עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, שדרגתי לא מזמן מעבד, קירור מעבד, כרטיס מסך וספק (עשיתי כל מה שצריך מבחינת דרייברים ו DDU). ולאחרונה כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים, המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרט ללא שום שגיאת או התראות, אני חושש אולי שהלוח אם לא מצליח להתמודד עם המעבד למרות שכתוב שכן לאחר שדרוג BIOS. Core i9-9900k Noctua NH15D Cromax black EVGA RTX 3070 XC3 Ultra Asus TUF z370 Plus gaming MOBO Corsair RM850x 80+ gold Corsair 16GB (8x2) 3000Mhz CL15 Windows 10 on Samsung sata m.2

2. שלום לכולם, הכרתי את האתר לפני מספר שנים אבל לצערי לא מצליח לשחזר את הססמא, לא נורא. העניין הוא כזה, זה פרטי המחשב לוח אם ASUS CONROE 1333-D667 גרסת ביוס 1.6 מעבד שהיה E2200. 2GB RAM השאר לא מעניין לכל הסיפור לדעתי. ככה, קיבלתי מעבד משומש E8400 שעבד לפני כן, התקנתי כמו שצריך, ניקיתי עם אלכוהול 95 אחוז ייבשתי שמתי משחה טרמית (בדיעבד בשיטה מעולה שכיסתה את כל שטח המעבד ולא יצאה מהגבולות) כן זה הפעם הראשונה שהחלפתי מעבד. השתדלתי לא לגעת בצד התחתי של המעבד. מדליק את המחשב לאחר ההחלפה- כל רכיבי החומרה נדלקים, המסך לא מגיב כאילו המחשב לא דלוק, המקלדת והעכבר גם לא נדלקים. החזרתי את המעבד הקודם שוב לאחר ניקיון והכל- עדיין שום דבר לא עזר. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה בלוח אם ל …

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by Pentium D,

יש לי תקלה במחשב שהתחילה רק אתמול. אחרי זמן ממושך (או אף קצר) שאני משתמש במחשב, לפתע הוא נתקע, ולאט לאט המסך מתחיל לההפך למטושטש. (הצבעים נמרחים) אני לא יכול לעשות שום דבר כי זה יכול לקרות כל רגע שאני באמצע משהו חשוב. אחרי שזה קורה ואני עושה ריסט, אז כשהמחשב עולה (שולחן העבודה) מופיעים פסים לבנים על רקע שחור ולאחר כמה שניות המסך נהפך שחור כולו. אז אני צריך לכבות אותו ולחכות כמה זמן (לפעמים הרבה זמן) ואז זה עובד רגיל. אם למישהו יש מושג מה לשעות,תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SyndromE,

אתמול הרכבתי את המפלצת שלי. ניגש לעניין: (לוח אם eVGA 680i בתוך המארז) כשאני מחבר את הפאנל הקדמי (2xUSB) ללוח - הלוח לא מזהה שום התקן USB ב-post (לא מקלדת ולא disk-on-key) - ז"א ה-USB האחוריים של הלוח ושל המארז לא מתפקדים עד הרגע בו אני נכנס לחלונות (או להתקנה) - חלונות מזהה את ה-USB האחוריים, אבל הקדמיים של המארז עדיין לא פועלים. עכשיו, אני לא יכול לטעות בפינים כי זה מתחבר עם plug מוכן... כשאני מנתק את ה-USB של המארז מהלוח הכל מתפקד מצויין (יש USB אחורי ב-post). למטרת הבדיקה חיברתי את תוספת הUSB של הלוח עצמו וזה עובד בלי הבעייה הנ"ל. מסקנה - יש בעייה עם ה-USB של המארז - שהוא בכל מקרה לא עובד! אני לא חזק באלקטרוניקה, אבל משהו יכול אולי להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  5. אהלן חבר'ה קניתי מחשב והוא עושה לי בעיה קטנה שממש נראה לי בגלל שההספק שלי הוא לא מספיק גבוה אתם יכולים לעזור לי עם החישוב אם הספק שלי מספיק חזק או ששידכו לי ספק חלש מדי? Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Gigabyte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3289…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי. אני חייב לצרוב דיסק במהירות 2.4X אבל לא משנה אם אני מגדיר בתוכנת ImgBurn את המהירות, הכונן Samsun SH-S223C צורב במינימום 3.7x מה אפשר לעשות? אם אין פיתרון, אשמח להמלצה לצורב שכן תומך באפשרות הזאת.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MasteRoi,

