין,

כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!! 1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין 2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר 3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזר רק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומיים זה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת --- ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  14. שלום. בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו. הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר. עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נ…

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  15. המחובר אליו עם USB . דגם הסלולרי שלי הינו: Nokia 5200 ניסיתי להתקין את התוכנה PC suite , ושוב ללא הצלחה. החומרה מזוהת אך במנהל ההתקנים תחת התקני USB מופיעה ההודעה,' Unknown Device '. תודה לעוזרים

16. Started by dj_poo,

קודם כול שלום ותודה על העזרה מראש יש לי מחשב עם לוח asus k8v-mx אני בהתחלה ניסיתי לפרמט אותו נתן לי הודעת שגיאה שלא מצא שום הרד דיסק הלכתי לביוס היה הגדרה ide - sata והוא היה על raid שיניתי את זה לסאטא העלתי את התקנה זיהה לי את ההרד דיסק עכשיו אחרי שהוא העתיק את כל הקבצים והוא עשה ריסט והתחיל להעלות לווינדוס ונותן את אה 38 דקות עד לסיום פיתאום קיבלתי מסך כחול אני עושה ריסט ואז אני מקבל מסך שחור במקום אה 38 דקות עכשיו יש לי 2 שאלות 1. למה זה קורה המסך כחול הרי זה יכול לקרות רק מבעיות חומרה אבל אילו בעיות חומרה יכולות לגרום לזה 2 אני ניסיתי לעשות את זה עם כמה דיסקים של ווינדוס שיש לי וזה עדיין חוזר מדוע זה תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by Pageboy99,

שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. ניסיתי לערוך חיפוש לMINIDUMP ולא מצאתי, כל שמצאתי היה הUSER.DMP של הדוקטור ווטסון, אבל לפי התאריך הוא די ישן.... איך מחזירים עטרה ליושנה וגורמים לו לשמור דומפ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. חיברתי שני pc ב-workgroop . ממחשב אחד ,שהמדפסת מחוברת אליו, אפשר להדפיס בעברית אבל מהמחשב השני, שמנסים להדפיס בעברית, יוצא ג'יבריש. איזה הגדרות צריך לשנות או מה?! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 11.4k צפיות
  20. שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 הדרייבר של כרטיס הקול המובנה של לוח זה הוא SOUND MAX , הבעיה: לא יודע למה אבל הוא גורם לצפייה בסרטים כל פעם לקפיצות של כמה שניות קדימה כאילו רץ כמה שניות קדימה. הההפרעות האלו פסקו לגמרי כאשר הסרתי את הדרייבר SOUNDMAX. וכשהתקנתי אותו מחדש הם חזרו. (תאמינו לי ניסיתי גם להחליף הרבה סוגים של קודקים זה לא עזר, זה בגלל הדרייבר של SOUNDMAX) ניסיתי להוריד שתי גרסאות היחידות שהיו באתר של ASUS של הדרייבר המתאים ללוח שלי שלי וניסיתי להתקין אותו למחשב שלי אך לא עזר. מה עושים ? אי אפשר להיות בלי הדרייבר, כי אני רוצה להשתמש במיקרופון למשל (בלי הדרייבר מיקרופון לא עובד)

21. Started by Diniska,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ובו לוח אם M2A-VM HDMI ומסך ViewSonic VX2235wm גירסת ה 2ms. חיברתי את המסך והכרטיס מסך שעל לוח אם בעזרת חיבור DVI-D הקיים בשניהם. ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 מתרחשת תופעה מוזרה ברבע התחתון השמאלי של המסך יש ריצוד של פיקסלים. נגיד בשולחן העבודה של XP בלי שאני עושה משהו פיקסל אחד או שניים משנה את צבעו ללבן או אדמדם וחוזר למצב המקורי שלו ( כחלק מהתמונה ) וכך יש מן ריקוד לש פיקסל אחד שניים אחד אחרי השני. עד כמה שאני מצליח לראות ברזולוציות האחרות זה לא קורה. מה הסיבה לך? בעית מסך? בעיית כרטיס מסך בלוח האם? בתודה מראש. עריכה: עכשיו חיברתי את המסך והמחשב בעזרת חיבור VGA ונכון לעכשיו התופעה פסקה ( או שאני כבר לא רואה טוב ). אז מה מקור התופעה בחיבור הד…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by termister2000,

כתבתי על הבעיה פה אבל לא הצלחתם לעזור לי... אז ככה... אני באמת לא יודע מה לעשות חוץ מלפרמט(שאתזה אני לא רוצה) בערך לפני 3 חודשים התקנתי משחק שכנראה דפק משהו. עשיתי רסטארט והופיע המסך של וינ XP עם הקו... עולה עולה ואז ניתקע... כמעט 100% שזה קשור לדריבר של הכ.מסך.. לא הצלחתי לעשות כלום(התקנת גרסאות חדשותת שימוש בדרייבר כלינר.. MSCONFIG כלום)!!!!! המחשב לפעמים עולה, לפעמים לא בלי שום סדר קבוע.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה לא בעית חומרה כי המחשב עובד טוב אחרי שהוא עלה(ואני משתמש בSTANDBY) והכל חלק... בSAFE MODE עולה תמיד... מה שהכי מעניין: כאשר אני עושה מחיקה לדרייבר של הכ.מסך ועושה ריסט המחשב מגיע ללוגו עם הקווים, עושה כמה קווים רצים ואז ריסט... עד שלא מתקינים דרייבר. נסית…

23. ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש.. בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס. זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AntiVir Guard,

כאשר אני מדליק את המחשב בראשונה אני שומע את המאווררים מופעלים על עוצמה מקסימלית אבל הוא לא עולה, לאחר מכן אני תריך לכבות אותו ואז אני מדלי והוא עולה אבל....הוא אומר שהוא לא הצליח לטעון את האוברקלוק של כרטיס המסך...יש אפשרות ללחוץ F1 להגדרות או אם אני עושה ריסט אז מעלה חלק. אשמח לדעת מאיפה נובעת הבעיה לדעתכם, ומה יש לעשות בנידון? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by Checker,

קניתי היום דיסק קשיח חיצוני של WD, 320GM. בהתחלה חיברתי אותו, והעברתי תיקייה לתוכו, בזמן ההעברה מישהו בטעות הזיז את הדיסק ולשנייה הנורה בו כבתה ואז נדלקה בחזרה. מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לקלוט אותו, כשאני מנסה לחבר אותו המחשב עושה מן בועה בפינה וכתוב בה התקן לא מוכר, אני עושה התקנה באופן אוטומטי, ולאחר ההתקנה אני מקבל את הבועה הזו: "אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו. לקבל סיוע בפתרון בעיה זו לחץ על בועה זו". ואז כשאני לוחץ על הבועה מופיעה לי רשימה עם התקני ה-USB, ובאחד מהם רשום "התקן לא מוכר". נראה לי שקרה לי מה שתמיד חששתי שיכול לקרות אם לא עושים לדיסק-און-קי הסרה בטוחה. מה אפשא לעשות?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים