תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי WIN 7 64, אותו התקנתי דרך הDOK. עכשיו יש לציין שקניתי את המחשב החדש והעברתי אליו רק את הכונן ואת ההארד דיסק זאת אומרת שאני חושב שיש בעיה בכונן הישן אבל הבעיה מאוד מוזרה כי דיסקים רגילים (CD) הוא קורא מצויין אבל כשאני מכניס DVD הוא לא מזהה בכלל. אז עכשיו אפילו דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך אני לא יכול להתקין. מישהו נתקל פעם בבעיה דומה? יש דרך לנסות לתקן או רק ללכת לקנות כונן חדש? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב geforce8800 gts 640 mb 320 bit מעבד q6600 2.4 הבעיה שלי שהכרטיס מסך על מצב IDLE נמצא על טמפרטורה של 70 ... השתמשתי בrivatuner שמאפשרת סיבוב תמידי של 100 % במאורר שבכרטיס והגעתי ל60 מעלות ... זה עדיין חם ? מה עליי לעשות אם כן ...? אני כרגע נמצא עם מארז שיש לו מאוורים מאחורה ומקדימה ובצדדים ונשארתי עם המאורר האורגינל של המעבד . יש מצב שאם אני ישדרג את המאוורר של המעבד למאורר ממש חזק זה יפחית מהטמפרטורה? נראה לי שאני צריך להגיע לטמפרטורה של 55 מעלות במצב אוטמט של סיבוב מאורר ולא 100 אחוזים ... וכמו תמיד ! תודה על העזרה HWZONE !
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שמותקנת עליו XP PRO SP2 המשמש אותי ליצירת מוזיקה בעזרת התוכנה קיובייס SX 3 (למטה תראו תמונה של המפרט שלו). בזמן האחרון אני מרגיש ירידה בביצועים של המחשב.. עקבתי אחרי זה מעט. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא זכרון מועט, אך לאחר שביררתי ובדקתי ראיתי שבמצב עבודה מלא בתוכנה המחשב השתמש בערך בשלישש מהזכרון (500-600MB מתוך 1.5GB) (למטה תראו תמונה של הביצועים של המחשב) בדקתי את הטמפרטורות וראיתי שהמעבד מגיע ל- 81 מעלות שזה הדאיג אותי מאוד בנוסף לכך אציין שהמאורר של המעבד מגיע למהירות של 4,500RPM והוא עושה רעש חזק מאוד (לא רעש של משהו שמפריע לו אלא רעש של סיבובים) ובנוסף בסכמה המובנית שבווינדוס במצב עבודה מלא ניצול מעבד מגיע ליותר מ 70%). צירפתי גם תמונה שהיא בעצם הפ…
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה בכונן שלי שאני פשוט לא מצליח להשתמש בו אני מחבר אותו והכל , המחשב מזהה אותו . אני לוחץ על סרט והוא לא נותן לי לפתוח בטענה שהוא לא מזהה את החיבור , אין לי אפשרות גם להעתיק מאותה סיבה.. אחרי שניסיתי במחשב אחר לפתוח אותו הגעתי למצב שהוא לא נפתח בכלל. מופיע חלון שבו רשום : d:/ is not accessible inpage שגיאה בביצוע פעולת מה עליי לעשות?? (יש לציין שיש בכונן 450 ג'יגה חומר )
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפעמים רואים פסים\לא רואים חלקים מסויימים בתצוגה, לפעמים גם קורה במשחקים דוגמא: הדרייברים גרסא 191.07 (לא בטא) הכ.מ ב63 מעלות אז אני לא חושב שזה בעיה של התחממות, המאורר תמיד פועל ב100% מפרט בצד. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
טוב אני כבר מיואש כשאני פותר בעיה אחת צצה אחרת אני כבר תשוש מלפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש מה אני אעשה עכשיו הכל אחלה דריברים מותקים אחלה הכל נראה כמו שצריך להראות לצורך העניין המחשב לא חם כל כך ובכל זאת לא כשאני בשולחן העבודה אלא משחקים 3dmark לא יודע עושה ריסטרטים קופא אני בכר לא יודע מה זה יכול להיות פשוט אין רמז. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? לתת לי רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני כבר משתגע יש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk down עכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחק אז ככה המשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיך וככה מלא פעמים ומה לא ניסתי לפרמט תמחשב (פעמיים) להתקין דרייברים (הכי חדשים) להוריד גירסה אחרת למשחק לעדכן את המשחק להתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן) ואני לא יודע כבר מה לעשות אולי בעיה בחומרה? כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה! במה הבעיה קשורה מי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לו ממש קשה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
לאחר הופעת מן רעש שורק במארז, החלטתי לבדוק מה מקור הרעש וגיליתי שהמאוורר/החרא הקטן הזה שמוצב על הצ'יפ של של הלוח הוא מקור הרעש. או- ברוב חכמתי הכנסתי לשם מברג (כי אצבע לא נכנסת ) וזהו..המאוורר חדל מלהסתובב וגם מלעשות רעש. הבנתי מחבר שגם לו זה קרה, ושבכלל, זאת בעיה נפוצה בלוחות של ABIT, שאחרי כמה זמן המאווררצ'יק הזה משמיע רעשים וכ'ו. שאלתי היא כזו- האם יכולה להיגרם סכנה בכך שהמאוורר לא פועל? כי לפי התוכנה של ABIT לניטור מעלות הלוח והמעבד (ABIT EQ), הטמפ' ירדה
