עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BneXt,

שלום לכולם... יש לי בעיה ואני לא זוכר תשם של הכרטיס קול שלי, אין לי דרייבר שלו על המחשב ואני צריך לברר מה השם שלו... אני זוכר שיש תוכנה שאומרת לך אבל שחכתי את שמה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by avi909,

יש לי מחשב AMD ATHLON XP 64 BIT 3800+ עם לוח אם של גיגה בייט דגם GA-M55plus-S3G rev. 1.0 כרטיס מסך של 8500 GT , יש לי 2 גיגה ראם. ומותקנת אצלי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ,לפני כשבוע התחיל בעיה מסויימת. כשאני מכבה את המחשב הדיסקים הקשיחים נכבים אבל לוח האם והמעבד נשארים דלוקים, חשבתי שזה בעיה בגירסה של הביוס,אז עדכנתי אתו דרך אתר החברה, וזה לא עזר. חשבתי שזה בגלל כרטיס המסך החדש שקניתי אז הוצאתי אותו , וזה לא הבעיה. התקנתי XP כי חשבתי אולי שהווינדוס נדפק, אבל גם שם אתו הבעיה, אז חזרתי לויסטה ועדיין אותה הבעיה. משהו יוכל לעזור? זה קרה בעבר למשהו?

4. לא יודע למה אבל רק שאני מפעיל את המשחק הזה{ג'נרלס} באה השגיאה וזה לא קורה לי במשחק אחר .קודם המשחק עבד חלק אני לוחץ להפעיל את המשחק ואז כתוב "please make sure you have directx 8.1 or higher installed.asio verify that video card meets the minimum requirements ואז אני לוחץ אישור וזה יוצא מהמשחק . הדברים שנסתי כבר.1 למחוק את המשחק ולהתקין שוב 2 לסרוק וירוסים זה מצא 5 וריגולים מצא 130 3 לשחזר מערכת גם דרך מצב בטוח {לא הצליח} 4 לבדוק במידע מערכת אם ה dirtxt 789 טובים{כולם טובים} 5 לנסות להתקין מחדש את הלוח והכרטיס מסך {לא הצליח } מי שיש לו פיתרון שעוד לא נסתי שירשום לי .ויחסוך לי לעשות פורמט ואני יודה לו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bd,

שלום ! אחרי תקלה במחשב הערור הזה תיקנתי אותה ובנוסף השגתי עוד הרדיסק של 20 גיגה 7200 יש לי כרגע מחוברים למחשב 80GB ATA 7200 8MB 40GBG ATA 7200 על ה 80 מותקן XP ועל ה 40 מותקן 98 יש לי P3 450@520 אני יכול לחבר תארדיסק השלישי למחשב....?. שיעבדו שלושתם במכה אחת?.. אין לי עוד חיבור בקבל IDE זה אפשרי?.. איזה קבל אני צריך לקנות אם זה אפשרי..... תודה!

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום! הבעיה היא במחשב נייד של טושיבה satellite l300 הבעיה היא שהמחשב נכבה בצורה פתאומית איך שהוא מנסה לעלות את הוינדוס\התקנה של הוינדוס בשלב קבוע הבעיה היא שהוא נכבה אבל המנורה שמסמנת שהמחשב דלוק נשארת דלוקה(המסך כבה וכ"ל כל המערכת, מאווררים דיסק קשיח סידירום וכו...) ורק אחרי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הא נכבה לגמרי ושאני מדליק אותו הוא נדלק שוב ניסיתי לפרק אותו לנקות אבק ולחדש משחה טרמית והבעיה חוזרת על עצמה שפירקתי את הלוח שמתי לב לחלק מסוים ששינה את הצבע שלו כנראה בעקבות חימום יתר העלתי תמונות תגידו לי אם זה הגיוני שזה החלק שגורם לבעיה או שיכול להיות שהבעיה היא אחרת לגמרי נ.ב זה החלק שכתות עליו 100 ו 3F לא כ"כ רואים בתמונות את השינוי של הצבע אבל הוא שינה את הצבע…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  8. הרכבתי מחשב חדש עם לוח אם asus h87 אני משתמש בכרטיס קול של הלוח אם אבל לא מצליח לשמוע כלום כאשר הרמקולים מחוברים מאחור וכשאני מחשב אותם מקדימה ליציאה של המארז שומעים רק ברמקול אחד יש לציין שהדריברים מותקנים ב100% (אין לי שום דבר לא מותקן במנהל ההתקנים) ניסיתי עם כל גרסה אפשרית הרמקולים טובים ב100% בדקתי אותם על האיפון ניסיתי יציאות שונות של קול דרך מאפינים והגדרות שונות האם יש לכם עוד איזה רעיון שאני צריך לבדוק או לעשות או שהלוח אם לא תקין? ניסתי כבר המון זמן להפעיל ולא קורה כלום תודה בכל מקרה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כשאני מחבר את המגירה ללפטופ אני מקבל אזהרה: U must add an hi - speed SUB HOST controller to this comp` to obtain maximum perfomance ממה שאני מבין הוא אומר לי שאני מחבר USB 2 של ההארד דיסק לחיבור USB 1 של הלפטופ יש דרך לסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by Guy950,