אני לא יודע לאן זה בדיוק קשור כי אני בעצמי לא בטוח מה הגורם לבעיה, לכן אני מעריך כי זה הפורום המתאים. הבעיה היא כזו, המחשב פועל לאט מאוד (אגב הוא היה פועל לאט גם כאשר עוד התקנתי את ה-XP בפעם הראשונה.. אך הפעם זה ממש שובר גבולות.) כאשר לחצתי על ctr+alt+del (מנהל המשימות) ובחרתי בביצועים.. השימוש במעבד היה כמעט עד הסוף.. כלומר הוא נע בין ה-80 ל-100. והכל נתקע.. אני ניקיתי את התוכניות שפועלות, ובזיכרון הפנימי לא נראתה בעיה כלשהי. אתמול הוא נשאר על ה-90 פלוס ואז התחיל לפתוח לי חלונות של שגיאה וסגירת יישומים. אמרתי לעצמי המעבד בסכנה.. וכיביתי את המחשב. בעוד שהמחשב מתכבה היה רעש של מעין קריסת מערכת כזו.. (המחשב עדיין פועל...) אבל אני לא יודע מה לעשות בקשר לכל המהירות וכל זה.. ו…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by xzibit,

לפעמים שאני משחק GTA3 הוא עושה משהו כבד הוא משמיע צפצופים נוראים וחזקים (הוא העיר את אמא שלי) למה? מה קורה שם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם. ליפני זמן קצר (אך קרה מספר פעמים בזמן האחרון) המחשב החליט שהוא אינו מסוגל יותר ליסבול אותי וניסה כניראה לבטא זאת בכך שהוא הפסיק את פעולת המחשב ומערכת ההפעלה והוציא עלי מסך כחול גדול ומאיים. במסך הכחול היה רשום משהו על כך שהוא הפסיק את פעולת מערכת ההפעלה בכדי להציל מידע או לא ליגרום לנזק נוסף (כמה מפתיע). הינה הפרטים החשובים מההודעה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וזה מה שהיה רשום תחת הכותרת Technical Info' : STOP: 0x0000000D1 (0x013702B4,0x00000002,0x00000000,0xF7FEDCEA) ומיתחתיו: ndiswan.sys - Address F7FEDCEA base at F7FE2000, Datestamp 3d6de23e בזמן שלמעתה האו סופר אחוזים בקשר לאיזשהו Dump של "זיכרון פיזי" כשהוא מגיע ל-100 הוא מסיים, כשהוא סיים ע…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה קניתי מעבד יד שניה Core 2 Duo 6400 יש לי את המחשב הבא: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodClassId=-1&contentType=SupportManual&prodTypeId=12454&prodSeriesId=3352967 לאחר הרכבה של המעבד החדש המחשב אינו דולק ומפעיל את המאוורים בכל הכוח לאחר פירוק המעבד החדש והחזרתו של המעבד הישן המחשב נדלק באופן תקין המעבד הישן והחדש הם סוקט 775 אז איך זה יכול להיות שהמעבד החדש לא פועל? כמובן שהמעבד תקין כפי שנאמר לי שמעולם לא עבד אוברקלוק ומה אני יכול לעשות על מנת לפעיל את המעבד החדש? תודה על התשובות שלכם

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by abarbotel,

אהלן יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב המסך נדלק מראה נורה ירוקה ואז היא הופכת לאדומה והוא רושם no signal ןעוד איזה משהו rgb או משהו כזה.. מה הבעיה יכולה להיות? בנוסף לפעמים שאני מדליק תמחשב המסך נשאר כבוי עם מורה מהבהבת בצבע כתום עד שהויינדוס עולה ואז המסך נדלק זה לא בעיה של דריבר כי תכלס המסך לא נדלק עוד לפני שהוינדוס טוען דריברים.. במצב של הפוסט. רק שוינדוס עולה נדלק המסך למה זה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by cooper,

אחרי דחיפת הביוס לבצועים מקסימלים המחשב לא מהתחל ולא מצפצף ,ניסיתי להוציא את הסוללה מלוח האם וזה גם לא עזר .האם ניתן לאפס את הביוס בדרך כלשהי או שמדובר בזה שלוח האם נפגע בבקשה עיזרו לי לפני שאני יקנה חומרה שלא לצורך וסתבך עם הוצאות מיותרות.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by KF,

היי , לפתע המחשב הפסיק להגיב ואי אפשר להגיע לביוס אפילו. המחשב עצמו נדלק (יש תאורה והמאווררים מסתובבים). ניסיתי לנתק כרטיס מסך , ניסיתי לנתק זכרונות , ניסיתי clr cmos אך כל אלו לא עזרו. קוד התקלה שמופיע על הלוח הוא 4D. למישהו יש מושג מה הבעיה? 5900x asus dark hero corsair 850w 6800xt

14. שלום, ביצעתי את הבדיקה של ה-Minidump וקיבלתי שם את ההודעה הבאה: Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122907-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Sat Dec 29 13:52:46.187 2007 (GMT+2) System Uptime: 1 days 3:43:23.899 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbo…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Croopy,

אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה.. בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול') אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53 ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשב אחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיע מה עוד זה יכול להיות? נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by gargar,