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מתעסק ב-PDF גדולים (מעל 1500 עמוד) מלאים במודלים וגרפים באיכות גבוהה. כל פעם שאני מגיע לעמוד בטקסט שבו יש מודל עם רמת פירוט גבוהה, התוכנה מתחילה לזחול כל הפעולות על אותו עמוד (גלילה, סימון טקסט וכו') מגיעות בדיליי של כמה שניות, נראה שהמחשב ממש משרטט כל פעם מחדש את המודל במיקום החדש שאליו גללתי. רק כשאני עובר לעמוד פחות עמוס, הכל חוזר לקדמותו וגם אז האיטיות ניכרת כל עוד המסמך הנתון פתוח. לא חשבתי שמעבד Phenom X6 וכרטיס GTX570 יריצו משחקים על המקסימום אבל יגמגמו בהצגת מודלים תלת מימדים בקובץ PDF אולי הבעיה היא אחרת?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למניעת שאלות מיותרות: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/26/2010, 23:48:54 Machine name: RONEN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G31M-S2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 1054MB used, 3038MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
זה כבר מגיע לי עד הסוף אני לא יכול יותר!!! הכל התחיל שהIE והאימייל לא עבדו לי... אז בדקתי חיפשתי בכנון של הWINDOWS ואני לא מוצא את SYSTEM32 ואז הורדתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת.... והנה זה הופיע אבל זה לא אמור להיות ככה!! בדקתי עם חברים ולהם אין את זה!! ובגלל זה גם נדפק לי הCMD, REGEDIT וכו'.... אז פירמטתי הכל עובד טוב אחרי כמה שבועות שוב אותו דבר הSYSTEM32 ננעלה.... פירטמתי שוב אחרי בערך חודש זה עוד פעם קרה!! פירמטתי שוב והנה החזיק לי לקצת יותר זמן ושוב זה קרה! עכשיו אני יודע איך לשמור על המחשב שלי, לא סתם השתמשתי בNOD32 + הגדרות יותר טובות והשתמשתי בNOD32 כל פעם! בהתחלה היה ליSYGATE ואז עברתי לOUTPOST ואז שוב חזרתי לSYGATE יש לי 3 תוכנות שעובדות REAL-TIME נגד MALWARE …
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי כונן Sandisk Ultra fit (כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00LLER2CS) ומהירות הכתיבה אליו נראית לי נמוכה מדי... לרוב אני מעביר קובץ / קבצים גדולים, של כמה ג'יגה, ומהירות הכתיבה מתחילה ב-80-90Mbps לבערך 10-15 שניות, שזה אחלה, אבל אז יורדת לאזור ה-20Mbps. הכונן מחובר ליציאת USB3, כמובן. ניסיתי גם קדמית וגם אחורית ובשתיהן המהירויות דומות. ברשת מציעים כל מיני פתרונות כדי לשפר את הביצועים, כמו למשל הסרת אופציית ה-Quick Release, אבל שום דבר ממה שניסיתי עד עכשיו לא עזר. מצרף תוצאות בדיקת DiskMark שהרצתי על הכונן וצילומי מסך של מהירות ההעברה של קובץ.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
(לא ידעתי אם לפרסם הודעה זו בפורום תמיכה טכנית או פורום לוחות אם ומעבדים. החלטתי לבסוף לפרסם את ההודעה בפורום תמיכה טכנית - אם ההודעה מותאמת לפורום לוחות אם ומעבדים, אני מתנצל) שלום, לאחרונה עשיתי שדרוג למחשב, ומסגרתו קניתי מעבד AMD Athlon XP 2500+ ולוח אם MSI K7N2 Delta-L. כאשר אני מפעיל את המחשב תחת הגדרות ברירת המחדל של הביוס, המחשב מזהה את המעבד כמעבד 1800MHz. ב- Windows(חלונות 2000), בלוח הבקרה, אני רואה גם כן Athlon XP 2500+. אבל, כאשר אני מריץ את 3DMark2001, הוא מזהה את המעבד כמעבד Duron, ורושם כי ה- Internal Clock שלו הוא 1.77MHz אמנם ה- Internal Clock Maximum הוא 2.20MHz. בביוס, ה- FSB הוא 166MHz. האם אני מפעיל את המעבד במהירות נמוכה מדי? ה- FSB לא אמור להיות 333…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לא בטוח אם הלוח שרוף או שצריך לקצר משו בו כדי שיתחיל לעבוד. דגם: Abit KN9S\ULTRA קצת עובדות.: הלוח אם לא נדלק כשאני לוחץ על לחצן הפעלה וגם לא ע"י קיצור פינים של ה- PWR START . הלוח אם מקבל מתח - נורה אדומה נדלקת בעת חיבור מתח) מיד לאחר חיבור מתח ניתן לראות נורה ירוקה נדלקת למאית השנייה ובו זמנית כ להמאווררים של המארז נדלקים - משמע - מקבלים מתח. כאשר אני מקצר את החיבורי USB (את הג'אמפר שנמצא לידם לא את החיבור USB עצמו - הלוח אם סוגר מעגל או שאני לא מבין מה קורה שם בדיוק ונדלק פשוט כל המאווררים דולקים עד שאני מפסיק את הקצר, ואז הוא שוב כמו "מת".
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תראו התקנתי על המחשב החדש וינדוס ויסטה 64 ביט יש לי מארז של CM690 ומקדימה יש 2 כניסות של אוזניות ומיקרופון usb וכו'. למשל כשמחברים משו מאחורה ישר קופץ חלון של הוינדוס ששואל מה חיברתי. וכשאני מחבר מקדימה אוזניות או מיקרופון כלום לא עולה . וככה אי אפשר להפעיל לא את האוזניות ולא את המיקרופון. זה קשור למארז עצמו או לווינדוס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-