בימים האחרונים צצו לי מספר בעיות במחשב ובאינטרנט שאני מנסה לגלות את מקור הבעיה, אך בנתיים אין לי אפילו כיוו לבעיה. באופן עקרוני, בימים האחרונים לא הפעלתי שום תוכנות כבדות או משחקים כבדים וגם לא תוכנות הורדה, אך למרות זאת בימים האחרונים המחשב שלי נוטה להגיע לניצול משאבים גבוה והאינטרנט מגיע לעומס שמהירות יורדת מ-30 מגה ל5-4 מגה. לא קישרתי בין הדברים ופעלתי לכל בעיה בנפרד: לגבי האינטרנט פניתי לספקית (בזק) והם אמרו שמבחינתם אין בעיה במחשב, הכל רשום נכון ואני אמור לקבל את מלוא הניצול תעבורה. אז חשבתי שמישהו "רוכב" לי על האינטרנט ושיניתי את הססמה של הרשת ואיפסתי את הראוטר אך המהירות עדיין נשארה באיזור ה4-5 מגה. רק אחרי שיצרתי קשר עם בזק והם אמרו לי לשנות הגדרות בראוטר המהירות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ערב טוב, יש לי בעיה שהמחשב לא משדר למסך. ניסיתי להחליף מסך אך הדבר לא עזר. חשוב לציין שהכל קרה לאחר כמה הפסקות חשמל. האם יש פתרון לבעיה או שהלוח נדפק?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by harur,
    • 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. תודההה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Proww,

אהלן. חזרתי מחו"ל אחרי חודש. אתמול הדלקתי את המחשב, הוא נידלק, השארתי אותו פתוח (לא נגעתי), אחרי חצי שעה שחזרתי הוא היה קפוא ולא הגיב. אחרי שהדלקתי אותו הוא לא נידלק - הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל, להוציא ולהכניס חיבורים מבפנים, ורק אחרי חצי שעה זה עבד. היום היה לי מסך כחול כאשר נכנסתי למשחק כלשהו. בנוסף היום שנכנסתי לראות סירטונים ביוטיוב - פתחתי כמה לשוניות של סירטונים (שירים) - אחרי דקה וחצי שוב המחשב ניקפא ולא הגיב. ושוב הייתי צריך לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת. כאשר זה קורה, אני מדליק את המחשב מחשב - אך מופיע לי Monitor going to sleep. הייתי אומר שזה הכרטיס מסך אבל אין מצב.. אני אסביר למה. יש לי מקלדת - G15 של לוג'יטק. כאשר המחשב ניקפא - המקלדת לא מוארת, היא שחורה לגמ…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. שלום רב, יש לי לוח אם של אסוס דגם P4S5333-MX והבעיה היא שיציאת כרטיס המסך נשברה לחלוטין כך שלא ניתן חבר את כבל המסך לתוכה.על כן גם לא ניתן להכנס לביוס ולבטל את כרטיס ה ONBOARD שעל לוח האם. שאלתי האם ניתן לעשות משהו אחר כגון שינוי ג'מפרים על לוח האם? בתודה,יגאל