למעשה, הנורית של הכונן הקשיח מבזיקה לכחצי שנייה בזמן ניסיון להדליק את המחשב. לאחר מכן לא עוד. אם הנתק את המחשב מהחשמל והנסה שוב היא תידלק שוב לחצי שנייה וזהו. התקלה הזאת לא החלה עכשיו. זה הגיע בשלבים. בהתחלה הוצאת המחשב מהחשמל עזרה והמחשב נדלר רגיל. עכישו שום דבר. מה זה יכול להיות? בעיה בספק בקוח? מדובר באטלון 1600 רגיל ענטיקה עם ספק של פנטיום 4. עצות?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. אני כבר נטרף מזה. ??? מחשב חדש עם מערכת הפעלה (XP SP2) נקייה ודרייברים מעודכנים. במהלך העבודה פתאום המסך מחשיך והמוניטור מודיע שאין אות מכרטיס המסך (No Signal). המחשב ממשיך לעבוד אבל המסך שחור. חייבים לעשות RESET ע"מ להמשיך. התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ודרייברים של ה צ'יפסט (VIA) וכרטיס המסך (FX5700) וכלום לא עוזר. מי שנתקל בדבר כזה אשמח אם יעזור.

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  18. אח שלי הביא הביתה את המחשב שלו הבעיה שהוא סטודנט והמחשב היה בשימוש כל החבר'ה בדירה אז הוא לא יודע איך זה קרה. המחשב די חדש (כשנה) עם גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP בהפעלה רגילה הוא מעלה את התמונה הראשונה של הווינדוס עם הפס הטענה למטה ואז עושה ריסטרט כל פעם מחדש. בSAFE MODE הוא מריץ את כל הרשימה של הקבצים ואז עושה ריסטרט בלי להעלות את הווינדוס . אני לא מבין גדול אבל לפי מה שנראה לי זה בעיה באיזה קובץ הפעלה (הבעיה שהם לא מפעילים אניוירוסים וכו') תקנו אותי אם אני טועה ואשמח לעזרה תודה מראש .

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. אני מעוניין לעדכן ביוס של AMI במחשב INTEL CELERON 333 כדי שיזהה דיסק בגודל 10 ג"ב. אלה הפרטים : BXPRO The BXPRO chipset is a relabeled SiS (600/5595) 100Mhz Chipset. PC Chips Model: M747 V5.0 61-1210-000747-00101111-071595-M747-M747V5.0-H מצאתי שתי גירסאות. בדף הזה : http://www.eurocomla.com/m7x7_d.htm והזה : http://www.pcchips.com.tw/BIOS.html אחת, מצויין תאריך 4.3.99 והשניה 21.5.99 שאלתי : האם אלה הגירסאות המתאימות והאם בכלל שדרוג ביוס יפתור את בעית זיהוי 10 הג"ב? ואני מניח שרצוי להשתמש בגירסה המאוחרת יותר. חיפשתי באתרים של AMI ו-SIS ולא מצאתי שם משהו מתאים. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zohan,

שלום המחשב לא מגיב כשאני מחבר דיסק און קי/פלאפון או כל דבר אחר שמתחבר לUSB הבעיה קיימת בכל הכניסות גם הקדמיות וגם האחוריות לא מופיע כונן נשלף במחשב שלי, אבל ההתקן מקבל חשמל למשל כשאני מחבר את הפלאפון שלי הוא נטען אבל לא נפתח במחשב הכונן מערכת ההפעלה היא win XP ולוח האם שלי הוא MSI 865PE (הבנתי שזה יכול להיות קשור) ניסיתי לחבר את ההתקנים במחשב אחר והם עבדו מצויין כך שהבעיה היא לא בהם תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by orpa,

יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. במהלך פעולה פשוטה של גזירה והדבקה של קבצי מדיה בהארד דיסק חיצוני, הקבצים נעלמו. התיקיה בה היו הקבצים נראית ריקה ובלתי נגישה, אבל במאפייני ההארד דיסק הוא עדיין מראה שמבחינת משקל הוא מכיל את הקבצים האלו. הם כנראה מתחבאים, אבל בלתי נגישים, גם לא ב- DOS. ההארד דיסק הוא חיצוני 250 GB של MAXTOR, ומערכת ההפעלה XP

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by ccc,

הנה המצב.. פתאום הכרטיס קול שעל הלוח שלי (ריטק HD ) לא מוציא סאונד דרך הרמקולים, רק הסאב. כשאני מחבר את הרמקולים לפלאפון, הם עובדים יפה, אבל כשהחיבור נכנס לכרטיס קול, הוא משתיק את הרמקול, עושה רעשים מוזרים במקום, והסאב עובד 100% רגיל. האמת שזה סאבכ 4.1, ואם אני מחבר את הרמקול לREAR JACK בסאב אז כן יש סאונד. זה כאילו הוא לא מוכן לקלוט את הFRONT JACKS בסאב... תודה ענקית לכל מי שיעזור !

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. Started by ilaysk,

יש לי שתי דיסקים קשיחים עם 80G כל אחד עשיתי ריסטרת למחשב ופיתאום כונן אחד נעלם (זה שלא מותקן עליו הוינדוס) כיביתי את המחשב הוצאתי את הדיסקים הקשיחים ואז הפעלתי את המחשב כיביתי הכנסתי את הדיסקים הקשיחים הדלקתי ואז הכל עבד מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.