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים המחשב שלי קרס ומאז אחד ההארדיסקים שלי (WD 200GB IDE) חדל לפעול. בנסיון לחברו למחשבים אחרים, המחשב לא הצליח לזהות אותו, או שנתקע עוד בבדיקת כונני ה-IDE. האם הארד דיסק גמור? האם יש אפשרות לשחזר מידע ממנו? בנוסף, מצ"ב שתי תמונות של ההארד דיסק, מצידו התחתון, הפלסטיק שם נראה מוזר. תמונה 1 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_B7E8AEE6221749B3801E7CDE7AD629E0.JPG תמונה 2 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_78089F19F8704180B9F1CB9A350B2DC8.JPG אודה לעזרתכם בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי בעיה דיי חמורה המשחק Call of Duty קופא לאחר כמה דקות משחק, עד אתמול המשחק היה פועל מצוין בלי שום בעיות, אני בOC של 2500@3200 כבר עוד מעט כמה חודשים אז אני לא חושב שזו הבעיה משום שגם הטמפ' בסדר (42-45 מאמץ), עכשיו גם הורדתי תיזמונים אבל גם הם כבר הורדו דיי ממיזמן, לפני כמה ימים התקנתי את הSP2 וחשבתי שהיא זו שגרמה לבעיה אז מחקתי אותה ועדיין הבעיה חזרה על עצמה, עשיתי כמה לופים ב3dmark05 ולא הייתה שום בעיה אז מה עוד יכול ליגרום לבעיה לחזור על עצמה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. שלום , קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי לאבא שלי , T61 . אבא שלי עובד עם תוכנה שמשתמשת בפלאג הגנה שמתחבר ל 25 פינים ובמחשב החדש אין חיבור כזה (בישן שלו יש , אגב). אז מראש כבר קניתי ב EBAY כבל מ USB ל 25 פינים - נקבה , זול כזה ב 5 דולר. הבעיה היא שה WIN XP מזהה אותו בתור USB Printer port משהו כזה וכנראה שלכן התוכנה לא מזהה את הפלאג שמחובר דרכו. מישהו יודע איך אני יכול לגרום למחשב לזהות אותו? ניסיתי להתקין פורט של LPT אבל זה לא עוזר. זה ממש חשוב כיוון שבלי זה התוכנה לא עובדת. תודה חברים

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. Started by frogface,

הלוח אם שלי הוא הוא Striker II Formula ויציאת המיקרופון לא עובדת יציאות השמע עובדות גם ה USB עובד בבקשה את עזרתכם !

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by PES2008,

אהלן, הכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם וקיבל ארטיפקטים. התחלתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהמאוורר הגדול במארז שלי הפסיק להסתובב. פתחתי את המארז וראיתי שגם המאוורר של הCPU לפעמים מסתובב ולפעמים לא (בין ריסטרטים למחשב). חשבתי שאולי קיימת בעיה במאוורר של המארז (מובנה 250 מ"מ), אז חיברתי אותו למחשב נוסף ושם הוא עובד תמיד ומסתובב יותר מהר מאשר אצלי במחשב. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הספק כח של המחשב נחלש (המחשב בן כמה שנים טובות) ולכן המאווררים כבר לא פועלים. ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מארז: enermax chakra אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by red4ever,

תופעה של הזמן האחרון. אני מתחבר לאתרים ואחרי פרק זמן מסוים הכל כאילו מתאפס וצריך למלא מחדש. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by shadtal,

שלום חברים אני מנסה לחבר שני כונני מערכת (שניהם NVMe - M2 ולמעשה זהים, evo 970) בתצורה קצת לא שגרתית: כונן אחד מחובר על הלוח אם, וכונן מחובר עם NVMe m2 pci adapter המטרה היא שיהיו שני כוננים מערכת נפרדים, וכאשר אני רוצה לקחת את המשני שבהם איתי, אני שולף את הadapter והמחשב יעשה בוט מהכונן שיושב על הלוח אם. זה אמור לעבוד, אך ברגע שאני מחבר את המתאם ונכנס לWINDOWS - בוט מהכונן הראשי, כלומר זה שלא על המתאם. WINDOWS קורס ומופעל מחדש מיד עם הכניסה לWINDOWS. בוט מהכונן המשני בכלל לא מצליח, במקום להכנס למערכת הפעלה שהתקנתי שם, הוא פותח מסך כחול עם BOOT SELECTOR ושתי האפשרויות שם מובילות בחזרה לבוט מהכונן שיושב על לוח האם. מה בדיוק …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by edbd,

כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.